logo
09 HAZİRAN 2026

Deniz Öncü İspanya'da yarışacak

Milli motosikletçi Deniz Öncü İspanya'da piste çıkacak

10.09.2021 09:00:00
Deniz Öncü İspanya'da yarışacak
Deniz Öncü İspanya'da yarışacak

Milli motosikletçi Deniz Öncü, hafta sonu İspanya'da kupa mücadelesi verecek.

Türkiye Motosiklet Federasyonu'ndan (TMF) yapılan açıklamaya göre Dünya Moto3 Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden, Barselona ve Avusturya'da kürsüye çıkan milli sporcu Deniz Öncü (Red Bull KTM Tech3) 10-12 Eylül tarihlerinde FIM Moto3 Dünya Şampiyonası'nın 13. ayağında piste çıkacak.

Uluslararası Motosiklet Federasyonu (FIM) tarafından organize edilen Moto3 Dünya Şampiyonası yarışları 5,1 km uzunluğa sahip Motorland Aragon pistinde düzenlenecek. TMF Milli Takımlar Kaptanı Kenan Sofuoğlu koordinesinde Moto3 sınıfında mücadele eden Deniz Öncü, yarınki sıralamalara yarışlarının ardından 12 Eylül Pazar günü TSİ 12.00'de start alacak yarışta mücadele edecek. AA

'Fenerbahçeliler beni affetmiyor'

Fenerbahçe’nin efsane stoperi Diego Lugano, Türk futbol tarihini değiştiren transfer itirafıyla gündeme damga vurdu

09.06.2026 16:00:00
Haber Merkezi
'Fenerbahçeliler beni affetmiyor'
'Fenerbahçeliler beni affetmiyor'
Fenerbahçe'nin unutulmaz savunma oyuncularından Diego Lugano, Uruguay basınına verdiği röportajda Türk futbol tarihinin seyrini değiştiren çarpıcı bir transfer itirafında bulundu.

El Espectador Deportes'e konuşan Lugano, vatandaşı Fernando Muslera'nın 2011 yılında Galatasaray'a transfer olma sürecinde başrolü oynadığını açıkladı.

Fernando Muslera'ya Galatasaray'a gitmesini ben tavsiye etmiştim. Kararsızdı. Ben de ona, 'Nando, git. Harika vakit geçireceksin, büyük bir kariyer yapacaksın. Sana garanti veriyorum' dedim.

Sonra ne oldu? Nando, Galatasaray efsanesi oldu. Türk futbol tarihinde rekorlar kırdı.

Türkiye'de Fenerbahçe taraftarları beni bugün hâlâ seviyor ama Fernando Muslera'ya Galatasaray'a gitmesini tavsiye ettiğim için affetmiyorlar.

Vedat Muriqi Fenerbahçe'ye yedek kalmaya mı geliyor?

"Vedat Muriqi yedek kalacak" iddialarına Aziz Yıldırım'ın futbol aklı Oğuz Çetin’den net yanıt geldi 

09.06.2026 15:40:00
Haber Merkezi
Vedat Muriqi Fenerbahçe'ye yedek kalmaya mı geliyor?
Vedat Muriqi Fenerbahçe'ye yedek kalmaya mı geliyor?
Fenerbahçe'de forvet transferi için Guirassy ve Vlahović gibi dünya yıldızlarının adı geçerken, "Vedat Muriqi yedek kalacak" iddialarına Aziz Yıldırım'ın futbol aklı Oğuz Çetin'den net yanıt geldi. Kosovalı golcü takıma kulübe için değil, hücumun geometrisini bozacak ve stoperlerle güreşecek "birinci forvet" olarak dönüyor.






Aziz Yıldırım'ın tahta oturmasıyla Fenerbahçe'de transfer hareketliliği tam gaz başladı. Aziz Yıldırım'ın futbol aklını temsil eden Oğuz Çetin'in forvet analizi de netleşti. Sarı-lacivertlilerin eski golcüsü Vedat Muriqi takıma geri dönecek... son rötuşlar tamamlanıyor. Çetin'in raporu Kosovalı golcünün üstleneceği rolün şifrelerini verdi.

