logo
06 ŞUBAT 2026

Beşiktaş’ın yoluna taş koydu

Beşiktaş’ın transfer gündeminde bulunan Arjantinli hücum oyuncusu Angel Di Maria için kötü haber geldi

22.05.2024 18:45:00
Ruhi Sarı
Beşiktaş’ın yoluna taş koydu
Beşiktaş’ın yoluna taş koydu
 
Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel'in sezon sonu Benfica ile sözleşmesi bitecek olan Angel Di Maria'nın görüşme tekliflerini kabul etmesini bekledikleri yönündeki açıklamaları siyah-beyazlı taraftarları heyecanlandırmıştı.

Teknik direktör konusunu Mourinho ile çözmeyi planlayan siyah-beyazlılar, Arjantinli hücum oyuncusunu da kadroya katarak gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak istiyor.

Ancak Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt, Di Maria'nın 1 yıl daha takımda kalmasını istediğini söyledi.

"1 sezon daha çalışmak isterim"

Yıldız oyuncunun kesin kararını vermediğini ifade eden tecrübeli hoca, "Di Maria'nın kalmasını umuyoruz. Henüz karar verdiğini sanmıyorum. Harika bir kariyeri oldu ve hala çok formda. En az 1 sezon Benfica'da kaldıktan sonra Arjantin'e gidip kariyerini bitirmesi harika bir çözüm olabilir. Teknik direktörü olarak Angel ile 1 sezon daha çalışmak isterim." şeklinde konuştu.

Emmanuel Agbadou, Beşiktaş için İstanbul'da

Beşiktaş, transferi konusunda anlaşma sağladığı İngiliz ekibi Wolverhampton'da forma giyen savunma oyuncusu Emmanuel Agbadou'yu İstanbul'a getirdi

06.02.2026 11:04:00
İhlas Haber Ajansı
Emmanuel Agbadou, Beşiktaş için İstanbul'da
Emmanuel Agbadou, Beşiktaş için İstanbul'da
 
Beşiktaş, transferi konusunda anlaşma sağladığı İngiliz ekibi Wolverhampton'da forma giyen savunma oyuncusu Emmanuel Agbadou'yu İstanbul'a getirdi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, İngiliz ekibi Wolverhampton'da forma giyen Fildişi Sahilli futbolcu Emmanuel Agbadou'yu kadrosuna kattı. Agbadou, özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne geldi.

Havaalanında bulunan basın mensuplarını duygu vedüşüncelerini aktaran Agbadou, "Burada olduğum için çok mutluyum. Bana gösterilen sevgi için herkese çok teşekkür ediyorum. Sahada her şeyimi vereceğim" dedi.

Havalimanında az sayıda Beşiktaş taraftarı, 28 yaşındaki futbolcuyu karşıladı. Beşiktaş Asbaşkanı Kaan Kasacı da oyuncuyu karşılamada yer aldı. Emmanuel Agbadou daha sonra kendisini bekleyen araçla alandan ayrıldı. Agbadou sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşme imza atacak.

Samsunspor'un hedefi galibiyet

Trendyol Süper Lig'de uzun süren galibiyet hasretini sona erdiren Samsunspor, Karadeniz derbisinde Trabzonspor'u mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor

06.02.2026 11:02:00
İhlas Haber Ajansı
Samsunspor'un hedefi galibiyet
Samsunspor'un hedefi galibiyet
 
Trendyol Süper Lig'de uzun süren galibiyet hasretini sona erdiren Samsunspor, Karadeniz derbisinde Trabzonspor'u mağlup ederek çıkışını sürdürmek istiyor.

Kırmızı-beyazlı ekip, geçen hafta Kasımpaşa karşısında aldığı galibiyetle 7 maçlık kazanamama serisini sonlandırdı. Bu karşılaşmanın ardından Trabzonspor maçı hazırlıklarına başlayan Samsunspor, derbi öncesi son taktik antrenmanını bugün gerçekleştirdi.



