logo
10 NİSAN 2026

Beşiktaş, salonda çalıştı

Beşktaş, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına, bu sabah salonda yaptığı günün ilk antrenmanıyla devam etti.

11.10.2025 15:38:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş, salonda çalıştı
Beşiktaş, salonda çalıştı
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan günün ilk antrenmanında futbolcular, gruplar halinde kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışması gerçekleştirdi.



Siyah-beyazlılar, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını bu akşam yapacağı idmanla sürdürecek.



Babasının desteğiyle 14 yaşında Türkiye şampiyonluğuna uzandı

Antalya'da gerçekleştirilen Türkiye Karate Şampiyonası'nda 14 yaşındaki Mukaddes Feyza Yükselmiş, üstün performansıyla zirveye çıkarak Türkiye şampiyonu oldu.

10.04.2026 11:54:00
İhlas Haber Ajansı
Babasının desteğiyle 14 yaşında Türkiye şampiyonluğuna uzandı
Babasının desteğiyle 14 yaşında Türkiye şampiyonluğuna uzandı
Antalya'da gerçekleştirilen Türkiye Karate Şampiyonası'nda 14 yaşındaki Mukaddes Feyza Yükselmiş, üstün performansıyla zirveye çıkarak Türkiye şampiyonu oldu. 7 yaşından beri karateyle ilgilendiğini söyleyen Yükselmiş, "En büyük hayalim Avrupa ve dünya şampiyonu olarak Türk bayrağımızı dalgalandırmak" dedi.



Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan Daima Biz Spor Salonu'nda, 24-29 Mart 2026 tarihleri arasında Yeşilay Metin Demir Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası gerçekleştirildi. Şampiyonaya 59 ilden 468 kulübe bağlı toplam 5 bin 130 sporcu katılım sağladı. Yarışmada 14 yaşındaki Mukaddes Feyza Yükselmiş, gösterdiği üstün performansla Türkiye birincisi olmayı başardı. Yükselmiş, daha önce iki kez Türkiye üçüncülüğü elde ederken, uluslararası Boğaziçi Turnuvası'nda ise ikinci olarak dikkatleri üzerine çekmişti. Elde ettiği son şampiyonlukla birlikte yükselen grafiğini sürdüren genç sporcu, gelecekte uluslararası arenada da önemli dereceler hedefliyor.

Mukaddes Feyza Yükselmiş: "Babamın bizi buraya getirmesiyle başladım"



14 yaşındaki 8. sınıf öğrencisi Mukaddes Feyza Yükselmiş, yaklaşık 7 yıldır karate sporuyla profesyonel olarak ilgilendiğini belirterek, "Babamın bizi buraya getirmesiyle başladım. Öncelikle yavaş yavaş antrenmanlara geldim. Ardından babam bana 'Gerçekten bu sporu yapmak istediğine emin misin'' diye sordu. Ben de 'Seve seve yaparım' dedim. Bu ortamı zaten en başından beri çok sevmiştim" dedi.

"Aylardır o anı bekliyordum"



Şampiyonluğu elde etmeden önce iki kez Türkiye üçüncülüğü ve uluslararası Boğaziçi Turnuvası'nda ikinci olduğunu dile getiren Yükselmiş, "Öncelikle aşama aşama gittim, final maçını baştan düşünmedim. Önce ilk tur, sonra ikinci tur, üçüncü tur ve dördüncü turu geçtim. En son final maçına çok odaklandım ve aylardır o anı bekliyordum" şeklinde konuştu.

"Bir amaç uğruna bu kadar çalışmak gerçekten zorlayıcıydı"

Tataminin yerden yüksek olduğundan kaynaklı denge kaybı yaşayabileceğinden tedirgin olduğunu ifade eden Mukaddes Feyza Yükselmiş, "Tatami yerden yüksekti biraz korkmuştum, denge kaybı yapabilirim diye düşündüm. Ama maçta soğukkanlılığımı koruyarak denge kaybı yapmadan başarılı bir şekilde tamamladım. O an heyecanım biraz daha geçti. Maçın ardından önce Kadir hocama sarıldım, ardından babama ve aileme. Yenilip sonrasında tekrar antrenmanlara dönüp hiçbir şey olmamış gibi devam etmek ve bir amaç uğruna bu kadar çalışmak gerçekten zorlayıcıydı. En büyük hayalim Avrupa ve dünya şampiyonu olarak Türk bayrağımızı dalgalandırmak" ifadelerini kullandı.

