logo
24 TEMMUZ 2026

Aziz Yıldırım’ın, Icardi cevabı

Fenerbahçe'de menajerler tarafından yeniden gündeme getirilen Mauro Icardi transferine Aziz Yıldırım sert bir şekilde kapıyı kapattı

24.07.2026 10:34:00
Haber Merkezi
 
Aziz Yıldırım’ın, Icardi cevabı
Aziz Yıldırım’ın, Icardi cevabı
Fenerbahçe'de menajerler tarafından yeniden gündeme getirilen Mauro Icardi transferine Aziz Yıldırım sert bir şekilde kapıyı kapattı.

Kulüp ilkelerine ve geçmişte yaşananlara dikkat çeken Yıldırım, "Icardi değil Messi olsa bu kulübün kapısından giremez. Fenerbahçe başkanına saygısızlık eden adamı almam" ifadeleriyle Arjantinli golcünün transferine son noktayı koydu.







Fenerbahçe'de transfer gündemine bomba gibi düşen Mauro Icardi gelişmesi, Aziz Yıldırım'ın net tavrıyla son buldu.

Sarı-lacivertli kulübe önerilen Arjantinli golcü için başkan adayı Hakan Safi'nin daha önce oyuncunun menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdiği zaten biliniyor. Ancak Icardi'nin aracı menajerlerinin ikinci Fenerbahçe sortisi Yıldırım'ın müdahalesiyle tamamen yön değiştirdi. 







HAKAN SAFİ DE MENAJERİYLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Yıldırım, Icardi'nin sarı-lacivertli formayı giyme ihtimalini kesin bir dille reddetti. Yapılan teklif karşısında tavizsiz bir duruş sergileyen Yıldırım, Arjantinli santrforun transferine kapıları tamamen kapattı. Kararının gerekçesini sert sözlerle dile getiren Yıldırım, kulüp ilkelerine vurgu yaptı.







"ICARDI DEĞİL MESSİ OLSA GİREMEZ"

- Icardi değil Messi olsa bu kulübün kapısından giremez. Fenerbahçe başkanına saygısızlık eden adamı almam.

Arjantinli yıldız Galatasaray forması giydiği dönemlerde eski başkanlardan Ali Koç'a saygısızlığa varan tavırlarda bulunmuş bu yüzden sarı-lacivertli camiada taraf/muhalif her kesimin tepkisini almıştı. İşin ilginci Icardi ilk dönemde Galatasaray'dan önce Fenerbahçe'ye önerilmiş hatta parçalıyı giymeden önce sarı-lacivertli ekibin yöneticileriyle masaya oturmuştu.







İSMAİL YÜKSEK BİR ARAYA GETİRDİ

Öte yandan kulüp kulislerinde, Aziz Yıldırım ile Ali Koç arasında son dönemde yaşanan yakınlaşma dikkat çekiyor. İsmail Yüksek'in düğününde ikili nikah şahidi oldu.







Koç daha sonra kulübe sponsor yaptığı Chobani'nin sahibi Hamdi Ulukaya ile Gornik maçını izledi. Sponsorluk konusundaki çekincelerini giderdi. İki lider arasındaki diyalog ortamının güçlenmesi, camiadaki birlik havasını artırırken ortak duruşun da pekişmesi dikkat çekiyor.

Suudi Arabistan ekibi teklif sunabilir

Suudi Arabistan ekibi Al-Diriyah, Beşiktaş'ın Nijeryalı futbolcusu Ndidi'yi istiyor. Ancak oyuncunun geçirdiği sakatlığın ardından sağlık raporları talep edildi. Değerlendirme sonrasında işler resmiyete dökülebilir.
 

24.07.2026 12:32:00
Haber Merkezi
 
Suudi Arabistan ekibi teklif sunabilir
Suudi Arabistan ekibi teklif sunabilir
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı kısa süre önce, "Orkun, Agbadou, Murillo, Oh, Djalo, Cerny ve Ndidi'ye teklifler var. Ancak bizim oyuncularımızı satmak gibi bir niyetimiz yok" ifadelerini kullanmıştı. Ancak iyi bir teklif gelmesi durumunda özellikle Ndidi'nin elden çıkarılması bekleniyor.






