logo
27 TEMMUZ 2026

Davinson gidiyor! Romero geliyor

Transfer hareketliliği tavan yaptı; Galatasaray, stoper hattında dev bir Güney Amerika operasyonuna hazırlanıyor! Como’nun Chalobah transferinde tıkanması üzerine ibreyi Davinson Sanchez’e çevirmesi, sarı-kırmızılı kulüpte düğmeye basılmasına neden oldu. Kolombiyalı yıldızdan gelecek yaklaşık 30 milyon euroluk gelirle Arjantinli stoper Romero için temaslarını hızlandıran Cimbom, Inter’in de devrede olduğu bu zorlu transfer yarışını zaferle noktalamak istiyor

27.07.2026 13:21:00
Haber Merkezi
 
Davinson gidiyor! Romero geliyor
Davinson gidiyor! Romero geliyor
Serie A ekibi Como'da Trevoh Chalobah transferi günden güne çıkmaza giriyor. Gianluca Di Marzio'nun aktardığı bilgilere göre İtalyan ekibinin girişimleri olumsuz sonuçlanmak üzere.

Fabrizio Romano ise Chelsea'nin Como tarafından yapılan 25+5 milyon euroluk resmi teklifi yetersiz bulduğunu ve görüşmelerin tıkandığını duyurdu. Yaşanan bu gelişmenin ardından stoper listesini güncelleyen Como yönetimi, rotasını doğrudan Galatasaray'ın Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez'e çevirdi.






CHOLABAH'TAN VAZGEÇTİLER

Sarı-kırmızılı yönetim, Chalobah transferinde masada konuşulan 30 milyon euro seviyesindeki bonservis bedelinin getirilmesi halinde Davinson Sanchez ile yolları ayırmaya hazır.

Kolombiyalı savunmacının olası satışından elde edilecek ciddi gelirle transfer bütçesini yaratacak olan Galatasaray, ayrılığın resmileşmesiyle birlikte vakit kaybetmeden yeni stoperini İstanbul'a getirmeyi hedefliyor.






A PLANI ARJANTİNLİ ROMERO

Galatasaray'ın A planı ise Arjantinli stoper Romero. Sarı-kırmızılı kurmaylar, Davinson'un ayrılık ihtimaline karşılık Cristian Romero ve kulübüyle ön görüşmeleri halihazırda gerçekleştirdi.

Arjantinli savunmacı ile yürütülen temaslar orta düzeyde devam ederken, Kolombiyalı yıldızın takımdan ayrılması durumunda transfer operasyonunun vites artırılarak bitirilmesi planlanıyor.






INTER RESMİ OLARAK AÇIKLADI

Öte yandan Romero transferinde Galatasaray'ın tek talibi olmadığını gösteren kritik bir açıklama geldi. Inter Yöneticisi Piero Ausilio, Sky Sport'a yaptığı açıklamada Arjantinli stoperle ilgilendiklerini doğruladı.

Ausilio, "Oyuncu ve kulüple kesinlikle ilgileniyoruz. Uzun bir süreç ama kesinlikle ilgi var, göreceğiz" ifadelerini kullanarak transfer yarışının kızışacağını gözler önüne serdi. Süreci yakından takip eden Galatasaray, Inter'in hamlelerine rağmen Güney Amerika operasyonunu zaferle noktalamakta kararlı.

Leao Fenerbahçe yolunda mı?


 
Fenerbahçe Kulübü, Milan oyuncusu Rafael Leao'yla ilgili resmi bir açıklama yapmıştı. Ancak bu açıklamanın içeriği pek de "istemiyoruz" değildi! İtalyan basını, hafta içinde Sarı-Lacivertliler'in Çizme'ye geleceğini yazdı.
 

27.07.2026 16:12:00
Haber Merkezi
 
Leao Fenerbahçe yolunda mı?
Leao Fenerbahçe yolunda mı?

