logo
03 AĞUSTOS 2026

Beşiktaş'ın Tangocu ısrarı

Beşiktaş, Roma'nın satış listesine koyduğu Matias Soule konusunda bazı temaslarda bulunmuştu

03.08.2026 10:55:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'ın Tangocu ısrarı
Beşiktaş'ın Tangocu ısrarı
Beşiktaş, Roma'nın satış listesine koyduğu Matias Soule konusunda bazı temaslarda bulunmuştu. İtalyan ekibinden 40 milyon euroluk bonserviste indirime gitmesi istendi.

Kartal, sağ kanadına yıldız bir isim eklemek istiyor. Vaclav Cerny ise yeni transferin arkasında yedek bekleyecek. Listedeki futbolculardan biri; Roma forması giyen Matias Soule'ydi. Siyah-Beyazlılar, İtalyan ekibinin satış listesine koyduğu Arjantinli yıldız için bazı temaslar kurmuştu.







OLUMLU YAKLAŞMADILAR

Roma tarafı, 23 yaşındaki yıldız için 40 milyon euroluk bonservis beklentisini iletti. Bu yanıt sonrasında Beşiktaş frene basmıştı. Kartal son olarak bonserviste indirim istedi. Ancak Serie A temsilcisi bu isteğe olumlu yaklaşmadı. Çünkü 1.82 boyundaki futbolcunun çok sayıda talibi bulunuyor.







TALİP BOLLUĞU VAR

TFF'nin genç yabancı kriterini karşılayan Soule'yle Beşiktaş dışında şu takımlar da ilgileniyor:

Milan
Borussia Dortmund
Fiorentina
Sunderland
Stuttgart
Al-Hilal
Al-Ahli
Bayer Leverkusen
Aston Villa







Yaşanan talip bolluğu sebebiyle Roma 40 milyon eurodan 1 kuruş aşağıya düşmüyor. Mevcut koşullarda Arjantinli yıldızın Siyah-Beyazlı formayı giymesi beklenmiyor.

Cenk Tosun'dan Barış Alper'e transfer uyarısı

Beşiktaş’tan Everton’a transfer olan Cenk Tosun, kendisinden bilgi alan Barış Alper Yılmaz’a net bir tavsiyede bulundu 

03.08.2026 12:20:00
Haber Merkezi
 
Cenk Tosun'dan Barış Alper'e transfer uyarısı
Cenk Tosun'dan Barış Alper'e transfer uyarısı
Ocak 2018'de Beşiktaş'tan 22,5 milyon euro bonservisle Everton'a transfer olarak rekor kıran Cenk Tosun, İngiliz kulübünün transfer radarındaki Barış Alper Yılmaz'a net bir uyarıda bulundu. Everton'da yaşadığı ağır sakatlıklar, kronik teknik direktör değişimleri ve bitmeyen krizlerin ardından milli yıldıza "Everton için Galatasaray'ı bırakma" tavsiyesinde bulundu.






Ocak 2018'de Beşiktaş'tan 22,5 milyon euro artı bonuslarla Everton'a transfer olarak kulüp tarihine geçen Cenk Tosun, kendisinden bilgi alan Barış Alper Yılmaz'a net bir tavsiyede bulundu. İngiltere'de geçirdiği süreçte ağır sakatlıklar, bitmek bilmeyen teknik direktör değişimleri ve ağır basın baskısıyla yıpranan milli forvet, genç yıldıza "Everton için Galatasaray'ı bırakma. Başka bir Premier Lig takımı olabilir ama Everton olmasın" diyerek tarihi bir tavsiyede bulundu.






TARİHE GEÇECEK TRANSFER OLACAK

Cenk Tosun (o dönem en pahalı 3. transferdi) hâlâ Everton tarihinin en pahalı transferleri arasında yer alırken, Barış Alper Yılmaz için konuşulan rakamlar kulüp tarihini yeniden yazmaya aday.






2025-26 sezonundaki 12 gol, 14 asistlik muazzam performansı ve Dünya Kupası'ndaki etkili oyunuyla dikkat çeken yıldız isim için Everton'ın 35 milyon sterlinlik bir teklif hazırlığında olduğu belirtiliyor.

