logo
23 HAZİRAN 2026

BTP Adana İl Teşkilatından bayramlaşma programı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Adana İl Başkanlığı, bayram vesilesiyle il binasında geniş kapsamlı bir bayramlaşma programı düzenledi. Gençlik kolları, kadın kolları ve il yönetiminin yoğun katılım gösterdiği program, adeta bir gövde gösterisine dönüştü

29.05.2026 22:07:00
Hasan Gündoğdu
BTP Adana İl Teşkilatından bayramlaşma programı
BTP Adana İl Teşkilatından bayramlaşma programı
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Adana İl Başkanlığı, bayramın coşkusunu ve birleştirici ruhunu il binasında düzenlenen geleneksel bayramlaşma programıyla yaşadı. Teşkilat mensuplarının adeta akın ettiği programda; il yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları bir araya gelerek bayram sevincini paylaştı. Yoğun katılımın gözlendiği ve samimi bir atmosferde geçen buluşma, partililer arasında büyük bir moral ve motivasyon kaynağı oldu.






Gündem: Üye Kayıt Çalışmaları
 
Bayramlaşma merasiminin ardından, BTP Adana İl Başkanlığı stratejik bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Program kapsamında bir araya gelen kurmaylar, hem Türkiye gündemindeki sıcak gelişmeleri değerlendirdi hem de partinin önümüzdeki döneme ait yol haritasını masaya yatırdı. Toplantıda, BTP'nin çözüm odaklı siyaset anlayışının sahada vatandaşlara aktarılması konusunda kararlılık vurgusu yapıldı.







İl Başkanı Ahmet Haznedar: "Üyelik Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Edeceğiz"
 
Programda gündeme ve parti içi çalışmalara yönelik önemli açıklamalarda bulunan BTP Adana İl Başkanı Ahmet Haznedar, teşkilatın dinamizminden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.







Haznedar, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:
 
"Bayramlar; birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızın en üst seviyeye çıktığı müstesna günlerdir. Bugün burada, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve il yönetimimizle birlikte bu güzel ruhu paylaşıyor olmaktan gurur duyuyoruz. Ancak bizler için durmak yok. Ülkemizin içinde bulunduğu bu kritik süreçte, Bağımsız Türkiye Partisi'nin vizyonuna ve projelerine her zamankinden daha fazla ihtiyaç vardır. Bu doğrultuda, Adana genelinde başlattığımız üyelik çalışmalarına hız kesmeden, tempoyu daha da artırarak devam edeceğiz. Sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmayacağız."







Teşkilattan Tam Destek
 
Güçlü katılımın sağlandığı program, il başkanı, yönetim kurulu üyeleri ve partililerin karşılıklı bayram tebrikleri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu. BTP Adana İl Teşkilatı, bayramlaşma programıyla birlikte önümüzdeki dönem saha çalışmaları için startı vermiş oldu.

Bolu'da maden ocağında göçük: 1 işçi hayatını kaybetti

Bolu'nun Mengen ilçesinde maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti

17.06.2026 12:18:00
İHA
Bolu'da maden ocağında göçük: 1 işçi hayatını kaybetti
Bolu'da maden ocağında göçük: 1 işçi hayatını kaybetti
Olay, Mengen ilçesine bağlı Gökçesu beldesindeki maden ocağında sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, maden ocağında işçilerin çalışması esnasında henüz bilinmeyen bir nedenle göçük meydana geldi.






112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine jandarma, çok sayıda sağlık, İtfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Yapılan ilk çalışmalarda maden işçisi Muhammet Özkul'un cansız bedenine ulaşıldı.








Ekiplerin göçük altında kalan maden ocağındaki çalışmaları devam ediyor.






