logo
29 NİSAN 2026

"Beşiktaş maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkacağız"

Giresunspor, ligde kalma inancıyla yoluna devam ediyor

07.04.2023 11:50:00
"Beşiktaş maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkacağız"
"Beşiktaş maçına mutlak galibiyet parolası ile çıkacağız"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Giresunspor'un basın sözcüsü Emrullah Ekiz, alacakları puanlarla ligde kalacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi.

Ekiz, yaptığı açıklamada, Giresunspor'un Karadeniz inadına sahip bir takım olduğunu ve başarmak için her zaman elinden gelen en iyi mücadeleyi verdiğini dile getirdi. Takıma ve teknik heyete sonuna kadar güvendiklerini vurgulayan Ekiz, "Baktığımızda şanssız puan kayıpları yaşadık, sürpriz galibiyetlerimiz de oldu. Son 10 haftadır bir şansızlıktır gidiyor, üç puana hasret kaldık, bu hafta sonu Beşiktaş karşılaşmasında neden olmasın'" dedi.

Ekiz, "küme düşme" kelimesini kullanmadıklarını, bunu akıllarının ucundan bile geçirmediklerine dikkati çekerek, şöyle devam etti: "Giresunspor'un Süper Lig'de bu sezon ikinci sezonu, bizim önceliğimiz tabii ki bu ligde kalıcı olmak. Teknik heyetimiz ve oyuncularımız da şehrin kendilerinden beklentilerini çok iyi biliyor. Öyle ya da böyle Giresunspor'umuz alacak olduğu puanlarla ligde kalacak, herkes bundan emin olsun, kimsenin aklına herhangi bir soru işareti takılmasın. Biz bu sene Allah izin verirse Süper Lig'de kalacağız ve önümüzdeki sezon devam edeceğiz."

Takımın sezon boyuncu maddi ve manevi sıkıntılar yaşadığına işaret eden Ekiz, "Ancak yeni yönetim ve yeni başkanla bu süreçleri hızlı bir şekilde aştık. Takımın moral ve motivasyonu yerinde. Şu ana kadar 1,5 aylık süreçte nakit akışını sağladık, halen de projeler üretip kaynak arayışındayız." diye konuştu.

"Önceliğimiz iç sahada puan kaybı yaşamamak"

Ekiz, Gaziantep FK ve Hatayspor karşılaşmaları haricinde 9 maçları kaldığını anımsatarak, şu değerlendirmede bulundu: "Beşiktaş, Sivasspor, Ankaragücü ve Başakşehir ile oynayacağız. Baktığınız zaman bizleri çok sıkışık maçlar ve haftalar bekliyor. Önceliğimiz iç sahada puan kaybı yaşamamak ve üç puanı hanemize yazdırmak. Akabinde de dışarıda ne kadar puan alabilirsek hanemize ekleyip yolumuza devam etmek."

Teknik Direktör Hakan Keleş'in adeta Giresunlu gibi mücadele verdiğini anlatan Ekiz, "Hakan hocamız canımız, bizim de şehrimizin de hedefini çok iyi biliyor. Şu an elindeki kadroyla sıkıntısız bir şekilde ligi tamamlamak istiyor. İnşallah sağ salim bu gemiyi limana yaklaştırıp, ligi tamamlayıp, sezon sonunda da gerekli değerlendirmeyi yapıp devam etmeyi düşünüyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Ligin 28. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatan Ekiz, "Beşiktaş ligimizin köklü kulüplerinden biri. Giresunspor her maça olduğu gibi, bu maça da mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Rakibimize saygı duyarak tabii ki mücadelemizi yapacağız. İnşallah buradan güzel bir sonuç alıp Giresun'a geri döneceğiz. İnanıyoruz, hedefimiz bu, inşallah da başaracağız." diyerek sözlerini tamamladı. AA

Süper Lig'de 33. hafta programı belli oldu

Trendyol Süper Lig'de 33. hafta müsabakalarına ilişkin program açıklandı.

