logo
22 MAYIS 2026

City'den 5 maçta 22 gol

Sezona iyi başlayan Manchester City, Premier Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 18 günde oynadığı 5 maçta 22 gol attı

27.09.2017 00:00:00
İngiliz temsilcisi Manchester City, Premier Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ne son haftalarda aldığı farklı galibiyetlerle damga vurdu.

İspanyol teknik adam Pep Guardiola'nın çalıştırdığı Manchester ekibi, 9 Eylül'de oynadıkları ve 5-0 kazandıkları Liverpool maçından bu yana üçü ligde, ikisi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde olmak üzere toplam 5 karşılaşmada rakip fileleri 22 kez havalandırdı. "Devler Ligi"nde Feyenoord'u 4-0, Shakhtar Donetsk'i 2-0, Premier Lig'de de Liverpool'u 5-0, Watford'u 6-0 ve Crystal Palace'ı 5-0 gibi farklı skorlarla mağlup etmeyi başaran Manchester temsilcisi, sezon başında Benfica'dan renklerine bağladığı 24 yaşındaki Ederson'un koruduğu kaleyi gole kapadı.

Bu karşılaşmalarda 6 gol atan Arjantinli yıldız Sergio Agüero, takımın skor yüküne en fazla katkı yapan futbolcu oldu. 29 yaşındaki oyuncuyu 4'er golle Gabriel Jesus ve Raheem Sterling, 3 golle Leroy Sane, 2 golle John Stones, birer golle de Kevin De Bruyne, Nicolas Otamendi ve Fabian Delph izledi. David Silva'nın 6, Belçikalı De Bruyne'nin 4 asist yaptığı Manchester ekibinde, Sergio Agüero ve yeni transfer Kyle Walker 3'er, Leroy Sane 2, Monaco'dan sezon başında takıma katılan Benjamin Mendy ile Bernardo Silva birer gol pası verdi. Gollerin 11'ini sağ, 5'ini sol ayakla atan Manchester Cityli futbolcular, 6 golü de kafa vuruşuyla kaydetti. Guardiola'nın öğrencileri, ilk yarım saatlik bölümde 5, ikinci yarım saatlik bölümde 8, son bölümde ise 9 gol attı.

Premier Lig'e gollü başlangıç

Manchester City, Premier Lig'e en gollü başlangıç yapan takımlardan biri oldu. Premier Lig'in 25 yıllık tarihinde ilk altı haftada 22 gol atarak sezona başlayan Manchester United (2011-12) ve Newcastle United (1994-95) bu alanda rekoru ellerinde bulunduruyor. Geride kalan haftalarda 21 kez rakip fileleri sarsan Manchester City, 2004-05 sezonunda Arsenal ve 2010-2011 sezonunda Chelsea'nin ardından bu gol sayısını yakalayan üçüncü ekip oldu. Bol gollü performanslarına karşın bu dört sezonda da takımlar şampiyonluk ipini göğüsleyemedi.

Tılsımı Londra deplasmanı bozabilir

Geçen sezon lige 6'da 6 yaparak bu sezondan daha iyi bir başlangıç yapan Manchester City, yedinci hafta maçında Londra deplasmanından mağlubiyetle dönmüştü. Guardiola ve Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun İspanya'nın ardından bir kez daha karşı karşıya geldiği Manchester derbisinden galibiyetle ayrılan Katalan çalıştırıcı, yedinci haftada Tottenham'a 2-0 yenilmiş ve takımının namağlup unvanını kaybetmesine engel olamamıştı. Başkent ekiplerinden Watford ve Crystal Palace'a bu sezon toplam 11 gol atan Manchester City, cumartesi günü deplasmanda son şampiyon Chelsea ile karşılaşacak.

Agüero fırsat tepti

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dün gece Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk karşısında penaltı atışından ve net pozisyonlardan yararlanamayan Agüero, kulüp tarihe geçme şansını başka maça bıraktı. 2011-12 sezonundan bu yana Manchester City formasını giyen ve 176 gol atan Arjantinli yıldız, bir gol daha atması halinde Eric Brook'a ait kulübün en çok gol atan futbolcusu unvanına ortak olacak.

