logo
08 NİSAN 2026

"Bu laf sadece hocaya değil"

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Fatih Terim, bizim onurumuz, gururumuz ve başarılarımızın ikonu olur. Görüş ayrılıkları olabilir ama Fatih Terim ile bunu çözmek için 5 dakika yeter. İyi niyetli ve samimi oldukça her şeyin düzeleceğine inanıyoruz" diye konuştu

08.10.2019 00:00:00
"Bu laf sadece hocaya değil"
"Bu laf sadece hocaya değil"
Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı futbol takımının teknik direktörü Fatih Terim ile aralarında herhangi bir sorun olmadığını söyledi.

Cengiz, Galatasaray Futbol Takımı İdari Direktörü Şükrü Hanedar'ın vefat eden babası Ömer Hanedar'ın cenaze namazının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile aralarında sıkıntı olduğu yönündeki iddialara ilişkin, "Fatih Terim ile aramızda en ufak bir sorun yok. Açıklıkla ifade ediyorum ki, bizim derdimiz Fatih Terim olsun. Asla, öyle bir derdimiz olamaz. Fatih Terim, bizim onurumuz, gururumuz ve başarılarımızın ikonu olur. Görüş ayrılıkları olabilir ama Fatih Terim ile bunu çözmek için 5 dakika yeter. İyi niyetli ve samimi oldukça her şeyin düzeleceğine inanıyoruz. Biz hocamıza hiç müdahale etmeyiz. Fatih hocamızın değerini biliyoruz. Bunun futbolcular tarafından da tamamen kavranarak ölümüne mücadele eden bir Galatasaray olmasını diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı kulübün yönetimi ve futbol takımı üzerinde medyada çıkan haberlerle ilgili de görüşlerini aktaran Cengiz, "Bir bardak suda nasıl fırtına kopartılır... Belli şer cephelerinin tabiri caizse lağım farelerinin nasıl saldırdığını şaşkınlıkla izledim. Bana yönelik eleştirilerin tamamını hukuka sevk ettik. Bu ülkede hukuk ve adalet varsa yaratılmak istenen algıyı kıracaktır. Buna inanıyoruz. İnsanlar hem hocamızın hem yönetimimizin haysiyetine saldırıcı ve yalan beyanlar üzerine yorum yapmışlar. Bunlar bizi üzüyor." diye konuştu. Mustafa Cengiz, sözlerini şöyle sürdürdü: "Şu anda konuşurken bile hocamızla ilgili bir sorun gelmiyor aklıma. Haftalardır çok yoğun bir şekilde Emlak Konut, Riva, Florya ve yapılandırma anlaşmasının nihai imzalarının sorunları ile uğraşıyoruz. Şu anda Florya'yı tekrar kazanmak çok önemli. Bu, tarihi bir olgu. Takımı da olumlu şekilde etkileyecek. Kemerburgaz'dan da vazgeçmedik. Bütün işleri yaptık. Orada bir işgal var. O işgalci de oradan çıkacak çünkü ruhsatı yok. Riva projesine devam ederek Galatasaray'ı en iyi duruma getirmeye çalışacağız. Bütün çabamız bu."

"Kaybedilmiş bir şey yok"

Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı futbol takımın Süper Lig'de üst üste yaşadığı puan kayıplarıyla ilgili şunları kaydetti: "Geç yapılan transferlerden ve başka nedenlerden dolayı takım birlikte hazırlık dönemi geçiremedi. Takım tam olarak istediğimiz kondisyona sahip değil. Şu anda birinci ile aramızda 4 puan fark var. Kaybedilmiş bir şey yok. Ama maalesef Galatasaray berabere kalınca bir bardak suda fırtına kopartılıyor. Dört beraberliği mağlubiyet görüyorlar. Rakiplerimiz de o beraberliği galibiyet gibi algılıyor. Biz asla beraberliklere mutlu olan karakterde bir camia değiliz. Devamlı olarak şampiyonluklara odaklanmış bir camiayız."

