logo
10 AĞUSTOS 2026

Davinson Sanchez dikiş tutmuyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da savunma hattındaki kırılganlık alarm veriyor

10.08.2026 12:20:00
Haber Merkezi
 
Davinson Sanchez dikiş tutmuyor
Davinson Sanchez dikiş tutmuyor
Yönetimin takviye yapmaması nedeniyle devşirme ve genç oyuncularla geçiştirilen savunma hattındaki uyumsuzluk gol getirmeye devam ederken, gözler takımdan ayrılması beklenen Davinson Sanchez'e çevrildi. Kamp dönemini kaçıran, takıma geç katılan ve Villarreal maçında kulübede bekletilerek süre alamayan Kolombiyalı stoper ile Okan Buruk arasında soğuk rüzgarlar eserken, tecrübeli oyuncunun tek bir dakika bile hazırlık maçı oynamadan resmi maça çıkacak olması defanstaki belirsizliği tırmandırıyor.






Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da savunma hattındaki kırılganlık alarm veriyor. Oynadığı 5 hazırlık maçında kalesinde toplam 11 gol gören sarı-kırmızılı ekipte stoper kurgusu bir türlü oturmadı.






Hazırlık sürecinde Lemina-Jakobs, Kaan Ayhan-Abdülkerim, Arda Ünyay-Abdülkerim, Arda Ünyay-Nelsson ve Eyüp Aydın-Arda Ünyay gibi birbirinden farklı stoper ikilileriyle sahaya çıkan teknik direktör Okan Buruk, defanstaki dengesizliğe çözüm arıyor.






DEVŞİRMELER VE GENÇLERİN SORUNU

Teknik direktör Okan Buruk'un son 3 transfer döneminde ısrarla stoper takviyesi beklemesine rağmen yönetimin bu bölgelere transfer yapmaması sıkıntıyı derinleştirdi.

Deneyimli çalıştırıcının, Davinson Sanchez'in yedeği olarak sağ stoper ve Abdülkerim Bardakcı'nın önüne hamle yapacak sol stoper talepleri yanıt bulamadı. Transfer yapılmaması üzerine hazırlık maçlarında devşirme ve genç oyunculardan kurulan savunma hattı, yenilen gollerin önüne geçemedi.






DAVINSON HAZIRLIKLARDA HİÇ YOKTU

Yaz dönemi boyunca takımdan ayrılacağı konuşulan Davinson Sanchez ise sürece damga vuran bir diğer isim oldu. Geleceği belirsizliğini koruduğu için kamp döneminin büyük bölümünü kaçıran Kolombiyalı stoper, gelecek hafta oynanacak Çorum FK maçına çıkması halinde Galatasaray formasıyla tek bir dakika bile hazırlık maçı oynamadan sahada yer alacak. Hazırlık maçlarındaki eksikliği, defanstaki uyum sorununu doğrudan etkiledi.






BİR ENES'E BİR DE DAVINSON'A YERYOK

Villarreal ile oynanan hazırlık müsabakasında Okan Buruk'un hamleleri kriz iddialarını güçlendirdi. Maç boyunca 11 değişiklik yapan Buruk'un, sadece 3. kaleci Enes Emre ile Davinson Sanchez'i sahaya sürmemesi dikkat çekti. İzninin 28 Temmuz'da bitmesine rağmen takıma çok daha geç katılan ve yaz boyunca ayrılmak istediği belirtilen tecrübeli stoper ile Okan Buruk arasında soğuk rüzgarlar estiği öne sürülüyor.

Galatasaray'da korkutan Dejavu

Galatasaray’da dev transfer iddiaları ile kulübün içinde bulunduğu mali sıkıntılar arasındaki derin tezat yeniden hortladı

10.08.2026 13:00:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'da korkutan Dejavu
Galatasaray'da korkutan Dejavu
Galatasaray'da Camavinga, Bruno Fernandes ve Odegaard gibi dünya yıldızlarının adı geçerken ödeme krizleri ve atılamayan imzalar camiada alarm zillerini çaldırdı. "Ocak ayındaki kabus geri döndü" dedirten süreçte, yönetimin önünde taraftar tepkisini dindirmek için kritik 4-5 gün gibi çok kısa bir süre kaldı.