Rapora göre Muriqi, takıma bir "dünya yıldızı" olarak değil ama kurulacak dev hücum hattının "birinci forveti ve ana taşıyıcısı" olarak transfer edilecek.






MURIQI RAKİBİ BOZACAK

Çetin'in analizine göre Serhou Guirassy veya Dusan Vlahovic gibi elit isimler listede yer alsa da, Muriqi'nin yeri garanti. Kosovalı santrafor partneri kim olursa olsun hücumun merkezindeki en kritik görevleri üstlenecek.

Savunmacılarla "güreşen", sırtı dönük top saklayan ve stoperleri kendi üzerine çekerek rakip savunmanın geometrisini bozan bir rol üstlenecek. Uzun topları indirerek arkadan gelen arkadaşlarına temiz alanlar yaratma konusunda Avrupa'nın en özel oyuncularından biri olarak yeni hocanın (muhtemelen Aykut Kocaman) taktik aklı olacak.






VLAHOVIC ELİT BİR KATİL

Oğuz Çetin'e göre Dusan Vlahovic transferinin gerçekleşmesi halinde, Muriqi ile kusursuz bir ikili olacak. Sırp golcü, ceza sahası içi ve çevresinde elit bir 'katil' profil. Muriqi'in açtığı o boşluklara patlayıcı koşular atabilir. Topu aldığında yüzünü kaleye dönmeyi, dikine gitmeyi ve her açıdan kaleyi kurşunlamayı sever.






GUIRASSY GELİRSE DE 11'DE

Guirassy de Çetin'e göre, sadece bir bitirici değil, oyun kurulumuna da büyük katkı sağlayacak bir profil.

Derine inip oyun kurma becerisi ve tek pas kalitesi, standart bir pivot forvete göre çok yüksek. Takımı atağa kaldırırken bir bağlantı oyuncusu olarak Muriqi ile birlikte savunmaları yıpratacak güce sahip.

Aziz Yıldırım masayı devirdi

Daha önce Serhou Guirassy transferi için Sadettin Saran yönetimine 35 milyon Euro karşılığında onay veren Dortmund ve oyuncunun menajeri, Aziz Yıldırım'ın kurmaylarından ekstra bonuslar koparmaya çalışınca sert kayaya çarptı 

09.06.2026 15:30:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım masayı devirdi
Aziz Yıldırım masayı devirdi
Fenerbahçe'de yeni dönemin ilk büyük transfer krizinde Aziz Yıldırım masaya yumruğunu vurdu! Daha önce Serhou Guirassy transferi için Sadettin Saran yönetimine 35 milyon Euro karşılığında onay veren Dortmund ve oyuncunun menajeri, Yıldırım kurmaylarından ekstra bonuslar koparmaya çalışınca sert kayaya çarptı. Menajerlerin uyanıkça kurguladığı "zor bonusları kolaymış gibi gösterme" oyununa pabuç bırakmayan başkan, 35 milyon Euro'luk sınırı kesinlikle geçmeyeceğini de Almanlara iletti.






Fenerbahçe'de seçim maratonun bitti... başkan seçilen Aziz Yıldırım kolları sıvadı. Transfer için gaza bastı. Yıldırım ve kurmayları, transfer masasında kulübün mali yapısını korumak adına sert bir duruş sergiliyor. Dortmund forması giyen Serhou Guirassy transferinde menajer oyunlarına ve Alman kulübünün taleplerine savaş açıldı.






DORTMUND FİYAT ARTIRDI

Daha önce Saran yönetimi döneminde yapılan görüşmelerde 35 milyon Euro'luk bonservis bedeline "evet" diyen Alman kulübü, Aziz Yıldırım'ın başkanlığa gelmesinin ardından çark etti. Son dönemde gerçekleştirilen temaslarda Dortmund tarafı, Yıldırım kurmaylarından ekstra bonuslar ve uçuk rakamlar talep etmeye başladı.






