logo
18 MART 2026


Çamlı: Transfer için yalvaracağız

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, transfer yasağını kaldırıp gerekli takviyeleri yapmak istediklerini söyledi

09.08.2023 11:50:00 / Güncelleme: 09.08.2023 14:23:44
İhlas Haber Ajansı
Çamlı: Transfer için yalvaracağız
Çamlı: Transfer için yalvaracağız
Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, transfer yasağını kaldırıp gerekli takviyeleri yapmak istediklerini söyledi. Taraftara sabırlı olmaları yönünde tavsiyede bulunan Başkan Çamlı, "Olmayan parayı harcayan esnaf batar" dedi.

Kayserispor, transfer yasağını kaldırıp kadroya takviyeler yapmak istiyor. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, transfer yasağının kaldırılması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederken, kulübün geldiği noktayı kötü bir duruma sürüklememek için dikkatli davrandıklarını belirtti. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başkan Ali Çamlı, "Bu transferin açılması yüzde yüz gerekli. Transferi açacağız derken şu ana kadar getirdiğimiz tertemiz noktayı tekrardan bir girdabın içine sürüklemek de bir yöneticilik falan değil. Biz Kayserispor'u çok iyi bir noktaya taşıyıp sorunsuz bir duruma nasıl getiririzin çaba ve gayreti içindeyiz. Yarın transferi açtığımızı düşünün ve 10 tane de transfer yaptığımızı düşünün. Olmayanı harcayan esnaf batar. Biz olanı ve ortaya getirebildiklerimizi bu takıma, bu şehrin takımına doğru bir şekilde kullanırsak o zaman sorunlar da azalır. Ben bunun gayreti içerisindeyim" şeklinde konuştu.

"Transferi açacağız"

Ali Çamlı, transfer yasağını açacakları dile getirerek, "Sorunları da inşallah sonlandırana kadar mücadele edeceğiz. Her zaman kamuoyundan, camiamızdan sabırlı olunmasını istedim. Biz ne yaptığımızı biliyoruz. Şu anda Kayserispor Kulübü'nün 50'ye yakın geçmiş yıllardan gelen bekleyen sorunlu alacak dosyaları hem TFF'de hem de FIFA'da çözüm bekliyor. Biz bunları çözmek için inanın yoğun çaba harcıyoruz. Ben geçen haftalarda ailem ile şehir dışındaydım ve şu telefon elimden bir dakika düşmedi. Yurt dışında görev yapan bir büyükelçimiz var, benim de eski tanıdığım. Orada sorunlu bir dosya için ona rica ettim, onu görüştürüyorum. Portekiz'de dosyalar var, orada dostlar buluyoruz, onları görüştürüyoruz. Ya az verip çok yalvaracağız ya da çok verip yalvarmayacağız. Ben az verip çok yalvarmayı tercih ediyorum. Buna ağlamak desinler, yalvarmak desinler, ne derlerse desinler. Ben bu kulübün menfaatleri için yalvarırım arkadaşlar. Kendim için bir Allah'ın kuluna gitmem de yalvarmam da ama söz konusu Kayserispor ise yalvarırım. Buraya faydası olacaksa yaparım ve bu da benden bir şey eksiltmez" ifadelerini kullandı. İHA

İran Kadın Milli Takımı Gürbulak Sınır Kapısı'ndan ülkelerine geçti

2026 AFC Kadınlar Asya Kupası için gittikleri Avustralya'dan uçakla Türkiye'ye gelen İran Kadın Milli Futbol Takımı, hava sahası kısıtlamaları nedeniyle kara yoluyla Gürbulak Sınır Kapısı'ndan İran'a geçti

18.03.2026 17:22:00
İhlas Haber Ajansı
İran Kadın Milli Takımı Gürbulak Sınır Kapısı'ndan ülkelerine geçti
İran Kadın Milli Takımı Gürbulak Sınır Kapısı'ndan ülkelerine geçti
2026 AFC Kadınlar Asya Kupası için gittikleri Avustralya'dan uçakla Türkiye'ye gelen İran Kadın Milli Futbol Takımı, hava sahası kısıtlamaları nedeniyle kara yoluyla Gürbulak Sınır Kapısı'ndan İran'a geçti.

