logo
15 AĞUSTOS 2026

Covid 19 Kırkpınar'a yol verir mi

658 yıllık gelenek bu sene üzebilir

04.09.2020 19:29:00
 
Covid 19 Kırkpınar'a yol verir mi
Covid 19 Kırkpınar'a yol verir mi
Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim: "Bu saatten sonra Kırkpınar olmaz"   
  
Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin efsane ağası, 11 yıl Kırkpınar Ağalığı yapan ve ebedi 3 altın kemerin sahibi olan Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim, 'Kırkpınar yapılacak mı?' sorusu ile ilgili net konuştu. Selim, "Bu saatten sonra Kırkpınar olmaz" dedi.   
  
Edirne Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde 3 kez üst üste ara vermeden Kırkpınar Ağası olarak üç Kırkpınar ağalık altın kemerinin ebedi sahibi olan Seyfettin Selim, pandemi nedeniyle kendi tarihinde yapılamayan Kırkpınar ile ilgili gelecek yıl pehlivanlara müjde verdi. Pehlivan ödüllerini 2 katına çıkaracağını söyleyen Selim, ağalık bedelini de 4 kat arttırarak, 2 Milyon 200 bin TL ile açacağını belirtti. 
  
3 altın kemeri ile bilinen Kırkpınar tarihinin ilk ve tek ismi olan 'Ağaların ağası' olarak anılan Seyfettin Selim, 'Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim Kreş ve Gündüz Bakım Evi' projesinin imzalarını atmak ve yapımına başlamak üzere Edirne'ye geldi. 
 
"Bu saatten sonra Kırkpınar olmaz" 
  
Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim, güreş kamuoyunun merakla beklediği 'Kırkpınar yapılacak mı? sorusuna net cevaplar verdi.

Seyfettin Selim, "Bu saatten sonra Kırkpınar olmaz. Ben inanmıyorum bu saatten sonra Sağlık Kurulu'nun burada bir karar çıkaracağını Seyfettin Selim olarak, ama çıkarırsa biz varız. Geçen sene ne yaptık, ne verdik pehlivanlara ödül olarak, ben Kırkpınar'ın 2 katını vereceğim, ağalığı da 4 katına alacağım" şeklinde konuştu. 
 
"Bu okullara ayırdığım parayla 40 sene Kırkpınar yapılır" 
  
Selim, "Hani millet 'paradan kaçıyorsun' falan diyor ya. Bu sene başka bir şey söyleyeyim size. Edirne'ye yaptığım okul gibi 40 derslik bir okul da Arnavutköy'e yapıyoruz. Kırkpınar parası bunların yanında bir çerez ama milletin bir huyu var, 'ağa güreş yapmak istemiyor' diyor. 'Para harcamak' istemiyor diyor. Bu para bizim için bir çerez. Bu sene bu okullara yapacağım para 40 sene Kırkpınar yapar. Çok net söylüyorum" diye konuştu. 
 
"Gelecek yıl pehlivan ödülleri 2 katına, ağalık bedelini de 4 katına çıkaracağım" 
  
Selim, "Güreş olmayacağını bildiğim için ben çok zorladım. Balıkesir'deki toplantı da ben 'güreş yapılacak' dedim, 'pehlivanlar hazır olsun' dedim. Hocaları çıktı dedi ki 'Ağabey güreşçiler güreşmek istemiyor' dedi.

Bu hoca kim? Başpehlivan İsmail Balaban'ın hocası, İsmail Balaban kim?  2 sene Kırkpınar'da aslanlar gibi Başpehlivan olan bir kardeşimiz. Orhan Okulu var, Recep Kara'ya sorduk, Şaban'a sorduk, bir tek Ali Gürbüz ve birkaç tane pehlivanımız güreşmek istiyordu ama şu anda Ali Gürbüz'de 'Bu saatten sonra olmaz ağam' diyor. Bizzat kendisi ile görüştüm. Yoksa biz güreşi yapmak istiyoruz.