Fenerbahçe resmi hesaptan, "Stuttgart forması giyen Ermedin Demirovic ile Kulübümüzün ilgilendiği yönündeki haberler tamamen asılsızdır. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün söz konusu oyuncuyla ilgili herhangi bir transfer girişimi bulunmamaktadır. Aynı şekilde, Rafael Leao için bonservis bedeli ve maaşıyla birlikte yaklaşık 100 milyon Euro tutarında bir teklif yaptığımız yönündeki iddialar da gerçeği yansıtmamaktadır. Oyuncuya ya da kulübüne bu yönde herhangi bir teklif yapılmamıştır" açıklamasını yapmıştı.







Nereden çıktı bu rakam?

Leao'yla ilgili yalanlanan ayrıntı, "100 milyon Euro" tutarındaki teklifti. Demirovic için "ilgilenmiyoruz" diyen Kanarya, Leao konusunda bu ifadeyi kullanmadı. Yaşananlar İtalyan basınında da yer buldu. Gazeteci Gianluigi Longari, "Fenerbahçe'nin açıklamasına rağmen Türk kulübü, AC Milan'dan Rafael Leao'ya ilgisini sürdürüyor" açıklamasını yaptı.







Galatasaray da yarım ağız ilgileniyor

Longari ayrıca, "Türk kulübünden bir heyetin bu hafta İtalya'ya gelmesi bekleniyor. Galatasaray da oyuncuya sezon başına 12 milyon Euro'ya yakın bir maaş teklif etti" ifadelerini kullandı. Özetle bu hafta içinde Leao konusunda sıcak gelişmeler yaşanabilir. Portekizli yıldız da hakkındaki iddiaları yalanlamak yerine ortadan konuşuyor.

Rashford'un transferi yılan hikayesine döndü


 
Barcelona'nın satın alma opsiyonunu kullanmadığı Marcus Rashford, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor. Şu ana kadar İngiltere'de bu kritere sahip hiçbir takım ona teklif sunmadı. 28 yaşındaki kanat oyuncusu Galatasaray veya Fenerbahçe'ye gitmezse, United'da kalacak.

27.07.2026 15:58:00
Haber Merkezi
 
Rashford'un transferi yılan hikayesine döndü
Rashford'un transferi yılan hikayesine döndü

Geleceği en çok merak edilen isimlerden biri Marcus Rashford... 28 yaşındaki sol kanat, geride bıraktığımız sezonu Barcelona'da kiralık olarak geçirdi. La Liga temsilcisi, satın alma opsiyonunu kullanmadı. İngiliz yıldız, Manchester United'a geri döndü. Sözleşmesi ise 30 Haziran 2028'e kadar sürüyor.







İngiltere'den teklif yok

1.85 boyundaki yıldız, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyecek hiçbir Premier Lig ekibine sıcak bakmıyor. Bu kritere sahip takımlar ise şöyle sıralanıyor:
Arsenal
Manchester City
Manchester United (mevcut kulübü)
Aston Villa (Geçen yıl başında kiralık oynadığı kulüp)
Liverpool
Listedeki ekipler, Marcus Rashford için girişimde bulunmadı.







Fenerbahçe alır mı?

Galatasaray ve Fenerbahçe ise oyuncunun durumunu yakından takip ediyor. Sarı-Kırmızılılar, direkt olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılacak. Kanarya ise eleme turlarını geçerse Rashford konusunda iddialı bir konuma gelebilir. Birçok kişi fazla şans tanımasa da İngiliz yıldızın Türkiye'ye gelme ihtimali mevcut... Önümüzdeki süreçte çok sıcak gelişmeler yaşanabilir.

Salah ile Adalı, Atina'da buluştu

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Mısırlı yıldız Mohamed Salah ve menajeri ile Yunanistan’ın başkenti Atina’da transfer görüşmesi gerçekleştirdi 

27.07.2026 14:00:00
Haber Merkezi
 
Salah ile Adalı, Atina'da buluştu
Salah ile Adalı, Atina'da buluştu
Yunanistan'ın başkenti Atina'da Mısırlı süperstar Mohamed Salah ile bir araya gelen Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, saat tutkusuyla tanınan yıldıza 110 bin dolar değerinde, fütüristik mühendislik harikası De Bethune – DB28 GS Grand Bleu hediye ederek transfer kulislerini salladı... dev zirvenin yanı sıra Salah, futbola veda eden çocukluk arkadaşı Ahmed Hegazi'ye duygusal bir mesajla veda etti.






Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı ve yönetici Murat Kılıç, dünyaca ünlü Mısırlı yıldız Mohamed Salah ve menajeri Ramy Abbas ile Yunanistan'ın başkenti Atina'da sürpriz bir transfer görüşmesi gerçekleştirdi. Ailesiyle birlikte Atina'ya giden deneyimli futbolcu hakkında Yunan temsilcisi Olympiakos iddiaları ortalıkta dolaşırken, transfer kulislerini asıl hareketlendiren hamle Adalı ve Kılıç'ın bu kritik ziyareti oldu.






110 BİN DOLAR'LIK SAAT HEDİYESİ

Görüşmenin en dikkat çekici detaylarından biri ise Başkan Serdal Adalı'nın Mısırlı yıldıza sunduğu jestti. Saatlere olan düşkünlüğü ve tutkusuyla tanınan Salah'a, piyasa değeri yaklaşık 110 bin dolar civarında olan son derece özel "De Bethune – DB28 GS Grand Bleu" modeli hediye edildi. Başkan Adalı'nın hediye ettiği saatin piyasa değerinin yaklaşık 100-110 bin dolar aralığında olduğu iddia edildi.






YILLIK 20 MİLYON EURO

Başkan Adalı, Salah transferinde tarihi bir operasyona imza atmak isterken menajeri Ramy Abbas'ın dudak uçuklatan şartlarıyla baş etmeye çalışıyor. Yıllık 20 milyon Euro'yu bulan maliyetin içinde imaj haklarından dev primlere, özel jet tahsisinden vergi garantisine kadar uzanan 'anahtar teslim' talepler kararsızlığın eşiğine gelen Başkan Adalı son bir hamle yapmak için Atina'ya çıkarma yapma kararı aldı.






SALAH HEGAZİ'YI UNUTMADI

Sıcak transfer gündeminin ortasında Salah, saha dışından da anlamlı bir paylaşıma imza attı. Mısırlı yıldız, yeşil sahalara veda eden dostu Ahmed Hegazi için duygusal bir veda mesajı yayımladı. Birlikte büyüdüklerini hatırlatan Salah, "Çocukluğumuzdan beri uzun bir yolculuğu birlikte geçirdik... Her aşamasında keyif aldık ve eğlendik... Gelecek için sana başarılar dilerim" ifadeleriyle eski takım arkadaşına uğurlama mesajı gönderdi.

İsmail Kartal tüm takımı değiştiriyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Polonya deplasmanı öncesinde radikal bir rotasyon kararı aldı

27.07.2026 13:30:00
Haber Merkezi
 
İsmail Kartal tüm takımı değiştiriyor
İsmail Kartal tüm takımı değiştiriyor
İstanbul'daki 1-0'lık zafere rağmen alınan skoru riskli bulan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Górnik Zabrze rövanşı öncesi kadroyu sil baştan değiştiriyor. Kalede Mert Günok'u riske etmeyip eldivenleri Ederson'a teslim etmeye hazırlanan deneyimli çalıştırıcı; savunma, orta saha ve kanatlarda büyük bir değişime giderek ilk maçın tek golünü atan Talisca dâhil birçok as yıldızını kulübeye çekmenin hesaplarını yapıyor.






Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında İstanbul'da alınan 1-0'lık Górnik Zabrze galibiyetine rağmen sergilenen oyundan memnun kalmayan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Polonya deplasmanı öncesinde radikal bir rotasyon kararı aldı. Kadıköy'de Talisca'nın şık serbest vuruş golüyle kazanılan mücadelede skordan ziyade kaçan fırsatlara dikkat çeken tecrübeli çalıştırıcı, rövanş karşılaşmasında sahaya süreceği sürpriz 11'le rakibini şaşırtmayı hedefliyor.






