logo
24 HAZİRAN 2026

Aziz Yıldırım, stadı Nihat Özdemir’e yaptıracak

Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'de başkan seçilmesi durumunda futbolun patronluğunu Batuhan Özdemir'e vereceği konusunda ciddi bir gündem oluştu

13.05.2026 11:14:00 / Güncelleme: 13.05.2026 11:19:02
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım, stadı Nihat Özdemir’e yaptıracak
Aziz Yıldırım, stadı Nihat Özdemir’e yaptıracak
Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'de başkan seçilmesi durumunda futbolun patronluğunu Batuhan Özdemir'e vereceği konusunda ciddi bir gündem oluştu. Efsane başkan iddialara göre genç yöneticiye "Harry Kane ya da en az o ayarda bir golcü getir" diyecek.

Ayrıca 2027'deki başkanlık seçimine hazırlayacak. Bununla da yetinmeyecek; babası Nihat Özdemir'den de Saracoğlu stadının 60 bin kapasiteye çıkarılması için çalışmasını isteyecek. İnşaatı bedavaya getirecek. 







Fenerbahçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, gelecek hafta Pazartesi günü bir basın toplantısı düzenleyecek. Yönetim kurulu üyelerini tanıtacak. Efsane başkanın listesinde en dikkat çeken ismin, kendi döneminin eski Asbaşkanı Nihat Özdemir'in oğlu Batuhan olacağı konuşuluyor.

HARRY KANE'İ BİTİRECEK İSİM

İddialara göre Batuhan Özdemir sadece futbolu yönetmekle kalmayacak... Ayrıca sezon sonunda (2027 yılında) yapılacak seçimde de Yıldırım tarafından başkan adayı olarak parlatılacak. Özdemir bu süreçte özellikle Harry Kane'in adının olduğu yıldız isimlerden birinin transferini bitirecek.







STADI ÖZDEMİR'E BEDAVA YAPTIRACAK

Yıldırım ayrıca şampiyonluğun garantilenmesinin ardından Saracoğlu'nun yenilenmesi için Nihat Özdemir'in öncülüğünde Saracoğlu Stadı'nın yenilenmesi ve kapasitesinin artırılması projesinin startını verecek.

Gelen bilgilere göre 2024'teki seçim projesinde "Burası Kadıköy buradan çıkılmaz diyeceğiz" diyerek ortaya attığı projeyi Özdemir'in şirketi Limak ücretsiz üstlenecek. Proje kapsamında çatı 3 metre yükseltilecek. Kapasite 60 bin kişi olacak.







BARCELONA STADINDAN ÖRNEK

Özdemir ailesinin hayali ise Fenerbahçe'nin lig maçlar oynanırken inşaata başlamak... Nihat Özdemir buna örneği de şirket olarak yapımını üstlendikleri Nou Camp'tan veriyor. Maçlar oynanırken de stadın inşaatının devam edebileceğini savunan Özdemir, "Barcelona maçlarını oynuyor ve inşaat devam ediyor. Hiçbir şey olmuyor" diyerek fikrini savunuyor.







LİSTEDE KADIN ADAY HANDE TİBUK






Bu arada Yıldırım'ın Pazartesi günü açıklayacağı yönetim kurulu listesinde kendisiyle özdeşleşen Mithat Yenigün, Mahmut Uslu, Nihat Özbağı, İlhan Ekşioğlu, Önder Fırat, Selim Kosif gibi isimler yeniden yer alacak. Ayrıca Batuhan Özdemir'in yanı sıra Ülker Grubu'nu temsilen Ahmet Özokur ve genç temsilciler Fatih Öztürk, Hande Tibuk, Emin Selim Akgül ve Emrah Tünay'ın da listede olması bekleniyor.

