logo
08 AĞUSTOS 2026

Beto turbo modunu açtı

Fenerbahçe devre arasında golcü Beto için devreye girmişti. Ancak kulüpler anlaşma sağlayamadı. Kanarya'nın Beto için ilgisi devam ediyor

20.04.2026 15:10:00
Haber Merkezi
 
Beto turbo modunu açtı
Beto turbo modunu açtı
Fenerbahçe devre arasında Everton Kulübü'nün golcüsü Beto için devreye girmişti. Ancak kulüpler anlaşma sağlayamadı. Kanarya'nın ilgisi devam ederken, 28 yaşındaki futbolcu son 3 Premier Lig maçında 4 gol buldu.






Ara transferde elindeki golcüleri gönderen Fenerbahçe, yıldız bir forvet konusunda da çaba harcamıştı. O süreçte teklif götürülen isimlerden biri de Everton forması giyen Beto'ydu... 28 yaşındaki futbolcu için İngiliz ekibiyle bonservis üzerinden anlaşma sağlanamadı. Kanarya'nın tek santrfor hamlesi, Sidiki Cherif'le bitti...






BOŞA ÇIKMA İHTİMALİ

Fenerbahçe'nin, Beto'dan vazgeçmediği belirtildi. 1.94 boyundaki futbolcunun mukavelesi 30 Haziran 2027'de bitiyor. Yani 2026 yazında kontratının son senesine girecek. Gine-Bissaulu futbolcu, kendisine yapılan yeni sözleşme tekliflerini geri çevirdi. Everton onu yazın satmazsa, önümüzdeki sezonun ardından oyuncu boşa çıkacak.






UYGUN BİR BEDELLE

Fenerbahçe'nin de bu durumu değerlendirerek, uygun bir bonservis bedeliyle işi bitirmeye çalışacağı konuşuluyor. Beto'nun son dönemdeki performansı da yükseldi. Yıldız isim, son 3 Premier Lig sınavında rakip ağları 4 kez salladı:






Chelsea (3-0): 2 gol, 1 asist

Brentford (2-2): 1 gol

Liverpool (1-2): 1 gol

Beşiktaş’ı play-offta ne bekliyor?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Dinamo Zagreb ile eşleşmeye yakın

08.08.2026 11:47:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş’ı play-offta ne bekliyor?
Beşiktaş’ı play-offta ne bekliyor?
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Dinamo Zagreb ile eşleşmeye yakın. Hradec Kralove'yi Çekya'da 1-0 yenen siyah-beyazlılar ilk maçta Kauno Zalgiris'i 5-0 mağlup eden Hırvatlarla gruplara kalmak için savaşacak...

Muhtemel rakip Hırvat ekibinin öne çıkan yönlerini, fiziksel gücünü ve temsilcimizin değerlendirmesi gereken zaaflarını Fotospor olarak mercek altına aldık.







Dinamo Zagreb, fiziksel üstünlüğü tecrübeli ve genç yeteneklerle harmanlayan bir kadro yapısına sahip. Hücum hattında Dion Drena Beljo (1.95 m) ve Smail Prevljak (1.87 m) gibi uzun boylu pivot santrforlarıyla ceza sahası içinde ciddi bir hava topu tehdidi oluşturuyorlar.

Kanatlarda ise Mislav Oršić'in tecrübesi ve uzaktan şut tehlikesinin yanı sıra Arber Hoxha ile Gabriel Vidović'in bire birdeki hareketliliği ön plana çıkıyor.







ZAJC'I FENERBAHÇE'DEN TANIYORUZ

Hırvat temsilcisinin temposunu ve pas trafiğini ayarlayan isimler Josip Mišić ve Süper Lig'den yakından tanınan Miha Zajc. Mišić savunma önünü süpürme görevini üstlenirken Zajc takımı hızlıca hücuma taşıyor. Luka Stojković ve Lukas Kačavenda gibi genç 10 numaralar ise hat aralarına sızarak dikine oyunla tehlike yaratabiliyor.







