logo
25 MART 2026


BTP Teşkilat Başkanı Kepekçi Kilis’te: “Türkiye’nin geleceğini planlıyoruz”

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Bestami Kepekçi, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni kapsayan ziyaret programına Kilis'ten başladı. Kilis'te parti teşkilatıyla bir araya gelen Kepekçi, hem saha çalışmalarını değerlendirdi hem de partinin gelecek vizyonuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu

22.03.2026 20:40:00 / Güncelleme: 22.03.2026 20:50:42
Hasan Gündoğdu
BTP Teşkilat Başkanı Kepekçi Kilis’te: “Türkiye’nin geleceğini planlıyoruz”
BTP Teşkilat Başkanı Kepekçi Kilis’te: “Türkiye’nin geleceğini planlıyoruz”
Kilis'te gerçekleştirilen toplantıya İl Başkanı Alaiddin Özkar, Musabeyli İlçe Başkanı Erdal Gültekin, Polateli İlçe Başkanı Mehmet Saygılı, il yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda özellikle üye çalışmaları ve saha faaliyetleri detaylı şekilde ele alındı.
 
"Teşkilatlarımız sahada güçleniyor"
 
Toplantıda söz alan il ve ilçe başkanları, son dönemde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Teşkilat temsilcileri, Kilis genelinde vatandaşlarla kurulan temasların arttığını, üye kazanımında ciddi bir ivme yakalandığını ve sahadan alınan geri dönüşlerin oldukça olumlu olduğunu ifade etti.
 
İlçe başkanları ayrıca, önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmalarla birlikte BTP'nin Kilis'te en çok konuşulan ve en hızlı büyüyen siyasi yapı olacağını vurguladı.







Kepekçi: "Milli Ekonomi Modeli bir tercih değil, zorunluluktur"
 
Toplantıda kapsamlı bir değerlendirme yapan Doç. Dr. Ali Bestami Kepekçi, konuşmasında özellikle Milli Ekonomi Modeli'nin önemine dikkat çekti. Kepekçi, mevcut ekonomik sistemin sürdürülebilir olmadığını belirterek şunları söyledi:
 
"Bugün dünyada yaşanan ekonomik krizler, gelir dağılımındaki bozulmalar ve üretimden kopuş, mevcut sistemin tıkandığını açıkça göstermektedir. Milli Ekonomi Modeli ise üretimi, adaleti ve insanı merkeze alan bir yaklaşımdır."
 
Viyana'da düzenlenen 11. Uluslararası Milli Ekonomi Modeli Kongresi'ne de değinen Kepekçi, bu kongrede modelin akademik düzeyde tartışıldığını ve uluslararası alanda ilgi gördüğünü ifade etti.







Yeni üyeye rozet takıldı
 
Toplantı sırasında partiye katılan yeni bir üyeye rozet, Doç. Dr. Kepekçi tarafından takıldı. Bu an, teşkilatın sahadaki büyümesinin ve artan ilginin somut bir göstergesi olarak değerlendirildi.

 
Bölge programı Kilis'ten başladı
 
Kilis ziyaretiyle başlayan Güneydoğu programının bölgedeki diğer illerle devam edeceği öğrenildi. Parti yönetimi, bu ziyaretlerle teşkilat yapısını güçlendirmeyi ve saha çalışmalarını daha etkin hale getirmeyi hedefliyor.
 
BTP'nin Kilis'te gerçekleştirdiği bu toplantı, yalnızca bir istişare programı değil, aynı zamanda partinin sahadaki gücünü artırma ve uzun vadeli hedeflerini teşkilatlara aktarma sürecinin önemli bir adımı olarak öne çıktı.
 
Özellikle üye çalışmalarındaki artış, sahadan gelen olumlu geri dönüşler ve ortaya konan vizyon, BTP'nin Kilis'te daha etkin bir siyasi aktör olma yolunda ilerlediğini gösteriyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.