logo
24 HAZİRAN 2026

Başkan Özbek’ten şampiyonluk dokunuşları

Sezon başında NEOM Kulübü'nden Barış Alper Yılmaz için yüksek teklif vardı. Ancak satılmadı

28.04.2026 18:08:00
Haber Merkezi
Başkan Özbek’ten şampiyonluk dokunuşları
Başkan Özbek’ten şampiyonluk dokunuşları
Sezon başında NEOM Kulübü'nden Barış Alper Yılmaz için yüksek teklif vardı. Ancak satılmadı.

Uğurcan Çakır'a ise çok para ödendiği söylendi. Bu iki hamlenin arkasında da Başkan Dursun Özbek bulunuyordu.







Galatasaray açısından sezon başında hiç beklenmeyen bir kriz çıkmıştı. Suudi Arabistan ekibi NEOM, yüksek bir teklifle Barış Alper Yılmaz'ı kadrosuna katmak istedi. 






Oyuncuya da inanılmaz bir maaş önerildi. Ancak Başkan Dursun Özbek, transfer döneminin bitmesine sınırlı bir süre kaldığı için bütün kapıları kapattı.






PİYASASINI DAHA DA YÜKSELTTİ

Oyuncu ve tribünlerin arası da bir dönem açıldı... Sonraki süreçte işler tatlıya bağlandı.







Barış hem Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde harika performanslar sergiledi. Piyasasını ise iyice yükseltti. Başkan Özbek, sonrasında kaleci Uğurcan Çakır için bizzat devreye girdi.






MUSLERA'YI ARAMADILAR

Özbek, Trabzonspor cephesiyle görüşmeler yaptı. Galatasaray, milli eldiveni 27.5 milyon euro (KDV dahil 33 milyon) karşılığında kadrosuna kattı.







Ardından yüksek bonservis tartışmaları başladı. Günün sonunda hiçbir Galatasaray taraftarı, takımdan ayrılan Muslera'nın eksikliğini hissetmedi.

'Türkiye'de acı çekiyordu'

Fenerbahçe’nin ocak ayı transfer döneminde santrfor almaması ve sadece Sidiki transferiyle yetinmesi arkasındaki gizem çözülüyor 

24.06.2026 12:20:00
Haber Merkezi
'Türkiye'de acı çekiyordu'
'Türkiye'de acı çekiyordu'
Fenerbahçe'nin ocak ayındaki santrfor transferi fiyaskosunun arkasındaki gizem çözüldü! Meksika basını, büyük umutlarla gelen Edson Alvarez'in İstanbul'da kelimenin tam anlamıyla "acı dolu" bir süreç geçirdiğini yazdı.

Yönetimin elindeki bu krizi yönetememesi, kulislerde "Saadettin Saran ve yeni yönetim bu iddia yüzünden zor durumda kalacak" yorumlarına neden oldu.






Fenerbahçe'nin ocak ayı transfer döneminde santrfor almaması ve sadece Sidiki transferiyle yetinmesi arkasındaki gizem çözülüyor. Sarı-lacivertlilerin, Fred'i ayrılığa ikna edemediği için santrfor alamadığı iddia edilirken, Edson Alvarez cephesinde yaşananlar bambaşka bir gerçeği ortaya çıkardı.






"TEDESCO İSTEDİ KALDI" DENMİŞTİ

Tedesco'nun isteğiyle kadroda tutulduğu ve önemsiz bir sakatlık yüzünden ameliyat olarak planları bozduğu öne sürülen Meksikalı hakkında ezber bozan bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

Meksika'nın önde gelen yayın organlarından Excelsior gazetesi, Alvarez'in Türkiye macerasının perde arkasını araladı. Habere göre Meksikalı oyuncu, Ağustos ayında İstanbul'a büyük umutlarla adım attı.






ALVAREZ'E "DÖNECEKSİN" DENİLDİ

Havalimanında takım atkısı ve eşine sunulan çiçeklerle çok sıcak karşılandı. Ancak bu olumlu hava çok kısa sürdü ve oyuncu için Türkiye'de kelimenin tam anlamıyla "acı dolu" bir süreç başladı.

Üç ay içinde iplerin tamamen koptuğu Fenerbahçe'de, ocak ayında Alvarez'e sözleşmesinin yenilenmeyeceği tebliğ edildi. Bu karar, oyuncunun Dünya Kupası sonrasında İngiltere'ye dönmek zorunda kalacağı anlamına geliyordu.






