logo
20 MART 2026


Beşiktaş'ın yıllardır istediği golcüye Fenerbahçe ilgisi

Beşiktaş senelerdir Bayer Leverkusen forması giyen Patrik Schick'i bitirmeye çalışıyor. Yaz döneminde tekrar harekete geçileceği öğrenilirken Fenerbahçe de kolları sıvadı

17.03.2026 17:32:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'ın yıllardır istediği golcüye Fenerbahçe ilgisi
Beşiktaş'ın yıllardır istediği golcüye Fenerbahçe ilgisi
Beşiktaş senelerdir Bayer Leverkusen forması giyen Patrik Schick'i bitirmeye çalışıyor. Yaz döneminde tekrar harekete geçileceği öğrenilirken Fenerbahçe de kolları sıvadı.






Beşiktaş'ta Güney Koreli forvet Oh'un performansı beğenilse de yıldız bir santrfor konusunda çalışmalar sürüyor. Kartal'ın listesindeki isim değişmedi. 






Siyah-Beyazlılar, yıllardır Bayer Leverkusen forması giyen Patrik Schick'i almaya çalışıyor. 2026 yazında da Alman ekibiyle pazarlık masasına oturulacağı öğrenildi.






BU KEZ YALNIZ DEĞİL

Ara transferdeki hamleleri eleştirilen ve takımdaki tek santrforu Cherif olan Fenerbahçe'nin de Çekyalı forvet konusunda girişimde bulunacağı belirtildi.







30 yaşındaki golcünün, Bayer Leverkusen'le 30 Haziran 2030 tarihine kadar mukavelesi bulunuyor. Tahmini piyasa değeri ise 25 milyon euro civarında...






ŞARTLAR ZORLANACAK

1.91 boyundaki futbolcu bu sezon bazı sakatlıklar yaşadı. Bundesliga'da 20 karşılaşmaya çıkarken sahada 1.375 dakika kaldı. 7 gol ve 3 asist üretti.







Patrik Schick, Şampiyonlar Ligi'nde ise 8 maçta forma giydi. 4 gol ve 1 asistle ciddi katkı yaptı. 






Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bütün şartları zorlayacağı konuşuluyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.