logo
24 HAZİRAN 2026

Barış Alper Yılmaz’ın fiyatı belli oldu

Juventus rövanşındaki performansıyla Chelsea ve Juventus'u peşine takan Barış Alper Yılmaz, rekor bir bonservisle Avrupa'ya göz kırpıyor

02.03.2026 12:01:00
Haber Merkezi
Barış Alper Yılmaz’ın fiyatı belli oldu
Barış Alper Yılmaz’ın fiyatı belli oldu
Juventus rövanşındaki performansıyla Chelsea ve Juventus'u peşine takan Barış Alper Yılmaz, rekor bir bonservisle Avrupa'ya göz kırpıyor.

Galatasaray, Suudi kulüplerinin de radarındaki yıldızı için kapıyı 50 milyon Euro'dan açıyor.







Galatasaray'ın jokeri Barış Alper Yılmaz, gösterdiği üstün performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin radarına girdi.

Hem hızı hem de fiziksel gücüyle büyüleyen milli oyuncunun, sezon sonunda Galatasaray'a rekor bir bonservis bedeli kazandırmak için büyük bir motivasyonla çalıştığı ifade ediliyor.







CHELSEA'NIN TRANSFER LİSTESİNDE

Juventus ile oynanan iki Şampiyonlar Ligi'nde gösterdiği performans, Chelsea'nin dikkatinden kaçmadı.

Maresca, yardımcısı olduğu Türk Milli Takımı'nın hocası Montella'nın da tavsiyesiyle Barış Alper'i sezon sonu için transfer listesinin başına yazdı. Bu ilgi milli oyuncunun motivasyonunu daha da artırdı.







JUVENTUS DA DEVREYE GİRECEK

Genç oyuncuyu sadece Chelsea değil, Juventus da ısrarla izlemeye devam ediyor. İki Avrupa devinin Barış Alper için transfer yarışına girmesi bekleniyor.







GALATASARAY FİYATINI 50 MİLYON EURO'YA ÇIKARDI

Sezon başında Suudi Arabistan kulübü Al-Qadsiyah'ın Barış Alper için 35 milyon Euro teklif ettiği, ancak Galatasaray'ın teminat mektubu talep etmesi üzerine transferin gerçekleşmediği ortaya çıktı.







Sarı-kırmızılı yönetimin, oyuncunun formu karşısında bonservis beklentisini 50 milyon Euro seviyesine çıkardığı konuşuluyor.






BARIŞ ALPER YILMAZ UÇUŞA GEÇTİ

Bu arada Barış Alper Yılmaz, Alanyaspor maçında gösterdiği atletik performansla dikkat çekti. 52 metrelik deparı 6.84 saniyede tamamladı. Maç içinde maksimum 28.19 km/s hıza ulaştı.

TFF, Türkiye'ye çöle mahkum etti

24 yıl sonra katıldığı Dünya Kupası'ndan 6 günde elenmeyi başaran A Milli Futbol Takımı'nın kamp yaptığı Arizona çölünün ortasındaki Mesa kentinin (Arizona Athletic Grounds) seçilmesi TFF'nin daha çok başını ağrıtacak

24.06.2026 13:14:00
Haber Merkezi
TFF, Türkiye'ye çöle mahkum etti
TFF, Türkiye'ye çöle mahkum etti
24 yıl sonra katıldığı Dünya Kupası'ndan 6 günde elenmeyi başaran A Milli Futbol Takımı'nın kamp yaptığı Arizona çölünün ortasındaki Mesa kentinin (Arizona Athletic Grounds) seçilmesi TFF'nin daha çok başını ağrıtacak. Yerel halkın bile "Cehennemin Fragmanı" olarak adlandırdığı, 45 dereceyi aşan sıcaklıkların ve devasa "Haboob" toz fırtınalarının hüküm sürdüğü bu bölgede, futbolcuları "Vadi Humması" adlı ölümcül bir hastalık tehdidi altında idman yaptılar.






TFF yetkilileri turnuvaya play-off'tan katıldığımız için bu kampın zorunlu olduğunu iddia etse de, Almanya, Fransa ve İspanya gibi ülkelerin FIFA'nın sunduğu kötü konumları değiştirerek daha uygun merkezlere geçiş yapabilirdi.






VANCOUVER EN İDEAL KAMP YERİ OLURDU

Milli Takımımız D Grubu'nda ABD, Paraguay ve Avustralya ile eşleşti. Grubun ilk maçını Kanada'nın Vancouver kentinde (BC Place) oynadı. Arizona'nın kavurucu çöl sıcağı yerine hem iklimi yumuşak hem de maç lokasyonuna yakın Vancouver Çevresinde bir yer seçilebilirdi.






