logo
09 ŞUBAT 2026

Bitir şu seriyi Fenerbahçe

Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi'nde 2-0 önde olduğu play-off serisinde yarın sahasında Panathinaikos Superfoods'u yenmesi durumunda üst üste 3. kez Dörtlü Final'e yükselecek

24.04.2017 00:00:00
Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nde 2-0 önde olduğu play-off serisinde yarın sahasında Yunan temsilcisi Panathinaikos Superfoods'u yenmesi durumunda üst üste 3. kez Dörtlü Final'e yükselecek.

Serinin üçüncü maçı yarın Ülker Sports Arena'da saat 20.45'te başlayacak. Yunanistan'da geçen hafta oynanan ilk iki maçı 71-58 ve 80-75'lik skorlarla kazanarak seride 2-0 öne geçen sarı-lacivertlilere, Dörtlü Final için tek galibiyet yetecek. Panathinaikos Superfoods'un yarın kazanması durumunda serinin 4. maçı 27 Nisan Perşembe günü yine İstanbul'da oynanacak.

Tarihe geçecek
Fenerbahçe, Panathinaikos Superfoods'u elemesi durumunda Türk basketbol tarihine geçecek. Avrupa Ligi'nde Anadolu Efes'le en fazla Dörtlü Final oynayan (ikişer kez) Türk takımı olan Fenerbahçe, Yunan rakibini elemesi durumunda 3. kez Avrupa'nın kulüpler bazındaki en önemli basketbol organizasyonunda son 4'e kalacak. Sarı-lacivertliler, üst üste 3. kez Dörtlü Final'e kalarak önemli bir başarıya da ulaşmayı hedefliyor.

Gözler Bogdanovic'in üzerinde
Fenerbahçe'de gözler yine ilk iki maçın yıldızı Sırp basketbolcu Bogdan Bogdanovic'in üzerinde olacak. Avrupa Ligi tarihinde iki maçta da "En değerli oyuncu" (MVP) seçilen ilk basketbolcu olan 24 yaşındaki Bogdanovic, üçüncü karşılaşmada da sarı-lacivertlilerin ön güvendiği oyuncuların başında geliyor. Bogdanovic, OAKA Arena'da Panathinaikos Superfoods'a ilk maçta 23, ikinci karşılaşmada ise 25 sayı atarak üstün bir performans sergiledi. Özellikle 3 sayı çizgisinin gerisinden isabetli atışlarıyla dikkati çeken Bogdanovic, bu istatistikte 14'te 10 gibi önemli bir yüzdeyle mücadele etti.

Obradovic 16. Dörtlü Final için
Fenerbahçe'nin tecrübeli başantrenörü Zeljko Obradovic, takımıyla turu geçmesi durumunda kariyerinde 16. kez Dörtlü Final'de mücadele etmeye hak kazanacak. Bu kulvarda kariyerinde 22. sezonunu geçiren Sırp başantrenör, daha önce çalıştırdığı Panathinaikos'la 8, Fenerbahçe ve Real Madrid'le ikişer, Partizan, Benetton ve Joventut Badalona'yla ise birer kez Dörtlü Final'de yer aldı. Obradovic, Avrupa Ligi'ni 8 defayla en fazla kazanan başantrenör unvanına da sahip.

Obradovic'le çeyrek finalde maç kaybetmedi 
Fenerbahçe, başantrenör Obradovic yönetiminde THY Avrupa Ligi'nde play-off serilerinde çok iyi bir performans sergiliyor. Sarı-lacivertlilerle Avrupa Ligi'nde 4. sezonunu geçiren Sırp başantrenör, takımını 3 kez play-off'lara taşıdı. Fenerbahçe, tecrübeli çalıştırıcıyla çıktığı 8 çeyrek final maçını da kayıpsız geçti. Fenerbahçe, 2014-2015'te Maccabi'ye, 2015-2016'da da Real Madrid'e maç kaybetmeden serileri 3-0 kazanmıştı. Panathinaikos Superfoods'u ilk iki karşılaşmada yenen sarı-lacivertliler, son iki sezonda gerçekleştirdiği başarıyı tekrarlayarak müsabaka kaybetmeden Dörtlü Final'e yükselmeyi hedefliyor. 

