logo
14 TEMMUZ 2026

Aziz Yıldırım "ayrılmak istiyor" dedi! O isim ortaya çıktı

Fenerbahçe'de yeniden başkanlık koltuğuna oturan Aziz Yıldırım'ın, "Bir oyuncu kulüpten ayrılmak istiyorum, diyor" ifadesi camiada deprem etkisi yarattı. Marco Asensio, Süper Lig'in kalitesini yetersiz bulduğu ve İspanya Milli Takımı'ndan uzak kaldığı için üzgündü... İddialara göre hocası Luis de la Fuente'den "5 büyük lige dön, seni yeniden kadroya alayım" sözünü alan İspanyol "ayrılmak" istiyor

09.06.2026 18:09:00 / Güncelleme: 09.06.2026 18:21:21
Haber Merkezi
 
Aziz Yıldırım "ayrılmak istiyor" dedi! O isim ortaya çıktı
Aziz Yıldırım "ayrılmak istiyor" dedi! O isim ortaya çıktı
Fenerbahçe camiası yeniden koltuğua oturan Aziz Yıldırım'ın üstü kapalı ancak bir o kadar net "bir oyuncu kulüpten ayrılmak istiyorum diyor" ifadesinin arkasındaki ismi merak ediyor. Takımın kilit isimlerinden birinin takımdan gitmek istediğini işaret eden Yıldırım, gözlerin Marco Asensio'ya çevrilmesine neden oldu.






SÜPER LİG YETERSİZ

Asensio'nun Türkiye'den ayrılmayı kafasına koymasındaki en büyük etken, İspanya Milli Takımı'ndan uzak kalması oldu. Yıldız oyuncu, İspanya ile Dünya Kupası kadrosunda yer almayı çok isterken, Süper Lig'in İspanyol yetkililer tarafından "yetersiz ve göz önünde olmayan bir lig" olarak görülmesi nedeniyle kadro dışı kaldı.






İSPANYA MİLLİ TAKIMI İÇİN

İspanya Milli Takım Teknik Direktörü Luis de la Fuente'nin Asensio'ya açıkça, "Gözümüzün önünde değilsin" dediği iddia edildi. Bu durum karşısında büyük bir kırgınlık ve üzüntü yaşayan Asensio, milli formayı yeniden giyebilmek adına Avrupa'nın 5 büyük ligine dönmek için Luis de la Fuente ile bir uzlaşmaya vardı. İspanyol hocadan "Dönersen seni yeniden kadroya alırım" sözünü alan Asensio, La Liga ekipleriyle doğrudan temas kurdu.






BAŞKAN DEĞİŞİKLİKLERİ DE ÜZDÜ

Madalyonun diğer yüzünde ise Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu idari ve teknik belirsizlik de var. Sarı-lacivertli kulüpte iki sezonda dört farklı başkanla çalışacak... ayrıca 2 sezonda 3'üncü teknik direktörle beraber olacak. Bu istikrarsız ortam ve yönetimsel karmaşa da Asensio'yu tamamen yıprattı. Kulüpteki bu huzursuz ortamdan yılan yıldız oyuncu, kararını verdi ve sarı-lacivertli yönetime veda sinyalini gönderdi.

Transferde ezeli rekabet

PSG ile mukavelesinin son senesine giren Fabian Ruiz'in geleceği belirsizliğini koruyor. Galatasaray uzun süredir İspanyol yıldızı izliyordu. Fenerbahçe'nin de devreye girebileceği öğrenildi

13.07.2026 22:05:00
Haber Merkezi
 
Transferde ezeli rekabet
Transferde ezeli rekabet
Galatasaray yaklaşık 1 senedir PSG'den Fabian Ruiz'le ilgileniyor. 30 yaşındaki İspanyol futbolcunun sözleşmesi 30 Haziran 2027'de bitecek. Yani kontratının son senesine girdi.

1.88 boyundaki merkez orta saha kısa süre önce, PSG ile mukavelesinin devam ettiğini ve işleri aceleye getirmeyeceğini ifade etmişti.