Kadir Karakaş: "Kız çocuklarımıza da örnek olmasını istiyorum"

Isparta Karate İl Temsilcisi antrenör Kadir Karakaş, Mukaddes Feyza Yükselmiş ile 2019 yılında tanıştığını aktararak, "Mukaddes Feyza benim için çok farklı bir sporcu. Yetişme sürecini birebir gözlemlediğim analizini yaptığım, benim için yeri farklı olan bir sporcum. Mukaddes Feyza'nın görünen ve birde görünmeyen tarafı vardır. Aslında görünmeyen tarafı görünenden daha fazladır. Onun içinde çok müthiş bir sabır, sessizliğinin altında çok ciddi bir savaşçı vardır. Mesela Mukaddes'e dışarıdan baktığınızda bir savaşçı gibi asla görünmez. Çok sessizdir, çok naiftir. Ama aslında içinde büyük bir savaşçı vardır. Sabırlı bir savaşçı vardır, bekler. Zamanını bekler, çalışır, antrenman yapar.

O yüzden Mukaddes benim için sabrın bir simgesidir. Onu ben sabrıyla ve sefahatiyle tanıdım. Yenildiğinde bile ertesi gün tekrar antrenmana gelip hiçbir şey olmamış gibi tekrar antrenman yaptığımız bir sporcumdur. Şu an gelmiş olduğu noktadan çok memnunum. Aynı zamanda LGS'ye hazırlanıyor. LGS sürecinde satrançla da çalışmalarını devam ettirerek, birçok sosyal aktivitesini aksatmadı. Bunun yanında antrenmanlarını da aksatmadı. Bu konuda ailemizin çok büyük desteği var. Müsabakalarda yendik, yenildik. Hiç kötü bir şey demediler. Sadece çocuklarının sürecine odaklandılar. Rabbim Avrupa, dünya şampiyonluğu nasip etsin diliyorum. Kız çocuklarımıza da örnek olmasını istiyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Trabzonspor, Alanyaspor'a konuk olacak

Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak. Ligde iki takım arasında oynanan 19 maçta Alanyaspor'un üstünlüğü bulunuyor

10.04.2026 11:41:00
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor, Alanyaspor'a konuk olacak
Trabzonspor, Alanyaspor'a konuk olacak
Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Trabzonspor deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak. Ligde iki takım arasında oynanan 19 maçta Alanyaspor'un üstünlüğü bulunuyor.

Süper Lig'de zirve iddiasını sürdürmek isteyen Trabzonspor, konuk olacağı Alanyaspor maçını kazanarak yarıştaki iddiasını sürdürmeyi hedefliyor. Bordo-mavililerde, Muçi'nin tedavisi sürerken, takımla birlikte çalışmalarını sürdüren Batagov'un 11'de olup, olmayacağına Teknik Direktör Fatih Tekke karar verecek.

20. randevu

Alanyaspor ile Trabzonspor, yarın saat 17.00'de karşı karşıya gelecek. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 19 maçta turuncu-yeşillilerin 8 galibiyeti bulunurken, bordo-mavililer de 6 galibiyet aldı. 5 müsabaka ise beraberlikle sonuçlandı. Alanyaspor'un 33 golüne Karadeniz ekibi 28 golle karşılık verdi.

Alanya'da Alanyaspor üstün

İki takım arasında Alanya'da oynanan 9 müsabakada ev sahibi ekip 5 galibiyet elde ederken, Trabzonspor ise 2 defa kazandı. 2 maç ise berabere sona erdi. Alanyaspor'un 18 golüne, Karadeniz ekibi 11 golle yanıt verdi.