AÇIKLAMA YAPILMIŞTI

Şu anda Nijeryalı ön liberonun en ciddi talibi; Suudi Arabistan temsilcisi Al-Diriyah... 29 yaşındaki futbolcu, kısa süre önce sakatlandı. Beşiktaş konuyla ilgili, "Ayak bileğinden sakatlanması sonrası Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde MR görüntülemesi yapılan futbolcumuz Wilfred Ndidi'nin ayak bileğinde ligaman yaralanması tespit edilmiştir. Futbolcumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır" açıklamasını yaptı.






ONAY VERİRLERSE

Oyuncunun ağustos ayının başında sahalara döneceği düşünülüyor. Al-Diriyah Kulübü ise son sakatlıkla ilgili sağlık raporlarını istedi. Suudi Arabistan ekibinin sağlık heyeti incelemelerde bulunacak. Onlar onay verirse, Beşiktaş'a resmi teklif sunulabilir. Konuyla ilgili hareketlilik var.






Fenerbahçe'ye Kerem Aktürkoğlu piyangosu

İtalyan devi AS Roma, aradığı çok yönlü kanat-forveti Türkiye'de buldu

24.07.2026 12:00:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'ye Kerem Aktürkoğlu piyangosu
Fenerbahçe'ye Kerem Aktürkoğlu piyangosu
Hücum hattını güçlendirmek için Mason Greenwood, Crysencio Summerville, Alejandro Garnacho ve Schjelderup hamlelerinden sonuç alamayan İtalyan devi AS Roma, aradığı çok yönlü kanat-forveti Türkiye'de buldu.






Teknik direktör Gian Piero Gasperini'nin özel onayıyla harekete geçen Çizme temsilcisi, Fenerbahçe forması giyen milli yıldız Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosuna katmak için resmi teklif hazırlıklarına başladı.






İtalyan devi AS Roma, hücum hattını güçlendirmek için yürüttüğü transfer çalışmalarında üst üste büyük hayal kırıklıkları yaşadı. Çizme temsilcisi; Mason Greenwood, Crysencio Summerville ve Alejandro Garnacho transferlerinde istediği olumlu yanıtı alamadı. Ayrıca hedeflerinden biri olan Benfica'lı Schjelderup için de Tottenham'ın devreye girmesi, Roma'yı alternatif rotalara yöneltti.






GASPERİNİ'DEN ONAY ÇIKTI

Teknik direktör Gian Piero Gasperini'nin talebi doğrultusunda hareket eden Roma yönetimi, aradığı ismi Türkiye'de buldu. İtalyan ekibi, Fenerbahçe forması giyen ve aynı zamanda sol kanatta hem de forvet hattında başarıyla görev yapabilen milli yıldız Kerem Aktürkoğlu'nu gündemine aldı. Gasperini'nin, oyuncunun çok yönlü yapısı nedeniyle bu transfere özel olarak onay verdiği öğrenildi.






ÇOK KONUŞULACAK İMZA OLACAK

Gelişmeler sarı-lacivertli camiada büyük bir heyecan yarattı. Hücum hattındaki performansıyla Suudi Arabistan takımlarının da radarında olduğu iddia edilen Kerem Aktürkoğlu için Roma'nın yakın zamanda resmi teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor. Çizme ekibinin bu hamlesi, yaz transfer döneminin en çok konuşulacak imzalarından biri olmaya aday.






ROMA'NIN TEKLİFİ NE OLACAK?

Bu transferin gerçekleşmesi durumunda Fenerbahçe yönetimi dev bir bonservis gelirini kasasına koyacak. Yıldız oyuncusunu yüksek bir bedelle İtalya Serie A'ya göndermeye hazırlanan sarı-lacivertliler, elde edeceği finansal kaynakla transfer bütçesini önemli ölçüde rahatlatacak. Roma'nın yapacağı resmi teklifin ardından sürecin hız kazanması bekleniyor.