"Herkes vazifesine yapacak" ifadesi hakkında

Mustafa Cengiz, "Ben herkesin vazifesini yapmasını bekliyorum. Özellikle herkes vazifesini yapacak." şeklindeki ifadesinin Fatih Terim'e yönelik olduğu iddiaları ile ilgili bir soruyu ise şöyle cevapladı: "Burada Emlak Konut, Ziraat Bankası ve Denizbank ile yapacağımız görüşmeler var. Yönetimimiz, futbolcu ve teknik heyete mali, idari ve fiziki şartları hazırlamalı. Futbolcular da sahada mücadele etmeli. Onlar da gereğini yapacak. Bunu, kimseyi kırmadan ve hedef almadan herkese söylüyorum. Bu laf kesinlikle sadece hocaya değil. Orada açıkça 'Lütfen takımlarımız ile hocamıza destek olun ve kenetlenin' dedim. Buradan mana çıkararak Galatasaray'ı yıpratmaya çalışmak boşuna gayrettir. Buradan size ekmek yok."

Şükrü Hanedar'ın babası son yolculuğuna uğurlandı

Galatasaray Futbol Takımı İdari Direktörü Şükrü Hanedar'ın vefat eden babası Ömer Hanedar, son yolculuğuna uğurlandı.

Hanedar için Beylerbeyi Hamid-i Evvel Camisi'nde ikindi vakti kılınan cenaze namazına Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, sarı-kırmızılı futbol takımının teknik direktörü Fatih Terim, antrenörler Levent Şahin, Ümit Davala ve Hasan Şaş, sarı-kırmızılı futbolcular ile merhumun ailesi ve yakınları katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Ömer Hanedar'ın naaşı, Küplüce Mezarlığı'nda defnedildi.



Mircea Lucescu, hayatını kaybetti

Rumen teknik direktör Mircea Lucescu, 80 yaşında hayatını kaybetti. Lucescu, teknik adamlık kariyerinde Galatasaray ve Beşiktaş ile Süper Lig şampiyonluklarına imza attı

07.04.2026 21:46:00
İhlas Haber Ajansı
Mircea Lucescu, hayatını kaybetti
Mircea Lucescu, hayatını kaybetti
Rumen teknik direktör Mircea Lucescu, 80 yaşında hayatını kaybetti. Lucescu, teknik adamlık kariyerinde Galatasaray ve Beşiktaş ile Süper Lig şampiyonluklarına imza attı.

Geçtiğimiz günlerde milli takım kampında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Romanya Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun hayatını kaybettiği açıklandı. Teknik adamlık kariyerinde 2000-2002 yıllarında Galatasaray, 2002-2004 yılları arasında da Beşiktaş'ı çalıştıran Rumen teknik direktör, her iki takımla da Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.



Lucescu, Galatasaray ile UEFA Süper Kupa, Shakhtar Donetsk ile de UEFA Kupası şampiyonlukları elde etti. Kariyerinde en fazla görev yaptığı takım Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk olurken, 2004-2016 yılları arasında yerel ve uluslararasında birçok şampiyonluklara imza attı.



Lucescu, teknik direktörlük kariyerinde 37 kupa ile futbol tarihinin en fazla kupa kazanan teknik direktörleri arasına girdi. Deneyimli teknik adam ayrıca Ağustos 2017 - Şubat 2019 tarihleri arasında Türk Milli Takımı'nı çalıştırdı. 2024 yılının ağustos ayından itibaren Romanya Milli Takımı'nda görev yapan Lucescu, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa elemeleri play-off yarı finalinde İstanbul'da Türk Milli Takımı'na karşı rakip olmuş, sahadan 1-0 mağlup ayrılmıştı.

Bursaspor maçı Eskişehir'de oynanacak

TFF'nin açıklamasıyla Bursaspor ile Ankara Demirspor arasındaki kritik karşılaşmanın Eskişehir'de oynanacağı resmileşti

07.04.2026 19:10:00
İhlas Haber Ajansı
Bursaspor maçı Eskişehir'de oynanacak
Bursaspor maçı Eskişehir'de oynanacak
TFF'nin açıklamasıyla Bursaspor ile Ankara Demirspor arasındaki kritik karşılaşmanın Eskişehir'de oynanacağı resmileşti.
Bursaspor'un Ankara Demirspor ile oynayacağı kritik karşılaşmanın yeri resmen belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan güncellemeyle mücadelenin Eskişehir'de oynanacağı açıklandı.
TFF'nin resmi internet sitesinde yer alan maç bilgilerine göre karşılaşmanın stadyumu, Eskişehir Prof. Dr. Fethi Heper Stadyumu olarak güncellendi. Böylece uzun süredir gündemde olan stat değişikliği resmiyet kazandı.

