logo
23 MAYIS 2026

Beşiktaş kayıp istemiyor

Spor Toto Süper Lig'de yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Beşiktaş, şampiyonluk yarışında puan kaybı yaşamak istemiyor

11.03.2016 00:00:00
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 25. hafta maçında yarın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Çaykur Didi Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Serkan Çınar yönetecek. Süper Lig'de 23. haftada derbi maçta Fenerbahçe'ye 2-0 mağlup olduktan sonra 24. haftada Eskişehirspor'u 3-1 yenerek moral bulan siyah-beyazlı ekip, Çaykur Rizespor karşısında da puan kaybı yaşamak istemiyor. Beşiktaş, sezonun ilk yarısındaki maçta rakibini 1-0 yenmişti. Ligde bir maç eksiği olan siyah-beyazlı ekip, 56 puanla liderlik koltuğunda oturan Fenerbahçe'nin 2 puan gerisinde yer alıyor.

Quaresma takımdaki yerini alabilecek
Beşiktaş'ta sakatlığı geçen Ricardo Quaresma, Çaykur Rizespor maçında takımdaki yerini alabilecek. Eskişehirspor maçında geçirdiği sakatlığın tedavisi tamamlandıktan sonra dünkü antrenmanda takımla çalışan Portekizli futbolcu, Çaykur Rizespor karşısında forma giyecek duruma geldi.  Siyah-beyazlı ekipte, sağ ayak bileğindeki sakatlığın ardından üst solunum yolu enfeksiyonu geçiren Gökhan Töre ise Karadeniz ekibiyle yapılacak maçta forma giyemeyecek.

İlk 11'de değişiklik beklenmiyor
Ligde son iki maçta Fenerbahçe ve Eskişehirspor karşısında aynı kadroları sahaya süren Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, Çaykur Rizespor mücadelesinde de 11'i değiştirmemesi bekleniyor. Siyah-beyazlı takımın Rize temsilcisi karşısındaki muhtemel 11'i şöyle: Tolga Zengin, Beck, Delgado, Marcelo, İsmail Köybaşı, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Quaresma, Sosa, Olcay Şahan, Gomez.

5 futbolcu ceza sınırında
Beşiktaş'ta, Çaykur Rizespor maçı öncesi 5 futbolcu kart cezası sınırında bulunuyor. Siyah-beyazlı oyuncular Mario Gomez, Andreas Beck, İsmail Köybaşı, Olcay Şahan ve Ricardo Quaresma, Çaykur Rizespor maçında sarı kart görmeleri durumunda 15 Mart Salı günü Trabzonspor ile deplasmanda oynanacak 19. hafta erteleme maçında forma giyemeyecek. Beşiktaş'ta kart ceza sınırında bulunan bir diğer oyuncu Luiz Rhodolfo, sakatlığı sebebiyle sezonu kapatmıştı.

Gomez rekor peşinde
Beşiktaş'ın Alman yıldızı Mario Gomez, Çaykur Rizespor karşısında gol atması durumunda siyah-beyazlıların tarihine geçecek. Süper Lig'de bu sezon kaydettiği 18 golle gol krallığı yarışında zirvede yer alan ve siyah-beyazlı takımın bir sezonda en çok gol atan yabancı futbolcuları Pascal Nouma ve Demba Ba'nın rekorunu egale eden Gomez, Çaykur Rizespor maçında bir gol atması durumunda rekorun sahibi olacak.

Deplasmanda bir maç kaybetti
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de bu sezon deplasmanda sadece bir maç kaybetti. Siyah-beyazlı takım, Süper Lig'de dış sahada oynadığı 10 maçtan 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ayrılarak 23 puan topladı. Beşiktaş, deplasmandaki tek yenilgiyi önceki hafta Fenerbahçe (2-0) karşısında yaşamıştı.

Fatih Tekke, kupa sevincini ailesiyle yaşadı


 
 
Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde TÜMOSAN Konyaspor'u 2-1 yenerek kupanın sahibi oldu. Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke ve ailesi şampiyonluk sevinci yaşadı. Eşi Müge Tekke de kupa sevincine katıldı.