Hem Salah hem bonusu Beşiktaş’a

Beşiktaş, hücum hattında yılın transfer hamlesine hazırlanırken tüm planlar Mohamed Salah üzerine kuruldu

24.07.2026 10:47:00
Haber Merkezi
 
Hem Salah hem bonusu Beşiktaş’a
Hem Salah hem bonusu Beşiktaş’a
Beşiktaş, hücum hattında yılın transfer hamlesine hazırlanırken tüm planlar Mohamed Salah üzerine kuruldu.

Mısırlı yıldızın durumunu yakından takip eden Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Vincenzo Italiano'nun raporu doğrultusunda Darwin Nunez'i bitirme noktasına getirdi.

Al-Hilal'in yüksek maaşı nedeniyle kiralama formülüne ikna olduğu Uruguaylı golcü için dev operasyon başladı. Salah Beşiktaş'a imza atarsa, Nunez de Kartal olacak!







Beşiktaş, Liverpool'un yıldızı Mohamed Salah'ın olası transferine odaklanırken gözler bir yandan da Darwin Nunez'e çevrildi. Teknik direktör Vincenzo Italiano, Salah'ın transfer edilmesi durumunda onunla sahada en iyi uyumu yakalayacak santrforun Nunez olacağını doğruladı.

İtalyan çalıştırıcının listesindeki ilk tercih aslında Fiorentina'dan eski öğrencisi Dusan Vlahovic'ti…

Ancak Sırp golcünün kararsız tavırları Italiano'nun canını sıkınca rota Nunez'e kırıldı.







AL-HİLAL'İN ELİ MAHKUM

Simone Inzaghi'nin kadro planlarında yer almayan Nunez için kulübü Al-Hilal, oyuncuyu kiralamak yerine bonservisiyle satmayı hedefliyor. Crysencio Summerville hamlesinin ardından Nunez'in takımdaki şansı da oldukça azaldı.

Hem yüksek bonservis hem de kiralama ücreti ödeyecek bir kulüp bulmakta zorlanan Al-Hilal, oyuncunun devasa maaşı nedeniyle köşeye sıkışmış durumda.







MAAŞININ YARISI ÖDENECEK

Uruguaylı santrforun Avrupa'da yıllık yaklaşık 20 milyon Euro'yu bulan maaşını karşılayabilecek kulüp sayısı son derece sınırlı.

Bu durumu avantaja çeviren Beşiktaş, oyuncunun maaşının en azından yarısını ödemeyi ve sözleşmeye şarta bağlı satın alma opsiyonu ekletmeyi teklif etti. Suudi Arabistan ekibi ise adeta eli mahkum piyasa şartları gereği bu formülü kabul etmek zorunda kaldı.







SALAH YOKSA DARWIN DE YOK

Tüm bu gelişmelere rağmen Beşiktaş cephesinde kilit nokta Mohamed Salah transferi olarak öne çıkıyor. Kulüp kulislerinden gelen bilgilere göre, Salah'ın Beşiktaş'a imza atması halinde Darwin Nunez transferi de kesinleşecek.

Ancak Mısırlı yıldızın transferi gerçekleşmezse, Uruguaylı golcünün Beşiktaş'a gelişi de tamamen rafa kalkacak.

Okan Buruk, gözde İngiliz oyuncuyu veto etti


İngiltere ile Dünya Kupası üçüncülüğü yaşayan ve Manchester City ile olan 10 yıllık sözleşmesi sona ererek serbest kalan dünyaca ünlü savunmacı John Stones, menajerler tarafından Galatasaray’a önerildi. Chelsea ve Arsenal’ın da peşinde olduğu bonservissiz dev stoper sarı-kırmızılıların kapısını çalarken; teknik direktör Okan Buruk’un Davinson’un yerine Cristian Romero’yu ilk sıraya yazması, bu transfer hamlesini şimdilik beklemeye aldı.
 

22.07.2026 23:24:00
Haber Merkezi
 
Okan Buruk, gözde İngiliz oyuncuyu veto etti
Okan Buruk, gözde İngiliz oyuncuyu veto etti

Yaz transfer döneminde kadrosunu dünya yıldızlarıyla güçlendirmeyi hedefleyen Galatasaray'ın gündemine bomba bir isim geldi. Federico Valverde ve Junior Manzambi gibi yıldızlar için temaslar kurulduğu sırada aynı menajerlik şirketine bağlı isimler sarı-kırmızılı kulübe, İngiltere Milli Takımı ile Dünya Kupası üçüncülüğü yaşayan dünyaca ünlü stoper John Stones'u önerdi.