BU KONULARA GİRMEYELİM

Ruiz şu anda İspanya Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda bulunuyor. Menajerine ise turnuva bitimine kadar transfer konularına girmek istemediğini iletti.

Buna PSG ile yeni sözleşme pazarlıkları da dahil... Öte yandan sıcak bir gelişme yaşandı. Galatasaray sonrasında Fenerbahçe'nin de resmen devreye girebileceği öğrenildi.






SATIŞ YAPILMASI GEREKİYOR

Fenerbahçe'deki yabancı sayısı, Galatasaray'a oranla çok daha fazla... Ayrıca orta alanda da ciddi bir kalabalık var. Kanarya'nın Ruiz hamlesi öncesinde bazı isimlere veda etmesi gerekiyor.

Galatasaray'da da bazı ayrılıklar yaşanacak. Ancak rakamsal anlamda Kanarya kadar sıkıntılı değil. Dünya Kupası'nın ardından iki ezeli rakibin de pazarlıklara başlaması bekleniyor.

Cherif'te son durum

Fenerbahçe'de genç golcü Sidiki Cherif'in Hamburg'a kiralanması bekleniyor. Ancak ayrılık için biraz daha beklenecek. Öncelikle yeni santrforun takıma katılması gerekiyor

13.07.2026 21:58:00
Haber Merkezi
 
Cherif'te son durum
Cherif'te son durum
Fenerbahçe Vedat Muriqi sonrasında bir santrfor takviyesi daha yapacak. Bu durumda Sidiki Cherif, 3. forvet konumuna düşüyor. Alman ekibi Hamburg, 19 yaşındaki futbolcuyu kiralamak istiyor. Yönetim bu seçeneğe sıcak bakıyor. Ancak Hamburg'dan biraz daha beklemesi istendi.

O TARİHTE İZİN VERİLECEK

Sarı-Lacivertliler'de şu anda yeni golcü konusundaki çalışmalar sürüyor. Transfer resmen tamamlandığında Sidiki Cherif'e ayrılık izni verilecek. Öte yandan 1.88 boyundaki futbolcu, yeni sezon hazırlıklarında çok iyi bir performans sergiliyor. Bu sebeple kadroda tutulabileceği de konuşuluyordu.






MALİYETİ EPEY YÜKSEKTİ

Ancak Vedat Muriqi sonrası gelecek yabancı santrforla birlikte Gineli oyuncunun şansı kalmayacak. Sidiki Cherif'in Fenerbahçe'yle 30 Haziran 2030'a kadar mukavelesi bulunuyor. Angers Kulübü'nden transferindeki detaylar ise şu şekildeydi:

Kiralama bedeli: 4 milyon euro

Satın alma maddesi: 18 milyon euro (devreye girdi)

Bonus maddeleri: 3 milyon euro

Zaniolo'nun yeni adresi Beşiktaş mı?


 
Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano döneminin en büyük bombası patlayabilir! Udinese ile Zaniolo arasındaki maaş krizi ve Serie A devlerinin kararsızlığı nedeniyle çıkmaza giren süreç İtalyan teknik adamın kafasında şimşekler çakmasını sağladı.
 

13.07.2026 13:01:00 / Güncelleme: 13.07.2026 13:06:21
Haber Merkezi
 
Zaniolo'nun yeni adresi Beşiktaş mı?
Zaniolo'nun yeni adresi Beşiktaş mı?

Beşiktaş'ta transfer hareketliliği sürüyor. Siyah-beyazlıların yeni teknik direktörü Vincenzo Italiano, İtalyan futbolunun çılgın yeteneği Nicolo Zaniolo'yu gündeme getirdi. Udinese, oyuncunun yüzde 50 haklarını Galatasaray'dan almasına rağmen maaş krizi nedeniyle yıldız ismi antrenmanlara bile çıkaramıyor.







Zaniolo ucuz değil!

