logo
11 MAYIS 2026

Beşiktaş Konya'da moral buldu

Süper Lig'de son haftalarda sıkıntılı bir süreçten Beşiktaş, deplasmanda Konyaspor'u 2-0 mağlup ederek moral buldu 

01.10.2023 20:51:00 / Güncelleme: 01.10.2023 21:01:44
Ruhi Sarı
Beşiktaş Konya'da moral buldu
Beşiktaş Konya'da moral buldu
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi.

Siyah-beyazlı ekip müsabakayı (Uğurcan 45+1' k.k.) ve Aboubakar'ın (63') attığı gollerle 2-0 kazandı. Yeşil-beyazlı ekipte Oğulcan, 55. dakikada üst üste iki sarı kart görerek oyundan atıldı.

Beşiktaş bu sonucun ardından puanını 13'e yükseltirken, Konyaspor ise 9 puanda kaldı. Beşiktaş, 8. hafta maçında İstanbulspor'u ağırlayacak. Konyaspor ise Hatayspor'a konuk olacak.

Maçtan notlar
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında TÜMOSAN Konyaspor'a konuk olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, son oynadıkları Adana Demirspor maçının ilk 11'ine göre 5 değişiklikle maça başladı.

Siyah beyazlı ekip TÜMOSAN Konyaspor karşısına; Ersin Destanoğlu, Rosier, Amartey, Colley, Masuaku, Salih Uçan, Hadziahmetovic, Rashica, Zaynutdinov, Aboubakar ve Muleka 11'i ile çıktı.

Güneş, Adana Demirspor maçına başlayan Mert Günok, Necip Uysal, Ghezzal, Chamberlain ve Cenk Tosun'un yerine Ersin Destanoğlu, Amartey, Rashica, Zaynutdinov ve Muleka'ya ilk 11'de şans verdi. Siyah-beyazlılarda Mert Günok, Ante Rebic ile Gedson Fernandes sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmadı. Beşiktaşlı taraftarlar, maçı kendilerine ayrılan tribünde izledi.

Konyaspor cephesi
TÜMOSAN Konyaspor'da teknik direktör Aleksandar Stanojevic son oynadıkları MKE Ankaragücü karşılaşmasının ilk 11'ine göre değişiklik yapmadı. Ev sahibi ekip maça; Bernardoni, Uğurcan Yazğılı, Adil Demirbağ, Calvo, Ahmet Oğuz, Oğulcan Ülgün, N'zonzi, Soner Dikmen, Guilherme, Oliveira ve Moreno ilk 11'i ile maça başladı. Konyaspor, son oynadıkları MKE Ankaragücü maçının ilk 11'i ile sahaya çıktı.

Galatasaray'ın kupasını kim verecek?

Galatasaray yönetimi derbiye Yasin Kol atandığı günden bu yana TFF ile temaslarını kesti. Bu yüzden sarı-kırmızılılar 26. şampiyonluk kupasını vermesi için TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu kutlamalara davet etmeyecek

11.05.2026 11:46:00
Haber Merkezi
Galatasaray'ın kupasını kim verecek?
Galatasaray'ın kupasını kim verecek?
Galatasaray yönetimi derbiye Yasin Kol atandığı günden bu yana TFF ile temaslarını kesti. Bu yüzden sarı-kırmızılılar 26. şampiyonluk kupasını vermesi için TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu kutlamalara davet etmeyecek.

Hacıosmanoğlu'nun katılmaması durumunda geçen sezon olduğu gibi Galatasaray'a şampiyonluk kupasını Fenerbahçe Kongre Üyesi Mecnun Otyakmaz verebilir.

Fenerbahçe derbisine Yasin Kol'u atadığı için Galatasaray yönetimi zaten gergin olduğu TFF ile tüm ilişkilerini askıya aldı. Bu yüzden sarı-kırmızılı yönetim muhtemelen Çarşamba akşamı yapılacak kupa törenine İbrahim Hacıosmanoğlu'nu davet etmeyecek.







GALATASARAY'IN HAKKI YOK

Galatasaray yönetiminin Hacıosmanoğlu'nu "davet etmeme" kararı sembolik bir tavır. Bu durum, TFF Başkanı'na "Burada istenmiyorsunuz" mesajı verir ancak stadyuma girişini hukuken engelleyemez.