SEATTLE'DA DA KAMP YAPILABİLİRDİ

Haziran ayında 18-22 derecelik ideal iklimiyle Vancouver Whitecaps tesisleri seçilebilir, oyuncular hem zaman dilimine alışır hem de yıpranmazdı. Ayrıca Vancouver'a sadece 2-3 saat mesafede olan Seattle, serin iklimi ve Seattle Sounders'ın son teknoloji antrenman tesisleriyle elit bir alternatif olabilirdi.






3-4 HAFTA İÇİN 1.5 MİLYON EURO

FIFA, turnuvaya katılan her takıma standart bir kamp bütçesi sağlıyor. TFF bunu kabul etmeyip listenin dışına çıksaydı; Kuzey Amerika'da 3-4 haftalık lüks bir otel operasyonu, özel güvenlik, beslenme entegrasyonu ve elit antrenman sahası kiralaması için TFF'nin kasasında ekstra 1.5 milyon dolar bir bütçe çıkacaktı.






ÇÖL SICAĞINA MAHKUM EDİLDİLER

Almanya ve Fransa gibi dev ülkeler, oyuncularının sağlığını ve performansını maksimuma çıkarmak adına bu ekstra maliyetleri federasyon bütçelerinden veya sponsorluk gelirlerinden karşılayarak yerlerini değiştirdiler. TFF ise değişiklik hakkını kullanmayıp yaklaşık 1.5 milyon dolarlık bütçeyi ödememek adına itiraz etmedi ve Türk futbolcuları insan fizyolojisini zorlayan çöl sıcağına mahkum etti.

Emirhan Topçu karmaşası

Beşiktaş'ta göreve getirilen Vincenzo Italiano, Emirhan Topçu'yla ilgili 'Kalsın' raporu vermişti. Ancak 25 yaşındaki stoperi çok sayıda kulüp takip ediyor. Durum epey karışık

24.06.2026 13:06:00
Haber Merkezi
Emirhan Topçu karmaşası
Emirhan Topçu karmaşası
Beşiktaş, 2024 yazında Çaykur Rizespor'a 3.4 milyon euro ödeyerek Emirhan Topçu'yu kadrosuna katmıştı. 25 yaşındaki savunmacının 30 Haziran 2028 tarihine kadar mukavelesi bulunuyor. 1.88 boyundaki stoper, geride bıraktığımız sezonda 21 lig maçına çıktı. Sahada 1.742 dakika kaldı. 1 gol üretti.






KONTENJAN VE KALİTE

Teknik direktörlük görevine getirilen Vincenzo Italiano, oyuncuyla ilgili "Kalsın" raporu verdi. Bu kararın arkasında elbette gerekçeler vardı. TFF, 10+4'lük kontenjanı güncellemezse, Emirhan gibi futbolcuların önemi artacak. Ayrıca eski maçları izleyen Vincenzo Italiano'nun, Emirhan'ı beğendiği kaydedildi.






YÜKSEK TEKLİFLER GELMEZSE

Herkes oyuncunun Beşiktaş'ta devam etmesini beklerken, oyuncuya Suudi Arabistan ve İtalya pazarından ciddi bir ilgi olduğu öğrenildi. Konuyla ilgili karar da verildi. Çok yüksek teklifler gelmediği sürece Emirhan tutulacak. Aksi durumda onun yerine alternatif arayışları başlayacak.

'Türkiye'de acı çekiyordu'

Fenerbahçe’nin ocak ayı transfer döneminde santrfor almaması ve sadece Sidiki transferiyle yetinmesi arkasındaki gizem çözülüyor 

24.06.2026 12:20:00
Haber Merkezi
'Türkiye'de acı çekiyordu'
'Türkiye'de acı çekiyordu'
Fenerbahçe'nin ocak ayındaki santrfor transferi fiyaskosunun arkasındaki gizem çözüldü! Meksika basını, büyük umutlarla gelen Edson Alvarez'in İstanbul'da kelimenin tam anlamıyla "acı dolu" bir süreç geçirdiğini yazdı.

Yönetimin elindeki bu krizi yönetememesi, kulislerde "Saadettin Saran ve yeni yönetim bu iddia yüzünden zor durumda kalacak" yorumlarına neden oldu.