Milan ve Juventus gibi Serie A devlerinin de devrede olduğu transferde, kulübün 20 milyon Euro'luk beklenti süreci tıkıyor. Yaşanan bu çıkmazı fırsata çevirmek isteyen Italiano, Beşiktaş futbol dirketörü Önder Özen ve kadro planlamacısı Eduard Graf ile görüşerek Zaniolo ismini masaya koydu.

Sahada kendisini gösteremeyen yetenek!

İtalyan teknik adam, vatandaşı Zaniolo'nun tam bir hayranı. Deneyimli hoca, sakatlıklar ve Roma'dan ayrılış sürecinde bile Zaniolo'nun "saf bir yetenek" olduğunu her fırsatta savundu.
Oyuncunun fiziksel gücünü, yüksek top sürme kabiliyetini ve hücum hattının her bölgesinde görev yapabilmesini takdir eden Italiano, onu modern futbolun en özel isimlerinden biri olarak görüyor.










Daha önce de girişimde bulunmuştu

Italiano'nun bu ilgisi aslında yeni değil. Başarılı çalıştırıcı, Fiorentina'yı çalıştırdığı dönemde de kulüp yönetimine Zaniolo'nun transfer edilmesi için birkaç kez resmi talepte bulunmuştu. Basın toplantılarında üstü kapalı konuşsa da İtalyan medyası, Italiano'nun taktiksel dizilişinde Zaniolo'yu "ideal hücum silahı" olarak konumlandırdığını sıkça yazmıştı.







Türkiye'ye adapte olması hiç de zor değil

İtalyan hoca, yıldız oyuncu için "Her teknik direktörün elinin altında görmek isteyeceği, maçın kaderini tek hareketle değiştirecek bir güç" ifadesini kullanıyor. Zaniolo'nun Galatasaray forması giymesine de "alışma süreci olmayacak" şeklinde bakan Italiano, oyuncunun kalitesinden hiçbir şey kaybetmediğine inanıyor.

Beşiktaş ısrarcı olmayacak

Udinese'nin ekonomik beklentileri ve Serie A kulüplerinin maaş konusundaki kararsızlığı, Beşiktaş'ın elini güçlendiriyor. İtalyan hocanın bu büyük hayranlığı ve taktiksel ısrarı, siyah-beyazlı yönetimi bu transferde daha somut adımlar atmaya zorlayabilir.

Trabonspor kasasını bu satışla dolduracak


 
Trabzonspor, bu yaz kadrosuna kattığı 10 yeni yıldızın mali yükünü tek bir hamleyle sıfırlamaya hazırlanıyor. Bordo-mavili yönetim, Dünya Kupası sonrası piyasası tavan yapan genç yeteneği Christ Inao Oulai için gelen astronomik teklifleri değerlendirme kararı aldı. Sadece bir sezonda kulübün finansal çehresini değiştirecek bu dev operasyonla, efsane kaptan Uğurcan Çakır'ın tarihi transfer rekorunun da geride bırakılması ve kulüp tarihinin en yüksek bonservis gelirine imza atılması hedefleniyor.

13.07.2026 12:48:00
Haber Merkezi
 
Trabonspor kasasını bu satışla dolduracak
Trabonspor kasasını bu satışla dolduracak

Trabzonspor'un transfer planlamasında artık gözler tek bir dosyaya çevrildi. Bordo-Mavili yönetim, genç yeteneği Christ Inao Oulai'yi FIFA Dünya Kupası öncesinde satmaya sıcak bakmadı. Karadeniz ekibi, dev organizasyonun ardından hareketlenecek transfer piyasasında oyuncudan en yüksek bonservis gelirini elde etmeyi hedefliyor.
Bu doğrultuda Oulai'nin geleceğiyle ilgili son kararın kısa süre içerisinde verilmesi bekleniyor.







Bu satış, Trabzonspor için yalnızca sıradan bir oyuncu ayrılığı anlamını taşımıyor. Yönetim, bu hamleyi sezonun mali planlamasının en önemli yapı taşı olarak görüyor.

