logo
16 MART 2026


"Değişim sancılı olabiliyor"

Trabzonspor'un Makedonyalı oyuncusu Enis Bardhi, "Rakiplerimiz son şampiyona karşı mücadele ediyor ve ellerinden geleni yapıyor" diye konuştu

02.01.2023 16:00:00
"Değişim sancılı olabiliyor"
"Değişim sancılı olabiliyor"
Trabzonspor'a sezon başında İspanya'nın Levante takımından transfer olan Enis Bardhi, "Bazı cephelerde kaybedebilirsiniz ama savaş devam ediyor. Önümüzde önemli fırsatlar var ve bunları değerlendirirsek mücadelenin içine girip çok başarılı olacağımıza inanıyorum." dedi.

Bardhi, Bitexen Giresunspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren bordo-mavili takımın antrenmanı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bordo-mavili futbolcu, kaybettikleri karşılaşmaların ardından üzüldüklerini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Fenerbahçe maçına dönecek olursak ne kadar önemli olduğunu, taraftarların ne kadar galibiyet istediğinin bilincindeydik. Çok iyi maç çıkararak o karşılaşmayı kazandık. Sonrasında bizim için önemli olan devam edebilmek, sonraki maçı kazanmaktı. Ama maalesef o maçı kaybettik. O maçı kaybetmenin hüznünü yaşıyoruz. Mutlu değiliz, kazanarak devam etmek bizim için çok önemliydi. Ama düşündüğüm bir şey var. Bazı cephelerde belki mücadeleyi kaybedebilirsiniz ama savaş devam ediyor, eğer bunu savaş olarak nitelendirirsek. Savaşı kazanmak için futbol da her gün yeni opsiyonlar sunuyor. Futbol yeni fırsatlar tanıyor. Önümüzde önemli fırsatlar var ve bunları değerlendirirsek mücadelenin içine girip çok başarılı olacağımıza inanıyorum."

"Tercihim sahada olmak"

Bardhi, İspanya ve Türkiye ligleri arasında takım özeline bakıldığında fark olduğunu düşünmediğini kaydederek, "Çok büyük bir takıma geldim. Büyük takım olması nedeniyle futbol oynamak isteyen, oyuncuların kalitesi yüksek ve maçları domine etmek isteyen takımda oynuyorum. İki lig arasında takım özelinde baktığınızda çok bir fark göremiyorum. Benim tabii ki tercih ettiğim pozisyon orta saha. Ancak benim en çok tercihim sahada olmak. Sahada olduğum her an takıma katkı vereceğim ve hocanın beni görevlendireceği herhangi bir noktada takıma katkı vermekten mutluyum. Ama soracak olursanız orta saha pozisyonunda oynamak isterim. Ama hocam beni nerede görevlendirirse, elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum." diye konuştu.

"Şampiyon takıma karşı oynuyorlar"

Geçen sezon ile bu sezonu karşılaştırmanın çok doğru olmayabileceğini dile getiren Bardhi, şöyle devam etti: "Geçen sezon burada değildim. Takıma yeni katılan, ayrılan oyuncular oldu. Değişimin yaşandığı yerlerde bu tür sıkıntılar oluşmasını normal olarak görüyorum. İlk buraya geldiğimde Avrupa'dan farklı ligden geliyorsunuz, burayı tam anlamıyla tanımıyorsunuz, tanıyabilmek ve adaptasyon sağlanması için belli süreye ihtiyaç var. Özellikle ilk günlerde. Bu değişim sancılı olabiliyor. Bu sene maça çıktığınızda artık son şampiyon olarak maça çıkıyorsunuz. Özellikle deplasman maçlarında rakipleriniz şampiyona karşı oynuyor ve en iyi şekilde kendilerini göstermeye çalışıyor. Geçen seneki maçlarla bu seneki deplasman maçlarında böyle bir fark olabileceğini düşünüyorum."
Bardhi, takımda her pozisyonda rekabetin yüksek olduğunu aktararak, "Oyuncuların kalitesi birbirine yakın düzeyde. Bizim takımımızda orta sahada olumlu şekilde rekabet var. Ben her idmana çıktığımda dünden daha iyi olmaya, kendi oyunumu geliştirmeye ve her zaman daha iyisini yapmaya çalışan oyuncuyum. Benim anım geldiğinde o anda takımla sahaya çıkıp en iyisini yapmaya çalışıyorum. Şu an kendimi çok iyi hissediyorum." ifadelerini kullandı.