Burada bir pandemi var. Hastalık var. Bana sorarsanız, ben altına imza atarım, bana versinler yetkiyi, benim denetimim altında yapalım güreşleri. Ama kimse gelmez. Sağlık daha önemli, şimdi konuşuyorlar boş, bundan sonrası inşallah Bilim Kurulu bir karar verirde ama milyonda bir. Güreşi en çok yapmak isteyen benim, altını çizerek söylüyorum.

Her yerde herkese söyledim, 'Sorumluluk alalım yapalım' dedim. Ama maalesef pandeminin artışından dolayı bu işin olmayacağını görüyorum. İnşallah gene olur. Olursa biz varız. Ağalık bedelini 2 milyon 200 bin TL ile açacağım, pehlivan ödenekleri de 2 katı olacak. Benim amacım Kırkpınar seyircisini oyalamamak. Bu saatten sonra umut çok zayıf" ifadelerini kullandı. 
 
"Kalleşlikle bir aslan parçasını öldürdüler" 
  
Selim, geçtiğimiz günlerde başpehlivanlardan Hakkı Aygün'ün sokak ortasında öldürülmesi ile ilgili de sert konuşarak, "Başpehlivanın öldürülmesi, şerefsizce, kalleşçe bir öldürülme yani. Bunun için bir şey söyleyemem ben. Kalleşlikle, şerefsizlikle bir aslan parçasını öldürdüler. Nasıl rahat uyuyabiliyorlar mı? İnşallah bunu devlet görür, inşallah bunu onurlu ve haysiyetli savcılar görür. 19 yaşındaki bir çocuğun öldürmesini kumpas olduğunu savcı, hakim görür inşallah. Yani o çocuk onu öldürmedi, onu öldürttüler. Böyle bir Türkiye'de böyle bir dünyada mafya mafya ne hikayedir. Antalya'da ses çıksın diye adam öldürüyorsunuz. Yazıklar olsun" ifadelerini kullandı. 
  
                                         

Ndidi koptu gidiyor


 
Suudi Arabistan ekibi El Ittihad'ın, Wilfred Ndidi için Beşiktaş'a resmi teklif sunduğu öğrenildi. Şu anda bu öneri değerlendiriliyor. Yönetim kısa süre içinde cevabını iletecek.

15.08.2026 13:43:00
Haber Merkezi
 
Ndidi koptu gidiyor
Ndidi koptu gidiyor

Beşiktaş'ta Wilfred Ndidi, ayrılması beklenen isimler arasında yer alıyor. Nijeryalı orta saha oyuncusu konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Suudi Arabistan ekibi El Ittihad'ın resmi teklifini ilettiği öğrenildi. Net rakam şu an için öğrenilemedi. Beşiktaş Yönetimi ise şu anda bu öneriyi değerlendiriyor.

Siyah-Beyazlılar'ın minimum beklentisi 10 milyon Euro seviyelerindeydi. Kartal, Nijeryalı futbolcuyu 2025 yazında Leicester City'den almıştı. 8 milyon Euro bonservis bedeli ödenirken 29 yaşındaki oyuncuyla da 30 Haziran 2028'e kadar sözleşme yapıldı. Kontratta +1 yıllık uzatma opsiyonu da mevcut (çift taraflı).

Kısa sürede şekillenecek

Wilfred Ndidi konusunun en geç önümüzdeki hafta içinde çözülmesi bekleniyor. Şu anda Suudi Arabistan ihtimali hayli yüksek... Beşiktaş da orta saha takviyesi için çalışmalarını sürdürüyor. Ndidi'den gelecek para, yine transferlerde kullanılacak. 1.81 boyundaki futbolcunun geçen sezonki performansı, genel anlamda beklentileri karşılayamamıştı.
Ndidi, UEFA Avrupa Ligi'nde Hradec Kralove ile yapılan ilk maçta 76., ikinci maçta ise 66. dakikada oyuna dahil olmuştu.

Trabzonspor'da Salah heyecanı


 
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 1. haftasında dün Kasımpaşa ile yapacağı maç için akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Kafilede yeni transfer Muhammed Salah da yer aldı. Salah'ın ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

15.08.2026 12:25:00 / Güncelleme: 15.08.2026 12:29:23
Haber Merkezi
 
Trabzonspor'da Salah heyecanı
Trabzonspor'da Salah heyecanı

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde dün gerçekleştirdiği antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan bordo-mavililer, aynı günün akşamı özel uçakla İstanbul'a gitti.