MENAJERİN AYAK OYUNLARI

Sadece kulüp değil, Guirassy'nin menajeri de süreci fırsata çevirmeye çalışarak fiyat artırma çabasına girdi. Menajerlik şirketinin, "zor bonusları kolay bonusların içine yedirme" kurnazlığına Yıldırım cephesi pabuç bırakmadı. Deneyimli başkan, bu akıl oyunlarına kanmayarak resti çekti.






GUIRASSY ŞU ANDA DAHA UZAK

Yıldırım, Guirassy için belirlenen 35 milyon Euro'luk tavan fiyatın kesinlikle üzerine çıkmayacaklarını taraflara net bir dille iletti. Yaşanan bu restleşmenin ardından, transferin ilk günlerindeki olumlu hava dağıldı ve Guirassy, Fenerbahçe'ye şu an için başladığı noktadan çok daha uzak bir konuma geldi.






B PLANI DUSAN VLAHOVIC

Guirassy transferinde geri adım atmayan Yıldırım, masadaki dev B planını da devreye soktu. Gineli golcü için gözden çıkarılan ancak menajer oyunları nedeniyle askıya alınan dev bütçeyi, çok daha genç ve sansasyonel bir isin olan Dusan Vlahovic'e yönlendirilecek.






Yıldırım'ın, Guirassy için talep edilen ekstra paketleri ve imza paralarını, Sırp golcüye imza bonusu olarak teklif etmeye hazır olduğu belirtildi. Eğer Sırp dünya yıldızı Fenerbahçe'nin bu çılgın teklifini kabul ederse, Kadıköy'de yüzyılın transfer operasyonu tamamlanmış olacak.

Aziz Yıldırım: Savaşsa savaş...

"Onlar kimi istiyorsa teklif yapıyoruz" diyerek kurmaylarını toplayan Yıldırım, ezeli rakibinin en çok istediği o isim olan Can Uzun için çılgın bir operasyon başlattı

09.06.2026 15:12:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım: Savaşsa savaş...
Aziz Yıldırım: Savaşsa savaş...
Galatasaray'ın Dusan Vlahovic hamlesine sinirlenen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan beklenen rest geldi! "Onlar kimi istiyorsa teklif yapıyoruz" diyerek kurmaylarını toplayan Yıldırım, ezeli rakibinin en çok istediği o isim olan Can Uzun için çılgın bir operasyon başlattı. Frankfurt ile kurulan temasta masaya konan 45 milyon Euro'luk paket tüm gündemi değiştirecek cinsten.






Galatasaray'ın Dusan Vlahovic hamlesine sinirlenen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kurmaylarına net bir talimat vererek yeni dönemim ilk transfer savaşını başlattı. Frankfurt forması giyen Can Uzun için masaya konan rakam tam 45 milyon Euro!






VLAHOVIC HAMLESİ ÇILDIRTTI

Galatasaray'ın, La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre listesinde yer alan Dusan Vlahovic için 10+5 milyon Euro'luk resmi bir teklifle yaklaşması, Aziz Yıldırım'ın tepesini attırdı.

Ezeli rakibinin bu agresif transfer politikası üzerine Yıldırım, kurmaylarını acil koduyla topladı. Başkan Yıldırım ekibine şu talimatı verdi:

-Galatasaray'ın en çok istediği, üzerinde en çok ısrarcı olduğu oyuncu kimse derhal öğrenin. Onlar kimin peşindeyse, biz de o oyuncu için teklifimizi yapıyoruz!






TOPLAM PAKET 45 MİLYON EURO

Bu restin ardından Fenerbahçe transfer komitesi, Galatasaray'ın uzun süredir radarında olan ve Türk futbolunun geleceği olarak gösterilen Can Uzun için düğmeye bastı. Frankfurt ile jet hızıyla temas kuran sarı-lacivertliler, Alman kulübünün başını döndürecek bir paket sundu.