"Çok kaliteli oyuncular var"

Takımda çok kaliteli oyuncuların bulunduğunu vurgulayan Bardhi, "Bakasetas, (Abdülkadir) Ömür, Marek, birçok arkadaşımız, orta sahada oynayanlar çok kaliteli oyuncular. Bunlar benim takım arkadaşlarım. Asla mücadele ettiğim oyuncular değil. Tabii ki oynamak adına rekabet var. Herkes en iyisini yapmaya ve o sahada olmaya çalışıyor. Takımın genel kalitesi ne kadar yüksekse siz de o şekilde öğrenebiliyorsunuz ve dünden daha iyi olabiliyorsunuz. Benim kafamdaki düşünce dünden daha iyi olmak ve futbolun limitinin olmadığı. Futbolda asla son yoktur, daha iyi olabilirsiniz. Ben de dünden daha iyi olmaya çalışan futbolcu oldum her zaman." diye konuştu.
Bardhi, 2022 FIFA Dünya Kupası'yla ilgili bir soruya, "İdolüm Messi. Messi'den dolayı Arjantin'i destekliyordum. Zaten bence dünyanın en iyi oyuncusu o. Eksik olan onda Dünya Kupası'ydı. Herkesten daha fazla hak ediyordu." yanıtını verdi.

Fenerbahçe ile Gaziantep FK yarın karşı karşıya gelecek

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında konuk edeceği Gaziantep Futbol Kulübü ile ligde 14. kez karşı karşıya gelecek

16.03.2026 14:22:00
İhlas Haber Ajansı
Fenerbahçe ile Gaziantep FK yarın karşı karşıya gelecek
Fenerbahçe ile Gaziantep FK yarın karşı karşıya gelecek
Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında konuk edeceği Gaziantep Futbol Kulübü ile ligde 14. kez karşı karşıya gelecek.

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasının açılış maçında Fenerbahçe, yarın saat 20.00'de evinde Gaziantep FK ile karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, ligde 16 galibiyet, 9 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 57 puanla 2. sırada bulunuyor. Kırmızı-siyahlılar ise 8 galibiyet, 9 beraberlik ve 9 mağlubiyetle topladığı 33 puanla 9. basamakta yer alıyor.

Ligde 14. randevu

Fenerbahçe ile Gaziantep FK, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 13 kez rakip oldu. Sarı-lacivertliler, 2019-2020 sezonundan itibaren Süper Lig'de mücadele eden rakibine karşı galibiyet sayılarında 11'e 2 üstün bulunuyor. Bu süreçte Kanarya'nın 34 golüne, Gaziantep temsilcisi 13 golle karşılık verdi.

Son 11 maçı Fenerbahçe kazandı



Sarı-lacivertliler, kırmızı-siyahlılara karşı oynadığı son 11 maçta da üstünlük kurdu. İstanbul temsilcisi, 8'i Süper Lig, 3'ü Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere bu süreçteki müsabakaların tamamında sahadan galibiyetle ayrıldı. Gaziantep ekibi ise Fenerbahçe'ye karşı son galibiyetini 13 Aralık 2021'de 3-2'lik skorla aldı.

Bu sezon 3. kez

İki ekip son olarak 12 gün önce Gaziantep'in ev sahipliğinde Türkiye Kupası grup maçında kozlarını paylaştı. Fenerbahçe, sahadan 4-0'lık skorla ayrıldı. Ligin ilk yarısında yine güney temsilcisinin sahasındaki mücadele de sarı-lacivertlilerin 4-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Sarı-lacivertliler 4 haftada 7 puan kaybetti

Fenerbahçe, milli maçlar için verilecek araya galibiyetle girmeyi hedefliyor. Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla birlikte lider Galatasaray'ın 7 puan gerisine düşen sarı-lacivertlilerin namağlup serisi de geçtiğimiz cuma günü Fatih Karagümrük maçıyla sonlandı. Tedesco'nun öğrencileri son 4 lig maçında 1 kez kazanırken, 7 puan kaybetti.