STOPERLERİNE HAVA TOPU ATMAMALIYIZ

Stoper hattında Stjepan Radeljić (2.01 m), Raúl Torrente (1.93 m) ve Sergi Domínguez (1.91 m) gibi dev isimleri barındıran Dinamo Zagreb, yan ve duran toplarda oldukça geçit vermez bir görüntü çiziyor.

Ancak bu derece uzun boylu stoper hattının en büyük zaafı çabukluk ve mobilite eksikliği. Çabuk adamların defans arkasına yapacağı kademeli koşular, Hırvat savunmasının en kırılgan noktasını oluşturuyor.







BEŞİKTAŞ İÇİN TURUN ANAHTARI

Siyah-beyazlıların bu eşleşmede tur kapısını aralaması için Dinamo'nun ağır kalan stoperlerine karşı çabuk ve dikine pas kombinasyonlarıyla hücum etmesi şart.

Rakibin Mišić ve Zajc önderliğindeki orta sahasına uygulanacak yoğun ön alan presi, geriden oyun kurulumunu aksatacaktır.

Ayrıca 1.90 m üzeri oyuncu sayısı oldukça fazla olan Hırvat ekibine karşı ceza sahası çevresinde lüzumsuz faullerden kaçınmak ve duran top paylaşımını kusursuz yapmak Beşiktaş'ın öncelikli hedefi olmalı.

Fenerbahçe’nin aradığı santrfor

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de Real Madrid’in genç yıldızı Endrick iddiaları gündeme bomba gibi düştü

08.08.2026 11:44:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe’nin aradığı santrfor
Fenerbahçe’nin aradığı santrfor
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Real Madrid'in genç yıldızı Endrick iddiaları gündeme bomba gibi düşerken, Brezilyalı golcünün profili sarı-lacivertlilerin taktiksel beklentileriyle dikkat çekici bir tezat oluşturuyor.

İsmail Kartal'ın ön alanda Muriqi veya Sörloth tarzı, sırtı dönük top saklayabilen tecrübeli bir pivot santrfor arayışına karşın; patlayıcı gücü, sol ayağı ve dikine oyunuyla Romário ile Adriano'yu andıran 18 yaşındaki sambacı tam bir hareketli bitirici rolünde.







Fenerbahçe'de transfer hareketliliği sürerken, sosyal medyada konuşulan Endrick iddiaları sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırdı.

Geçen sezonu Lyon'da kiralık geçiren ve Real Madrid'in yeniden kiralayacağı konuşulan sambacı için Fenerbahçe söylentileri giderek artıyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın oyun sistemindeki santrfor arayışı ile genç yıldızın profil detayları bariz bir tezatlık oluşturuyor.







MURIQI YA DA SÖRLOTH TARZI SANTRFOR

Sarı-lacivertlilerin ön alandaki planlaması ve Kartal'ın taktiksel beklentileri incelendiğinde, Fenerbahçe'nin öncelikli hedefi klasik bir pivot santrfor.

Eldeki Muriqi ya da Sörloth tarzı, sırtı dönük top saklayabilen, stoperleri fiziksel olarak yıpratan ve kanat oyuncularına alan açan istasyon profilli bir golcü aranıyor. Şampiyonluk baskısını kaldırabilecek tecrübeli bir 9 numara ihtiyacı, transfer listesindeki ana kriteri oluşturuyor.







ROMARIO VE ADRIANO'YU ANDIRIYOR

1.73 metrelik boyuna rağmen güçlü üst gövdesi ve alçak ağırlık merkeziyle dikkat çeken Endrick, patlayıcı ivmelenmesi ve sol ayak şut kalitesiyle tam bir ceza sahası bitiricisi konumunda.

Romário ve Adriano benzetmeleriyle anılan sambacı; fırsatçı yapısı, doğrudan kaleye gitme eğilimi ve yüksek pres arzusuyla rakip savunmaların korkulu rüyası haline geliyor. İkili mücadelelerden kaçınmayan dinamik yapısı, ön alanda agresif baskı kurmak isteyen takımlar için büyük bir avantaj sunuyor.