Fenerbahçe'ye "Mason Greenwood'u ne olur alın" diye yalvardılar

Transfer piyasasında roller değişti! Mali kriz ve DNCG yaptırımları nedeniyle acil nakit bulmak zorunda olan Marsilya, yıldız oyuncusu Mason Greenwood’u elden çıkarabilmek için Fenerbahçe’nin kapısını çaldı. AS Roma’ya karşı elini güçlendirmek isteyen Fransız devi, sarı-lacivertlilerin masaya koyduğu 35 milyon euro'luk tek somut teklife muhtaç kaldı.

24.06.2026 13:17:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'ye "Mason Greenwood'u ne olur alın" diye yalvardılar
Fenerbahçe'ye "Mason Greenwood'u ne olur alın" diye yalvardılar
Sosyal medyada çıkan "Fenerbahçe, Mason Greenwood'u istiyor" dedikodularının arkasından transfer kurnazlığı çıktı. Asıl gerçeğin, İtalyan ekibi AS Roma ile pazarlıklarda köşeye sıkışan Marsilya'nın, elini güçlendirmek ve İngiliz yıldızı elden çıkarmak için Fenerbahçe'ye adeta yalvarma noktasına geldiği iddia edildi.






MARSİLYA'YA BÜYÜK CEZA KAPIDA

Fransız kulübü, ağır mali yaptırımlardan kurtulabilmek için sarı-lacivertlilerin resmi ilgisini bir koz olarak kullanmaya çalışıyor. Marsilya'nın bu çaresizliğinin arkasında ise tam anlamıyla bir saatli bomba var.
Fransız futbolunun mali denetleme kurumu DNCG önünde bugün (23 Haziran Salı) kritik bir duruşmaya çıkacak olan yönetim, UEFA'nın kestiği 10 milyon avroluk FFP cezasının ardından, 30 Haziran'a kadar 50 ila 60 milyon avro arasında net bir sermaye kazancı yaratmak zorunda.






EN AZ 50 MİLYON EURO İSTİYORLAR

Greenwood satılmadığı takdirde kulübe transfer yasağından maaş kısıtlamasına kadar çok ağır yaptırımlar yolda.
İngiliz forvet için Marsilya patronu Frank McCourt'un belirlediği taban fiyat en az 50 milyon avro. Ancak işi zorlaştıran bir pürüz var. Yapılacak satışın %40'ı, sözleşme gereği oyuncunun eski kulübü Manchester United'a gidecek.






KRİZİ FENERBAHÇE İLE ÇÖZECEKLER

Bu durum, Fransızların net kâr hedefine ulaşmasını zorlaştırırken, Bruno Genesio'nun teknik direktörlük imzasının bile DNCG'den gelecek bütçe onayına kadar askıya alınmasına neden oldu. Piyasadaki tek somut ve resmi hamle AS Roma'dan geldi. İtalyanlar, bonuslar hariç 35 milyon euro'luk bir teklifle masada bekliyor.

Oyuncuyla el sıkışan AS Roma mali kısıtlamalar nedeniyle transferi finanse edemezken, Tottenham ise masadan kalktı. Daralan piyasada Marsilya, Fenerbahçe'nin kapısını aşındırarak krizi çözmekten başka çare bulamıyor.

TFF, Türkiye'ye çöle mahkum etti

24 yıl sonra katıldığı Dünya Kupası'ndan 6 günde elenmeyi başaran A Milli Futbol Takımı'nın kamp yaptığı Arizona çölünün ortasındaki Mesa kentinin (Arizona Athletic Grounds) seçilmesi TFF'nin daha çok başını ağrıtacak

24.06.2026 13:14:00
Haber Merkezi
TFF, Türkiye'ye çöle mahkum etti
TFF, Türkiye'ye çöle mahkum etti
24 yıl sonra katıldığı Dünya Kupası'ndan 6 günde elenmeyi başaran A Milli Futbol Takımı'nın kamp yaptığı Arizona çölünün ortasındaki Mesa kentinin (Arizona Athletic Grounds) seçilmesi TFF'nin daha çok başını ağrıtacak. Yerel halkın bile "Cehennemin Fragmanı" olarak adlandırdığı, 45 dereceyi aşan sıcaklıkların ve devasa "Haboob" toz fırtınalarının hüküm sürdüğü bu bölgede, futbolcuları "Vadi Humması" adlı ölümcül bir hastalık tehdidi altında idman yaptılar.