Galatasaray'da dev transfer iddiaları ile kulübün içinde bulunduğu mali sıkıntılar arasındaki derin tezat yeniden hortladı. Devre arasında Ademola Lookman, Manuel Ugarte ve Ederson gibi dünya yıldızlarıyla anılan sarı-kırmızılılar, dönemi Nhaga hamlesiyle kapatmıştı.






OCAK'TAKİ KRİZ GERİ DÖNDÜ

Yaz transfer döneminde ise Eduardo Camavinga, Bruno Fernandes ve Martin Odegaard isimleri kulislerde konuşulurken imzayı Lesley Ugochukwu attı. Saha içi performansın ötesinde yaşanan bu kısırdöngü, sarı-kırmızılı camiada "Ocak ayındaki kriz geri döndü" yorumlarının yapılmasına neden oldu.






O KRİZ SÜPER KUPA'YA MALOLDU

Transferdeki durgunluğun arkasında ciddi bir sıcak para krizinin yattığı ileri sürülüyor. Ocak ayında Süper Kupa'nın Fenerbahçe'ye kaptırılması ve ligde kaybedilen kritik puanların ardındaki temel nedenin, futbolcuların uzun süredir alamadığı maaşlar ve şampiyonluk primleri olduğu iddia edilmişti.






KRİZ ÇEK VE SENETLERLE ÇÖZÜLDÜ

Benzer bir tablo yaz döneminde de tekrar etti. UEFA'nın finansal kriterleri için hayati önem taşıyan borçsuzluk belgeleri, 31 Haziran tarihine yetişmeyince UEFA'dan alınan ek izinle ancak 10 Temmuz'da tamamlanabildi. Kulüpte yaklaşık 30 milyon euro'luk nakit akışı sağlanamazken, yönetimin futbolculara nakit yerine ileri tarihli çek ve senetler sunması takımdaki huzursuzluğu dindirmeye yetmedi.






ÖZBEK İLE KAVUKÇU ARASINDA KRİZ

Mali krizin yansımaları saha dışındaki krizleri de beraberinde getirdi. Geçtiğimiz dönemde Victor Osimhen ile yaşanan banka prosedürü krizi kısa sürede çözülse de takımdan ayrılmak isteyen Nijeryalı golcünün ciddi şekilde sinirlenmesine yol açtı.

Savunmanın bel kemiği Davinson Sanchez ise Como, Inter ve Bournemouth gibi kulüplerle anlaşılamamasının ardından 28 Temmuz'da biten iznini uzattı. Tüm bu gerilimin ortasında, transfer operasyonlarında Mehmet Özbek ile Abdullah Kavukçu arasında yaşanan yetki ve yöntem ikilemi, kulüp içindeki yönetimsel çatlağı daha da derinleştirdi.






YÖNETİMİN ÖNÜNDE 4-5 GÜN KALDI

Son 4 sezonun şampiyonu konumundaki Galatasaray'da taraftarın sabrı tükenme noktasına geldi. Sarı-kırmızılı yönetim önümüzdeki 4-5 gün içerisinde takıma seviye atlatacak 1-2 üst düzey transferi bitiremezse, Dursun Özbek ve ekibini Villarreal maçında yaşanandan çok daha büyük ve kitlesel bir protesto dalgası bekliyor. Florya ve camia hattında gözler tamamen yönetimin atacağı son dakika adımlarına çevrilmiş durumda.

Galatasaray'da transfer paniği

Villarreal karşılaşmasında taraftarın gösterdiği yoğun tepki, Kemerburgaz ve Dursun Özbek yönetimini harekete geçirdi

10.08.2026 12:40:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'da transfer paniği
Galatasaray'da transfer paniği
Villarreal maçında tribünlerden yükselen ağır tepkilerin ardından Galatasaray'da transfer hareketliliği kritik bir boyuta ulaştı. Sarı-kırmızılı yönetim, orta sahadaki kriz için çözüm ararken teknik heyet ve yönetim hattında panik transferi endişesi yaşanıyor.