Muçi yok, Salah var

Sakatlıkları bulunan Muçi, Batagov ve Okay Yokuşlu'nun yer almadığı Trabzonspor kafilesinde, Andre Onana, Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan Yıldırım, Stefan Savic, Chibuike Nwaiwu, Cenk Özkacar, Samet Akaydin, Mustafa Eskihellaç, Wagner Pina, Sidny Lopes Cabral, Benjamin Bouchouari, Ruslan Malinovskyi, Melih Kabasakal, Ozan Tufan, Metehan Mimaroğlu, Aral Şimşir, Noah Saviolo, Mohamed Salah, Umut Nayir, Paul Onuachu ve Rene Mitongo bulunuyor.

Salah'ın ilk 11'de maça başlaması bekleniyor. İlk 11 olmazsa maçın ikinci yarısında oyuna girmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda bugün saat 19.00'da başlayacak maçı, hakem Gürcan Hasova yönetecek.

Kasımpaşa, Trabzonspor karşısında başarılı olamıyor

Emre Belözoğlu yönetimindeki lacivert-beyazlılar, son iki sezonda ilk hafta maçlarından puansız ayrıldı.
Kasımpaşa, yaz transfer döneminde kadrosunda önemli değişikliklere gitti. Geçen sezon kiralık olarak forma giyen Adrian Benedyczak'ın bonservisi alınırken; Güven Yalçın, Thiemoko Diarra, Ayberk Karapo ve Marcus Rafferty'nin de aralarında bulunduğu birçok isim kadroya katıldı. Kasımpaşa'nın Süper Lig'de attığı son dört golün tamamını kaydeden Benedyczak, yeni sezon öncesinde lacivert-beyazlıların hücumda öne çıkan isimlerinden biri.

İki takım arasındaki son dönem rekabetinde Trabzonspor'un üstünlüğü bulunuyor. Bordo-mavililer, Kasımpaşa ile oynadığı son dört Süper Lig maçında yenilgi yaşamazken, geçen sezonki iki karşılaşmayı da kazandı. Kasımpaşa ise Trabzonspor'u konuk ettiği son 12 Süper Lig maçında sadece bir kez galip gelebildi. Lacivert-beyazlıların bu süreçteki tek zaferi Nisan 2023'te 2-0'lık skorla geldi.
İki teknik adam arasındaki rekabette de Fatih Tekke'nin üstünlüğü dikkat çekiyor. Emre Belözoğlu, Süper Lig teknik direktörlük kariyerinde Fatih Tekke'ye karşı çıktığı 6 maçta galibiyet alamadı.

Muhtemel 11'ler

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Arous, Ilie, Jessen, Baldursson, Kerem, Hajradinovic, Rafferty, Ben Ouanes, Benedyczak.

Trabzonspor: Onana, Pina, Nwaiwu, Savic, Cabral, Bouchouari ya da Salah, Ozan, Malinovski, Saviolo, Aral, Onuachu.

Uğur Uçar: 'Galatasaray'ın altyapısından yetişip Florya'nın suyunu içtik'

Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Galatasaray ile 2-2 berabere kaldıkları maçta galibiyeti kaçıran tarafın kendileri olduğunu düşündüğünü söyledi

15.08.2026 09:43:00
İhlas Haber Ajansı
 
Uğur Uçar: 'Galatasaray'ın altyapısından yetişip Florya'nın suyunu içtik'
Uğur Uçar: 'Galatasaray'ın altyapısından yetişip Florya'nın suyunu içtik'
Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Galatasaray ile 2-2 berabere kaldıkları maçta galibiyeti kaçıran tarafın kendileri olduğunu düşündüğünü söyledi.