PEKİ OCAK'TA NEDEN GÖNDERİLMEDİ?

Saha dışındaki bu kaos, Alvarez'in fiziksel durumuyla daha da katmerlendi. Ayak bileğinde hissettiği sürekli ve kronik ağrılar, hem performansını hem de moralini yerle bir etti. Oyuncunun futbol şevki tamamen bitti.

Eğer Meksika basınının bu iddiaları doğruysa, Fenerbahçe yönetimi kontratı yenilenmeyecek ve gözden çıkarılmış olan Edson'u Ocak ayında daha erken gönderip, hedeflediği santrfor transferini rahatlıkla bitirebilirdi.

Skriniar'a vize yok

Şu anda kaleci Ederson dahil savunma hattındaki bütün isimler satılabilir

24.06.2026 12:04:00
Haber Merkezi
Skriniar'a vize yok
Skriniar'a vize yok
Şu anda kaleci Ederson dahil savunma hattındaki bütün isimler satılabilir. Sadece Milan Skriniar konusunda kulübün kapısı sonuna kadar kapalı...

Fenerbahçe, 2025'in Ocak ayında PSG'den kiraladığı Milan Skriniar'ın bonservisini sezon sonunda almıştı. Fransız ekibine 6 milyon euro ödendi. Slovakyalı stoperle de 30 Haziran 2029 tarihine kadar mukavele yapıldı. 31 yaşındaki savunmacı, tribünlerin en çok sevdiği isimlerden biri haline geldi.







İSMAİL KARTAL'IN TALEBİ

Şu anda Sarı-Lacivertli ekibin savunma hattındaki herkesin satışı mümkün... Kaleci Ederson'da da benzer bir durum söz konusu...







Sadece Milan Skriniar'ın yeri garanti. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın, 1.87 boyundaki futbolcunun kesinlikle tutulmasını talep ettiği öğrenildi.






SAKATLIK PROBLEMLERİ

Yönetim de bu talebe olumlu yanıt verdi. Sezonun ikinci yarısında sakatlık problemleriyle boğuşan tecrübeli savunmacı, operasyon da geçirmişti. Temmuz ayının ilk haftasında tamamen düzelmesi bekleniyor. Milan Skriniar yeni sezonda da defans hattının lideri olacak.

Süper Kupa finali Dubai’ye alındı

Avrupa basketbolunda tarihi bir ilk gerçekleşiyor. EuroLeague yönetimi, lig tarihinde ilk kez resmi bir "Süper Kupa" turnuvası düzenleme kararı aldı

24.06.2026 11:50:00
Haber Merkezi
Süper Kupa finali Dubai’ye alındı
Süper Kupa finali Dubai’ye alındı
Avrupa basketbolunda tarihi milat! EuroLeague tarihinde ilk kez düzenlenecek Süper Kupa turnuvası, 19-20 Eylül'de devlerin kapışmasına sahne olacak. Temsilcimiz Fenerbahçe Beko; son şampiyon Olympiacos, Real Madrid ve Dubai BC ile beraber Orta Doğu'da tarihi kupa için parkeye çıkıyor.






Avrupa basketbolunda tarihi bir ilk gerçekleşiyor. EuroLeague yönetimi, lig tarihinde ilk kez resmi bir "Süper Kupa" (EuroLeague Super Cup) turnuvası düzenleme kararı aldı. 19-20 Eylül tarihlerinde Orta Doğu'nun göz kamaştıran atmosferinde sahne alacak bu dev organizasyon, Avrupa'nın en elit kulüplerini yeni sezon öncesinde ilk kez karşı karşıya getirecek.






OLYMPIAKOS VE REAL MADRİD

Temsilimiz Fenerbahçe Beko, bu tarihi turnuvada boy göstererek ilk EuroLeague Süper Kupası'nı müzesine götürmek için parkedeki yerini alacak. Sarı-lacivertlilerin organizasyondaki rakipleri ise basketbol dünyasının tam anlamıyla "Devler Geçidi" olarak nitelendirilen en iddialı ve güçlü ekiplerinden oluşuyor.






DUBAI BC'DE 4. TAKIM OLACAK

Turnuvadaki en dişli rakiplerden biri, Mayıs 2026'da düzenlenen EuroLeague Final Four'unda Real Madrid'i devirerek Avrupa şampiyonluğuna uzanan son şampiyon Olympiacos olacak. Fenerbahçe'nin diğer rakipleri ise kupaların gediklisi İspanyol devi Real Madrid ve Orta Doğu basketbolunun büyük yatırımlarla kurulan yeni güç odağı Dubai BC olarak açıklandı.






