logo
05 AĞUSTOS 2026

Collina ateş püskürdü

FIFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina, doğrudan FIFA Başkanı Infantino'yu hedef aldı. Ve onunla ilgili son derece sert ifadeler kullandı.

05.08.2026 13:21:00
Haber Merkezi
 
Collina ateş püskürdü
Collina ateş püskürdü
FIFA Başkanı Gianni Infantino, Dünya Kupası'nın ticari haklarının bir bölümünü özel yatırımcılara satmaya çalışınca kıyamet kopmuştu. Başka UEFA olmak üzere birçok dev organizasyon, bu planlamanın rafa kaldırılmaması halinde FIFA turnuvalarına gidilmeyeceğini açıklamıştı. Infantino mecburen geri adım attı.






İŞ İŞTEN GEÇMEDEN

FIFA Hakem Komitesi Başkanı Pierluigi Collina'dan da çok sert açıklamalar geldi. AS'a konuşan Collina, "Bugün Gianni Infantino ile oturup konuşma fırsatım olsaydı, ona tavsiyem çok basit olurdu: İş işten geçmeden önce dinlemeyi öğren! Liderlik ne pahasına olursa olsun gücü elinde tutmak değildir. Futbol dünyasının güvenini kazanmak ve bunu koruyabilmektir" dedi.






DOKUNULMAZ DEĞİLSİN

Collina ayrıca, "İnsanlar kararlarından çok dürüstlüğünü sorgulamaya başladığı an tehlikeli bir yola girmişsin demektir. Başkan olarak kalmak istiyorsan şeffaflığı her şeyin önüne koymalı, eleştirilerle savaşmak yerine onları kabul etmelisin. Kendi konumuna değil, futbola fayda sağlayacak kararlar almalısın. Etrafındaki büyüyen endişeleri görmezden gelirsen üzerindeki baskı artacaktır. Futbolda hiçbir makam dokunulmaz değildir. FIFA Başkanlığı bir kişiye değil, futbola aittir. O koltukta kalmak istiyorsan her gün futbola hizmet ettiğini kanıtlamalısın. Kendine değil!" ifadelerini de kullandı.

Galatasaray'a hat-tric yapan golcü Fenerbahçe'ye

Rennes formasıyla hazırlık maçında Galatasaray'a 3 gol atarak yıldızı parlayan Esteban Lepaul için transfer kulislerini hareketlendiren bir iddia ortaya atıldı. Cihan Kamer'in, Alexander Sörloth görüşmeleri için gittiği Madrid'de Fransız golcünün menajeri Mickaël Libong ile bir araya geldiği öne sürüldü.
 

05.08.2026 13:09:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'a hat-tric yapan golcü Fenerbahçe'ye
Galatasaray'a hat-tric yapan golcü Fenerbahçe'ye
Yeni sezon öncesi kadro yapılandırmasını sürdüren kulüpte sıcak transfer gelişmeleri yaşanıyor. İddiaya göre, yönetici Cihan Kamer'in Alexander Sörloth transferi için bulunduğu Madrid'de sürpriz bir temas gerçekleşti.
Aziz Yıldırım'ın, Stade Rennais'in Galatasaray ile oynadığı karşılaşmada sergilediği performansla dikkat çeken Estéban Lepaul'ü çok beğendiği ve 30 milyon euro'luk bonservis beklentisine rağmen oyuncunun hedefler arasına eklenmesini istediği öğrenildi.






MADRİD'DE BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Ortaya atılan iddialara göre Cihan Kamer, Madrid'deki temasları sırasında 25 yaşındaki Fransız santraforun lisanslı menajeri Mickaël Libong'u da görüşmeye davet etti.

Fransa (Issy-les-Moulineaux) merkezli çalışan; Saël Kumbedi, Obed Nkambadio ve Samuel Essende gibi potansiyelli isimlerin de temsilciliğini yürüten Libong ile bir araya gelen Kamer'in, oyuncunun bonservis ve transfer şartları hakkında ilk bilgileri aldığı belirtildi.






