logo
24 HAZİRAN 2026

BTP Balıkesir Teşkilatından Edremit çıkartması: Anneler Günü kutlaması

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Balıkesir İl Teşkilatı, saha çalışmaları kapsamında Edremit ilçesinde geniş kapsamlı bir program gerçekleştirdi

10.05.2026 12:30:00
Hasan Gündoğdu
BTP Balıkesir Teşkilatından Edremit çıkartması: Anneler Günü kutlaması
BTP Balıkesir Teşkilatından Edremit çıkartması: Anneler Günü kutlaması
Esnafın nabzını tutan ve vatandaşla kucaklaşan BTP heyeti, Anneler Günü vesilesiyle gerçekleştirdikleri karanfil dağıtımıyla da Edremit halkının gönlünü fethetti.






Yoğun katılımlı saha çalışması
 
Edremit'te gerçekleştirilen programa BTP MYK Üyesi Hayri Abatay, BTP Balıkesir İl Başkanı Arif Deniz, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tarhanlı, Kadın Kolları temsilcileri ve çok sayıda teşkilat mensubu katılım sağladı.
 
Program dahilinde ilçenin işlek noktalarında stantlar kurulurken, parti politikaları hakkında vatandaşlara bilgilendirmeler yapıldı.







Esnafın sorunları dinlendi
 
MYK Üyesi Hayri Abatay ve İl Başkanı Arif Deniz önderliğindeki heyet, Edremit esnafını dükkanlarında ziyaret ederek ekonomik süreçlere dair görüş alışverişinde bulundu. Esnafın talep ve beklentilerini tek tek not eden teşkilat üyeleri, partinin ekonomik çözüm projelerini içeren broşürleri paylaştı.







Anneler Günü'ne özel anlamlı jest
 
Programın en duygusal anları ise Anneler Günü dolayısıyla gerçekleştirilen karanfil dağıtımı sırasında yaşandı. Kadın Kolları üyeleriyle birlikte sokaktaki annelere ve kadın vatandaşlara karanfil takdim eden BTP heyeti, günün anlam ve önemine vurgu yaparak kadınların toplumsal hayattaki yerinin önemini hatırlattı.







"Edremit'te verimli bir gün geçirdik"
 
Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan BTP Balıkesir İl Başkanı Arif Deniz, şu ifadeleri kullandı:
 
"Bugün Edremit'te teşkilat mensubu arkadaşlarımızla birlikte hem esnafımızın derdini dinledik hem de stand çalışmalarımızla halkımızla buluştuk. Ayrıca kıymetli annelerimize karanfillerimizi sunduk. Edremit halkının partimize olan ilgisi bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Çok güzel ve verimli bir programı geride bıraktık."







BTP heyeti, Edremit'teki programın ardından saha çalışmalarına Balıkesir'in diğer ilçelerinde de ara vermeden devam edeceklerini belirterek çalışmalarını sonlandırdı.






Bayraktar KIZILELMA'dan gövde gösterisi

Bayraktar KIZILELMA, ASELSAN ve ROKETSAN tarafından geliştirilen TOYGUN Elektro-Optik Sensör Sistemi ve Lazer Güdüm Kiti 82 ile hedefi tam isabetle vurdu

24.06.2026 10:38:00
İhlas Haber Ajansı
Bayraktar KIZILELMA'dan gövde gösterisi
Bayraktar KIZILELMA'dan gövde gösterisi
TOYGUN Elektro-Optik Hedefleme Sistemi ile havalanan Bayraktar KIZILELMA, ASELSAN ve ROKETSAN tarafından geliştirilen TOYGUN Elektro-Optik Sensör Sistemi ve Lazer Güdüm Kiti 82 ile hedefi tam isabetle vurdu.






Baykar tarafından yerli ve milli olarak geliştirilen KIZILELMA insansız savaş uçağı, testlerine hız kesmeden ediyor. Bayraktar KIZILELMA, gövde kısmında taşıdığı TOYGUN Elektro-Optik Sensör Sistemi ile başarılı atışlar gerçekleştirdi. KIZILELMA, ASELSAN tarafından yerli ve milli olarak geliştirilen Lazer Güdüm Kiti 82 ve yine ROKETSAN tarafından geliştirilen TEBER Güdüm Kiti'yle başarılı atışlara imza attı.