Samsunspor'da Trabzonspor karşılaşması öncesinde sakatlıkları bulunan Bedirhan Çetin, Ali Diabate, Afonso Sousa, Emre Kılınç ve Tanguy Coulibaly'nin forma giymesi beklenmiyor. Kırmızı-beyazlı ekipte ayrıca Toni Borevkovic, Antoine Makoumbou, Emre Kılınç, Tanguy Coulibaly, Marius Mouandilmadji ve Carlo Holse üçer sarı kartla ceza sınırında yer alırken, Teknik Direktör Thomas Reis de kart sınırında bulunuyor.



Yarın saat 20.00'de oynanacak Karadeniz derbisi öncesinde Samsunspor'un ligde 20 maçta topladığı 30 puan bulunurken, Trabzonspor ise 42 puanla karşılaşmaya çıkacak. Samsunspor cephesinde alınacak bir galibiyet, ilk 5 hedefi açısından büyük önem taşıyor. İki ekip arasında oynanan son 4 lig maçında Samsunspor 2 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Karadeniz derbisinde 56. randevu

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında karşı karşıya gelecek olan Samsunspor ile Trabzonspor, ligde 56. kez rakip olacak

06.02.2026 10:59:00
İhlas Haber Ajansı
Karadeniz derbisinde 56. randevu
Karadeniz derbisinde 56. randevu
 
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında karşı karşıya gelecek olan Samsunspor ile Trabzonspor, ligde 56. kez rakip olacak.

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Samsunspor ile Trabzonspor, yarın saat 20.00'de 19 Mayıs Stadyumu'nda mücadele edecek. Müsabakayı hakem Alper Akarsu yönetecek. Akarsu'nun yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Candaş Elbil yapacak.

Trabzonspor, Süper Lig'de 42 puanla 3. sırada yer alırken, Samsunspor ise 30 puanla 7. basamakta bulunuyor.

Karadeniz derbisinde 56. randevu



İki takım arasında bugüne kadar Süper Lig'de oynanan 55 maçta bordo-mavililer 32 galibiyet elde ederken, Samsunspor ise 11 kez kazandı. 12 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Trabzonspor'un attığı 101 gole, kırmızı-beyazlılar 47 golle karşılık verdi.

Samsun'da, Trabzonspor'un üstünlüğü bulunuyor

Samsun'da oynanan 27 karşılaşmada ise Trabzonspor'un rakibine 1 farklı üstünlüğü bulunuyor. Bordo-mavili ekibin 10 galibiyeti karşısında ev sahibi takımın 9 galibiyeti bulunuyor. 8 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Kırmızı-beyazlılar 29 gol kaydederken, bordo-mavililer ise 35 kez fileleri sarstı.

Samsunspor evinde 4 maçtır kaybetmiyor



Samsunspor ile Trabzonspor arasında Samsun'da yapılan son 4 müsabakada ev sahibi ekip yenilmedi. Söz konusu maçlarda kırmızı-beyazlılar 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Bordo-mavililer, Samsun'da oynanan son 2i karşılaşmayı da kaybetti.

Tekke ile Reis birbirlerine üstünlük kuramadı

Trabzonspor ile Samsunspor arasında oynanacak Karadeniz derbisinde teknik direktörler Fatih Tekke ile Thomas Reis'in saha kenarındaki taktik mücadelesi de belirleyici olacak. İki teknik adam birbirlerine karşı oynadıkları maçlarda henüz üstünlük kuramadı.

Fatih Tekke ile Thomas Reis'in takımlarının karşı karşıya geldiği iki mücadele de beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu karşılaşmalarda iki teknik adamın da oyun içi hamleleri ve sistem tercihleri ön plana çıkarken, skor üstünlüğü kurulamadı.

Fatih Tekke, Süper Lig'de Samsunspor'a karşı oynadığı 4 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik alarak yenilmedi. Thomas Reis de Tekke gibi bordo-mavili takıma kaybetmedi. Reis döneminde kırmızı-beyazlı ekip, Trabzonspor'a karşı oynadığı 3 mücadelede 1 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

Konyaspor, Kazeem Olaigbe ve Rayyan Baniya'yı açıkladı

Konyaspor, Belçikalı kanat oyuncusu Kazeem Olaigbe ile satın alma opsiyonuyla birlikte 2025-26 sezonu sonuna kadar kiralık sözleşme imzaladı

06.02.2026 00:50:00
İhlas Haber Ajansı
Konyaspor, Kazeem Olaigbe ve Rayyan Baniya'yı açıkladı
Konyaspor, Kazeem Olaigbe ve Rayyan Baniya'yı açıkladı
 
Konyaspor, Belçikalı kanat oyuncusu Kazeem Olaigbe ile satın alma opsiyonuyla birlikte 2025-26 sezonu sonuna kadar kiralık sözleşme imzaladı.

