logo
24 HAZİRAN 2026

Beşiktaş aradığı ön liberoyu buldu

Beşiktaş'ın efsane ismi Fabian Ernst’in kopyası olarak gösterilen Eric Martel, transfer piyasasını sallıyor!

12.04.2026 15:40:00
Haber Merkezi
Beşiktaş aradığı ön liberoyu buldu
Beşiktaş aradığı ön liberoyu buldu
Beşiktaş'ın efsane ismi Fabian Ernst'in kopyası olarak gösterilen Eric Martel, transfer piyasasını sallıyor!

Köln'ün 1.88'lik dev ön liberosu için Avrupa devleri sıraya girerken, Beşiktaş cephesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.







Siyah-beyazlıların radarındaki genç Alman için Sergen Yalçın'ın "mutlaka alınmalı" raporu verdiği ve transferin bitirilmesi için yönetime baskı yaptığı iddia edildi.

Beşiktaş'ın transfer gündemine giren Eric Martel için Avrupa devleri da sırada. Siyah-beyazlıların kadrosuna katmak istediği genç yetenek için Stuttgart, Celtic ve Fiorentina'nın da teyyakkuzda olduğu ortaya çıktı.







Beşiktaş camiasının unutamadığı Fabian Ernst'i andıran disiplini ve oyun tarzıyla dikkat çeken Martel, Alman futbolunun son dönemdeki en parlak yeteneklerinden biri olarak görülüyor.






FABIA ERNEST'İ ANDIRAN TARZI VAR

Henüz çok genç olmasına rağmen saha içindeki olgunluğu ve liderlik vasıflarıyla "geleceğin yıldızı" olarak gösteriliyor.







 Asıl mevkisi ön libero olmasına rağmen, 1.88'lik boyu ve fiziksel avantajıyla stoper hattında da kusursuz bir performans sergileyebiliyor.






SERT VE TAVİSSİZ OYUN ANLAYIŞI VAR

Köln formasıyla çıktığı 26 maçta 2 gol ve 2 asistlik katkı da sağlayan genç oyuncu, skora olan yakınlığıyla da biliniyor.







Uzun boyu sayesinde hava toplarında rakiplerine geçit vermeyen Martel, ikili mücadelelerdeki sert ve tavizsiz oyunuyla "geçilmez" bir duvar örüyor.

Pozisyon alma bilgisi ve rakip atakları önceden sezme yeteneğiyle pas kanallarını kapatma konusunda da tam bir uzman.







SADECE BEŞİKTAŞ ŞAMPİYONLUK VAADEDİYOR

Almanya U21 Milli Takımı'nın da vazgeçilmez isimlerinden olan Eric Martel, Beşiktaş için orta sahada hem savunma direncini artıracak hem de oyun kurma becerisiyle tempoyu belirleyecek ideal bir alternatif.

Stuttgart, Celtic ve Fiorentina gibi ekiplerle girilen bu zorlu transfer yarışında Beşiktaş yönetiminin, oyuncunun "şampiyonluk hedefi" isteğini kullanarak transferi bitirmesi bekleniyor.

İşte Okan Buruk'un yeni maaşı

Galatasaray ile sözleşme yenileme aşamasında olan ve üst üste 4 şampiyonluk yaşayan Okan Buruk'un yeni maaşı ve yönetimle yaşadığı zam pazarlığı sorun oldu

24.06.2026 13:12:00
Haber Merkezi
İşte Okan Buruk'un yeni maaşı
İşte Okan Buruk'un yeni maaşı
Galatasaray ile sözleşme yenileme aşamasında olan ve üst üste 4 şampiyonluk yaşayan Okan Buruk'un yeni maaşı ve yönetimle yaşadığı zam pazarlığı sorun oldu. Resmi enflasyon ortalamasına göre maaşının 204 milyon TL'ye (3.8 milyon Euro) yükselmesi beklenen başarılı teknik adamın, ezeli rakiplerin hocalarının aldığı/istediği ücretleri de kriter göstererek net 4.5 milyon Euro talep ettiği iddia edildi.