Oulai'den elde edilecek dev gelirle, hem şu ana kadar yapılan harcamaların finanse edilmesi hem de kadroya yapılacak yeni takviyeler için sıcak para kaynağı oluşturulması amaçlanıyor.







Bordo-Mavililer, bu yaz transfer döneminde agresif bir politika izleyerek yaklaşık 10 oyuncuyu kadrosuna kattı. Dikkat çeken nokta ise yeni transferlerin tamamı için kulübün kasasından belirli ölçüde bonservis bedeli çıkmış olması transferde ciddi bir yatırım yapıldığını gösteriyor. İşte bu büyük yatırımın finansal dengesini sağlayacak en kritik adım, Oulai'nin satışı olacak.







Trabzonspor yönetimi, Christ Inao Oulai transferiyle kulüp tarihine geçmeyi planlıyor. Şu anda en ciddi talip Fiorentina olarak öne çıkmış durumda. Hatta İtalyanların hafta içinde gelerek Oulai transferini bitirecekleri bile iddia ediliyor. Bordo-Mavililer, bu hamleyle daha önce kaptan Uğurcan Çakır'ın satışında ulaşılan tarihi bonservis rekorunu da geride bırakmayı hedefliyor.

Galatasaray, Greenwood'u unutturacak

Fenerbahçe'nin Mason Greenwood transferinin ardından gözünü karartan Galatasaray, hücum hattına çağ atlatacak dev bir hamleyle Barcelona’nın 29 yaşındaki Sambacısı Raphinha için ilk resmi teklifini yaptı! Katalan devinin Adeyemi ve Gordon hamleleriyle forvet hattını sil baştan yenilemesini fırsat bilen sarı-kırmızılılar, Suudi Al Hilal’in de peşinde olduğu Brezilyalı süper solağı kapmak için transfer savaşını resmen başlattı

13.07.2026 11:59:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray, Greenwood'u unutturacak
Galatasaray, Greenwood'u unutturacak
Galatasaray, Fenerbahçe'nin Mason Greenwood transferini unutturacak dünya futbolunda yankı uyandıracak dev bir hamleye imza attı. Sarı-kırmızılı yönetim, FC Barcelona forması giyen 29 yaşındaki Brezilyalı kanat oyuncusu Raphinha'yı kadrosuna katmak için resmi olarak düğmeye bastı. Hücum hattına dünya çapında bir lider eklemek isteyen Aslan, Katalan devinin kapısını çalarak ilk resmi teklifini iletti.






BARCELONA BU YAZ ÇOK HAREKETLİ

Bu dev hamlenin arkasında, Barcelona cephesinde yaşanan büyük kadro revizyonu yatıyor. İspanyol devinin Anthony Gordon ve Karim Adeyemi transferleriyle forvet hattını yenilemesi, Ferran Torres ile yollarını ayırması ve Julián Álvarez rüyasını sürdürmesi, Raphinha'nın kulüpteki geleceğini tartışmalı hale getirdi. Katalan kulübündeki bu taşların yerinden oynamasını fırsat bilen Galatasaray yönetimi, operasyon için hemen harekete geçti.






SUUDİ AL-HILAL'İN DE İLGİSİ VAR

Ancak sarı-kırmızılıların bu transferde işi hiç de kolay değil. İspanyol Sport gazetesinin haberine göre, Suudi Arabistan'ın güçlü ekiplerinden Al Hilal de Brezilyalı yıldızı projesinin yeni lideri yapmak için yeniden devreye girmiş durumda. Parasal sınırları zorlayan Asya ekibine karşı Galatasaray, Şampiyonlar Ligi kozu ve üst düzey rekabetçi bir proje sunarak Raphinha'yı ikna etmeye çalışıyor.