NATHAN AKE'Yİ RİSKE ETMEYECEK

Sarı-lacivertlilerde en büyük değişim savunma hattı ve kalede yaşanacak. Kartal, kalede Mert Günok'u kenara alarak  eldivenleri Ederson'a teslim etmeye hazırlanıyor. Savunma kurgusunu da sil baştan ele alan tecrübeli teknik adam; sol bekte Levent Mercan'a görev verirken, sakatlığı yüzünden riske etmeyi düşündüğü Nathan Aké'nin yokluğunda Oosterwolde'yi sol stoper pozisyonuna kaydıracak. Stoper hattının diğer partneri Milan Škriniar ve sağ bek Nelson Semedo ise ilk 11'deki yerlerini koruyacak.






KARTAL, FRED'DEN VAZGEÇMEYECEK

Orta saha ve hücum hattında da taşlar tamamen yerinden oynuyor. İlk maçta beklentilerin üstüne çıksa da Bartuğ Elmaz, Asensio'nun kurbanı olacak. İsmail Kartal, Mattéo Guendouzi'nin yanına Fred'i koyarak merkezi kontrol etmek isteyecek. Fred'in önünde ise dinamizmi artırmak adına Marco Asensio ve Sidiki ikilisi forma giyecek.






İRFAN CAN VE KEREM KULÜBEYE

Özellikle hücumda pres gücünü yükseltmek isteyen sarı-lacivertli çalıştırıcı, önde baskı yapmadığı gerekçesiyle ilk maçın tek golünü atan Talisca'yı yedek kulübesine çekerek sürpriz bir hamleye imza atacak. Kanat organizasyonlarında da büyük bir yeniliğe gitmesi beklenen Kartal'ın, Kerem Aktürkoğlu ve İrfan Can Kahveci'yi kulübeye çekmesi sürpriz olmayacak.






GREENWOOD'UN KARŞISINA OĞUZ AYDIN

Hız ve bire birdeki etkili oyunlarıyla dikkat çeken Mason Greenwood ile Oğuz Aydın, Polonya deplasmanında takımın en önemli hücum kozları olacak. İsmail Kartal, bu geniş çaplı rotasyonla hem as oyuncularını dinlendirmeyi hem de Polonya'dan farklı ve rahat bir galibiyetle dönerek tur biletini cebine koymayı amaçlıyor.

Galatasaray "ateş"e elini sokacak mı?

İtalyan basınından Calciomercato’nun iddiasına göre Galatasaray, Napoli’nin Brezilyalı sağ kanat oyuncusu David Neres’i gündemine aldı

27.07.2026 12:40:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray "ateş"e elini sokacak mı?
Galatasaray "ateş"e elini sokacak mı?
Çalım yeteneği ve skor katkısıyla tavanı çok yüksek, yaşadığı ağır sakatlıklar ve bilek ameliyatıyla risk boyutu bir o kadar büyük… Calciomercato'nun iddiasıyla Galatasaray'ın gündemine giren Napoli'nin Brezilyalı sağ kanadı David Neres, geride bıraktığı sezonda 161 gün sahalardan uzak kalıp 24 maç kaçırsa da görev yaptığı sınırlı sürede her 154 dakikada bir skora etki etmeyi başardı. Sarı-kırmızılı yönetim, dar alandaki kilit açma becerisine rağmen fiziksel devamlılığı büyük soru işareti yaratan Sambacı için dev bir kumarın eşiğinde.






İtalyan basınından Calciomercato'nun iddiasına göre Galatasaray, Napoli'nin Brezilyalı sağ kanat oyuncusu David Neres'i gündemine aldı. Sarı-kırmızılı yönetimin konuyu henüz değerlendirme aşamasında tuttuğu belirtilse də oyuncunun 2025-26 sezonuna ait verileri, transferin arka planında çok büyük bir risk barındırdığını gösteriyor.






118 GÜNDE 19 MAÇ KAÇIRDI

Neres'in geride kalan sezondaki en büyük problemi sahadan çok revirde vakit geçirmesi oldu. Tam 4 farklı dönemde sakatlık yaşayan 29 yaşındaki oyuncu; özellikle 15 Ocak-12 Mayıs tarihleri arasında geçirdiği ağır ayak bileği ameliyatı nedeniyle 118 gün ve 19 maç takımdan uzak kaldı. Sezon genelinde bilek burkulması, kas yorgunluğu ve kondisyon eksikliği de eklenince toplamda 161 gün sahalardan uzak kalıp 24 resmi maçı kaçırdı.