Trendyol Süper Lig 2026-2027 sezonunun ilk haftasında ligin yeni ekibi Çorum FK, deplasmanda karşılaştığı son şampiyon Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Bütün takımlar için kazasız belasız bir sezon dileğinde bulunarak sözlerine başlayan Uçar, "Maça da gelirsek; Galatasaray'ın artılarını ve eksilerini iyi çalıştık. Her seferinde kenar ortalarında etkili olduklarını, duran topta etkili olduklarını biliyorduk. Buna özel önlemler aldık. Merkezi daha çok oynamamaya çalıştık. Kenarlardan atakları sonuçlandırmak istedik. Bugün de bunu iyi yaptığımızı düşünüyorum. Geriye düştük, geri dönmek önemliydi. 2-1'i yakaladık. 10 kişi kaldık tabii. Ama 10 kişi kaldıktan sonra da iyi mücadele ettik. Bugün buradan 1 puanla ayrılıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Galatasaray'ın altyapısından yetişip Florya'nın suyunu içtik"



Kendisi için Galatasaray'ın yerinin ayrı olduğunu belirten Uğur Uçar, "Savaş Başkanımıza özel bir parantez açmak istiyorum. Bize çok iyi bir takım verdi gerçekten. Yaklaşık 2 aydır 2000 taneye yakın futbolcu izlemişizdir. Bazı getirmek istediğimiz, gelmeyen ama çok özel oyunculara gittik gerçekten. Tabii Galatasaray'ın altyapısından yetişip Florya'nın suyunu içtik. Burada A takımda forma giydik, şampiyonluklar yaşadık. Okan Hoca ile hem takım arkadaşlığı yaptım hem teknik direktörlüğümü yaptı. Galatasaray'ın tabii bizde her zaman yeri ayrı. Her zaman öyle kalacak. Bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim" diye konuştu.

"Galibiyeti kaçıran taraf olduğumuzu düşünüyorum"

Galatasaray karşısında iyi bir oyun sergilediklerini aktaran Uğur Uçar, "4 yıldır şampiyon olan bir takım, aynı oyuncular oynuyor. Ama bugün ben özellikle şunu söylemek istiyorum; oyuncularımın, benim emeğine saygı duyulması gerekiyor. Çünkü gerçekten çok iyi mücadele ettik ve ne istiyorsak, antrenmanda ne çalıştıysak bugün sahada yansıttılar. Ondan dolayı buradan 1 puanla ayrılıyoruz. Galibiyeti de kaçıran taraf olduğumuzu düşünüyorum bugün" açıklamasını yaptı.

"Her maça aynı konsantreyle hazırlanacağız"



Lig için hedef belirlemediklerinin altını çizen Uçar, "Maç maç gideceğiz. Her maça aynı konsantreyle hazırlanacağız. Yani tabii oyun çok önemli benim için. Oyuna çok kafa yoruyoruz ekibimle öyle. Yenilikleri takip ediyoruz, hep üstüne koymaya çalışıyoruz. Galatasaray tabii bir 45 dakika... Eğer ilk 20 dakika gol yemezsek Galatasaray'ın daha açık oynayacağını ve biz de kulübemizdeki hamlelerle galip gelebileceğimizi düşünüyorduk. Soyunma odasında da söyledim: 'Bir 15-20 dakika daha herkes her şeyini versin, biz hamlelerimizi yapacağız. Buradan galibiyetle veya puan alarak ayrılacağız' diye konuştuk. Günün sonunda da öyle oldu" şeklinde konuştu.

Çorum şehrinin futbolla yatıp futbolla kalktığını söyleyen Uğur Uçar, "Çünkü bizim geldikten sonraki yükselen bir Çorum FK grafiği var. Başkanımız alabileceğimiz, istediğimiz bütün oyuncuları bize almaya çalışıyor ve çok memnunum teknik direktör olarak. Ona tekrar buradan teşekkür ediyorum" dedi.