İLK KEZ DÜZENLENECEK

EuroLeague'in Orta Doğu pazarına açılma vizyonunun en büyük halkası olan bu şampiyona, basketbolseverlere sezon öncesi muazzam bir turnuva deneyimi sunacak. Takımların en yeni transferlerini ve güncel kadrolarını ilk kez resmi bir turnuvada sergileyeceği bu dev şölen, Eylül ayında tüm dünyanın gözünü Dubai'ye çevirecek.

Can Uzun’un fiyatı düştü

Türk Milli Takımının Dünya Kupası'na 6 günde veda etmesinden sonrası Eintracht Frankfurt genç yıldızı Can Uzun için 60 milyon Euro’luk inadından vazgeçip fiyatta dampinge gitti

24.06.2026 11:46:00
Haber Merkezi
Can Uzun’un fiyatı düştü
Can Uzun’un fiyatı düştü
Türk Milli Takımının Dünya Kupası'na 6 günde veda etmesinden sonrası Eintracht Frankfurt genç yıldızı Can Uzun için 60 milyon Euro'luk inadından vazgeçip fiyatta dampinge gitti.

Can Uzun için Galatasaray'ın 30+5 milyon Euro'luk formülüne karşı, Serdal Adalı aileden Beşiktaşlı olan genç yıldız için bizzat devreye girdi!







Türk Milli Takımı'nın Dünya Kupası'ndan sadece 6 günde elenmesi, transfer piyasasındaki dengeleri de değiştirdi. Turnuva öncesinde Türkiye'nin büyük bir başarı yakalayacağını ve Can Uzun'un şov yapacağını öngören Frankfurt, genç yetenek için kapıyı 60 milyon Euro'dan açmıştı.

Ancak ne milli takım beklentileri karşılayabildi ne de Can Uzun vitrine çıkabildi. Piyasa gerçekleriyle yüzleşen Alman kulübü, inadından vazgeçerek fiyatta dampinge gitmek zorunda kaldı.







ALMANLAR 45 MİLYON EURO'YA KADAR DÜŞTÜ

Gelen son bilgilere göre Frankfurt'un burnu sürttü ve Can Uzun için talep edilen astronomik rakamlar aşağı çekildi. Alman ekibinin şu anki süreçte 45 milyon Euro bandına kadar gerilemeye razı olduğu belirtiliyor.

Bu ciddi fiyat düşüşü, genç futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen Türk devlerinin iştahını kabarttı ve transfer operasyonları için düğmeye basıldı.






GALATASARAY'IN MASADAKİ PLANI: 30+5 VEYA 25+15

Can Uzun'u uzun süredir listesinde tutan Galatasaray, Frankfurt'un bu geri adımıyla umutlandı. Sarı-kırmızılı yönetim, Alman kulübünün kapısını çalmak için iki farklı finansal formül hazırladı.

Masadaki ilk teklif 30 milyon Euro net + 5 milyon Euro bonus içeren paketken, ikinci alternatif ise 25 milyon Euro peşinat ve zamana yayılmış 15 milyon Euro'luk ağır bonus maddelerinden oluşuyor.







SERDAL ADALI DEVREDE: BABA-OĞUL BEŞİKTAŞLI KOZU

Ancak bu transferde Galatasaray yalnız değil... Can Uzun'un Beşiktaşlı kimliği siyah-beyazlı cepheyi harekete geçirdi.







Rakamların 30-35 milyon Euro seviyelerine inmesi ihtimaline karşı, Beşiktaş'ta Başkan Serdal Adalı bizzat devreye girdi. Can'ın kendisi gibi sıkı bir Beşiktaşlı olan babasıyla ilk teması kuran Adalı, aile bağlarını ve kulüp sevgisini kullanarak bu transferde Galatasaray'ın önüne geçmekte kararlı.

Mourınho'dan Arda Güler’e moral

Dünya Kupası fiyaskosu sonrası yıkılan Arda Güler’e, Real Madrid’in yeni patronu José Mourinho’dan jet destek geldi!

24.06.2026 11:37:00
Haber Merkezi
Mourınho'dan Arda Güler’e moral
Mourınho'dan Arda Güler’e moral
Dünya Kupası fiyaskosu sonrası yıkılan Arda Güler'e, Real Madrid'in yeni patronu José Mourinho'dan jet destek geldi!