Kupa törenlerini düzenleme yetkisi tamamen TFF'ye aittir. Kupa statüsünde genellikle "Kupa, TFF Başkanı veya görevlendireceği bir yönetim kurulu üyesi tarafından verilir" ibaresi yer alır.







GEÇEN SEZON DA OTYAKMAZ VERDİ

Hacıosmanoğlu'na en yakın isim, ikinci başkan ve Fenerbahçe Kongre Üyesi olan aynı zamanda Sivasspor eski başkanı Mecnur Otyakmaz. Geçen sezon 26 Mayıs 2025 tarihinde Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen şampiyonluk kutlamalarında, Galatasaray'a kupasını Otyakmaz ile Başkan Vekili Fuat Göktaş verdi. Otyakmaz bir Fenerbahçeli olarak belki de üst üste ikinci kez Galatasaray'a şampiyonluk kupası verebilir. 







KÖPEKSİZ KÖYLE BAŞLAYAN SÜREÇ

Gerilimin zirve yaptığı noktalardan biri, Hacıosmanoğlu'nun bir maç sonrası kullandığı "Bunlar köpeksiz köy bulmuşlar, çomaksız dolaşıyorlar. Döner dönmez herkesle hesaplaşacağım" ifadeleri oldu. Galatasaray Başkanı bu sözlere sert tepki göstererek; "Köpek kim, çomaksız gezen kim? Bir federasyon başkanı bu jargonu kullanamaz. Bizi kuzu gibi dinlediler diyerek kimi kastediyorsun?" şeklinde bir çıkış yaptı ve TFF'nin Galatasaray nefretiyle yönetildiğini iddia etti.

Galatasaray'la Fenerbahçe arasındaki yıldız savaşlarında neler olacak?

26. şampiyonluğunu kutlayan Galatasaray yüzde 39'luk dominasyonuna devam eder ve her 2.5 yılda şampiyon olmayı sürdürürse 2050'de Fenerbahçe daha yeni 5. yıldızı, Beşiktaş 4. yıldızı takmaya uğraşırken, 7. yıldızı takıyor olabilir

11.05.2026 11:42:00
Haber Merkezi
Galatasaray'la Fenerbahçe arasındaki yıldız savaşlarında neler olacak?
Galatasaray'la Fenerbahçe arasındaki yıldız savaşlarında neler olacak?
26. şampiyonluğunu kutlayan Galatasaray yüzde 39'luk dominasyonuna devam eder ve her 2.5 yılda şampiyon olmayı sürdürürse 2050'de Fenerbahçe daha yeni 5. yıldızı, Beşiktaş 4. yıldızı takmaya uğraşırken, 7. yıldızı takıyor olabilir.

Galatasaray, TFF'nin kabul ettiği 1959'dan bu yana 26. şampiyonluğuna ulaştı. Yani ligin yaklaşık %39'unu domine etti. Eğer sarı-kırmızılılar bu tempoyu (yaklaşık her 2,5 sezonda 1 şampiyonluk) 2050 yılına kadar sürdürürse önümüzdeki 24 sezonda (2026-2050 arası)10 şampiyonluk daha elde edebilir.







Galatasaray   26    36    +10
Fenerbahçe  19    26    +6
Beşiktaş      16    21    +5
Trabzonspor   7     9     +2
Diğer takımlar 2     3     +1







2050'ye kadar süreç böyle devam ederse Galatasaray 6 ve 7. yıldızı takan ilk takım olacak. 2050 yılında Galatasaray muhtemelen 7. yıldız mücadelesi verirken, Fenerbahçe 5. yıldızı yeni takmış, Beşiktaş ise 4. yıldızın son adımlarında olabilir.






İdari krizler, ekonomik değişimler veya yeni bir "Bursaspor/Başakşehir vakası" gibi sürprizler bu sayıları tabii ki değiştirebilir.

Fenerbahçe'nin son şampiyonluğunda dünya başka bir yerdi

Fenerbahçe en son 2014 yılında şampiyon olurken Instagram'da henüz "hikayeler" özelliği ve TikTok diye bir şey yoktu

11.05.2026 11:30:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'nin son şampiyonluğunda dünya başka bir yerdi
Fenerbahçe'nin son şampiyonluğunda dünya başka bir yerdi
Fenerbahçe en son 2014 yılında şampiyon olurken Instagram'da henüz "hikayeler" özelliği ve TikTok diye bir şey yoktu. Hala DVD vardı. Netflix Türkiye'ye henüz girmemişti. 12 yıllık hasretin bitmesi için sarı-lacivertliler sezon sonunda yeni bir kongreye hazırlanıyor.

