logo
19 NİSAN 2026

Başakşehir 6 puanlık farkı korudu

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında lider Medipol Başakşehir, deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 yendi

18.02.2019 00:00:00
Başakşehir 6 puanlık farkı korudu
Başakşehir 6 puanlık farkı korudu
Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında lider Medipol Başakşehir, deplasmanda Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti.
 
10. dakikada Visca'nın sağdan kullandığı köşe vuruşunda, ceza sahası için sol çaprazda topla buluşan Arda Turan'ın vole vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Boffin'de kaldı. 
 
18. dakikada Hakan Özmert'in ara pasında sağ çaprazdan ceza sahasına giren Amilton'un, kaleci Mert Günok'la karşı karşı pozisyondaki şutunda, meşin yuvarlak uzak kale direğinin yanından auta çıktı.
 
29. dakikada Hakan Özmert'in sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda, ön direkte Mevlüt Erdinç'in kafa vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Mert Günok'ta kaldı.
 
33. dakikada Medipol Başakşehir öne geçti. Visca'nın ara pasında ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan İrfan Can Kahveci, meşin yuvarlağı topukla Kudriashov'a çıkardı. Kaleci Boffin'le karşı karşıya kalan Kudriashov'un vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 0-1
 
40. dakikada ceza sahası içi sağ çaprazda topu kapan Fredy'in vuruşunda meşin yuvarlak uzak kale direğinin yanından dışarı gitti.
 
45. dakikada Mossoro ile verkaç yaparak sağ çaprazdan ceza sahasına giren Visca'nın vuruşunda, kaleci Boffin'inden seken top, boşta kaldı. Arda Turan ile defans oyuncuları arasında oluşan karambolde kaleci Boffin son anda meşin yuvarlağı kontrol etmeyi başardı.
 
51. dakikada Visca'nın sağdan kullandığı köşe atışında defansın uzaklaştırdığı topla ceza sahası dışında buluşan Emre Belözoğlu'nun vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Boffin'de kaldı.
 
77. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Amilton'un vuruşunda, kaleci Mert Günok yatarak meşin yuvarlağı kontrol etti.
 
79. dakikada hızlı gelişen Medipol Başakşehir atağında, sol kanattan ceza sahasına giren Robinho, son çizgiye inerek topu içeriye çıkardı. Visca'nın vuruşunda Chico çizgi üstünden meşin yuvarlağı çıkarmayı başardı.
 
81. dakikada ceza sahası sağ çaprazda topla buluşan Mossoro'nun bekletmeden vuruşunda, Yekta Kurtuluş çizgi üzerinden meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.
 
Karşılaşma, Medipol Başakşehir'in 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

İspanya Kral Kupası Real Sociedad’ın

İspanya Kral Kupası (Copa del Rey) finalinde Atletico Madrid'i yenen Real Sociedad, şampiyonluğa ulaştı

19.04.2026 08:52:00
AA
İspanya Kral Kupası Real Sociedad’ın
İspanya Kral Kupası Real Sociedad’ın
İspanya Kral Kupası (Copa del Rey) finalinde Atletico Madrid'i yenen Real Sociedad, şampiyonluğa ulaştı.

Sevilla Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçın henüz 13. saniyesinde Real Sociedad, Barrenetxea'nın golüyle 1-0 öne geçerken bu gol, organizasyon tarihinde atılan en erken gol oldu.

Karşılaşmanın 19. dakikasında Lookman'ın golüyle Atletico Madrid, 1-1 eşitliği sağlarken Real Sociedad, 45+1'de Oyarzabal'ın penaltı golüyle 2-1 öne geçti.



Madrid ekibi, 83. dakikada Alvarez'in golüyle eşitliği sağlayıp karşılaşmayı uzatmalara taşıdı.

Real Sociedad, normal süresi ve uzatma bölümleri 2-2 biten maçın seri penaltı atışlarında Atletico Madrid'e 4-3 üstünlük sağlayarak şampiyonluğa ulaştı.

Trabzonspor eski başkanı Atay Aktuğ hayatını kaybetti

Trabzonspor'un eski başkanı ve futbolcusu Atay Aktuğ, hayatını kaybetti.