GALATASARAY KARŞISINDA ŞOV YAPTI

Fransız ekibi Stade Rennais formasıyla yeni sezon öncesi hazırlık kampında sergilediği grafikle öne çıkan Esteban Lepaul, hücum hattındaki efektif görüntüsüyle dikkat çekiyor. Daha önce Club Brugge ile oynanan ve 2-1 kazanılan hazırlık maçında açılış golünü kaydeden yetenekli forvet, son olarak Galatasaray karşısında yaptığı hat-trickle Fransız ekibindeki istikrarlı yükselişini sürdürdü.

Galatasaray transferi bitirdi

Galatasaray, transfer çalışmalarında geleceğe yönelik kritik bir adıma imza atmaya hazırlanıyor

05.08.2026 12:00:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray transferi bitirdi
Galatasaray transferi bitirdi
Galatasaray, Portekiz devi FC Porto'nun da peşinde olduğu Gana U-20 Milli Takım Kaptanı Kelvin Nkrumah transferinde mutlu sona ulaştı. Medeama SC forması giyen 18 yaşındaki sol kanat oyuncusuyla nihai anlaşmaya varan sarı-kırmızılı yönetim, taraftarın öncelikli beklentisi olan as santrfor ve 10 numara takviyelerini tamamladıktan sonra genç yeteneği İstanbul'a getirip resmi imzayı attırmayı planlıyor.






Galatasaray, transfer çalışmalarında geleceğe yönelik kritik bir adıma imza atmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, FC Porto'nun da devrede olduğu Ganalı genç yetenek Kelvin Nkrumah transferinde mutlu sona ulaştı. Medeama SC forması giyen 18 yaşındaki sol kanat oyuncusu için hem kendisi ve menajeri hem de kulübüyle nihai anlaşmanın sağlandığı öğrenildi.






BAŞKAN MÜJDEYİ VERDİ

Gana U-20 Milli Takımı'nın da kaptanlığını üstlenen 2007 doğumlu futbolcu için kulübü Medeama SC'den açıklama geldi. Kulüp Başkanı Moses Armah, transferin kısa süre içerisinde resmiyet kazanması için tüm süreçlerin olumlu ilerlediğini ve her şeyin yolunda olduğunu belirtti. Geçtiğimiz sezon Medeama SC'nin A takımında 30 karşılaşmaya çıkan genç yetenek, mücadeleci yapısı ve potansiyeliyle dikkat çekerek sezonu iki golle tamamladı.






YÖNETİMİN BEKLEME NEDENİ

Sarı-kırmızılı yönetimin bu transferi resmi olarak duyurmak için izleyeceği strateji de belli oldu. Taraftarın kadroda öncelikli olarak görmek istediği yedek santrfor ve 10 numara takviyeleri tamamlanmadan genç oyuncunun İstanbul'a getirilmesi planlanmıyor. Yönetim, öncelikli mevkilere yapılacak yıldız transferlerle camiadaki beklentiyi karşıladıktan hemen sonra Nkrumah'ı Türkiye'ye getirmeyi hedefliyor.






A TAKIMINA MI? U-19'A MI?

Nkrumah'ın İstanbul'a gelişinin ardından resmi imzayı atması beklenirken, oyuncunun kadro planlamasındaki yeri henüz netlik kazanmadı. Ganalı genç yıldızın direkt A Takım rotasyonuna mı dahil edileceği yoksa gelişimini sürdürmesi adına U-19 takımına mı gönderileceği önümüzdeki günlerde netleşecek.

Beşiktaş bu görüşmeye kilitlendi

Beşiktaş, Inter’de süre bulmakta zorlanan Davide Frattesi transferi için teyakkuza geçti

05.08.2026 11:13:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş bu görüşmeye kilitlendi
Beşiktaş bu görüşmeye kilitlendi
Beşiktaş, Inter'de süre bulmakta zorlanan Davide Frattesi transferi için teyakkuza geçti. İtalyan yıldızın menajeri ile Inter yönetimi bu hafta masaya oturacak. Siyah-beyazlılar, dev zirveden çıkacak karara göre İtalya seferine çıkmaya hazırlanıyor.

İtalya Serie A ekiplerinden Inter forması giyen Davide Frattesi'nin geleceği belirsizliğini korurken, oyuncunun düzenli forma giyme isteği ayrılık ihtimalini güçlendiriyor.