GREENWOOD'U SOLDA SIFIR BIRAKACAK

Hücum hattına ilaç gibi gelecek, hızı ve tekniğiyle taraftarı coşturacak bir isim arayan Galatasaray, Raphinha ile turnayı gözünden vurmayı hedefliyor. Barcelona ile resmi temasları başlatan sarı-kırmızılı kurmaylar, bu transferi bitirerek hem Fenerbahçe'nin Greenwood hamlesine cevap vermek, hem de ortalığı sallayacak bir transferi bitirmek istiyor.

Trabzonspor'da Onuachu'nun yerine En-Nesyri

Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor... Suudi Arabistan'dan gelen dev teklif sonrası Paul Onuachu ayrılığın eşiğine gelirken, Al-Ittihad'ın gözden çıkardığı eski Fenerbahçeli Youssef En-Nesyri bordo-mavili ekibe önerildi

13.07.2026 11:53:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor'da Onuachu'nun yerine En-Nesyri
Trabzonspor'da Onuachu'nun yerine En-Nesyri
Trabzonspor transfer piyasasında hareketli günler geçiriyor. Bordo-mavili ekibin golcü oyuncusu Paul Onuachu, takımdan ayrılmanın eşiğine geldi. Suudi Arabistan'dan çok ciddi bir transfer teklifi alan Nijeryalı forvetin bu teklifi kabul etmek istediği iddia ediliyor.






YABANCI OYUNCU FAZLALIĞI VAR

Onuachu'nun ayrılık ihtimali üzerine Trabzonspor'a sürpriz bir isim önerildi. Suudi Arabistan kulübü Al-Ittihad, kadrosundaki yabancı oyuncu kontenjanını yeni bir forvetle doldurmak istiyor. Bu doğrultuda gözden çıkarılan isim ise tanıdık bir golcü oldu.






FASLI TRABZONSPOR'A ÖNERİLDİ

Suudi basınından Okaz'ın haberine göre; Al-Ittihad, Faslı santrfor Youssef En-Nesyri ile yollarını ayırma kararı aldı. Kulüp, daha önce Türkiye'de Fenerbahçe forması da giyen tecrübeli golcüyü oldukça uygun şartlarda Trabzonspor'a teklif etti.






ONUACHU'NUN YERİNE GELEBİLİR

Suudi ekibinin En-Nesyri'yi Türkiye'den sadece Trabzonspor'a değil, daha önce Beşiktaş'a da önerdiği iddialar arasında yer alıyor. Bordo-mavili yönetimin, Onuachu'nun boşluğunu doldurmak adına bu sürpriz teklife nasıl bir yanıt vereceği ise merakla bekleniyor.

Ugochukwu sözleşmesi Mondros Mütarekesi gibi!

Galatasaray'ın Burnley'den kiralık olarak kadrosuna katmak için saatleri saydığı Lesley Ugochukwu'nun sözleşme detayları ortaya çıktı

13.07.2026 11:50:00
Haber Merkezi
 
Ugochukwu sözleşmesi Mondros Mütarekesi gibi!
Ugochukwu sözleşmesi Mondros Mütarekesi gibi!
Galatasaray'ın Burnley'den kiralık olarak bitirmeye çalıştığı Ugochukwu transferinde, İngiliz ekibinin zorunlu satın alma dayatması adeta her dakikası hesaplanmış tarihi bir kontrata dönüştü. Şampiyonluk durumuna göre %60 veya %70 süre şartından darbe sakatlıklarının muafiyetine, Chelsea'ye gidecek paydan şartlar sağlansa bile kulübü kurtaracak özel tazminat maddesine kadar tüm detaylar incelendi.






Galatasaray'ın Burnley'den kiralık olarak kadrosuna katmak için saatleri saydığı Lesley Ugochukwu'nun sözleşme detayları ortaya çıktı. İngiliz ekibinin zorunlu satın alma opsiyonu dayatması üzerine hazırlanan sözleşme, adeta ince elenip sık dokunmuş maddeleriyle dikkat çekiyor. Anlaşma, oyuncunun sahada kalacağı süreden sakatlık türlerine kadar çok katmanlı şartlar barındırıyor.