23.05.2026 00:27:00
Haber Merkezi/AA
Fatih Tekke, kupa sevincini ailesiyle yaşadı
Fatih Tekke, kupa sevincini ailesiyle yaşadı


Ziraat Türkiye Kupası finalinde TÜMOSAN Konyaspor'u 2-1 yenen Trabzonspor, 10. kez kupayı kazandı. Son 2 yılda finale çıkan ancak Beşiktaş'a ve Galatasaray'a karşı kupayı kazanamayan bordo-mavililer, bu sezon TÜMOSAN Konyaspor karşısında bu kez mutlu sona ulaştı. Karadeniz ekibi, 18 kez final oynadığı kupada 10 kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

5 sezonluk hasreti dindirdi

En son 2019-2020 sezonunda finalde Corendon Alanyaspor'u 2-0 yenerek organizasyonda şampiyonluğa ulaşan bordo-mavililer, 5 sezon aradan sonra bu başarıyı tekrarladı.
Karadeniz ekibi, bugüne dek ikişer kez Beşiktaş ve Gençlerbirliği, birer kez de Galatasaray, Bursaspor, Adana Demirspor, Fenerbahçe ve Alanyaspor'a finalde üstünlük sağlayarak Türkiye Kupası'nı kazanmıştı.
İlk kez 1976-1977 sezonunda Beşiktaş karşısında kupayı elde eden Trabzonspor, 1977-1978'de Adana Demirspor, 1983-1984'te Beşiktaş, 1991-1992'de Bursaspor, 1994-1995'te Galatasaray, 2002-2003 ve 2003-2004'te Gençlerbirliği, 2009-2010'da Fenerbahçe, 2019-2020 sezonunda da Corendon Alanyaspor karşısında kazanarak kupayı müzesine götürdü.

Fatih Tekke ile ikinci finalde kupa başarısı

Trabzonspor, geçen sezon ligin 27. haftasındaki Atakaş Hatayspor maçının ardından göreve gelen teknik direktörü Fatih Tekke ile ikinci sezonunda ikinci kupa mücadelesinde başarıya ulaştı.
Trabzonspor'da ilk teknik direktörlük deneyimini yaşayan Fatih Tekke, 11 Mart 2025'te gerçekleştirilen imza töreninin ardından 14 aylık sürede ilk kupasını elde etti.
Karadeniz ekibi, geçen sezon Fatih Tekke yönetiminde Gaziantep'te oynanan final mücadelesinde Galatasaray'a 3-0 mağlup oldu.

Türkiye'nin Avrupa kupalarındaki listesi belli oldu


 
Avrupa kupalarına katılacak Türk takımları belli oldu. Türkiye gelecek sezon 5 takımla UEFA organizasyonlarında yer alacak.

23.05.2026 00:19:00 / Güncelleme: 23.05.2026 00:22:09
HABER MERKEZİ/AA
Türkiye'nin Avrupa kupalarındaki listesi belli oldu
Türkiye'nin Avrupa kupalarındaki listesi belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası'nın sona ermesinin ardından gelecek sezon Avrupa kupalarında mücadele edecek Türk takımları belli oldu.
2026-2027 sezonunda Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor, Beşiktaş ve RAMS Başakşehir, Türkiye'yi UEFA organizasyonlarında temsil edecek.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılıyor

Ligi şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne direkt lig aşamasından katılacak. 8-9-10 Eylül tarihinde ilk Avrupa maçını yapacak sarı-kırmızılı takım dışındaki tüm ekipler, ön eleme turu oynayacak.

Fenerbahçe sezonu erken açmak zorunda

Sezonu ikinci basamakta noktalayan Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda mücadele edecek. İlk maçını 21-22 Temmuz'da oynayacak sarı-lacivertlilerin rövanş müsabakası 28-29 Temmuz'da yapılacak.

Trabzonspor, play-off'tan başlayacak

Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turundan, Beşiktaş ise aynı organizasyona 2. eleme turundan katılacak. Trabzonspor, Avrupa'daki maçlarını 20-27 Ağustos'ta oynarken, Beşiktaş'ın ön eleme müsabakaları 23-30 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek.
RAMS Başakşehir de UEFA'nın en dandik turnuvası olan Konferans Ligi 2. eleme turundan Avrupa macerasına başlayacak. Başakşehir de ilk maçını 23 Temmuz'da, rövanşı 30 Temmuz'da oynayacak.