Bu transferin gerçekleşmesi durumunda Barış Alper, Tyler Dibling'i geride bırakıp Gylfi Sigurdsson'un ardından Everton tarihinin en pahalı ikinci transferi olacak.






EVERTON'IN DURUMU PARLAK DEĞİL

Everton, son yıllarda Premier Lig tarihinin en çalkantılı dönemlerinden birini yaşıyor. 2021-22 ve 2022-23 sezonlarında son anlarda kümede kalan, Finansal Sürdürülebilirlik (PSR) ihlalleri nedeniyle puan silme cezaları alan İngiliz ekibi, idari ve finansal krizlerle boğuşuyor.

David Moyes yönetiminde transfer dönemini oldukça durgun geçiren ve taraftar baskısı altında olan kulüp, Barış Alper hamlesiyle üzerindeki kara bulutları dağıtmayı hedefliyor.






İNGİLİZ GAZETECİ MYERS DOĞRULADI

Galatasaray formasıyla 200'den fazla maça çıkan ve kariyerinin zirve noktasına ulaşan Barış Alper Yılmaz'ın sözleşmesi 2028 yazında sona eriyor. İngiliz gazeteci Alan Myers'ın da doğruladığı Everton ilgisi sıcaklığını korurken; sarı-kırmızılı yönetim, oyuncunun piyasa değeri en yüksek seviyedeyken bu satışı tamamlayarak tarihi bir bonservis geliri elde etmeyi planlıyor.

Aziz Yıldırım savaş açtı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şahsını ve ailesini hedef alan sosyal medya figürlerine karşı yargı sürecini başlattı

03.08.2026 11:30:00
Haber Merkezi
 
Aziz Yıldırım savaş açtı
Aziz Yıldırım savaş açtı
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kendisini ve küçük kızını hedef alan 20 kişilik bir sosyal medya yapılanmasına karşı yargı harekâtı başlattı. "Doktor" lakaplı hesaplar dâhil, şahsına hakaret eden ve kızının fotoğrafı üzerinden algı operasyonları yürüten grup üyelerini savcılığa şikâyet eden Yıldırım, yapıyı "organize suç örgütü" olarak tanımladı.






Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şahsını ve ailesini hedef alan sosyal medya figürlerine karşı yargı sürecini başlattı. Yüksek Divan Kurulu'nda sert açıklamalarda bulunan Yıldırım; kendisine ve ailesine yönelik organize hakaretler edildiğini belirterek, "Doktor" lakaplı hesap dahil 3 kişinin pazartesi günü savcılığa şikayet edileceğini duyurdu.






2027 KONGRESİ İÇİN ŞİMDİDEN HAMLE

Kızının hedef alınmasına tepki gösteren Yıldırım, eleştiriye açık olduğunu ancak hakaret ve aile hayatına müdahaleyi kesinlikle kabul etmeyeceğini vurguladı.

Sızdırılan bilgilere göre, sosyal medyada yüksek takipçili 20 hesabın yer aldığı özel bir WhatsApp grubu kurulduğu ortaya çıktı. Gruba, 2027 kongresindeki muhtemel bir adayın isminin verildiği ve üyelerin bu çatı altında koordineli hareket ettiği öne sürüldü.






DOKTOR İSİMLİ ŞAHIS KİM?

Grup içi yazışmalarda "Aziz ölecek" ifadelerinin yanı sıra, eski yönetici Hamdi Akın'ın isminin de süreç dahilinde ortaya atıldığı belirtildi.

Skandalın boyutunu artıran en kritik olay ise 60 yaşlarında olduğu iddia edilen "Doktor" mahreçli şahsın, Yıldırım'ın kızıyla ilgili paylaşımları oldu.






MURIQI AYRINTISI DİKKAT ÇEKTİ

Söz konusu kişinin grupta küçük kızın fotoğrafını paylaşarak hakaretler yağdırması bardağı taşıran son damla oldu. Ayrıca grupta "Vedat Muriqi'yi övün ki Aziz Yıldırım forvet transferi yapmasın, sonra da başarısız olsun" şeklinde manipülasyon talimatları verildiği de deşifre edildi.






