logo
18 MAYIS 2026

"Döndüm ve mutluyum"

Ailesiyle İstanbul'a ayak basan Josue, "Türkiye'ye yeniden döndüğüm ve Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynayacağım için çok mutluyum" dedi.

20.08.2016 00:00:00
Galatasaray'ın Portekiz'in Porto takımından kiraladığı orta saha oyuncusu Josue Filipe Soares Pesqueira, Galatasaray gibi büyük bir takımda forma giyeceği için mutlu olduğunu söyledi. Akşam saatlerinde ailesiyle İstanbul'a gelen 25 yaşındaki futbolcu, GSTV'ye yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı kulübe geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Galatasaray'a gelmemde, payı olan herkese çok teşekkür ediyorum. Türkiye'ye döndüğüm ve Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynayacağım için çok mutluyum. Hedefleri biliyorum, hedefler doğrultusunda elimden gelenin en iyisini takımıma umarım sağlarım." diye konuştu.

Türk futboluna yabancı olmadığını aktaran Josue, "Buradaki atmosfer ve yaşadıklarım beni buraya getirdi. Türkiye'ye döndüğüm için çok mutluyum. Şimdi çok daha büyük bir camiada, Türkiye'nin en büyük camiasında, en güzel stadında, en güzel taraftarının önünde oynayacağım. Bu da beni inanılmaz heyecanlandırıyor" ifadelerini kullandı.

Küme düşen Antalyaspor’un Başkan Rıza Perçin:

Antalyaspor Başkanı Rıza Perçin, ligin son haftasında Kocaelispor'u yenmelerine rağmen küme düştükleri maçın ardından, "Biz elimizden geleni yaptık, elimizden daha fazla bir şey gelmiyordu. Ben emin olun ki herkesten fazla üzgünüm" dedi

18.05.2026 10:24:00
Haber Merkezi
Küme düşen Antalyaspor’un Başkan Rıza Perçin:
Küme düşen Antalyaspor’un Başkan Rıza Perçin:
Antalyaspor Başkanı Rıza Perçin, ligin son haftasında Kocaelispor'u yenmelerine rağmen küme düştükleri maçın ardından, "Biz elimizden geleni yaptık, elimizden daha fazla bir şey gelmiyordu. Ben emin olun ki herkesten fazla üzgünüm" dedi.

Trendyol Süper Lig'in son haftasında sahasında Kocaelispor'u 1-0 mağlup etmesine rağmen küme düşen Antalyaspor'da taraftarın tepki gösterdiği kulüp başkanı Rıza Perçin yaklaşık bir saat kendisini bekleyen taraftarın yanına gelerek açıklama yaptı. Yönetim istifa sloganları atan taraftara seslenen Perçin, "Biz elimizden geleni yaptık, elimizden daha fazla bir şey gelmiyordu.



Ben emin olun ki herkesten fazla üzgünüm. Sizin kadar üzgünüm. Biz buraya temmuz ayında geldiğimizde bu durumlar belliydi. Elimizden geleni yaptık. Bugün de ama öyle, ama böyle maçımızı da aldık. Biz buraya kadar getirebildik. Elimizden gelen buydu. Bizi o veya bu düşürdü değil, elimizden gelen bu. Biz 1 tane penaltı kazanmadan ligi bitirdik. Pazartesi, salı günü değerlendireceğiz, gerekirse önünü açacağız. Ama yapacak bir şey yok, düştük" diye konuştu

Trendyol Süper Lig'de küme düşme acısı yaşayan Antalyaspor'da Başkan Rıza Perçin, ligin kaderini etkileyen diğer maçların sonuçlarının ardından İstanbul takımları ve Trabzonspor'a yönelik çok sert ifadeler kullandı. Kırmızı-beyazlı kulübün lideri, yaşanan süreç için "Hakkımızı helal etmiyoruz, elbet bir gün hesaplaşacağız" çıkışında bulundu.

"Fenerbahçe ve Trabzonspor'a Hakkımızı Helal Etmiyoruz"



Küme düşme sonrası taraftarla bir araya gelen Başkan Rıza Perçin, rakiplerinin son hafta performanslarına sert tepki gösterdi. Özellikle Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin maç sonuçlarına atıfta bulunarak, "Hakkımızı helal etmiyoruz, elbet bir gün hesaplaşacağız" ifadelerini kullandı. İstanbul takımları ve Trabzonspor'un süreçte etkili olduğunu vurgulayan Perçin, "yapacaklarını yaptılar" diyerek sitemini dile getirdi.