Konyaspor, kadrosunu güçlendirmek adına transfer çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede Konyaspor, 23 yaşındaki kanat oyuncusu Kazeem Olaigbe ile satın alma opsiyonuyla birlikte 2025-26 sezonu sonuna kadar kiralık sözleşme imzaladı. Konyaspor'dan yapılan açıklamada, "Kazeem Olaigbe'ye hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz" denildi.

Anderlecht Akademi'de futbol hayatına başlayan Olaigbe; Southampton, Ross County, Harrogate Town, Cercle, Rennes ve son olarak ülkemizde Trabzonspor forması giydi. Olaigbe, yeşil-beyazlı ekipte 70 numaralı formayı giyecek.

Konyaspor, Rayyan Baniya transferini açıkladı



Konyaspor, defans oyuncusu Rayyan Baniya ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Konyaspor, 26 yaşındaki defans oyuncusu Rayyan Baniya ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladı. Konyaspor'dan yapılan açıklamada, "Rayyan Baniya'ya hoş geldin diyor, yeşil-beyazlı formamız altında başarılar diliyoruz" denildi.

Modena Akademi'de futbol hayatına başlayan Baniya; Verona, Mantova, Renate, F. Karagümrük, Palermo ve son olarak Trabzonspor forması giydi. Baniya, yeşil-beyazlı ekipte 22 numaralı formayı giyecek.

Ara transfer döneminde 2 milyar dolar harcandı

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), 2026 kış transfer döneminde kulüplerin yaklaşık 2 milyar dolar para harcadığını açıkladı

06.02.2026 00:28:00
AA
Ara transfer döneminde 2 milyar dolar harcandı
Ara transfer döneminde 2 milyar dolar harcandı
 
Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), 2026 kış transfer döneminde kulüplerin yaklaşık 2 milyar dolar para harcadığını açıkladı.

FIFA'nın hazırladığı rapora göre, dünya futbolunda 2026 kış transfer döneminde 5 bin 900'ün üzerinde uluslararası transfer gerçekleşti. Futbol kulüpleri bu transferlere, 1 milyar 900 milyon dolardan fazla harcama yaptı.



İngiliz futbol takımları, 360 milyon doları aşan transfer ücreti harcamasıyla İtalya, Brezilya, Almanya ve Fransa kulüplerinin önünde ilk sırada yer aldı. Fransız kulüpler futbolcu satışlarından 215 milyon dolar gelir elde ederken, Fransa'yı, İtalya, Brezilya, İngiltere ve İspanya takımları takip etti.

Erkek futbolunda Ocak 2025'e kıyasla harcamalarda yaklaşık yüzde 18'lik bir düşüş yaşanırken, kadın futbolunda ise yeni bir rekor kırıldı. Rapora göre, kadın futbolunda kulüpler, kış transfer döneminde ilk kez 10 milyon dolardan fazla transfer ücreti ödedi.



Öte yandan, İngiltere'deki kulüpler, kadın futbolunda da transfere 5 milyon dolar harcayarak bu alanda ilk sırayı alan takımlar oldu.

Selçuk İnan kırmızı kart gördü

Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile oynadıkları maçta kırmızı kart gördü. İnan, pazartesi günü ligde oynayacakları Kayserispor maçında takımının başında sahaya çıkamayacak

06.02.2026 00:01:00
İhlas Haber Ajansı
Selçuk İnan kırmızı kart gördü
Selçuk İnan kırmızı kart gördü
 
Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile oynadıkları maçta kırmızı kart gördü. İnan, pazartesi günü ligde oynayacakları Kayserispor maçında takımının başında sahaya çıkamayacak

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nun 3. haftasında Kocaelispor, Beşiktaş'ı konuk etti. Karşılaşmanın 87. dakikasında Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, hakemin penaltı kararına yaptığı yoğun itiraz sırasında doğrudan kırmızı kart görerek sahadan atıldı.

