logo
07 MAYIS 2026

Brezilyalı sağ bek Başakşehir'de

Başakşehir, Lyon'da forma giyen Brezilyalı savunma oyuncusu Rafael'i 2+1 yıllığına kadrosuna kattığını duyurdu

08.09.2020 18:23:00
Brezilyalı sağ bek Başakşehir'de
Brezilyalı sağ bek Başakşehir'de
Son şampiyon Medipol Başakşehir, 2020-2021 sezonu hazırlıklarını transferlerle sürdürüyor.

Turuncu-lacivertliler, bir süredir görüşme halinde olduğu Brezilyalı futbolcu Rafael'i renklerine bağladığını açıkladı. Başakşehir sosyal medya hesabından paylaşılan video ile Rafael'in transferi duyurulurken, konuyla ilgili şu açıklama yapıldı: "Kulübümüz, Brezilyalı futbolcu Rafael ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Başarılı defans oyuncusunun imza töreninde Asbaşkanımız Mesut Altan ve CEO'muz Mustafa Eröğüt yer aldı. Kariyeri boyunca Manchester United ve Lyon gibi Avrupa'nın önemli kulüplerinde forma giymiş olan Rafael, kulübümüzde 4 numaralı formayı giyecek. Rafael'e ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz." 

Beşiktaş'ta Erdal Torunoğulları'nın ayak sesleri

Konyaspor hezimeti sonrasında Beşiktaş'ta kulisler şenlendi. Fikret Orman'a teveccüh var

06.05.2026 17:58:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'ta Erdal Torunoğulları'nın ayak sesleri
Beşiktaş'ta Erdal Torunoğulları'nın ayak sesleri
Konyaspor hezimeti sonrasında Beşiktaş'ta kulisler şenlendi. Fikret Orman'a teveccüh var. Ancak şu an başı kalabalık. Emre Kocadağ ve Ahmet Nur Çebi de hareketlendi. Ancak en net hareketlilik Erdal Torunoğulları cephesinde yaşanıyor.






Beşiktaş'ın Konyaspor'a da yenilmesiyle 2025-26 sezonu "ellerim bomboş" şarkısıyla maziye karıştı... ancak bu karışma sadece Sergen Yalçın'ın koltuğunu sallamakla kalmadı. Serdal Adalı için de "istifa" çağrılarına neden oldu. 






Siyah-beyazlı camiada bir kaynama var. Taraftarlar Sergen Yalçın'dan önce Serdal Adalı ve yönetiminden umudu kesmiş gibi. Muhalefet ise bu durumu avantaja çevirmek için kolları sıvadı. Fikret Orman'a bir teveccüh var. Özellikle taraftarlar arasında kendisini isteyen ciddi bir kitle var. Ancak eski başkanın özel hayatı yoğun.






Ahmet Nur Çebi, Emre Kocadağ gibi isimlerde kıpırdanma dikkatlerden kaçmıyor...  Ancak en dikkat çekici hareketlenme Erdal Torunoğulları cephesinde. 






Torunoğulları'nın uzun süredir başkan adaylığı için şartların oluşmasını beklediği konuşuluyor. Adalı ile yaşanan süreç, beklediği sürecin başlamasına neden olabilir.

Önümüzdeki haftalarda Beşiktaş'ta sadece teknik direktör değişikliği değil başkanlık koltuğu için de isimlerin havalarda uçuştuğu bir dönem bizi bekliyor olacak.

Galatasaray'da Davinson Sanchez gerilimi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ne yaptı, ne ettiyse Davinson Sanchez'i kazanamadı. Bunun üzerine yönetime "van Dijk'i alıyorsak, gönderelim" raporu verdi

06.05.2026 17:49:00
Haber Merkezi
Galatasaray'da Davinson Sanchez gerilimi
Galatasaray'da Davinson Sanchez gerilimi
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ne yaptı, ne ettiyse Davinson Sanchez'i kazanamadı. Bunun üzerine yönetime "van Dijk'i alıyorsak, gönderelim" raporu verdi. Başkan Dursun Özbek ise daha sezon başında 30 yaşındaki oyuncuya 3 yıllığına hem de yüzde 30 zamla sözleşme imzalanmasına onay veren Buruk'a sert çıktı: Sözleşme zammına onay veren sendin, oyuncuyu kazanacak olan da sensin.