Fenerbahçe'nin ocak ayı transfer döneminde santrfor almaması ve sadece Sidiki transferiyle yetinmesi arkasındaki gizem çözülüyor. Sarı-lacivertlilerin, Fred'i ayrılığa ikna edemediği için santrfor alamadığı iddia edilirken, Edson Alvarez cephesinde yaşananlar bambaşka bir gerçeği ortaya çıkardı.






"TEDESCO İSTEDİ KALDI" DENMİŞTİ

Tedesco'nun isteğiyle kadroda tutulduğu ve önemsiz bir sakatlık yüzünden ameliyat olarak planları bozduğu öne sürülen Meksikalı hakkında ezber bozan bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

Meksika'nın önde gelen yayın organlarından Excelsior gazetesi, Alvarez'in Türkiye macerasının perde arkasını araladı. Habere göre Meksikalı oyuncu, Ağustos ayında İstanbul'a büyük umutlarla adım attı.






ALVAREZ'E "DÖNECEKSİN" DENİLDİ

Havalimanında takım atkısı ve eşine sunulan çiçeklerle çok sıcak karşılandı. Ancak bu olumlu hava çok kısa sürdü ve oyuncu için Türkiye'de kelimenin tam anlamıyla "acı dolu" bir süreç başladı.

Üç ay içinde iplerin tamamen koptuğu Fenerbahçe'de, ocak ayında Alvarez'e sözleşmesinin yenilenmeyeceği tebliğ edildi. Bu karar, oyuncunun Dünya Kupası sonrasında İngiltere'ye dönmek zorunda kalacağı anlamına geliyordu.






PEKİ OCAK'TA NEDEN GÖNDERİLMEDİ?

Saha dışındaki bu kaos, Alvarez'in fiziksel durumuyla daha da katmerlendi. Ayak bileğinde hissettiği sürekli ve kronik ağrılar, hem performansını hem de moralini yerle bir etti. Oyuncunun futbol şevki tamamen bitti.

Eğer Meksika basınının bu iddiaları doğruysa, Fenerbahçe yönetimi kontratı yenilenmeyecek ve gözden çıkarılmış olan Edson'u Ocak ayında daha erken gönderip, hedeflediği santrfor transferini rahatlıkla bitirebilirdi.

Sörloth gülümseyerek transfer iddialarını yanıtladı

Adı hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'la anılan Alexander Sörloth'a hakkındaki transfer iddiaları soruldu

24.06.2026 12:10:00
Haber Merkezi
Sörloth gülümseyerek transfer iddialarını yanıtladı
Sörloth gülümseyerek transfer iddialarını yanıtladı
Adı hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'la anılan Alexander Sörloth'a hakkındaki transfer iddiaları soruldu. 30 yaşındaki forvetin yanıtından çok beden dili dikkat çekti.

Atletico Madrid'den ayrılması beklenen Alexander Sörloth, Dünya Kupası'nda gazeteciler tarafından sıkıştırıldı. Norveçli santrfora, "Gelecek sezon seni İtalya'da görme ihtimalimiz var mı?" sorusu yöneltildi. 30 yaşındaki futbolcu, "Yorum yok" yanıtını verirken keyifli şekilde gülümsedi.







SERİE A İHTİMALİ

1.96 boyundaki oyuncunun adı ülkemizden Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılıyordu. İtalya'da ise Juventus ile Milan'ın bariz bir ilgisi mevcut... Alexander Sörloth'un bugün itibarıyla kariyerine Serie A'da devam etme ihtimali, Türkiye'ye göre hayli yüksek...







ORGANİZASYON SONRASINDA

Norveçli yıldızın yeni takımının Dünya Kupası sonrasında belli olması bekleniyor. Bu durum sadece Alexander Sörloth için geçerli değil... Dev organizasyonda yer alan birçok önemli futbolcu da sonraki kulüplerini açıklamak için turnuvanın bitmesini bekliyor.

Kanarya taraftarını sevindirecek

Yönetim solak stoper konusunda kararını verdi. Fenerbahçe, Malang Sarr'ı resmen açıklamaya hazırlanıyor

24.06.2026 12:08:00
Haber Merkezi
Kanarya taraftarını sevindirecek
Kanarya taraftarını sevindirecek
Yönetim solak stoper konusunda kararını verdi. Fenerbahçe, Malang Sarr'ı resmen açıklamaya hazırlanıyor. En geç 1 hafta içinde konuyla ilgili bilgilendirme yapılması bekleniyor.