2026 Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) Kadınlar Asya Kupası'na katılan İran Kadın Milli Futbol Takımı kafilesi, İran hava sahasının kapalı olması nedeniyle önce Umman'a, ardından Muscat üzerinden İstanbul'a ulaştı. Kafile, İstanbul'dan bugün saat 11.40'ta uçakla Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı'na geldi. Kafile, kara yoluyla Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesindeki Gürbulak Sınır Kapısı'na hareket etti. Burada kafile araçlarla sınırdan giriş yaparak, sınır geçiş prosedürleri kapsamında İran'a geçiş yaptı.

Kafilede yer alan 7 kişiden 2'sinin daha önce Avustralya'da iltica talebinde bulunarak ülkede kaldığı, diğer 5 kişinin ise milli takım kafilesiyle birlikte Türkiye'ye geldiği öğrenildi.

Afrika Kupası, Senegal'den alınıp Fas'a verildi

Olaylı geçen Afrika Kupası finalinde şampiyon olan Senegal, sahayı terk ettiği için 3-0 hükmen mağlup sayıldı ve kupa Fas'ın oldu

18.03.2026 13:36:00
İhlas Haber Ajansı
Afrika Kupası, Senegal'den alınıp Fas'a verildi
Afrika Kupası, Senegal'den alınıp Fas'a verildi
Olaylı geçen Afrika Kupası finalinde şampiyon olan Senegal, sahayı terk ettiği için 3-0 hükmen mağlup sayıldı ve kupa Fas'ın oldu.

Afrika Kupası finalinde Fas ile Senegal arasındaki maçta Senegal sahadan çekilmiş, bir süre duran oyun takımın tekrar sahaya çıkmasıyla devam etti. Ardından Senegal şampiyon oldu. Mücadele sonrası Fas, Senegal'in sahadan çekilmesi ve ardından yaşanan olaylarla ilgili itirazda bulundu.



Fas'ın itirazını değerlendiren Afrika Futbol Konfederasyonu (CAF) Temyiz Kurulu, 2025 Afrika Uluslar Kupası finaline ilişkin kararını açıkladı.

CAF'ın konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Afrika Futbol Konfederasyonu Temyiz Kurulu bugün, CAF Afrika Uluslar Kupası (AFCON) Tüzüğünün 84. Maddesinin uygulanması kapsamında, Senegal Milli Takımının CAF Afrika Uluslar Kupası (AFCON) Fas 2025 Final Maçını hükmen kaybettiğine ve maç sonucunun Fas Kraliyet Futbol Federasyonu (FRMF) lehine 3-0 olarak tescillendiğine karar vermiştir" denildi.

Sergen Yalçın, Emre Belözoğlu'na karşı ilk galibiyetini almak istiyor

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında yarın Kasımpaşa'yı konuk edecek.

18.03.2026 13:27:00
İhlas Haber Ajansı
Sergen Yalçın, Emre Belözoğlu'na karşı ilk galibiyetini almak istiyor
Sergen Yalçın, Emre Belözoğlu'na karşı ilk galibiyetini almak istiyor
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında yarın Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, yarın saat 20.00'de başlayacak müsabakada Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Siyah-beyazlılar, ligde oynadığı 26 maçta 14 galibiyet, 7 beraberlik, 5 mağlubiyet sonucu topladığı 49 puanla 4. sırada yer alıyor. Lacivert-beyazlılar ise 5 galibiyet, 9 beraberlik ve 12 yenilgiyle elde ettiği 24 puan ve averajla 14. basamakta bulunuyor.

Beşiktaş galibiyet hasretini bitirmek istiyor

Kartal, rakibiyle ligde oynadığı son 5 müsabakada galip gelemedi. 2023-2024 sezonunda lacivert-beyazlılara 3-1 ve 2-1'lik skorlarla mağlup olan siyah-beyazlılar, geçen sezon da sahasında 3-1 kaybederken, deplasmanda ise 1-1 berabere kaldı. Bu sezonun ilk yarısında oynadığı maç, yine 1-1'lik eşitlikle sona ermişti.
Beşiktaş, Kasımpaşa'ya karşı son galibiyetini 2022-2023 sezonunda 5-2'lik skorla deplasmanda elde etti.

3 eksik

Beşiktaş'ta Kasımpaşa maçı öncesinde 3 eksik futbolcu bulunuyor. Sakatlığını atlatan ancak henüz hazır olmayan Emirhan Topçu ve El Bilal Toure'nin yarın akşam görev alamayacak.
Ayrıca Taylan Bulut'un da mücadelede forma giymesi beklenmiyor.