İtalyan basınında yer alan haberlere göre, yıldız futbolcunun menajeri ile Inter yönetimi arasında bu hafta kritik bir görüşme gerçekleşecek. Transfer penceresinin son haftaları öncesinde oyuncunun durumunu netleştirmeyi hedefleyen bu zirve, Süper Lig devinin de radarına girdi.






INTER 25 MİLYON EURO İSTİYOR

Daha fazla sahada kalabileceği bir takıma gitmek isteyen Frattesi için henüz Inter kulübüne ulaşmış somut bir resmi teklif bulunmuyor.

İtalyan devi, yetenekli orta saha oyuncusunun satışından yaklaşık 25 milyon Euro civarında bir gelir elde etmeyi hedefliyor. Ancak transfer piyasasının hareketlenmesiyle birlikte kulübün bu bonservis beklentisinde esnemeye gidebileceği ifade ediliyor.







BEŞİKTAŞ BU RAKAMI VERMEYECEK

Davide Frattesi'nin durumunu yakından takip eden Beşiktaş, tek seferde 25 milyon Euro gibi yüksek bir bonservis bedeline çıkmak istemiyor.







Siyah-beyazlı kurmaylar, Inter ile İtalyan ekibinin yapacağı iç görüşmenin ardından İtalyan devinin fiyat indirimi veya satın alma opsiyonlu kiralama formüllerine yanaşması durumunda transfer için anında gaza basmayı planlıyor.

Fenerbahçe kanadını buldu

Fenerbahçe, kanat transferinde rotayı sürpriz bir isme çevirdi

05.08.2026 11:05:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe kanadını buldu
Fenerbahçe kanadını buldu
Fenerbahçe, kanat transferinde rotayı sürpriz bir isme çevirdi. Sarı-lacivertliler, Rafael Leao ve Ismaila Sarr iddialarının gölgesinde Moussa Diaby için somut adımlar atmaya başladı.

Yeni sezon öncesi hücum hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, kanat transferinde hedefini belirledi.







Son günlerde basında Rafael Leao ve Ismaila Sarr gibi yıldız isimlerin adı geçse de sarı-lacivertli yönetim, Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad'da forma giyen Moussa Diaby'yi kadrosuna katmak için harekete geçti.

Inter'in de gündeminde yer alan Fransız yıldız için Fenerbahçe'nin devreye girmesi transfer yarışını kızıştırdı.







BÜTÇE DOSTU OLARAK ÖNE ÇIKTI

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Inter'in Diaby için yaptığı girişimler karmaşık bir hal alırken, Fenerbahçe durumdan faydalanmak istiyor.







Al-Ittihad'ın 27 yaşındaki oyuncu için 30 milyon euronun altında bir bonservis bedeline razı olabileceği belirtiliyor. Leao için konuşulan 60 milyon euro ve Sarr için talep edilen 50 milyon euroluk rakamlar göz önüne alındığında, Diaby hamlesi Fenerbahçe yönetimine finansal açıdan önemli bir hareket alanı sağlıyor.






INTER İÇİN İNDİRİME YAPMAYA HAZIR

1999 doğumlu Fransız hücum oyuncusu, yeniden Avrupa futboluna dönmek için maddi fedakarlık yapmaya hazır.

Yıllık maaşında ciddi bir indirime gitmeyi kabul eden Diaby'nin, sezon başına yaklaşık 6 milyon euro brüt maaş beklentisinde olduğu ifade ediliyor. Fenerbahçe'nin ise oyuncunun bu talebini karşılamayı ve brüt maaş tutarını garanti etmeyi teklif ettiği iddia ediliyor.

Galatasaray'da Osımhen'in kaptanlık resti

Galatasaray’da yeni sezon öncesi kaptanlık bandı tartışması patlak verdi

05.08.2026 10:54:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'da Osımhen'in kaptanlık resti
Galatasaray'da Osımhen'in kaptanlık resti
Galatasaray'da yeni sezon öncesi kaptanlık bandı tartışması patlak verdi. Teknik Direktör Okan Buruk ile Başkan Dursun Özbek'in kaptanlık tercihlerinde farklı isimler üzerinde durması ve Victor Osimhen'in bandı reddettiği iddiaları, sarı-kırmızılı kulüpte kriz havası estirdi.