Galatasaray'da üst üste 4 şampiyonluk yaşayan teknik direktör Okan Buruk'un sözleşme durumu taraftarlar arasında merak konusu oldu. TFF kayıtlarına göre Buruk'un mevcut sözleşmesi bir hafta sonra bitiyor. Tecrübeli teknik adamın katıldığı canlı yayında "1 yıllık daha sözleşmem var" demesine rağmen, sarı-kırmızılı yönetimin yeni sözleşmeyi neden henüz TFF'ye bildirmediği ise kafalarda soru işareti yaratıyor.






GEÇEN YIL YÜZDE 43.24 ZAM ALDI

Arka planda yaşanan bu sessizliğin temel sebebi, yönetim ile Okan Buruk arasındaki maaş ve zam pazarlıkları olduğu iddia ediliyor. Geçtiğimiz sezon 110 milyon 250 bin TL kazanan başarılı çalıştırıcıya, yönetimin ÜFE-TÜFE ortalamasına göre yaptığı yüzde 43.24'lük zam oranı beklentileri karşılamadı. Maaşının 157 milyon 922 bin TL'ye (yaklaşık 3.24 milyon Euro) yükselmesi, döviz bazında sadece 110 bin Euro'luk bir artış anlamına geliyordu.






3.8 MİLYON EURO'YA YÜKSELECEK

2026 yılı güncel verilerine göre 12 aylık ÜFE-TÜFE ortalaması olan %29,60 baz alındığında, Buruk'un yeni dönem maaşının resmi olarak 204 milyon 666 bin 912 TL'ye (yaklaşık 3 milyon 861 bin Euro) ulaşması gerekiyor.
Ancak iddialara göre, elde ettiği tarihi başarıların ardından Okan Buruk'un yönetimden beklentisi net 4.5 milyon Euro seviyesinde.






ITALIANO 6 MİLYON EURO ALIYOR

Buruk'un bu talebinin arkasında, Süper Lig'deki diğer teknik direktör maliyetleri ve Avrupa piyasası yatıyor. Beşiktaş'ta Vincenzo Italiano'nun 6 milyon Euro'ya imza attığı, Jose Mourinho'nun 12 milyon Euro kazandığı ve Antonio Conte'nin de kapıyı 15 milyon Euro'dan açtığı bir ortamda; Okan Buruk talep ettiği 4.5 milyon Euro'luk maaşı uçuk bir rakam olarak görmüyor.

Aslan, Can'da çok ısrarcı

Galatasaray'ın 10 numaradaki en büyük hedefi bilindiği üzere Can Uzun... Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, kısa süre içinde Almanya'ya giderek Eintracht Frankfurt Kulübü'yle yüz yüze görüşeceği öğrenildi

24.06.2026 13:10:00
Haber Merkezi
Aslan, Can'da çok ısrarcı
Aslan, Can'da çok ısrarcı
Galatasaray içinde bulunduğumuz 2026 yazında kadrosuna kesinlikle bir 10 numara katacak. Bu konuda çok uzun bir süredir Can Uzun favori... Onu cazip kılan faktörler ise şöyle:

1- Yeteneği yüksek
2- Yerli oyuncu
3- 20 yaşında
4- İleride ciddi paralara satılabilir






CİDDİ BONSERVİS BEKLENTİSİ

Can'daki en büyük problem ise Eintracht Frankfurt'un 55-60 milyon euro civarındaki bonservis beklentisi... Sarı-Kırmızılılar, sonraki satıştan pay ve çeşitli bonuslarla bu rakamı düşürmeye çalışıyor. Şu ana kadar ciddi bir sonuç alınamadı. Ancak Galatasaray ayağını gazdan çekmedi.






EN GEÇ 10 GÜN İÇİNDE

Sarı-Kırmızılı yetkililerin en geç 10 gün içinde Almanya'ya gideceği öğrenildi. Orada yüz yüze görüşmeler yapılacak. Bire bir temasların daha etkili olacağı düşünülüyor. Can şu anda Milli Takım kampında bulunuyor. Ancak ne yazık ki turnuvaya matematiksel olarak veda ettik. 20 yaşındaki futbolcu daha önce transferiyle ilgili olarak, "Şu anda bütün konsantrasyonum Dünya Kupası'nda" demişti.