Davinson Sanchez bu sezona kadar Galatasaray'da "duvar" gibiydi. Gelen çarpıyor, giden yıkılıyordu. Ta ki 15 Ağustos 2025'te sözleşmesinin yenilendiği açıklanana kadar. Hem 2028-29 sezonu sonuna kadar süre, hem de 4.5 milyon Euro maaşın üstüne yüzde 30 zammın yer aldığı sözleşmeyi kaptı. O günden sonra Kolombiyalı oyuncu sürekli geri gitmeye başladı. Davinson'un "istop" etmesiyle ilgili bomba bir de iddia var:

- Virgil van Dijk'le anlaşma yapıldı. Davinson'u yedek kalma korkusu sardı.






VAN DIKJ YÜZÜNDEN KRİZ ÇIKTI

Ancak Okan Buruk iddiaların aksine Ağustos ayındaki zamlı sözleşme sonrası Davinson'un yaşadığı düşüşü "konfor alanı sendromu" olarak yorumladı. 4.5 milyon Euro üzerine gelen %30 zam, oyuncuda "başardım" hissi yarattığını savundu. Yardımcılarıyla paylaştı.






Buruk eski agresifliğini ve çizgi savunmasındaki zamanlamasını geri kazanması için Davinson'a ekstra fiziksel yükleme de yaptı, psikolojik olarak destek de oldu. Ancak sonuç sıfır.






NE YAPTIYSA BAŞARILI OLAMADI

Bunun üzerine Buruk sözleşme zammı sonrası düşüş yaşandığı tespiti yaptırdı. Antrenman verilerinde ve maç içindeki özellikle mücadele istatistiklerinde belirlenen baremin altında kaldığını Davinson'a gösterdi. "Cezai yaptırım" tehdidi savurdu. Bu da işe yaramadı. Yönetimle görüşerek "performans odaklı disiplin yönetmeliğini" hatırlattı. Ancak şampiyonluk yarışında ceza kesilmedi.






6 MİLYON EURO'NUN ÜZERİNDE MAAŞ

Tüm bunlara rağmen Davinson'dan bir geri dönüş alınamadı. Okan Buruk da yönetime yeni raporunu sundu: "van Dijk transferini tamamlarsak Davinson'ı gönderelim" dedi.

Ancak maaşı 6 milyon Euro'yu aşan 30 yaşına gelmiş bir stoperi hem de 3 sezon daha sözleşmesi varken göndermek yönetim için "imkansız görev" gibi. Bu yüzden Dursun Özbek, Okan Buruk'a, "sözleşme zammına onay veren sendin, oyuncuyu kazanacak olan da sensin" karşılığını verdi.

Fatih Tekke transferde aynı hatayı yaptırmayacak

Fatih Tekke'ye göre Galatasaray ve Fenerbahçe bu sezon kendilerine defalarca "gelin 2. olun. Gelin şampiyon olun" dedi

06.05.2026 17:46:00
Haber Merkezi
Fatih Tekke transferde aynı hatayı yaptırmayacak
Fatih Tekke transferde aynı hatayı yaptırmayacak
Fatih Tekke'ye göre Galatasaray ve Fenerbahçe bu sezon kendilerine defalarca "gelin 2. olun. Gelin şampiyon olun" dedi. Ancak Trabzonspor'un zirve yarışını götürecek iyi oyuncuları olmasına rağmen takımı yarışta tutacak rotasyon oyuncuları olmadığı için üçüncülükle yetinmek zorunda kaldılar. Tekke'ye göre gelecek sezon daha yukarısının hedeflenmesi için gereken rotasyon oyuncuları mutlaka transfer edilmeli.






Trabzonspor taraftarı şaşkın... kaçan şampiyonluğa üzülen de var, bu kadroyla sezonun sonuna kadar şampiyonluk mücadelesinin içinde kalmanın gururunu yaşayan da. Şampiyonluk umutları matematiksel olarak bitti. 2. olma umudu hala devam ediyor. Ancak 3'üncülük artı garanti. Çünkü Beşiktaş'ın Trabzonspor'u yakalama şansı kalmadı.