Öte yandan TOYGUN EOTS, Bayraktar KIZILELMA'nın düşük görünürlük kabiliyetini koruyarak gelişmiş hedefleme yapabilmesini sağlıyor.

Kütahya'da zehirlenme vakası: 114 kişi hastaneye başvurdu

Kütahya'da okul etkinliğinde yedikleri yemeğin ardından rahatsızlanan ve sağlık kuruluşlarına başvuranların sayısı 114'e yükseldi. Öğrencilerden 113'ü taburcu edilirken, 1 kişinin ise tedavi ve gözlem süreci devam ediyor

24.06.2026 09:09:00
İHA
Kütahya'da zehirlenme vakası: 114 kişi hastaneye başvurdu
Kütahya'da zehirlenme vakası: 114 kişi hastaneye başvurdu
Olay, Meydan Mahallesi'ndeki Şule Mete Tetik İmam Hatip Ortaokulu'nda meydana geldi. Okulda gerçekleştirilen etkinlik kapsamında öğrenci ve davetlilere tavuklu pilav ikram edildi.








İkram sonrası rahatsızlanan çok sayıda kişi kendi imkanlarıyla ve ambulanslarla Kütahya Şehir Hastanesi ile çeşitli sağlık kuruluşlarına müracaat etti. Yapılan kontrollerin ardından zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvuranların sayısının 96'sı öğrenci ve 18'i de yetişkin olmak üzere toplam 114 ulaştığı öğrenildi.








Tedavi altına alınan öğrencilerden 113'i taburcu edilirken, 1 kişinin ise hastanelerde müşahede altında tutulduğu ve kontrollerinin sürdüğü bildirildi.

Oyuncu Ece İrtem son yolculuğuna uğurladı

Genç yaşta hayatını kaybeden oyuncu Ece İrtem toprağa verildi

17.06.2026 14:14:00 / Güncelleme: 17.06.2026 14:17:46
İhlas Haber Ajansı
Oyuncu Ece İrtem son yolculuğuna uğurladı
Oyuncu Ece İrtem son yolculuğuna uğurladı
Genç yaşta hayatını kaybeden oyuncu Ece İrtem, sevenlerinin gözyaşları içerisinde Aydın'ın Kuşadası ilçesinde toprağa verildi.






Oyuncu Ece İrtem, 15 Haziran 2026 tarihinde rahatsızlanarak evinde hayatını kaybetti. Doğum gününden bir gün sonra hayatını kaybeden İrtem'in vefat haberi yakınları ve hayranlarında büyük üzüntüye neden oldu. Genç yaşta hayatını kaybeden oyuncu Ece İrtem'in cenazesi dün Adli Tıp Kurumu'ndan babası Vural İrtem tarafından alınmıştı.

Oyuncu İrtem'in cenazesi, bugün öğle namazını müteakip, Hanım Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Kuşadası Yeniköy Mezarlığı'nda sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.








Aile yakınlarından Semra Karataş, genç oyuncunun ölümüyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Çok sevdiğimiz bir insandı. Bizim için çok değerliydi. Genç yaşta ölümü bize yasa boğdu, hepimiz çok üzgünüz" diye konuştu.








Cenazeye genç oyuncunun annesi Nuriye İrtem, babası Vural İrtem, aile yakınları, dizi ve sinema oyuncusu Gürkan Uygun, genç oyuncunun arkadaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bolu'da maden ocağında göçük: 1 işçi hayatını kaybetti

Bolu'nun Mengen ilçesinde maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti

17.06.2026 12:18:00
İHA
Bolu'da maden ocağında göçük: 1 işçi hayatını kaybetti
Bolu'da maden ocağında göçük: 1 işçi hayatını kaybetti
Olay, Mengen ilçesine bağlı Gökçesu beldesindeki maden ocağında sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, maden ocağında işçilerin çalışması esnasında henüz bilinmeyen bir nedenle göçük meydana geldi.






112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine olay yerine jandarma, çok sayıda sağlık, İtfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Yapılan ilk çalışmalarda maden işçisi Muhammet Özkul'un cansız bedenine ulaşıldı.








Ekiplerin göçük altında kalan maden ocağındaki çalışmaları devam ediyor.






logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.