Fenerbahçe bir sezonu daha şampiyonluksuz geçirdi... En son 2014 yılında Arda Güler henüz 9 yaşındayken Süper Ligin zirvesine oturan sarı-lacivertliler geçen 12 yılda hasretini dindiremezken, dünya durduğu yerde durmadı.







- 2014 Nisan ayında Dolar yaklaşık 2,10 TL, Euro ise 2,90 TL civarındaydı. Bugünkü rakamları yazmaya bile gerek yok. 2014'te net asgari ücret 891'TL'ydi. O dönem "temassız ödeme"  lükstü. Bugün nakit para kullanımı neredeyse nostalji.

- 2014'te Türkiye hala Parlamenter Sistem ile yönetiliyordu. Cumhurbaşkanı sembolik yetkilere sahipti. 2014'te Obama, Merkel ve Cameron gibi liderler görevdeydi.







- Instagram henüz "hikayeler" özelliğine sahip değildi. TikTok diye bir şey yoktu.

- 2014'te hala DVD vardı. Kurt Seyit ve Şura, Karadayı gibi diziler zirvedeydi. Netflix Türkiye'ye henüz girmemişti.







- 2014'te Pharrell Williams'ın "Happy" şarkısı her yerde çalıyordu. Bugün ise müzik dünyasında ne olduğu belli değil.

- 2014'te şampiyonluk kutlanırken "VAR" diye bir teknoloji yoktu; bugün herşey VAR üzerinden tartışılıyor.







- Şampiyon Fenerbahçe kadrosunda Dirk Kuyt, Moussa Sow, Emmanuel Emenike ve Pierre Webo vardı. Bugün Nene, Musaba, Sidiki ve Talisca var.

Arsenal 22 yıllık şampiyonluk özlemine çok yakın

İngiltere Premier Lig'de büyük heyecana sahne olan maçta Arsenal, deplasmanda West Ham United'ı 1-0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı

11.05.2026 10:23:00
AA
Arsenal 22 yıllık şampiyonluk özlemine çok yakın
Arsenal 22 yıllık şampiyonluk özlemine çok yakın
İngiltere Premier Lig'de büyük heyecana sahne olan maçta Arsenal, deplasmanda West Ham United'ı 1-0 yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Ligde 22 yıllık şampiyonluk özlemine son vermek isteyen Arsenal, Londra derbisinde düşme hattından uzaklaşmak isteyen West Ham United'a konuk oldu.

İlk yarısı 0-0 golsüz sona eren mücadelede Arsenal, 83. dakikada Leandro Trossard ile 1-0 öne geçti.

Ev sahibi ekip, 90+5. dakikada ceza alanında oluşan karambolde Callum Wilson ile berberliği yakaladı ancak VAR incelemesinin ardından hakem Chris Kavanagh, Pablo'nun Arsenal kalecisi David Raya'ya faul yaptığı gerekçesiyle golü iptal etti.

Karşılaşmayı 1-0 kazanan Arsenal, bitime iki hafta kala 79 puanla liderliğini sürdürdü. Bir maçı eksik en yakın takipçisi Manchester City, 74 puanla ikinci sırada bulunuyor.

West Ham United ise 36 puanla 18. sırada yer alıyor.

Maçta tansiyon yükseldi, protokol tribününde kavga çıktı

Isparta'da Bölgesel Amatör Lig'e katılacak takımı belirleyen play-off karşılaşmasında Keçiborlu Belediyespor, Deregümü Gençlikspor'u 2-0 mağlup etti

11.05.2026 10:11:00
İhlas Haber Ajansı
Maçta tansiyon yükseldi, protokol tribününde kavga çıktı
Maçta tansiyon yükseldi, protokol tribününde kavga çıktı
Isparta'da Bölgesel Amatör Lig'e katılacak takımı belirleyen play-off karşılaşmasında Keçiborlu Belediyespor, Deregümü Gençlikspor'u 2-0 mağlup etti. Mücadelenin son anlarında saha ve tribünlerde yaşanan gerginlik kameralara yansıdı.