Galatasaray'da teknik patron Okan Buruk'un 16 Temmuz'da yaptığı açıklamada Victor Osimhen için "Kaptanlarımızdan biri olacak" ifadesini kullanması, bandın tek bir isme teslim edilmeyeceğinin ilk sinyaliydi.







Nitekim hazırlık dönemindeki Rennes maçında bandın iki kez Nijeryalı yıldıza yöneldiği, ancak Osimhen'in bandı sırasıyla Yunus Akgün ve Barış Alper Yılmaz'a devrettiği görüldü.

Kulübe yakın kaynaklardan sızan iddialara göre Osimhen, "Birinci kaptan olmayacaksam pazubendi takmak istemiyorum" diyerek tavrını net bir şekilde ortaya koydu.







OSIMHEN, TOTTENHAM'A GİTMEK İSTİYOR

Teknik patron Okan Buruk'un bu duruma rağmen bandı Osimhen'e teklif etmesinin arkasında stratejik bir hamle yatıyor.







Takımdan ayrılarak Tottenham'a transfer olmak istediği konuşulan dünyaca ünlü golcüyü yeniden kazanmayı hedefleyen Buruk, oyuncusuna sorumluluk vererek aidiyet duygusunu artırmayı amaçlıyor.

Ancak deneyimli teknik adamın, bu hamleyi yaparken soyunma odasındaki yerli ve yabancı oyuncu dengesini bozmamak adına oldukça hassas davranması gerekiyor.







BAŞKAN ÖZBEK'İN TERCİHİ DAVINSON

Yönetim kanadında ise durum oldukça farklı. Başkan Dursun Özbek'in gönlündeki birinci kaptan adayı Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez.

Buna karşın Okan Buruk, Dünya Kupası finali oynamasının ardından takıma izinli olarak sonradan katılan Sanchez'in henüz bu liderlik sorumluluğunu üstlenecek yeterlilikte ve hazır durumda olmadığını düşünüyor.

Transfer durumu formalara yansıdı

Alınan bilgilere göre; geçen sezona oranla şu anda Galatasaray'ın forma satışlarında düşüş yaşanıyor. Bunun en büyük sebebi olarak da geciken transferler gösteriliyor. Yönetimin, satın alma yerine oyuncu kiralamaya yönelmesi de ayrı bir konu

05.08.2026 10:20:00
Haber Merkezi
 
Transfer durumu formalara yansıdı
Transfer durumu formalara yansıdı
Türkiye'de en çok forma satan takım; Galatasaray... Diğer lisanslı ürünlere de büyük ilgi gösteriliyordu. Ancak alınan bilgilere göre; geçen sezona oranla şu anda satışlarda düşüş yaşanıyor. Taraftarların önemli bir kısmı, geciken transferler sebebiyle yönetime tavır aldı.

BİRKAÇ HAMLEYLE

Ve bu tepkiler, direkt olarak ürün satışlarına yansımış durumda... Taraftarlar ayrıca yönetimin ağırlıklı olarak "satın alma yerine kiralama" formülünü izlemesinden de memnun değil... Bugün itibarıyla yaşananlar pek de iyi gözükmüyor... Ancak şunu unutmamak gerekiyor: Birkaç hamleyle her şey tersine dönebilir.






HERKES BEKLİYOR

Galatasaray taraftarları, yeni transferleri bekliyor. Gerçekten "heyecan yaratacak" bazı isimler kadroya katılırsa, forma satışlarında da artış yaşanacağı düşünülüyor. Son 4 sezona damga vuran Sarı-Kırmızılılar, transfer anlamında şu anda ezeli rakiplerinin gerisinde kalmış durumda...

Cim-bomda alarm zilleri çalıyor


 
Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında çıktığı Monza, Venezia ve Rennes maçlarında kalesinde toplam 8 gol görerek savunmada adeta alarm verdi. Son Rennes karşılaşmasında Abdülkerim Bardakcı’nın penaltıya sebebiyet veren performansı, Eren Elmalı’nın ikili mücadelelerdeki yetersizliği ve Uğurcan Çakır’ın gole neden olan bireysel hatası, kritik lig ve Avrupa maratonu öncesi teknik heyeti kara kara düşündürmeye başladı.
 