"Hedefim bende kalsın"

Bireysel hedefleri ile ilgili soruya cevap veren Uçar, "İlk hedefim teknik direktörlüğe başlamaktı. Ondan sonra bir alt ligde hocalık yapmaktı. Şimdi Süper Lig'deyim. Basamakları ufak ufak, çalışa çalışa, gecemizi gündüzümüze katarak, sağlam adımlarla çıkmak hedefim. Hedefim bende kalsın. İnşallah ilerleyen yıllarda hep beraber görürüz" diye konuştu.
Son olarak fikstürün kendilerini çok etkilemediğini dile getiren Uğur Uçar, "Fikstür çok baktığım bir şey değil. Her rakiple oynayacağız; 1. hafta veya 10. hafta. Biz her maça en iyi şekilde hazırlanıp çıkacağız" şeklinde sözlerini noktaladı.

Galatasaray, ligde iç sahadaki son 36 maçta yenilmedi

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de sahasında oynadığı son 36 karşılaşmada mağlubiyet yaşamadı

15.08.2026 00:12:00
İhlas Haber Ajansı
 
Galatasaray, ligde iç sahadaki son 36 maçta yenilmedi
Galatasaray, ligde iç sahadaki son 36 maçta yenilmedi
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de sahasında oynadığı son 36 karşılaşmada mağlubiyet yaşamadı.

Galatasaray'ın RAMS Park'taki yenilmezlik serisi 36 maça çıktı. Trendyol Süper Lig'in 2026-2027 sezonunun ilk haftasında son şampiyon Galatasaray, ligin yeni ekiplerinden Çorum FK'yı sahasında konuk etti. Mücadele 2-2'lik beraberlikle sonuçlanırken, sarı-kırmızılıların iç sahadaki yenilmezlik serisi de devam etti.



RAMS Park'taki son lig yenilgisini 19 Mayıs 2024 tarihinde Fenerbahçe karşısında alan sarı-kırmızılılar, bu maçın ardından sahasında çıktığı 36 lig müsabakasında 28 galibiyet ve 8 beraberlik elde etti. Çorum FK ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, böylece iç sahadaki yenilmezlik serisini 36 maça çıkardı.

Aslan'a Çorum freni, son şampiyon evinde kayıp!

Trendyol Süper Lig'in 2026-2027 sezonu açılış maçında son şampiyon Galatasaray, evinde ağırladığı ligin yeni ekibi Arca Çorum FK ile 2-2 berabere kalarak sezona sürpriz bir puan kaybıyla başladı

15.08.2026 00:10:00
Haber Merkezi
 
Aslan'a Çorum freni, son şampiyon evinde kayıp!
Aslan'a Çorum freni, son şampiyon evinde kayıp!
Trendyol Süper Lig'in 2026-2027 sezonu açılış maçında son şampiyon Galatasaray, evinde ağırladığı ligin yeni ekibi Arca Çorum FK ile 2-2 berabere kalarak sezona sürpriz bir puan kaybıyla başladı.

RAMS Park'ta oynanan ve büyük bir heyecana sahne olan mücadelede sarı-kırmızılı ekip, Osimhen'in golleriyle öne geçse de direncini kaybetmeyen Çorum temsilcisi tarihi deplasmandan 1 puan çıkarmayı başardı.

Maçın ardından tribünlerden yükselen protestolar ise geceye damga vurdu.

İlk Yarıda Gol Sesi Çıkmadı



Karşılaşmaya baskılı başlayan Galatasaray, özellikle Nijeryalı süper yıldızı Victor Osimhen ile net fırsatlar yakaladı.

13. Dakika: Barış Alper'in indirdiği topa altıpas üzerinde dokunan Osimhen'in vuruşunu Çorum savunması çizgiden çıkardı.

25. Dakika: Osimhen'in ceza sahası dışından köşeye gönderdiği sert şutta konuk ekip kalecisi Marcos Felipe harika bir kurtarışa imza attı.

39. Dakika: Gabriel Sara'nın yaklaşık 25 metreden kaleye gönderdiği füzeyi kaleci Felipe son anda çeldi.

Konuk ekip Arca Çorum FK, katı ve disiplinli savunmasıyla şampiyonun baskısını kırmayı başardı ve ilk 45 dakika 0-0'lık eşitlikle tamamlandı.

İkinci Yarıda Gol Yağmuru ve Kırmızı Kart



53. Dakika (GOL): Lucas Torreira'nın savunma arkasına havadan şık pasında kaleci Felipe'yi ekarte eden Victor Osimhen, dar açıdan topu ağlara göndererek yeni sezonun ilk golünü kaydetti: 1-0.