Portekizli teknik adamın, Paraguay yenilgisiyle havlu atan genç yıldıza gönderdiği mesajla Real Madrid'deki Bernardo Silva transferine rağmen yeni sezondaki yerini garanti altına aldığı ve Arda'nın 13 Temmuz'da kampa katılarak Mourinho'nun en önemli kozu olacağı iddia edildi.







Türkiye'nin 2026 Dünya Kupası grup aşamasında gol atamadan ve hayal kırıklığıyla elenmesinin ardından, Real Madrid'in yeni teknik direktörü José Mourinho'dan Arda Güler'e doğrudan destek geldi.

Portekizli çalıştırıcı, Paraguay yenilgisi sonrası TRT'ye "Utanıyoruz, halkımızdan özür dileriz" açıklaması yapan 21 yaşındaki oyuncusuyla hemen iletişime geçerek moral verdi.







KENDİNİ SUÇLAYACAK DURUM YOK

Mourinho'nun genç yıldıza gönderdiği mesajda, "Kendini suçlayacak hiçbir şeyin yok. Maçlarını izledim ve takımının en iyi oyuncusuydun.

Sahada tek başına ne yapabilirsen yaptın. Kapat ve enerjini topla. Birlikte şampiyonluklar kazanacağız" ifadelerini kullandığı iddia edildi. Turnuvadaki toplu fiyaskoya rağmen 8 numara, Real Madrid cephesinde itibarını koruyan nadir isimlerden biri oldu.







SILVA'YA RAĞMEN DAHA ÖNDE

Bu hamle, Mourinho'nun yeni yapılanmasında Arda Güler'e biçtiği rolün net bir göstergesi. Geride kalan sezonda 10'dan fazla gol katkısı veren genç yetenek, Bernardo Silva'nın transferine rağmen Mourinho'nun Real Madrid projesindeki en önemli yaratıcı sütunlarından biri olarak kabul ediliyor.







13 TEMMUZ'DA İŞ BAŞI YAPACAK

A Milli Takım'ın erken elenmesi, Arda Güler'in tatil takvimini değiştirerek yeni sezon hazırlıklarına erken başlamasını sağlayacak. Turnuvada ilerleyen oyuncuların aksine Arda'nın, 13 Temmuz'da Real Madrid'e dönerek sezon öncesi kampının ilk gününden itibaren Mourinho'nun taktiksel planlarına dahil olması bekleniyor.

Trabzonspor peşini bırakmıyor

Trabzonspor'un ısrarla peşinde olduğu İsviçreli kanat oyuncusu Rubén Vargas için Sevilla ve oyuncunun menajerinden net mesaj geldi

24.06.2026 11:34:00
Haber Merkezi
Trabzonspor peşini bırakmıyor
Trabzonspor peşini bırakmıyor
Trabzonspor'un ısrarla peşinde olduğu İsviçreli kanat oyuncusu Rubén Vargas için Sevilla ve oyuncunun menajerinden net mesaj geldi.

Transfer görüşmeleri Dünya Kupası sonrasına ertelendi. Turnuvada piyasa değerini 12-18 milyon euro bandına çıkarmayı hedefleyen İspanyol kulübü, bu rakamın altındaki teklifleri masaya dahi almayacak.







Trabzonspor'un Sevilla forması giyen Rubén Vargas'ı kadrosuna katma isteği, transfer piyasasını hareketlendirmeye devam ediyor.

Bordo-mavili ekibin İsviçreli kanat oyuncusuna olan ilgisi her geçen gün artsa da Sevilla kulübü ve oyuncunun temsilcileri, şu an için resmi bir teklif olmadığını belirterek spekülasyonları şimdilik boşa çıkardı.







TAMAMEN DÜNYA KUPASINA ODAKLI

Şu sıralar İsviçre milli takımıyla Dünya Kupası'nda mücadele eden 27 yaşındaki futbolcu, turnuvaya tamamen odaklanmış durumda.

Vargas'ın menajeri ve Sevilla yönetimi, oyuncunun geleceğiyle ilgili nihai kararını vermek için acele etmiyor. İki taraf da transfer görüşmelerini İsviçre'nin Dünya Kupası serüveni noktalanana kadar askıya aldı.







12-18 MİLYON EURO ARASI

Ekonomik açıdan zor bir dönemden geçen ve bu yaz maaş bütçesini rahatlatmak isteyen Sevilla, Vargas'ı stratejik bir gelir kapısı olarak görüyor.