Fenerbahçe uzun süredir solak bir stoper konusunda çalışmalarını sürdürüyordu. En sonunda karar verildi... Lens Kulübü'yle sözleşmesi sona eren Malang Sarr'la kişisel konularda anlaşmaya varıldı. 27 yaşındaki futbolcunun en geç 1 hafta içinde resmen açıklanması bekleniyor.







BEDELSİZ GELMİŞTİ

1.83 boyundaki futbolcunun çok sayıda talibi vardı. Ancak Sarı-Lacivertliler'in en iyi teklifi yaptığı öğrenildi. Fransız oyuncu, 2024 yazında Chelsea'den bedelsiz olarak Lens Kulübü'ne geçiş yapmıştı. Malang Sarr geride bıraktığımız sezonda Ligue 1'de 33 karşılaşmaya çıktı.







ÖNEMLİ TALİPLER

Sahada 2.925 dakika kalan Fransız yıldız, 1 asist üretti. Malang Sarr, asıl yeri olan stoper haricinde sol bekte de görev yapabiliyor. Ayrılık sürecinde Marsilya, Atletico Madrid, Al-Diraiyah ve Al-Hilal gibi takımlar da ona ilgi göstermişti. Ancak Fenerbahçe öne geçmeyi başardı.

Skriniar'a vize yok

Şu anda kaleci Ederson dahil savunma hattındaki bütün isimler satılabilir

24.06.2026 12:04:00
Haber Merkezi
Skriniar'a vize yok
Skriniar'a vize yok
Şu anda kaleci Ederson dahil savunma hattındaki bütün isimler satılabilir. Sadece Milan Skriniar konusunda kulübün kapısı sonuna kadar kapalı...

Fenerbahçe, 2025'in Ocak ayında PSG'den kiraladığı Milan Skriniar'ın bonservisini sezon sonunda almıştı. Fransız ekibine 6 milyon euro ödendi. Slovakyalı stoperle de 30 Haziran 2029 tarihine kadar mukavele yapıldı. 31 yaşındaki savunmacı, tribünlerin en çok sevdiği isimlerden biri haline geldi.







İSMAİL KARTAL'IN TALEBİ

Şu anda Sarı-Lacivertli ekibin savunma hattındaki herkesin satışı mümkün... Kaleci Ederson'da da benzer bir durum söz konusu...







Sadece Milan Skriniar'ın yeri garanti. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın, 1.87 boyundaki futbolcunun kesinlikle tutulmasını talep ettiği öğrenildi.






SAKATLIK PROBLEMLERİ

Yönetim de bu talebe olumlu yanıt verdi. Sezonun ikinci yarısında sakatlık problemleriyle boğuşan tecrübeli savunmacı, operasyon da geçirmişti. Temmuz ayının ilk haftasında tamamen düzelmesi bekleniyor. Milan Skriniar yeni sezonda da defans hattının lideri olacak.

Süper Kupa finali Dubai’ye alındı

Avrupa basketbolunda tarihi bir ilk gerçekleşiyor. EuroLeague yönetimi, lig tarihinde ilk kez resmi bir "Süper Kupa" turnuvası düzenleme kararı aldı

24.06.2026 11:50:00
Haber Merkezi
Süper Kupa finali Dubai’ye alındı
Süper Kupa finali Dubai’ye alındı
Avrupa basketbolunda tarihi milat! EuroLeague tarihinde ilk kez düzenlenecek Süper Kupa turnuvası, 19-20 Eylül'de devlerin kapışmasına sahne olacak. Temsilcimiz Fenerbahçe Beko; son şampiyon Olympiacos, Real Madrid ve Dubai BC ile beraber Orta Doğu'da tarihi kupa için parkeye çıkıyor.






Avrupa basketbolunda tarihi bir ilk gerçekleşiyor. EuroLeague yönetimi, lig tarihinde ilk kez resmi bir "Süper Kupa" (EuroLeague Super Cup) turnuvası düzenleme kararı aldı. 19-20 Eylül tarihlerinde Orta Doğu'nun göz kamaştıran atmosferinde sahne alacak bu dev organizasyon, Avrupa'nın en elit kulüplerini yeni sezon öncesinde ilk kez karşı karşıya getirecek.






OLYMPIAKOS VE REAL MADRİD

Temsilimiz Fenerbahçe Beko, bu tarihi turnuvada boy göstererek ilk EuroLeague Süper Kupası'nı müzesine götürmek için parkedeki yerini alacak. Sarı-lacivertlilerin organizasyondaki rakipleri ise basketbol dünyasının tam anlamıyla "Devler Geçidi" olarak nitelendirilen en iddialı ve güçlü ekiplerinden oluşuyor.