Asensio'da flaş gelişme

Bir süredir Fenerbahçe'nin İspanyol yıldızı Marco Asensio'nun ülkesine dönmek istediği konuşuluyor. Talipleri de var... Ancak oyuncunun sevgilisinin yaptığı paylaşım, taraftarları mutlu edecek

24.06.2026 13:08:00
Haber Merkezi
Asensio'da flaş gelişme
Asensio'da flaş gelişme
Fenerbahçe geride bıraktığımız sezonun başında PSG'ye 7.5 milyon euro ödeyerek Marco Asensio'yu kadrosuna katmıştı. İspanyol yıldızla 30 Haziran 2028'e kadar kontrat yapıldı. Sözleşmede ayrıca +1 yıllık uzatma opsiyonu bulunuyor (çift taraflı). 30 yaşındaki yıldız, ilk sezonunda harika istatistiklere imza attı.






ESPANYOL VE SOCİEDAD

1.82 boyundaki futbolcu, Süper Lig'de 25 maça çıktı. Sahada 1.879 dakika kaldı. 11 gol ve 13 asist üretti. Sakatlık sorunu yaşamasaydı, bu istatistiklerini daha da geliştirebilirdi. Bir süredir İspanyol oyuncunun ülkesine dönmek istediği konuşuluyordu. Espanyol ve Real Sociedad gibi ekipler de onun durumunu takip ediyor.






ÖNEMLİ ROL OYNUYOR

Asensio'nun memleket hasreti çektiği belirtilse de sevgilisi Lavinia Leon'un yaptığı bir hareket, Sarı-Lacivertli taraftarların yüreğine su serpti. Leon, "Eve döndüm" notuyla uçaktan İstanbul manzarası paylaştı. Bu durum, oyuncunun sevgilisinin Türkiye'yi ne kadar sevdiğini de ortaya koydu... Paylaşım önemliydi. Çünkü oyuncuların yakınlarının mutluluğu, transferlerde çok önemli bir rol oynuyor.

'Türkiye'de acı çekiyordu'

Fenerbahçe’nin ocak ayı transfer döneminde santrfor almaması ve sadece Sidiki transferiyle yetinmesi arkasındaki gizem çözülüyor 

24.06.2026 12:20:00
Haber Merkezi
'Türkiye'de acı çekiyordu'
'Türkiye'de acı çekiyordu'
Fenerbahçe'nin ocak ayındaki santrfor transferi fiyaskosunun arkasındaki gizem çözüldü! Meksika basını, büyük umutlarla gelen Edson Alvarez'in İstanbul'da kelimenin tam anlamıyla "acı dolu" bir süreç geçirdiğini yazdı.

Yönetimin elindeki bu krizi yönetememesi, kulislerde "Saadettin Saran ve yeni yönetim bu iddia yüzünden zor durumda kalacak" yorumlarına neden oldu.






Fenerbahçe'nin ocak ayı transfer döneminde santrfor almaması ve sadece Sidiki transferiyle yetinmesi arkasındaki gizem çözülüyor. Sarı-lacivertlilerin, Fred'i ayrılığa ikna edemediği için santrfor alamadığı iddia edilirken, Edson Alvarez cephesinde yaşananlar bambaşka bir gerçeği ortaya çıkardı.






"TEDESCO İSTEDİ KALDI" DENMİŞTİ

Tedesco'nun isteğiyle kadroda tutulduğu ve önemsiz bir sakatlık yüzünden ameliyat olarak planları bozduğu öne sürülen Meksikalı hakkında ezber bozan bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

Meksika'nın önde gelen yayın organlarından Excelsior gazetesi, Alvarez'in Türkiye macerasının perde arkasını araladı. Habere göre Meksikalı oyuncu, Ağustos ayında İstanbul'a büyük umutlarla adım attı.