2 oyuncu sınırda

Kara Kartal'da Salih Uçan, lacivert-beyazlılar karşısında sarı kart görmesi durumunda milli aranın ardından oynanacak Fenerbahçe derbisinde cezalı olacak.
Ayrıca yarın kadroda olması beklenmeyen Emirhan Topçu da ceza sınırında bulunan bir diğer futbolcu.

Sergen Yalçın ilk peşinde

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'na karşı ilk galibiyetini almak istiyor. Belözoğlu, 2021-2022 sezonunda 15 Ekim 2021 tarihinde Başakşehir ile Yalçın'ın başında olduğu Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti.
Teknik direktörler, iki sezon sonra bu kez farklı takımlarla takip oldu. Sergen Yalçın'ın takımı Antalyaspor ile Emre Belözoğlu'nun ekibi MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldı.

Batuhan Kolak düdük çalacak

Beşiktaş - Kasımpaşa maçını hakem Batuhan Kolak yönetecek. Kolak'ın yardımcılıklarını Bersan Duran ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi de Direnç Tonusluoğlu olacak.İHA

Göztepe, milli arayı iyi bir şekilde değerlendirmek istiyor

Göztepe, milli ara ve Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçı nedeniyle oluşan üç haftalık boşluğu iyi değerlendirerek lige güçlü bir giriş yapmayı hedefliyor.

18.03.2026 13:26:00
İhlas Haber Ajansı
Göztepe, milli arayı iyi bir şekilde değerlendirmek istiyor
Göztepe, milli arayı iyi bir şekilde değerlendirmek istiyor
Göztepe, milli ara ve Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi maçı nedeniyle oluşan üç haftalık boşluğu iyi değerlendirerek lige güçlü bir giriş yapmayı hedefliyor.

Göztepe, Trendyol Süper Lig'de son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla zorlu bir süreçten geçerken, milli arayı adeta yeni bir başlangıç olarak değerlendirmeyi hedefliyor. Hafta içi oynanması planlanan Galatasaray karşılaşmasının, rakibinin Şampiyonlar Ligi müsabakasıyla nedeniyle ertelenmesiyle birlikte İzmir temsilcisi, milli maç arasıyla birleşen yaklaşık üç haftalık bir araya girecek.



Ligde son 6 maçında 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak toplam 14 puanlık bir kayıp yaşayan sarı-kırmızılı ekip, bu düşüşle birlikte Avrupa hedefi adına da önemli bir fırsatı kaçırdı. Buna rağmen 43 puanla 5. sırada yer alan Göztepe, yarışın içinde kalmayı sürdürüyor. Avrupa kupalarına katılma hedefini sezon sonuna kadar kovalamak isteyen İzmir ekibi, verilen bu arayı en iyi şekilde değerlendirerek lige daha güçlü bir şekilde dönmenin planlarını yapıyor.

Urla'da kampa girilecek

Stanimir Stoilov, milli arayı fırsata çevirerek Göztepe'yi yeniden Avrupa yarışına hazırlamak için çalışmalara başladı. Deneyimli teknik adamın kararıyla sarı-kırmızılı ekip, Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde kampa girecek.

Kamp sürecinde özellikle takımın fiziksel seviyesi tekrar en üst seviyeye çıkarılması planlanırken, Stoilov'un takımın kondisyon olarak da sezon başındaki haline taşımayı ve sezonun son bölümüne daha güçlü girmeyi hedeflediği ifade edildi. Ayrıca tecrübeli teknik direktörün formsuz oyuncularla birebir görüşmeler yaparak performans düşüşü yaşayan isimlerle yakından ilgileneceği belirtildi.

Sakatlıktan dönen futbolcular için ise maç temposunu yeniden yakalamalarını sağlayacak özel programlar hazırlanacak.

Kazanan rahatlar... Konyaspor ile Gençlerbirliği 38. randevuda

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında yarın evinde oynayacağı Gençlerbirliği ile ligde 38. kez karşılaşacak

18.03.2026 13:11:00
İhlas Haber Ajansı
Kazanan rahatlar... Konyaspor ile Gençlerbirliği 38. randevuda
Kazanan rahatlar... Konyaspor ile Gençlerbirliği 38. randevuda
Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında yarın evinde oynayacağı Gençlerbirliği ile ligde 38. kez karşılaşacak.

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Konyaspor ile Gençlerbirliği, yarın saat 20.00'da Konya Büyükşehir Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Yeşil-beyazlılar 26 haftada 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 11 mağlubiyetle topladığı 27 puanla 12. sırada yer alıyor. Gençlerbirliği ise 6 galibiyet, 7 beraberlik ve 13 mağlubiyet alarak 25 puan aldı ve 13. sırada bulunuyor.