City uzatmadı

Tam 10 yıl boyunca formasını giydiği Manchester City ile sözleşmesi 30 Haziran 2026 itibarıyla sona eren 32 yaşındaki tecrübeli savunmacı, kulüpsüz kalarak serbest oyuncu statüsüne geçti. Yıldız futbolcu, menajer Çağlar Coşkun aracılığıyla doğrudan Galatasaray yönetimine teklif edildi.

İki İngiliz takımı ilgileniyormuş!

Bonservisi elinde olan İngiliz stoperle Premier Lig devleri Chelsea ve Arsenal başta olmak üzere Avrupa'nın önde gelen birçok kulübü yakından ilgileniyor. Ancak menajerlerin bu dev ismi Galatasaray'ın kapısına kadar getirmesi, sarı-kırmızılı camiada büyük heyecan yarattı.







Buruk oralı değil!

Buna karşın teknik direktör Okan Buruk, takımdan ayrılması gündemde olan Davinson Sanchez'in yerini öncelikli olarak Cristian Romero ile doldurmak istiyor. Buruk'un liste başı hedefinin Romero olması sebebiyle, yönetim şu an için John Stones transferi adına resmi bir çalışma başlatmadı.

Fenerbahçe'ye gençlik aşısı

Fenerbahçe, orta alandaki muhtemel ayrılıklara karşı "gençlik" planını devreye soktu. Corinthians forması giyen Andre konusunda ciddi bir mesafe alındığı öğrenildi

22.07.2026 19:39:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'ye gençlik aşısı
Fenerbahçe'ye gençlik aşısı
Şu anda Fenerbahçe'nin mevcut orta sahasında kalabalık var. Ancak Fred'in Brezilya pazarından talipleri var. Bu arada Paris FC de Kante'yi takip ediyor. Yönetim olası ayrılıklara karşı önlemini aldı. Corinthians'ın 20 yaşındaki genç yeteneği Andre konusunda sıcak gelişmelerin yaşandığı öğrenildi.

TAM BİR JOKER

İki kulübün anlaşmaya yakın olduğu belirtildi. 2006 doğumlu Brezilyalı futbolcu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 10+4'lük kontenjanındaki "genç" kriterini fazlasıyla karşılıyor.

1.83 boyundaki futbolcunun asıl yeri merkez orta saha... Fakat ön liberoda ve 10 numarada da görev yapabiliyor. Yani bu anlamda tam bir joker...






AYRILIK İHTİMALİ ARTTI

Corinthians ile 31 Aralık 2029 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Andre konusunda daha önce de çeşitli temaslar kurulmuştu. Bugün itibarıyla Fred ve Kante'nin ayrılık ihtimallerinin yükseldiği öğrenildi.

Sarı-Lacivertliler bu sebeple tekrar sambacıya döndü. Andre'nin tahmini piyasa değeri 16 milyon euro civarında... Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanabilir.

Locadan Talisca'ya!

Fenerbahçe'nin eski yöneticisi ve Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'nın Kadıköy'deki locası iptal edilmişti. Bu gelişmenin ardından Ilıcalı'nın Talisca transferine girmeyeceği konuşuluyor

22.07.2026 19:33:00
Haber Merkezi
 
Locadan Talisca'ya!
Locadan Talisca'ya!
Fenerbahçe, iyi bir teklif gelmesi halinde Talisca'yı satabilir. Oyuncunun Brezilya pazarından talipleri var. Ancak Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'nin de resmi teklif sunabileceği konuşuluyordu. Ta ki loca krizine kadar! Ilıcalı, sosyal medya hesabından ücretini ödediği locasının iptal edildiğini açıklamıştı.

ADALET DERSİ VERMEK

Böylece Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Acun Ilıcalı arasındaki ilişkiler daha da gerildi. Acun Ilıcalı, "Bundan sonraki ilk hedefim; kanuni haklarımı kullanarak kin ve nefret dolu bu zihniyete bir adalet dersi vermek... Ve kulübümüzü hukuk çerçevesinde yönetmesini sağlamak olacaktır" ifadelerini kullanmıştı.