HEPSİ KULÜPTEN İHRAÇ EDİLECEK

Eline ulaşan bilgi ve belgeler doğrultusunda harekete geçen Aziz Yıldırım, gruptaki yapıyı "organize suç örgütü" olarak tanımlayarak doğrudan cumhuriyet savcılığına başvurdu. Yargı sürecinin yanı sıra kulüp içi yaptırımlar da devreye sokulacak. Bu yapılara karıştığı tespit edilen isimlerin kulüp üyelikleri varsa ihraç edilecek, kombine biletleri iptal edilecek ve kulüple olan tüm bağları tamamen koparılacak.

Greenwood üzeri kaymaklı kadayıf

Mason Greenwood’un ayrılığıyla sağ kanatta büyük bir boşluk yaşayan Marsilya'da transfer alarmı çalıyor

03.08.2026 11:08:00
Haber Merkezi
 
Greenwood üzeri kaymaklı kadayıf
Greenwood üzeri kaymaklı kadayıf
Mason Greenwood'un ayrılığıyla sağ kanatta büyük bir boşluk yaşayan Marsilya'da transfer alarmı çalıyor.

Teknik direktör Bruno Genesio'nun "önceliğimiz sağ kanat" açıklamasının ardından taraftarlar, Fenerbahçe'de kadro planlamasında yer almayan ve sözleşmesinin son yılına giren eski yıldızları Cengiz Ünder'in takıma dönmesi için yönetime baskı yapıyor.







Sarı-lacivertlilerin de yollarını ayırmak istediği milli futbolcu için Marsilya cephesinde heyecanlı bekleyiş sürerken, Fransız devinin bu fırsat transferini bitirip bitirmeyeceği merak konusu.

Marsilya'da transfer dönemi durma noktasına geldi. 1 Ağustos itibarıyla kadrosuna tek bir yeni isim dahi katmayan Fransız ekibi, alışılmış hareketli yaz dönemlerinin çok uzağında.

Ayrılanlar tarafında ise tablo oldukça ağır. Takımın son iki sezondaki en skorer ismi Mason Greenwood'un yanı sıra Traoré ve Aubameyang gibi kritik oyuncuların vedası, kadroda büyük bir boşluk yarattı.







GENESIO ACİLEN SAĞ KANAT İSTİYOR

Teknik direktör Bruno Genesio, Commanderie antrenman tesislerinde düzenlediği basın toplantısında açık konuştu. Deneyimli çalıştırıcı, Greenwood'un ayrılığı sonrası sağ kanat transferinin Marsilya için bir numaralı öncelik olduğunu bizzat doğruladı. İngiliz yıldızın yerini doldurmak isteyen Marsilya'da gözler takıma güç katacak yeni hamleye çevrildi.







CENGİZ ÜNDER'İ GERİ İSTİYORLAR

Sosyal medyada ve taraftar gruplarında ise tanıdık bir isim yüksek sesle konuşuluyor: Cengiz Ünder. Marsilya döneminde gösterdiği performansla taraftarın sevgilisi olan milli futbolcu için geri dönüş sesleri yükseliyor. Marsilya taraftarları, sportif direktör Grégory Lorenzi ve teknik direktör Bruno Genesio'ya 29 yaşındaki oyuncunun transfer edilmesi yönünde çağrıda bulunuyor.







İSMAİL KARTAL'IN PLANLARINDA YOK

Fenerbahçe ile sözleşmesinin son yılına giren Cengiz Ünder, sarı-lacivertli ekibin yeni sezon planlamasında yer almıyor. Kulübün kadroda düşünmediği milli oyuncunun daha uygun bir bonservis bedeliyle transfer edilme ihtimali, Fransız temsilcisi için fırsat yaratıyor. Sarı-lacivertliler ise hem oyuncunun yüksek maliyetinden kurtulmak hem de ayrılığı resmiyete dökmek için bu ihtimalin gerçekleşmesini bekliyor.







FRANSA'DA İYİ BİR PERFORMANSI VARDI

Marsilya formasıyla 69 Ligue 1 maçında 15 gol ve 7 asistlik performans sergileyen Cengiz, özellikle Jorge Sampaoli döneminde kariyerinin en etkili süreçlerinden birini yaşamıştı.