Panathinaikos play-off'ta 6 maçtır kazanamıyor 
Panathinaikos Superfoods, THY Avrupa Ligi'nde play-off'ta oynadığı son 6 maçı da kaybetti. Eski çalıştırıcısı Obradovic'in görevden ayrılmasından sonra Dörtlü Final'e kalma başarısı gösteremeyen Yunan ekibi, son 4 sezondur kupaya çeyrek finalde veda ediyor. Panathinaikos Superfoods, 2014-2015'te play-off'ta CSKA Moskova'ya, geçen sezon da Laboral Kutxa'ya elenmişti. Bu iki rakibine üst üste 4 maç kaybeden Yunan temsilcisinin, Fenerbahçe'ye de ilk iki karşılaşmada yenilmesiyle bu seviyedeki galibiyet hasreti 6 müsabakaya çıktı.

Panathinaikos 5 yıldır deplasmanda kazanamıyor
Yunan temsilcisi, Fenerbahçe'yi 5 yıldır deplasmanda yenemiyor. Panathinaikos Superfoods, sarı-lacivertli takımı deplasmanda son olarak Avrupa Ligi'nde 5 Şubat 2012'de 77-56'lık skorla mağlup etmişti. Daha sonra Ülker Sports Arena'da oynanan 5 maçı da Fenerbahçe kazandı. Fenerbahçe, rakibi karşısında iç sahadaki üstünlüğü sürdürerek adını Dörtlü Final'e yazdırmak istiyor.

Trabzonspor'un iç sahada bileği bükülemedi

Trendyol Süper Lig'de geride kalan 21 haftada evinde oynadığı 10 maçta yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor, bu performansını Fenerbahçe karşısında da sürdürmek istiyor

09.02.2026 12:17:00
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor'un iç sahada bileği bükülemedi
Trabzonspor'un iç sahada bileği bükülemedi
Trendyol Süper Lig'de geride kalan 21 haftada evinde oynadığı 10 maçta yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor, bu performansını Fenerbahçe karşısında da sürdürmek istiyor.

Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Samsunspor'u 3-0 mağlup eden Trabzonspor, bu sezon 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak puanını 45'e çıkardı ve üçüncü basamaktaki yerini korudu.

Karadeniz temsilcisi, bu süreçte rakip fileleri 41 kez havalandırırken, kalesinde 23 gol gördü. +18 averaj yakalayan Trabzonspor hem hücum hem savunma istatistikleriyle dengeli performans sergileyerek zirve yarışının içinde kalmayı başardı.

İç sahada bileği bükülmedi



Trabzonspor'un bu sezonki en güçlü yönlerinden biri iç saha performansı oldu. Bordo-mavililer, sahasında oynadığı 10 karşılaşmada yenilgi yüzü görmedi. Bu süreçte 6 galibiyet ve 4 beraberlik alan Karadeniz ekibi, 22 puan elde etti.

Evinde 19 gol atan Trabzonspor, kalesinde ise 8 gol gördü. Bordo-mavililer, taraftarı önünde hem üretken hem de savunma yönü güçlü bir görüntü ortaya koydu.
Karadeniz ekibi, taraftarı önünde yakaladığı bu istikrarı gelecek hafta mücadele edeceği Fenerbahçe karşısında da sürdürmeyi hedefliyor.

Deplasmanda da istikrarlı grafik

Dış sahada oynadığı 11 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Trabzonspor, 23 puanı hanesine yazdırdı. Rakip sahalarda 22 gol atan bordo-mavililer, 15 gole engel olamadı. Deplasman puan ortalaması iç sahaya yakın seyreden bordo-mavililer, dış saha performansıyla da üst sıralardaki yerini destekler performans sergiledi.

Toplam 41 gollük skor katkısı yakalayan Trabzonspor'da hücum üretkenliğinin sezon geneline yayıldığı görülürken, savunmada ise maç başına yaklaşık 1 gol ortalamasıyla oynandı.

Joao Pereira: "Hep kazanmaya yakın oluyoruz ama kazanamıyoruz"

Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, son haftalarda oynadıkları müsabakalarda iyi bir oyun ortaya koyup öne geçmelerine rağmen 3 puanla sahadan ayrılamadıklarını söyledi

09.02.2026 11:20:00
İhlas Haber Ajansı
Joao Pereira: "Hep kazanmaya yakın oluyoruz ama kazanamıyoruz"
Joao Pereira: "Hep kazanmaya yakın oluyoruz ama kazanamıyoruz"
Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, son haftalarda oynadıkları müsabakalarda iyi bir oyun ortaya koyup öne geçmelerine rağmen 3 puanla sahadan ayrılamadıklarını söyledi.