ALVAREZ'E "DÖNECEKSİN" DENİLDİ

Havalimanında takım atkısı ve eşine sunulan çiçeklerle çok sıcak karşılandı. Ancak bu olumlu hava çok kısa sürdü ve oyuncu için Türkiye'de kelimenin tam anlamıyla "acı dolu" bir süreç başladı.

Üç ay içinde iplerin tamamen koptuğu Fenerbahçe'de, ocak ayında Alvarez'e sözleşmesinin yenilenmeyeceği tebliğ edildi. Bu karar, oyuncunun Dünya Kupası sonrasında İngiltere'ye dönmek zorunda kalacağı anlamına geliyordu.






PEKİ OCAK'TA NEDEN GÖNDERİLMEDİ?

Saha dışındaki bu kaos, Alvarez'in fiziksel durumuyla daha da katmerlendi. Ayak bileğinde hissettiği sürekli ve kronik ağrılar, hem performansını hem de moralini yerle bir etti. Oyuncunun futbol şevki tamamen bitti.

Eğer Meksika basınının bu iddiaları doğruysa, Fenerbahçe yönetimi kontratı yenilenmeyecek ve gözden çıkarılmış olan Edson'u Ocak ayında daha erken gönderip, hedeflediği santrfor transferini rahatlıkla bitirebilirdi.

Sörloth gülümseyerek transfer iddialarını yanıtladı

Adı hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'la anılan Alexander Sörloth'a hakkındaki transfer iddiaları soruldu

24.06.2026 12:10:00
Haber Merkezi
Sörloth gülümseyerek transfer iddialarını yanıtladı
Sörloth gülümseyerek transfer iddialarını yanıtladı
Adı hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş'la anılan Alexander Sörloth'a hakkındaki transfer iddiaları soruldu. 30 yaşındaki forvetin yanıtından çok beden dili dikkat çekti.

Atletico Madrid'den ayrılması beklenen Alexander Sörloth, Dünya Kupası'nda gazeteciler tarafından sıkıştırıldı. Norveçli santrfora, "Gelecek sezon seni İtalya'da görme ihtimalimiz var mı?" sorusu yöneltildi. 30 yaşındaki futbolcu, "Yorum yok" yanıtını verirken keyifli şekilde gülümsedi.







SERİE A İHTİMALİ

1.96 boyundaki oyuncunun adı ülkemizden Fenerbahçe ve Beşiktaş'la anılıyordu. İtalya'da ise Juventus ile Milan'ın bariz bir ilgisi mevcut... Alexander Sörloth'un bugün itibarıyla kariyerine Serie A'da devam etme ihtimali, Türkiye'ye göre hayli yüksek...







ORGANİZASYON SONRASINDA

Norveçli yıldızın yeni takımının Dünya Kupası sonrasında belli olması bekleniyor. Bu durum sadece Alexander Sörloth için geçerli değil... Dev organizasyonda yer alan birçok önemli futbolcu da sonraki kulüplerini açıklamak için turnuvanın bitmesini bekliyor.

Skriniar'a vize yok

Şu anda kaleci Ederson dahil savunma hattındaki bütün isimler satılabilir

24.06.2026 12:04:00
Haber Merkezi
Skriniar'a vize yok
Skriniar'a vize yok
Şu anda kaleci Ederson dahil savunma hattındaki bütün isimler satılabilir. Sadece Milan Skriniar konusunda kulübün kapısı sonuna kadar kapalı...

Fenerbahçe, 2025'in Ocak ayında PSG'den kiraladığı Milan Skriniar'ın bonservisini sezon sonunda almıştı. Fransız ekibine 6 milyon euro ödendi. Slovakyalı stoperle de 30 Haziran 2029 tarihine kadar mukavele yapıldı. 31 yaşındaki savunmacı, tribünlerin en çok sevdiği isimlerden biri haline geldi.







İSMAİL KARTAL'IN TALEBİ

Şu anda Sarı-Lacivertli ekibin savunma hattındaki herkesin satışı mümkün... Kaleci Ederson'da da benzer bir durum söz konusu...