19.04.2026 00:20:00
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor eski başkanı Atay Aktuğ hayatını kaybetti
Trabzonspor eski başkanı Atay Aktuğ hayatını kaybetti
Trabzonspor'un eski başkanı ve futbolcusu Atay Aktuğ, hayatını kaybetti.

Trabzonspor'un resmi sosyal medya hesabından Atay Aktuğ'un vefatına ilişkin yapılan paylaşımda Aktuğ'un vefat haberinin derin üzüntüyle öğrenildiği belirtilerek, merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiaya başsağlığı dilendi.



11 Nisan 1945'te Trabzon'da doğan Atay Aktuğ, futbolculuk kariyerinde İdmanocağı ve Akçaabat Sebatspor'un ardından Trabzonspor forması giydi ve takım kaptanlığı yaptı. 1981-1982 sezonunda Mustafa Günaydın başkanlığındaki yönetimde Basın İlişkilerinden Sorumlu Yönetici olarak görev alan Aktuğ, 21 Aralık 2003 ile 18 Aralık 2005 tarihleri arasında Trabzonspor Kulübü Başkanlığı görevini yürüttü.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunu olan Aktuğ, 1989-1994 yılları arasında Trabzon Belediye Başkanlığı görevinde de bulundu.
Şehre ve kulübe olan bağlılığıyla tanınan Atay Aktuğ'un cenazesinin yarın (Pazar) ikindi namazını müteakip İskenderpaşa Camii'nden kaldırılacağı öğrenildi.

Ertuğrul Doğan'dan başsağlığı mesajı

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan da Aktuğ'un vefatıyla ilgili olarak yayımladığı başsağlığı mesajında, "Kulübümüzün eski başkanlarından, eski kaptanlarımızdan ve Trabzon'a uzun yıllar hizmet etmiş değerli isim Atay Aktuğ'un vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Geçtiğimiz aylarda kendisini ziyaret etme ve uzun uzun sohbet etme imkanı bulmuştum. Trabzonspor'a olan bağlılığını, heyecanını ve kulübümüze dair taşıdığı derin sevgiyi bir kez daha yakından görmek benim için çok kıymetliydi.

Bu anlamlı buluşmanın ardından vefat haberini almak üzüntümüzü daha da derinleştirmiştir. Formamızı yıllarca başarıyla temsil eden, ardından başkanlık görevinde kulübümüze önemli katkılar sunan ve Türkiye Kupası sevinci yaşatan Atay Aktuğ, Trabzonspor tarihindeki müstesna yerini daima koruyacaktır. Merhuma Allah'tan rahmet; başta ailesi olmak üzere camiamıza ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Icardi gol sayısını 14'e çıkardı

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Gençlerbirliği maçıyla Trendyol Süper Lig'deki gol sayısını 14'e çıkardı.

19.04.2026 00:17:00
İhlas Haber Ajansı
Icardi gol sayısını 14'e çıkardı
Icardi gol sayısını 14'e çıkardı
Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Gençlerbirliği maçıyla Trendyol Süper Lig'deki gol sayısını 14'e çıkardı.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşırken, sarı-kırmızılıların ilk golünü Arjantinli futbolcu Mauro Icardi kaydetti.

Müsabakanın 2. dakikasında Leroy Sane'nin pasında Yunus Akgün'ün dokunduğu topa ceza sahası içinde tek vuruş yapan Icardi, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skor 1-0 oldu.

33 yaşındaki futbolcu, ligde 7 maç sonra rakip fileleri havalandırırken, gol sayısını da 14'e çıkardı. Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa'da da 1'er gol kaydeden Arjantinli futbolcu, bu sezon toplamda 16. golünü attı.

Maça 11'de başlayan Mauro Icardi, 78. dakikada yerini Noa Lang'a bıraktı.

Volkan Demirel: 'Çok basit goller yediğimizi düşünüyorum'

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel, Galatasaray müsabakasının ardından, "Çok basit goller yediğimizi düşünüyorum. Galatasaray bu ligin lideri. Ama ilk 60 dakika skoru golsüz götürseydik gol atacağımızı biliyordum" dedi

19.04.2026 00:15:00
İhlas Haber Ajansı
Volkan Demirel: 'Çok basit goller yediğimizi düşünüyorum'
Volkan Demirel: 'Çok basit goller yediğimizi düşünüyorum'
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel, Galatasaray müsabakasının ardından, "Çok basit goller yediğimizi düşünüyorum. Galatasaray bu ligin lideri. Ama ilk 60 dakika skoru golsüz götürseydik gol atacağımızı biliyordum" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Gençlerbirliği, sahasında ağırladığı Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel, "İlk yarı hemen maç maçında yediğimiz gol sonrasında ilk yarının bitimine 2-3 dakika kala yediğimiz gol var. Çok basit goller yediğimizi düşünüyorum.

