logo
08 MART 2026


Beşiktaş iyice gaza geldi! Hedef büyüttü

Beşiktaş’ta rota tamamen Şampiyonlar Ligi! Galatasaray derbisini kazanarak Devler Ligi kapısını aralamak isteyen siyah-beyazlılarda, teknik direktör Sergen Yalçın’dan kaptan Orkun Kökçü’ye kadar herkes adeta zafer yemini etti

05.03.2026 17:58:00
Haber Merkezi
Beşiktaş iyice gaza geldi! Hedef büyüttü
Beşiktaş iyice gaza geldi! Hedef büyüttü
Süper Lig'de şampiyonluk yarışında gözler hafta sonunda oynanacak derbiye çevrildi. Beşiktaş'ın Galatasaray karşısında alacağı olası bir galibiyet, sadece bir derbi zaferi değil, aynı zamanda Şampiyonlar Ligi biletinin de anahtarı olabilir. Kulüp kulislerinde "yenersek ihtimaller güçlenir" sesleri yükselirken, teknik direktör Sergen Yalçın'dan camiayı rahatlatan açıklamalar geldi.






Derbi hazırlıkları hakkında konuşan tecrübeli teknik adam, rakibine saygı duyarken özgüven dolu bir mesaj verdi:
"Galatasaray ile zor bir maça çıkacağız. Güçlü ve iddialı bir takım. Taraftarımız merak etmesin, Galatasaray derbisine en iyi şekilde hazırlanıp çıkacağız."






Derbi ateşi sadece teknik heyette değil, futbolcularda da hissediliyor. Yeni transferlerden kaptana kadar herkes maç saatini bekliyor.






Hyeon-gyu Oh, Türkiye'deki ilk derbisi öncesinde, "Derbi için çok heyecanlıyım" diyerek sahaya çıkmak için sabırsızlandığını belirtti.






Kaptan Orkun Kökçü ise sosyal medya üzerinden rakibine doğrudan seslendi. Kaptan, yaptığı paylaşıma "Hafta sonu görüşmek üzere" notunu düşerek derbi ateşini yaktı.






Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'ndaki Çaykur Rizespor maçında Tüpraş Stadyumu önünden canlı yayın yapan Tigo Sports Panama ekibi, İstanbul'daki atmosferi dünyaya aktarmaya devam ediyor. Orta Amerika ekibinin, dev derbi için de stadyumdaki yerini alacağı öğrenildi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.