logo
31 OCAK 2026

"Beklentilerin farkındayım"

Beşiktaş'ın yeni transferi Boyd, "Beşiktaş'tan teklif almak çok heyecan vericiydi. Benim için çok büyük bir fırsattı. Başka seçenekler de vardı ama Beşiktaş'ı tercih ettim" dedi

25.07.2019 00:00:00
"Beklentilerin farkındayım"
"Beklentilerin farkındayım"
Beşiktaş'ın yeni transferi Tyler Boyd, farklı seçenekler olmasına rağmen siyah-beyazlı takımı seçtiğini belirterek, "Harika ve çok büyük bir kulübe geldim." dedi.

Avusturya'nın Salzburg kentindeki Saalfelden kasabasında kamp yapan siyah-beyazlı ekipte ABD'li futbolcu Boyd, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Şu ana kadar kendisi için her şeyin olumlu gittiğini aktaran 24 yaşındaki kanat oyuncusu, "Harika ve çok büyük bir kulübe geldim. Bundan dolayı çok mutluyum. Burada bulunmak benim için çok büyük bir zevk. Her şey pozitif gidiyor. Çok iyi bir grup, çok kaliteli oyuncular var. Avusturya'daki koşullar da iyi. Lige iyi bir hazırlık yapabilmek için burada tüm koşullar mevcut." diye konuştu.

Takımda çok iyi karşılandığını vurgulayan Boyd, "Çok mutlu ve heyecanlıyım. Buraya geldiğim ilk günden itibaren Beşiktaş'taki herkes bana kollarını açtı ve beni çok iyi bir şekilde karşıladılar. Buradaki ailenin bir parçası olduğumu hissettirdiler. Bu da benim için mutluluk verici." ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı kulüpten ilk teklif aldığındaki duygularını dile getiren genç futbolcu, "Beşiktaş'tan teklif almak çok heyecan vericiydi. Benim için çok büyük bir fırsattı. Başka seçenekler de vardı ama Beşiktaş'ı tercih ettim. Bu tercihi yaptığım için çok mutluyum. Doğru bir tercih yaptığımı düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

"Şampiyonluk tek hedef"

Tyler Boyd, Beşiktaş'ta birinci ve tek hedefin şampiyonluk olduğunu belirtti. Kaliteli bir takıma sahip olduklarının altını çizen Boyd, şunları kaydetti: "Şampiyonluğun Beşiktaş için her zaman birinci ve tek hedef olduğunu biliyorum. Bu beklentilerin farkındayım. Takım için elimden geleni yapacağım. Kaliteli ve iyi bir kadromuz var. Bu beklentiye de karşılık verebiliriz. Burada yapmamız gereken şey takıma güvenmek. Kendi oyun planınıza ve felsefenize odaklanmak. Tüm oyuncular ve teknik kadro olarak bunu yapabilecek potansiyele sahibiz. Bunu yapabileceğimizi de göstereceğiz."

"Başka oyuncuyla karşılaştırılmak istemiyorum"

Boyd, Medipol Başakşehirli Edin Visca ile tarzlarının benzediği şeklindeki yorumlar üzerine başka futbolcularla karşılaştırılmak istenmediğini söyledi. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın sisteminde Visca'nın önemli rol aldığının hatırlatılması üzerine Boyd, "Abdullah hoca ile çalıştıkça onun oyun felsefesini ve benden olan beklentilerini öğrenmeye çalışıyorum. Başka bir oyuncu ile karşılaştırılmak istemiyorum. Kendi kalitem ve bir stilim var." şeklinde görüş belirtti.

Kanatlarda görev almayı sevdiğini anlatan ABD'li futbolcu, "Pozisyonla ilgili herhangi bir tercihim yok ama açıkta oynamayı tercih ederim. Teknik direktörümüz nerede görev verirse orada elimden geleni yaparım. Özelliklerim birebirde adam geçmek, asist yapmak ve gol atmak. Bunları yapmak için çalışırım." diye konuştu.

"Quaresma'dan öğrenecek çok şeyim var"

Tyler Boyd, siyah-beyazlı ekibin Portekizli futbolcusu Ricardo Quaresma'nın tecrübelerinden yararlanacağını aktardı. Jeremain Lens ve Ricardo Quaresma ile rekabete girecek olması konusunda ise Boyd, "Quaresma ve Lens çok iyi oyuncular. Aynı zamanda çok da iyi insanlar. Çok kısa süredir birlikteyiz ama gerçekten iyi takım arkadaşları. Ricardo benden yaş olarak önde olan bir oyuncu. Ben daha gencim ve kendisinden öğrenecek çok şeyim var. Bu rekabet bence takım için sağlıklı bir rekabet olacak." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın Avusturya kampı

Beşiktaş Futbol Takımı, 2019-2020 sezonu hazırlıklarına devam etti.