RESMİ MAÇLAR ÜZERİNDEN HESAPLAMA

Zorunlu satın alma bedeli, Galatasaray'ın başarı endeksine ve oyuncunun süre alma oranına göre değişkenlik gösterecek. Sarı-kırmızılılar şampiyon olur ve Şampiyonlar Ligi vizesi alırsa, 22 yaşındaki orta sahanın tüm resmi maçların (Lig, Avrupa, Kupa) toplam dakikasının yüzde 60'ında görev yapması opsiyonu aktifleştirecek.






4 HAFTANIN ÜZERİNDE SAKATLIKLAR

Şampiyonluk gelmezse, zorunluluğun devreye girmesi için bu oran yüzde 70'e yükselecek. Kart cezalısı olduğu dönemler ise bu yüzdelik hesaplamalardan düşülmeyeecek.






Sözleşmede sakatlık durumları da en ince ayrıntısına kadar formüle edildi. 4 haftanın üzerindeki sakatlıklar genel yüzde hesabına dahil edilecek. Ancak sakatlığın darbe kaynaklı olması ya da oyuncunun bireysel çalışmasıyla alakası bulunmayan bir nedenden gerçekleşmesi durumunda, bu süre Galatasaray'ın aleyhine yansımayacak ve yüzde hesabına zarar vermeyecek.






GALATASARAY TAZMİNAT ÖDEYEBİLİR

Ayrıca yönetim, tüm şartlar karşılansa dahi oyuncuyu kadrosuna katmak istemezse, belirli bir tazminat ödeyerek satın alma hakkından vazgeçebilecek.

Burnley ve Chelsea arasındaki özel anlaşmalar nedeniyle, transferden gelecek paranın bir kısmı Chelsea'nin kasasına gidecek. Çok yönlü bir profile sahip olan Ugochukwu, öncelikle defansif orta saha olarak görev yapsa da merkez ve hücum orta saha rollerinde de rahatlıkla oynayabiliyor.

FRANSA'YI TERCİH ETMEYE YAKIN
 
Milli takım tercihi de netleşen Rennes doğumlu genç yetenek, Nijerya (Super Eagles) Teknik Direktörü Eric Chelle'nin radarında bulunuyor. Ancak Fransa'nın genç yaş kategorilerinde başarıyla yükselen oyuncunun, A Milli Takım düzeyinde de Fransa'yı temsil etmeye çok daha yakın olduğu belirtiliyor.




Kim Min Jae'den Galatasaray'a yeşil ışık

Yaz transfer döneminin en büyük bombalarından birisi patlamak üzere

11.07.2026 19:30:00
Haber Merkezi
 
Kim Min Jae'den Galatasaray'a yeşil ışık
Kim Min Jae'den Galatasaray'a yeşil ışık
BILD'in "Bayern yolları ayırıyor" iddiası sonrası Kim Min Jae için ava çıkan Galatasaray'ın önü, Fenerbahçe'nin Nathan Aké'yi almasıyla tamamen açıldı... Daha önce önceliği eski takımına veren Kim Min-jae, sarı-lacivertlilerin kapıyı Nathan Ake ile kapatması üzerine sarı-kırmızılı yönetime haber göndererek transfer bombasını patlattı: Bayern'le anlaşın, parçalıyı giyerim!






Yaz transfer döneminin en büyük bombalarından birisi patlamak üzere. Alman basınından BILD'in haberine göre, Bayern Münih yönetimi Güney Koreli stoper Kim Min-jae ile yollarını ayırmaya sıcak bakıyor. Bu gelişme üzerine harekete geçen Galatasaray daha önce Ağustos ayının sonuna doğru yapmayı planladığı sol stoper takviyesi için rotayı Münih'e çevirdi.






FENERBAHÇE'DE SOL STOPER İŞİ BİTTİ

Sarı-kırmızılı yönetim o döneme bırakmadan Kim'e imza attırmak için tüm finansal ve sportif şartları zorlama kararı aldı.