Isparta'da Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edecek takımı belirleyen play-off karşılaşması büyük heyecana sahne oldu. Keçiborlu Belediyespor ile Deregümü Gençlikspor arasında oynanan kritik mücadelede gülen taraf 2-0'lık skorla Keçiborlu temsilcisi oldu.

Saha ve tribünlerde tansiyon yükseldi



Karşılaşmanın son bölümlerinde ise tansiyon yükseldi. Maçın son dakikalarında protokol tribününde çıkan kavga kısa süreli gerginliğe neden olurken, olaylara güvenlik güçleri müdahale etti. Final düdüğünün ardından ise saha içinde futbolcular arasında da tartışmalar yaşandı. Gerginliğin stat dışında da devam ettiği öğrenilirken, olaylar çevrede kısa süreli paniğe neden oldu.

Arda Turan ilk sezonunda tarih yazdı

Arda Turan’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Ukrayna Ligi ekiplerinden Shakhtar Donetsk, deplasmanda Poltava’yı 4-0 mağlup ederek, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti

10.05.2026 21:32:00
Haber Merkezi
Arda Turan ilk sezonunda tarih yazdı
Arda Turan ilk sezonunda tarih yazdı
Arda Turan'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Ukrayna Ligi ekiplerinden Shakhtar Donetsk, deplasmanda Poltava'yı 4-0 mağlup ederek, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Shakhtar Donetsk, Ukrayna Ligi'nin 27. haftasında deplasmanda Vorskla Poltava'yı 4-0 mağlup etti. Teknik direktörlüğünü Arda Turan'ın yaptığı Shakhtar, ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Turuncu-siyahlılar, ligde oynadığı 27 maçta 20 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 66 puana ulaştı. Shakhtar, 55 puanlı Polesiye Zhytomyr ve 54 puanlı LNZ Cherkasy'nin önünde zirvede yer aldı.

Turuncu-siyahlılar, attığı 65 golle ligin en skorer takımı olurken, kalesinde gördüğü 17 golle de savunma performansında üst sıralarda yer aldı. Bu alanda 16 gol yiyen Metalist 1925 Kharkiv ve LNZ Cherkasy'ın ardından ikinci sırada bulunuyor.

Şampiyonluk sayısı 16'ya yükseldi



Shakhtar Donetsk, elde ettiği son şampiyonlukla birlikte ligdeki kupa sayısını 16'ya çıkardı. Ukrayna Ligi'nde en fazla şampiyonluk yaşayan takım ise 17 kez mutlu sona ulaşan Dinamo Kiev konumunda bulunuyor.

Shakhtar, 2001-2002 sezonunda ilk şampiyonluğuna ulaşırken, 2004 - 2024 yılları arasında 14 kez bu ünvana sahip oldu. Turuncu-siyahlılar, bu sezonla birlikte toplamda 16. kez kupayı müzesine götürdü.

Fenerbahçe ilk şampiyonluğunu ilan etti

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 28. haftasında deplasmanda karşılaştığı Prolift Giresun Sanayispor'u 7-0 yenen Fenerbahçe ArsaVev, ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti

10.05.2026 17:34:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe ilk şampiyonluğunu ilan etti
Fenerbahçe ilk şampiyonluğunu ilan etti
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 28. haftasında deplasmanda karşılaştığı Prolift Giresun Sanayispor'u 7-0 yenen Fenerbahçe ArsaVev, ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Giresun Çotanak Spor Kompleksi'nde oynanan maçın ilk yarısını sarı-lacivertliler, 6 ve 35. dakikalarda Peritan Bozdağ, 18. dakikada Alvez, 28 ile 45+1. dakikada Staskova'nın golleriyle 5-0 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında konuk ekip, 54. dakikada İpek Kaya ve 58. dakikada Zeynep Kerimoğlu'nun golleriyle sahadan 7-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla puanını 77'ye yükselten ve Trabzonspor ile farkı 7'ye çıkaran Fenerbahçe ArsaVev, 2025-2026 sezonunu şampiyon olarak tamamladı.



Tarihinde ilk kez şampiyonluğa ulaşan sarı-lacivertli takım, gelecek sezon UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek.

Karşılaşmanın ardından şampiyonluk tişörtlerini giyen Fenerbahçeli futbolcular, şampiyonluğu taraftarlarıyla beraber kutladı.