Villarreal karşılaşmasında taraftarın gösterdiği yoğun tepki, Kemerburgaz ve Dursun Özbek yönetimini harekete geçirdi. Başkan Dursun Özbek, bu hafta oynanacak Süper Ligin açılış maçı Çorum FK mücadelesi öncesinde orta sahaya konuşulan isimlerden en az birinin bitirilmesi için kurmaylarına kesin talimat verdi. Ancak yürütülen temaslarda hedeflenen oyuncuların hiçbirinde şu an için imza aşamasına gelinememesi, camiadaki panik havasını daha da artırıyor.






BURUK İKİSİNİ DE VETO ETMİŞTİ

Orta sahası alarm veren sarı-kırmızılılarda, bonservisi elinde bulunan Leon Goretzka ve Dani Ceballos isimleri bir anda gündemin ilk sırasına yerleşti.






Sezon devam ederken iki oyuncunun da teknik direktör Okan Buruk'a önerildiği, fakat tecrübeli çalıştırıcının daha üst düzey profile sahip oyunculara ihtiyacı olduğunu belirterek bu hamleleri reddettiği öğrenildi.






YA GORETZKA YA CEBALLOS

Gelinen noktada sürecin tıkanması ve hiçbir takviyenin henüz kadroya katılamaması, Okan Buruk'un geri adım atmasına neden oldu. Bölgenin boş kalması riskindense en azından kalitesi ve tecrübesi belli bir ismin takıma katılması gerektiğine karar veren Buruk, Goretzka ya da Ceballos ikilisinden birine razı oldu. Yönetimin hafta sonuna kadar orta saha krizini çözmek adına temaslarını yoğunlaştırması bekleniyor.

Transfer yerine arkadaşlık mı teklif ediyorsunuz?

Galatasaray taraftarları takımın son durumundan hiç memnun değil. Transfer konusu ise sinirleri iyice geriyor. Sosyal medyada konuyla ilgili ilginç yorumlar var.
 

10.08.2026 11:34:00
Haber Merkezi
 
Transfer yerine arkadaşlık mı teklif ediyorsunuz?
Transfer yerine arkadaşlık mı teklif ediyorsunuz?
4 yıl üst üste şampiyon olan Galatasaray yeni sezon öncesinde çok gergin... Hazırlık karşılaşmalarında şu sonuçlar alındı:

Galatasaray 5-1 Ümraniyespor
Galatasaray 0-2 Monza
Galatasaray 0-3 Venezia
Galatasaray 3-3 Rennes
Galatasaray 1-2 Villarreal

Sadece Ümraniyespor sınavında galibiyet görüldü.






DEVRE MÜLK GİBİ!

Sosyal medyada, Galatasaray'ın transfer stratejisiyle ilgili de tepkiler mevcut... "Transfer yerine arkadaşlık mı teklif ediyorsunuz? Devre mülk gibi oyuncu almaya çalışıyoruz. Acele etmeye gerek yok. Ara transfere kadar vaktimiz var. Ocak ayına kadar takımdaki eksikleri belirleriz" şeklinde yorumlar yapılıyor.






SANE'DE HATA YAPILDI!

Ayrıca, "4 yıl üst üste şampiyon olup şu anda bu kadar tepki almayı nasıl başardınız? Bu bir tez konusudur. Geçen sezon Sane nasıl o kadar erken geldi? Herhalde tarihte bir hata yaptılar. Kimseyi almayın. En iyi kadro bizdeymiş. Madem buna inanılıyor, transfere gerek yok" ifadeleri de mevcut.

Dursun Özbek devrede! 10'a çeyrek var

Süper Lig'de şampiyonluk kadrosunu daha da güçlendirmek isteyen Galatasaray, Yunan ekibi PAOK'un genç yeteneği Giannis Konstantelias için düğmeye bastı. Başkan Dursun Özbek'in bizzat yürüttüğü dev operasyonda kulüpler arası dostluk ilişkileri ve özel jestler dikkat çekerken, bu transfer gerçekleştiği takdirde Yunan futbol tarihinin rekoru kırılacak.
 