Transfer piyasasındaki bu dev hamlede dengeleri değiştiren asıl gelişme ise ezeli rakip Fenerbahçe cephesinde yaşandı. Sarı-lacivertli kulübün savunma hattına Nathan Aké gibi elit bir ismi dahil etmesiyle birlikte, Fenerbahçe'nin sol stoper transferi tamamen kapandı.






TERCİHİ DAHA ÖNCE FENERBAHÇE'YDİ

Aké hamlesi, Galatasaray'ın Kim Min-jae yarışındaki en büyük engelini ortadan kaldırdı ve sarı-kırmızılıların bu transferde tek başına önünün açılmasını sağladı.

Güney Koreli yıldız, daha önce Süper Lig'e ol olası bir dönüş ihtimalinde ezeli rakipler arasında tercihinin eski takımı Fenerbahçe olacağını net bir dille ifade etmişti.






AKE İŞLERİ KOLAYLAŞTIRDI

Ancak sarı-lacivertlilerin Aké transferini bitirmesi ve kendisine olan ilgisinin resmi olarak son bulması, Kim Min-jae'nin de stratejisini tamamen değiştirdi. Fenerbahçe kapısının kapanmasıyla birlikte transferde tüm ibre Galatasaray'a döndü.






RESMİ GİRİŞİMLER BAŞLADI

Kendisine doğrudan mesaj gönderen ve projesini anlatan Galatasaray yönetiminin bu hamlesine, Güney Koreli stoperden beklenmedik derecede sıcak ve net bir yanıt geldi.

Sarı-kırmızılı kurmaylara menajeri üzerinden haber yollayan Kim, "Bayern Münih ile anlaşın benim için sorun yok" diyerek transfere yeşil ışık yaktı. Bu restin ardından Galatasaray, Alman deviyle masaya oturup kulüpler düzeyindeki anlaşmayı sağlamak için resmi girişimlerini hızlandırdı.

Ederson olmazsa Berke Özer

Dünya Kupası öncesi yönetime rest çeken ve geri dönmek istemeyen Ederson, Fenerbahçe ile köprüleri attı! Kampa ne zaman katılacağı belirsizliğini koruyan Brezilyalı eldiven, Başkan Aziz Yıldırım ile kader zirvesine çıkacak... "Beni sevmediler" diyerek ayrılıkta ısrar ederse sarı-lacivertliler anında eski göz ağrısı Berke Özer'e imza attıracak!

11.07.2026 16:52:00
Haber Merkezi
 
Ederson olmazsa Berke Özer
Ederson olmazsa Berke Özer
Fenerbahçe'nin Brezilyalı kalecisi Ederson, sarı-lacivertli formayı giymeye devam etmek istemiyor ve İstanbul'a dönmeye sıcak bakmıyor. Dünya Kupası devam ederken, "şu an buradaki kulübü düşünemem" diyerek yönetime net bir rest çeken tecrübeli file bekçisi, kulüple köprüleri atma noktasına getirdi. Oyuncunun takıma tam olarak ne zaman döneceği ve kampa ne zaman katılacağı ise şu an için tam bir muamma.






EDERSON NE ZAMAN DÖNECEK

Mevcut planlamalara göre Brezilyalı eldivenin ayın 13'ünde kampa dahil olması beklense de kulislerde iddialar oldukça çarpıcı. Bazı kaynaklara göre Ederson iznini ayın 20'sine kadar uzatacak ve en erken bu tarihte İstanbul'a ayak basacak. Ancak deneyimli kaleci, her ne olursa olsun kampa katılmadan önce Başkan Aziz Yıldırım ile çok kritik bir yüz yüze görüşme gerçekleştirecek.






AZİZ YILDIRIM KAL DİYECEK

Bu dev zirvede Başkan Aziz Yıldırım'ın, "kal, seni burada anlamadılar ve seni yeterince koruyamadılar" diyerek oyuncuya sahip çıkacağı ve onu ikna etmeye çalışacağı öğrenildi.