Barcelona ve Napoli kayıpsız

Altı haftanın geride kaldığı Avrupa'nın önde gelen liglerinde İspanyol ekibi Barcelona ve İtalya'nın Napoli takımları 6'şar galibiyetle yollarına kayıpsız devam ediyor. Birer beraberliği bulunan Manchester City ve Nuri Şahin'in formasını giydiği Alman temsilcisi Borussia Dortmund ise 16'şar puanla liglerinde liderlik koltuğunda oturuyor. Manchester City 19 gollük averajla bu alanda en iyi takım olarak göze çarparken, Barcelona ve Borussia Dortmund'un 18, Napoli'nin de 17 gollük averajı var.

Vurduğu gol oluyor

Premier Lig ve Avrupa kulvarında çıktığı maçlarda başarılı pas oranında yüzde 90'ın altına hiç düşmeyen Manchester City, isabetli şutlarının yarısında gol üretti. Rakip kaleye 5 maçta 43 isabetli şut gönderen Manchester ekibi, bunların 22'sinde gol bulmayı başardı.




Lig'de 18 takım, 35 farklı teknik direktörle çalıştı

Trendyol Süper Lig'de 2025-2026 sezonunda 18 takım, 35 farklı teknik direktörle çalıştı.

22.05.2026 10:53:00
AA
Lig'de 18 takım, 35 farklı teknik direktörle çalıştı
Lig'de 18 takım, 35 farklı teknik direktörle çalıştı
Süper Lig'de mücadele eden takımlarda bu sezon 21'i Türk, 14'ü yabancı 35 teknik direktör görev yaptı. Ligdeki ekiplerden 13'ü teknik adam değişikliğine giderken 5 takım ise başladıkları isimlerle yollarına devam ediyor.

Ligde Gençlerbirliği 6 kezle en fazla teknik direktör değişikliği yapan takım oldu. Başkent temsilcisinde bu sezon Hüseyin Eroğlu, Volkan Demirel (2 kez), Levent Şahin ve Metin Diyadin (2 kez) görev yaptı.

Fenerbahçe ile Beşiktaş'ta ikişer değişiklik

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta bu sezon görev alan ikişer teknik direktörün de görevine son verildi.

Sarı-lacivertli takım, sezona başladığı Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile Avrupa kupalarında alınan kötü sonuçların ardından ağustos ayında yollarını ayırdı.

Fenerbahçe'de Mourinho'nun yerine göreve getirilen İtalyan çalıştırıcı Domenico Tedesco'nun sözleşmesi ise ligin bitmesine 3 hafta kala feshedildi.

Beşiktaş da sezona başladığı Norveçli teknik adam Ole Gunnar Solskjaer ile alınan kötü sonuçlar nedeniyle ağustos ayında yollarını ayırdı.

Norveçli çalıştırıcının yerine teknik direktörlük koltuğuna oturan Sergen Yalçın'ın görevine ise sezonun tamamlanmasıyla son verildi.

5 takım sezona başladıkları isimlerle devam ediyor

Süper Lig'de 5 takım, sezona başladıkları teknik direktörlerle yollarına devam ediyor.

Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da Okan Buruk, Trabzonspor'da Fatih Tekke, Kocaelispor'da Selçuk İnan, Corendon Alanyaspor'da Joao Pereira ve Göztepe'de Stanimir Stoilov koltuklarını korudu.

21 yerli, 14 yabancı görev yaptı

Süper Lig'de 2025-2026 sezonunda 21 Türk, 14 yabancı teknik direktör görev aldı.

Ligde Türk antrenörler Atila Gerin, Burak Yılmaz, Çağdaş Atan, Emre Belözoğlu, Erol Bulut, Fatih Tekke, Hüseyin Eroğlu, İlhan Palut, İsmet Taşdemir, Levent Şahin, Metin Diyadin, Nuri Şahin, Okan Buruk, Onur Can Korkmaz, Orhan Ak, Recep Uçar, Sami Uğurlu, Selçuk İnan, Selçuk Şahin, Sergen Yalçın ve Volkan Demirel saha kenarında takımlarına taktik verdi.

Yabancı çalıştırıcılar Aleksandar Stanojevic, Domenico Tedesco, Erling Moe, Joao Pereira, Jose Mourinho, Marcel Licka, Markus Gisdol, Mirel Matei Radoi, Ole Gunnar Solskjaer, Radomir Djalovic, Stanimir Stoilov, Şota Arveladze, Thomas Reis ve Thorsten Fink de bu sezon ligde görev yaptı.