Fenerbahçe'nin genç yetenek için yaptığı çılgın teklifin detayları ise şöyle:






Net Bonservis: 35 Milyon Euro
Kolay Bonuslar: 5 Milyon Euro
Başarıya Bağlı Bonuslar: 5 Milyon Euro
Toplam Paket: 45 Milyon Euro!






ASENSIO GİDERSE DİYE HAZIRLIK

Fenerbahçe'de bu çılgın operasyon sadece bir misillemeden ibaret değil, aynı zamanda teknik bir zorunluluk. Takımın futbol aklı Oğuz Çetin'in, Marco Asensio'nun takımdan ayrılma ihtimalini masaya yatırarak yönetime sunduğu raporda, "Asensio giderse o bölgeye mutlak bir 10 numara lazım" dediği yazıyordu.

Bir süredir dünya çapında birkaç isimle ön görüşmeler yürüten Yıldırım cephesi, Çetin'in bu raporu ve Yıldırım'ın "Gerekeni yapın" talimatıyla birlikte Can Uzun transferinde tüm şartları zorlama kararı aldı.

Fenerbahçe’nin gündemindeydi, Al-Ahli ile nikah tazeledi

Fenerbahçe’de başkan adayı Hakan Safi’nin "anlaştım" dediği Merih Demiral transferinin arkasındaki gerçekler ortaya çıktı

09.06.2026 14:39:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe’nin gündemindeydi, Al-Ahli ile nikah tazeledi
Fenerbahçe’nin gündemindeydi, Al-Ahli ile nikah tazeledi
Fenerbahçe'de önce Ali Koç sonra da Sadettin Saran yönetiminin sunduğu yıllık 6 milyon Euro'luk Skriniar tarifesini, takım kaptanlığı vaadini ve özel projeleri reddeden Merih Demiral, Al-Ahli ile nikah tazeleyerek Suudi Arabistan'da kaldı. Başkan adayı Hakan Safi'nin Merih Demiral'ı nasıl ikna ettiği ise çok dikkat çekici.

Fenerbahçe'de başkan adayı Hakan Safi'nin "anlaştım" dediği Merih Demiral transferinin arkasındaki gerçekler ortaya çıktı. Ali Koç ve Sadettin Saran yönetiminin tüm ısrarlarına, kaptanlık ve cazip proje tekliflerine rağmen milli stoper, tercihini ekonomik şartlardan yana kullanarak Al-Ahli ile nikah tazeledi.







SKRINIAR KADAR MAAŞ ALACAKTI

Fenerbahçe, normal şartlarda sözleşmesi 30 Haziran 2026'da bitecek Merih'i bu yaz bonservissiz olarak kadrosuna katmak istiyordu.

Sarı-lacivertliler, yıldız savunmacıya Skriniar seviyesinde yıllık 6 milyon Euro civarında bir maaş teklif etti. Ancak Al-Ahli'de bonuslarla birlikte yıllık 12 milyon Euro kazanan Merih, İstanbul'a gelmek için maaşında yarı yarıya bir indirime gitmeye yanaşmadı.







AZİZ YILDIRIM İSTEMİYOR

Başkan Ali Koç daha önce, sezon devam ederken de eski futbol şube sorumlusu Ertan Torunoğulları da Kasım ayında oyuncuyla bizzat görüştü ve sözleşme yenilememesini istedi.







Ali Koç, aidiyet hissi yaratmak için Merih'e özel bir forma paketi gönderdi ve iddialara göre takım kaptanlığını dahi teklif etti. Tüm bu projelere "hayır" diyen Merih Demiral'ı, Suudi Arabistan'daki mevcut maaşını garanti ederek ikna eden isim Hakan Safi oldu. Ancak Safi seçimi kazanamadı; mevcut durumda Aziz Yıldırım'ın da Merih'i transfer etmek gibi bir planı bulunmuyor.






75 MİLYON EURO KAZANACAK

Fenerbahçe'nin ısrarlarına rağmen 12 Aralık'ta Al-Ahli ile masaya oturan 28 yaşındaki savunmacı, kendisini 2029 yılına kadar Suudi ekibine bağlayan yeni sözleşmeye imzayı attı.