Yönetimin girişimleri sonuç verdi
Bursaspor Yönetim Kurulu'nun yaptığı girişimler sonucunda alınan bu karar doğrultusunda, mücadele Pazar günü 32 bin 500 kişi kapasiteli statta oynanacak. Bursaspor için büyük önem taşıyan bu mücadelede, taraftarların da yoğun katılım göstermesi bekleniyor.İHA

Galatasaray yarın Göztepe'ye konuk olacak

Lider Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasından erteleme maçında yarın Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak

07.04.2026 11:12:00
AA
Galatasaray yarın Göztepe'ye konuk olacak
Galatasaray yarın Göztepe'ye konuk olacak
Lider Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasından erteleme maçında yarın Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak.

ISONEM Park Gürsel Aksel Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Alper Akarsu yönetecek.

Süper Lig'de 27 müsabakada 20 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyet yaşayan Galatasaray, maç eksiğiyle topladığı 64 puanla en yakın takipçileri Fenerbahçe ile Trabzonspor'un 1 puan önünde zirvede yer alıyor.

Sezonda 12 galibiyet, 10 beraberlik, 5 mağlubiyetle 46 puan elde eden Göztepe ise 5. sırada bulunuyor.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında maçı Galatasaray 3-1 kazandı.

Osimhen ve Abdülkerim, Göztepe karşısında oynayamayacak

Galatasaray'da Nijeryalı Victor Osimhen ve milli oyuncu Abdülkerim Bardakcı, Göztepe maçında görev alamayacak.

Tedavisi devam eden Osimhen ile Trabzonspor maçı sonunda ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Abdülkerim Bardakcı, yarın forma giyemeyecek.

Milli takımdan sakat dönen Brezilyalı Gabriel Sara'nın durumu ise maç günü belli olacak.

Eren Elmalı, sarı kart sınırında

Galatasaray'da milli oyuncu Eren Elmalı, Göztepe maçı öncesi sarı kart sınırında bulunuyor.

Bu sezon ligde 3 sarı kart gören Eren, yarınki müsabakada da cezalandırılması durumunda sonraki Kocaelispor maçında görev alamayacak.

Ligin en çok gol atan takımı

Galatasaray, Süper Lig'deki 18 ekip arasında en golcü ekip konumunda bulunuyor.

Sezonda 63 gol atan sarı-kırmızılılar, geride kalan 28 haftada ligin en golcü ekibi oldu. Galatasaray'ı bu alanda 62 golle Fenerbahçe ve 55 golle Trabzonspor takip ediyor.

Süper Lig'in en az gol yiyen iki ekibi karşılaşacak

Süper Lig'de geride kalan 28 haftada en az gol yiyen iki ekip, yarın karşı karşıya gelecek.

Bu sezon kalesinde 20'şer gol gören Galatasaray ile Göztepe, ligin savunması en güçlü iki takımı olarak dikkati çekiyor.

Bütün mağlubiyetleri deplasmanda

Galatasaray, bu sezon Süper Lig'deki 3 mağlubiyetini de deplasmanda yaşadı.

Deplasmandaki 13 lig maçında 9 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyeti bulunan Galatasaray, söz konusu karşılaşmalarda 25 kez fileleri havalandırırken, 9 kez topu ağlarından çıkardı.

İstanbul'un sarı-kırmızılı ekibi, söz konusu yenilgilerini deplasmanda Kocaelispor, TÜMOSAN Konyaspor ve Trabzonspor'dan aldı.

Okan Buruk, eski takımına karşı sahaya çıkacak

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, eskiden çalıştırdığı Göztepe'ye yarın rakip olacak.

İzmir temsilcisinde 2016 ile 2017 yıllarında görev alan Buruk, yarın Galatasaray'ın teknik direktörü olarak eski takımına karşı üçüncü maçına çıkacak.

Tecrübeli çalıştırıcı, Galatasaray'ın başında Göztepe'ye karşı 3 maçın 3'ünden de galibiyetle ayrıldı.

Göztepe, 46 puanla 5. sırada bulunuyor

Süper Lig'de 27 maçta 12 galibiyet, 10 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Göztepe, topladığı 46 puanla 5. sırada bulunuyor.

İki takım arasında ilk yarıda oynanan maçı Galatasaray sahasında 3-1 kazanmıştı.

İzmir temsilcisinde Bokele kart cezalısı olduğu için maç görev yapamayacak. Sarı-kırmızılılarda, sakatlığı bulunan kaptan İsmail Köybaşı ve Furkan Bayır'ın karşılaşmada forması giymesi beklenmiyor.