İki takım arasından sezonun ilk yarısında Trabzon'da oynanan maç ise 1-1 beraberlikle tamamlandı.

Trabzonspor, Alanya'da 3 maçtır şansızlık yaşıyor

Karadeniz ekibi, Alanyaspor ile deplasmanda oynadığı son 3 maçta galip gelemedi. Bordo-mavililer, Alanyaspor karşısında son 3 karşılaşmada 2-1, 3-1 ve 5-0'lık sonuçlar aldı.

Fenerbahçe'de Kayserispor maçı hazırlıkları devam etti

Fenerbahçe, 11 Nisan Cumartesi akşamı deplasmanda Kayserispor ile oynayacağı Trendyol Süper Lig 29. hafta maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü

09.04.2026 15:04:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe'de Kayserispor maçı hazırlıkları devam etti
Fenerbahçe'de Kayserispor maçı hazırlıkları devam etti
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Domenico Tedesco yönetimindeki idman salonda yapılan core çalışmasıyla başladı. Ardından sahada ısınma, çabukluk ve koordinasyon hareketlerinin devamında iki gruba ayrılan oyuncularımız, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla da noktalandı.

Sarı-lacivertliler, çalışmalarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve ardından Kayseri'ye gidecek.

Mircea Lucescu, hayatını kaybetti

Rumen teknik direktör Mircea Lucescu, 80 yaşında hayatını kaybetti. Lucescu, teknik adamlık kariyerinde Galatasaray ve Beşiktaş ile Süper Lig şampiyonluklarına imza attı

07.04.2026 21:46:00
İhlas Haber Ajansı
Mircea Lucescu, hayatını kaybetti
Mircea Lucescu, hayatını kaybetti
Rumen teknik direktör Mircea Lucescu, 80 yaşında hayatını kaybetti. Lucescu, teknik adamlık kariyerinde Galatasaray ve Beşiktaş ile Süper Lig şampiyonluklarına imza attı.

Geçtiğimiz günlerde milli takım kampında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Romanya Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun hayatını kaybettiği açıklandı. Teknik adamlık kariyerinde 2000-2002 yıllarında Galatasaray, 2002-2004 yılları arasında da Beşiktaş'ı çalıştıran Rumen teknik direktör, her iki takımla da Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.



Lucescu, Galatasaray ile UEFA Süper Kupa, Shakhtar Donetsk ile de UEFA Kupası şampiyonlukları elde etti. Kariyerinde en fazla görev yaptığı takım Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk olurken, 2004-2016 yılları arasında yerel ve uluslararasında birçok şampiyonluklara imza attı.



Lucescu, teknik direktörlük kariyerinde 37 kupa ile futbol tarihinin en fazla kupa kazanan teknik direktörleri arasına girdi. Deneyimli teknik adam ayrıca Ağustos 2017 - Şubat 2019 tarihleri arasında Türk Milli Takımı'nı çalıştırdı. 2024 yılının ağustos ayından itibaren Romanya Milli Takımı'nda görev yapan Lucescu, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa elemeleri play-off yarı finalinde İstanbul'da Türk Milli Takımı'na karşı rakip olmuş, sahadan 1-0 mağlup ayrılmıştı.

Bursaspor maçı Eskişehir'de oynanacak

TFF'nin açıklamasıyla Bursaspor ile Ankara Demirspor arasındaki kritik karşılaşmanın Eskişehir'de oynanacağı resmileşti

07.04.2026 19:10:00
İhlas Haber Ajansı
Bursaspor maçı Eskişehir'de oynanacak
Bursaspor maçı Eskişehir'de oynanacak
TFF'nin açıklamasıyla Bursaspor ile Ankara Demirspor arasındaki kritik karşılaşmanın Eskişehir'de oynanacağı resmileşti.
Bursaspor'un Ankara Demirspor ile oynayacağı kritik karşılaşmanın yeri resmen belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan güncellemeyle mücadelenin Eskişehir'de oynanacağı açıklandı.
TFF'nin resmi internet sitesinde yer alan maç bilgilerine göre karşılaşmanın stadyumu, Eskişehir Prof. Dr. Fethi Heper Stadyumu olarak güncellendi. Böylece uzun süredir gündemde olan stat değişikliği resmiyet kazandı.