İlhan Palut: ‘Tüm odağımız bu final oldu’

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Her ne kadar biz kazanmak istiyorsak da iyi oynayan kazansın

22.05.2026 10:44:00
AA
İlhan Palut: ‘Tüm odağımız bu final oldu’
İlhan Palut: ‘Tüm odağımız bu final oldu’
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Her ne kadar biz kazanmak istiyorsak da iyi oynayan kazansın. Biz de bu konuda hayırlısı diyoruz ama (kupayı) çok da istediğimiz bir gerçek." dedi.

Palut, Trabzonspor ile yarın Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda yapacakları Türkiye Kupası final maçı öncesi düzenlenen ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Türkiye Kupası finali için oynayacak olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Palut, buraya kadar gelmişken, finale çıkan her takım gibi kupayı kazanmak istediklerini söyledi.

Konya'nın, camianın kupaya duyduğu isteği, özlemi kendisinin de hissettiğini dile getiren Palut, şöyle konuştu:



"Rakibimiz Trabzonspor. Lig maçından önce de söyledim. Hoca burada olduğu için değil, bu senenin bence en başarılı takımlarından bir tanesi Trabzonspor. Çünkü, belki zamana ihtiyacı olan bir takımın, çok kısa sürede nasıl yarışmacı olabileceğini Trabzonspor özelinde takip ettik. Bu yönden büyük saygı duyuyorum.

Ofansif olarak çok tehlikeli silahları var. Bunun bilincindeyim. Güçlü bir rakiple oynayacağız. Hazırlıklarımızı bugün yaptığımız antrenmanla tamamladık. Tabii ki önlemlerimizi alırken nasıl oynamamız gerektiğini de oyuncularımızla çalıştık.

Hiçbir maç, hele ki hiçbir final maçı sadece savunma yaparak ya da sadece hücum ederek kazanılmaz, bunun bilincindeyiz. Bir kere her şeyden önce çok iyi mücadele etmemiz gerektiğini ve bu finalin her dakikasını konsantrasyonla oynamamız gerektiğini biliyoruz."

"Tüm odağımız bu final oldu"

İlhan Palut, basın toplantısının soru cevap kısmında, Konyaspor'da göreve başladıktan sonra Konyaspor camiasının her şeyin düzeleceğine yönelik bir inanca sahip olmaya başladığını belirtti.

Ancak kendisinin elinde, bunu bir anda düzeltme imkanının olmadığını anlatan Palut, "Burada sizin daha fazla sahiplenmeniz, daha fazla mücadele etmeniz, daha çok inanmanız gerekiyor. Oyuncularla yaptığımız konuşma tam da buydu.

Takım, kazanmaya başladıkça o var olan potansiyel öz güveni de arkasına alarak daha iyi işler yapmaya başladı. Bugün için zaten kupa finaline kaldığımız günden itibaren tüm odağımız bu final oldu." dedi.

Adil Demirbağ: Finalde kupayı Konya'ya götürmek istiyoruz



Sezon başındaki kamp sürecinde takım arkadaşlarıyla "İnşallah Avrupa kupalarına oynayacak seviyelerde sezonu bitiririz" diye bir söz verdiklerini, ancak ligde bunu başaramadıklarını belirtti.

Demirbağ, sezon içerisinde çok inişli çıkışlı performansları olduğunu, sezonun ikinci yarısından itibaren ligde ve kupada çok önemli maçlar kazandıklarını vurgulayarak, "Önceliğim, centilmenlik içerisinde geçen bir final olsun.

Saha dışarısında hepimiz arkadaşız ama saha içerisinde rakibiz. Ben ve takım arkadaşlarım adına söylüyorum, yarın kendimize verdiğimiz sözü tutmak istiyoruz. Finalde kupayı Konya'ya götürmek istiyoruz.

Çünkü şehrimizin ve takımımızın çok ihtiyacı var. Çok büyük konuşmak istemiyorum ama en azından kendi adıma yarın inşallah iki kişilik oynayıp kupayı almak istiyorum." diye konuştu.

İngilizler yazdı! Salah'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık

Ada basını transfer piyasasını sarsacak dev iddiayı patlattı: Liverpool ile yol ayrımındaki dünya yıldızı Mohamed Salah, sarı-lacivertli yönetimin çılgın projesine onay verdi; Fenerbahçe forması giymeye yeşil ışık yaktı!