Derbi öncesi 5 futbolcu sınırda

Fenerbahçe'de Gaziantep FK mücadelesi öncesi Kerem Aktürkoğlu, Anthony Musaba, Archie Brown, Mert Müldür ve Matteo Guendouzi, sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bu futbolcular yarınki karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde milli maç arası sonrası oynanacak ligin 28. haftasındaki Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

Onuachu, kulüp tarihine geçmeye hazırlanıyor

Trendyol Süper Lig'de 21 golle gol krallığı yarışında zirvede yer alan Trabzonspor'un Nijeryalı forveti Paul Onuachu, Eyüpspor maçında gol bulursa hem serisini 9 maça taşıyacak hem de Trabzonspor tarihinde kırılması zor bir rekora imza atacak

16.03.2026 14:15:00
İhlas Haber Ajansı
Onuachu, kulüp tarihine geçmeye hazırlanıyor
Onuachu, kulüp tarihine geçmeye hazırlanıyor
Trendyol Süper Lig'de 21 golle gol krallığı yarışında zirvede yer alan Trabzonspor'un Nijeryalı forveti Paul Onuachu, Eyüpspor maçında gol bulursa hem serisini 9 maça taşıyacak hem de Trabzonspor tarihinde kırılması zor bir rekora imza atacak.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u Onuachu'nun attığı golle 1-0 mağlup eden Trabzonspor'da golcü oyuncu ligdeki gol sayısını 21'e çıkartarak ilk sırada yer aldı. Nijeryalı forvet aynı zamanda Burak Yılmaz'ın 2011-2012 sezonunda 10 Eylül ile 6 Kasım 2011 tarihleri arasında yakaladığı 8 maçlık gol serisini tekrarlayarak kulüp tarihindeki en uzun serilerden birine ortak oldu.

İlk kez bir oyuncu 9 maçlık seri yakalayacak



Trabzonspor formasıyla son haftalarda üst üste goller atan Onuachu, ligde çıktığı son 8 maçta rakip fileleri havalandırarak önemli bir istikrar yakaladı. Kariyerinde de bir ilke imza atan Nijeryalı golcü bu süreçte Kasımpaşa, Antalyaspor, Samsunspor, Fenerbahçe, Gaziantep FK, Fatih Karagümrük, Kayserispor ve Çaykur Rizespor maçlarında toplam 10 gol kaydetti.

Onuachu, Trabzonspor'un Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda oynayacağı Eyüpspor maçında da gol atması halinde serisini 9 maça çıkartacak ve yeni bir rekora imza atarak kulüp tarihine geçecek. Bordo-mavili kulüpte ilk kez bir oyuncu üst üste 9 maçta gol atma başarısı göstermiş olacak.

Onuachu'nun 8 maçlık gol serisi şu şekilde:

23 Ocak 2026 - Trabzonspor 2-1 Kasımpaşa - 1 gol
30 Ocak 2026 - Antalyaspor 1-1 Trabzonspor - 1 gol
07 Şubat 2026 - Samsunspor 0-3 Trabzonspor - 2 gol
14 Şubat 2026 - Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe - 1 gol
22 Şubat 2026 - Gaziantep FK 1-2 Trabzonspor - 1 gol
27 Şubat 2026 - Trabzonspor 3-1 Fatih Karagümrük - 1 gol
09 Şubat 2026 - Kayserispor 1-3 Trabzonspor - 2 gol
14 Şubat 2026 - Trabzonspor 1-0 Çaykur Rizespor - 1 gol

UEFA, Katar'daki Finalissima 2026'nın iptal edildiğini açıkladı

UEFA, Arjantin ile İspanya arasında Katar'da oynanması planlanan Finalissima 2026'nın iptal edildiğini duyurdu

16.03.2026 04:23:00
AA
UEFA, Katar'daki Finalissima 2026'nın iptal edildiğini açıkladı
UEFA, Katar'daki Finalissima 2026'nın iptal edildiğini açıkladı
UEFA, Arjantin ile İspanya arasında Katar'da oynanması planlanan Finalissima 2026'nın iptal edildiğini duyurdu.

UEFA'nın açıklamasında, 27 Mart'ta Katar'ın Lusail Stadı'nda oynanması gereken Arjantin-İspanya karşılaşmasının bölgedeki politik durum nedeniyle iptal edildiği belirtildi.

Arjantin ile UEFA arasında alternatif bir tarih ve yer konusunda anlaşmaya varılamadığı da ifade edildi.

Finalissima 2026'nın farklı tarihlerde İspanya'nın başkenti Madrid'deki Santiago Bernabeu Stadı, Arjantin'in başkenti Buenos Aires ya da Avrupa'daki tarafsız bir sahada oynanma tekliflerinin Arjantin Futbol Federasyonu tarafından kabul edilmediği aktarıldı.