İnan, pazartesi günü deplasmanda oynanacak Kayserispor maçında takımının başında sahaya çıkamayacak.

Volkan Kazak: "Tutarlı ve adaletli yönetim istiyoruz"



Kocaelispor Yardımcı Antrenörü Volkan Kazak, Beşiktaş ile berabere kaldıkları kupa maçının ardından, "Herkes için adaletli ve tutarlı yönetim istiyoruz" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'nun 3. haftasında Kocaelispor, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan'ın maç içinde kırmızı kart görmesinden dolayı basın toplantısına yardımcı antrenör Volkan Kazak katıldı.

Kocaelispor Yardımcı Antrenörü Volkan Kazak, "Trük futbolunun iyiliği, oyuncuların emeği ve kamu vicdanı adına herkes için adaletli ve tutarlı yönetim istiyoruz. Sezonun başından beri iyi oynuyor ve iyi mücadele ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Statta yüksekten düşen ve yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren taraftarlarının olduğunu öğrenen Kazak, "Taraftarımıza acil şifalar diliyoruz. Şimdi öğrendim. Böyle bir şey olunca, insan hayatı söz konusu olunca her şey geride kalıyor" diye konuştu.

Fenerbahçe ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puana uzandı

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu üçüncü maçında Erzurumspor FK'yi ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-1 mağlup eden Fenerbahçe, puanını 6'ya çıkardı

05.02.2026 22:46:00
AA
Fenerbahçe ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puana uzandı
Fenerbahçe ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puana uzandı
 
Ziraat Türkiye Kupası C Grubu üçüncü maçında Erzurumspor FK'yi ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-1 mağlup eden Fenerbahçe, puanını 6'ya çıkardı.

13. dakikada ani gelişen atakta Nene'nin ara pasıyla sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kalan Fred, kaleciden sıyrılmak istedi. Kalecinin müdahalesinin ardından meşin yuvarlak Nene'nin önünde kaldı. Bu oyuncunun boş kaleye şutunda savunma topu çizgiden çıkardı.

40. dakikada Erzurumspor FK öne geçti. Mert Günok'un uzaklaştırmak istediği top savunmaya çarpıp ceza sahası dışı sağ çaprazında Mustafa Fettahoğlu'nun önünde kaldı. Bu futbolcu, meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi: 0-1.

53. dakikada Fenerbahçe beraberliği yakaladı. Sağdan Yiğit Efe'nin pasında ceza sahası içi sağ çağrazda rakibinden sıyrılan ve sıfıra inen Nene'nin yerden pasında altıpas önünden Asensio'nun şutunda top filelere gitti: 1-1.



70. dakikada Fenerbahçe öne geçti. Soldan topla hareketlenen Kerem Aktürkoğlu, ceza sahasına koşu yapan Talisca'yı gördü. Brezilyalı oyuncunun sol çaprazdan karşı karşıya durumda kalecinin üzerinden şık aşırtmasında top ağlarla buluştu: 2-1.

76. dakikada Fenerbahçe penaltı kazandı. Mert Müldür'ün pasında ceza sahası içinde topla buluşan Talisca, rakibinden sıyrılırken Ömer Arda Kara'nın müdahalesiyle yerde kalınca hakem Ömer Faruk Turtay, beyaz noktayı gösterdi.

78. dakikada sarı-lacivertliler farkı 2'ye çıkardı. Penaltı atışı için topun başına geçen Talisca, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 3-1.

90. dakikada sağdan Mert Müldür'ün ortasında altıpasın solunda Kerem Aktürkoğlu'nun kafa vuruşunda kaleci meşin yuvarlağı çizgi üzerinden son anda çıkardı.

İkinci yarıda bulduğu gollerle rakibini 3-1 yenen sarı-lacivertliler, grupta ikinci galibiyetini alıp puanını 6'ya çıkardı.

Fenerbahçe, gruptaki son maçında Gaziantep FK ile deplasmanda karşılaşacak.