Fransız ekibinin Greenwood'un boşluğunu eski yıldızıyla mı dolduracağı yoksa alternatif rotalara mı yöneleceği önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Beşiktaş basketbolda büyük oynuyor

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, yeni sezonda EuroLeague'de boy gösterecek

03.08.2026 10:58:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş basketbolda büyük oynuyor
Beşiktaş basketbolda büyük oynuyor
Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, yeni sezonda EuroLeague'de boy gösterecek. Siyah-Beyazlılar şu ana kadar önemli takviyeleri bitirdi. Ayrıca bazı isimlerle de mukavele yenilendi.

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı haziran ayının sonlarında, "Değerli Beşiktaşlılar; camiamızın sabırsızlıkla beklediği, layık olduğu bir başarıyı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.







Ligde ve Avrupa Kupası'nda verdiği şampiyonluk mücadelesiyle taraftarımızın yarattığı müthiş basketbol kültürü ve atmosferiyle gurur kaynağımız olan basketbol takımımız, bu sezondan itibaren Avrupa'nın en üst düzey organizasyonu Avrupa Ligi'nde (EuroLeague) mücadele edecek" açıklamasını yapmıştı.






BİZE DE BU YAKIŞIRDI

Adalı ayrıca, "Beşiktaş camiasına, Beşiktaş taraftarına Avrupa Ligi yakışırdı. Biz de yönetim kurulu olarak üzerimize düşeni yaptık.

Bu başarıdan ötürü başta Özkan Arseven olmak üzere Basketbol İcra Kurulumuzu ve başantrenörümüz Dusan Alimpijevic'i yürekten kutluyorum. Şimdi hep birlikte Avrupa Ligi'nde adından söz ettirecek, büyük zaferlere imza atacak bir organizasyon kurmak için kolları sıvıyoruz.

Bütün Beşiktaşlıları, Avrupa Ligi sezonlarımızda destekleriyle pay sahibi olmaya davet ediyorum. Avrupa Ligi, Beşiktaş'ımıza hayırlı uğurlu olsun. Önümüzdeki sezondan itibaren Avrupa'nın en büyük organizasyonunda buluşmak üzere" ifadelerini kullanmıştı







İŞTE O BASKETBOLCULAR

Beşiktaş'ın şu ana kadar yaptığı transferler şöyle sıralandı:

Furkan Korkmaz
Metecan Birsen
Scottie Wilbekin
Mady Sissoko
DaQuan Jeffries
Jaylen Nowell
Eugene Omoruyi
David DeJulius
Wenyen Gabriel







Sözleşmesi yenilenen basketbolcular:

Anthony Brown
Devon Dotson
Berk Uğurlu
Ante Zizic

Siyah-Beyazlılar hem yurt içinde hem de yurt dışında büyük başarılara imza atmak istiyor.

Salah'la gündeme gelen ayrıntı

Beşiktaş, Salah cephesiyle görüşmeler yaparken bu işin resmen bittiği yönünde çok sayıda haber çıktı. Hatta bir yöneticiden de paylaşım geldi. Sonrasında beklentiler yükseldi. Peki menajerler bu tarz haberlerin ardından neden fiyat artırıyor?

02.08.2026 17:40:00
Haber Merkezi
 
Salah'la gündeme gelen ayrıntı
Salah'la gündeme gelen ayrıntı
Beşiktaş taraftarları çok uzun bir süre Salah'ı bekledi. Pazarlıklarda oyuncu tarafının beklentileri sürekli yükseldi. Ardından bu dosya rafa kaldırıldı.

Mısırlı yıldız hakkında bu süreçte çok sayıda "Transfer bitti" haberi çıktı. Hatta Beşiktaş Futbol AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Ahmet Çağlar, sosyal medya hesabından Salah'la ilgili paylaşım yaptı. Ardından Çağlar istifa etti.






BİRÇOK GÖRÜŞME YAPIYORLAR

Sadece Beşiktaş değil, diğer tüm kulüpler de transfer haberleri sonrasında maliyetlerin arttığını söylüyor. Peki menajerler neden fiyat yükseltiyor? Bu sorunun yanıtı ise belli. Oyuncu temsilcileri, aynı anda birçok kulüple görüşme yapıyor. Ve pazarlıklar öncesinde kafalarında belirledikleri istekler var.