10.08.2026 11:29:00
Haber Merkezi
 
Dursun Özbek devrede! 10'a çeyrek var
Dursun Özbek devrede! 10'a çeyrek var
Galatasaray'da transfer operasyonu en üst düzeyden yürütülüyor. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Yunanistan'ın PAOK takımının sahibi Ivan Savvidis ile doğrudan iletişime geçerek 23 yaşındaki 10 numarayı kadroya katmak istediklerini iletti. İki kulüp arasında Eylül 2024'te RAMS Park'ta oynanan ve Galatasaray'ın 3-1 kazandığı UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde kurulan dostluk köprüleri, bu transfer görüşmelerinde de belirleyici rol oynuyor. Sarı-kırmızılı temsilciler, transfer görüşmelerinin yanı sıra yakın zamanda baba olan Konstantelias'ın kızının doğumu vesilesiyle genç yıldıza özel tebriklerini ve hediyelerini ileterek jest yaptı.






YUNANİSTAN'IN MESSI'Sİ DENİYOR

Yunan futbolunun efsane isimlerinden Nikos Karoulias, verdiği röportajda Konstantelias'ın olağanüstü yeteneğine vurgu yaptı. Genç yıldızı "Yunanistan'ın Messi'si" olarak nitelendiren Karoulias, "Konstantelias'ı sanata benzetirdim. Futbol bir sanattır ve o bunu sahada sergilediği inanılmaz hareketlerle doğruluyor. Yunanistan Millî Takımı'nın böyle bir yetenekten yoksun kalma lüksü yok" ifadelerini kullandı.
Yüksek futbol zekası ve çalım yeteneğiyle öne çıkan oyuncu, Avrupa devlerinin de takibinde yer alıyor.






YUNANİSTAN İÇİN REKOR OLACAK

Eğer Galatasaray bu transferi mutlu sonla noktalarsa, Yunan futbolunda bonservis rekoru altüst olacak. Mevcut rekor, 1.FC Nürnberg'e 21.98 milyon euro karşılığında transfer olan forvet Stefanos Tzimas'a ait.
PAOK cephesinin genç yıldızı için beklentisinin yüksek olduğu ifade edilirken, Dursun Özbek ve yönetiminin bu rekor bonservis rakamını aşacak stratejik bir teklifle masada olduğu öğrenildi.

Osimhen krizi tavan yaptı!

Galatasaray’da Victor Osimhen’in Atletico Madrid'e transfer olma baskısı yönetimi sallıyor

10.08.2026 10:47:00
Haber Merkezi
 
Osimhen krizi tavan yaptı!
Osimhen krizi tavan yaptı!
Galatasaray'da Victor Osimhen'in Atletico Madrid'e transfer olma baskısı yönetimi sallıyor.

"Osimhen giderse beni bu koltukta oturtmazlar" diyen Başkan Dursun Özbek krizi el koyarak çözmeye çalışırken, İspanyol devinin masadaki dev teklifi ve Icardi'nin dönüş hamleleri de sarı-kırmızılı camiada tansiyonu zirveye çıkardı.







Galatasaray'da Victor Osimhen'in takımdan ayrılmak istemesi transfer çalışmalarını tamamen kilitledi.

Nijeryalı golcünün Atletico Madrid yolunda olduğu iddia edilirken, Dursun Özbek'in "Giderse başkanlığım biter" diyerek Villareal maçı öncesinde tesislere çıkarma yaptığı öne sürüldü.







CHELLE'NİN AÇIKLAMASIYLA BAŞLADI

Galatasaray'da Victor Osimhen bilmecesi tam anlamıyla bir transfere krizine dönüştü. Nijerya Milli Takımı Teknik Direktörü Eric Chelle'nin Dünya Kupası öncesi yaptığı "transfer görüşmeleri için izinli" açıklamasından bu yana sular durulmuyor. Tam tersine sürekli bulanıklaşıyor.







PREMIER LİG İÇİN MAAŞINDAN İNDİRİM

Bonservis beklentisinin 120 milyon Euro seviyelerinden 75 milyon Euro'ya kadar gerilediği süreçte; Chelsea, Bayern Münih, Arsenal, Atletico Madrid, Juventus ve Manchester United'ın da dahil olduğu 10 dev kulübe önerilen yıldız forvet için en ciddi hamle Atletico'dan geldi.

İspanyol ekibinin 65+10 milyon Euro'luk teklif sunduğu ve Simeone ile çalışma hayali kuran Osimhen'in maaşında indirime gitmeye dahi razı olduğu konuşuluyor.