Ederson'un ise bu hamleye karşılık, "Beni istemediler, zaten hâlâ da istemiyorlar. Taraftar da beni bir türlü sevmedi" diyerek içini dökmesi ve kırgınlığını dile getirmesi bekleniyor.






İLK HEDERF BERKE ÖZER OLACAK

Bu kritik görüşmenin gidişatı, Fenerbahçe'nin yeni sezon planlamasını tamamen değiştirecek. Eğer Ederson gitmekte kesin olarak ısrar eder ve ipleri koparırsa, sarı-lacivertli yönetim vakit kaybetmeden listesindeki o tanıdık isme hamle yapacak... Fenerbahçe, kaleyi sağlama almak için eski göz ağrısı Berke Özer'e yönelecek.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında transfer jesti

Beşiktaş, Arsenal ve Leandro Trossard üçgeninde 18+2 milyon Euro’luk dev anlaşmayı Ali Naibi bitirirken; menajer George Gardi’nin Belçikalı yıldızı Fenerbahçe’ye kaçırma hamlesi Gazi Koşusu’ndaki dostluk barajına takıldı

11.07.2026 16:21:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında transfer jesti
Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında transfer jesti
Serdal Adalı'nın "O İtalyan'dan haberimiz var" ricası üzerine Aziz Yıldırım transferden çekilirken, Gardi'nin siyah-beyazlılara Lukaku ve Fofana dahil 4 dünya yıldızını daha getirmek için Ali Naibi üzerinden sızmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Beşiktaş ile Arsenal arasında Leandro Trossard için yapılan transfer pazarlıklarında son düzlüğe girildi... iki kulüp arasındaki anlaşmayı 18+2 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında bitiren isim, eski siyah-beyazlı yönetici Ali Naibi oldu.

Sürecin arkasında ünlü İtalyan menajer George Gardi'nin de rolü bulunurken, perde arkasındaki bu hareketlilik ezeli rakipleri transferde karşı karşıya getirdi.






TROSSARD'I FENERBAHÇE'YE İSTEDİ

Galatasaray'da Cenk Ergün'ün göreve geri dönmesiyle sarı-kırmızılı kulüpte zemin kaybeden George Gardi, rotasını Fenerbahçe'ye çevirdi.

Ali Koç yönetimiyle arası açık olan İtalyan menajer, sarı-lacivertli kulüpteki başkanlık değişimi sonrası Aziz Yıldırım'a yanaştı. Trossard'ı Fenerbahçe'ye getirmek için yoğun bir kulis faaliyetine girişen Gardi, Beşiktaş'ın bitirme aşamasına geldiği transferi sabote etmeye çalıştı.






ADALI'DAN AZİZ YILDIRIM'A MESAJ

Yaşanan bu transfer savaşı, Gazi Koşusu'nda iki deneyimli başkanın bir araya gelmesiyle yeni bir boyut kazandı. Serdal Adalı, organizasyonda görüştüğü Aziz Yıldırım'a net bir mesaj vererek, "Trossard'la anlaştık, o İtalyan menajerden (Gardi) haberimiz var" diyerek durumu aktardı.

Aziz Yıldırım ise Beşiktaş'ın gayrı-resmi olarak el sıkıştığı oyuncu için eski dostu Adalı'ya bir "çalım atmayacağını" belirterek dostane bir tavır sergiledi ve transferden çekildi.






LUKAKU VE FOFANA'NIN ARKASINDA

Gardi, Fenerbahçe kapısının kapanmasının ardından Beşiktaş'a sızabilmek için yeniden eski sportif direktör Ali Naibi üzerinden temas aramaya başladı.

İtalyan menajerin Beşiktaş'a yönelik transfer operasyonları yalnızca Trossard ile de sınırlı değil. Gardi; Youssouf Fofana, Andre-Frank Zambo Anguissa, Romelu Lukaku ve Rolando Mandragora gibi dünyaca ünlü isimleri de siyah-beyazlı ekibe kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.