Galatasaray bu ligin lideri. İkinci yarıda yapmış olduğumuz değişiklikler aslında plan şuydu; bunu söylesem ne kadar önemseyeceksiniz bilmiyorum ama ilk 60 dakika skoru golsüz götürseydik gol atacağımızı biliyordum. Dediğim gibi bugün galip gelsek çok iyi olurdu ama geldiğimden beri söylüyorum önümüzdeki maçlar bizim kaderimizi belirleyecek. Ligde kalmak için uğraşacağız" ifadelerini kullandı.

Demirel, maç bittikten sonra yorum yapmanın ve soru sormanın kolay olduğunu ifade etti. Maç içinde ve öncesinde bunları hesaplayıp hareket etmenin zorluğuna değinen Volkan Demirel, ayrıca, Gençlerbirliği'ni ligde tutmak için uğraşacağını kaydetti.

Öte yandan Demirel, ligde hakemlerin Gençlerbirliği aleyhine 12 karar verdiğini ve ligde bu anlamda birinci olduğunu dile getirdi.

Trabzonspor, Başakşehir'i konuk edecek

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında yarın RAMS Başakşehir'i konuk edecek.

18.04.2026 11:37:00 / Güncelleme: 18.04.2026 11:40:32
AA
Trabzonspor, Başakşehir'i konuk edecek
Trabzonspor, Başakşehir'i konuk edecek
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında yarın RAMS Başakşehir'i konuk edecek.

Papara Park'ta oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Alper Akarsu yönetecek.

Ligde 64 puanla üçüncü sırada yer alan bordo-mavililer, zorlu rakibini yenerek şampiyonluk yarışındaki iddiasını arttırmayı amaçlıyor.



Geçen hafta deplasmanda Corendon Alanyaspor ile berabere kalan ve ligdeki 6 maçlık galibiyet serisi sona eren Karadeniz ekibi, şampiyonluk yolunda yeniden çıkışa geçmek istiyor.

Trabzonspor'da tedavileri tamamlanan Muçi ve Onuachu, kadroya dahil edilebilecek. Sakatlıkları devam eden Batagov, Visca ve genç oyuncu Taha Emre İnce ile kart cezalısı Tim Jabol Folcarelli ise takımda yer alamayacak.

Maç biletleri 5 TL



Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Sami Karaman, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Papara Park'ta oynanacak Başakşehir maçında, bilet fiyatlarını "temsili" düzenlediklerini belirtti.

Başakşehir karşılaşmasında, Trabzonspor'un inancını, birlik ruhunu ve sarsılmaz duruşunu hep birlikte göstereceklerini ifade eden Karaman, açıklamasında "Bu özel karşılaşma öncesinde, taraftarımıza uygulanan yaptırıma karşılık biz de bilet fiyatlarımızı temsili olacak şekilde düzenledik.

Amacımız, bu büyük camianın her ferdinin, yediden yetmişe, kadınıyla erkeğiyle Papara Park'ta yerini almasını sağlamaktır. Şimdi Trabzonspor'un büyüklüğünü bir kez daha gösterme zamanıdır." ifadelerini kullandı.

Bordo-mavili kulüp, Papara Park'taki karşılaşmada bilet fiyatlarını, VIP Platinum - B için 12 bin 500, VIP Platinum-A/C için 10 bin, VIP Gold için 7 bin 500, VIP Silver için 5 bin, batı tribünler için 200, doğu tribünler için 10, Mattia Ahmet Minguzzi Tribünü için 10, güney-kuzey kale arkası tribünler için ise 5 lira olarak duyurdu.

Biletler, bugün saat 21.00'de satışa sunulacak.