BAŞKAN AYRILMASINA KESİNLİKLE KARŞI

Ayrılık ihtimali nedeniyle sarı-kırmızılı yönetim ciddi bir santrfor arayışına girerken, sürecin kulüp siyasetine yansıması da sert oldu. Başkan Dursun Özbek'in yakın çevresine "Osimhen giderse beni o koltukta oturtmazlar" diyerek dert yandığı dedikodu halinde dolanıyor.







ÖZBEK'İN KEMERBURGAZ ÇIKARMASI SIRRI

Dün akşam oynanan Villarreal ile oynanan hazırlık karşılaşmasında transfer sürecinin riske girmemesi adına sahaya çıkmak istemeyen Nijeryalı golcünün bu tavrı üzerine Özbek, öğlen saatlerinde apar topar Kemerburgaz Tesisleri'ne giderek durumu kontrol altına almaya çalıştı.







MOURINO'YU SAHA İÇİNDE DÖVMEK İSTEDİ

Ancak Osimhen'in Villarreal maçında rakip oyuncu Mourino ile yaşadığı gerginlik şok etkisi yarattı. İspanyol futbolcunun adeta üzerine yürüyen Nijeryalıyı rakip takım oyuncuları güçlükle sakinleştirdi.

Yaşanan bu kriz, transfer iddialarını ve Başkan Dursun Özbek'in Kemerburgaz'a yaptığı sürpriz ziyareti yeniden gündeme taşıdı.

Salah'ın partneri Darwin Nunez de Trabzonspor'a geliyor

Trabzonspor’da forvet transferi için rota oluşturuldu

10.08.2026 10:37:00
Haber Merkezi
 
Salah'ın partneri Darwin Nunez de Trabzonspor'a geliyor
Salah'ın partneri Darwin Nunez de Trabzonspor'a geliyor
Trabzonspor'da forvet transferi için rota oluşturuldu. Teknik direktör Fatih Tekke'nin onay vermesiyle harekete geçen bordo-mavili yönetim, Mohamed Salah'ın Liverpool'dan eski partneri Darwin Nunez'de karar kıldı.

Süper Lig'de şampiyonluk kadrosu kurmak isteyen Trabzonspor'da santrfor transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor.







Bordo-mavili ekibin teknik patronu Fatih Tekke, transfer listesindeki alternatif isimleri titizlikle değerlendirdi.

Alexander Sörloth, Romelu Lukaku ve Omar Marmoush gibi isimlerin veto edilmesinin ardından ibre tamamen Uruguaylı yıldıza döndü.

Sahadaki atletizmi, patlayıcı gücü ve yırtıcı forvet tarzıyla "El Pantera" (Panter) lakabını alan Darwin Nunez, Trabzonspor hücum hattının bir numaralı hedefi haline geldi.







DOĞAN, PAZARTESİ'Yİ İŞARET ETMİŞTİ

Ertuğrul Doğan'ın daha önce yaptığı açıklamaların ardından gözler Pazartesi gününe çevrilmişti. Liverpool döneminde Mohamed Salah ile yakaladığı harika uyumla dikkat çeken 25 yaşındaki yıldız golcü için Trabzonspor yönetimi tüm imkanlarını seferber ediyor.

Salah ve Nunez ikilisini Karadeniz ekibinde buluşturmayı hedefleyen yönetim, 10 Ağustos Pazartesi günü resmi girişimleri başlatarak transferi bitirme noktasına getirmeyi planlıyor.







KOMBİNELER BİTER TRABZONSPOR UÇAR

Transfer çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini vurgulayan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, süreci hızlandırmak için camiaya ve taraftara çağrıda bulundu.

Doğan, yaptığı son açıklamada, "Hızlı bir şekilde ilerliyoruz. Taraftarlarımız kombineleri bitirirse daha hızlı ilerleyeceğim" ifadelerini kullanarak Papara Park'ın tamamen dolmasının transfer bütçesine ve sürecine doğrudan katkı sağlayacağını belirtti.