TFF yetkilileri turnuvaya play-off'tan katıldığımız için bu kampın zorunlu olduğunu iddia etse de, Almanya, Fransa ve İspanya gibi ülkelerin FIFA'nın sunduğu kötü konumları değiştirerek daha uygun merkezlere geçiş yapabilirdi.






VANCOUVER EN İDEAL KAMP YERİ OLURDU

Milli Takımımız D Grubu'nda ABD, Paraguay ve Avustralya ile eşleşti. Grubun ilk maçını Kanada'nın Vancouver kentinde (BC Place) oynadı. Arizona'nın kavurucu çöl sıcağı yerine hem iklimi yumuşak hem de maç lokasyonuna yakın Vancouver Çevresinde bir yer seçilebilirdi.






SEATTLE'DA DA KAMP YAPILABİLİRDİ

Haziran ayında 18-22 derecelik ideal iklimiyle Vancouver Whitecaps tesisleri seçilebilir, oyuncular hem zaman dilimine alışır hem de yıpranmazdı. Ayrıca Vancouver'a sadece 2-3 saat mesafede olan Seattle, serin iklimi ve Seattle Sounders'ın son teknoloji antrenman tesisleriyle elit bir alternatif olabilirdi.






3-4 HAFTA İÇİN 1.5 MİLYON EURO

FIFA, turnuvaya katılan her takıma standart bir kamp bütçesi sağlıyor. TFF bunu kabul etmeyip listenin dışına çıksaydı; Kuzey Amerika'da 3-4 haftalık lüks bir otel operasyonu, özel güvenlik, beslenme entegrasyonu ve elit antrenman sahası kiralaması için TFF'nin kasasında ekstra 1.5 milyon dolar bir bütçe çıkacaktı.






ÇÖL SICAĞINA MAHKUM EDİLDİLER

Almanya ve Fransa gibi dev ülkeler, oyuncularının sağlığını ve performansını maksimuma çıkarmak adına bu ekstra maliyetleri federasyon bütçelerinden veya sponsorluk gelirlerinden karşılayarak yerlerini değiştirdiler. TFF ise değişiklik hakkını kullanmayıp yaklaşık 1.5 milyon dolarlık bütçeyi ödememek adına itiraz etmedi ve Türk futbolcuları insan fizyolojisini zorlayan çöl sıcağına mahkum etti.

'Türkiye'de acı çekiyordu'

Fenerbahçe’nin ocak ayı transfer döneminde santrfor almaması ve sadece Sidiki transferiyle yetinmesi arkasındaki gizem çözülüyor 

24.06.2026 12:20:00
Haber Merkezi
'Türkiye'de acı çekiyordu'
'Türkiye'de acı çekiyordu'
Fenerbahçe'nin ocak ayındaki santrfor transferi fiyaskosunun arkasındaki gizem çözüldü! Meksika basını, büyük umutlarla gelen Edson Alvarez'in İstanbul'da kelimenin tam anlamıyla "acı dolu" bir süreç geçirdiğini yazdı.

Yönetimin elindeki bu krizi yönetememesi, kulislerde "Saadettin Saran ve yeni yönetim bu iddia yüzünden zor durumda kalacak" yorumlarına neden oldu.






Fenerbahçe'nin ocak ayı transfer döneminde santrfor almaması ve sadece Sidiki transferiyle yetinmesi arkasındaki gizem çözülüyor. Sarı-lacivertlilerin, Fred'i ayrılığa ikna edemediği için santrfor alamadığı iddia edilirken, Edson Alvarez cephesinde yaşananlar bambaşka bir gerçeği ortaya çıkardı.