05.08.2026 00:17:00
Haber Merkezi
 
Cim-bomda alarm zilleri çalıyor
Cim-bomda alarm zilleri çalıyor
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, çıktığı son 3 ciddi hazırlık maçında kalesinde gördüğü 8 golle savunmada alarm vermeye başladı. Monza ve Venezia mağlubiyetlerinin ardından Rennes ile 3-3 berabere kalan sarı-kırmızılılarda; Uğurcan Çakır, Eren Elmalı ve Abdülkerim Bardakcı'nın Fransız ekibi karşısında sergilediği performanslar yeni sezon öncesi teknik heyeti ve taraftarları endişelendirdi.







3 maçta kalede 8 gol

Yeni sezon öncesi oynadığı 3 ciddi hazırlık maçında galibiyet yüzü göremeyen Galatasaray, defans hattındaki dağınık görüntüsüyle dikkat çekiyor. Monza'ya 2-0, Venezia'ya ise 3-0 mağlup olan sarı-kırmızılılar, son olarak Rennes ile 3-3 berabere kaldı. Rakip hücumcuları durdurmakta zorlanan Cimbom, bu 3 karşılaşmada kalesinde toplam 8 gol görerek savunma anlamında oldukça kötü bir tablo çizdi.







Son maçta da kötüydü

Rennes karşılaşmasında özellikle geride görev yapan isimlerin istatistikleri çöküşü gözler önüne serdi. 73 dakika sahada kalan Abdülkerim Bardakcı, hiç top çalamadığı ve ikili mücadele kazanamadığı mücadeleyi 1 penaltıya sebebiyet vererek tamamladı. 61 dakika süre alan Eren Elmalı ise zemindeki 7 ikili mücadelenin sadece 2'sini kazanabilirken 2 kez çalım yedi ve hava topu mücadelesinde başarı sağlayamadı.






Uğurcan da saç baş yolduruyor

Sarı-kırmızılı ekibin kalesini koruyan Uğurcan Çakır da hazırlık dönemindeki formsuzluktan nasibini aldı. Rennes karşısında yüzleştiği penaltıyı çıkaramayan milli eldiven, yaptığı 1 kritik hatayla doğrudan gole neden oldu. Yan toplarda da zorlanan tecrübeli kalecinin tutamadığı 1 orta ve ceza sahası içindeki müdahalelerinde yetersiz kalması, defans hattındaki güvensizliği iyice tırmandırdı.

Onlar Can Uzun'u bitirecek

Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, Eintracht Frankfurt forması giyen Can Uzun transferinde vites yükseltti

04.08.2026 12:50:00
Haber Merkezi
 
Onlar Can Uzun'u bitirecek
Onlar Can Uzun'u bitirecek
Sarı-kırmızılılar, Frankfurt'un Türk milli süper yeteneği Can Uzun'u kadrosuna katmak için somut adımlar atmaya devam ediyor. Alman ekibi transfer için kapıyı 60 milyon Euro'dan açarken, kulüp içinde oyuncunun takımda tutulması yönünde de sıcak gelişmeler yaşanıyor.






Gelecek sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, Eintracht Frankfurt forması giyen Can Uzun transferinde vites yükseltti. Sarı-kırmızılı yönetimin, genç yıldızın temsilcileriyle haftalar önce ilk teması kurduğu ve görüşmelerin somut bir boyuta taşındığı öğrenildi. Teknik kapasitesi ve hücum hattındaki etkili oyunuyla dikkat çeken Türk milli futbolcunun durumunu yakından takip eden İstanbul devi, Alman ekibinin kapısını çalmaya hazırlanıyor.






FRANKFURT'TA BELİRSİZLİK VAR

Kicker'da yer alan habere göre, Frankfurt yönetimi genç yeteneğin takımdaki geleceği konusunda henüz son sözünü söylemiş değil. Oyuncuyu kolay kolay bırakmak istemeyen Alman kulübü, olası bir satış için bonservis bedelini en az 60 milyon Euro olarak belirledi.






Kulüp kurmaylarının Can Uzun'un transferini tamamen durdurmak adına iç görüşmeler gerçekleştirdiği ifade edilse de, devasa teklifler karşısında sürecin nasıl şekilleneceği belirsizliğini koruyor.