Stat Çevresinde Gerginlik: "Yönetim İstifa" Sloganları

Başkanın açıklamaları camiadaki gerginliği düşürmezken, taraftarlar stat çevresinde toplanarak yönetimi istifaya davet etti. Sezonun başarısızlığına tepki gösteren taraftarlar, "Yönetim istifa" sloganlarıyla uzun süre protesto gerçekleştirdi. Yaşanan gerginlik nedeniyle stat çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı

2 çocuk Fenerbahçeliler Derneği'nde yangın çıkardı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde pasajda bulunan Fenerbahçeliler Derneği'nde yangın çıktı

18.05.2026 00:21:00
İhlas Haber Ajansı
2 çocuk Fenerbahçeliler Derneği'nde yangın çıkardı
2 çocuk Fenerbahçeliler Derneği'nde yangın çıkardı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde pasajda bulunan Fenerbahçeliler Derneği'nde yangın çıktı. Dernekte yangın çıkaran 2 çocuk ve yangın anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Yangın, saat 18.15 sıralarında Cuma Mahallesi Elektrik Sokak'ta bulunan pasajın içindeki Fenerbahçeliler Derneği'nde meydana geldi. Pasaja giren 2 çocuk, derneğin bahçe kısmındaki sandalyeler ve perdeleri çakmakla tutuşturup kaçtı. Çıkan yangını gören vatandaşlar, durumu İnegöl itfaiyesine bildirdi.

Adrese çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangında dernekte hasar meydana geldi. Dernekte yangın çıkaran 2 çocuk ve yangın anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Polis ekipleri, 2 çocuğu yakalamak için çalışma başlattı.

Gençlerbirliği, Trabzonspor'u deplasmanda yenerek ligde kaldı

Trendyol Süper Lig'in son haftasında Natura Dünyası Gençlerbirliği, Trabzonspor'u deplasmanda 3-0 yenerek ligde kaldı

17.05.2026 23:03:00
AA
Gençlerbirliği, Trabzonspor'u deplasmanda yenerek ligde kaldı
Gençlerbirliği, Trabzonspor'u deplasmanda yenerek ligde kaldı
Trendyol Süper Lig'in son haftasında Natura Dünyası Gençlerbirliği, Trabzonspor'u deplasmanda 3-0 yenerek ligde kaldı.

7. dakikada Nwakaeme'nin sağdan kullandığı köşe atışında, ceza alanı içinde Ozan Tufan'ın kafa vuruşunda kaleci Velho, topu kornere çeldi.

16. dakikada Nwakaeme'nin soldan ortasında, ceza alanı içinde Onuachu'nun kafa vuruşunda, top üsten auta gitti.

18. dakikada Bouchouari'nin ceza yayı çizgisi üzerinden şutunda kaleci Velho'dan dönen topu Onuachu tamamlayarak filelere gönderdi. Ancak bu oyuncu ofsaytta olduğu için gol geçersiz sayıldı.

20. dakikada Pina'nın sağdan ortasında, ceza alanı içinde Onuachu'nun kafa vuruşunda Velho çelerek yerden havalanan topa sahip oldu.

30. dakikada sağ taraftan ceza alanına giren Pina'nın rakibinden sıyrılarak yaptığı vuruşta top kaleci Velho'da kaldı.

44. dakikada Pereira'nın sağdan ortasında arka direkte altıpas içinde Metehan Mimaroğlu'nun kafa vuruşunda top auta çıktı.

45. dakikada Metehan Mimaroğlu'nun soldan ortasında, altıpas içinde yükselen Traore kafayla topu filelere gönderdi: 0-1

Maçın ilk yarısı, Natura Dünyası Gençlerbirliği'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarı

50. dakikada ceza alanı dışından Metihan Mimaroğlu'nun şutunda kaleci Onuralp Çevikkan, iki hamlede topu kontrol etti.

59. dakikada Nwakaeme'nin sağ taraftan kullandığı köşe atışında, ceza alanı içinde iyi yükselen Onuachu'nun kafa vuruşunda top kaleci Velho'da kaldı.

76. dakikada Tongya'nın soldan ortasında, ceza alanında Traore'nin kafa vuruşunda kaleci Onuralp Çevikkan topa sahip oldu.

88. dakikada sol taraftan Abdurrahim Dursun'un pasında, yakın mesafeden Tongya kaleci Onuralp Çevikkan'ın solundan filelere gönderdi: 0-2

90+3. dakikada konuk takım farkı 3'e yükseltti. Tongya'nın pasında sağ taraftan rakiplerinden sıyrılarak ceza alanı son çizgisine inen Metehan Mimaroğlu'nun şutunda top filelere gitti: 0-3

Natura Dünyası Gençlerbirliği, karşılaşmadan 3-0 galip ayrılarak ligde kaldı. Karşılaşmanın ardından konuk takım, galibiyeti kendilerini Trabzon deplasmanında yalnız bırakmayan taraftarlarıyla kutladı.