"TEDESCO İSTEDİ KALDI" DENMİŞTİ

Tedesco'nun isteğiyle kadroda tutulduğu ve önemsiz bir sakatlık yüzünden ameliyat olarak planları bozduğu öne sürülen Meksikalı hakkında ezber bozan bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

Meksika'nın önde gelen yayın organlarından Excelsior gazetesi, Alvarez'in Türkiye macerasının perde arkasını araladı. Habere göre Meksikalı oyuncu, Ağustos ayında İstanbul'a büyük umutlarla adım attı.






ALVAREZ'E "DÖNECEKSİN" DENİLDİ

Havalimanında takım atkısı ve eşine sunulan çiçeklerle çok sıcak karşılandı. Ancak bu olumlu hava çok kısa sürdü ve oyuncu için Türkiye'de kelimenin tam anlamıyla "acı dolu" bir süreç başladı.

Üç ay içinde iplerin tamamen koptuğu Fenerbahçe'de, ocak ayında Alvarez'e sözleşmesinin yenilenmeyeceği tebliğ edildi. Bu karar, oyuncunun Dünya Kupası sonrasında İngiltere'ye dönmek zorunda kalacağı anlamına geliyordu.






PEKİ OCAK'TA NEDEN GÖNDERİLMEDİ?

Saha dışındaki bu kaos, Alvarez'in fiziksel durumuyla daha da katmerlendi. Ayak bileğinde hissettiği sürekli ve kronik ağrılar, hem performansını hem de moralini yerle bir etti. Oyuncunun futbol şevki tamamen bitti.

Eğer Meksika basınının bu iddiaları doğruysa, Fenerbahçe yönetimi kontratı yenilenmeyecek ve gözden çıkarılmış olan Edson'u Ocak ayında daha erken gönderip, hedeflediği santrfor transferini rahatlıkla bitirebilirdi.

Kanarya taraftarını sevindirecek

Yönetim solak stoper konusunda kararını verdi. Fenerbahçe, Malang Sarr'ı resmen açıklamaya hazırlanıyor

24.06.2026 12:08:00
Haber Merkezi
Kanarya taraftarını sevindirecek
Kanarya taraftarını sevindirecek
Yönetim solak stoper konusunda kararını verdi. Fenerbahçe, Malang Sarr'ı resmen açıklamaya hazırlanıyor. En geç 1 hafta içinde konuyla ilgili bilgilendirme yapılması bekleniyor.

Fenerbahçe uzun süredir solak bir stoper konusunda çalışmalarını sürdürüyordu. En sonunda karar verildi... Lens Kulübü'yle sözleşmesi sona eren Malang Sarr'la kişisel konularda anlaşmaya varıldı. 27 yaşındaki futbolcunun en geç 1 hafta içinde resmen açıklanması bekleniyor.







BEDELSİZ GELMİŞTİ

1.83 boyundaki futbolcunun çok sayıda talibi vardı. Ancak Sarı-Lacivertliler'in en iyi teklifi yaptığı öğrenildi. Fransız oyuncu, 2024 yazında Chelsea'den bedelsiz olarak Lens Kulübü'ne geçiş yapmıştı. Malang Sarr geride bıraktığımız sezonda Ligue 1'de 33 karşılaşmaya çıktı.







ÖNEMLİ TALİPLER

Sahada 2.925 dakika kalan Fransız yıldız, 1 asist üretti. Malang Sarr, asıl yeri olan stoper haricinde sol bekte de görev yapabiliyor. Ayrılık sürecinde Marsilya, Atletico Madrid, Al-Diraiyah ve Al-Hilal gibi takımlar da ona ilgi göstermişti. Ancak Fenerbahçe öne geçmeyi başardı.

Skriniar'a vize yok

Şu anda kaleci Ederson dahil savunma hattındaki bütün isimler satılabilir

24.06.2026 12:04:00
Haber Merkezi
Skriniar'a vize yok
Skriniar'a vize yok
Şu anda kaleci Ederson dahil savunma hattındaki bütün isimler satılabilir. Sadece Milan Skriniar konusunda kulübün kapısı sonuna kadar kapalı...