21.05.2026 20:11:00
Haber Merkezi
İngilizler yazdı! Salah'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık
İngilizler yazdı! Salah'tan Fenerbahçe'ye yeşil ışık
İngiliz Caught Offside, transfer piyasasını sallayacak bir iddia ortaya attı. Liverpool'dan ayrılmaya hazırlanan Mohamed Salah'ın, kariyerinin bir sonraki adımı için Fenerbahçe forması giymeye yeşil ışık yaktığını yazdı.






Salah'ın, Fenerbahçe'nin sunduğu vizyon ve mali şartları değerlendirmeye aldığı, Türkiye seçeneğini kariyerinde yeni ve güçlü bir meydan okuma olarak gördüğü iddia edildi.






Gelecek sezon için taraftarına dünya çapında bir yıldız hediye etmek isteyen sarı-lacivertli yönetimin, bu transfer için tüm şartları zorladığı ve oyuncu cephesiyle dirsek temasına geçtiği de haberde yer alan detaylar arasında.

Bruno Genesio Beşiktaş kararını verdi

Beşiktaş’ın teknik direktör adayları arasında yer alan Bruno Genesio, siyah-beyazlılara kapıyı kapattı. Tecrübeli hocanın yeni adresi Marsilya oldu

21.05.2026 18:50:00
Haber Merkezi
Bruno Genesio Beşiktaş kararını verdi
Bruno Genesio Beşiktaş kararını verdi
Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında yer alan ve Lille ile yollarını ayırmaya hazırlanan Bruno Genesio, siyah-beyazlılara kapıyı kapattı. Fransız basınına göre tecrübeli hocanın yeni adresi, görüşmelerde son aşamaya gelinen Marsilya oldu.






Beşiktaş'ta Bruno Genesio ismi yeniden ısıtıldı, masaya konuldu. 2023-24 sezonunun devre arasında siyah-beyazlıların kapısından dönen Fransız teknik adamın, Lille'den ayrıldıktan sonraki yeni durağı büyük oranda netleşti.






Fransa'dan gelen son haberlere bakılacak olursa tecrübeli hoca Türkiye'ye gelmeye niyetinin değil. Ülkesinde kalacak.

L'Équipe ve Foot Mercato'nun paylaştığı bilgilere göre; Lille ile sözleşme yenilemeyen Genesio'nun yeni adresi çok büyük bir sürpriz olmazsa Marsilya olacak.






Marsilya yönetiminin, yeni sezonun güçlü projesini teslim etmek adına Genesio ile yürüttüğü müzakerelerde çok ciddi mesafe kat ettiği belirtildi.






Lyon ve Rennes kariyerlerinin ardından bu sezon Lille ile Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ve Atletico Madrid gibi devleri devirerek piyasasını iyice yükselten hoca, Fransa'da kalarak zirve yarışı vermeyi ilk önceliği olarak belirledi.

Galatasaray'a talih kuşu kondu! 'Koşun gelin alın'

Juventus, Teun Koopmeiners ile yolları ayırma kararı aldı! Ayrılık kararını resmen ileten Juventus'un bu hamlesi, Galatasaray için kaçırılmayacak bir 'fırsat transferi'nin kapısını araladı

21.05.2026 18:40:00
Haber Merkezi
Galatasaray'a talih kuşu kondu! 'Koşun gelin alın'
Galatasaray'a talih kuşu kondu! 'Koşun gelin alın'
Juventus, Hollandalı yıldız orta sahası Teun Koopmeiners ile yolları ayırma kararı aldı! Ayrılık kararını oyuncunun menajerine resmen ileten İtalyan devinin bu hamlesi, orta sahaya dünya çapında bir lider arayan Galatasaray için kaçırılmayacak bir 'fırsat transferi'nin kapısını araladı.






Corriere dello Sport'un haberine göre; Juventus, Teun Koopmeiners ile yolları ayırmaya hazırlanıyor. Haberin detaylarında, siyah-beyazlı yönetimin oyuncunun geleceğine dair kesin kararını verdiği ve bu durumu Koopmeiners'ın menajerine resmi olarak ilettiği belirtildi.






Juventus'un beklentileri karşılayamadığı düşünülen 28 yaşındaki futbolcu için gelecek teklifleri değerlendirme kararı aldığı haberde yer aldı. Türkiye'den de Galatasaray'ın da durumu yakından takip ettiği iddia edildi.