UYACAK VE UYMAYACAK NOKTALAR

Endrick ve Fenerbahçe'nin aradığı santrfor profili karşılaştırıldığında hem güçlü uyumlar hem de belirgin uyuşmazlıklar ortaya çıkıyor:

- Brezilyalı oyuncunun yüksek temposu, pes etmeyen yapısı ve dar alandan çıkardığı net şutlar, sarı-lacivertlilerin skor ve pres ihtiyacını fazlasıyla karşılıyor.

- Fenerbahçe'nin hava hakimiyeti yüksek, top saklayıp duvar olabilen pivot santrfor talebine karşın; Endrick yüzünü kaleye döndüğünde dikine oynayarak etkili olan hareketli bir forvet.

- Şampiyonluk yarışında anında katkı verecek tecrübeli 9 numara beklentisine tezat olarak Endrick, yetenek tavanı çok yüksek ancak halen gelişim çağında olan bir genç yıldız.







TAKTİK OLARAK ESNEME OLACAK MI?

Endrick, patlayıcı gücü ve bitiriciliğiyle Süper Lig'de fark yaratabilecek ve takıma müthiş bir skor dinamizmi katabilecek potansiyele sahip.

Ancak İsmail Kartal'ın oyun kurgusundaki sırtı dönük top dağıtan klasik pivot-forvet rolünü tam anlamıyla üstlenmesi zor görünüyor. Fenerbahçe'nin bu hamleyi gerçekleştirmesi durumunda, hücum hattındaki taktiksel rol dağılımını genç yıldızın dikine ve patlayıcı tarzına göre yeniden esnetmesi gerekecektir.

Benfica Pavlidis için çılgın bonservis istedi


 
Fenerbahçe, Benfica'dan Vangelis Pavlidis için çeşitli görüşmeler yaptı. Portekiz ekibi, belirlediği inanılmaz bonservis bedelinde hiçbir şekilde geri adım atmıyor.
 

08.08.2026 06:19:00
Haber Merkezi
 
Benfica Pavlidis için çılgın bonservis istedi
Benfica Pavlidis için çılgın bonservis istedi

Fenerbahçe'nin en önemli forvet adaylarından biri Vangelis Pavlidis'ti... Ancak bugün itibarıyla transferin gerçekleşmesi pek de mümkün gözükmüyor. Çünkü bütün çabalara rağmen, Benfica Kulübü 70 milyon Euro'luk bonservis beklentisinde geri adım atmıyor. Kanarya ise bu seviyedeki bir rakamı ödemeyi aklının ucundan bile geçirmiyor.







İngiltere devrede mi?

Benfica'nın yüksekten uçmasının sebebinin Premier Lig olduğu öğrenildi. Bazı İngiliz ekipleri, 27 yaşındaki Yunan santrforla yakından ilgileniyor. Portekiz ekibi, beklenen 70 milyon Euro'luk teklifin Ada'dan gelebileceğini düşünüyor. Bilindiği üzere yüksek gelirleri sayesinde İngilizler ciddi paraları gözden çıkarabiliyor.







Oyuncunun da önceliği Premier Lig

Vangelis Pavlidis'in de Premier Lig seçeneğine daha sıcak baktığı ifade edildi. Benfica tarafı son derece rahat... Portekiz ekibi, Pavlidis'i satmaması durumunda oyuncudan yararlanmayı sürdürecek. Şu ana kadar bonservis bedelindeki indirim taleplerine sıcak yaklaşmadılar.

Galatasaray'ın belalısı Fenerbahçe'ye rakip oldu

Arsenal, Brezilyalı sol kanat oyuncusu Gabriel Martinelli'yi satmak istiyor. Şu anda Fenerbahçe'nin sambacıyla ilgilendiği iddia ediliyor. Kanarya'nın karşısına ise Can Uzun konusunda Galatasaray'a sürekli sorun çıkaran Eintracht Frankfurt çıktı

07.08.2026 17:25:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'ın belalısı Fenerbahçe'ye rakip oldu
Galatasaray'ın belalısı Fenerbahçe'ye rakip oldu
Premier Lig'in son şampiyonu Arsenal, Gabriel Martinelli'yi satmak istiyor. Oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2027'de tamamlanacak. Mukavelede +1 yıllık uzatma opsiyonu da var. Ancak bu madde çift taraflı... Yani bir anlamda sambacının sözleşmesinin son senesine girdiğini söylemek mümkün...