Fenerbahçe, 2025'in Ocak ayında PSG'den kiraladığı Milan Skriniar'ın bonservisini sezon sonunda almıştı. Fransız ekibine 6 milyon euro ödendi. Slovakyalı stoperle de 30 Haziran 2029 tarihine kadar mukavele yapıldı. 31 yaşındaki savunmacı, tribünlerin en çok sevdiği isimlerden biri haline geldi.







İSMAİL KARTAL'IN TALEBİ

Şu anda Sarı-Lacivertli ekibin savunma hattındaki herkesin satışı mümkün... Kaleci Ederson'da da benzer bir durum söz konusu...







Sadece Milan Skriniar'ın yeri garanti. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın, 1.87 boyundaki futbolcunun kesinlikle tutulmasını talep ettiği öğrenildi.






SAKATLIK PROBLEMLERİ

Yönetim de bu talebe olumlu yanıt verdi. Sezonun ikinci yarısında sakatlık problemleriyle boğuşan tecrübeli savunmacı, operasyon da geçirmişti. Temmuz ayının ilk haftasında tamamen düzelmesi bekleniyor. Milan Skriniar yeni sezonda da defans hattının lideri olacak.

Andre Onana'yla taban tabana zıt

Trabzonspor'da "Andre Onana dönecek..." bekleyişi sürerken gündeme gelen sürpriz isim Jose Sa, hem teknik hem de sorunlu karakter yapısıyla transfer stratejisinde büyük bir soru işareti yaratıyor

24.06.2026 12:00:00
Haber Merkezi
Andre Onana'yla taban tabana zıt
Andre Onana'yla taban tabana zıt
Trabzonspor'da "Andre Onana dönecek..." bekleyişi sürerken gündeme gelen sürpriz isim Jose Sa, hem teknik hem de sorunlu karakter yapısıyla transfer stratejisinde büyük bir soru işareti yaratıyor.

Bordo-Mavililerin listesindeki Portekizli eldivenin saha içi arzıları ve İngiltere'de manşetleri süsleyen "drama" dolu saha dışı hikayesi Fatih Tekke'yi çok düşündürecek.







Trabzonspor'un Andre Onana'yı beklerken rotayı sürpriz bir isme kırdığı iddia edildi. Bordo-mavililerin, Wolverhampton formasıyla bu sezon 24 maçta 41 gol yiyen Portekizli kaleci Jose Sa ile temasa geçtiği ileri sürüldü. Ancak dönmesi hayal edilen Onana profiliyle Jose Sa'nın teknik ve karakteristik özellikleri yan yana getirildiğinde ortaya taban tabana zıt bir tablo çıkıyor.






ÇİZGİ ÜZERİNDE MÜKEMMEL BİR KALECİ

José Sá, çizgi üstündeki olağanüstü refleksleri ve bire bir pozisyonlardaki başarısıyla elit bir kaleci performansı sunabilse de ciddi saha içi arızalarına sahip. Kesici kaleci rolünü abartarak kalesini zamansız terk etmesi, rakibe boş kale fırsatları ve tehlikeli faul riskleri doğuruyor.







SAVUNMA HATTINA GÜVENSİZLİK VERİYOR

Modern futbolun en büyük gereksinimlerinden biri olan ayak tekniği ve geriden oyun kurma becerisi ise oyuncunun en zayıf halkası... baskı altında panikleyerek yaptığı isabetsiz uzun toplar ve yan toplardaki kararsızlığı savunma hattına güvensizlik aşılıyor.