Turnuvada gol atan ve sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncunun piyasa değerinin 12 ila 18 milyon euro arasına çıkması bekleniyor. İspanyol kulübü, bu rakamların altında kalan hiçbir teklifi değerlendirmeye almayı düşünmüyor.







KOLAY KOLAY VAZGEÇMEK YOK

Geleceğiyle ilgili sakinliğini koruyan başarılı kanat oyuncusu, transferde önceliğini üst düzey bir sportif projeye ve Avrupa arenasında rekabet etmeye verdiğini belirtiyor.







Trabzonspor'un bu transferdeki ısrarı sürse de hem Sevilla'nın beklentileri hem de oyuncunun turnuva sonrasını işaret etmesi nedeniyle gözler Dünya Kupası'nın ardından açılacak resmi müzakerelere çevrilmiş durumda.

Adil Demirbağ için kıran kırana mücadele


 
Beşiktaş ve Trabzonspor, Adil Demirbağ için Konyaspor'la temaslarda bulunuyordu. Devreye son olarak Fenerbahçe'nin girdiği öğrenildi. Bu arada Başakşehir ve Samsunspor da ilgili!

23.06.2026 14:21:00
Haber Merkezi
Adil Demirbağ için kıran kırana mücadele
Adil Demirbağ için kıran kırana mücadele

Konyaspor'un 28 yaşındaki stoperi Adil Demirbağ kelimenin tam anlamıyla paylaşılamıyor... 1.85 boyundaki savunmacının Konyaspor'la sözleşmesi 30 Haziran 2027'de bitiyor. Yani kontratının son senesine girdi. Beşiktaş ve Trabzonspor, 1.85 boyundaki savunmacı konusunda bazı temaslarda bulunmuştu.







Takımına kazandırmak istiyor

Fenerbahçe'nin de Konyaspor'la iletişime geçtiği öğrenildi. Oyuncunun şartları soruldu. Bu arada Başakşehir ve Samsunspor da gelişmeleri takip ediyor. Adil, kulübüne iyi para kazandırarak ayrılmak istiyor. Bu sebeple Konyaspor Yönetimi'ni ikna edecek takım, onu da ikna edecek...







Beşiktaş altyapısı etiketi de taşıyor

Tecrübeli savunmacı, geride bıraktığımız sezonda 24 lig maçına çıktı. Sahada 2.088 dakika kaldı. 2 gol ve 2 asist üretti. Adil Demirbağ, bir dönem Beşiktaş altyapısına da oynamıştı. Birçok kulüp, yerli oyuncu havuzlarını güçlendirmeye çalışıyor. Adil bu anlamda en değerli seçeneklerden biri...

Tek maçlık performansı Trabzonspor'a yutturmak istiyorlar


Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ambargosunu yıkmak için gözünü karartan Trabzonspor, Sevilla'nın İsviçreli kanat oyuncusu Ruben Vargas'ı kadrosuna katmak için vites yükseltti. Dünya Kupası'nda Bosna Hersek karşısında 1 gol ve 1 asistle öne çıkan 25 yaşındaki oyuncu için İspanyol devi kapıyı 12 milyon Euro'dan açtı. Vargas'ın uzun dönem performansı ise soru işaretlerine yol açıyor.

23.06.2026 14:10:00
Haber Merkezi
Tek maçlık performansı Trabzonspor'a yutturmak istiyorlar
Tek maçlık performansı Trabzonspor'a yutturmak istiyorlar

Trabzonspor, önümüzdeki sezon Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın İstanbul ambargosuna bir kez daha son vermek ve zirveye oynamak için iddialı bir kadro kurmayı hedefliyor. Bordo-mavililer, bu doğrultuda İspanya La Liga takımlarından Sevilla'da forma giyen İsviçreli kanat oyuncusu Ruben Vargas'ı transfer listesinin ilk sıralarına aldı.







Sevilla'nın derdi para

Şu anda İsviçre milli takımıyla Dünya Kupası'nda mücadele eden 25 yaşındaki Panama asıllı yıldız, Sevilla'nın bu yaz takımdan ayrılmasına kesin gözüyle baktığı isimlerin başında geliyor. Kulübün en değerli varlıklarından biri olan sol kanat oyuncusu Vargas için İspanyol ekibi, transfer bütçesi yaratmak adına ayrılığa sıcak bakıyor.