29.04.2026 15:33:00 / Güncelleme: 29.04.2026 15:39:24
İhlas Haber Ajansı
Süper Lig'de 33. hafta programı belli oldu
Süper Lig'de 33. hafta programı belli oldu
Trendyol Süper Lig'de 33. hafta müsabakalarına ilişkin program açıklandı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig'de 33. hafta maçlarına ilişkin programı duyurdu. Yapılan duyuruya göre 33. haftadaki tüm maçlar 9 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00'de oynanacak.



Süper Lig'de 33. hafta programı şöyle:

9 Mayıs Cumartesi

20.00 Gençlerbirliği - Kasımpaşa
20.00 Kocaelispor - Fatih Karagümrük
20.00 Eyüpspor - Çaykur Rizespor
20.00 Corendon Alanyaspor - Kayserispor
20.00 RAMS Başakşehir - Samsunspor
20.00 Göztepe - Gaziantep FK
20.00 Konyaspor - Fenerbahçe
20.00 Galatasaray - Antalyaspor
20.00 Beşiktaş - Trabzonspor

Fenerbahçe, Başakşehir maçına hazırlanıyor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig 32. haftasında 2 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00'de evinde RAMS Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

29.04.2026 15:22:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe, Başakşehir maçına hazırlanıyor
Fenerbahçe, Başakşehir maçına hazırlanıyor
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig 32. haftasında 2 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00'de evinde RAMS Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti.



Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde Zeki Murat Göle yönetiminde yapılan idman, salonda yapılan core çalışmasıyla başladı. Sahada gerçekleştirilen ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketlerinin ardından ise iki grup halinde 5'e 2 top kapma çalışmaları yapıldı. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla da sona erdi.

Dünya Kupası'na katılan ülkelere 871 milyon dolar dağıtılacak

FIFA, 2026 FIFA Dünya Kupası'na katılacak 48 ülkeye yapılacak ödemeyi yüzde 15 arttırarak 871 milyon Dolar'a yükseltti.

29.04.2026 10:40:00
İhlas Haber Ajansı
Dünya Kupası'na katılan ülkelere 871 milyon dolar dağıtılacak
Dünya Kupası'na katılan ülkelere 871 milyon dolar dağıtılacak
FIFA, 2026 FIFA Dünya Kupası'na katılacak 48 ülkeye yapılacak ödemeyi yüzde 15 arttırarak 871 milyon Dolar'a yükseltti.

2026 FIFA Dünya Kupası'na ev sahiplerinden olan Kanada'nın Vancouver şehrinde yapılacak 76. FIFA Kongresi öncesinde FIFA Konseyi toplandı. Toplantıda Dünya Kupası'nda uygulanacak bazı kart kuralları onaylanırken, katılımcı ülkelere verilecek para ödülünün de artırılmasına karar verildi.



Toplantıda turnuvaya katılacak 48 ülkenin tamamına dağıtılacak kaynakları yüzde 15 artırıldı. Buna göre FIFA'nın, ülkelere vereceği toplam para 871 milyon Dolar oldu. Ayrıca her takıma sağlanan hazırlık ödeneği 1,5 milyon Dolar'dan, 2,5 milyon Dolar'a çıkarılırken, eleme turları için verilecek ücret de 9 milyon Dolar'dan, 10 milyon Dolar'a yükseltildi. FIFA ayrıca ülkelere verilecek ek ödeneğin de 16 milyon Dolar olmasına karar verdi.

Toplantıda FIFA Dünya Kupası'nda uygulanacak kart kuralarıyla ilgili değişiklikleri de yapıldı. Sarı kartların grup aşamasından sonra ve elemelerden sonra iptal edileceğini öngören bir değişikliği onayladı.

Ayrıca IFAB toplantısında alınan futbolcuların hakem kararına protesto amacıyla sahadan ayrılması ve rakipleriyle konuşurken, ağızlarını kapatmasıyla ilgili iki kural değişikliğinin Dünya Kupası'nda uygulanmasına karar verdi. Futbolcular bu iki olayı gerçekleştirmesi durumunda kırmızı kart görecek.

Öte yandan Afgan Kadın Mülteci Futbol Takımı'nın da FIFA organizasyonlarında yarışmasına karar verildi.