59. Dakika (GOL): Golden sonra pes etmeyen Çorum FK, Fredy'nin pasıyla sol kanattan içe kateden Alexandros Kyziridis'in ceza yayı gerisinden uzak köşeye gönderdiği harika kavisli şutla eşitliği yakaladı: 1-1.

61. Dakika (GOL): Beraberlik golünün şokunu atlatamayan Galatasaray savunmasında Davinson Sanchez'in hatalı pasını kapan Jesús Ramírez, ceza yayı içinden yaptığı aşırtma vuruşla Uğurcan Çakır'ı mağlup etti ve Çorum FK'yı öne geçirdi: 1-2.

70. Dakika (KIRMIZI KART): Çorum FK'da ilk golün sahibi Kyziridis, Yunus Akgün'ün aşil tendonuna yaptığı sert müdahalenin ardından doğrudan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Osimhen İpten Aldı, Tribünler İstifa Dedi

Sayısal üstünlüğü ele geçiren Okan Buruk'un öğrencileri, oyunu tamamen rakip yarı alana yıktı. Dakikalar ilerledikçe RAMS Park tribünlerinde tansiyon yükseldi ve taraftarlar transferlerin gecikmesi nedeniyle "Yönetim İstifa" tezahüratları yapmaya başladı.

Galatasaray'ı yenilgiden kurtaran hamle ise uzatma dakikalarından hemen önce geldi. 90. dakikada Gabriel Sara'nın kullandığı köşe vuruşuna çok iyi yükselen Victor Osimhen, kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak skoru belirledi: 2-2. Kalan 8 dakikalık uzatma bölümünde sarı-kırmızılıların baskısı sonuç vermedi ve her iki takım da sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Salih Uçan, Gençlerbirliği'nde

Gençlerbirliği, 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Salih Uçan'ı transfer ettiğini açıkladı.

14.08.2026 12:52:00
İhlas Haber Ajansı
 
Salih Uçan, Gençlerbirliği'nde
Salih Uçan, Gençlerbirliği'nde
Gençlerbirliği, 32 yaşındaki orta saha oyuncusu Salih Uçan'ı transfer ettiğini açıkladı.

Başkent temsilcisi, son olarak Beşiktaş forması giyen 32 yaşındaki orta saha Salih Uçan'ı 2 yıllığına renklerine bağladı.



Daha önce Bucaspor, Fenerbahçe, Roma, Sion, Empoli, Başakşehir Alanyaspor ve Beşiktaş formaları giyen tecrübeli oyuncu, kariyerinde çıktığı 359 maçta 23 gol atmasının yanı sıra 47 de asist yaptı.

Fenerbahçe, Fred ile yollarını ayırdı

Fenerbahçe, Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred'in sözleşmesinin karşılıklı anlaşma yoluyla feshedildiğini Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirdi

14.08.2026 11:06:00
İhlas Haber Ajansı
 
Fenerbahçe, Fred ile yollarını ayırdı
Fenerbahçe, Fred ile yollarını ayırdı
Fenerbahçe, Brezilyalı orta saha oyuncusu Fred'in sözleşmesinin karşılıklı anlaşma yoluyla feshedildiğini Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) bildirdi.

Kadro yapılandırmasını sürdüren Fenerbahçe, Fred ile yollarını ayırdı. Sarı-lacivertli kulüp, 33 yaşındaki Brezilyalı futbolcu ile olan sözleşmenin karşılıklı anlaşma sonucunda feshedildiğini TFF'ye bildirdi.