Sadece Milan Skriniar'ın yeri garanti. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın, 1.87 boyundaki futbolcunun kesinlikle tutulmasını talep ettiği öğrenildi.






SAKATLIK PROBLEMLERİ

Yönetim de bu talebe olumlu yanıt verdi. Sezonun ikinci yarısında sakatlık problemleriyle boğuşan tecrübeli savunmacı, operasyon da geçirmişti. Temmuz ayının ilk haftasında tamamen düzelmesi bekleniyor. Milan Skriniar yeni sezonda da defans hattının lideri olacak.

İsmail Kartal'ın yerine sürpriz isim

Fenerbahçe'de Mourinho öncesi perde arkasında yaşanan hareketlilik gün yüzüne çıktı! Eski Sportif Direktör Mario Branco’nun açıklamaları, Ali Koç yönetiminin İsmail Kartal’ın yerine aslında Portekizli teknik adam Sérgio Conceição ile üst düzey görüşmeler yürüttüğünü ve Mourinho hamlesinin nasıl bir anda masaya geldiğini ortaya koydu

24.06.2026 11:51:00
Haber Merkezi
İsmail Kartal'ın yerine sürpriz isim
İsmail Kartal'ın yerine sürpriz isim
Fenerbahçe'nin eski Sportif Direktörü Mario Branco verdiği röportajda hem kendini çoğu zaman tekzip etti... hem de altında çalıştığı eski Başkan Ali Koç'u zor durumda bırakacak ifadeler kullandı. Mourinho'nun Fenerbahçe'nin başına geçmesiyle ilgili yaptığı açıklamalar "99 puanlı 2023-24 sezonu"yla ilgili çok tartışılacak bir iddiayı yeninden gündeme getirdi.






ALİ KOÇ O DÖNEMDE "YALANCI" DEMİŞTİ

Branco, İsmail Kartal ile sezonu tamamlamadan önce de planlarının yabancı bir teknik direktör getirmek olduğunu itiraf etti. O dönemde Branco'nun Mourinho ile Mart ayından beri görüştüğü iddia edilmişti. Ancak Başkan Ali Koç bu iddiaya sert tepki göstererek basın mensuplarını "provokatif-yalancılık" ile suçlamıştı.






AZİZ YILDIRIM "KARTAL"IN İSMİNİ ÇİZDİRDİ

O dönemde camiada en çok tartışılan konulardan biri de muhalefetin baskısıydı. Dönemin başkan adayı Aziz Yıldırım, Ali Koç yönetimini sert bir dille eleştirmiş ve "Mourinho ismini ortaya atmasaydım, mevcut yönetim İsmail Kartal ile yola devam edecekti" iddiasında bulunmuştu. Yıldırım bu hamlesiyle adeta Ali Koç yönetimini yabancı hocaya mecbur bıraktığını savunmuştu.






BRANCO, CONCEICAO İLE GÖRÜŞÜYORDU

Mourinho öncesi perde arkasındaki planların ise bambaşka olduğu iddia edildi. İddialara göre Başkan Ali Koç'un öncelikli adayı, A Milli Takım'ı çalıştıran Vincenzo Montella'ydı. Sportif Direktör Mario Branco ise rotayı İtalya'ya değil, Portekiz ekolüne kırmıştı. Branco, o dönem adı Milan ile de güçlü şekilde anılan ve sonrasında Milan'ın başına geçen Sérgio Conceição ile üst düzey görüşmeler yürütüyordu.






MOURINHO DÖNEMİ BÖYLE BAŞLADI

Fenerbahçe yönetimi ve Branco, Conceição opsiyonu üzerinde dururken masaya aniden Jose Mourinho fırsatı geldi. Dünyaca ünlü teknik adamın boşa çıkması ve sarı-lacivertli kulübe yeşil ışık yakmasıyla Branco, diğer tüm görüşmeleri askıya alarak bu büyük şansın üzerine atladı. Sonuç olarak Conceição ve Montella isimleri rafa kalktı, Kadıköy'de Mourinho dönemi başladı.