TEKLİF YAPILMAYACAK

Loca krizi sonrasında Hull City'nin, Talisca için Fenerbahçe'ye hiçbir şekilde teklif sunmayacağı konuşuluyor. Hatta Aziz Yıldırım'ın başkanlığı devam ettiği sürece Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe Yönetimi'yle herhangi bir transfer konusunda iletişime geçmeyeceği de iddia edildi.

Chelsea'den Beşiktaş’a mı?

Beşiktaş'ın forvet aradığını bilen menajerler, Chelsea'de beklentilerin altında kalan Liam Delap'ı önerdi

22.07.2026 17:52:00
Haber Merkezi
 
Chelsea'den Beşiktaş’a mı?
Chelsea'den Beşiktaş’a mı?
Beşiktaş'ın forvet aradığını bilen menajerler, Chelsea'de beklentilerin altında kalan Liam Delap'ı önerdi. Siyah-Beyazlı ekipte konuyla ilgili bir değerlendirme yapıldı.

Chelsea geride bıraktığımız sezonun başında Ipswich'e 35.5 milyon euro ödeyerek Liam Delap'ı kadrosuna katmıştı.







Genç forvetle 30 Haziran 2031 tarihine kadar mukavele yapıldı. Ancak İngiliz futbolcu sakatlık sorunları ve forma rekabeti derken 28 lig maçında sadece 1.101 dakika sahada kalabildi. 1 gol ve 1 asist üretebildi.






SICAK BAKILMADI

Chelsea'nin elinde birçok forvet var ancak istenen sonuçlar alınamadı. Bazı isimlerle de yollar ayrılacak. Onlardan biri de Liam Delap... 23 yaşındaki futbolcunun menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerildiği öğrenildi. Kulüp içinde konuyla ilgili bir değerlendirme yapıldı. Oyuncunun olası transferine sıcak bakılmadı.







DAHA YÜKSEK PROFİL

Beşiktaş şu aşamada daha yüksek profilli golcülere yönelmiş durumda... Liam Delap'ın potansiyeli var. Ancak yaşadığı sakatlıklar ve sonrasında sergilediği kötü performans, Siyah-Beyazlılar'ı bu seçenekten uzaklaştırdı. Liam Delap, Kartal dışında birçok Avrupa ekibine de teklif edildi. Chelsea, kiralama önerilerine de açık...

Fazla naz Beşiktaş’ı usandırdı

Beşiktaş, Dusan Vlahovic ve Julian Brandt transferinde masadan kalktı; yönetimin iki yıldıza tanıdığı süre resmen doldu

22.07.2026 17:46:00
Haber Merkezi
 
Fazla naz Beşiktaş’ı usandırdı
Fazla naz Beşiktaş’ı usandırdı
Beşiktaş, Dusan Vlahovic ve Julian Brandt transferinde masadan kalktı; yönetimin iki yıldıza tanıdığı süre resmen doldu.

Siyah-beyazlılar bu dakikadan sonra oyuncuların kapısını çalmayacak. Transferin gerçekleşmesi artık sadece iki yıldızın Beşiktaş'ın şartlarını koşulsuz kabul etmesine ve o an kadroda yer bulunmasına bağlı.

Beşiktaş, transfer gündeminde üst sıralarda yer alan Dusan Vlahovic ve Julian Brandt için belirlediği karar süresinin sonuna geldi. Siyah-beyazlı yönetim, bu aşamadan sonra Sırp santrfor ve Alman 10 numara için yeni bir hamlede bulunmama kararı aldı. Kulüp, oyuncuların kapısını tekrar çalmayacak ve beklemeye geçmeyecek.







ŞARTLAR MÜZAKERE EDİLMEYECEK

İki yıldız ismin Beşiktaş'a transferi artık tamamen kendi adımlarına bağlı. Vlahovic ve Brandt, ancak siyah-beyazlı formayı giymeyi bizzat talep eder ve kulübün sunduğu şartları tamamen kabul ederlerse takıma katılabilecek. Siyah-beyazlıların masaya koyduğu şartlar müzakere edilmeyecek.