Değişiklikler galibiyeti getirdi




İlk yarıda rakibine birçok pozisyon veren Fenerbahçe, ikinci yarıda maça ağırlığını koydu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Domenico Tedesco, ikinci yarıya 4 değişiklik yaparak başladı. Edson Alvarez, Anthony Musaba, Oğuz Aydın ve İsmail Yüksek kenara gelirken bu isimlerin yerine Matteo Guendouzi, Marco Asensio, Mert Müldür ve Anderson Talisca dahil oldu.

Sarı-lacivertliler 52. dakikada Asensio'yla eşitliği yakalarken, 70. dakikada ise Anderson Talisca'yla öne geçti.

Anderson Talisca, 19. golünü attı



Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Anderson Talisca, Erzurumspor FK karşısında kaydettiği 2 golle bu sezonki gol sayısını 19'a yükseltti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda ikinci maçına çıkan Talisca, iki maçta 3 kez fileleri havalandırmayı başardı. Ligde 11, UEFA Şampiyonlar Ligi Elemeleri'nde 1, UEFA Avrupa Ligi'nde 4, Turkcell Süper Kupa'da da 1 golü bulunan 32 yaşındaki futbolcu, bu sezon forma giydiği 33'üncü resmi maçta 19 kez fileleri havalandırdı.

Asensio, kupada ikinci kez golle buluştu

Erzurumspor FK karşısında beraberliği getiren golü kaydeden İspanyol futbolcu Marco Asensio, Ziraat Türkiye Kupası'nda ikinci gol sevincini yaşadı.

Kupada ilk maçta Beşiktaş karşısında penaltıdan fileleri havalandıran Asensio, Beyoğlu Yeni Çarşı'yla oynanan mücadelede kadroda yer almamıştı.

Asensio, Süper Lig'de forma giydiği 16 maçta ise 9 gol kaydederken bu sezon resmi maçlarda 11 gole ulaştı.

Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı. Sarı-kırmızılılarda yeni transfer Renato Nhaga da takımla birlikte idmanına çıktı

05.02.2026 15:16:00 / Güncelleme: 05.02.2026 15:19:21
İHA
Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı
Galatasaray, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı
 
Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde dinamik ısınmayla başlayan antrenman topa sahip olma çalışmasıyla devam etti.



Antrenman, savunma ve hücum çalışmasının ardından çift kale maçla sona erdi.



Sarı-kırmızılılar yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.





Galatasaray, Yusuf Demir ile yollarını ayırdı

Galatasaray, Yusuf Demir ile yollarını ayırdı

05.02.2026 11:36:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray, Yusuf Demir ile yollarını ayırdı
Galatasaray, Yusuf Demir ile yollarını ayırdı
 
Galatasaray, Yusuf Demir ile yollarını ayırdı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray formasıyla vermiş olduğu emek ve katkılardan dolayı Yusuf Demir'e teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz!" denildi.

Yusuf Demir, Galatasaray formasıyla bu sezon ligde bir maçta şans bulurken, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 2 karşılaşmada forma giydi.

İlhan Palut, Konyaspor'a dönüyor

Konyaspor, Teknik Direktör İlhan Palut'u transfer görüşmeleri için Konya'ya davet etti. Palut, yeşil-beyazlılarda daha önce görev yapmıştı

05.02.2026 11:31:00
İhlas Haber Ajansı
İlhan Palut, Konyaspor'a dönüyor
İlhan Palut, Konyaspor'a dönüyor
 
Konyaspor, Teknik Direktör İlhan Palut'u transfer görüşmeleri için Konya'ya davet etti. Palut, yeşil-beyazlılarda daha önce görev yapmıştı.

Yeşil-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz Konyaspor, teknik direktörlük görevi kapsamında değerlendirmelerde bulunmak ve görüş alışverişi yapmak üzere İlhan Palut'u Konya'ya davet etmiştir. Palut'un, bu gece ya da yarın sabah saatlerinde şehrimize gelmesi beklenmektedir. Yapılacak görüşmelerin ardından kamuoyu gerekli şekilde bilgilendirilecektir" denildi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.