Ağzını kapatan futbolcular kırmızı kart görecek

Uluslararası Futbol Birliği Kurulu (IFAB), ayrımcı davranışları gizlemek için ağzını kapatan oyunculara kırmızı kart verilmesini oy birliğiyle onayladı.

29.04.2026 10:28:00
AA
Ağzını kapatan futbolcular kırmızı kart görecek
Ağzını kapatan futbolcular kırmızı kart görecek
Uluslararası Futbol Birliği Kurulu (IFAB), ayrımcı davranışları gizlemek için ağzını kapatan oyunculara kırmızı kart verilmesini oy birliğiyle onayladı.

IFAB'dan yapılan açıklamada, Kanada'nın Vancouver kentinde düzenlenen özel toplantıda, ayrımcı ve uygunsuz davranışlarla mücadele etmek amacıyla FIFA tarafından önerilen iki kural değişikliğinin oy birliğiyle onaylandığı kaydedildi.



Bu yaz düzenlenecek 2026 FIFA Dünya Kupası'nda da uygulanacak yeni kurallara göre, ayrımcı davranışlarını gizlemek için ağzını kapatan futbolculara, hakem kararına tepki olarak sahayı terk eden oyuncular veya oyuncuları buna teşvik eden yetkililere kırmızı kart uygulaması getirildi.

Şubat ayında oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu ilk maçında, Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Vinicius Junior rakibi Gianluca Prestianni'nin kendisine ırkçı ifadeler kullandığını iddia etmişti.

UEFA Disiplin Kurulu, Vinicius Junior ile yaşadığı tartışma sırasında ağzını kapatan ve iddiaları reddeden Arjantinli futbolcuyu ayrımcı davranışından dolayı 6 maçtan men etmişti.

Ederson iki farklı ihlalden PFDK'ye sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'deki Galatasaray derbisinde kırmızı kart gören Fenerbahçe'nin Brezilyalı kalecisi Ederson'u 2 farklı ihlalden dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti

29.04.2026 10:21:00
Haber Merkezi
Ederson iki farklı ihlalden PFDK'ye sevk edildi
Ederson iki farklı ihlalden PFDK'ye sevk edildi
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'deki Galatasaray derbisinde kırmızı kart gören Fenerbahçe'nin Brezilyalı kalecisi Ederson'u 2 farklı ihlalden dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre Ederson, "Hakaret" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 41. maddesi, "Sportmenliğe aykırı hareket" nedeniyle ise 36. maddeden tedbirli olarak PFDK'ye gönderildi.

TFF Hukuk Müşavirliği, Zecorner Kayserispor'u 5, Galatasaray'ı 3, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı ise birer ihlalden dolayı disipline verdi.

Bayern Münih şampiyon, Barcelona gün sayıyor

Avrupa'nın 5 büyük futbol ülkesi Almanya (Bundesliga), Fransa (Ligue 1), İngiltere (Premier Lig), İspanya (LaLiga) ve İtalya'daki (Serie A) maçlara hafta sonu devam edildi

28.04.2026 10:38:00
Haber Merkezi
Bayern Münih şampiyon, Barcelona gün sayıyor
Bayern Münih şampiyon, Barcelona gün sayıyor
Avrupa'nın 5 büyük futbol ülkesi Almanya (Bundesliga), Fransa (Ligue 1), İngiltere (Premier Lig), İspanya (LaLiga) ve İtalya'daki (Serie A) maçlara hafta sonu devam edildi.

LaLiga'da Barcelona, Premier Lig'de Arsenal, Serie A'da Inter, Ligue 1'de Paris Saint-Germain (PSG), puan tablosunun zirvesinde yer aldı.

Bundesliga'da ise Bayern Münih, geçen hafta şampiyonluğunu ilan etti.

Barcelona'dan art arda 9. Galibiyet

LaLiga'da lider Barcelona, deplasmanda Getafe'yi Fermin Lopez ve Marcus Rashford'ın golleriyle 2-0 yenerek art arda 9. galibiyetine ulaştı.