Koopmeiners'ın çok yönlü oyunu ve liderlik özellikleriyle, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi ve lig hedefleri doğrultusunda tam aradığı profil olduğuna da dikkat çekildi.






Juventus'un oyuncuyu elden çıkarmak konusunda aceleci olduğunu ve mali şartlarda esneklik gösterebileceğini belirtiyor. Bu durum, Galatasaray yönetiminin elini güçlendirebilecek en önemli faktör olarak görülüyor.

Aykut Kocaman ne zaman açıklanacak? Aziz Yıldırım rest çekti

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım'ın kongre hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Efsane başkanın dünyaca ünlü bir teknik direktörle görüşen yönetimine aldığı genç yöneticilere 'kongreye kadar bitmezse, Aykut Kocaman'ı açıklarım' resti çektiği iddiası gündeme bomba gibi düştü.
 

21.05.2026 18:35:00
Haber Merkezi
Aykut Kocaman ne zaman açıklanacak? Aziz Yıldırım rest çekti
Aykut Kocaman ne zaman açıklanacak? Aziz Yıldırım rest çekti
Yerli veya yabancı hoca konusunda Aziz Yıldırım'ın kafası karışık. Fenerbahçe'de iddialı başkan adayı ekibiyle bu konuyu tartışmaya devam ediyor. Efsane başkan efsane teknik adam Aykut Kocaman diye bastırıyor. Yönetimine almak istediği özellikle genç yöneticiler ise yabancı ve üst düzey bir teknik adamdan yana.






Yıldırım kongreden önce Aykut Kocaman'ı açıklamak istiyor. Ayrıca "gençlerin bahsettiği isim olursa süper olur" diyerek de acele de etmiyor. Gelen bilgilere göre ise genç yöneicilerin "görüştükleri ve bir yere getirdikleri" hocayla anlaşma olmazsa haftaya Yıldırım kimseyi dinlemeden Kocaman'ı açıklayacak.






Ancak genç yöneticilere kongreye kadar süre istedi. Çünkü böylesine büyük bir operasyon bugünden yarına olacak gibi değil. Yıldırım ise, "anlaşırsanız ne ala... ben de onunla çalışırım. Anlaşamazsanız 'hocamız Kocaman' olur" dediği de gelen bilgiler arasında.

Fenerbahçe mi, Galatasaray mı? İtalyanlar Muriqi savaşını duyurdu

Transfer bombacısı Matteo Moretto, İspanya'da Mallorca formasıyla gol rekorları kıran eski kral Vedat Muriqi için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın pusuya yattığını duyurdu..
 

21.05.2026 18:33:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe mi, Galatasaray mı? İtalyanlar Muriqi savaşını duyurdu
Fenerbahçe mi, Galatasaray mı? İtalyanlar Muriqi savaşını duyurdu
Transfer piyasasında yaz dönemi yaklaşırken dev bir derbi yine kapıda. Transfer bombacısı Matteo Moretto'nun paylaştığı bilgilere göre, Trendyol Süper Lig'in iki devi Fenerbahçe ve Galatasaray, eski gol kralı Vedat Muriqi'nin durumunu yakından takip ediyor.






Mallorca'nın küme düşmesiyle birlikte takımın en büyük yıldızı Muriqi'nin geleceği de merak konusu oldu. Devre arası transfer döneminde İspanyol kulübünün bırakmaması nedeniyle Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşmeyen Kosovalı santrforun, bu kez Türkiye'ye dönmeye ve Süper Lig devleriyle görüşmeye sıcak baktığı konuşuluyor.






Mallorca, sözleşmesi devam eden yıldız oyuncusu için tam 30 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor. İspanyol ekibinin bu fiyatta diretmesinin en büyük sebebi, oyuncunun eski kulübü Lazio ile yapılan anlaşma. Muriqi'nin satılması durumunda elde edilecek kârın yüzde 45'i İtalyan ekibi Lazio'ya ödenecek.