38. randevu

Konyaspor ile Gençlerbirliği, bu maçla beraber Süper Lig tarihinde 38. kez karşı karşıya gelecek. Söz konusu 37 maçta yeşil-beyazlılar 10 kez kazanırken, kırmızı-siyahlılar da rakibini 14 defa mağlup etti. 13 mücadelede ise kazanan taraf çıkmadı. Bu müsabakalarda Konyaspor 39 kez gol sevinci yaşarken, Gençlerbirliği 55 defa fileleri havalandırdı.

İki takım Konya'da da 18 kez mücadele etti. Konyaspor, 8 defa rakibini mağlup ederken, 2 maçtan yenilgiyle ayrıldı, 8 karşılaşmada taraflar 1 puana razı oldu. Yeşil-beyazlılar sahasındaki maçlarda 24 gol atma başarısı gösterirken, Gençlerbirliği 16 kez fileleri havalandırdı.

Ligin ilk yarısında Ankara'da oynanan müsabaka Konyaspor'un 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Ali Yılmaz düdük çalacak

Konyaspor ile Gençlerbirliği arasında oynanacak karşılaşmayı hakem Ali Yılmaz yönetecek. Yılmaz'ın yardımcılıklarını Mehmet Kısal ve Mustafa Savranlar yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Erdem Mertoğlu olacak.

İran kadın milli futbol takımı Iğdır'da

2026 Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) Kadınlar Asya Kupası'na katılan İran Kadın Milli Futbol Takımı kafilesi bugün öğle saatlerinde Iğdır havalimanına indi.

18.03.2026 13:09:00
İhlas Haber Ajansı
İran kadın milli futbol takımı Iğdır'da
İran kadın milli futbol takımı Iğdır'da
2026 Asya Futbol Konfederasyonu (AFC) Kadınlar Asya Kupası'na katılan İran Kadın Milli Futbol Takımı kafilesi bugün öğle saatlerinde Iğdır havalimanına indi.



Avustralya'da düzenlenen 2026 AFC Kadınlar Asya Kupası'na katılan İran Kadın Milli Futbol Takımı, İran'ın hava sahasının kapalı olması nedeniyle Umman'a ve ardından Muscat Havalimanı'ndan kalkan uçakla dün akşam saatlerinde İstanbul Havalimanı'na iniş yapmıştı.



Kafile bugün öğle saatlerinde Türk Hava Yollarına ait uçakla Iğdır havalimanına geldi. Kafile buradan karayolu ile Gürbulak sınır kapısına gelerek buradan ülkelerine geçiş yapacaklar.



Kafilede bulunan 7 kişinin önceden Avustralya'ya iltica talebinde bulunduğunun ancak 2 kişinin Avustralya'da kaldığı öğrenilirken, geri kalan 5 kişinin milli takım kafilesi ile Türkiye'ye geldiği belirtildi.İHA

Onuachu, kulüp tarihine geçmeye hazırlanıyor

Trendyol Süper Lig'de 21 golle gol krallığı yarışında zirvede yer alan Trabzonspor'un Nijeryalı forveti Paul Onuachu, Eyüpspor maçında gol bulursa hem serisini 9 maça taşıyacak hem de Trabzonspor tarihinde kırılması zor bir rekora imza atacak

16.03.2026 14:15:00
İhlas Haber Ajansı
Onuachu, kulüp tarihine geçmeye hazırlanıyor
Onuachu, kulüp tarihine geçmeye hazırlanıyor
Trendyol Süper Lig'de 21 golle gol krallığı yarışında zirvede yer alan Trabzonspor'un Nijeryalı forveti Paul Onuachu, Eyüpspor maçında gol bulursa hem serisini 9 maça taşıyacak hem de Trabzonspor tarihinde kırılması zor bir rekora imza atacak.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u Onuachu'nun attığı golle 1-0 mağlup eden Trabzonspor'da golcü oyuncu ligdeki gol sayısını 21'e çıkartarak ilk sırada yer aldı. Nijeryalı forvet aynı zamanda Burak Yılmaz'ın 2011-2012 sezonunda 10 Eylül ile 6 Kasım 2011 tarihleri arasında yakaladığı 8 maçlık gol serisini tekrarlayarak kulüp tarihindeki en uzun serilerden birine ortak oldu.