Antalyaspor 5 hafta sonra kazandı

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında ikas Eyüpspor'u 3-0 yenen Hesap.com Antalyaspor, 5 hafta sonra hanesine üç puan yazdırdı

07.04.2026 11:10:00
AA
Antalyaspor 5 hafta sonra kazandı
Antalyaspor 5 hafta sonra kazandı
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında ikas Eyüpspor'u 3-0 yenen Hesap.com Antalyaspor, 5 hafta sonra hanesine üç puan yazdırdı.

Ligin 22. haftasında Samsunspor'u iç sahada 3-1 yendikten sonra oynadığı maçlarda kazanamayan Akdeniz temsilcisi, bu müsabakalarda Zecorner Kayserispor ile Çaykur Rizespor'a deplasmanda 1-0, Gaziantep FK'ye iç sahada 4-1 mağlup oldu.

Kırmızı-beyazlılar, Fenerbahçe ile iç sahada 2-2, RAMS Başakşehir ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

Antalyaspor, 14. sıradan girdiği 28. haftada dün sahasında ikas Eyüpspor'u konuk ettiği maçı 3-0 kazanarak 5 hafta sonra yeniden üç puanla tanıştı.

Puanını 28'e çıkaran Antalyaspor, 13. sıraya yükseldi.

Van de Streek, Storm ve Ballet'ten skora katkı

Eyüpspor maçında ağları sarsan Hollandalı oyuncu Sander Van de Streek bu sezon ligdeki beşinci, Belçikalı futbolcu Nikola Storm dördüncü, İsviçreli oyuncu Samuel Ballet üçüncü golüne ulaştı.

Sezon içinde sahasında dördüncü galibiyet sevincini yaşayan Hesap.com Antalyaspor, 29. haftada 10 Nisan Cuma günü Beşiktaş'a konuk olacak.

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı başlıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı yarın başlayacak.

06.04.2026 11:01:00
AA
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı başlıyor
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı başlıyor
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final heyecanı yarın başlayacak.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonunun çeyrek finalinde yarın ve 8 Nisan Çarşamba günü 4 karşılaşma oynanacak.

Bu turda rövanş maçları, 14-15 Nisan'da yapılacak ve yarı finalistler belli olacak.

"Devler Ligi"nde tamamı TSİ 22.00'de oynanacak çeyrek final ilk maçlarının programı şöyle:

Yarın:

Real Madrid (İspanya) - Bayern Münih (Almanya)

Sporting (Portekiz) - Arsenal (İngiltere)

8 Nisan Çarşamba:

Paris Saint-Germain (Fransa) - Liverpool (İngiltere)

Barcelona (İspanya) - Atletico Madrid (İspanya)

Beşiktaş 11 maç sonra deplasmanda kaybetti

Süper Lig'in 28. haftasında konuk olduğu Fenerbahçe'ye kaybeden Beşiktaş, tam 11 maç sonra deplasman mağlubiyeti yaşadı

06.04.2026 00:51:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş 11 maç sonra deplasmanda kaybetti
Beşiktaş 11 maç sonra deplasmanda kaybetti
Süper Lig'in 28. haftasında konuk olduğu Fenerbahçe'ye kaybeden Beşiktaş, tam 11 maç sonra deplasman mağlubiyeti yaşadı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Kadıköy'de mücadele ettiği Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup oldu.



Bu sonuçla siyah-beyazlıların deplasman yenilmezliği de sona erdi. En son 19 Eylül 2025 tarihinde konuk olduğu Göztepe'ye 3-0 kaybeden Kartal, sonraki süreçte Kayserispor, Konyaspor, Antalyaspor, Fatih Karagümrük, RAMS Başakşehir, Kocaelispor ve Gençlerbirliği'ni mağlup ederken, Galatasaray, Kasımpaşa, Trabzonspor ile Eyüpspor ile de berabere kalmıştı.

Fenerbahçe, büyük maçlarda 13 puan topladı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti ve bu sezon ezeli rakiplerine karşı toplam 13 puan topladı.

06.04.2026 00:48:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe, büyük maçlarda 13 puan topladı
Fenerbahçe, büyük maçlarda 13 puan topladı
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti ve bu sezon ezeli rakiplerine karşı toplam 13 puan topladı.

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş, Kadıköy'de kozlarını paylaştı.



Ev sahibi uzatma dakikalarında penaltıdan bulduğu golle 3 puana ulaştı. Tedesco'nun öğrencileri bu sezon büyük maçlarda elde ettiği başarıları bu karşılaşmada da sürdürdü.

Fenerbahçe, Beşiktaş'a karşı 2 maçı da kazanırken, Galatasaray ile evinde berabere kaldı.