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Corendon Alanyaspor, deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı. Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Joao Pereira, "Bugün sadece size ve mesleğinize saygı gösterdiğim için konuşacağım. Bugün olanlardan sonra bazı kişiler konuşmamı hak etmiyor. İlk dakikalar mükemmel futbol oynadık.

Penaltı pozisyonuna kadar her şey iyi gidiyordu. Beşiktaş gol atınca takımım biraz sallandı. 2-0 öndeyken de daha fazla atabileceğimiz pozisyonlara girdik. Devre arasında bazı değişikler yaptık. Ama ikinci yarıda herkes neler olduğunu gördü.

İyi bir takıma karşı oynadık. Muhteşem statta, muhteşem bir taraftar üzerimizde baskı kurdu. Ama ben geleceğimde ilgili baskı hissediyorsam herkesin bu baskıyı hissetmesi gerekiyor. Takımı tebrik ediyorum ilk dakikalardaki mücadelesi için. Hep kazanmaya yakın oluyoruz ama kazanamıyoruz. Bir şekilde 3 puan alamıyoruz ve kazanmamız gerekiyor. Maçların büyük bölümünü üstün geçiriyoruz, bunu bugün de gösterdik ama maçı bir şekilde bitirmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

"Kontrol edemediğimiz şeyler var"

Müsabakanın hakemi Oğuzhan Çakır'ın performansı hakkında gelen bir soruya Pereira, "Konuşmak istemiyorum çünkü konuşursam bir şeyler olabilir. Oyuncularım, biz, ekip olarak herkes elinden geleni yaptı ama kontrol edemediğimiz şeyler var. Sadece büyük takımlara bakıyoruz ama futbol böyle değil. Herkesin 3 puan için savaşmaya hakkı olması gerekiyor" cevabını verdi.

Rizespor'dan VAR tepkisi

Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Özdoğan, "Gaziantep-Çaykur Rizespor maçında VAR görevi yapan şahsın o gün Çaykur Rizespor aleyhinde sarf ettiği çaba ve verdirdiği penaltı hâlâ tazeliğini korurken, aynı ismin bugün yine görev almış olması dikkat çekicidir" dedi

09.02.2026 11:16:00
İhlas Haber Ajansı
Rizespor'dan VAR tepkisi
Rizespor'dan VAR tepkisi
Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Özdoğan, "Gaziantep-Çaykur Rizespor maçında VAR görevi yapan şahsın o gün Çaykur Rizespor aleyhinde sarf ettiği çaba ve verdirdiği penaltı hâlâ tazeliğini korurken, aynı ismin bugün yine görev almış olması dikkat çekicidir" dedi.

Çaykur Rizespor Kulübü, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray ile oynadığı karşılaşmada iptal edilen gol ve maç boyunca verilen hakem kararlarına ilişkin Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Özdoğan açıklama yaparak tepki gösterdi. Yeşil-mavili kulüp, özellikle 60. dakikada Ali Sowe'un attığı ve ofsayt gerekçesiyle geçerlilik kazanmayan golün kamuoyunda ciddi soru işaretleri oluşturduğunu vurguladı.



Çaykur Rizespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Özdoğan yaptığı açıklamada, "Bu işte bir terslik VAR. Artık biliyoruz. Süper Lig'de haftalar geçiyor, sonuçlar değişiyor ama değişmeyen tek şey Çaykur Rizespor camiasına karşı verilen hayal kırıklıkları ile dolu kararlar. Çaykur Rizespor'un haksızlığa uğradığı konusunda spor kamuoyunun görüş birliği içerisinde olduğu bir haftayı daha geride bırakıyoruz. Bu akşam maçın henüz 2. dakikasında apar topar verilen sarı kart, maçın yönetimine dair duyulan endişeyi perçinler nitelikteydi.

19. dakikasında konuk takımın bulduğu golün öncesinde lehimize verilmesi gereken faul kararı maalesef aleyhimize verildi ve aynı pozisyon golle sonuçlandı. Üstelik pozisyonun içerisindeki oyuncu net ofsaytta olmasına rağmen görmezden gelinmesi, incelenmeyerek oyunun alelacele başlatılması büyük bir şaşkınlığa neden oldu. Yine maçın 42. dakikasında bariz şekilde rakip oyuncunun kolunu açması sonucunda topun kola değerek yön değiştirmesine "devam" kararı verildi. Benzer pozisyonlarda defalarca penaltı kararı verildiği herkesin malumu" ifadelerine yer verildi.