RESMİ OPERASYON BUGÜN START ALIYOR

Santrfor bölgesi için yürütülen çalışmalarda kritik eşiğe girildi. Başkan Ertuğrul Doğan'ın "Pazartesi günü net bir karar vermiş olacağız" sözlerinin ardından bordo-mavili camia nefeslerini tuttu.

Başkan Yardımcısı İbrahim Şahinkaya, Al Hilal ile Nunez transferinin son detaylarını görüşmek üzere yarın (10 Ağustos) Arabistan'a gitmesi bekleniyor. Trabzonspor, Uruguaylı Panter'in 20 milyon euro'luk maaşının 8 milyon euro'sunu karşılamayı Suudlara taahhüt etmiş durumda.

Italiano'nun Sergen Yalçın isyanı

Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, kadro planlaması ve transfer süreçlerinde yaşanan aksaklıklar nedeniyle zor günler geçiriyor. İtalyan çalıştırıcı, hücum hattındaki eksiklikler ile savunma maliyetleri karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

09.08.2026 17:18:00
Haber Merkezi
 
Italiano'nun Sergen Yalçın isyanı
Italiano'nun Sergen Yalçın isyanı
Beşiktaş'ta teknik patron Vincenzo Italiano, santrforunu besleyecek yaratıcı bir oyuncunun eksikliğini ciddi şekilde hissediyor. İtalya'da AS Roma'dan yakından tanıdığı Lorenzo Pellegrini transferinin gerçekleşmemesi ve liste başı hedeflerden Julian Brandt'ın Ajax'ı tercih etmesi, tecrübeli teknik adamın planlarını aksattı.
Öncelikli ilk tercihi olmasa da hücum organizasyonlarını üstlenecek "9.5-10 numara" profilinde bir takviye, İtalyan teknik adamın mutlak talepleri arasında ilk sırada yer alıyor.






RAFA SILVA VE MUCI'YE ŞAŞKIN

İtalyan teknik adamı kadro yapılanmasında en çok şaşırtan konu ise Rafa Silva ve Ernest Muci'nin takımdan gönderilme biçimi oldu. Kendi oyun sisteminde özellikle Muci tarzındaki dinamik ve bitirici oyunculara büyük ihtiyaç duyan Italiano, yaşanan süreç kendisine aktarıldığında büyük şaşkınlık yaşadı.

Hücum hattındaki "eldeki varlıkların" kaybının ardından sistemini oturtmakta zorlanan tecrübeli çalıştırıcı, bu transfer hamlelerini anlamlandırmakta güçlük çektiğini itiraf etti.






AGBADOU'YA O PARA NASIL ÖDENDİ?

Savunma hattındaki finansal tercihler de Italiano'nun tepkisini çeken bir diğer unsur oldu. Elinde Tiago Djalo gibi kaliteli bir stoper bulunmasına rağmen Emmanuel Agbadou için 18 milyon Euro ödenmesini takıntı haline getiren teknik adam, bu bütçenin kullanım şeklini sorguluyor.

Agbadou'nun bonservisiyle satılarak elde edilecek kaynağın hücum hattındaki eksik bölgelere aktarılmasını talep eden Italiano, transfer döneminin kalan bölümünde radikal adımlar atılmasını bekliyor.

Galatasaray'da gündem yeniden Lookman

Galatasaray'da Rafael Leao konusunda görüşmeler sürüyor. Ancak Sarı-Kırmızılılar'ın Ademola Lookman için de nabız yoklamaya başladığı öğrenildi. Bu hamlede Osimhen'in isteği de önemli rol oynadı

09.08.2026 16:43:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'da gündem yeniden Lookman
Galatasaray'da gündem yeniden Lookman
Galatasaray, Milan'la Rafael Leao için pazarlıklarını sürdürüyor. Serie A temsilcisinin 50 milyon euronun altına düşmemesi ve kiralama seçeneklerine kapalı olması ise işleri zorlaştırıyor. Sarı-Kırmızılılar'ın bu sebeple Ademola Lookman seçeneğini de yoklamaya başladığı öğrenildi.

FENERBAHÇE ÇOK İSTEMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe de Nijeryalı futbolcuyu çok istemişti. Ancak teminat mektubu ve farklı sorunlar derken 28 yaşındaki yıldız, Atletico Madrid'in yolunu tuttu. İspanyol ekibi şu anda tekliflere açık. Ancak onlar da tıpkı Milan gibi oyuncuyu kiralamaya sıcak bakmıyor.