FIRSATLAR TEPİLMESE BAŞKA ŞEYLER OLURDU

10-11 kişilik ana oyuncu grubuyla buralara kadar gelen ekipte her maç sonu oyuncuların sahadaki bitkin halleri, dökülen terin ve verilen emeğin en somut kanıtı oldu. Trabzonspor göze hoş gelen futbol oynamadı ama "mücadele etmediği" yönünde kimse görüş belirtmedi. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin dengesiz sonuçlar aldığı dönemlerde Trabzonspor ayağına kadar gelen liderlik fırsatlarını tepmese bugün bambaşka şeyler de konuşuluyor olabilirdi.






ROTASYON GÜÇLENDİRİLECEK

Bu yüzden Başkan Ertuğrul Doğan ile Fatih Tekke gelecek sezonun transfer planlaması üzerinde çalışmaya devam ederken özellikle rotasyonu güçlendirmenin üzerinde duruyorlar.

Her ne kadar as takıma takviyeler yapılacak olsa da söz gelimi her iki kanadı da savunacak bir bek, stoperleri yedekleyecek iyi bir rotasyon beki, 6 ve 8 oynayacak her an forma giymeye hazır orta saha oyuncusu ve hem 10 hem de kanatlar ile hem santrfor hem de kanat forveti olabilecek İsviçre Çakısı gibi isimler üzerinde araştırmalar yoğunlaşıyor.






YERLERİNİ ALACAK İSİMLER OLMADI

Fatih Tekke'ye göre Savic ve Batagov'un sakatlığında Nwaiwu'nun yanına stoper ekleyememek, Mustafa ve Lovik düştüğü zaman bek çıkaramamak, Oulai ve Folcarelli yokluğunda Bouchouari ve Ozan Tufan'dan daha iyisinin elde olmaması, kanatlar düştüğünde eksik kalınması ve Onuachu'ya yakın ayarda bir santrforun olmaması bu sezonun belki de şampiyon olunamamasının nedenlerinin başında geldi.

Galatasaray'da Icardi'ye dillere destan veda hazırlığı

Galatasaray tribünleri Icardi'ye veda için Antalyaspor maçında uzun süre konuşulacak bir organizasyon hazırlığında

06.05.2026 17:41:00
Haber Merkezi
Galatasaray'da Icardi'ye dillere destan veda hazırlığı
Galatasaray'da Icardi'ye dillere destan veda hazırlığı
Galatasaray tribünleri Icardi'ye veda için Antalyaspor maçında uzun süre konuşulacak bir organizasyon hazırlığında.

Amedspor'un da şartları zorladığı Mauro Icardi için Latin Amerika'dan ve Avrupa'dan da bazı takımlar takipte...







Tek gerçek ise Mauro Icardi'nin gelecek sezon Galatasaray forması giymeyecek olması. Ancak bu Süper Lig'de devam etmeyecek anlamına gelmiyor. 






Bu arada Antalyaspor maçı yalnızca bir şampiyonluk maçı değil; aynı zamanda Icardi'ye de bir veda maçı niteliğinde olacak. 






Taraftar grupları daha şimdiden Icardi için unutulmayacak bir veda töreni hazırlıyor. Gelen bilgilere göre soğuk kanlılığı ile tanınan Arjantinli yıldız bile maçtan sonra göz yaşlarını tutamayacak. Öyle dokunaklı bir veda olacak. 






Icardi'nin Galatasaray ile özdeşleşen figürüne yakışır koreografiler ve besteler hazırlandığı konuşuluyor.

Fenerbahçe'de Mourinho sesleri yükseliyor

Jose Mourinho'yu gözünü bile kırpmadan 250 bin euro'luk hediye alacak kadar seven Fenerbahçe'nin başkan adaylarından birisinin camiayı yerinden zıplatacak bir karar aldığı iddia edildi

06.05.2026 17:37:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'de Mourinho sesleri yükseliyor
Fenerbahçe'de Mourinho sesleri yükseliyor
İddiaya göre adı geçen başkan adayının eski yönetimin Portekizli teknik adamı getirdiğini ancak kendisine istediği takımı veremediği için "günah keçisi" ilan edildiğini savundu. Başkan seçilirse Mourinho'ya "bu kez istediği takımı kurarak" bir şans daha vereceğinisöyledi.






Yardım vakıflarının faaliyetlerinde veya hayır işlerinde sık sık önümüze çıkan Fenerbahçe'nin "zenginliği" ile kendini ön plana çıkaran başkan adayının en büyük özelliği Kasımpaşa'dan yetişmiş olması. Ailesinin ve yakınlarının düğünlerinde nikah şahitleri ve onur konukları ile dikkatleri çeken Fenerbahçe kulübünün başkan adayının servetinin temelleri 1960'lı yıllarda atıldı.