ANCAK YENİ TRANSFER YAPILMADIYSA

Sürecin işlemesi için bir diğer kritik şart ise zamanlama. İki oyuncunun Beşiktaş'ın şartlarını kabul etmesi durumunda dahi, yönetimin o ana kadar aynı pozisyonlar için başka bir transfer yapmamış olması gerekecek. Beşiktaş, 10 numara ve santrfor bölgeleri için alternatif isimlerle görüşmelerini sürdürüyor.







VLAHOVIC'İN BARÇA HAYALİ BİTTİ

Öte yandan Dusan Vlahovic cephesinde de sıcak gelişmeler yaşanıyor. İspanyol basınından El Mundo Deportivo'nun haberine göre Sırp golcü, hayalini kurduğu Barcelona kadrosunda kendisine yer olmadığını ve Katalan ekibinin planlarında bulunmadığını kabullenmeye başladı.

İlkay Gündoğan’a sürpriz teklif

Geçen sezon Galatasaray’a transfer olan ve 2 yıllık sözleşmeye imza atan İlkay Gündoğan, sarı-kırmızılı yönetimden henüz yeni bir kontrat talebinde bulunmadı

22.07.2026 12:00:00
Haber Merkezi
 
İlkay Gündoğan’a sürpriz teklif
İlkay Gündoğan’a sürpriz teklif
İlkay Gündoğan'a Schalke'den sürpriz transfer teklifi... Sezon sonunda teknik ekibe katılması yönündeki öneriyi "2-3 yıl daha futbol oynayacağım" diyerek reddeden yıldız isim, altyapısından yetiştiği Alman ekibine dönmek istiyor. Galatasaray yönetiminin vereceği karar merakla beklenirken, deneyimli oyuncunun uzun vadeli planları Kemerburgaz'daki dengeleri değiştirebilir.






Geçen sezon Manchester City'den Galatasaray'a transfer olan ve Eylül 2025'te Haziran 2027'ye kadar geçerli 2 yıllık sözleşmeye imza atan İlkay Gündoğan, sarı-kırmızılı yönetimden henüz yeni bir kontrat talebinde bulunmadı. Süreç normal seyrinde ilerlerken, yıldız futbolcuya dair sıcak bir transfer gelişmesi kulisleri hareketlendirdi.






2-3 SEZON DAHA OYNAMAK İSTİYOR

Teknik direktör Okan Buruk'un hem saha içinde hem de saha dışında tecrübesinden faydalanmak istediği İlkay'a, sezon sonunda teknik ekibe katılması yönünde bir teklif yapıldı. Ancak bu teklifi geri çeviren 35 yaşındaki tecrübeli isim, kramponlarını asmaya henüz hazır olmadığını ve 2-3 sezon daha aktif futbol oynamak istediğini sarı-kırmızılı kurmaylara iletti.






1 YILLIK DAHA SÖZLEŞMESİ BULUNUYOR

İlkay'ın bu kararı sonrası gözler transfer kulislerine çevrilirken, altyapısından yetiştiği Bundesliga'nın yeni ekibi Schalke'den tecrübeli oyuna sürpriz bir teklif geldiği iddia edildi.






Galatasaray ile yürürlükte 1 yılı aşkın sözleşmesi bulunan yıldız oyuncunun, yönetimin izin vermesi halinde bu teklifi kabul ederek Almanya'ya dönmek istediği ileri sürüldü.






MONTPELLIER'İN HİSSEDARLARI ARASINDA

Yönetimin bu ayrılığa onay verip vermeyeceği belirsizliğini korurken, İlkay'ın geleceği sadece saha içiyle sınırlı değil. Montpellier'e hissedar olarak saha dışı yatırımlarına başlayan ve antrenörlük lisans eğitimlerini sürdüren deneyimli futbolcunun; ilerleyen yıllarda Galatasaray'da teknik ekip, sportif direktörlük veya Bernardo Silva transferindeki gibi vizyon elçiliği rollerinde yer alması hâlâ en güçlü uzun vadeli senaryolar arasında.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.