SADECE 16 MAÇTA FORMA BULDU

Yaşadığı ağır sakatlık krizine rağmen Sambacı, sahada kaldığı sınırlı sürelerde tavan gücünün ne kadar yüksek olduğunu kanıtladı. Napoli formasıyla 10'u ilk 11 olmak üzere 16 maçta 925 dakika süre alan Neres, 3 gol ve 3 asistle oynadı.

Her 154 dakikada bir skora etki eden sağ kanat; ürettiği 1.54 xG beklentisinden 3 gol çıkararak bitiricilikte fark yarattı, 3.21 xA beklentisi ve yarattığı 9 büyük şansla dar alandaki kilit açma becerisini sergiledi.






FİZİKSE DEVAMLILIK SORUNU VAR

Fiziksel parametrelerde maç başına 34.9 km/h maksimum hıza ulaşıp 10 kilometrelik koşu mesafesi yakalayan Neres, atletik girdilerini korusa da bireysel ikili mücadelelerde belirgin bir düşüş yaşadı.

Bireysel dikine oyun tarzı nedeniyle maç başına 11.6 top kaybıyla oynayan oyuncu, %38 çalım ve %35 ikili mücadele başarı oranında kalarak fiziksel devamlılık noktasında soru işaretleri yarattı.






SKOR POTANSİYELİ VAADEDİYOR

Sezon içinde 3 kez haftanın takımına seçilerek kalitesini hissettiren Brezilyalı yıldız için anahtar soru işareti, geçirdiği ağır bilek ameliyatı sonrası bu yüksek tempoyu ne kadar sürdürebileceği.

Yüksek yetenek tavanına rağmen bu derece ağır bir sakatlık geçmişi bulunan bir profile yatırım yapmak, Galatasaray adına büyük bir skor potansiyeli vadettiği kadar "göz göre lades" denilebilecek ciddi bir sakatlık riskini de beraberinde getiriyor.

Agbadou Napoli'ye dünya şampiyonu Beşiktaş'a

Siyah-beyazlılarda 18 milyon Euro’luk beklentilerin uzağında kalarak kulübeye çekilen Emmanuel Agbadou için Napoli iddiaları güçlenirken; teknik direktör Vincenzo Italiano’nun savunmaya liderlik edecek yeni adayı belli oldu. Beşiktaş, Inter forması giyen 2018 Dünya Şampiyonu Benjamin Pavard’ı kadrosuna katarak stoper hattında tarihi bir devir teslime hazırlanıyor.

27.07.2026 12:28:00
Haber Merkezi
 
Agbadou Napoli'ye dünya şampiyonu Beşiktaş'a
Agbadou Napoli'ye dünya şampiyonu Beşiktaş'a
Beşiktaş'ta savunma hattında kartlar yeniden dağıtılıyor. Siyah-beyazlıların 18 milyon Euro gibi yüksek bir bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı ancak beklentilerin gerisinde kalan Emmanuel Agbadou, teknik direktör Vincenzo Italiano'nun birinci tercihi olmaktan çıktı.






ŞU ANDA DJALO'NUN BİLE GERİSİNDE

Dünya Kupası'ndan hazır dönmesine rağmen İtalyan teknik adamın gözüne giremeyen Fildişili stoper, geçen sezon Sergen Yalçın'ın "Nereden buldunuz?" dediği Tiago Djalo'nun gerisinde kaldı. Son oynanan Midtjylland karşılaşmasında da kulübeye çekilen Agbadou ile Serie A devi Napoli'nin yakından ilgilendiği konuşuluyor.






KARİYERİNDE KAZANMADIĞI KUPA YOK

Agbadou'yu kadroda düşünmeyen Italiano'nun savunma için belirlediği bir numaralı hedef ise Benjamin Pavard. 2018'de Fransa ile Dünya Kupası zaferi yaşayan ve kariyerinde sayısız kupa bulunan 30 yaşındaki tecrübeli isim, modern futbolun en çok yönlü savunmacıları arasında gösteriliyor.