ÇOK DAHA AZI KABUL EDİLECEK

Şu anda 25 yaşındaki sol kanat oyuncusunun adı ciddi şekilde Fenerbahçe'yle anılıyor. 1.78 boyundaki futbolcunun tahmini piyasa değeri 45 milyon euro... Fakat buna aldanmamak gerekiyor. Arsenal Kulübü, çok daha düşük teklifleri kabul etmeye hazır durumda...






EKONOMİK AÇIDAN GÜÇLÜ

Fenerbahçe, Gabriel Martinelli işinde yalnız değil... Can Uzun transferinde Galatasaray'la bir türlü anlaşmaya yanaşmayan Eintracht Frankfurt'un da sambacıyı istediği öğrenildi. Bundesliga temsilcisi, ekonomik anlamda son derece güçlü bir pozisyonda... Arsenal Yönetimi, resmi tekliflere göre son kararını verecek.

Lukaku Fenerbahçe'ye imza atarsa kimse şaşırmasın!

Fenerbahçe'de yeni golcü konusundaki çalışmalar sürüyor. Ve şu anda ibrenin Romelu Lukaku'ya döndüğü öğrenildi. Tecrübeli forvet, diğer alternatiflere göre maliyet bakımından daha uygun

07.08.2026 17:20:00
Haber Merkezi
 
Lukaku Fenerbahçe'ye imza atarsa kimse şaşırmasın!
Lukaku Fenerbahçe'ye imza atarsa kimse şaşırmasın!
Transfer döneminin başından beri birçok golcünün adı Fenerbahçe'yle alınıyor. Sarı-Lacivertliler, Vedat Muriqi sonrasında bu bölgeye kesinlikle takviye yapacak. Başkan Aziz Yıldırım da bu yönde ifadeler kullanmıştı. Şu anda sürpriz bir şekilde Romelu Lukaku isminin ön plana çıktığı öğrenildi.

7-8 MİLYONA DÜŞEBİLİR

Napoli, 33 yaşındaki Belçikalı oyuncu için 10 milyon euro seviyesinde bir teklif bekliyor. Ancak yapılacak pazarlıklar sonrasında rakamın 7-8 milyon euro seviyesine gerileyebileceği ifade edildi. Fenerbahçe'nin kısa süre içinde resmi girişimlere başlaması bekleniyor.






TECRÜBESİ ÖNEMLİ KRİTER

Fenerbahçe'de bu sezon en önemli hedef şampiyonluk... Başka bir seçenek düşünülmüyor. Romelu Lukaku'nun tecrübesiyle birlikte takıma ciddi bir güç katacağı düşünülüyor. Listedeki alternatiflerin durumuna bakıldığında en uygun maliyete sahip isim de Lukaku... Bu konuda çok sıcak gelişmelere tanıklık edebiliriz.

Böyle İngiltere aşkı görülmedi: Galatasaray'a gelmedi

Galatasaray'ın orta saha adayları arasında Caleb Yirenkyi de bulunuyordu. 20 yaşındaki futbolcu, Premier Lig'e gitti

07.08.2026 16:20:00
Haber Merkezi
 
Böyle İngiltere aşkı görülmedi: Galatasaray'a gelmedi
Böyle İngiltere aşkı görülmedi: Galatasaray'a gelmedi
Galatasaray'ın merkez orta saha adayları arasında Nordsjaelland forması giyen Caleb Yirenkyi de bulunuyordu. 20 yaşındaki futbolcu, sürekli Premier Lig'e gitmek istediğini söyledi. Sonunda da istediğini aldı!






Galatasaray, orta sahaya Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği "genç" kriterine uyan bir yabancı getirmek istiyordu. Merkez orta saha listesindeki en önemli isimlerden biri de Nordsjaelland forması giyen Caleb Yirenkyi idi... Oyuncu için istenen 30 milyon euro da gözden çıkarılmıştı.