Avusturya'nın Salzburg kentine bağlı Saalfelden kasabasında kampa giren siyah-beyazlı ekip, sabah çalışmasıyla hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Abdullah Avcı yönetimindeki antrenman, koşuyla başladı. Fiziksel uygulamalarla devam eden idmanda, pas ve koordinasyon çalışması gerçekleştirildi. Dar alanda 5'e 2 top kapma ve kontrol pas çalışmasının yapıldığı antrenman, açma germe hareketleriyle sona erdi.

Şili Milli Takımı ile Kupa Amerika'da mücadele eden ve izinli olan Gary Medel, bu akşam kampa katılacak. Bağırsak sorunu yaşayan Jeremain Lens ise dinlendirildi. Hafif sakatlığı bulunan Orkan Çınar da takımdan ayrı koşu yaptı. Beşiktaş, akşam yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Sıcak hava zorladı

Avusturya'daki sıcak hava antrenmanda futbolcuları zorladı. Çalışmanın yapıldığı saatte 30 dereceyi aşan hava sıcaklığı çalışmada futbolcuların zorluk yaşamasına neden oldu. Saalfenden'de yarın da yüksek seyredecek hava sıcaklığı, cumartesi gününden itibaren 16 dereceye kadar düşecek.

İki yönetici kampta

Siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulundan iki isim kampta yer aldı. Avusturya'ya gelen kafileye yöneticiler Ahmet Kavalcı ve Umut Güner eşlik etti.



Yorumlar
Yorum bulunmuyor.
Yorumlarınızı paylaşın

--
TZOB Başkanı Bayraktar açıkladı
Üretici ile market arasında 3.8 kat fark var
Aslında tedavisi de var
Dünyanın en şiddetli ağrısı
İşte en az ve en çok köyü olan iller
Türkiye'deki köy sayısı açıklandı
Bu ne biçim ateşkes
Vahşilerin katliam yapmadıkları tek gün yok
Bölgede deprem riski geçti mi?
Kahramanmaraş depremleri 3. yılını geride bırakmak üzere
Amerikan halkı Trump'ı sevmiyor
Dondurucu soğukta protestolar devam ediyor
ABD, İran'ı suçluyor ama aynaya bakmalı!
Minnesota'da ICE karşıtı gösteriler devam ediyor
Küba Devlet Başkanı Diaz-Canel:
"(Trump) Küba ekonomisini boğmayı hedefliyor"
ABD Ticaret Bakanı Lutnick Epstein dosyasında
ABD basını belgeleri yayımladı
ABD, bu şartlarda İran’a saldırabilir mi?
ABD giderek yalnızlaşıyor!
Kötü oynadı, penaltı kaçırdı
Trabzonspor, deplasmanda Antalyaspor ile berabere kaldı
Kovid'den 5 kat daha ölümcül
Nipah virüsü Türkiye'ye gelir mi?
TZOB Başkanı Bayraktar açıkladı
Üretici ile market arasında 3.8 kat fark var
Aslında tedavisi de var
Dünyanın en şiddetli ağrısı
İşte en az ve en çok köyü olan iller
Türkiye'deki köy sayısı açıklandı
Bu ne biçim ateşkes
Vahşilerin katliam yapmadıkları tek gün yok
Bölgede deprem riski geçti mi?
Kahramanmaraş depremleri 3. yılını geride bırakmak üzere
Amerikan halkı Trump'ı sevmiyor
Dondurucu soğukta protestolar devam ediyor
ABD, İran'ı suçluyor ama aynaya bakmalı!
Minnesota'da ICE karşıtı gösteriler devam ediyor
Küba Devlet Başkanı Diaz-Canel:
"(Trump) Küba ekonomisini boğmayı hedefliyor"
ABD Ticaret Bakanı Lutnick Epstein dosyasında
ABD basını belgeleri yayımladı
ABD, bu şartlarda İran’a saldırabilir mi?
ABD giderek yalnızlaşıyor!
Kötü oynadı, penaltı kaçırdı
Trabzonspor, deplasmanda Antalyaspor ile berabere kaldı
Kovid'den 5 kat daha ölümcül
Nipah virüsü Türkiye'ye gelir mi?
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.