TAKTİKSEL ESNEKLİĞİ DİKKAT ÇEKİYOR

Hem 4'lü sistemin sağ bekinde hem de 3'lü yapının sağ stoperinde elit seviyede görev yapabilen Fransız yıldız; çizgi stoperi rolü, top kurma becerisi, hat kıran dikine pasları ve hava hakimiyetiyle dikkat çekiyor.
Ceza sahası dışından attığı sert şutlarla da bilinen Pavard, Italiano'nun aradığı taktiksel esneklik ve pozisyon bilgisini eksiksiz karşılıyor.






İTALYA'DA KARŞI KARŞIYA GELDİLER

Transferdeki bu hamle, ikilinin daha önce birlikte çalışmadığı ancak Serie A'da rakip olduğu bir geçmişe dayanıyor. Kariyerinde Lille, Stuttgart, Bayern Münih ve son olarak Inter forması giyen Pavard ile Spezia, Fiorentina ve Bologna gibi takımları çalıştıran Italiano, yalnızca lig maçlarında karşı karşıya geldi.






AGBADOU GİDER GİTMEZ GELECEK

Transferin kaderini belirleyecek kritik açıklama ise Milano cephesinden geldi. Pavard'ın geleceğiyle ilgili konuşan Inter Yöneticisi Piero Ausilio, "Kalıp kalmayacağını göreceğiz. Bu değerlendirmeleri daha sonra yapacağız" diyerek ayrılık kapısını açık bıraktı. Agbadou'nun Napoli'ye transferinin netleşmesiyle birlikte Beşiktaş'ın Pavard operasyonuna hız vermesi ve savunmada devir teslimi resmiyete dökmesi bekleniyor.

Bakayoko Türkiye'ye gelecek mi?

Kısa süre önce sürpriz bir şekilde Beşiktaş'ın Leipzig'den Johan Bakayoko'yla ilgilendiği iddia edilmişti. Alman ekibi, oyuncunun geleceğiyle ilgili son kararını verdi

26.07.2026 17:07:00
Haber Merkezi
 
Bakayoko Türkiye'ye gelecek mi?
Bakayoko Türkiye'ye gelecek mi?
Leipzig geride bıraktığımız sezonun başında PSV'ye 18 milyon euro ödeyerek Johan Bakayoko'yu kadrosun katmıştı. 23 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun Bundesliga'daki ilk sezonu pek de iyi geçmedi. Bu sebeple de satılabileceği konuşuluyordu. Hatta ortaya Beşiktaş iddiaları da atıldı.

FİORENTİNA İZLİYORDU

Ancak çok sayıda satış yapmaya hazırlanan Leipzig, oyuncuyu kadroda tutma kararı aldı. Beşiktaş dışında Fiorentina'nın da Belçikalı futbolcuyla ilgilendiği konuşuluyordu. Bundesliga ekibinin kararı sonrasında bu transfer dosyası tamamen kapanmış gibi gözüküyor.






GERÇEKTEN İLGİLENDİLER Mİ?

Johan Bakayoko'yla ilgili haberler çıksa da Beşiktaş Yönetimi'nin bu konuda hiçbir resmi temasta bulunmadığı öğrenildi. 1.79 boyundaki futbolcu, geçen sezon Bundesliga'da 20 maça çıktı. Sahada sadece 774 dakika kalabildi. 2 gol üretti. Leipzig'de rotasyon amacıyla kullanıldı.

Kartal'da sürpriz ayrılık

Beşiktaş'ın Fildişi Sahilli stoperi Emmanuel Agbadou'yla bazı Premier Lig ekiplerinin ilgilendiği öğrenildi. İlerleyen süreçte çok ilginç gelişmelere tanıklık edebiliriz

26.07.2026 16:50:00
Haber Merkezi
 
Kartal'da sürpriz ayrılık
Kartal'da sürpriz ayrılık
Beşiktaş, Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında FC Midtjylland'ı 1-0 mağlup etmişti. Mücadele öncesindeki en büyük sürprizlerden biri Emmanuel Agbadou'nun yedek bırakılmasıydı. Teknik Direktör Italiano onu ilk 11'de tercih etmedi. Bu kararın arkasında satış ihtimalinin bulunduğu iddia edildi.