HEDEFİNE ULAŞTI

Fakat 20 yaşındaki Ganalı futbolcu, Galatasaray'ın kendisine sunduğu her yeni teklife, "İngiltere'de oynamak istiyorum" karşılığını verdi. En sonunda da hedefine ulaştı. Premier Lig'e yükselen Coventry City, hem oyuncu hem de kulüp tarafıyla anlaşma sağladı.






BÜYÜK PARALARA SATACAKLAR

Nordsjaelland'a 30 milyon euro ödenecek. Yirenkyi, Gana Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda boy göstermiş ve iyi bir grafik çizmişti. Coventry City, ondan bir süre yararlandıktan sonra yüksek bedellerle satabileceğini düşünüyor. Yirenkyi'nin Premier Lig'de göstereceği performans da merakla bekleniyor.

Vlahovic'e tek teklif Beşiktaş'tan

Beşiktaş'ın golcü adayları arasında Dusan Vlahovic de bulunuyor. İtalyan basınına göre; oyuncuya uzun süredir tek teklifi Kartal yaptı. Vlahovic bunun dışında kendisini kulüplere öneriyor!
 

07.08.2026 15:16:00
Haber Merkezi
 
Vlahovic'e tek teklif Beşiktaş'tan
Vlahovic'e tek teklif Beşiktaş'tan
Juventus'la mukavelesi biten Dusan Vlahovic boşa çıkmıştı. Beşiktaş Kulübü de bonservisi elinde bulunan Sırp forvete resmi teklif yaptı. İtalya basınındaki haberlere göre; son 1 ayda Kartal dışında hiçbir takım oyuncu tarafıyla iletişime geçmedi. Durum çok ilginç!






OLUMLU DÖNÜŞ ALAMADI

Dusan Vlahovic bir şekilde Barcelona'da forma giymek istiyor. Bu yüzden de La Liga temsilcisiyle iletişime geçti. Alternatif olarak kendisini Atletico Madrid ve bazı Premier Lig ekiplerine sundu! Ancak hiçbirinden şu ana kadar olumlu bir geri dönüş alamadı.






ÜSTÜNE ÇIKMAYACAKLAR

1.90 boyundaki santrforun geleceği belirsizliğini koruyor. Beşiktaş cephesi, yaptığı son teklifin üzerine çıkmayacak. Bu sebeple Vlahovic'ten yanıt bekleniyor. Ancak Siyah-Beyazlılar her türlü soruna karşı alternatiflerle de temaslarını sürdürüyor. 26 yaşındaki futbolcu, 1 hafta içinde Kartal'a dönüş yapmazsa bu dosya kapatılacak.

Rafael Leao konusunda net değil: Ayrılık yakında

Milan Teknik Direktörü Ruben Amorim, adı Galatasaray ve Fenerbahçe'yle anılan Rafael Leao'yla ilgili açıklamalar yapmıştı. İtalyan basını ise durumun farklı olduğunu söylüyor. Cim-Bom favori konumda...
 

07.08.2026 15:14:00
Haber Merkezi
 
Rafael Leao konusunda net değil: Ayrılık yakında
Rafael Leao konusunda net değil: Ayrılık yakında
Milan'ın hocası Ruben Amorim, "Rafael Leao, Milan gibi bir kulüpte olduğu için şanslı. Bu yüzden mutlu olmalı. Onun mutlu ve motive olduğunu hissediyorum" ifadelerini kullanmıştı. Bu sözlerle birlikte transfer dosyasının rafa kalktığı düşünülse de İtalyan basını pek bu fikirde değil...






UYUM SAĞLAYACAK MI?

La Gazzetta'dan Andrea Ramazzotti, "Amorim, son günlerde bilerek Leao'yu tek başına gündeme getirmekten kaçınıp takım hakkında konuşmayı tercih etti. Onunla ilgili güzel sözler kullandı ama ağırlığı takımdı... Perde arkasında Portekizli kanat oyuncusunun istediği yoğun pres sistemine uyum sağlayıp sağlayamayacağını düşünüyordu" dedi.






50 MİLYON CİVARINDA

27 yaşındaki kanat oyuncusunun geleceği belirsizliğini koruyor. Portekizli yıldızın adı bilindiği üzere Galatasaray ve Fenerbahçe'yle anılıyor. Milan Yönetimi, kiralama teklifline pek sıcak bakmıyor. 50 milyon euro civarında bir para masaya konulursa, Leao gönderilecek. Şu anda Galatasaray'ın ciddi girişimleri var.