Zirveden uzaklaşan Real Madrid, Real Betis'e konuk olduğu maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı ve son 4 haftada üçüncü kez puan kaybetti. Madrid ekibinde Arda Güler, sakatlığı nedeniyle forma giyemedi.

Villarreal, evinde Celta Vigo'yu 2-1'lik skorla geçti.

Atletico Madrid ise sahasında Athletic Bilbao'yu 3-2 yenerek 4 maçlık mağlubiyet serisine son verdi.

Ligin 33. haftasında 85 puana sahip Barcelona, takipçisi Real Madrid ile arasındaki farkı 11 puana çıkardı. Barcelona, gelecek hafta kazanması ve Real Madrid'in puan kaybetmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek. Ligin 34. haftasında Barcelona, Osasuna'ya, Real Madrid ise Espanyol'a konuk olacak.

Arsenal maç fazlasıyla lider

Premier Lig'de Arsenal, sahasında Newcastle United'ı Eberechi Eze'nin golüyle 1-0 yenerek maç fazlasıyla liderliği ele geçirdi.

Liverpool'un evinde Crystal Palace'ı 3-1 yendiği haftada Tottenham ise deplasmanda Wolverhampton'ı 1-0 mağlup etti. Düşme hattındaki Tottenham, 2026'da ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Federasyon Kupası'nda finale yükselen Manchester City ve Chelsea, ligde haftayı maç yapmadan geçti.

Ligde 34. haftanın ardından Arsenal, 73 puan ve maç fazlasıyla liderlik koltuğunda yer aldı. Bir maçı eksik Manchester City 70, Manchester United, Liverpool ve Aston Villa ise 58'er puan topladı.

Inter üç hafta sonra puan kaybetti



Serie A'da lider Inter, deplasmanda Torino ile 2-2 berabere kalarak üç hafta sonra puan kaybetti.

Inter, Marcus Thuram ve Yann Bisseck'in rakip fileleri havalandırdığı maçta Giovanni Simeone ile Nikola Vlasic'in gollerine engel olamadı ve bir puana razı oldu. Torino'da Emirhan İlkhan, 90 dakika forma giyerken konuk takımda Hakan Çalhanoğlu, yedekler arasında yer aldı.

Haftanın öne çıkan maçında Milan ile Juventus, 0-0 berabere kaldı. Juventus'ta Kenan Yıldız, 80. dakikada oyuna dahil oldu.

Zirveyi ilgilendiren karşılaşmada Napoli, evinde Cremonese'yi 4-0'lık skorla geçerek iki hafta sonra kazandı ve ikinciliğe yerleşti.

İspanyol teknik direktör Cesc Fabregas yönetimindeki sezonun sürpriz takımı Como, deplasmanda Genoa'yı 2-0 yenerek üç hafta sonra galip geldi.

Zeki Çelik'in ikinci yarıda oyundan alındığı karşılaşmada Roma, Bologna deplasmanında 2-0 kazandı.

Ligin 34. haftasında Inter, 79 puanla zirvedeki yerini korudu. Napoli 69, Milan 67, Juventus 64, Como ve Roma 61'er puanla sıralandı.

Inter, 35. haftada alınacak sonuçlara göre şampiyonluğunu ilan etme şansına sahip olacak. Inter'in Parma'yı ağırlayacağı haftada Milan, Sassuolo'ya, Napoli ise Como'ya konuk olacak.

PSG 3 golle kazandı

Ligue 1'de lider PSG, deplasmanda Angers'yi Lee Kang-in, Senny Mayulu ve Lucas Beraldo'nun golleriyle 3-0 mağlup etti.

Zirve takipçisi Lens, Brest deplasmanından 3-3'lük beraberlikle döndü.

Olimpik Lyon, sahasında Auxerre'i 3-2'lik skorla geçti.

Lille ise Paris deplasmanından 1-0 galip ayrıldı. Lille'in kalesini koruyan Berke Özer, mücadelede 90 dakika görev yaptı.

Ligin 31. haftasında PSG, 69 puanla zirvedeki yerini korudu. Lens 63, Lyon ve Lille 57'şer puan elde etti.