EURO 2024'te zafere ulaşan İspanya ile 2024 Kupa Amerika şampiyonu Arjantin, Finalissima 2026'da karşı karşıya gelme hakkı kazanmıştı.

Avrupa Kupalarından 3. Lig’e: Adanaspor’un durdurulamayan düşüşü

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Adanaspor, Somaspor mağlubiyeti sonrası ligin bitimine 6 hafta kala küme düştü

16.03.2026 04:01:00 / Güncelleme: 16.03.2026 04:08:08
İhlas Haber Ajansı
Avrupa Kupalarından 3. Lig’e: Adanaspor’un durdurulamayan düşüşü
Avrupa Kupalarından 3. Lig’e: Adanaspor’un durdurulamayan düşüşü
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Adanaspor, Somaspor mağlubiyeti sonrası ligin bitimine 6 hafta kala küme düştü.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 28. haftasında Adanaspor, deplasmanda karşılaştığı Somaspor'a 5-0 mağlup oldu. Toplamda 4 puanı bulunan Adana ekibinin, bu sonuçla ligin bitimine 6 hafta kala küme düşmesi kesinleşti. Kulüp tarihi boyunca 3 kez UEFA Kupası'nda boy gösteren Adanaspor, 19 yıl sonra TFF 3. Lig'e düştü.



1970'li ve 80'li yıllarda Türk futboluna damga vuran Adanaspor, UEFA Kupası'nda Türkiye'yi temsil etmiş ve Süper Lig'de zirve yarışı vermiş bir efsanedir.

Turuncu-beyazlılar, son olarak 2015-16 sezonunda 1. Lig şampiyonu olarak Süper Lig'e yükselmiş; ancak burada kalıcı olamayarak 2016-17 sezonunda tekrar alt lige düşmüştü.

2019-2020 sezonunda normal şartlarda 1. Lig'den küme düşen ekip, pandemi nedeniyle TFF'nin küme düşmeyi kaldırmasıyla ligde kalmıştı.



2023 yılında yaşanan Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerden etkilenen kulüp, hakları saklı kalmak kaydıyla ligden çekilme kararı almıştı.

2. Lig'den Veda: 2025-2026 sezonunda 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Adanaspor, saha sonuçları ve idari zorluklar neticesinde bitime 6 hafta kala Somaspor mağlubiyetiyle havlu attı.

Şu anki kulüp başkanı Ergin Göleli yönetimindeki Adanaspor, önümüzdeki sezon TFF 3. Lig'de yeniden yapılanarak üst liglere tırmanma mücadelesi verecek.

Kasımpaşa, ikas Eyüpspor'u tek golle geçti

Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında konuk ettiği ikas Eyüpspor'u 1-0 yendi.

15.03.2026 22:51:00
AA
Kasımpaşa, ikas Eyüpspor'u tek golle geçti
Kasımpaşa, ikas Eyüpspor'u tek golle geçti
Kasımpaşa, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında konuk ettiği ikas Eyüpspor'u 1-0 yendi.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Kasımpaşa ile ikas Eyüpspor, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşılaştı.

İlk yarı

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasındaki Kasımpaşa-ikas Eyüpspor müsabakasının ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

13. dakikada Eyüpspor gole yaklaştı. Talha Ülvan'ın sağdan ceza sahasına gönderdiği ortada topla buluşan Umut Meraş'ın vuruşunda, meşin yuvarlak direkten döndü. Dönen top kale sahası içinde Umut Bozok ağlara yollarken hakem Ali Yılmaz, Umut Bozok'un ofsaytta olduğu gerekçesiyle golü geçersiz kıldı.

30. dakikada ceza sahası içi sağ çizgisinde topla buluşan Cafu, geriden atağa katılan İrfan Can Kahveci'ye pasını aktardı. Bu futbolcunun ceza sahası dışından sert vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla yandan dışarı çıktı.

33. dakikada Kasımpaşa öne geçti. Pintor'un orta sahadan savunmaya gönderdiği geri pasta meşin yuvarlağı kapan Benedyczak kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda, yakın mesafeden yerden vuruşla topu filelere yolladı: 1-0

Kasımpaşa ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarı



59. dakikada Kasımpaşa gole yaklaştı. Ceza sahası içinde kazanılan endirekt vuruşta İrfan Can Kahveci'nin dokunduğu topa Cafu çok sert vurdu ancak meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.