Yönetimin girişimleri sonuç verdi
Bursaspor Yönetim Kurulu'nun yaptığı girişimler sonucunda alınan bu karar doğrultusunda, mücadele Pazar günü 32 bin 500 kişi kapasiteli statta oynanacak. Bursaspor için büyük önem taşıyan bu mücadelede, taraftarların da yoğun katılım göstermesi bekleniyor.İHA

Kerem Aktürkoğlu'ndan Başkan Özlü'ye forma hediyesi

A Milli Futbol Takımı'nı 24 yıl aradan sonra Dünya Kupası'na taşıyan golü atan Fenerbahçeli milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü'yü ziyaret ederek, 7 numaralı milli takım formasını hediye etti

07.04.2026 19:10:00
İhlas Haber Ajansı
Kerem Aktürkoğlu'ndan Başkan Özlü'ye forma hediyesi
Kerem Aktürkoğlu'ndan Başkan Özlü'ye forma hediyesi
A Milli Futbol Takımı'nı 24 yıl aradan sonra Dünya Kupası'na taşıyan golü atan Fenerbahçeli milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü'yü ziyaret ederek, 7 numaralı milli takım formasını hediye etti.
2026 FIFA Dünya Kupası Play-Off Finali'nde Kosova karşısında attığı kritik golle Türkiye'nin turnuvaya katılmasını sağlayan milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, memleketi Kocaeli'de çeşitli temaslarda bulundu. Aktürkoğlu, bu kapsamda Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü ile belediye makamında bir araya geldi. Gerçekleşen görüşmede Aktürkoğlu, Başkan Özlü'ye sırtında isminin yazılı olduğu 7 numaralı Ay-Yıldızlı formayı takdim etti. Kerem Aktürkoğlu'nu ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Özlü, "Kocaelimizin gururu Kerem Aktürkoğlu'nun, Dünya Kupası yolunda attığı kritik gol hepimize büyük bir sevinç yaşattı. Kendisine Ay-Yıldızlı forma altında ve kulüp kariyerinde başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu ve beraberindeki heyet ise gösterilen ilgi ve misafirperverlikten dolayı Başkan Özlü'ye teşekkür etti.İHA

Galatasaray yarın Göztepe'ye konuk olacak

Lider Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasından erteleme maçında yarın Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak

07.04.2026 11:12:00
AA
Galatasaray yarın Göztepe'ye konuk olacak
Galatasaray yarın Göztepe'ye konuk olacak
Lider Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasından erteleme maçında yarın Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak.

ISONEM Park Gürsel Aksel Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Alper Akarsu yönetecek.

Süper Lig'de 27 müsabakada 20 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyet yaşayan Galatasaray, maç eksiğiyle topladığı 64 puanla en yakın takipçileri Fenerbahçe ile Trabzonspor'un 1 puan önünde zirvede yer alıyor.

Sezonda 12 galibiyet, 10 beraberlik, 5 mağlubiyetle 46 puan elde eden Göztepe ise 5. sırada bulunuyor.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında maçı Galatasaray 3-1 kazandı.

Osimhen ve Abdülkerim, Göztepe karşısında oynayamayacak

Galatasaray'da Nijeryalı Victor Osimhen ve milli oyuncu Abdülkerim Bardakcı, Göztepe maçında görev alamayacak.

Tedavisi devam eden Osimhen ile Trabzonspor maçı sonunda ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Abdülkerim Bardakcı, yarın forma giyemeyecek.

Milli takımdan sakat dönen Brezilyalı Gabriel Sara'nın durumu ise maç günü belli olacak.

Eren Elmalı, sarı kart sınırında

Galatasaray'da milli oyuncu Eren Elmalı, Göztepe maçı öncesi sarı kart sınırında bulunuyor.

Bu sezon ligde 3 sarı kart gören Eren, yarınki müsabakada da cezalandırılması durumunda sonraki Kocaelispor maçında görev alamayacak.