66. randevu öncesi Samsunspor'un 11, Beşiktaş'ın 35 galibiyeti var

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 30. hafta müsabakasında konuk olacağı Samsunspor ile ligde 66. kez rakip olacak

18.04.2026 10:28:00
İhlas Haber Ajansı
66. randevu öncesi Samsunspor'un 11, Beşiktaş'ın 35 galibiyeti var
66. randevu öncesi Samsunspor'un 11, Beşiktaş'ın 35 galibiyeti var
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 30. hafta müsabakasında konuk olacağı Samsunspor ile ligde 66. kez rakip olacak.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, yarın saat 17.00'de Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda Samsunspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde siyah-beyazlılar 16 galibiyet, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyet sonucunda topladığı 55 puanla 4. sırada yer alıyor.

Kırmızı-beyazlılar ise 9 galibiyet, 12 beraberlik ve 8 mağlubiyetle aldığı 39 puan neticesinde 7. sırada bulunuyor.

Ligde 66. randevu



Beşiktaş ile Samsunspor, Süper Lig'de bugüne kadar 65 kez rakip oldu. Siyah-beyazlılar söz konusu müsabakalarda 35 defa galip gelirken, kırmızı-beyazlılar ise 11 kez kazandı. 19 mücadele de berabere sona erdi. Geride kalan maçlarda Kartal, 102 kez rakip fileleri havalandırırken, Samsun 59 gol sevinci yaşadı.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan müsabaka, 1-1 eşitlikle sonuçlanmıştı.

Kartal'da üç eksik

Beşiktaş'ta Samsunspor karşılaşması öncesinde üç eksik bulunuyor. Siyah-beyazlılarda sakatlığı bulunan Wilfred Ndidi ve sarı kart cezalısı olan Emirhan Topçu, Karadeniz temsilcisi karşısında formasından uzak kalacak.

Öte yandan ayak bileğinden operasyon geçirerek sezonu kapatan Kartal Kayra Yılmaz da maçta görev alamayacak.

5 oyuncu ceza sınırında



Siyah-beyazlılarda Samsunspor maçı öncesinde 5 oyuncu ceza sınırında bulunuyor. Beşiktaş'ta Ersin Destanoğlu, Amir Murillo, Emmanuel Agbadou, Rıdvan Yılmaz ve Salih Uçan, Samsunspor karşısında sarı kart görmeleri durumunda gelecek hafta oynanacak Fatih Karagümrük maçında forma giyemeyecek.

Gürcan Hasova yönetecek

Samsunspor ile Beşiktaş arasında oynanacak mücadeleyi hakem Gürcan Hasova yönetecek. Hasova'nın yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ile Esat Sancaktar yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Burak Pakkan olacak.

Recep Uçar: 'Her takıma eşit mesafedeyiz, saygılıyız'

18.04.2026 00:10:00
İhlas Haber Ajansı
Recep Uçar: 'Her takıma eşit mesafedeyiz, saygılıyız'
Recep Uçar: 'Her takıma eşit mesafedeyiz, saygılıyız'
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Recep Uçar, Fenerbahçe maçının son bölümünde çekilmediklerini belirterek, "Son dakikada da Modibo ile bulduğumuz golle de buradan 1 puanla almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Alınan 1 puan değerli. Oyuncularımı yürekten kutluyorum" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe ile 2-2 berabere kaldı. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Recep Uçar, sözlerine Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileyerek başladı.

Uçar, karşılaşmaya dair ise şunları söyledi:

"Maçtan sonra heyecan fırtınası geçen bir maç olduğunu söyleyebilirim. Geçen haftaki skorlar ister istemez Fenerbahçe'ye enerjisini motivasyonunu arttırmıştı. Stada gelirken dahi insanlar bize hissettirdi. İpler kendi ellerindeydi. Baskılı oyuna karşı oynayacağımızın farkındaydık. Bugünkü oyun sonrasında buradan puan almadan dönseydik emeğe yazık olacaktı.

Buraya, baskı yiyecek olsak da Fenerbahçe'nin dikte edeceği oyunu değil, kendi planladığımız oyunu oynamaya gelmiştik. Samet'in atıldığı bölüme kadarki bölüm, bizim net olarak iyi oynadığımız bölümdü. Burada bunu büyük takımlar gerçekleştiremiyor. Ali Sowe ve Laçi ile ilk yarıda net pozisyonlarımız var. İkinci yarı golle başladık.