Galatasaray, Arthur Atta için operasyon başlattı

Galatasaray, Udinese’nin genç yıldızı Arthur Atta için operasyon başlattı

21.05.2026 18:32:00
Haber Merkezi
Galatasaray, Arthur Atta için operasyon başlattı
Galatasaray, Arthur Atta için operasyon başlattı
Galatasaray, Udinese'nin genç yıldızı Arthur Atta için operasyon başlattı. İtalyanların 30 milyon Euro'luk inadını kırmak isteyen sarı-kırmızılılar, gözden çıkarılan Victor Nelsson'u piyasaya sürdü.






Galatasaray, Udinese'nin orta saha oyuncusu Arthur Atta'ya göz koydu. İtalyan Messaggero Veneto'nun paylaştığı bilgilere göre, Fransız orta saha oyuncusu için Udinese'nin sahibi olan Pozzo ailesi 30 milyon Euro'dan fazla bir bonservis bedeli istiyor. 






Sarı-kırmızılılar, Udinese'nin direncini kırmak için Serie B'ye düşen Verona'da kiralık olarak forma giyen Victor Nelsson'u takasta kullanmak istiyor. 






Galatasaray'ın takas formülünde en büyük soru işareti ise Nelsson'un maaşı. Sözleşmesi 2028 yılına kadar devam eden Danimarkalı yıllık 1,1 milyon Euro net maaş ve 275 bin Euro bonus kazanıyor. Bu Udinese bütçesi ve kasası için oldukça fazla.

Noa Lang bombayı patlattı

Noa Lang, milli takımdan arkadaşı Virgil van Dijk ile aralarında geçen dev transfer itirafını açıkladı: Van Dijk bana Galatasaray'ı ve İstanbul'u sordu

21.05.2026 18:21:00
Haber Merkezi
Noa Lang bombayı patlattı
Noa Lang bombayı patlattı
Noa Lang, milli takımdan arkadaşı Virgil van Dijk ile aralarında geçen dev transfer itirafını açıkladı: Van Dijk bana Galatasaray'ı ve İstanbul'u sordu.

Napoli'ye dönen Noa Lang'dan transfer gündemine bomba gibi düşecek açıklamalar geldi. Dünyaca ünlü savunma oyuncusu Virgil van Dijk'ın Galatasaray'a olan ilgisini açık açık itiraf eden Lang, çarpıcı detaylar paylaştı.







İşte o sözler:

- Van Dijk, bana Galatasaray'ı ve İstanbul'u sordu. Oradaki atmosferi, kulübün yapısını merak ediyor. Bana açıkça Galatasaray'ı sevdiğini ve yakından takip ettiğini söyledi.







Noa Lang'ın bu sözleri, özellikle sarı-kırmızılı taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratırken, transfer kulislerini de adeta hareketlendirdi. 






Liverpool ile sözleşme durumları ve geleceği her dönem tartışma konusu olan tecrübeli stoper Van Dijk'ın, Türk futbolu ve Galatasaray hakkındaki bu hayranlığı, önümüzdeki transfer dönemleri için şimdiden büyük bir merak konusu oldu.

Atletico Madrid can sıktı! Hem Fenerbahçe hem Galatasaray

Bernardo Silva için hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'nin devreye girdiği dev yarışta, Atletico Madrid Türk kulüplerinin canını sıktı

21.05.2026 18:20:00
Haber Merkezi
Atletico Madrid can sıktı! Hem Fenerbahçe hem Galatasaray
Atletico Madrid can sıktı! Hem Fenerbahçe hem Galatasaray
Manchester City'den ayrılan Bernardo Silva için hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'nin devreye girdiği dev yarışta, Atletico Madrid attığı son adımlarla Türk kulüplerinin canını sıktı.






Manchester City'den ayrılması beklenen Portekizli süper solak Bernardo Silva'nın yeni adresi netleşmeye başladı. İtalyan basınının saygın spor gazetesi La Gazzetta dello Sport'un okuyucularına duyurduğu özel habere göre; Bernardo Silva transferinde İspanyol devi Atletico Madrid yarışta öne fırladı.






Diego Simeone'nin orta sahaya hem yaratıcılık hem de taktiksel disiplin katacak bir lider aradığı ve Bernardo Silva'yı bu projenin merkezine koymak istediği belirtiliyor.






Portekizli yıldızın da La Liga'da forma giymeye ve Atletico'nun rekabetçi yapısına son derece sıcak baktığı gelen haberler arasında.






Portekizli yıldız için Fenerbahçe ve Galatasaray'ın adları da uzun süredi gündemde.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.