SOYUNMA ODASI KRİZLERİNİN BAŞROLÜ

Saha içindeki bu inişli çıkışlı grafik ve fevri hareketler, Sá'nın saha dışındaki imajına da tam bir "drama" figürü olarak yansıyor. Saha içinde duygularını uçlarda yaşayan Portekizli eldiven, stoper arkadaşlarıyla kameralar önünde yaşadığı sert tartışmalarla İngiliz basınında sık sık "soyunma odası krizi" manşetlerine malzeme oluyor.







SOSYAL MEDYADAN ÇOK ETKİLENİYOR

Kolay provoke olan yapısı yüzünden hakem ve rakiplerle didişmeye son derece müsait bir profil çiziyor. Zihinsel olarak da kırılgan bir yapıya sahip olan Sa, hatalı goller sonrası taraftar eleştirilerine sosyal medya hesaplarını kapatarak tepki veriyor.

SAHA İÇİ VE SAHA DIŞI RİSKLERİ

Kulübede kaldığında mutsuz ve gergin vücut diliyle menajerlerle soğuk savaşlar yaşayan, Wolverhampton'daki Portekizli klikleşmelerinde adı hep ön planda olan deneyimli kaleci, takım kimyasını zorlayan bir isim olarak biliniyor. Trabzonspor'un saha içi ve saha dışında bu denli risk barındıran bir isme yönelmesi transfer stratejisinde büyük bir soru işareti yaratıyor.

Süper Kupa finali Dubai’ye alındı

Avrupa basketbolunda tarihi bir ilk gerçekleşiyor. EuroLeague yönetimi, lig tarihinde ilk kez resmi bir "Süper Kupa" turnuvası düzenleme kararı aldı

24.06.2026 11:50:00
Haber Merkezi
Süper Kupa finali Dubai’ye alındı
Süper Kupa finali Dubai’ye alındı
Avrupa basketbolunda tarihi milat! EuroLeague tarihinde ilk kez düzenlenecek Süper Kupa turnuvası, 19-20 Eylül'de devlerin kapışmasına sahne olacak. Temsilcimiz Fenerbahçe Beko; son şampiyon Olympiacos, Real Madrid ve Dubai BC ile beraber Orta Doğu'da tarihi kupa için parkeye çıkıyor.






Avrupa basketbolunda tarihi bir ilk gerçekleşiyor. EuroLeague yönetimi, lig tarihinde ilk kez resmi bir "Süper Kupa" (EuroLeague Super Cup) turnuvası düzenleme kararı aldı. 19-20 Eylül tarihlerinde Orta Doğu'nun göz kamaştıran atmosferinde sahne alacak bu dev organizasyon, Avrupa'nın en elit kulüplerini yeni sezon öncesinde ilk kez karşı karşıya getirecek.






OLYMPIAKOS VE REAL MADRİD

Temsilimiz Fenerbahçe Beko, bu tarihi turnuvada boy göstererek ilk EuroLeague Süper Kupası'nı müzesine götürmek için parkedeki yerini alacak. Sarı-lacivertlilerin organizasyondaki rakipleri ise basketbol dünyasının tam anlamıyla "Devler Geçidi" olarak nitelendirilen en iddialı ve güçlü ekiplerinden oluşuyor.






DUBAI BC'DE 4. TAKIM OLACAK

Turnuvadaki en dişli rakiplerden biri, Mayıs 2026'da düzenlenen EuroLeague Final Four'unda Real Madrid'i devirerek Avrupa şampiyonluğuna uzanan son şampiyon Olympiacos olacak. Fenerbahçe'nin diğer rakipleri ise kupaların gediklisi İspanyol devi Real Madrid ve Orta Doğu basketbolunun büyük yatırımlarla kurulan yeni güç odağı Dubai BC olarak açıklandı.






İLK KEZ DÜZENLENECEK

EuroLeague'in Orta Doğu pazarına açılma vizyonunun en büyük halkası olan bu şampiyona, basketbolseverlere sezon öncesi muazzam bir turnuva deneyimi sunacak. Takımların en yeni transferlerini ve güncel kadrolarını ilk kez resmi bir turnuvada sergileyeceği bu dev şölen, Eylül ayında tüm dünyanın gözünü Dubai'ye çevirecek.