12 milyon Euro alt limit

İspanyol AS gazetesinin haberine göre Sevilla, son iki transfer döneminde de ayrılığın eşiğinden dönen ve Villarreal'in kapısından bakan İsviçreli oyuncu için net bir bonservis bedeli belirledi. Endülüs temsilcisinin, Vargas için 12 milyon Euro'nun altındaki teklifleri değerlendirmeye almayacağı belirtiliyor.







Hem formsuz, hem de gol performansı zayıf

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle birkaç ay sahalardan uzak kalan ve sezon sonuna doğru ritim yakalamakta zorlanan Vargas, buna rağmen Sevilla formasıyla 25 resmi maça çıkıp 3 gol kaydetti 6 da asist yaptı. İsviçre formasıyla Dünya Kupası'nda boy gösteren kanat, son olarak Bosna Hersek karşısında yaptığı 1 gol ve 1 asistlik performansla kalitesini bir kez daha kanıtladı.

Torino'da Emirhan İlkhan gerçekleri

İtalyan ekibi Torino, geçen sezon fazla şans bulamayan Emirhan İlkhan'ın sözleşmesini 30 Haziran 2027'ye kadar uzatmıştı. Serie A temsilcinin bu kararında sportif gerekçeler değil, maddi konular öndeydi...

23.06.2026 12:36:00
Haber Merkezi
Torino'da Emirhan İlkhan gerçekleri
Torino'da Emirhan İlkhan gerçekleri
Torino 2022 yazında Beşiktaş'a 4.9 milyon euro ödeyerek Emirhan İlkhan'ı kadrosuna katmıştı. Ancak oyuncu, beklentileri karşılayamadı. Sonraki süreçte Sampdoria ve Başakşehir gibi takımlara kiralandı. 22 yaşındaki merkez orta saha, geride bıraktığımız sezonda da fazla oynayamadı.






1 GOL VE 2 ASİST

1.75 boyundaki futbolcu, ligde 19 maça çıktı. Sahada 1.008 dakika kaldı. 1 gol ve 2 asist üretti. Torino her şeye rağmen Emirhan'ın sözleşmesini 30 Haziran 2027'ye kadar uzattı. Bu kararın arkasında sportif gerekçelerden çok maddi konular ön plandaydı...






ARA KAZANMAK İSTİYORLAR

Emirhan hem Beşiktaş hem Galatasaray hem Fenerbahçe hem de Trabzonspor'a önerildi. Torino'nun hesaba kattığı konulardan biri de yeni sezondaki yabancı kontenjanıydı. Eğer kural değişmezse, yeni sezonda 10+4'lük kontenjan geçerli olacak. Serie A temsilcisi bu sebeple 22 yaşındaki futbolcudan para kazanabileceğini düşündü. Eğer oyuncuyu Türkiye'ye satabilirlerse, istediklerini elde edecekler.

Fenerbahçe'ye 40 milyon euro'luk yıldız

Fransa kaynaklı haberlere göre; Fenerbahçe, West Ham'ın stoperi Jean-Clair Todibo için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacak. Oyuncu için sezon başında 40 milyon euro ödenmişti

23.06.2026 12:26:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'ye 40 milyon euro'luk yıldız
Fenerbahçe'ye 40 milyon euro'luk yıldız
West Ham United sezon başında Nice Kulübü'ne 40 milyon euro ödeyerek Jean-Clair Todibo'yu kadrosuna katmıştı. 26 yaşındaki stoperle 30 Haziran 2029 tarihine kadar mukavele yapıldı. Ancak 1.90 boyundaki savunmacı, sezon içinde teknik heyetle sorunlar yaşadı. Sezon sonunda ise West Ham United, Premier Lig'den düştü. Fransız futbolcu ayrılmak istiyor.






MARSİLYA DEVREYE GİREBİLİR

Fransa kaynaklı haberlere göre; Fenerbahçe oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunacak. Şu ana kadar Jean-Clair Todibo konusunda West Ham'a ulaşan resmi bir girişim yok. Marsilya'nın da devreye girebileceği konuşuluyor. Fakat onlar da kiralama formülü düşünüyor.






10 GÜN İÇERİSİNDE

26 yaşındaki savunmacı geride bıraktığımız sezonda 23 lig maçına çıktı. Sahada 1.819 dakika kaldı. 1 asist üretti. Fenerbahçe'nin 10 günlük süre içinde resmi teklifini West Ham'a iletmesi bekleniyor. Jean-Clair Todibo bütün seçeneklerini değerlendirecek. Avrupa'nın 5 büyük liginde kalma gibi bir ısrarı yok.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.