Trabzonspor, Başakşehir'i Avrupa'ya taşıdı

RAMS Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası'nı Trabzonspor'un kazanmasının ardından Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etti

23.05.2026 00:17:00
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor, Başakşehir'i Avrupa'ya taşıdı
Trabzonspor, Başakşehir'i Avrupa'ya taşıdı
RAMS Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası'nı Trabzonspor'un kazanmasının ardından Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etti. Trendyol Süper Lig'de 5. sırada tamamlayan turuncu-lacivertliler, kuruluşundan bu yana 12. sezonda 10. kez Avrupa kupalarına katılma hakkı elde etti.

RAMS Başakşehir, Süper Lig'de 2025-2026 sezonunu 34 maçta aldığı 16 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet sonucunda topladığı 57 puanla 5. sırada tamamladı. Turuncu-lacivertli ekip, Ziraat Türkiye Kupası'nı Trabzonspor'un kazanmasının ardından UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne katılma hakkı elde etti. Ligi 3. sırada tamamlayan bordo-mavililerin kupayı kazanmasıyla birlikte Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'nde, Başakşehir ise UEFA Konferans Ligi'nde eleme oynayacak.

Kuruluş yılı olan 2014'ten bu yana 12. sezonunu geçiren İstanbul temsilcisi, 10. kez Avrupa kupalarında mücadele etme hakkı kazandı. Başakşehir, Konferans Ligi serüvenine 2. eleme turundan başlayacak. Bu turu geçmesi halinde 3. eleme turuna yükselecek turuncu-lacivertliler, ardından play-off aşamasında mücadele edecek. İstanbul ekibi, play-off turunu da geçmesi durumunda lig aşamasına kalacak.

Başakşehir'in geçtiğimiz sezon Avrupa macerası

Başakşehir, geride kalan sezonda UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne 2. ön eleme turundan başladı. Turuncu-lacivertli ekip, bu turda Cherno More Varna'yı 1-0 ve 4-0'lık skorlarla mağlup ederek üst tura yükseldi. Bir sonraki aşamada Viking FK'yi deplasmanda 3-1 mağlup eden İstanbul temsilcisi, sahasında ise 1-1 berabere kalarak play-off turuna kaldı. Lig aşaması için oynanan play-off turunda Universitatea Craiova ile eşleşen Başakşehir, rakibine sahasında 2-1, deplasmanda ise 3-1 mağlup olarak Avrupa'ya veda etti.

Türkiye Kupası Trabzonspor’un!

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Konyaspor ile karşılaşan Trabzonspor, nefes kesen mücadeleyi 2-1 kazanarak kupayı müzesine götürdü

22.05.2026 23:14:00
Haber Merkezi
Türkiye Kupası Trabzonspor’un!
Türkiye Kupası Trabzonspor’un!
Ziraat Türkiye Kupası finalinde Konyaspor ile karşılaşan Trabzonspor, nefes kesen mücadeleyi 2-1 kazanarak kupayı müzesine götürdü. Bordo-mavililer bu zaferle birlikte Türkiye Kupası'nı 10. kez kazanma başarısı gösterdi.

Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesinde Trabzonspor ile TÜMOSAN Konyaspor, Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda karşı karşıya geldi. Hakem Halil Umut Meler'in yönettiği ve futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada gülen taraf Karadeniz temsilcisi oldu.

Sahneye Paul Onuachu Çıktı



Karşılaşmaya hızlı başlayan Trabzonspor, 17. dakikada golcü oyuncusu Paul Onuachu'nun golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlanırken, ikinci yarıda heyecan tavan yaptı. Konyaspor, 49. dakikada Jackson Muleka ile eşitliği yakalayarak durumu 1-1'e getirdi.

Penaltı kaçıran Konyaspor, penaltıyla yıkıldı



Maçın kırılma anı 58. dakikada yaşandı. Konyaspor'da Enis Bardhi'nin kullandığı penaltı atışı direkten dönerken, yeşil-beyazlılar öne geçme fırsatını kaçırdı. Mücadelenin 76. dakikasında ise bu kez penaltı kazanan taraf Trabzonspor oldu. 78. dakikada topun başına geçen Paul Onuachu, hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü kaydederek skoru 2-1 yaptı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca maçı 2-1 kazanan Fırtına, büyük bir coşkuyla şampiyonluk kupasına uzandı.