İlk kez bir oyuncu 9 maçlık seri yakalayacak



Trabzonspor formasıyla son haftalarda üst üste goller atan Onuachu, ligde çıktığı son 8 maçta rakip fileleri havalandırarak önemli bir istikrar yakaladı. Kariyerinde de bir ilke imza atan Nijeryalı golcü bu süreçte Kasımpaşa, Antalyaspor, Samsunspor, Fenerbahçe, Gaziantep FK, Fatih Karagümrük, Kayserispor ve Çaykur Rizespor maçlarında toplam 10 gol kaydetti.

Onuachu, Trabzonspor'un Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Eyüpspor maçında da gol atması halinde serisini 9 maça çıkartacak ve yeni bir rekora imza atarak kulüp tarihine geçecek. Bordo-mavili kulüpte ilk kez bir oyuncu üst üste 9 maçta gol atma başarısı göstermiş olacak.

Onuachu'nun 8 maçlık gol serisi şu şekilde:

23 Ocak 2026 - Trabzonspor 2-1 Kasımpaşa - 1 gol
30 Ocak 2026 - Antalyaspor 1-1 Trabzonspor - 1 gol
07 Şubat 2026 - Samsunspor 0-3 Trabzonspor - 2 gol
14 Şubat 2026 - Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe - 1 gol
22 Şubat 2026 - Gaziantep FK 1-2 Trabzonspor - 1 gol
27 Şubat 2026 - Trabzonspor 3-1 Fatih Karagümrük - 1 gol
09 Şubat 2026 - Kayserispor 1-3 Trabzonspor - 2 gol
14 Şubat 2026 - Trabzonspor 1-0 Çaykur Rizespor - 1 gol

Volkan Demirel: 'Biz bugün 10 kişi de olsak iyi mücadele ettik'

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel, Beşiktaş müsabakasının ardından, "Biz bugün 10 kişi de olsak iyi mücadele ettik. 11'e 11 oynansaydı çok daha farklı olabilirdi" dedi.
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Gençlerbirliği, sahasında ağırladığı Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu

15.03.2026 23:00:00
İhlas Haber Ajansı
Volkan Demirel: 'Biz bugün 10 kişi de olsak iyi mücadele ettik'
Volkan Demirel: 'Biz bugün 10 kişi de olsak iyi mücadele ettik'
Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel, Beşiktaş müsabakasının ardından, "Biz bugün 10 kişi de olsak iyi mücadele ettik. 11'e 11 oynansaydı çok daha farklı olabilirdi" dedi.
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Gençlerbirliği, sahasında ağırladığı Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Gençlerbirliği Teknik Direktörü Volkan Demirel, "İlk 17 dakika görüldüğü gibi çok iyi bir Gençlerbirliği vardı.

Sonrasında tartışmalı bir pozisyonda kırmızı kartı gördük. Hakemle ilgili konuşacak çok şey var ama konuşmayacağım. Bu maç 11'e 11 devam etseydi ben inanıyorum ki burada mağlup olmazdık. Yorgunluk ve güç bitince pozisyonlar vermeye başladık. İlk gol bile Goutas'ın iyi niyetiyle uzaklaştırması sonucunda düştü ve gol yedik. İkinci gole zaten bir şey diyemedim.

Çok klas bir gol attı Orkun. Ama diyeceğim şu ki; biz bugün 10 kişi de olsak iyi mücadele ettik. 11'e 11 oynansaydı çok daha farklı olabilirdi. Perşembe günü Konya maçımız var. Oradan burayı telafi edecek bu sonuç alarak dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Şu an ilk hedefimiz ligde kalmak"

Ayrıldıktan sonra Gençlerbirliği'ne geri döneceğini ekibine söylediğini dile getiren Demirel, burada olmaktan ve burada savaşmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Demirel, "Gençlerbirliği'ne yakışan gençleri Türk futboluna kazandırmak hedefim. Önümüzdeki sezon da başka hedeflerim var ama bu hedefleri söylemeyeceğim. Şu an ilk hedefimiz ligde kalmak" diye konuştu.

Demirel, kendi istediklerini yapan bir takım olduğu için mutlu olduğunu kaydetti. Beşiktaş'a yenildiğine değil hakkının yendiğine üzüldüğünü ifade eden Demirel, bunu telafi edeceklerini vurguladı.

"Elimizden gelen mücadeleyi kim olursa olsun yapacağız"

Galatasaray ile oynayacak olmalarına rağmen kupada da hedefleri olduğunu belirten Demirel, "Normal saha şartlarında, elimizden gelen mücadeleyi kim olursa olsun yapacağız" dedi.