Dev vinç gemisi 'Saipem 7000' İstanbul Boğazı'ndan geçti

Dünyanın en büyük üçüncü yarı batık vinç gemisi 'Saipem 7000'in İstanbul Boğazı'ndan geçti. Geminin Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün altından geçtiği anlar havadan görüntülendi

17.06.2026 12:04:00
İHA
Dev vinç gemisi 'Saipem 7000' İstanbul Boğazı'ndan geçti
Dev vinç gemisi 'Saipem 7000' İstanbul Boğazı'ndan geçti
Dünyanın en büyük üçüncü yarı batık vinç gemisi olan devasa boyutlardaki "Saipem 7000", sabah erken saatlerinde İstanbul Boğazı'na giriş yaptı.






Kritik geçiş nedeniyle İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği, sabah saat 06.00'dan itibaren çift yönlü olarak askıya alınmıştı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri altında gerçekleştireceği geçişte, dev gemiye çok sayıda kurtarma römorkörü ve kılavuz kaptan eşlik etti. 






Dev geminin Yavuz Sultan Selim Köprüsünün altından geçiş anları havadan görüntülendi.













Emniyet şeridinde katliam gibi kazada iddianame hazırlandı

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 9 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin davanın 12'nci duruşmasında savcı, tutuksuz yargılanan sanığın "taksirle ölüme neden olma" suçundan cezalandırılmasını talep etti. Mütalaaya karşı savunma yapan sanık, "Kaza sırasında 4 evladım ve eşim vardı arabanın içinde, çok üzgünüm, keşke böyle bir kaza yaşanmasaydı" dedi

17.06.2026 12:01:00
İHA
Emniyet şeridinde katliam gibi kazada iddianame hazırlandı
Emniyet şeridinde katliam gibi kazada iddianame hazırlandı
Kaza, 16 Haziran 2023 tarihinde Korkuteli-Elmalı yolu Beğiş Yaylası Öküzgözü mevkiinde meydana geldi. Erhan Deniz yönetimindeki 07 YBN 01 plakalı otomobil, emniyet şeridinde bulunan Muharrem Ertör yönetimindeki 07 L 9456 plakalı araca arkadan çarptı. Kazada Muharrem Ertör olay yerinde hayatını kaybetti.






Aynı araçta bulunan Gülten Ertör (59), Berra Türkmen (8), Kübra Türkmen (34), Beyza Türkmen (4), Abdullah Türkmen (34) ile 07 YBN 01 plakalı otomobilin sürücüsü Erhan Deniz ve araçta yolcu olarak bulunan Sudenaz Deniz (13), Dürdane Deniz (8), Veli Deniz (10), Emine Deniz (35) ve Hatice Nur Deniz yaralandı. Durumu ağır olan Gülten Ertör ile torunu Berra Türkmen, sevk edildikleri hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralılar Elmalı Devlet Hastanesi ve Korkuteli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, yaşamını yitiren Muharrem Ertör'ün cenazesi otopsi işlemleri için Korkuteli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Tedavisinin ardından otomobil sürücüsü Erhan Deniz, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.








Taksirle ölüme neden olma suçundan cezalandırılması talep edildi

Olayın ardından hakkında "taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma" suçundan iddianame hazırlanan Erhan Deniz'in yargılanmasına Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. 12'nci duruşmaya tutuksuz sanık Erhan Deniz, mağdurlar Abdullah Türkmen, Kübra Türkmen, Rasim Ertör ve taraf avukatları katıldı.








Müştekiler sanığın cezalandırılmasını talep ederken, Cumhuriyet savcısı ise sanığın "taksirle ölüme neden olma" suçundan cezalandırılması yönünde mütalaa verdi.

Sanık Erhan Deniz, mütalaaya karşı yaptığı savunmada suçlamaları kabul etmediğini belirterek, "Atılı suçları kabul etmiyorum. Kaza sırasında 4 evladım ve eşim vardı arabanın içinde, çok üzgünüm, keşke böyle bir kaza yaşanmasaydı" ifadelerini kullandı.








Mahkeme heyeti, dosyadaki eksik hususların giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.






logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.