2 YILDIZI SATARSA TUTABİLİR

Frankfurt'un Can Uzun hakkındaki duruşunu değiştirebilmesi ve oyuncuyu kadroda tutabilmesi, takımdaki diğer potansiyel satışlara bağlı.

Jean-Mattéo Bahoya ve Farès Chaïbi gibi isimlerin satışından 50 milyon Euro'yu aşan bir gelir elde edilmesi halinde, Eintracht yönetimi Can Uzun için gelen teklifleri geri çevirebilecek.

Ancak finansal dengeler ve Galatasaray'ın ısrarı doğrultusunda genç yıldızın geleceği için sürecin her an yeni bir boyuta evrilebileceği vurgulanıyor.






KRÖSCHE İDDİALARI YALANLADI AMA

Eintracht Frankfurt Sportif Direktörü Markus Krösche ise Türkiye'de çıkan transfer iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Türkiye'den her türlü haberi alıyoruz ve bazen ben de merak ediyorum; 'Hala burada mı yoksa çoktan ayrıldı mı?' Şu anda ayrılacağına dair resmi bir işaret yok. Oynatmak istediğimiz futbol tarzıyla onu en tehlikeli olabileceği pozisyonlarda değerlendirmeyi planlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı isyan ettirdi!

Fenerbahçe’nin eski asbaşkanı ve Hull City patronu Acun Ilıcalı, transferde sürpriz bir karara imza attı

04.08.2026 12:20:00
Haber Merkezi
 
Acun Ilıcalı isyan ettirdi!
Acun Ilıcalı isyan ettirdi!
Fenerbahçe'nin eski asbaşkanı ve Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, transferde çok konuşulacak bir karara imza attı. İngiliz ekibinin scout ekibi forvet hattı için Fenerbahçe'den Sidiki Cherif'i önermesine rağmen bizzat devreye giren Ilıcalı, tercihini Fransız temsilcisi Nice'in yıldızı Mohamed-Ali Cho'dan yana kullandı. Hull City'nin yaklaşık 20 milyon Euro bonservis bedeliyle bitirmeye yakın olduğu bu dev hamle, Nice'in yatırımını ikiye katlamasını sağladı.






Fenerbahçe'nin eski asbaşkanı ve Hull City patronu Acun Ilıcalı, transferde sürpriz bir karara imza attı. İngiliz ekibinin scout ekibi Fenerbahçe'nin genç yeteneği Sidiki Cherif'i önerse de bizzat devreye giren Ilıcalı, ibreyi Nice forması giyen Mohamed-Ali Cho'ya çevirdi.






SIDIKI İSMİNİ ÖNE ÇEKMİŞLERDİ

Forvet hattını genç ve potansiyelli bir isimle güçlendirmek isteyen Hull City'de transfer hareketliliği başladı. İngiliz temsilcisinin scout ekibi, Fenerbahçe'den Sidiki Cherif ile Nice forması giyen Mohamed-Ali Cho'yu gündemine aldı.






ACUN ILICALI'NIN ŞAHSİ KARARI

Ancak sarı-lacivertlilerin eski asbaşkanı ve mevcut baskan Aziz Yıldırım ile davalık olan Acun Ilıcalı, bizzat devreye girerek tercihini Fransız forvet Cho'dan yana kullandı. Fenerbahçe yerine tercihini Nice'ten yana kullanan Ilıcalı'nın bu kararı spor kulislerinde geniş yankı uyandırdı.






20 MİLYON EURO ÖDEYECEKLER

Fransız basınından L'Équipe ve Hanif Ben Berkane'nin aktardığı bilgilere göre, Hull City ile Nice Mohamed-Ali Cho'nun transferi için son aşamaya geldi. İngiliz kulübünün Fransız hücum oyuncusu için yaklaşık 20 milyon Euro bonservis bedeli ödemeye hazırlandığı belirtildi.






SOCIEDAD'DAN YARISINA ALINMIŞTI

İki yıl önce Mohamed-Ali Cho'yu Real Sociedad'dan 10 milyon Euro karşılığında kadrosuna katan Côte d'Azur ekibi, bu hamleyle yatırımını ikiye katlamış olacak. Transferin kısa süre içerisinde resmiyet kazanması ve 22 yaşındaki genç yeteneğin İngiltere'nin yolunu tutması bekleniyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.