Şampiyon Bayern Münih, 3-0 geriden gelerek kazandı

Bundesliga'da şampiyon Bayern Münih, Mainz 05 deplasmanında Dominik Kohr, Paul Nebel ve Sheraldo Becker'in golleriyle 3-0 geriye düştüğü maçı Nicolas Jackson, Michael Olise, Jamal Musiala ve Harry Kane'in attığı gollerle 4-3 kazandı.

Borussia Dortmund, sahasında Freiburg'u 4-0 yenerek iki hafta sonra galip geldi.

Leipzig, evinde Union Berlin'i 3-1'lik skorla geçti ve peş peşe 5. galibiyetini aldı.

Hoffenheim, milli futbolcu Ozan Kabak'ın 90 dakika forma giydiği maçta konuk olduğu Hamburg'u 2-1 yendi.

Bayer Leverkusen ise Cenk Özkacar'ın 90 dakika görev yaptığı Köln'ü deplasmanda 2-1 mağlup etti.

Şampiyonluğunu geçen hafta ilan eden Bayern Münih, 31 haftası geride kalan ligde 82 puana ulaştı. Borussia Dortmund 67, Leipzig 62, Stuttgart ve Hoffenheim 57'şer puan topladı.

Fatih Tekke'den zehir zemberek açıklama


 
 
Süper Lig'de Pazartesi akşamı Konya'da Konyaspor'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor'un Teknik Direktörü Tekke, "Belki de geldiğimden bu yana antrenörlük kariyerimdeki en kötü ilk yarılardan birisi oldu" dedi.

28.04.2026 06:22:00
Haber Merkezi/AA
Fatih Tekke'den zehir zemberek açıklama
Fatih Tekke'den zehir zemberek açıklama

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında, konuk oldukları TÜMOSAN Konyaspor'a 2-1 mağlup olan Trabzonspor'un teknik direktörü Fatih Tekke, üzücü bir gece yaşadıklarını söyledi.
Tekke, maçın ardından MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Konyaspor'u tebrik eden Tekke, takımdaki bazı eksikler olsa da ilk yarıdaki oyunu kabul etmediğini belirtti.

İkinci yarıda Trabzonspor tek kale oynadı

İkinci yarı aldığı tüm riskler ve değişikliklerin hemen karşılığını bulduğunu anlatan Tekke, "Belki de geldiğimden bu yana antrenörlük kariyerimdeki en kötü ilk yarılardan birisi oldu. Bunun sebebini kendime yazmak zorundayım. Son bölümdeki küçük detaylarla maç dönebilirdi, Konyaspor ikinci yarı iyi savunma yaptı" dedi.

Bu kadroyla bu kadar!

Ligde yakaladıkları ikincilik fırsatına ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Tekke, "Bu oyuncularla buraya kadar geldik. Özellikle bugün galip gelseydik üçüncülüğümüz garanti olacaktı. Sonra ikinciliği hedef olarak belirleyecektik. Dolayısıyla maç maç gitmek zorundayız. Alt tarafıyla, üst tarafıyla zor geçen bir lig oldu. Oyuncularıma bu umudu yeşerttikleri için teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Tekke, Trabzonspor'un Avrupa'da olması gerektiğini ve bu aşamada ciddi kadrolara ihtiyaç duyduklarını, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise hedeflerinin kupayı almak olduğunu dile getirdi.

Fenerbahçe, Tedesco ve ekibini gönderdi

Fenerbahçe'de teknik direktör Domenico Tedesco ve sportif direktör Devin Özek ile yollar ayrıldı

28.04.2026 00:10:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe, Tedesco ve ekibini gönderdi
Fenerbahçe, Tedesco ve ekibini gönderdi
Fenerbahçe'de teknik direktör Domenico Tedesco ve sportif direktör Devin Özek ile yollar ayrıldı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray'a 3-0 yenilerek zirve yarışına veda eden sarı-lacivertlilerde teknik direktör Tedesco ve sportif direktör Özek ile yolların ayrıldığı, kalan 3 haftada takımın başında yardımcı antrenör Zeki Murat Göle'nin yer alacağı belirtildi.

Açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Yönetim kurulumuzun yapmış olduğu toplantıda alınan kararlar doğrultusunda teknik direktör Domenico Tedesco ve teknik heyeti ile yollarımız ayrılmıştır. Sportif direktörümüz Devin Özek ve futbol koordinatörümüz Berke Çelebi ile de yollarımızın ayrılması kararlaştırılmıştır. Kendilerine kulübümüze yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür eder; bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz. Yardımcı antrenörümüz Zeki Murat Göle, sezonun kalan maçlarında takımımızın başında sahaya çıkacaktır."

Dolmabahçe’de sessiz gece

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş ile Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük, 0-0 berabere kaldı

27.04.2026 22:27:00
AA
Dolmabahçe’de sessiz gece
Dolmabahçe’de sessiz gece
Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş ile Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük, 0-0 berabere kaldı.

9. dakikada sağ kanattan Orkun Kökçü'nün kullandığı kornerde, altıpasın gerisinde kafa vuruşunu yapan Ndidi'nin şutunda kaleci Grbic, topu kontrol etti.

12. dakikada soldan Orkun Kökçü'nün kullandığı köşe vuruşunda Toure, ön direkten topu arkaya aşırdı. Müsait durumdaki Oh'un kafayla kaleye gönderdiği meşin yuvarlağı kaleci Grbic, kornere çeldi.

19. dakikada Fatih Karagümrük gole yaklaştı. Ceza sahası dışı sağ çaprazından Bartuğ Elmaz'ın sol ayağıyla uzak köşeye yaptığı vuruşta top, yan direğe çarptı ve ceza sahası içine düştü. Dönen topu tamamlamak isteyen Serginho'nun yerden şutunda kaleci Vasquez, meşin yuvarlağı ayaklarıyla çıkardı.

26. dakikada sol çaprazdan Orkun Kökçü'nün kullandığı serbest vuruşta kaleci Grbic, topu sol üst köşeden son anda kornere gönderdi.

37. dakikada Oh'tan aldığı pasla ceza sahasının dışından Olaitan'ın kaleye gönderdiği şutta top, az farkla üstten dışarı gitti.

44. dakikada Bartuğ Elmaz'ın ceza yayının gerisinden yaptığı sert ve düzgün vuruşta kaleci Vazquez, uzanarak meşin yuvarlağı kornere çeldi.

Maçın ilk yarısı, golsüz eşitlikle noktalandı.

İkinci yarı



48. dakikada sağ kanattan gelişen Fatih Karagümrük atağında çaprazdan çalımlarla ilerleyen Serginho'nun şutunda top az farkla üstten dışarı gitti.

61. dakikada ceza sahası içi sol çaprazından Ndidi'nin ortasında Toure'nin altıpas çizgisi üzerinde yaptığı kafa vuruşunda top üst direkten döndü. Oh'un dar açıdan tamamlamak istediği pozisyonda meşin yuvarlak, kaleci Grbic'te kaldı.

88. dakikada Taylan Bulut'un topuk pasıyla ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Asllani'nin şutunda kaleci Grbic, topu kornere çeldi. Aynı dakikada sağdan kullanılan kornerde ceza sahası içinde iyi yükselen Ndidi'nin kafa vuruşunda top uzak köşe direğinden oyun alanına geri döndü.

Mücadele, başladığı gibi golsüz sona erdi.

Beşiktaş puanını 56'ya yükseltirken, son sıradaki Fatih Karagümrük'ün puanı 21 oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finali yarın başlıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı final heyecanı yarın başlayacak

 

27.04.2026 10:29:00
Anadolu Ajansı
UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finali yarın başlıyor
UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finali yarın başlıyor

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda yarı final ilk maçları, yarın ve 29 Nisan Çarşamba günü başlayacak.

Organizasyonda Fransa ekibi Paris Saint-Germain, Alman temsilcisi Bayern Münih'i yarın TSİ 22.00'de konuk edecek.

İspanyol kulübü Atletico Madrid ise 29 Nisan Çarşamba günü TSİ 22.00'de İngiliz ekibi Arsenal ile karşı karşıya gelecek. 

logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.