Sarı-lacivertliler, Trabzonspor'u ise sahasında 1-0, deplasmanda 3-2'lik skorla yendi.

Kanarya, Turkcell Süper Kupa finalinde de Galatasaray'ı mağlup etmiş ve kupaya uzanmıştı.

Fenerbahçe, bu sezon ezeli rakipleriyle ligde oynadığı 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik alarak hanesine 13 puan yazdırdı.

Beşiktaş, derbi için stadyuma geldi

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında bu akşam Fenerbahçe'ye konuk olacak Beşiktaş, stadyuma geldi

05.04.2026 18:40:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş, derbi için stadyuma geldi
Beşiktaş, derbi için stadyuma geldi
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında bu akşam Fenerbahçe'ye konuk olacak Beşiktaş, stadyuma geldi.
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, saat 20.00'de deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, kamp yaptığı Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden ayrılarak müsabakanın oynanacağı stadyuma ulaştı.
Takım otobüsü yoğun güvenlik önlemleri altında stada giriş yaptı.İHA

Fenerbahçe, stadyuma geldi

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında bu akşam Beşiktaş'ı konuk edecek Fenerbahçe, stadyuma geldi

05.04.2026 18:36:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe, stadyuma geldi
Fenerbahçe, stadyuma geldi
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında bu akşam Beşiktaş'ı konuk edecek Fenerbahçe, stadyuma geldi.
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, saat 20.00'de sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, kamp yaptığı Can Bartu Tesisleri'nden ayrılarak müsabakanın oynanacağı stadyuma ulaştı.
Takım otobüsü yoğun güvenlik önlemleri altında stada giriş yaptı.İHA

Ertuğrul Doğan’dan tarihi ayar: ‘Herkes haddini bilecek’

Trabzonspor, sahasında Galatasaray’ı 2-1 mağlup ederek dev bir galibiyete imza atarken, Başkan Ertuğrul Doğan maç sonu açıklamalarıyla geceye damga vurdu

05.04.2026 10:11:00
Haber Merkezi
Ertuğrul Doğan’dan tarihi ayar: ‘Herkes haddini bilecek’
Ertuğrul Doğan’dan tarihi ayar: ‘Herkes haddini bilecek’
Trabzonspor, sahasında Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek dev bir galibiyete imza atarken, Başkan Ertuğrul Doğan maç sonu açıklamalarıyla geceye damga vurdu.

Eleştirilere ve şampiyonluk yarışı üzerinden yapılan yorumlara sert tepki gösteren Doğan, "Haddini bilme" vurgusuyla gündemi sarstı.

"70 Yaşındaki teyzemizden daha az futbol biliyorlar"



Kulübe ve taraftara yönelik dışarıdan gelen eleştirilere kapıyı kapatan Doğan, şu ifadeleri kullandı:

"Kimse gelip Trabzonspor taraftarına, Trabzonspor'u yönetenlere akıl vermeye kalkmasın. Bizim aklımız bize yeter. Trabzon'daki 70-80 yaşındaki teyzelerimiz, bu akıl vermeye çalışan yorumcuların çoğundan daha fazla futbol biliyor. Herkes haddini bilecek, yerini bilecek."

"Primde de Lideriz!"



Galatasaray cephesinin maç öncesi prim açıklamalarına da gönderme yapan Başkan Doğan, kulübün mali gücüne ve motivasyonuna dikkat çekti:

"Rakibimiz 1 milyon Euro prim açıklamış galiba. Ben az önce onlardan daha fazla prim verdim. Primde de lideriz, her konuda da lideriz. Kimse bizi bu oyunların içine çekemez."

"Taraftar İstifaya da Çağırır, Alkışlar da"

Kendi taraftarıyla olan bağının sorgulanmasına izin vermeyen Doğan, "Ben bu kulübün başkanıyım. Taraftarım bugün beni istifaya davet eder, yarın alkışlar. Bu bizim aile içi meselemizdir. Dışarıdan birileri bunu malzeme yapmaya çalışmasın," diyerek iç barış mesajı verdi.

Hakem Kararlarına Tepki

Galibiyete rağmen hakem yönetimini eleştiren Doğan, "Saha içinde verilen, verilmeyen kararlar ortada. Oyuncularım tüm bu engellere rağmen aslanlar gibi savaştı ve kazandı. Trabzonspor'un hakkını kimseye yedirmeyiz," sözleriyle konuşmasını noktaladı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.