İKİ OPSİYONDA DA ZARARLI

Herhangi bir takımla anlaşıldığı yönünde haberler çıktığında, diğer talipler geri adım atabiliyor. Ya da tam tersi bir şekilde talip sayısı yükseliyor. Her iki duruma göre de olayı açıklayabiliriz:
  1. Diğer talipler geri çekilirse, menajerler ilk başta belirledikleri isteklerini "transfer bitti" haberleri yapılan takımdan talep ediyor.
  2. Talip sayısı yükselirse, menajerler doğal olarak mümkün olan en yüksek kazancı elde etmeyi istiyor.
SONUÇ: Her iki opsiyonda da olan takımlara oluyor!

Sambacı cep yakıyor

Genç bir forvet arayan Galatasaray, Palmeiras forması giyen Vitor Roque'nin şartlarını sordu. Ancak Brezilya ekibinin talebi sonrasında frene basıldı

02.08.2026 17:18:00
Haber Merkezi
 
Sambacı cep yakıyor
Sambacı cep yakıyor
Mauro Icardi'nin ayrılığı sonrasında Galatasaray, Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği "genç" yabancı kriterini karşılayacak bir isim arıyor. Listede çok sayıda alternatif var. Son olarak Palmeiras forması giyen Vitor Roque'nin şartlarının sorulduğu öğrenildi.

BARCELONA 30 MİLYON ÖDEDİ

Brezilya ekibinin 40 milyon euroluk bonservis beklentisi ortaya çıkınca Sarı-Kırmızılılar frene bastı. Vitor Roque daha önce Avrupa deneyimi yaşamıştı. Barcelona genç yeteneği 2024'ün Ocak ayında Athletico'dan almıştı. O dönemde 30 milyon euro ödediler. Brezilyalı futbolcu, oynatılmadığı için rahatsızlığını dile getirdi.






BU ŞARTLARDA İMKANSIZ

Sambacı, 2024 yazında Real Betis'e kiralandı. 2025'in Şubat ayında ise 25.5 milyon euro karşılığında Palmeiras'a satıldı. 21 yaşındaki futbolcunun Brezilya ekibiyle 31 Aralık 2029'a kadar sözleşmesi var. Tekrar Galatasaray durumuna dönersek; bu şartlarda Sarı-Kırmızılı formayı giyme ihtimali yok...

Ndidi bir şekilde Suudi Arabistan yolcusu!

Beşiktaş'ın Nijeryalı orta saha oyuncusu Ndidi için Al-Diriyah ekibi devredeydi. Bir başka Suudi Arabistan temsilcisi Al-Ittihad ise daha ciddi gözüküyor!

02.08.2026 17:12:00
Haber Merkezi
 
Ndidi bir şekilde Suudi Arabistan yolcusu!
Ndidi bir şekilde Suudi Arabistan yolcusu!
Beşiktaş, 2025 yazında Leicester City Kulübü'ne 8 milyon euro ödeyerek Wilfred Ndidi'yi kadrosuna kattı. Ancak Nijeryalı futbolcu, beklentilerin altında kaldı. Yönetim, kendi ödediği bonservisin üzerinde bir teklif gelmesi durumunda oyuncunun ayrılığını değerlendirecek.

6-7 MİLYONU GEÇMEDİ

Bir süredir Al-Diriyah ekibinin konuyla ilgili girişimleri vardı. Fakat onların sundukları teklif, 6-7 milyon euro seviyesini geçmedi. Al-Ittihad ise daha ciddi bir öneriyle masaya oturmaya hazırlanıyor. Alınan bilgilere göre; Ittihad'ın ilk teklifi 10 milyon euro olacak...






BELKİ DAHA FAZLASI

Aslında 10 milyon euroluk öneri, başta belirlenen hedefe uyuyor. Fakat Beşiktaş cephesinin rakamı biraz daha yükseltmeye çalışacağı ifade edildi. Al-Ittihad temsilcileri kısa süre içinde İstanbul'da olacak. Burada yapılacak görüşmelerin ardından Ndidi'nin geleceği de belirlenecek.