Bakan Bak, Kadın Futbol Süper Ligi şampiyonu Fenerbahçe ArsaVev'i tebrik etti

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 2025-26 sezonunda şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe ArsaVev'i kutladı.

Bakan Bak, yayımladığı tebrik mesajında, "Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi 2025-2026 sezonu şampiyonu Fenerbahçe ArsaVev'i tebrik ediyorum. Sezonun bitimine iki hafta kala mutlu sona ulaşan sarı lacivertli ekibe başarılar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

BTP Esenyurt İlçe Başkanı Ekrem Yıldız'dan Anneler Günü mesajı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Esenyurt İlçe Başkanı Ekrem Yıldız Anneler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Yıldız mesajında, "Karşılıksız sevginin, sonsuz fedakârlığın, merhametin ve sabrın timsali olan; evlatlarını yetiştirerek geleceğimizi inşa eden tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum" ifadelerini kullandı

10.05.2026 16:53:00
Haber Merkezi
BTP Esenyurt İlçe Başkanı Ekrem Yıldız'dan Anneler Günü mesajı
BTP Esenyurt İlçe Başkanı Ekrem Yıldız'dan Anneler Günü mesajı
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Esenyurt İlçe Başkanı Ekrem Yıldız Anneler Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Yıldız, mesajında şunları belirtti:
 
"Bağımsız Türkiye Partisi olarak; güçlü toplumun temelinin güçlü aile, güçlü ailenin temelinin ise fedakâr anneler olduğuna inanıyoruz.
 
Karşılıksız sevginin, sonsuz fedakârlığın, merhametin ve sabrın timsali olan; evlatlarını yetiştirerek geleceğimizi inşa eden tüm annelerimizin Anneler Günü'nü en kalbi duygularımla kutluyorum.
 
Başta şehit annelerimiz olmak üzere, ülkemizin yarınları için emek veren, duasıyla yolumuzu aydınlatan tüm annelerimiz toplumumuzun en kıymetli hazinesidir.
 
Merhum Prof. Dr. Haydar Baş hocamızın da ifade ettiği gibi, güçlü bir Türkiye ancak aile yapısına sahip çıkarak mümkündür. Bu yapının en sağlam direği ise annelerimizdir.
 
Bu vesileyle ebediyete irtihal etmiş annelerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan tüm annelerimize sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum.
 
Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun.
 
Ekrem Yıldız
Bağımsız Türkiye Partisi
Esenyurt İlçe Başkanı"

Kayserispor, 11 yıl aradan sonra Süper Lig'e veda etti

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Corendon Alanyaspor-Zecorner Kayserispor karşılaşması ev sahibi ekibin 3-1 üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla Kayserispor, Süper Lig'e veda etti

10.05.2026 01:45:00
Haber Merkezi
Kayserispor, 11 yıl aradan sonra Süper Lig'e veda etti
Kayserispor, 11 yıl aradan sonra Süper Lig'e veda etti
Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Corendon Alanyaspor-Zecorner Kayserispor karşılaşması ev sahibi ekibin 3-1 üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla Kayserispor, Süper Lig'e veda etti.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Zecorner Kayserispor, 11 yıl aradan sonra Süper Lig'e veda etti.

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Corendon Alanyaspor'a deplasmanda 3-1 yenilen Kayserispor'un 2015-2016 sezonundan beri mücadele ettiği Süper Lig serüveni sona erdi.

Sezona teknik direktör Markus Gisdol ile başlayan Kayseri temsilcisi ligin 8. haftasında takımı Radomir Djalovic'e teslim etti.

Djalovic ile ligde 13 maça çıkan sarı-kırmızılı ekip, kötü gidişata dur diyemedi.

Ligin 24. haftasından itibaren görev alan teknik direktör Erling Moe de Kayserispor'u yukarıya taşıyamadı.

Sarı kırmızılı ekip, bu sezon ligde çıktığı 33 karşılaşmada 5 galibiyet, 12 beraberlik ve 16 mağlubiyetle 27 puan toplayabildi.

Ligin bitmesine 1 hafta kala puan tablosunda son sırada olan Kayserispor'un 1. Lig'e düşmesi kesinleşti.

Kayserispor, 2014-15 sezonunda Cüneyt Dumlupınar yönetiminde 1. Lig'den şampiyon olarak Süper Lig'e yükselmişti.