40 MİLYONA BİTEBİLİR

Atletico Madrid'in, 40 milyon euro seviyesindeki teklifleri değerlendirmeye alabileceği belirtildi. Victor Osimhen de vatandaşının kadroya katılmasını bekliyor. 1.74 boyundaki futbolcu hem kanatta hem de forvet bölgesinde görev yapabiliyor. Bugün itibarıyla maliyeti Leao'ya oranla daha düşük duruyor. Sarı-Kırmızılılar'da Lookman seçeneği ciddi şekilde masada...

Cim-Bom'un büyük hayali

Galatasaray'ın sol ayaklı stoper listesinde Villarreal'den Renato Veiga da yer alıyor. Açık konuşmak gerekirse; Portekizli savunmacı diğer alternatiflere oranla gelmesi en zor isim!

09.08.2026 16:29:00
Haber Merkezi
 
Cim-Bom'un büyük hayali
Cim-Bom'un büyük hayali
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un en büyük stoper hayali Renato Veiga... Villarreal forması giyen solak savunmacı, Galatasaray'ın listesinde yer alıyor. Ancak bazı gerçekleri de kabul etmek gerekiyor. 1.88 boyundaki oyuncu gelir mi bilinmez fakat imza atma ihtimali en düşük isim de o!

24.5 MİLYONUN İKİ KATI

Elbette bunun bazı sebepleri var. Öncelikle Portekizli futbolcu Villarreal'in satış listesinde değil. Sadece astronomik teklifler gelirse durum değişebilir. La Liga temsilcisi onu 2025 yazında Chelsea'den 24.5 milyon euro karşılığında transfer etmişti. Bu paranın en az 2 katını istedikleri konuşuluyor.






ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDELER

Galatasaray'ın farklı örneklerdeki gibi Şampiyonlar Ligi faktörüyle oyuncuyu ikna etmesi de mümkün değil. Çünkü Villarreal de yeni sezonda Devler Arenası'nda boy gösterecek. Renato Veiga hem genç yaşı hem de kalitesiyle tartışmaya kapalı bir isim. Maliyet konusu ise her şeyi zorlaştırıyor. Sarı-Kırmızılılar'ın bu transferde ne kadar yukarı çıkabileceği bilinmiyor.

Malcom Kartal mı oluyor?

Al-Hilal forması giyen Malcom'un menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerildiği öğrenildi

09.08.2026 13:20:00
Haber Merkezi
 
Malcom Kartal mı oluyor?
Malcom Kartal mı oluyor?
Mason Greenwood öncesinde Fenerbahçe'nin gündemine Al-Hilal forması giyen Malcom gelmişti. Brezilyalı futbolcunun şu anda menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerildiği öğrenildi.






Mohamed Salah'ın Trabzonspor'a gitmesinin ardından Beşiktaş'ta sağ kanat arayışları devam ediyor. Ve gündeme gelen son iddia gerçekten ilgi çekici... Al-Hilal forması giyen Malcom'un menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a önerildiği öğrenildi. Brezilyalı futbolcu, Greenwood hamlesi öncesinde Fenerbahçe'nin de gündemindeydi.






MAAŞINDAN KURTULMAK İSTİYORLAR

29 yaşındaki sağ kanat, Suudi Arabistan ekibinden senelik 18 milyon euro net maaş alıyor. Al-Hilal'le sözleşmesi ise 30 Haziran 2027'de bitecek. Al-Hilal onun maaş yükünden kurtulmak istiyor. Bu sebeple 1.72 boyundaki futbolcunun ayrılığı için her türlü kolaylık gösterilecek.






DURUMU DEĞERLENDİRMEYE ALINDI

Şu anda kulüp içinde Malcom'la ilgili değerlendirme yapıldığı öğrenildi. Eğer transfer konusunda fikir birliğine varılırsa harekete geçilecek. Al-Hilal oyuncuyu 2023 yazında Zenit'ten almıştı. O dönemde tam 60 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Malcom, sürati ve teknik kapasitesiyle öne çıkan bir isim...
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.