DUBAI BC'DE 4. TAKIM OLACAK

Turnuvadaki en dişli rakiplerden biri, Mayıs 2026'da düzenlenen EuroLeague Final Four'unda Real Madrid'i devirerek Avrupa şampiyonluğuna uzanan son şampiyon Olympiacos olacak. Fenerbahçe'nin diğer rakipleri ise kupaların gediklisi İspanyol devi Real Madrid ve Orta Doğu basketbolunun büyük yatırımlarla kurulan yeni güç odağı Dubai BC olarak açıklandı.






İLK KEZ DÜZENLENECEK

EuroLeague'in Orta Doğu pazarına açılma vizyonunun en büyük halkası olan bu şampiyona, basketbolseverlere sezon öncesi muazzam bir turnuva deneyimi sunacak. Takımların en yeni transferlerini ve güncel kadrolarını ilk kez resmi bir turnuvada sergileyeceği bu dev şölen, Eylül ayında tüm dünyanın gözünü Dubai'ye çevirecek.

Trabzonspor peşini bırakmıyor

Trabzonspor'un ısrarla peşinde olduğu İsviçreli kanat oyuncusu Rubén Vargas için Sevilla ve oyuncunun menajerinden net mesaj geldi

24.06.2026 11:34:00
Haber Merkezi
Trabzonspor peşini bırakmıyor
Trabzonspor peşini bırakmıyor
Trabzonspor'un ısrarla peşinde olduğu İsviçreli kanat oyuncusu Rubén Vargas için Sevilla ve oyuncunun menajerinden net mesaj geldi.

Transfer görüşmeleri Dünya Kupası sonrasına ertelendi. Turnuvada piyasa değerini 12-18 milyon euro bandına çıkarmayı hedefleyen İspanyol kulübü, bu rakamın altındaki teklifleri masaya dahi almayacak.







Trabzonspor'un Sevilla forması giyen Rubén Vargas'ı kadrosuna katma isteği, transfer piyasasını hareketlendirmeye devam ediyor.

Bordo-mavili ekibin İsviçreli kanat oyuncusuna olan ilgisi her geçen gün artsa da Sevilla kulübü ve oyuncunun temsilcileri, şu an için resmi bir teklif olmadığını belirterek spekülasyonları şimdilik boşa çıkardı.







TAMAMEN DÜNYA KUPASINA ODAKLI

Şu sıralar İsviçre milli takımıyla Dünya Kupası'nda mücadele eden 27 yaşındaki futbolcu, turnuvaya tamamen odaklanmış durumda.

Vargas'ın menajeri ve Sevilla yönetimi, oyuncunun geleceğiyle ilgili nihai kararını vermek için acele etmiyor. İki taraf da transfer görüşmelerini İsviçre'nin Dünya Kupası serüveni noktalanana kadar askıya aldı.







12-18 MİLYON EURO ARASI

Ekonomik açıdan zor bir dönemden geçen ve bu yaz maaş bütçesini rahatlatmak isteyen Sevilla, Vargas'ı stratejik bir gelir kapısı olarak görüyor.

Turnuvada gol atan ve sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncunun piyasa değerinin 12 ila 18 milyon euro arasına çıkması bekleniyor. İspanyol kulübü, bu rakamların altında kalan hiçbir teklifi değerlendirmeye almayı düşünmüyor.







KOLAY KOLAY VAZGEÇMEK YOK

Geleceğiyle ilgili sakinliğini koruyan başarılı kanat oyuncusu, transferde önceliğini üst düzey bir sportif projeye ve Avrupa arenasında rekabet etmeye verdiğini belirtiyor.







Trabzonspor'un bu transferdeki ısrarı sürse de hem Sevilla'nın beklentileri hem de oyuncunun turnuva sonrasını işaret etmesi nedeniyle gözler Dünya Kupası'nın ardından açılacak resmi müzakerelere çevrilmiş durumda.

Fenerbahçe'nin Gornik maçı kalecisi kim olacak?

Fenerbahçe'de kale mevkisi tam bir belirsizlik yumağına dönüştü. Sarı-lacivertlilerde Ederson krizi çözülmek yerine daha da karmaşık bir hal aldı

24.06.2026 11:30:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'nin Gornik maçı kalecisi kim olacak?
Fenerbahçe'nin Gornik maçı kalecisi kim olacak?
21 Temmuz'daki Şampiyonlar Ligi ilk maçına 1 aydan az bir süre kala Fenerbahçe'de kale krizi patlak verdi! Eşinin baskısıyla ayrılmak isteyen Ederson sağlıklı görüşmeler için Dünya Kupası sonrasını işaret eti. Kaleci arayışına giren İsmail Kartal'ın sürpriz hedefi Mert Günok ya da Tarık Çetin değil, Torino'nun da peşinde olduğu Dominik Livakovic oldu.