İşte Musiala gerçekleri

Uzun süre Galatasaray'ın, Bayern Münih'ten Jamal Musiala'yı kiralayacağı konuşuldu. Kulüp konuyla ilgili yalanlama yayınladı. Alman devinin konuyla ilgili kararı ise aslında hiç değişmedi.
 

02.08.2026 12:41:00
Haber Merkezi
 
İşte Musiala gerçekleri
İşte Musiala gerçekleri
Galatasaray'ın 10 numara için Bayern Münih'ten Jamal Musiala'yı kiralayacağı iddiası gündem olmuştu. Hem Türkiye hem de Almanya'dan çok sayıda açıklama geldi. Sarı-Kırmızılı ekip, bu haberleri resmi şekilde yalanladı. Peki Bayern Münih'in Alman yıldızla ilgili planı nasıldı?






DURUM ÇOK RİSKLİ

Dünya Kupası sonrasında 23 yaşındaki yıldızın ayağındaki metal parça operasyonla çıkarıldı. Ağustos sonuna kadar forma giymesi beklenmiyor. Alman ekibi, bu sezon oyuncuyla ilgili 130 milyon euroluk bir teklif gelmesi durumunda bunu değerlendirecekti. Elbette kimse bu kadar riskli durumda servet ödemeyi düşünmedi.






KİRALAMA KONUSU

Aslında Bayern Münih'teki bazı yetkililer, oyuncunun sakatlık sonrası 1 sezon kiralanmasına sıcak bakıyordu. Ancak çoğunluğu oluşturamadıkları için kiralama seçeneği devreden çıktı. Jamal Musiala'nın Alman deviyle 30 Haziran 2030 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.






"Barış Alper zaten Fenerbahçeli"

Everton’ın 35 milyon euro bonservis bedeliyle Barış Alper Yılmaz için devreye girmesi ve Milan’ın Rafael Leão için 60 milyon euro'da diretmesi üzerine Aziz Yıldırım bizzat sahaya indi; Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’i arayarak '35'e verecekseniz ben 40 vereyim, çocuk zaten Fenerbahçeli' teklifiyle Türk futbolunda yüzyılın transfer çalımı operasyonunu başlattı.

02.08.2026 12:35:00
Haber Merkezi
 
"Barış Alper zaten Fenerbahçeli"
"Barış Alper zaten Fenerbahçeli"
Fenerbahçe'de transfer kazanının altı bu kez ezeli rakip Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz için kaynıyor. Cuma akşam saatlerinde İngiliz ekibi Everton'ın Barış Alper Yılmaz için devreye girdiği ve Galatasaray'ın kapsıyı 35 milyon eurodan açtığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü.






"BARIŞ İÇİN BEN 40 VEREYİM"

Bu gelişmelerin ardından, Milan'ın Rafael Leão için 60 milyon euro istemesi ve sarı-lacivertlilerin 40 milyon euro önerdiği Portekizli operasyonunun tıkanması üzerine Aziz Yıldırım bizzat devreye girdi. Bu iddiaya göre Yıldırım, doğrudan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i arayarak ezber bozan teklifini sundu:

- 35'e verecekseniz ben 40 vereyim, Barış Alper'i bize verin. Zaten çocuk da Fenerbahçeli!






ARDA TURAN İÇİN DE BENZERİ

Aziz Yıldırım'ın bu hamlesi, Türk futbol tarihine geçen unutulmaz bir transfer olayını da yeniden akıllara getirdi. Yıldırım, daha önce de dönemin Galatasaray Başkanı Adnan Polat'a Arda Turan transferi için çağrıda bulunmuştu. Yıldırım, o dönem Polat'a; "Bana Arda Turan'la 15 dakika verin, onu ikna edeyim... Fenerbahçe'ye getireyim" demişti.






TRANSFER ÜÇGENİ SIKIŞTI

O transfer o gün gerçekleşmemişti ancak Yıldırım'ın Barış Alper için attığı bu son adım, Ezeli Rekabet'teki tüm dengeleri baştan aşağı değiştirecek nitelikte.

Everton, Milan ve Galatasaray üçgeninde sıkışan dev transfer sürecinde gözler şimdi Dursun Özbek yönetiminin vereceği son karara çevrildi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.