Fatih Tekke Tarihe Geçti



Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, futbolcu olarak bordo-mavili formayla kazandığı kupa başarılarına bir yenisini de teknik adam olarak ekledi. Daha önce oyuncuyken 1994-1995, 2002-2003 ve 2003-2004 sezonlarında bu kupayı kaldıran Tekke, antrenörlük kariyerinde de bu mutluluğu yaşayarak kulüp tarihine adını altın harflerle yazdı.

Tarihi 10. Zafer



En son 2019-2020 sezonunda Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Karadeniz ekibi, 5 sezonluk aranın ardından bu organizasyondaki şampiyonluk sayısını çift hanelere çıkardı. Maçın ardından tribünleri dolduran bordo-mavili taraftarlar, futbolcularla birlikte sahada büyük bir şampiyonluk kutlaması gerçekleştirdi.

Lig'de en fazla süreyi Göztepe kalecisi Lis aldı

Göztepe'nin tecrübeli kalecisi Mateusz Lis, Trendyol Süper Lig'in 2025-26 sezonunda en fazla süre alan oyuncu oldu

22.05.2026 10:55:00
AA
Lig'de en fazla süreyi Göztepe kalecisi Lis aldı
Lig'de en fazla süreyi Göztepe kalecisi Lis aldı
Göztepe'nin tecrübeli kalecisi Mateusz Lis, Trendyol Süper Lig'in 2025-26 sezonunda en fazla süre alan oyuncu oldu.

Sezonu 55 puanla 6. bitiren İzmir ekibinde istikrarıyla ön plana çıkan 29 yaşındaki file bekçisi, ligde 34 müsabakanın tamamında sahada kaldı.

Görev yaptığı maçlarda kalesinde 32 gol gören Polonyalı kaleci, 16 mücadelede ise rakiplerine geçit vermedi.

Deneyimli file bekçisi, 34 karşılaşmada 3 bin 60 dakika oynayarak en fazla süre alan oyuncu olmayı başardı.

Sadece 4 futbolcu tüm maçlarda forma giydi

Göztepeli kaleci Lis'in yanı sıra ligde üç futbolcu daha tüm maçlarda forma şansı buldu.

Polonyalı kalecinin takım arkadaşı Amin Cherni, bu sezon 34 maçta 3 bin 8 dakika sahada kaldı. Tunuslu futbolcu, tüm karşılaşmalara ilk 11'de başlarken 6 mücadelede oyundan alındı.

Süper Lig'in gol krallarından RAMS Başakşehir'in golcüsü Eldor Shomurodov ise 34 müsabakanın tamamında ilk 11'de sahaya çıktı. Shomurodov, turuncu-lacivertli formayla 2 bin 928 dakika oynadı. 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu, bu sezon 22 kez rakip fileleri havalandırırken Trabzonsporlu Paul Onuachu ile sezonun en golcü ismi oldu.

Lige veda eden Hesap.com Antalyaspor'da forma giyen Kenneth Paal da 34 maçta kırmızı-beyazlı formayla boy gösterdi. Hollandalı sol bek, 32 müsabakada ilk 11'de görevlendirilirken 2 maça oyuna sonradan girdi.

En fazla futbolcu oynatan takım Konyaspor

Süper Lig'de sezonu 9. tamamlayan TÜMOSAN Konyaspor, en fazla oyuncuya şans veren takım oldu.

Yeşil-beyazlılar, lig maratonunda 43 farklı futbolcuya sahada görev verdi.

Konyaspor'u 40 oyuncuyla sezonu düşme hattının bir basamak üzerinde tamamlayan ikas Eyüpspor takip etti. Üçüncü basamakta ise 38 farklı futbolcuyla Fenerbahçe yer aldı.

Ligde sezon boyunca Beşiktaş 37, Trabzonspor da 36 farklı ismi sahaya sürdü.

En az oyuncuya şans veren ekip Alanyaspor

Trendyol Süper Lig'de en az sayıda futbolcuya şans veren ekip, Corendon Alanyaspor olarak kayıtlara geçti.