Golden sonra Samet atılana kadar bizim kontrolümüzde olan bir oyun. Topa sahip olduğumuz çekilmediğimiz bir maç. Sonraki bölümde çok sarı kartlı oyuncularımız vardı. Samet'in atıldığı ana kadar ayrı bölüm, atıldıktan sonra ayrı, ikiye ayırırsak. Bir de stoper sokana kadar o sırada penaltı pozisyonu oldu.

Bir anda 1-1'e döndü. Fenerbahçe momentumu aldı. Tekrar değişikliğe gittik; 5-3-1'e döndük. Sonraki bölümde yine çekilmedik, değişiklikleri puan almak için yaptık. Son dakikada da Modibo ile bulduğumuz golle de buradan 1 puanla almanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Biz hedefleri olan camiayız. Rize büyük bir camia. Farklı hedeflerimiz var. Son haftalarda da iyi futbol oynuyoruz. Alınan 1 puan değerli. Oyuncularımı yürekten kutluyorum. Yarış devam ediyor. Her takıma eşit mesafedeyiz, saygılıyız. Şampiyonluk yarışında da Fenerbahçe'ye ve Tedesco'ya başarılar diliyorum. İnşallah hak edenin kazandığı bir yarış olur."

Uçar, müsabakada ciddi ikili mücadeleler olduğunu belirterek hakemler adına da kolay maç olmadığını söyledi.

Tedesco mazeretleri sıraladı

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, basın toplantısında soruları yanıtladı.

18.04.2026 00:10:00
İhlas Haber Ajansı
Tedesco mazeretleri sıraladı
Tedesco mazeretleri sıraladı
Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, "20 saniye kala o golü yiyorsunuz. Nasıl hissedebilirim. Bugün modum düşük olacak. Ama yarından itibaren pozitif olarak uyanmak isteyeceğim. Hala gitmemiz gereken yol var. Durum pozitif. Asla pes etmeyeceğiz" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kaldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, basın toplantısında soruları yanıtladı.

Son dakikada yenilen golle puan kaybı yaşanması nedeniyle "İstifa etmeyi düşünüyor musunuz'" sorusuna Tedesco, "Bu fırsatları bizler alıyoruz. Kimse hediye etmiyor. Herkes için zorlu sezon oluyor. Alanya maçında son saniyede yediğimiz gol, Antalya'da atamadığımız gol, Kasımpaşa maçları; kolay değil.

Yere düşmek bir şeydir ama ayağa kalkmak da bir şeydir. Bugün kendimizi boşlukta, hayal kırıklığında hissediyoruz. Muhtemelen yarın da öyle hissedeceğiz. Pazar günü tekrar yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Konya'da kupa maçı oynayacağız, yarı finale çıkmak istiyoruz. Sonra güzel bir derbi maçı oynayacağız. Kafamda sadece bunlar var. Umarım sorunuz şakadır. Ben ful enerji ile işime devam ediyorum. Bu oyunun bir parçası ve bizler de insanız" diye konuştu.

"Asla pes etmeyeceğiz"

Tedesco, Rizespor'un son oynadığı 7 maçta 5 galibiyeti olduğunu hatırlatarak, "Rakiplerimizin her zaman iyi dönemlerine denk geliyoruz. Hiçbir şey bize hediye edilmiyor. Rakibin oynadığı uzun toplar, ikinci toplar. İkinci kaleyi bulan şutlarında 1-0 geriye düştük. Pozisyon almamız iyiydi. Biraz 3. bölgede acele kararlar veriyoruz. Geriye kalan her şey iyiydi bizim için. Maçı da çevirmeyi başarmıştık. Net penaltımız 6 dakika incelendi. Rizesporlu oyuncuların artık güçleri kalmamıştı. Nefes nefeslerdi. 6 dakika çok uzun bir mola. Stadyumda atmosfer de çok iyiydi. 20 saniye kala o golü yiyorsunuz. Nasıl hissedebilirim. Bugün modum düşük olacak. Ama yarından itibaren pozitif olarak uyanmak isteyeceğim. Hala gitmemiz gereken yol var. Durum pozitif. Asla pes etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"Kaleciye kırmızı kart verilmeliydi"

Kasımpaşa maçında da uzatma dakikalarında yenilen golün hatırlatılması üzerine İtalyan teknik adam şu yanıtı verdi:

"Kasımpaşa maçından farklıydı. Bu maçta geri çekilmedik 10 dakika top bizdeydi. Ne zaman geri çekildik, bunu göremiyorum. Oğuz kaleciye baskı yapıyordu. Bence o pozisyonda kaleciye faul yoktu. Bence kırmızı kart verilmesi gerekiyordu. Diri oyuncu olarak Oğuz'u sahaya sürdük, her yerde baskı yaptı."