Ligin en çok gol atan takımı

Galatasaray, Süper Lig'deki 18 ekip arasında en golcü ekip konumunda bulunuyor.

Sezonda 63 gol atan sarı-kırmızılılar, geride kalan 28 haftada ligin en golcü ekibi oldu. Galatasaray'ı bu alanda 62 golle Fenerbahçe ve 55 golle Trabzonspor takip ediyor.

Süper Lig'in en az gol yiyen iki ekibi karşılaşacak

Süper Lig'de geride kalan 28 haftada en az gol yiyen iki ekip, yarın karşı karşıya gelecek.

Bu sezon kalesinde 20'şer gol gören Galatasaray ile Göztepe, ligin savunması en güçlü iki takımı olarak dikkati çekiyor.

Bütün mağlubiyetleri deplasmanda

Galatasaray, bu sezon Süper Lig'deki 3 mağlubiyetini de deplasmanda yaşadı.

Deplasmandaki 13 lig maçında 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunan Galatasaray, söz konusu karşılaşmalarda 25 kez fileleri havalandırırken, 9 kez topu ağlarından çıkardı.

İstanbul'un sarı-kırmızılı ekibi, söz konusu yenilgilerini deplasmanda Kocaelispor, TÜMOSAN Konyaspor ve Trabzonspor'dan aldı.

Okan Buruk, eski takımına karşı sahaya çıkacak

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, eskiden çalıştırdığı Göztepe'ye yarın rakip olacak.

İzmir temsilcisinde 2016 ile 2017 yıllarında görev alan Buruk, yarın Galatasaray'ın teknik direktörü olarak eski takımına karşı üçüncü maçına çıkacak.

Tecrübeli çalıştırıcı, Galatasaray'ın başında Göztepe'ye karşı 3 maçın 3'ünden de galibiyetle ayrıldı.

Göztepe, 46 puanla 5. sırada bulunuyor

Süper Lig'de 27 maçta 12 galibiyet, 10 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Göztepe, topladığı 46 puanla 5. sırada bulunuyor.

İki takım arasında ilk yarıda oynanan maçı Galatasaray sahasında 3-1 kazanmıştı.

İzmir temsilcisinde Bokele kart cezalısı olduğu için maç görev yapamayacak. Sarı-kırmızılılarda, sakatlığı bulunan kaptan İsmail Köybaşı ve Furkan Bayır'ın karşılaşmada forması giymesi beklenmiyor.

PSV bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti

Hollanda Birinci Futbol Ligi'nde (Eredivisie) lider PSV, en yakın takipçisi Feyenoord'un puan kaybetmesiyle şampiyonluğunu ilan etti

06.04.2026 11:04:00
AA
PSV bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti
PSV bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti
Hollanda Birinci Futbol Ligi'nde (Eredivisie) lider PSV, en yakın takipçisi Feyenoord'un puan kaybetmesiyle şampiyonluğunu ilan etti.

Ligde ikinci sırada yer alan Feyenoord, deplasmanda Volendam ile 0-0 berabere kalınca lider PSV ile arasındaki puan farkı bitime 5 hafta kala 17'ye çıktı ve PSV şampiyonluğu garantiledi.

Peter Bosz yönetimindeki PSV, bu sonuçla üst üste 3, toplamda ise 27. şampiyonluğunu elde etti.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı başlıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı yarın başlayacak.

06.04.2026 11:01:00
AA
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı başlıyor
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı başlıyor
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı yarın başlayacak.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonunun çeyrek finalinde yarın ve 8 Nisan Çarşamba günü 4 karşılaşma oynanacak.

Bu turda rövanş maçları, 14-15 Nisan'da yapılacak ve yarı finalistler belli olacak.