Kasımpaşa, ikas Eyüpspor'u tek golle geçti

Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında konuk ettiği ikas Eyüpspor'u 1-0 yendi.

15.03.2026 22:51:00
AA
Kasımpaşa, ikas Eyüpspor'u tek golle geçti
Kasımpaşa, ikas Eyüpspor'u tek golle geçti
Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında konuk ettiği ikas Eyüpspor'u 1-0 yendi.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Kasımpaşa ile ikas Eyüpspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşılaştı.

İlk yarı

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasındaki Kasımpaşa-ikas Eyüpspor müsabakasının ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

13. dakikada Eyüpspor gole yaklaştı. Talha Ülvan'ın sağdan ceza sahasına gönderdiği ortada topla buluşan Umut Meraş'ın vuruşunda, meşin yuvarlak direkten döndü. Dönen top kale sahası içinde Umut Bozok ağlara yollarken hakem Ali Yılmaz, Umut Bozok'un ofsaytta olduğu gerekçesiyle golü geçersiz kıldı.

30. dakikada ceza sahası içi sağ çizgisinde topla buluşan Cafu, geriden atağa katılan İrfan Can Kahveci'ye pasını aktardı. Bu futbolcunun ceza sahası dışından sert vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla yandan dışarı çıktı.

33. dakikada Kasımpaşa öne geçti. Pintor'un orta sahadan savunmaya gönderdiği geri pasta meşin yuvarlağı kapan Benedyczak kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda, yakın mesafeden yerden vuruşla topu filelere yolladı: 1-0

Kasımpaşa ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarı



59. dakikada Kasımpaşa gole yaklaştı. Ceza sahası içinde kazanılan endirekt vuruşta İrfan Can Kahveci'nin dokunduğu topa Cafu çok sert vurdu ancak meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.

63. dakikada sağ kanatta topla buluşan İrfan Can Kahveci'nin ceza sahası içine gönderdiği ortaya Diabate hareketlendi. Bu futbolcunun dokunamadığı top direkt kaleye yönelirken az farkla yandan dışarı gitti.

90+3. dakikada sağ kanattan atağa katılan İrfan Can Kahveci ceza sahası içine hareketlenen Allevinah'a ortaladı. Bu futbolcunun penaltı noktası üzerinden yaptığı kafa vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla üstten dışarı çıktı.

Mücadele Kasımpaşa'nın 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Samsunspor, sahasında Kayserispor'u yendi

Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Zecorner Kayserispor 2-1 yendi

15.03.2026 22:48:00
AA
Samsunspor, sahasında Kayserispor'u yendi
Samsunspor, sahasında Kayserispor'u yendi
Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Zecorner Kayserispor 2-1 yendi.

13. dakikada Eleyis Tavsan'ın ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Moundilmadji'nin şutunda, son anda defansa çarpan meşin yuvarlak kornere çıktı.

28. dakikada Satka'nın pasında Moundilmadji, altıpas içinde topu az farkla üstten auta gönderdi.

31. dakikada Samsunspor 1-0 öne geçti. Elayis Tavsan'ın sağ taraftan pasında arka direkte Makoumbou plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0

42. dakikada Yalçın Kayan'ın pasında ceza sahasında müsait pozisyondaki Elayis Tavsan'ın kötü vuruşunda, kaleci Bilal Bayazıt meşin yuvarlağı kontrol etti.

Karşılaşmanın ilk yarısını Samsunspor 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarı

46. dakikada Zecorner Kayserispor 1-1 eşitliği sağladı. Chalov'ın sert şutunda, kaleci İrfan Can Eğribayat çeldiği top Borevkovic'in ayağına çarparak ağlara gitti: 1-1

49. dakikada Chalov'un ceza sahası çizgisi üzerinden sert vuruşunda, top yan direğe çarparak auta gitti.

53. dakikada Celil Yüksel'in ceza sahasından şutunda, kaleci Bilal Bayazıt son anda topa sahip oldu.

55. dakikada Makoumbou'nun pasında Moundilmadji altıpas içinde topa dokundu, kaleci Bilal Bayazıt iki hamlede meşin yuvarlağı kontrol etti.

90+3 dakikada Samsunspor, 2-1 öne geçti. Joao Mendes'in pasında ceza sahası içinde Tomasson düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı: 2-1

Karşılaşmayı Samsunspor 2-1 kazandı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.