Barcelona Olmo'yu Galatasaray'a göndermeye hazırdı

Galatasaray'da gizli şekilde yürütülen 10 numara operasyonlarından biri Dani Olmo'ydu... Barcelona cephesi ayrılığa sıcaktı

07.08.2026 14:55:00
Haber Merkezi
 
Barcelona Olmo'yu Galatasaray'a göndermeye hazırdı
Barcelona Olmo'yu Galatasaray'a göndermeye hazırdı
Galatasaray'da gizli şekilde yürütülen 10 numara operasyonlarından biri Dani Olmo'ydu... Barcelona cephesi ayrılığa sıcaktı. Ancak farklı bir sorun yaşandı.

Galatasaray'da bu yaz döneminde en çok konuşulan bölge 10 numara... Sarı-Kırmızılılar, birçok farklı isimle görüştü.

Onlardan biri de Barcelona forması giyen Dani Olmo'ydu... Barcelona Yönetimi hem para kazanmak hem de oyuncunun maaş yükünden kurtulmak için Sarı-Kırmızılılar'ın önerisine sıcak baktı.







KARİYERİNİN BU DÖNEMİNDE

Ancak sonraki adım atılamadı. Çünkü 28 yaşındaki İspanyol yıldız, kariyerinin bu döneminde Türkiye'de oynamayı düşünmediğini belirtti. Galatasaray'da bu dosya mecburen rafa kaldırıldı. Eğer Olmo hamlesi bitirilebilseydi her anlamda çok kazançlı bir anlaşma olabilirdi.







DÜŞEN FORMA SATIŞLARI

Geçen yılın aynı dönemine göre; Galatasaray'da forma ve lisanslı ürün satışlarında gerileme var. Olmo, kalitesi dışında bu anlamda da hareketlilik getirebildi.







1.79 boyundaki futbolcu, İspanya Milli Takımı'yla Dünya Şampiyonluğu yaşamıştı. Barcelona'yla mukavelesi ise 30 Haziran 2030'a kadar sürüyor.

Manchester City'den Galatasaray'a Reijnders yanıtı

Galatasaray'da merkez orta saha konusundaki çalışmalar sürüyor. Gündemde uzun süredir Tijjani Reijnders vardı

07.08.2026 14:42:00
Haber Merkezi
 
Manchester City'den Galatasaray'a Reijnders yanıtı
Manchester City'den Galatasaray'a Reijnders yanıtı
Galatasaray'da merkez orta saha konusundaki çalışmalar sürüyor. Gündemde uzun süredir Tijjani Reijnders vardı. Manchester City'den olumlu yanıt alındı. Ancak bu iş sadece yüksek bir para karşılığında bitebilir.

Galatasaray'da transfer döneminin en önemli konusu 10 numaraydı... Ancak merkez orta saha için de çalışmalar sürüyor. Sarı-Kırmızılılar'ın bu bölgedeki 1 numaralı adayı Manchester City forması giyen Tijjani Reijnders... 28 yaşındaki futbolcuda önemli gelişmeler yaşandı.







HERKESLE GÖRÜŞME YAPILACAK

Cim-Bom, Premier Lig ekibiyle temaslarını yoğunlaştırdı ve City'den "satarız" yanıtı alındı. Fakat iş bununla bitmiyor.







Çünkü İngiliz kulübünün 50 milyon euroluk beklentisi var. Bu parayı masaya koyan herkesle görüşme yapılacağını ifade ettiler. Galatasaray'ın planı; Sara'yı satarak Tijjani Reijnders için kaynak yaratmaktı...






GABRİEL SARA KONUSU

Ancak sambacıya beklenen seviyede teklif gelmedi. Yine de Tijjani Reijnders'de şans olduğu öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar şu anda bazı sponsorlarla görüşmeler yapıyor. Buradan sağlanacak kaynak, takviyeler konusunda el rahatlatacak. Özetle 28 yaşındaki futbolcu hala isteniyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.