18 MİLYONA ALINMIŞTI

Kartal, geride bıraktığımız sezonun devre arasında Wolverhampton'a 18 milyon euro ödeyerek Emmanuel Agbadou'yu kadrosuna katmıştı. 29 yaşındaki stoperle 30 Haziran 2030 tarihine kadar mukavele yapıldı. Şu anda bazı Premier Lig ekiplerinin, 1.85 bolundaki savunmacıyla ilgilendiği öğrenildi.






SATILIRSA TAKVİYE GELECEK

Beşiktaş'ın 20 milyon euronun üzerindeki tekliflere sıcak bakabileceği konuşuluyor. Emmanuel Agbadou satılırsa, onun yerine takviye yapılacak. Ayrılık ihtimaline karşı Siyah-Beyazlılar alternatif arayışına başladı. Özellikle önümüzdeki 15 günlük süreçte oyuncuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanabilir.

Beşiktaş'ta Italiano kanunları

Siyah-beyazlılarda Vincenzo Italiano dönemi sıkı disiplin ve yüksek tempoyla başladı! Midtjylland karşısındaki etkileyici futbolla geçer not alan İtalyan teknik adam; saha içi jestlerden antrenman temposuna, taktiksel sadakatten tesis kurallarına kadar tavizsiz kararlarıyla Beşiktaş’ta yeni bir devrim imzalıyor.
 

26.07.2026 16:40:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'ta Italiano kanunları
Beşiktaş'ta Italiano kanunları
Beşiktaş'ın güçlü Midtjylland karşısında sergilediği göze hoş gelen futbol, yeni teknik direktör Vincenzo Italiano'yu bir adım daha öne çıkardı. Siyah-beyazlıların İtalyan çalıştırıcısının getirdiği sıkı disiplin kuralları, Sergen Yalçın dönemindeki rahat ortama alışkın olan oyuncuları zorlasa da sahadaki başarı nedeniyle kimseden itiraz yükselmiyor. Spezia, Fiorentina ve Bologna'daki tavizsiz yönetim tarzıyla tanınan Italiano, Beşiktaş'ta da kendi sistemini tavizsiz bir şekilde kuruyor.






ODAKLANMAYI KAYBETMEK YOK

İtalyan teknik adamın ilk ve en katı kuralı, saha içindeki jest ve mimiklere "sıfır tolerans" göstermesi. Hakeme, rakibe ya da takım arkadaşına el-kol hareketi yapan, tepki göstererek oyundan düşen veya yakınan oyuncular bağışlanmıyor. Italiano, odaklanmasını kaybeden isimleri anında kenara alarak yaptırım uyguluyor.






FİZİKİ ADANMIŞLIK İSTİYOR

Antrenman temposunda ise maç standartlarının %100 yakalanması şart koşuluyor. Özellikle "Torelli" (Ortada Adam) çalışmalarında tempoyu düşüren, top kaybı sonrası reaksiyon vermeyen veya pas hatasından sonra duraksayan futbolculara ağır antrenman içi cezalar kesiliyor. İtalyan hoca, idmandaki fiziki adanmışlığı doğrudan sahaya yansıtmak istiyor.






TAKTİKSEL SADAKAT ÇOK ÖNEMLİ

Taktiksel sadakat ve rotasyon, Italiano'nun vazgeçilmez bir diğer prensibi. Bireysel yetenekten ziyade sistemin işlemesine önem veren tecrübeli hoca, savunma arkasına koşu veya pres yapmayan yıldız isimleri dahi gözünün yaşına bakmadan yedek kulübesine çekiyor. Ayrıca yoğun fikstürde her maç oynama talebinde bulunan oyunculara karşı oldukça sert bir duruş sergiliyor.