Mourınho'dan Arda Güler’e moral

Dünya Kupası fiyaskosu sonrası yıkılan Arda Güler’e, Real Madrid’in yeni patronu José Mourinho’dan jet destek geldi!

24.06.2026 11:37:00
Haber Merkezi
Mourınho'dan Arda Güler’e moral
Mourınho'dan Arda Güler’e moral
Dünya Kupası fiyaskosu sonrası yıkılan Arda Güler'e, Real Madrid'in yeni patronu José Mourinho'dan jet destek geldi!

Portekizli teknik adamın, Paraguay yenilgisiyle havlu atan genç yıldıza gönderdiği mesajla Real Madrid'deki Bernardo Silva transferine rağmen yeni sezondaki yerini garanti altına aldığı ve Arda'nın 13 Temmuz'da kampa katılarak Mourinho'nun en önemli kozu olacağı iddia edildi.







Türkiye'nin 2026 Dünya Kupası grup aşamasında gol atamadan ve hayal kırıklığıyla elenmesinin ardından, Real Madrid'in yeni teknik direktörü José Mourinho'dan Arda Güler'e doğrudan destek geldi.

Portekizli çalıştırıcı, Paraguay yenilgisi sonrası TRT'ye "Utanıyoruz, halkımızdan özür dileriz" açıklaması yapan 21 yaşındaki oyuncusuyla hemen iletişime geçerek moral verdi.







KENDİNİ SUÇLAYACAK DURUM YOK

Mourinho'nun genç yıldıza gönderdiği mesajda, "Kendini suçlayacak hiçbir şeyin yok. Maçlarını izledim ve takımının en iyi oyuncusuydun.

Sahada tek başına ne yapabilirsen yaptın. Kapat ve enerjini topla. Birlikte şampiyonluklar kazanacağız" ifadelerini kullandığı iddia edildi. Turnuvadaki toplu fiyaskoya rağmen 8 numara, Real Madrid cephesinde itibarını koruyan nadir isimlerden biri oldu.







SILVA'YA RAĞMEN DAHA ÖNDE

Bu hamle, Mourinho'nun yeni yapılanmasında Arda Güler'e biçtiği rolün net bir göstergesi. Geride kalan sezonda 10'dan fazla gol katkısı veren genç yetenek, Bernardo Silva'nın transferine rağmen Mourinho'nun Real Madrid projesindeki en önemli yaratıcı sütunlarından biri olarak kabul ediliyor.







13 TEMMUZ'DA İŞ BAŞI YAPACAK

A Milli Takım'ın erken elenmesi, Arda Güler'in tatil takvimini değiştirerek yeni sezon hazırlıklarına erken başlamasını sağlayacak. Turnuvada ilerleyen oyuncuların aksine Arda'nın, 13 Temmuz'da Real Madrid'e dönerek sezon öncesi kampının ilk gününden itibaren Mourinho'nun taktiksel planlarına dahil olması bekleniyor.

Fenerbahçe'nin Gornik maçı kalecisi kim olacak?

Fenerbahçe'de kale mevkisi tam bir belirsizlik yumağına dönüştü. Sarı-lacivertlilerde Ederson krizi çözülmek yerine daha da karmaşık bir hal aldı

24.06.2026 11:30:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'nin Gornik maçı kalecisi kim olacak?
Fenerbahçe'nin Gornik maçı kalecisi kim olacak?
21 Temmuz'daki Şampiyonlar Ligi ilk maçına 1 aydan az bir süre kala Fenerbahçe'de kale krizi patlak verdi! Eşinin baskısıyla ayrılmak isteyen Ederson sağlıklı görüşmeler için Dünya Kupası sonrasını işaret eti. Kaleci arayışına giren İsmail Kartal'ın sürpriz hedefi Mert Günok ya da Tarık Çetin değil, Torino'nun da peşinde olduğu Dominik Livakovic oldu.