Akdeniz temsilcisi, teknik direktör Joao Pereira yönetiminde ligdeki müsabakalarda 26 farklı oyuncuyu görevlendirdi.

Alanyaspor'u RAMS Başakşehir ve Çaykur Rizespor 27'şer futbolcuyla takip etti.

İngilizler yazdı! Salah'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık

Ada basını transfer piyasasını sarsacak dev iddiayı patlattı: Liverpool ile yol ayrımındaki dünya yıldızı Mohamed Salah, sarı-lacivertli yönetimin çılgın projesine onay verdi; Fenerbahçe forması giymeye yeşil ışık yaktı!

21.05.2026 20:11:00
Haber Merkezi
İngilizler yazdı! Salah'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık
İngilizler yazdı! Salah'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık
İngiliz Caught Offside, transfer piyasasını sallayacak bir iddia ortaya attı. Liverpool'dan ayrılmaya hazırlanan Mohamed Salah'ın, kariyerinin bir sonraki adımı için Fenerbahçe forması giymeye yeşil ışık yaktığını yazdı.






Salah'ın, Fenerbahçe'nin sunduğu vizyon ve mali şartları değerlendirmeye aldığı, Türkiye seçeneğini kariyerinde yeni ve güçlü bir meydan okuma olarak gördüğü iddia edildi.






Gelecek sezon için taraftarına dünya çapında bir yıldız hediye etmek isteyen sarı-lacivertli yönetimin, bu transfer için tüm şartları zorladığı ve oyuncu cephesiyle dirsek temasına geçtiği de haberde yer alan detaylar arasında.

Galatasaray'da Günay Güvenç kararı verildi! İşte yeni kaleci

Günay Güvenç'in Galatasaray'dan ayrılacağı yönündeki spekülasyonlara Okan Buruk'un yardımcısı İrfan Saraloğlu, 'Kendisi gitmek istemediği sürece bizimle' diyerek set çekti

21.05.2026 20:08:00
Haber Merkezi
Galatasaray'da Günay Güvenç kararı verildi! İşte yeni kaleci
Galatasaray'da Günay Güvenç kararı verildi! İşte yeni kaleci
Galatasaray'da Günay Güvenç'in takımdan ayrılacağı ve yerine daha genç bir kaleci transfer edileceği yönünde iddialar var. Ancak bu spekülasyonlara tamamen set çeken bir açıklama geldi.






Teknik direktör Okan Buruk'un sağ kolu, yardımcı antrenör İrfan Saraloğlu, Günay Güvenç'in geleceğine dair tartışmaları bitiren net açıklamalar yaptı:

- Günay Güvenç bizim için çok önemli bir kaleci. Kendisi ayrılmadığı sürece bizimle devam edecek. Uğurcan olmadığı zaman bizi taşıyabilecek bir kalecimiz var diye düşünüyorum.






Bu arada Galatasaray'da transfer planlamasında gençleşme operasyonunun adresi ise dış transfer değil, iç kaynaklar oldu. Sezonu Eyüpspor'da kiralık olarak tamamlayan ve tecrübe kazanan genç Jankat Yılmaz geri dönecek.

Fenerbahçe'nin futbol aklı bir arada! İşte masadaki isimler

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım’ın futbol yönetimini emanet etmeye hazırlandığı Rıdvan Dilmen, Aykut Kocaman ve Oğuz Çetin, çay ve meyve eşliğinde geç saatlere kadar süren özel toplantıda sarı-lacivertlilerin geleceğini masaya yatırdı!

21.05.2026 20:04:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'nin futbol aklı bir arada! İşte masadaki isimler
Fenerbahçe'nin futbol aklı bir arada! İşte masadaki isimler
Kulübün efsane isimleri Rıdvan Dilmen, Aykut Kocaman ve Oğuz Çetin, Aziz Yıldırım'ın yeni dönemdeki "futbol aklı" olmak için bir araya geldi. Gece gündüz Fenerbahçe'nin geleceğini planlayan efsane üçlü, adeta bir gölge yönetim gibi çalışmalara hız verdi.






Fenerbahçe tarihine damga vuran efsaneler, geçtiğimiz akşam yoğun geçen bir günün ardından özel bir toplantıda buluştu. Baş başa yenen yemeğin ardından, çay ve meyve eşliğinde geç saatlere kadar süren strateji toplantısında tek bir gündem maddesi vardı: Fenerbahçe'nin yeniden ayağa kalkışı.