Fatih Karagümrük galibiyete rağmen Süper Lig'e veda etti

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük, deplasmanda Kocaelispor'u 1-0 yendi. Fatih Karagümrük, bu galibiyete rağmen Süper Lig'e veda etti

10.05.2026 01:43:00
Haber Merkezi
Fatih Karagümrük galibiyete rağmen Süper Lig'e veda etti
Fatih Karagümrük galibiyete rağmen Süper Lig'e veda etti
Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük, deplasmanda Kocaelispor'u 1-0 yendi. Fatih Karagümrük, bu galibiyete rağmen Süper Lig'e veda etti.

7. dakikada Serginho'nun pasında rakip ceza sahası önünde topla buluşan Tiago Çukur gelişine sert vurdu. Meşin yuvarlak az farkla üstten dışarı gitti.

41. dakikada hızlı gelişen Fatih Karagümrük atağında çalımlarla ceza sahasına giren Serginho'nun şutunda top savunmaya da çarparak az farkla kornere çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0'lık beraberlikle sonuçlandı.

69. dakikada Fatih Karagümrük öne geçti. Daniel Verde'nin ceza sahası sağ çaprazından ortasına iyi yükselen Anıl Yiğit Çınar, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 0-1

87. dakikada Smolcic uzaktan ortasında savunmadan dönen top, ceza sahası içindeki Tayfur Bingöl'ün önünde kaldı. Meşin yuvarlak, bu oyuncunun şutunda üstten dışarı gitti.

Karşılaşma, Fatih Karagümrük'ün 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Selçuk İnan: "Seneye bundan daha iyisini yapmamız gerekiyor"

Kocaelispor'un teknik direktörü Selçuk İnan, "Takım ruhuyla bu sene ligde kalmayı başardık ama seneye bundan daha iyisini, daha fazlasını yapmamız gerekiyor." dedi.

Turka Araç Muayene Kocaeli Stadyumu'ndaki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İnan, kısır geçen zor bir maç olduğunu söyledi.

İki takımın da sahada kalite olarak eksik olduğunu belirten İnan, rakibin ilk golü atarak avantaj elde ettiğini ve maçın da bu sonuçla bittiğini kaydetti.

İnan, golden sonra ofansif oynamaya çalıştıklarını, değişiklikler yaptıklarını dile getirerek "1-2 pozisyonumuz var. Onları da değerlendiremedik. Maçı kazanarak bitirmek istiyorduk. evimizdeki son maçımızı. Nasip olmadı." diye konuştu.

Kocaelispor'un çok büyük bir kulüp, büyük bir camia olduğunu ama finansal açıdan sıkıntı çektiklerini aktaran İnan, "Bunu bilmekte fayda var. Oyuncularımız tabii ki bunu çok yansıtmamaya çalışıyor ama en nihayetinde onlar profesyonel. Onları idare etmek biraz yorucu olabiliyor. İnşallah önümüzdeki sezon bu tür finansal sorunları yaşamayız." ifadelerini kullandı.

İnan, bu sezon ligde kalmanın büyük başarı olduğunu vurgulayarak "Takım ruhuyla bu sene ligde kalmayı başardık ama seneye bundan daha iyisini, daha fazlasını yapmamız gerekiyor." dedi.

Bu sezon yaptıklarının kolay iş olmadığını vurgulayan İnan, "Hayatım boyunca mütevazi oldum. Öyle de davranmaya çalıştım. Hep daha fazlasını insanlar benden istesin istedim. Hep açık oldum bütün eleştirilere her şeye ama bu sene iyi iş çıkardık." değerlendirmesinde bulundu.

Aleksandar Stanojevic: "Seneye tekrar güçlü bir şekilde döneceğiz"

Aleksandar Stanojevic de maçta sonuna kadar mücadele ettiklerini, ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını söyledi.

Seneye güçlü bir takım kuracaklarını aktaran Stanojevic, "Kendi sahamızda oynayacağız ve hatta kendi sahamızda Süper Lig'de ve Avrupa'da da oynayacağız. Ben kulübüme ve oyuncularıma güveniyorum." diye konuştu.

Stanojevic, seneye güçlü şekilde döneceklerini dile getirerek "Güçlü bir takım kuracağız ve oyuncularımızla beraber yeni stadyumumuzda oynayacağız." diyerek sözlerini tamamladı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.