Brezilyalı futbolcu, 2023 yılında Manchester United'dan Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

Kocaelispor, Berkan Kutlu'yu kadrosuna kattı

Kocaelispor, 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Berkan Kutlu ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı

11.08.2026 18:23:00
İhlas Haber Ajansı
 
Kocaelispor, Berkan Kutlu'yu kadrosuna kattı
Kocaelispor, Berkan Kutlu'yu kadrosuna kattı
Kocaelispor, 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Berkan Kutlu ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Kocaelispor, orta sahasını Berkan Kutlu ile güçlendirdi. Yeşil-siyahlı ekip, 28 yaşındaki futbolcuyla 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Futbol kariyerine İsviçre'de başlayan Berkan Kutlu; FC Monthey ve FC Sion'un ardından Türkiye'de Alanyaspor ve Galatasaray formaları giydi. 2023-2024 sezonunda İtalya Serie A ekiplerinden Genoa'da kiralık olarak görev yapan Kutlu, daha sonra Galatasaray'a döndü. Berkan Kutlu, 2026 yılının ocak ayında ise Konyaspor'a transfer oldu.

Beşiktaş hâlâ forvet arıyor


 
Golcü arayan Beşiktaş'ın adayları arasında Aleksandar Mitrovic'in de bulunduğu konuşuluyordu. Peki Siyah-Beyazlılar'ın bu yönde bir girişimi olacak mı?

11.08.2026 12:18:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş hâlâ forvet arıyor
Beşiktaş hâlâ forvet arıyor

Beşiktaş'ta yeni santrfor konusundaki çalışmalar devam ediyor. Son günlerde ortaya Aleksandar Mitrovic iddiaları atıldı. 31 yaşındaki Sırp forvet, 2025 yazında Katar ekibi El Rayyan'a transfer olmuştu. 30 Haziran 2028 tarihine kadar mukavelesi bulunuyor. Senelik net maaşı ise 10 milyon Euro...

Olumlu sonuç çıkmadı

1.89 boyundaki golcünün gerçekten de Beşiktaş'ın gündemine geldiği öğrenildi. Ancak bu konuyla ilgili kulüp içinde yapılan görüşmelerde olumlu sonuç çıkmadı. Bunun sebeplerini şöyle sıralamak mümkün:
1. Mitrovic uzun süre Suudi Arabistan'da oynadıktan sonra Katar'a gitti
2. Sırp yıldız, Avrupa'daki idman programlarından çok daha farklılarına alıştı
3. Senelik maaş beklentisi yüksek
4. El Rayyan astronomik bir teklif gelmediği sürece onu satmayı düşünmüyor

Temasa geçmediler

Aleksandar Mitrovic'le ilgili "olumsuz" karar verildiği için Beşiktaş cephesi kimseyle iletişime geçmedi. Kartal, sezon başında belirlenen forvet listesine sadık kaldı. Siyah-Beyazlılar'ın yeni golcüsü kısa süre içinde netleşecek. Ve bu isim Aleksandar Mitrovic olmayacak.

Endrick bilmecesi son viraja girdi!


 
 
Adı Fenerbahçe ve Galatasaray'la anılan Endrick'e sürpriz bir talip çıktı. Hatta oyuncu cephesi de ikna edildi. Real Madrid onay verirse iş bitecek.

11.08.2026 00:24:00
Haber Merkezi
 
Endrick bilmecesi son viraja girdi!
Endrick bilmecesi son viraja girdi!

İngiliz basınındaki haberlere göre; Manchester United, Endrick'in menajeriyle görüşme gerçekleştirdi. 20 yaşındaki golcü de İngiliz ekibine sıcak baktı. Kırmızı Şeytanlar, çok kısa bir süre içinde Real Madrid'le masaya oturacak. La Liga ekibi, kiralama seçeneğine açıktı... Fakat Real Madrid, olası kiralamada belirli bir sayıda maç garantisi istiyor. Manchester United'ın direkt bonservis teklifinde de bulunabileceği öğrenildi. 1.72 boyundaki futbolcunun adı Galatasaray ve Fenerbahçe'yle de anılıyordu. Endrick'in mevcut Real kadrosunda fazla forma şansı bulma ihtimali yok...



Genç yetenek, Lyon'daki kiralık döneminde iyi bir performans sergilemişti. Endrick, Fransız ekibinde toplam 21 karşılaşmaya çıktı. 8 gol ve 8 asist üretti. Ardından da Brezilya Milli Takımı'yla Dünya Kupası'nda boy gösterdi. Dev organizasyonda ise aradığını bulamadı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.