1 MİLYAR DOLAR SINIRINI AŞIYOR

Forbes Türkiye'nin 2025-2026 verilerine göre kişisel serveti yaklaşık 750 milyon dolar civarında olan Fenerbahçe'nin başkan adayı aynı zamanda Türkiye'nin en zengin 100 ismi arasında. Sahip olduğu Holding'in yıllık toplam cirosu 1 milyar dolar sınırını aşıyor.






Kısacası Kasımpaşa'da yerel bir kömür ticaretiyle başlayan aile mirasını, ikinci kuşak olarak modern limancılık, ağır sanayi ve küresel lojistikle birleştirerek Fenerbahçe'ye "paralı" başkan adayı olacak kadar zengin bir işadamına dönüştü.






"50 MİLYON DOLAR HİBE ETTİM"

Seçim kampanyası "ekonomik güç" ve "stadyum" üzerine kurulu. Kulübe son 15 ayda herhangi bir hizmet veya sponsorluk karşılığı olmadan 50 milyon dolar hibe verdiğini söyleyen aday "Galatasaraylılarla iş yapmayacağız, onlarla maddi ve manevi mücadele etmek için geliyoruz" diyerek hedefini ezeli rakibini geçmek olarak belirledi. Yönetim kurulunun %80'inin hazır olduğunu ancak isimleri doğru zamanda açıklayacağını söylüyor.






MOURINHO İLE İLGİLİ PLANLARI VAR

Başkan adayıyla ilgili en iddialı dedikodu ise şu günlerde Real Madrid'in başına döneceği iddia edilen Jose Mourinho'yu Fenerbahçe'ye geri getirmek olarak söyleniyor. 250 bin euro'luk hediye alacak kadar sevdiği ve futbol bilgisine güvendiği Portekizli teknik adam için Fenerbahçe başkan adayının, "daha önce kendisine sağlayamadığımız tüm imkanları sağlayacağım. O da bize gerçek Mourinho'yu gösterecek" şeklinde kararını savunduğu iddia ediliyor.

Serdal Adalı'nın istifa kararı! Sergen Yalçın ikiletmeyecek

Beşiktaş bir anda karıştı. Sergen Yalçın, 'sorumluluğu benim veya yönetimin alması doğal' diyerek Konyaspor hezimetinde sorumluluk paylaşımı istedi

06.05.2026 17:17:00
Haber Merkezi
Serdal Adalı'nın istifa kararı! Sergen Yalçın ikiletmeyecek
Serdal Adalı'nın istifa kararı! Sergen Yalçın ikiletmeyecek
Beşiktaş bir anda karıştı. Sergen Yalçın, 'sorumluluğu benim veya yönetimin alması doğal' diyerek Konyaspor hezimetinde sorumluluk paylaşımı istedi.

Ancak Serdal Adalı ve yönetimi istifa etmeyecek. Sergen Yalçın bırakırsa da 'dur' demeyecek.







Sergen Yalçın'ın Konyaspor maçından sonra yaptığı açıklamalar, "dobracı" tavrının devamı oldu. Satır aralarını Beşiktaş ve Türk futbolu dinamikleriyle okuduğumuzda ise durum bambaşka.






Sergen Yalçın, "sorumluluğu benim veya yönetimin alması doğal" ifadesiyle işin bittiğini itiraf etti. Ancak başarısızlığın faturasının sadece kendisine değil, yönetime de kesilmesini istedi. Yönetimle arasındaki "kan uyuşmazlığını" itiraf etti.






Bazılarına göre "başka yönetimle çalışmak istiyor" bazılarına göre de, "mevcut şartlar ve vizyonla sürdürülebilirlik kalmadı" mesajını vermeyi istedi. 






Yalçın'ın bu sözlerinden sonra Serdal Adalı yönetiminin de istifa kararı alabileceği konuşuluyordu. Ancak yönetim şu an için istifa ya da benzeri bir karar almayı düşünmüyor.  Yalçın istifa ederse kabul etmeyi planlıyor.