Aziz Yıldırım'ın yeni yönetim modelinde kulübün sportif hafızasını ve futbol planlamasını tamamen teslim etmeyi düşündüğü bu 3 efsane isim, seçimin kazanılması durumunda atılacak adımları tek tek masaya yatırdı.

Bruno Genesio Beşiktaş kararını verdi

Beşiktaş’ın teknik direktör adayları arasında yer alan Bruno Genesio, siyah-beyazlılara kapıyı kapattı. Tecrübeli hocanın yeni adresi Marsilya oldu

21.05.2026 18:50:00
Haber Merkezi
Bruno Genesio Beşiktaş kararını verdi
Bruno Genesio Beşiktaş kararını verdi
Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında yer alan ve Lille ile yollarını ayırmaya hazırlanan Bruno Genesio, siyah-beyazlılara kapıyı kapattı. Fransız basınına göre tecrübeli hocanın yeni adresi, görüşmelerde son aşamaya gelinen Marsilya oldu.






Beşiktaş'ta Bruno Genesio ismi yeniden ısıtıldı, masaya konuldu. 2023-24 sezonunun devre arasında siyah-beyazlıların kapısından dönen Fransız teknik adamın, Lille'den ayrıldıktan sonraki yeni durağı büyük oranda netleşti.






Fransa'dan gelen son haberlere bakılacak olursa tecrübeli hoca Türkiye'ye gelmeye niyetinin değil. Ülkesinde kalacak.

L'Équipe ve Foot Mercato'nun paylaştığı bilgilere göre; Lille ile sözleşme yenilemeyen Genesio'nun yeni adresi çok büyük bir sürpriz olmazsa Marsilya olacak.






Marsilya yönetiminin, yeni sezonun güçlü projesini teslim etmek adına Genesio ile yürüttüğü müzakerelerde çok ciddi mesafe kat ettiği belirtildi.






Lyon ve Rennes kariyerlerinin ardından bu sezon Lille ile Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ve Atletico Madrid gibi devleri devirerek piyasasını iyice yükselten hoca, Fransa'da kalarak zirve yarışı vermeyi ilk önceliği olarak belirledi.

Galatasaray'a talih kuşu kondu! 'Koşun gelin alın'

Juventus, Teun Koopmeiners ile yolları ayırma kararı aldı! Ayrılık kararını resmen ileten Juventus'un bu hamlesi, Galatasaray için kaçırılmayacak bir 'fırsat transferi'nin kapısını araladı

21.05.2026 18:40:00
Haber Merkezi
Galatasaray'a talih kuşu kondu! 'Koşun gelin alın'
Galatasaray'a talih kuşu kondu! 'Koşun gelin alın'
Juventus, Hollandalı yıldız orta sahası Teun Koopmeiners ile yolları ayırma kararı aldı! Ayrılık kararını oyuncunun menajerine resmen ileten İtalyan devinin bu hamlesi, orta sahaya dünya çapında bir lider arayan Galatasaray için kaçırılmayacak bir 'fırsat transferi'nin kapısını araladı.






Corriere dello Sport'un haberine göre; Juventus, Teun Koopmeiners ile yolları ayırmaya hazırlanıyor. Haberin detaylarında, siyah-beyazlı yönetimin oyuncunun geleceğine dair kesin kararını verdiği ve bu durumu Koopmeiners'ın menajerine resmi olarak ilettiği belirtildi.






Juventus'un beklentileri karşılayamadığı düşünülen 28 yaşındaki futbolcu için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldığı haberde yer aldı. Türkiye'den de Galatasaray'ın da durumu yakından takip ettiği iddia edildi.






Koopmeiners'ın çok yönlü oyunu ve liderlik özellikleriyle, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ve lig hedefleri doğrultusunda tam aradığı profil olduğuna da dikkat çekildi.






Juventus'un oyuncuyu elden çıkarmak konusunda aceleci olduğunu ve mali şartlarda esneklik gösterebileceğini belirtiyor. Bu durum, Galatasaray yönetiminin elini güçlendirebilecek en önemli faktör olarak görülüyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.