Fenerbahçe'de kale mevkisi tam bir belirsizlik yumağına dönüştü. Sarı-lacivertlilerde Ederson krizi çözülmek yerine daha da karmaşık bir hal alırken, teknik direktör İsmail Kartal yaklaşan Gornik Zabrze maçı öncesinde kaleyi kime emanet edeceğini kestiremiyor. 12 milyon Euro'luk yüksek maaşını normal şartlarda bırakmak istemeyen Ederson, eşinin yoğun baskısı nedeniyle Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini tüm Brezilya basını yazıyor.






EDERSON GERİ DÖNMEK İSTEMİYOR

Brezilya Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda olan Sambacı kaleciyle şu ana kadar sağlıklı bir temas kurulamadı. Turnuvaya odaklandığını belirten deneyimli eldiven, transfer konularını ancak kupa ve tatil sonrasında görüşebileceğini yönetime iletti. Bu durum, 21 Temmuz'daki Gornik maçına hazırlanan İsmail Kartal'ı ciddi bir planlama krizine soktu. Deneyimli teknik adamın elinde, kritik mücadelede kaleyi koruyacak kesin bir isim henüz bulunmuyor.






MERT YA DA TARIK'I DÜŞÜNMÜYOR

Ederson'un ayrılık ihtimaline karşı İsmail Kartal'ın listesindeki ilk isim Mert Günok ya da Tarık Çetin değil. Kartal, ilk alternatifi olarak bonservisi hala Fenerbahçe'de bulunan tanıdık bir isme yöneldi.

Fenerbahçe'nin planı, geçen sezonu Dinamo Zagreb'de kiralık olarak geçiren Dominik Livakovic'le maça çıkmayı ciddi ciddi düşünmeye başladı.






TORINO'NUN DA İLGİSİ VAR

Sarı-lacivertliler Ederson'un durumuna göre kaleyi teslim alma ihtimali bulunan Livakovic'e Serie A takımlarından Torino'nun talip olduğu iddia edildi. İngiltere maçında kalesinde 4 gol görmesine rağmen Livakovic'in parmak ısırtan performansı maçı izleyen Başkan Aziz Yıldırım'ın gözünden de kaçmadı.

Ilaix Moriba cimbom olacak mı?


 
Galatasaray merkez orta saha konusunda yıldız isimlerle ilgileniyor. Ancak Celta Vigo forması giyen Ilaix Moriba da yoklandı. Bu hareketin arkasında farklı bir düşünce var...

23.06.2026 14:28:00
Haber Merkezi
Ilaix Moriba cimbom olacak mı?
Ilaix Moriba cimbom olacak mı?

Galatasaray'ın güçlendireceği bölgelerden biri kesinlikle merkez orta saha olacak. Sarı-Kırmızılılar'ın listesinde yıldız alternatifler bulunuyor. Fakat Cim-Bom'dan sürpriz bir hamle geldi. Celta Vigo forması giyen Ilaix Moriba için 15 milyon Euro önerildi.







Cimbomun teklifi düşük bulundu

La Liga temsilcisinin ise en az 20 milyon euro beklediği kaydedildi. Taraflar arasındaki temaslar sürüyor. Herkes Ilaix Moriba ismine şaşırdı ancak bu hareketin arkasında farklı bir düşünce bulunuyor. Gineli futbolcu, 23 yaşında ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun "genç" yabancı kriterini karşılıyor.







Genç olması avantaj

23 yaşındaki Ilaix Moriba, geride bıraktığımız sezonda La Liga'da tam 36 maça çıktı. Sahada 2.489 dakika kaldı. 2 gol ve 3 asist üretti. Galatasaray Yönetimi, birçok kulvarda mücadele verileceği için Ilaix Moriba'yı da kadrosuna katmak istiyor. 1.85 boyundaki futbolcunun asıl yeri merkez orta saha. Ancak 10 numara ve ön liberoda da görev yapabiliyor. Yani tam bir joker. Gineli yıldızın, Galatasaray'a çok sıcak baktığı öğrenildi. Taraflar arasındaki pazarlıklar devam ediyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.