İtalya'dan gelen haberler kötü: Galatasaray'ı istemiyor

Şampiyonluk için kalan son iki maçını da kazanarak bu sezonu da zaferle bitirmek isteyen Galatasaray bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı

06.05.2026 16:41:00
Haber Merkezi
İtalya'dan gelen haberler kötü: Galatasaray'ı istemiyor
İtalya'dan gelen haberler kötü: Galatasaray'ı istemiyor
Sarı-kırmızılıların gündemine gelen isimlerden olan Juventus forması giyen Federico Gatti'den ise kötü haber geldi






Gelecek sezonun kadro çalışmalarına başlayan Galatasaray, yeni sezonda kesin olarak stoper hattına takviye yapmak istiyor. İtalyan basınından Tuttosport, sarı-kırmızılıların Juventus forması giyen Federico Gatti ile ilgilendiğini yazmıştı. Ancak oyuncu cephesinden gelen haberler pek parlak değil. 






GERİ ÇEVİRDİ
 
Yine Tuttosport'un haberine göre, Juventus forması giyen Federico Gatti, son haftalarda Galatasaray'dan gelen ilgiyi geri çevirdi. Juventus ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2030 yılına kadar devam eden İtalyan stoper, bu sezon forma giydiği 25 karşılaşmada 4 gol kaydetti.







Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 16 milyon Euro olan Gatti içi Juventus kulübü 20-25 milyon Euro istiyor.






Sergen Yalçın'ın istifa etmeme nedeni! Tazminat beklentisine girdi

Konyaspor yenilgisinden sonra '2 hafta kala bırakırsak ayıp olur' diyen Sergen Yalçın'ın 'profesyonellik' yapmadığı aslında 'işim artık bitti, sadece etik olarak buradayım' demek istediği iddia edildi 

06.05.2026 16:40:00
Haber Merkezi
Sergen Yalçın'ın istifa etmeme nedeni! Tazminat beklentisine girdi
Sergen Yalçın'ın istifa etmeme nedeni! Tazminat beklentisine girdi
Konyaspor hezimetinden sonra '2 hafta kala bırakırsak ayıp olur' diyen Sergen Yalçın'ın 'profesyonellik' yapmadığı aslında 'işim artık bitti, sadece etik olarak buradayım' demek istediği iddia edildi. Yalçın'ın zihinsel olarak istifa ettiği ancak tazminat beklediği de Beşiktaş camiasında konuşulmaya başlandı.






Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Konyaspor faciasından sonra yaptığı açıklamalarla "açık kapı" bıraktı. Topu yönetime atmaktan da çekinmedi:






- Taraftar istifa diye bağırabilir. Başarısızlıkta sorumluluğu benim veya yönetimin alması doğal. 2 maçı oynamak zorundayız.

- Ayıp olur 2 hafta kala bırakırsak. Taraftarımız bırakmamı istiyorsa bırakırız. Hiç ondan yana şüpheniz olmasın.






Yalçın bu sözlerle sorumluluğu tek başına üzerine almayıp yanına yönetimi de ekledi. Serdal Adalı ve ekibini de ateşe ateşe attı. "Bu takımı ben kurmadım" demedi. Daha önce defalarca söylemişti. Ortam sıcakken kadro planlamasını şikayet etmedi. Ancak istifa denince "ederim" demeye getirdi.






"2 hafta kala bırakırsak ayıp olur" sözü ise profesyonellik olarak algılanmadı. Pek çoklarına göre "işim atık bitti, sadece etik olarak buradayım" anlamı çıkıyor.






İddialara göre bu söylemiyle Sergen Yalçın, zihinsel olarak takımla bağını kopardığını ancak tazminat veya prestij gibi sebeplerden dolayı sezon sonunu beklediğinin göstergesi anlamına geliyor.

Hakan Safi'ye dev müttefik! Aziz Yıldırım'la savaşta ön safta

Fenerbahçe'de başkanlık yarışı muhtemelen Aziz Yıldırım ile Hakan Safi arasında geçecek. Safi bu süreçte kendisine Metin Sipahioğlu'nu müttefik olarak seçti

06.05.2026 16:30:00
Haber Merkezi
Hakan Safi'ye dev müttefik! Aziz Yıldırım'la savaşta ön safta
Hakan Safi'ye dev müttefik! Aziz Yıldırım'la savaşta ön safta
Fenerbahçe'de başkan adaylarından Hakan Safi'nin muhtemelen Aziz Yıldırım'la gireceği başkanlık yarışında Metin Sipahioğlu'nun iletişim stratejilerinden yararlanma kararı aldığı belirtildi. 