Mourınho'dan Arda Güler’e moral

Dünya Kupası fiyaskosu sonrası yıkılan Arda Güler’e, Real Madrid’in yeni patronu José Mourinho’dan jet destek geldi!

24.06.2026 11:37:00
Haber Merkezi
Mourınho'dan Arda Güler’e moral
Mourınho'dan Arda Güler’e moral
Dünya Kupası fiyaskosu sonrası yıkılan Arda Güler'e, Real Madrid'in yeni patronu José Mourinho'dan jet destek geldi!

Portekizli teknik adamın, Paraguay yenilgisiyle havlu atan genç yıldıza gönderdiği mesajla Real Madrid'deki Bernardo Silva transferine rağmen yeni sezondaki yerini garanti altına aldığı ve Arda'nın 13 Temmuz'da kampa katılarak Mourinho'nun en önemli kozu olacağı iddia edildi.







Türkiye'nin 2026 Dünya Kupası grup aşamasında gol atamadan ve hayal kırıklığıyla elenmesinin ardından, Real Madrid'in yeni teknik direktörü José Mourinho'dan Arda Güler'e doğrudan destek geldi.

Portekizli çalıştırıcı, Paraguay yenilgisi sonrası TRT'ye "Utanıyoruz, halkımızdan özür dileriz" açıklaması yapan 21 yaşındaki oyuncusuyla hemen iletişime geçerek moral verdi.







KENDİNİ SUÇLAYACAK DURUM YOK

Mourinho'nun genç yıldıza gönderdiği mesajda, "Kendini suçlayacak hiçbir şeyin yok. Maçlarını izledim ve takımının en iyi oyuncusuydun.

Sahada tek başına ne yapabilirsen yaptın. Kapat ve enerjini topla. Birlikte şampiyonluklar kazanacağız" ifadelerini kullandığı iddia edildi. Turnuvadaki toplu fiyaskoya rağmen 8 numara, Real Madrid cephesinde itibarını koruyan nadir isimlerden biri oldu.







SILVA'YA RAĞMEN DAHA ÖNDE

Bu hamle, Mourinho'nun yeni yapılanmasında Arda Güler'e biçtiği rolün net bir göstergesi. Geride kalan sezonda 10'dan fazla gol katkısı veren genç yetenek, Bernardo Silva'nın transferine rağmen Mourinho'nun Real Madrid projesindeki en önemli yaratıcı sütunlarından biri olarak kabul ediliyor.







13 TEMMUZ'DA İŞ BAŞI YAPACAK

A Milli Takım'ın erken elenmesi, Arda Güler'in tatil takvimini değiştirerek yeni sezon hazırlıklarına erken başlamasını sağlayacak. Turnuvada ilerleyen oyuncuların aksine Arda'nın, 13 Temmuz'da Real Madrid'e dönerek sezon öncesi kampının ilk gününden itibaren Mourinho'nun taktiksel planlarına dahil olması bekleniyor.

Trabzonspor peşini bırakmıyor

Trabzonspor'un ısrarla peşinde olduğu İsviçreli kanat oyuncusu Rubén Vargas için Sevilla ve oyuncunun menajerinden net mesaj geldi

24.06.2026 11:34:00
Haber Merkezi
Trabzonspor peşini bırakmıyor
Trabzonspor peşini bırakmıyor
Trabzonspor'un ısrarla peşinde olduğu İsviçreli kanat oyuncusu Rubén Vargas için Sevilla ve oyuncunun menajerinden net mesaj geldi.

Transfer görüşmeleri Dünya Kupası sonrasına ertelendi. Turnuvada piyasa değerini 12-18 milyon euro bandına çıkarmayı hedefleyen İspanyol kulübü, bu rakamın altındaki teklifleri masaya dahi almayacak.