"Bizler iştahlıyız, her şeyimizle orada olacağız"

Lig ve Türkiye Kupası'nda mücadele etmeleri ve önceliklerinin ne olacağına dair Tedesco, "İkisi de bizim için önemli. Hala daha önemli. Galatasaray, pazar günü oynadığı maçı kazanamadı. Henüz Gençlerbirliği ile oynamadılar. Gençlerbirliği de 4 maç üst üste aldı. Ligde kalmak için savaşıyorlar. Göreceğiz. Sonrasında güzel bir derbi olacak. Bizler iştahlıyız. Her şeyimizle orada olacağız. Üzerimizde baskı olmayacak. Kupa da önemli. Bizim için havaya kaldırma ihtimali olan her kupayı istiyoruz. Konyaspor da diğer rakiplerimiz gibi iyi dönemden geçen bir takım. Hakem konularını tartışmak her zaman zordur bizim için zordu" dedi.

"Uzmanlığım şans hesaplamak değil"

Tedesco, Sidiki Cherif'in performansı ve ligin kalan bölümüyle ilgili ise, "Sidiki bugün iyi maç çıkardı. Beklediğimiz her şeyi yapıyor. Çok genç oyuncu. Galatasaray'ın puan kaybı ihtimali için bir şey söylemeyeceğim. Benim uzmanlığım şans hesaplamak değil, benim bahis şirketim yok. Bu da benim uzmanlık alanım değil" diyerek sözlerini noktaladı.

Bernardo Silva, Manchester City'den ayrılacak

Portekizli futbolcu Bernardo Silva, 9 yıldır formasını giydiği İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City'den sezon sonunda ayrılacağını duyurdu

17.04.2026 11:53:00
AA
Bernardo Silva, Manchester City'den ayrılacak
Bernardo Silva, Manchester City'den ayrılacak
Portekizli futbolcu Bernardo Silva, 9 yıldır formasını giydiği İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City'den sezon sonunda ayrılacağını duyurdu.

Portekizli futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Birkaç ay sonra Manchester City'ye veda etme zamanı gelecek." ifadesini kullandı.

Orta sahada görev yapan 31 yaşındaki futbolcu, 2017 yılının temmuz ayında transfer olduğu ve 9 yıldır formasını giydiği Manchester City'de forma giydiği 451 maçta 76 gol kaydetti.

Arda Turan'lı Shakhtar Donetsk yarı finalde

UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçlarının ardından Shakhtar Donetsk, Strasbourg, Rayo Vallecano ve Crystal Palace yarı finale yükseldi

17.04.2026 11:08:00
İhlas Haber Ajansı
Arda Turan'lı Shakhtar Donetsk yarı finalde
Arda Turan'lı Shakhtar Donetsk yarı finalde
UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçlarının ardından Shakhtar Donetsk, Strasbourg, Rayo Vallecano ve Crystal Palace yarı finale yükseldi.

UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçları bugün oynanan 4 maçla sona erdi. Arda Turan'ın çalıştırdığı Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk, ilk maçta 3-0 yendiği Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar ile deplasmanda 2-2 berabere kalarak tur atladı.



Crystal Palace, Fiorentina'yı saf dışı bırakırken, Raya Vallecano, AEK'yı, Strasbourg ise Mainz'i eledi.

Yarı finalde Shakhtar Donetsk Crystal Palace ile, Rayo Vallecano da Strasbourg'la karşılaşacak.

Bu akşam oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle:

AZ Alkmaar (Hollanda): 2 - Shakhtar Donetsk (Ukrayna): 2 İlk maç: (0-3)

AEK (Yunanistan): 3 - Rayo Vallecano: 1 İlk maç: (0-3)

Fiorentina (İtalya): 2 - Crystal Palace (İngiltere): 1 İlk maç (0-3)

Strasbourg (Fransa): 4 - Mainz (Almanya): 0 İlk maç: (0-2)
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.