2023'ten bu yana Suudi Arabistan'da zaten 36 milyon Euro kazanan Merih Demiral, 6 yıllık sürecin tamamlanmasıyla birlikte Al-Ahli'den toplamda 75 milyon Euro gibi astronomik bir gelir elde etmiş olacak.

Maldini'nin Fenerbahçe planı! Menajerlik ağı bile hazırdı

Hakan Safi’nin kazanması halinde Fenerbahçe'de transfer anahtarı Paolo Maldini ve oğullarının menajeri ve ortağı Beppe Riso'ya geçecekti

09.06.2026 14:34:00
Haber Merkezi
Maldini'nin Fenerbahçe planı! Menajerlik ağı bile hazırdı
Maldini'nin Fenerbahçe planı! Menajerlik ağı bile hazırdı
Hakan Safi'nin kazanması halinde Fenerbahçe'de transfer anahtarı Paolo Maldini ve oğullarının menajeri ve ortağı Beppe Riso'ya geçecekti.

Maldini ayrıca Fali Ramadani'yi de operasyonun içinde tutacaktı. Seçimin kaybedilmesiyle büyük şok yaşayan Ramadani, Aziz Yıldırım yönetimine Luis Suarez'i sundu. Yıldırım cephesinden jet ret cevabı aldı.

Fenerbahçe'de kongre geride kaldı... Ancak seçim sürecinin perde arkasına dair şok edici detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı. Kulislerden sızan son bilgilere göre; Hakan Safi kazansaydı, sarı-lacivertli kulübün transfer anahtarı Paolo Maldini ve onun ekibine teslim edilecekti.







İKİ OĞLUNUN DA YAKIN İLİŞKİSİ VAR

Maldini, arka planda Fenerbahçe'nin geleceğini şekillendirecek menajer ağını çoktan örmüştü. Planlanan bu yeni düzende transferlerin tek hakimi, İtalyan menajer Beppe Riso olacaktı.







İşin dikkat çekici yönü ise bu ortaklığın tamamen ailevi bağlarla kurulmuş olması... Maldini'nin futbolcu (Daniele) oğlunun menajeri Beppe Riso. Diğer oğlu (Cristian) da bizzat Beppe Riso ile birlikte menajerlik sektöründe ortaklaşa çalışıyor.






RAMADANI HİÇ VAKİT KAYBETMEDİ

Maldini, AC Milan'da sık sık beraber iş yaptığı Fali Ramadani'yi de Safi'nin projesine dahil etti. Ancak kaybedince Riso ve Ramadani de büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Fali Ramadani, seçimi kazanan Aziz Yıldırım'ı kutlamak için Fenerbahçe'deki tanıdıklarını araya sokarak jet hızıyla bir mesaj gönderdi.







Ramadani, tebrik mesajının hemen arkasına dünyaca ünlü golcü Luis Suarez'i iliştirdi. Ünlü menajer, "Luis Suarez Fenerbahçe'ye gelmeye hazır, hemen getirebiliriz" teklifini masaya koydu.






SUAREZ, FENERBAHÇE'NİN OYUNCUSU DEĞİL

Aziz Yıldırım cephesinden ilk ve son cevap çok sert gitti. Sarı-lacivertli yönetim kanadı, Ramadani'den gelen bu nabız yoklamasına kapıları tamamen kapatarak şu yanıtı verdi:

- O defter kapandı. Luis Suarez, Fenerbahçe'nin aradığı, peşinden koşacağı bir oyuncu değildir. Kulübün kapısından içeri menajer oyunlarıyla transfer giremez!

Hakan Çalhanoğlu'na Galatasaray kapıları kapandı

Hakan Çalhanoğlu, Fenerbahçe haberlerine fenomenler üzerinden yanıt vererek üzerini çizen Galatasaray cephesine mesaj göndermeye çalıştı

09.06.2026 14:23:00
Haber Merkezi
Hakan Çalhanoğlu'na Galatasaray kapıları kapandı
Hakan Çalhanoğlu'na Galatasaray kapıları kapandı
Hakan Çalhanoğlu, Fenerbahçe haberlerine fenomenler üzerinden yanıt vererek üzerini çizen Galatasaray cephesine mesaj göndermeye çalıştı.