Fenerbahçe'de kale mevkisi tam bir belirsizlik yumağına dönüştü. Sarı-lacivertlilerde Ederson krizi çözülmek yerine daha da karmaşık bir hal alırken, teknik direktör İsmail Kartal yaklaşan Gornik Zabrze maçı öncesinde kaleyi kime emanet edeceğini kestiremiyor. 12 milyon Euro'luk yüksek maaşını normal şartlarda bırakmak istemeyen Ederson, eşinin yoğun baskısı nedeniyle Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini tüm Brezilya basını yazıyor.






EDERSON GERİ DÖNMEK İSTEMİYOR

Brezilya Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda olan Sambacı kaleciyle şu ana kadar sağlıklı bir temas kurulamadı. Turnuvaya odaklandığını belirten deneyimli eldiven, transfer konularını ancak kupa ve tatil sonrasında görüşebileceğini yönetime iletti. Bu durum, 21 Temmuz'daki Gornik maçına hazırlanan İsmail Kartal'ı ciddi bir planlama krizine soktu. Deneyimli teknik adamın elinde, kritik mücadelede kaleyi koruyacak kesin bir isim henüz bulunmuyor.






MERT YA DA TARIK'I DÜŞÜNMÜYOR

Ederson'un ayrılık ihtimaline karşı İsmail Kartal'ın listesindeki ilk isim Mert Günok ya da Tarık Çetin değil. Kartal, ilk alternatifi olarak bonservisi hala Fenerbahçe'de bulunan tanıdık bir isme yöneldi.

Fenerbahçe'nin planı, geçen sezonu Dinamo Zagreb'de kiralık olarak geçiren Dominik Livakovic'le maça çıkmayı ciddi ciddi düşünmeye başladı.






TORINO'NUN DA İLGİSİ VAR

Sarı-lacivertliler Ederson'un durumuna göre kaleyi teslim alma ihtimali bulunan Livakovic'e Serie A takımlarından Torino'nun talip olduğu iddia edildi. İngiltere maçında kalesinde 4 gol görmesine rağmen Livakovic'in parmak ısırtan performansı maçı izleyen Başkan Aziz Yıldırım'ın gözünden de kaçmadı.

Ilaix Moriba cimbom olacak mı?


 
Galatasaray merkez orta saha konusunda yıldız isimlerle ilgileniyor. Ancak Celta Vigo forması giyen Ilaix Moriba da yoklandı. Bu hareketin arkasında farklı bir düşünce var...

23.06.2026 14:28:00
Haber Merkezi
Ilaix Moriba cimbom olacak mı?
Ilaix Moriba cimbom olacak mı?

Galatasaray'ın güçlendireceği bölgelerden biri kesinlikle merkez orta saha olacak. Sarı-Kırmızılılar'ın listesinde yıldız alternatifler bulunuyor. Fakat Cim-Bom'dan sürpriz bir hamle geldi. Celta Vigo forması giyen Ilaix Moriba için 15 milyon Euro önerildi.







Cimbomun teklifi düşük bulundu

La Liga temsilcisinin ise en az 20 milyon euro beklediği kaydedildi. Taraflar arasındaki temaslar sürüyor. Herkes Ilaix Moriba ismine şaşırdı ancak bu hareketin arkasında farklı bir düşünce bulunuyor. Gineli futbolcu, 23 yaşında ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun "genç" yabancı kriterini karşılıyor.







Genç olması avantaj

23 yaşındaki Ilaix Moriba, geride bıraktığımız sezonda La Liga'da tam 36 maça çıktı. Sahada 2.489 dakika kaldı. 2 gol ve 3 asist üretti. Galatasaray Yönetimi, birçok kulvarda mücadele verileceği için Ilaix Moriba'yı da kadrosuna katmak istiyor. 1.85 boyundaki futbolcunun asıl yeri merkez orta saha. Ancak 10 numara ve ön liberoda da görev yapabiliyor. Yani tam bir joker. Gineli yıldızın, Galatasaray'a çok sıcak baktığı öğrenildi. Taraflar arasındaki pazarlıklar devam ediyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.