63. dakikada sağ kanatta topla buluşan İrfan Can Kahveci'nin ceza sahası içine gönderdiği ortaya Diabate hareketlendi. Bu futbolcunun dokunamadığı top direkt kaleye yönelirken az farkla yandan dışarı gitti.

90+3. dakikada sağ kanattan atağa katılan İrfan Can Kahveci ceza sahası içine hareketlenen Allevinah'a ortaladı. Bu futbolcunun penaltı noktası üzerinden yaptığı kafa vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla üstten dışarı çıktı.

Mücadele Kasımpaşa'nın 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Samsunspor, sahasında Kayserispor'u yendi

Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Zecorner Kayserispor 2-1 yendi

15.03.2026 22:48:00
AA
Samsunspor, sahasında Kayserispor'u yendi
Samsunspor, sahasında Kayserispor'u yendi
Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Zecorner Kayserispor 2-1 yendi.

13. dakikada Eleyis Tavsan'ın ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Moundilmadji'nin şutunda, son anda defansa çarpan meşin yuvarlak kornere çıktı.

28. dakikada Satka'nın pasında Moundilmadji, altıpas içinde topu az farkla üstten auta gönderdi.

31. dakikada Samsunspor 1-0 öne geçti. Elayis Tavsan'ın sağ taraftan pasında arka direkte Makoumbou plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0

42. dakikada Yalçın Kayan'ın pasında ceza sahasında müsait pozisyondaki Elayis Tavsan'ın kötü vuruşunda, kaleci Bilal Bayazıt meşin yuvarlağı kontrol etti.

Karşılaşmanın ilk yarısını Samsunspor 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarı

46. dakikada Zecorner Kayserispor 1-1 eşitliği sağladı. Chalov'ın sert şutunda, kaleci İrfan Can Eğribayat çeldiği top Borevkovic'in ayağına çarparak ağlara gitti: 1-1

49. dakikada Chalov'un ceza sahası çizgisi üzerinden sert vuruşunda, top yan direğe çarparak auta gitti.

53. dakikada Celil Yüksel'in ceza sahasından şutunda, kaleci Bilal Bayazıt son anda topa sahip oldu.

55. dakikada Makoumbou'nun pasında Moundilmadji altıpas içinde topa dokundu, kaleci Bilal Bayazıt iki hamlede meşin yuvarlağı kontrol etti.

90+3 dakikada Samsunspor, 2-1 öne geçti. Joao Mendes'in pasında ceza sahası içinde Tomasson düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı: 2-1

Karşılaşmayı Samsunspor 2-1 kazandı.

İstanbulspor'da acı kayıp: Baran Alp Vardar hayatını kaybetti

İstanbulspor forması giyen ve bir süredir kanser tedavisi gören Baran Alp Vardar hayatını kaybetti

15.03.2026 12:45:00
İhlas Haber Ajansı
İstanbulspor'da acı kayıp: Baran Alp Vardar hayatını kaybetti
İstanbulspor'da acı kayıp: Baran Alp Vardar hayatını kaybetti
İstanbulspor forması giyen ve bir süredir kanser tedavisi gören Baran Alp Vardar hayatını kaybetti.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor, genç oyuncu Baran Alp Vardar'ın vefat haberini duyurdu. Sarı-siyahlı kulübün Süper Lig'de mücadele ettiği 2023-2024 sezonunda formasını giyen Baran Alp, sonrasında yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle takımdan uzak kaldı. İstanbulspor kulübünün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada 20 yaşındaki futbolcuyu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıkları belirtilerek başsağlığı mesajı paylaşıldı ve şu ifadelere yer verildi:



"Karakteri, takım arkadaşlarına olan bağlılığı ve güler yüzüyle her zaman hatırlayacağımız Baran Alp, camiamızın kalbinde daima yaşayacaktır. Onun aramızdan bu kadar erken ayrılışı hepimizi derinden yaraladı. Merhum futbolcumuz Baran Alp Vardar'a Allah'tan rahmet, başta kıymetli ailesi olmak üzere yakınlarına, takım arkadaşlarına ve camiamıza sabır ve başsağlığı diliyoruz. Mekanın cennet olsun Baran Alp. Seni asla unutmayacağız. Canımız Baran Alp'in cenazesi, Beylikdüzü Mevlana Camii'nde bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Güzelce Mezarlığı'nda defnedilecektir."