Maçta VAR'dan dönen gol hakkında da açıklamalarda bulunan Özdoğan, "Bir diğer hayal kırıklığı ise 60. dakikada yaşandı. Ali Sowe ile bulduğumuz gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Üstelik karar saniyeler içerisinde verilirken pozisyonun incelenmesi ve ekrana getirilmesi yaklaşık 7 dakikayı buldu. Hazırlanan görseldeki rakibin önde olan ayağı ile topa temas anındaki önde olan ayağının örtüşmemesini ise kamuoyunun taktirine bırakıyoruz.

Şaşırdık mı' Tabii ki hayır. Gaziantep - Çaykur Rizespor maçında VAR görevi yapan şahsın o gün Çaykur Rizespor aleyhinde sarf ettiği çaba ve verdirdiği penaltı hâlâ tazeliğini korurken, aynı ismin bugün yine görev almış olması dikkat çekicidir. Ne desek boş; Çaykur Rizespor camiası şahsi bir husumetin bedelini ödemeye devam ediyor" ifadelerine yer verdi.

Göztepe, Avrupa yolunda Beşiktaş ile puan farkını korudu

Göztepe, deplasmanda Konyaspor'la golsüz berabere kalarak puanını 40'a yükseltti ve Avrupa hedefi doğrultusunda kritik 1 puan kazandı

09.02.2026 10:50:00
İhlas Haber Ajansı
Göztepe, Avrupa yolunda Beşiktaş ile puan farkını korudu
Göztepe, Avrupa yolunda Beşiktaş ile puan farkını korudu
Göztepe, deplasmanda Konyaspor'la golsüz berabere kalarak puanını 40'a yükseltti ve Avrupa hedefi doğrultusunda kritik 1 puan kazandı.

Göztepe, Süper Lig'in 21. haftasında deplasmanda Konyaspor'la karşı karşıya gelirken, golsüz sona eren karşılaşmanın ardından takımlar sahadan birer puanla ayrıldı. Bu sonuçla puanını 40'a yükselten sarı-kırmızılılar, Beşiktaş'ın da berabere kaldığı haftada aradaki 3 puanlık farkı koruyarak önemli bir kayıp yaşamadı.

Puan tablosunda 4. sıradaki yerini koruyan Göztepe, Trabzonspor'un haftayı galibiyetle kapatmasıyla üçüncülükle arasındaki puan farkının 5'e çıkmasına engel olamasa da hedefinden kopmadı. Konyaspor beraberliğiyle 40 puan barajını aşan İzmir ekibi, geçen sezonun ilk 21 haftasında topladığı 34 puanı geride bırakarak sezon sonunda Avrupa kupalarına katılma yolunda iyi gidişatını sürdürdü.

Son 5 dış saha maçında kayıp yaşanmadı



Göztepe, Süper Lig'de çıktığı son 5 deplasman maçında yenilgi yüzü görmedi. Kasımpaşa, Antalyaspor ve Gaziantep FK'yı mağlup eden İzmir temsilcisi, Fenerbahçe ve Konyaspor'la ise berabere kalarak bu süreçte 11 puan topladı. Geçtiğimiz sezon deplasmanlarda beklentilerin altında kalan Göztepe, bu sezon dış sahadaki performansıyla tabloyu tersine çevirmeyi başardı.

Yeni transferler şans buldu

Devre arasında hareketli bir transfer dönemi geçiren Göztepe, takımda düşünülmeyen isimlerle yollarını ayırırken, kadrosunu önemli takviyelerle güçlendirdi. Sarı-kırmızılıların son transferleri Filip Krastev ile Musah Mohammed, Konyaspor karşılaşmasında ilk kez Göztepe forması giydi. Krastev mücadeleye ilk 11'de başlayıp 68 dakika sahada kalırken, Musah Mohammed ise 68. dakikada Krastev'in yerine oyuna dahil oldu.

Rizespor direnemedi

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, konuk olduğu Çaykur Rizespor'u 3-0 yendi.

08.02.2026 19:29:00
AA
Rizespor direnemedi
Rizespor direnemedi
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray, konuk olduğu Çaykur Rizespor'u 3-0 yendi.