KENARDA ORKESTRA ŞEFİ GİBİ

Saha dışı disiplinde de milimetrik bir düzen uygulayan Italiano, takım içi aidiyeti korumak için tesis kurallarını sıkı tutuyor. Kamp ve maç günlerinde ortak yemek saatlerine katılım zorunlu kılınırken; geç kalmalara ve odaklanma eksikliklerine karşı kulüp içi para cezası mekanizması aktif şekilde çalıştırılıyor.
Sahada bir orkestra şefi gibi hareket eden İtalyan teknik adam, yüksek pres ve maksimum disiplinle Beşiktaş'ı yeni bir kimliğe büründürüyor.

Beşiktaş'ta Darwin ateşi

Beşiktaş, dünyaca ünlü forvet Darwin Núñez transferinde dev adımlar atıyor. Barcelona’nın "Bonservisini al gel" şartı koştuğu, MLS kulüplerinin de peşinde olduğu Uruguaylı yıldız için Al-Hilal ile masaya oturan siyah-beyazlılar, tıpkı Jhon Durán sürecindeki gibi kiralama formülüyle mutlu sona çok yakın

26.07.2026 16:11:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'ta Darwin ateşi
Beşiktaş'ta Darwin ateşi
Beşiktaş, dünyaca ünlü forvet Darwin Núñez transferinde dev adımlar atıyor. Barcelona'nın "Bonservisini al gel" şartı koştuğu, MLS kulüplerinin de peşinde olduğu Uruguaylı yıldız için Al-Hilal ile masaya oturan siyah-beyazlılar, tıpkı Jhon Durán sürecindeki gibi kiralama formülüyle mutlu sona çok yakın. Sezonu 20 golün üzerinde tamamlaması halinde 30 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu devreye sokmayı hedefleyen Başkan Serdal Adalı yönetimi, Suudi ekibinin kadro revizyonunu fırsata çevirip transferi bitirmek üzere!






Beşiktaş transfer piyasasında büyük oynamaya devam ediyor. Hayali Barcelona'da oynamak olan, MLS ve Atlanta United'dan gelen teklifleri geri çeviren Darwin Núñez için siyah-beyazlılar bir süredir devrede.
Bonservisini alıp gelmesini şart koşan Barça'nın aksine, Beşiktaş süreci tıpkı Fenerbahçe'nin Jhon Durán transferinde olduğu gibi kiralama formülüyle çözmek üzere Al-Hilal ile masaya oturdu.






BAŞKAN ADALI'DAN 20 GOL SÖZÜ

Suudi ekibi Al-Hilal, oyuncusunu kesinlikle serbest bırakmak istemediği için Beşiktaş'ın kiralama teklifine sıcak bakıyor. Anlaşmaya göre Beşiktaş belirli bir kiralama bedeli ödeyecek ve bu miktar oyuncunun maaşından düşülecek. Sözleşmede yer alacak satın alma opsiyonu ise Núñez'in sezonu 20 golün üzerinde tamamlaması halinde 30 milyon Euro olarak belirlendi. Başkan Serdal Adalı'nın ise oyuncunun menajeriyle yaptığı görüşmede, "20 golden fazla atsın, zaten onu hiçbir yere bırakmam" dediği konuşuluyor.






NUNEZ'İN GİTMESİNİ ÇOK İSTİYORLAR

Al-Hilal cephesinde de bu ayrılık için zemin hazır. Kadrosunda Benzema'yı bulunduran ve Summerville'i transfer edip bir yabancı transferi daha yapmayı hedefleyen Suudi kulübü, Darwin Núñez'in ayrılığına onay vermeye yakın.
Marcus Leonardo'nun ayrılması ve Núñez'in de gitmesi sonrası oluşacak boşluğu doldurmak isteyen Al-Hilal, hücum hattına daha agresif ve yüksek kalibreli yeni bir forvet kazandırmak için 3 farklı aday üzerinde çalışıyor.






BEŞİKTAŞ'IN ELİNİ GÜÇLENDİREN HAMLE

Şampiyonluk yarışında üstünlüğünü korumak isteyen Al-Hilal, kadro yapılanmasını birkaç hafta içinde tamamlayıp yeni sezona tamamen hazır girmeyi planlıyor. Bu durum Beşiktaş'ın elini güçlendirirken, siyah-beyazlı yönetimin transferi kısa süre içinde resmiyete kavuşturması ve Núñez'i İstanbul'a getirmesi bekleniyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.