Sipahioğlu, geleneksel spor yöneticiliğinin aksine sosyal medyayı ve dijital platformları bir "koz" olarak kullanma konusunda uzmanlaşmış bir isim.






Seçim sürecinde Hakan Safi'nin adaylığının dijital itibarını güçlendirmeye, taraftar ve kamuoyu algısını anlık verilerle yöneterek kriz anlarında hızlı refleks gösterilmesini sağlamayı amaçlıyor.






Aziz Yıldırım ve ekibinin algı yönetimi çalışmalarına karşı proaktif cevaplar geliştirebilecek bir isim. Safi aleyhine oluşabilecek dezenformasyonun önünü kesecek argüman setleri de hazırlayabilir.






Sipahioğlu özellikle "Hep Destek Tam Destek" felsefesi ile Hakan Safi'nin kurmak istediği sürdürülebilir başarı sisteminde köprü görevi görmeye çalışacak.






Gabriel Sara'da 40 milyon euro'luk risk

Brezilya Milli Takımı'na seçilen ve piyasası zirve yapan Gabriel Sara'ya başta Premir Lig olmak üzere pek çok ülkeden teklif var

06.05.2026 15:25:00
Haber Merkezi
Gabriel Sara'da 40 milyon euro'luk risk
Gabriel Sara'da 40 milyon euro'luk risk
Sol ayak bileği iç-ön yan bağlarında hasar ve kemikte ödem tespit edilen Gabriel Sara'nın bıçak altına yatması, cerrahi temizlik (artroskopi) yapılması gündeme geldi. Premier Lig dahil pek çok talibi olan ve Brezilya ile Dünya Kupası'na gitmesi gündemde olan sambacı için Galatasaray yönetimi 40 milyon euro ve üzeri bir satış beklentisi içine girmişti.






Brezilya Milli Takımı'na seçilen ve piyasası zirve yapan Gabriel Sara'ya başta Premir Lig olmak üzere pek çok ülkeden teklif var. Yönetimin hayali satışından en az 40 milyon Euro'yu kasaya koymak. Ancak sambacı, Mart ayındaki milli ara sırasında Brezilya Milli Takımı kampında sol ayak bileğinden bir sakatlık yaşadı. Yapılan kontrollerde sol ayak bileği iç-ön yan bağlarında hasar ve kemikte ödem tespit edildi.






ANTALYASPOR MAÇINDA OYNAYABİLİR Mİ?

Teknik direktör Okan Buruk, Fenerbahçe derbisi öncesinde Sara'nın hafta boyu takımla çalışamadığını, sadece maçtan bir gün önce çok kısa bir süre denendiğini açıkladı.






Derbiden sonra da Gabriel Sara'nın bilek ağrıları devam etti. Antrenmana başlayınca ağrılar nüks etti. Samsunspor maçında riske edilmedi. Antalyaspor maçında oynama ihtimalindan bahsediliyor. Ancak sakatlığı ile ilgili sürpriz de bir iddia da var.






ATROSKOPİ YAPILMASI GÜNDEME GELDİ

Sara hali hazırda ani yön değiştirmelerde, sıçrama sonrası yere inişlerde ve ayak bileğinin dışa veya içe doğru kontrolsüzce "kaçtığını" hissettiğini teknik ekiple paylaştı. Bu durum sağlık ekibi tarafından bağın eklemi tutamadığı şeklinde yorumlandı.

Sara her sahaya çıktığında, antrenman sonrası ayak bileği portakal gibi şişiyor... bu da eklem içinde bir kronik inflamasyon olduğuna işaret olarak kabul edildi. Ağrı kesicilerle baskılanamadığı için cerrahi temizlik (artroskopi) yapılması gündeme geldi.






2.5 AY SAHALARDAN UZAK KALABİLİR

Sambacının Brezilya Milli Takımıyla Dünya Kupası'nı kaçırmasına bile neden olabilecek atroskopi ise en az 2.5 aylık bir sahalardan uzak kalma anlamına gelir. Sara daha büyük bir sakatlık pahasına bile olsa seçilme şansı varsa Brezilya Milli Takımı'nın nihai kadrosunun açıklanmasını ve Dünya Kupasına gitmeyi hayal ediyor. Eğer Dünya Kupasına gidemezse o zaman bıçak altına yatması gündeme gelecek.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.