10. dakikada Sara'nın ceza sahasının dışında sert şutunda, top üst direğe çarpıp auta çıktı.

19. dakikada Galatasaray 1-0 öne geçti. Lang'ın sol çaprazdan ortasında Barış Alper Yılmaz'ın kafa vuruşunda, top kaleci Fofana'nın sağından ağlara gitti: 0-1

21. dakikada Uğurcan Çakır'ın hatalı pasını kazanan Laçi, topu ceza sahası yayı içinde bulunan Sowe ile buluşturdu. Sowe'un Sanchez'i geçtikten sonra vuruşunda, kaleci Uğurcan Çakır'ın müdahalesiyle top kornere çıktı.

Galatasaray, ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarı



47. dakikada Yunus Akgün'ün pasıyla ceza sahasının sol çaprazında topla buluşan Lang'ın şutunda, meşin yuvarlak kale direğinin yan tarafına çarpıp tekrar oyun alanına döndü.

62. dakikada Galatasaray farkı 2'ye çıkardı. Hojer'in hatalı pasını kazanan Barış Alper Yılmaz'ın sağ kanattan ortasında Yunus Akgün'ün kafa vuruşunda, üst direğin içine çarpan top ağlara gitti: 0-2

73. dakikada Galatasaray farkı 3'e çıkardı. Lang savunma arkasına koşan Osimhen'e derinlemesine yerden pasını gönderdi. Osimhen, kaleci Fofana'yı geçerek meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-3

82. dakikada Icardi'nin ceza sahası yayı dışında sert şutunda, top üst direğe çarpıp yerden sektikten sonra kaleci Fofana da kaldı.

90+2. dakikada Mebude'nin sağ çaprazdan kaleye şutunda, kaleci Uğurcan Çakır topu kornere çeldi.

90+4. dakikada Çaykur Rizespor'un kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Mihaila'nın şutunda, kaleci Uğurcan Çakır topu kornere çeldi.

Galatasaray, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Konyaspor ile Göztepe berabere kaldı

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile Göztepe 0-0 berabere kaldı

08.02.2026 19:23:00
AA
Konyaspor ile Göztepe berabere kaldı
Konyaspor ile Göztepe berabere kaldı
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile Göztepe 0-0 berabere kaldı.

5. dakikada Muleka'nın pasında ceza sahasında topla buluşan Kramer'in şutunda meşin yuvarlak, kaleci Lis'te kaldı.

18. dakikada Muleka'nın sağ kanattan pasında ceza sahasında topla buluşan Olaigbe'nin şutunda, kaleci Lis meşin yuvarlağı kontrol etti.

25. dakikada Bardhi'nin köşe vuruşundan attığı pasta ceza sahası dışından topa gelişine vuran Melih İbrahimoğlu'nun şutunda, kaleci Lis meşin yuvarlağı önledi.

44. dakikada Melih İbrahimoğlu'nun ceza sahasına ortasında topa yükselen Uğurcan Yazğılı'nın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla dışarıya çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı, golsüz tamamlandı.

İkinci Yarı

69. dakikada Cherni'nin ceza sahasına ortasında Adil Demirbağ'ın ters vuruşunda top az farkla yandan dışarı çıktı.

Kalan bölümü orta saha mücadelesi şeklinde geçen müsabaka, 0-0 sona erdi.

Eyüpspor evinde Başakşehir'e yenildi

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Eyüpspor, sahasında karşılaştığı RAMS Başakşehir'e 2-1 mağlup oldu

08.02.2026 16:40:00
İhlas Haber Ajansı
Eyüpspor evinde Başakşehir'e yenildi
Eyüpspor evinde Başakşehir'e yenildi
Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Eyüpspor, sahasında karşılaştığı RAMS Başakşehir'e 2-1 mağlup oldu.

14. dakikada Fayzullayev'in sağ taraftan ortasında kale alanı önündeki Selke'nin kafa vuruşunda meşin yuvarlak sağ üst köşeden ağlara gitti. 0-1

20. dakikada ceza yayı içinde topla buluşan Harit'in vuruşunda kaleci Jankat, sağ üst köşeye yönelen meşin yuvarlağı son anda kornere çeldi.