Galatasaray evindeki yenilmezliğini 32 maça çıkardı

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de sahasında oynadığı son 32 müsabakada 26 galibiyet, 6 beraberlik aldı

15.03.2026 00:36:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray evindeki yenilmezliğini 32 maça çıkardı
Galatasaray evindeki yenilmezliğini 32 maça çıkardı
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de sahasında oynadığı son 32 müsabakada 26 galibiyet, 6 beraberlik aldı.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray, RAMS Park'ta Başakşehir ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar ilk yarısı 0-0 sona eren müsabakadan 3-0'lık skorla galip ayrıldı. Aslan bu sonuçla ligde evindeki yenilmezliğini sürdürdü.



Sahasında en son 2023-2024 sezonunun 37. haftasında Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olan Cimbom, bu mücadelenin ardından çıktığı 32 maçta 26 galibiyet, 6 beraberlik aldı

Galatasaray ayrıca bu sezon ligde iç sahada çıktığı 14 müsabakanın 11'ini kazanırken, 3'ünden beraberlikle ayrıldı.

Uğurcan Çakır'dan alkışlanacak hareket

Galatasaray'ın kalecisi Uğurcan Çakır, Başakşehir maçının 32. dakikasında Yusuf Sarı'nın şutunda dışarı çıkan topa müdahale ettiğini hakem Batuhan Kolak'a söyledi ve turuncu-lacivertliler korner kazandı

15.03.2026 00:31:00
İhlas Haber Ajansı
Uğurcan Çakır'dan alkışlanacak hareket
Uğurcan Çakır'dan alkışlanacak hareket
Galatasaray'ın kalecisi Uğurcan Çakır, Başakşehir maçının 32. dakikasında Yusuf Sarı'nın şutunda dışarı çıkan topa müdahale ettiğini hakem Batuhan Kolak'a söyledi ve turuncu-lacivertliler korner kazandı.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftaında Galatasaray'ın sahasında RAMS Başakşehir'i 3-0'lık skorla mağlup ettiği müsabakada sarı-kırmızılıların kalecisi Uğurcan Çakır, Fair-Play örneği gösterdi.

Mücadelenin 32. dakikasında sağ çaprazdan ceza sahası içine giren Yusuf Sarı'nın vuruşunda Uğurcan'ın müdahale ettiği meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarı gitti.

Hakem Batuhan Kolak ve yardımcısı İbrahim Çağlar Uyarcan, pozisyonda aut kararı verdi. Kolak'ı uyaran Uğurcan Çakır, meşin yuvarlağın kendisinden çıktığını söyledi ve karar Başakşehir'e korner olarak değişti.

Batuhan Kolak ve turuncu-lacivertli futbolcular, bu davranışından dolayı kaleci Uğurcan Çakır'ı tebrik etti.

Fenerbahçe'den Tedesco ile ‘yola devam etme’ kararı

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, teknik direktör Domenico Tedesco'yla yola devam edeceklerini açıkladı

15.03.2026 00:14:00
AA
Fenerbahçe'den Tedesco ile ‘yola devam etme’ kararı
Fenerbahçe'den Tedesco ile ‘yola devam etme’ kararı
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, teknik direktör Domenico Tedesco'yla yola devam edeceklerini açıkladı.

Ligde dün oynanan Fatih Karagümrük maçında yaşanan yenilginin ardından bugün teknik direktör Domenico Tedesco ve sportif direktör Devin Özek'le görüşen başkan Sadettin Saran, yönetim kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

Chobani Stadı'nda bulunan kulüp binasında gerçekleştirilen toplantının ardından konuşan Saran, kendilerine yakışmayan futbol nedeniyle teknik direktör Domenico Tedesco ve teknik kadroyu görüşmeye çağırdığını belirtti.

Takım kaptanlarıyla da konuştuklarının altını çizen Saran, şunları söyledi:

"Gerekli ültimatomlar verildi, bir daha tekrarlanmayacak. Hocamızla devam ediyoruz. Bu arada primler verilmemiş gibi spekülasyonlar var. Hak edilip de verilmeyen prim yok. Bunları söyleyenler yalan söylüyor.

Bugüne kadar söylediğimiz futbolun tam dışında bir futbol oynandı dün. Çok şaşırdık, çok üzüldük. Bugün arkadaşlarla da konuştuk, bu saate kadar da buradayız işte. Devin Özek'le de devam ediyoruz. Bir daha böyle bir şey olmayacak, gereken ültimatomlar verildi."
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.