Hakan Safi ile yaptığı ve gündemi sarsan telefon görüşmesinin tamamen ayaküstü ve plansız geliştiğini savunduran kaptan, "sadece nezaketen konuştum" diyerek işin içinden sıyrılmaya çalıştı. Ancak sonuç pek de istediği gibi olmadı. İşte detaylar...

A Milli Takım kaptanı Hakan Çalhanoğlu, Fenerbahçe için geçen yıl Ali Koç, şimdi de Hakan Safi ile yaşanan süreçlerin ardından Galatasaray cephesinde gözden düştü. Milli futbolcu, durumu toparlamak için kendisine yakın fenomenler üzerinden arka arkaya açıklamalar yaptırıyor.







SON 2 TRANSFER DÖNEMİNDE YAŞANANLAR

Çalhanoğlu'nun son 2 sezondaki Fenerbahçe hamleleri Galatasaray kapılarını kendisine büyük ölçüde kapattı.

Kulislerden sızan bilgilere göre; yaşanan son gelişmelerin ardından Başkan Dursun Özbek'in gözünden tamamen düşen tecrübeli futbolcuya, Okan Buruk da artık mesafeli yaklaşıyor. Çok büyük bir sürpriz yaşanmazsa, milli oyuncunun sarı-kırmızılı kulübe transferi artık imkansıza yakın.







FENOMENLER ÜZERİNDEN TOPARLAMA ÇALIŞMASI

Çocukluk aşkı Galatasaray'daki kredisini tüketen ve durumu toparlamaya çalışan Çalhanoğlu için kendisine yakın sosyal medya fenomenleri durumu toparlamaya çalışıyor. Fenomenler, Çalhanoğlu'nun ağzından Fenerbahçe ile hiçbir gelecek planlaması ya da transfer pazarlığı içine girmediğini iddia ederek şu bilgileri yayma gayreti içine girdiler.







İŞTE HAKAN'IN AĞZINDAN SÖYLENEN SÖZLER

- Geçen sezon bana yönelik iddialar ortaya atıldı ancak kesinlikle Fenerbahçe ile 'geleceğim' üzerine kurulmuş bir konuşma geçmedi.

- Kampta kaldığım otelde her gün yanıma gelen bir Fenerbahçe kongre üyesi vardı. Bir anda telefonu Fenerbahçe yöneticisine verdi. O kişinin Hakan Safi olduğunu sonradan öğrendim, kendisini tanımıyordum bile.

- Telefondaki yöneticiye sadece 'nasip, hayırlısı' falan diyerek telefonu kapattım. Tamamen nezaketen yapılmış bir konuşmaydı.







HAKAN SAFİ "SON TRANSFERİMİZ" DEDİ

Fenomen ağzıyla yapılan bu yalanlama akıllara Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi'nin açıklamalarını getirdi:







- Hakan Çalhanoğlu son transferimiz. Onu da bitirdik. Seçimden sonra inşallah daha da yapacağız. Kongremiz Fenerbahçe'mize hayırlı olsun. Kazanan Fenerbahçe olsun.

O dönem basın mensuplarının bu iddialı sözleri sorması üzerine tecrübeli orta saha oyuncusu sadece "İyi akşamlar" diyerek sessiz kalmayı ve yanıt vermemeyi tercih etmişti.

FİFA'nın görevlendirdiği hakeme ABD giriş izni vermedi

2026 FIFA Dünya Kupası'nda görev alması planlanan Somalili hakem Omar Abdulkadir Artan'ın ABD'ye girişine izin verilmedi

09.06.2026 11:56:00
İhlas Haber Ajansı
FİFA'nın görevlendirdiği hakeme ABD giriş izni vermedi
FİFA'nın görevlendirdiği hakeme ABD giriş izni vermedi
2026 FIFA Dünya Kupası'nda görev alması planlanan Somalili hakem Omar Abdulkadir Artan'ın ABD'ye girişine izin verilmedi.