Trabzonspor'un Sevilla forması giyen Rubén Vargas'ı kadrosuna katma isteği, transfer piyasasını hareketlendirmeye devam ediyor.

Bordo-mavili ekibin İsviçreli kanat oyuncusuna olan ilgisi her geçen gün artsa da Sevilla kulübü ve oyuncunun temsilcileri, şu an için resmi bir teklif olmadığını belirterek spekülasyonları şimdilik boşa çıkardı.







TAMAMEN DÜNYA KUPASINA ODAKLI

Şu sıralar İsviçre milli takımıyla Dünya Kupası'nda mücadele eden 27 yaşındaki futbolcu, turnuvaya tamamen odaklanmış durumda.

Vargas'ın menajeri ve Sevilla yönetimi, oyuncunun geleceğiyle ilgili nihai kararını vermek için acele etmiyor. İki taraf da transfer görüşmelerini İsviçre'nin Dünya Kupası serüveni noktalanana kadar askıya aldı.







12-18 MİLYON EURO ARASI

Ekonomik açıdan zor bir dönemden geçen ve bu yaz maaş bütçesini rahatlatmak isteyen Sevilla, Vargas'ı stratejik bir gelir kapısı olarak görüyor.

Turnuvada gol atan ve sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncunun piyasa değerinin 12 ila 18 milyon euro arasına çıkması bekleniyor. İspanyol kulübü, bu rakamların altında kalan hiçbir teklifi değerlendirmeye almayı düşünmüyor.







KOLAY KOLAY VAZGEÇMEK YOK

Geleceğiyle ilgili sakinliğini koruyan başarılı kanat oyuncusu, transferde önceliğini üst düzey bir sportif projeye ve Avrupa arenasında rekabet etmeye verdiğini belirtiyor.







Trabzonspor'un bu transferdeki ısrarı sürse de hem Sevilla'nın beklentileri hem de oyuncunun turnuva sonrasını işaret etmesi nedeniyle gözler Dünya Kupası'nın ardından açılacak resmi müzakerelere çevrilmiş durumda.

Ilaix Moriba cimbom olacak mı?


 
Galatasaray merkez orta saha konusunda yıldız isimlerle ilgileniyor. Ancak Celta Vigo forması giyen Ilaix Moriba da yoklandı. Bu hareketin arkasında farklı bir düşünce var...

23.06.2026 14:28:00
Haber Merkezi
Ilaix Moriba cimbom olacak mı?
Ilaix Moriba cimbom olacak mı?

Galatasaray'ın güçlendireceği bölgelerden biri kesinlikle merkez orta saha olacak. Sarı-Kırmızılılar'ın listesinde yıldız alternatifler bulunuyor. Fakat Cim-Bom'dan sürpriz bir hamle geldi. Celta Vigo forması giyen Ilaix Moriba için 15 milyon Euro önerildi.







Cimbomun teklifi düşük bulundu

La Liga temsilcisinin ise en az 20 milyon euro beklediği kaydedildi. Taraflar arasındaki temaslar sürüyor. Herkes Ilaix Moriba ismine şaşırdı ancak bu hareketin arkasında farklı bir düşünce bulunuyor. Gineli futbolcu, 23 yaşında ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun "genç" yabancı kriterini karşılıyor.







Genç olması avantaj

23 yaşındaki Ilaix Moriba, geride bıraktığımız sezonda La Liga'da tam 36 maça çıktı. Sahada 2.489 dakika kaldı. 2 gol ve 3 asist üretti. Galatasaray Yönetimi, birçok kulvarda mücadele verileceği için Ilaix Moriba'yı da kadrosuna katmak istiyor. 1.85 boyundaki futbolcunun asıl yeri merkez orta saha. Ancak 10 numara ve ön liberoda da görev yapabiliyor. Yani tam bir joker. Gineli yıldızın, Galatasaray'a çok sıcak baktığı öğrenildi. Taraflar arasındaki pazarlıklar devam ediyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.