"Devler Ligi"nde tamamı TSİ 22.00'de oynanacak çeyrek final ilk maçlarının programı şöyle:

Yarın:

Real Madrid (İspanya) - Bayern Münih (Almanya)

Sporting (Portekiz) - Arsenal (İngiltere)

8 Nisan Çarşamba:

Paris Saint-Germain (Fransa) - Liverpool (İngiltere)

Barcelona (İspanya) - Atletico Madrid (İspanya)

Paul Onuachu rekora gidiyor

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Paul Onuachu, bir sezonda en çok gol atan yabancı oyuncu rekorunu eline geçirmeye çok yaklaştı

06.04.2026 10:28:00
İhlas Haber Ajansı
Paul Onuachu rekora gidiyor
Paul Onuachu rekora gidiyor
Trabzonspor'un golcü futbolcusu Paul Onuachu, bir sezonda en çok gol atan yabancı oyuncu rekorunu eline geçirmeye çok yaklaştı. Nijeryalı forvet, kalan 6 haftada 3 gol bulması halinde Alexander Sörloth'u geride bırakarak, bordo-mavili takımda en çok gol atan Şota Arveladze'yi yakalayacak.

Trendyol Süper Lig'in 28'nci haftasında sahasında Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek zirve yarışında iddialı konuma gelen Trabzonspor'da, takımın golcü oyuncusu attığı 1 golle, gol sayısını 22'ye çıkartarak gol krallığında ilk sıradaki konumu korudu. Kariyerinin en iyi ikinci dönemini bordo-mavili takımda yaşayan Paul Onuachu, Trabzonspor tarihine geçmeye hazırlanıyor.

Trabzonspor'da kiralık olarak forma giydiği 2023-2024 sezonunda gösterdiği mücadeleyle iz bırakan ve sezon başında bonservisiyle transfer edilen Nijeryalı santrfor Paul Onuachu, ilk sezonunda ligde 21 maçta 15 gol kaydederken bu sezon forma giydiği 25 karşılaşmada 22 gol attı.

Sörloth ve Şota'ya yaklaştı

Onuachu, Trabzonspor'da 1995-96 sezonunda 25 gol ile gol kralı olan Şota Arveladze ile 2019-2020 sezonunda 24 gol ile aynı başarıyı gösteren Alexander Sörloth'a yaklaştı. Nijeryalı oyuncu kalan 6 haftada 3 gol bulması halinde Sörloth'u, geçerek Şota Arveladze'yi yakalayacak. 2.01 boyundaki dev forvet geride kalan haftalarda ligde 4 gol bulması halinde ise bir sezonda Trabzonspor'da en çok gol atan yabancı oyuncu olarak rekoru eline geçirecek.

55 golün yüzde 40 Onuachu'ya ait

Paul Onuachu, Süper Lig'de takımının gollerinin yüzde 40'na imza attı.
Ligde 28 maçta 55 kez rakip fileleri havalandıran Karadeniz ekibinde Nijeryalı futbolcu, 22 golle en skorer oyuncu olarak gol yükünü çekti.

Trabzonspor'da adeta yeniden doğdu

Paul Onuachu, Trabzonspor formasıyla kariyerinin en verimli dönemlerinden birini yaşıyor. Daha önce Danimarka ve özellikle Belçika'da KRC Genk ile zirve yapan golcü oyuncu, İngiltere'de beklenen performansı gösteremese de Trabzonspor'da adeta yeniden doğdu.

Paul Onuachu, KRC Genk formasıyla 2020-2021 sezonunda attığı 29 golle öne çıkan golcü oyuncu, sonraki sezonlarda da istikrarlı performansını sürdürerek 19 ve 16 gollük katkı sağladı.

Onuachu, Belçika'daki çıkışının ardından transfer olduğu Southampton FC'de beklenen performansı sergileyemedi. Sınırlı süre bulan golcü oyuncu, 1.5 sezonda 36 maçta 4 golde atabildi. Nijeryalı forvet, 2025-2026 sezonunda bonservisiyle katıldığı Trabzonspor'da adeta yeniden doğarak gol performansını üst seviyeye taşıdı. İlk sezonunda 15 gol atan golcü oyuncu, bu sezon 25 maçta 22 gole ulaşarak kariyerinin en verimli dönemlerinden birini yaşadı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.