Somalili hakem Omar Abdulkadir Artan, Miami Uluslararası Havalimanı'nda durdurulmasının ardından ABD'ye girişine izin verilmedi.

FIFA tarafından 2026 Dünya Kupası'nda görev yapması için atanan hakem Artan, ABD sınır kapısındaki kontrolleri geçemedi ve turnuvada görev yapamama riskiyle karşı karşıya kaldı.

Omar Artan, CAF Şampiyonlar Ligi'nde AS FAR ile Mamelodi Sundowns arasında oynanan final rövanş maçında görev yapmış ve aynı zamanda CAF tarafından 2025 yılının en iyi Afrikalı hakemi seçilmişti.

Olayla ilgili olarak FIFA ve Somali Futbol Federasyonu'ndan henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Trump, New York Knicks'e uğursuz geldi


 
 
New York Knicks, ABD Başkanı Donald Trump'ın New York'ta Madison Square Garden'da oynanan NBA final serisi 3. maçını San Antonio Spurs'a 115-111 kaybetti. 

09.06.2026 06:33:00 / Güncelleme: 09.06.2026 06:43:18
ABDÜLKADİR GÜNDOĞDU
Trump, New York Knicks'e uğursuz geldi
Trump, New York Knicks'e uğursuz geldi

New York Knicks, ABD Başkanı Donald Trump'ın New York'ta Madison Square Garden'da oynanan NBA final serisi 3. maçını San Antonio Spurs'a kaybetti. Son derece çekişmeli geçen maçı Spurs, 115-111 kazandı.

Serinin ilk iki maçını Knicks, deplasmanda kazanarak 2-0 önde tamamlamıştı. Böylece seri 2-1'e geldi. Serinin 4. maçı 11 Haziran Perşembe günü saat 03.30'da yine New York'ta Madison Square Garden'da oynanacak. Beşinci maç ise 14 Haziran Pazar günü Spurs'ün sahasında...

Knicks'te Jalen Brunson 32, OG Anunoby 28, Josh Hart 16 sayıyla maçı tamamladı. Spurs'te ise Fransız yıldız Victor Wembanyama 32, Stephon Castle 23 sayı attı. 

Trump, basket maçını cam bölmede izledi


 
 
ABD'nin New York kentinde Trump'ın izlediği NBA maçı için sıkı güvenlik önlemleri alındı. 

09.06.2026 05:49:00 / Güncelleme: 09.06.2026 06:34:07
Haber Merkezi
Trump, basket maçını cam bölmede izledi
Trump, basket maçını cam bölmede izledi

ABD Başkanı Donald Trump'ın izleyeceği Amerikan Basketbol Ligi (NBA) final serisi maçı öncesinde New York kentinde sıkı güvenlik tedbirleri alındı.
New York Knicks ile San Antonio Spurs arasındaki üçüncü maçı izleyen Trump, bir NBA final serisi maçını izleyen görevdeki ilk ABD Başkanı oldu.

Trump'ın katılımı nedeniyle maç öncesinde sıkı güvenlik önlemlerine başvuruldu. New York Polis Departmanı ve ABD Gizli Servisi, maçın başlamasından 4 saatten uzun süre önce Madison Square Garden çevresinde yaya ve araç trafiğini kısıtlamak için bariyerler yerleştirdi.



Güvenlik önlemleri nedeniyle maça iki saat önceden gelmeleri istenen taraftarlar, kapılar önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Polis, ayrıca arenanın dışındaki ekranlardan maçın izlendiği partilerin iptal edildiğini ve bilet sahipleri için de çanta taşıma yasağı getirildiğini duyurdu.

New York Belediye Başkanı Zohran Mamdani ve diğer üst düzey katılımcılar da maçı canlı izledi.

Son derece gergin geçen maçı Spurs, 115-111 önde tamamladı. 
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.