53. dakikada Operi'nin pasında topla buluşan Shomurodov'un ceza sahası girişinden yerden vuruşunda kaleci Jankat'ın müdahalesi yetersiz kalınca meşin yuvarlak, sağ alt köşeden ağlarla buluştu. 0-2



59. dakikada Kemen'in pasında kale alanı önünden topla buluşan Selke'nin vuruşunda savunmaya da çarpan meşin yuvarlağı kaleci Jankat iki hamlede kontrol etti.
61. dakikada penaltı noktası gerisinden Shomurodov'un vuruşunda kaleci Jankat gole izin vermedi.

67. dakikada sol taraftan yapılan ortada Harit'in indirdiği topa Shomurodov'un ceza yayı üzerinden gelişine vuruşunda kaleci Jankat, soluna gelen meşin yuvarlağı kornere çeldi.

90+3. dakikada Quinones'in pasında topla buluşan Umut Bozuk, penaltı noktası gerisinden vuruşunda meşin yuvarlağı sağ köşeden ağlara gönderdi 1-2

Goller: Umut Bozok (dk. 90+3) (Eyüpspor), Davie Selke (dk. 14), Eldor Shomurodov (dk. 53) (Başakşehir)

Sarı kartlar: Umut Meraş (Eyüpspor), Christopher Operi (Başakşehir)

Juventus, Kenan Yıldız'ın sözleşmesini uzattı

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, milli futbolcu Kenan Yıldız'ın sözleşmesini uzattı.

08.02.2026 11:57:00
AA
Juventus, Kenan Yıldız'ın sözleşmesini uzattı
Juventus, Kenan Yıldız'ın sözleşmesini uzattı
İtalya Serie A ekiplerinden Juventus, milli futbolcu Kenan Yıldız'ın sözleşmesini uzattı.

Kulüpten yapılan açıklamada, 20 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin 30 Haziran 2030'a kadar uzatıldığı duyuruldu.

Açıklamada Kenan Yıldız'dan övgüyle bahsedilirken, "Liderlik, fedakarlık, sürekli gelişim arayışı, yeteneğin değerini bilme: Kenan, kulübümüzün tarzını ve değerlerini somutlaştırıyor ve bizi farklı kılan hırsı her maçta sahaya yansıyor." ifadeleri kullanıldı.

Juventus ile bu sezon çıktığı 31 maçta 9 gol kaydeden Kenan Yıldız, takımıyla 2023-2024 sezonunda İtalya Kupası'nı kazanmıştı.

Gaziantep FK, yarın Kasımpaşa'yı konuk edecek

Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 21. haftası yarın sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak.

08.02.2026 11:55:00
AA
Gaziantep FK, yarın Kasımpaşa'yı konuk edecek
Gaziantep FK, yarın Kasımpaşa'yı konuk edecek
Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 21. haftası yarın sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak.

Gaziantep Büyükşehir Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçı, hakem Mehmet Türkmen yönetecek.

Ligdi oynadığı 20 karşılaşmada 6 galibiyet ile 7'şer beraberlik ve mağlubiyet yaşayan kırmızı-siyahlı ekip, topladığı 25 puanla 8. sırada yer alıyor.

Güneydoğu temsilcisi, bu maçlarda rakiplerine 27 gol atarken kalesinde 34 gole engel olamadı.

Gaziantep FK'de sakatlığı bulunan Mbakata yarınki maçta görev yapamayacak. Tedavisi tamamlanan Abena ise kadrodaki yerini alacak.

Güneydoğu ekibi, daha önce Kasımpaşa ile oynadığı maçların 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyetle ayrıldı.

Süper Lig'deki 20 maçta 3 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyeti bulunan Kasımpaşa ise 16 puanla 16. sırada yer alıyor.

Kocaelispor yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak

Kocaelispor, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında yarın Zecorner Kayserispor ile deplasmanda mücadele edecek

08.02.2026 11:53:00
AA
Kocaelispor yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak
Kocaelispor yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak
Kocaelispor, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında yarın Zecorner Kayserispor ile deplasmanda mücadele edecek.

RGH EnerTürk Enerji Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Kadir Sağlam yönetecek.

Ligde topladığı 24 puanla 9. sırada bulunan Kocaeli temsilcisi, oynadığı son 5 maçta 1 galibiyet aldı.

Kocaelispor'da tedavisi devam eden kaleci Jovanovic ile sarı kart cezalısı Karol Linetty karşılaşmada forma giyemeyecek.

Teknik direktör Selçuk İnan, Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile oynanan maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle kulübede yer alamayacak.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.