Galibiyet yetmedi

Trendyol Süper Lig’de 2025-2026 sezonunun son haftasında nefes kesen kümede kalma mücadelesinin ardından, lige veda eden son takım Antalyaspor oldu

17.05.2026 22:17:00
Haber Merkezi
Galibiyet yetmedi
Galibiyet yetmedi
Trendyol Süper Lig'de 2025-2026 sezonunun son haftasında nefes kesen kümede kalma mücadelesinin ardından, lige veda eden son takım Antalyaspor oldu. Kırmızı-beyazlı ekip, son maçında galip gelmesine rağmen rakiplerinin puan kazanmasıyla alt lige düşmekten kurtulamadı.

Galibiyet yetmedi



Kritik haftada kendi sahasında Kocaelispor'u ağırlayan Antalyaspor, sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Ancak bu 3 puan, Akdeniz ekibini ligde tutmaya yetmedi. Rakiplerinin aldığı sonuçların ardından puan cetvelinin alt basamağında kalan kırmızı-beyazlılar, büyük bir hüzün yaşadı.

Rakipler Hata Yapmadı



Küme düşme hattındaki diğer takımların son hafta aldığı sonuçlar Antalyaspor'un kaderini belirledi:

Kasımpaşa, şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ı 1-0 mağlup ederek yerini korudu.

Gençlerbirliği, deplasmanda Trabzonspor'u 3-0 gibi net bir skorla geçerek ligde kaldı.

Eyüpspor da topladığı puanlarla lige tutunmayı başardı.

Puan Durumu ve Düşen Diğer Takımlar

Sezonun tamamlanmasıyla birlikte düşme hattındaki puan sıralaması şu şekilde oluştu:

Kasımpaşa: 35 Puan
Gençlerbirliği: 34 Puan
Eyüpspor: 33 Puan
Antalyaspor: 32 Puan

Daha önce küme düşmesi kesinleşen Kayserispor ve Fatih Karagümrük'ün ardından, 32 puanla lige veda eden 3. ve son takım Antalyaspor oldu. Kırmızı-beyazlı ekip önümüzdeki sezon Trendyol 1. Lig'de yeniden Süper Lig'e dönmek için mücadele edecek.

Sidiki Cherif, Aziz Yıldırım gelirse gidecek

Geleceğin Fransa A Milli Takımı golcüsü Sidiki Cherif, Fenerbahçe'de başkan adayı Aziz Yıldırım’ın sert eleştirileri sonrası köprüleri attı. Menajeriyle ayrılık hazırlıklarına başlayan genç yetenek için gelen teklifler ise kulübü şok etti: Yatırımın 3’te 1’ini bile kurtarmıyor!

17.05.2026 15:56:00
Haber Merkezi
Sidiki Cherif, Aziz Yıldırım gelirse gidecek
Sidiki Cherif, Aziz Yıldırım gelirse gidecek
Fenerbahçe'nin büyük umutlarla Ocak ayında kadrosuna kattığı, Fransa U-21 Milli Takımı'nın golcüsü Sidiki Cherif geleceğiyle ilgili radikal bir karar aşamasında... 2004 sonrası doğumlu olmasıyla sarı-lacivertli kadronun "tek genç yeteneği" konumundaki Sidiki, başkan adayı Aziz Yıldırım'ın aleyhine açıklamaları sonrası "Aziz Yıldırım gelirse giderim" resti çekti.






KOFANE OLMAYINCA ALINDI
 
Hatırlanacağı üzere sezon başında forvet hattı için ilk aday Kofane'ydi. Ancak Kofane, Albacete'den Leverkusen'e 5.5 milyon Euro bedelle transfer oldu. Sergilediği 29 maçta 5 gol, 5 asistlik performansla değerini 40 milyon Euro seviyesine çıkardı.
 
Fenerbahçe ise Kofane'yi alamayınca Jhon Duran'ı kadrosuna kattı. Ancak Duran'ın "facia" performansı üzerine yönetim forvet planlamasını güncelledi. Sonuçta Sidiki bir anda kendisini Fenerbahçe'nin birinci golcüsü olarak buldu.







YILDIRIM ÇOK KIZMIŞTI
 
Aziz Yıldırım Fenerbahçe'ye başkan adayı olmadan önce yaptığı açıklamada Sidiki Cherif transferini sert bir dille eleştirerek, "Bu Sidiki Cherif'i kim aldı? Hangi akıl aldı? Maliyeti 30-35 milyon Euro'yu buluyor, yazık!" ifadelerini kullanmıştı. Bu sözlerin genç oyuncu cephesinde büyük bir kırgınlık yarattığı ve menajerinin şimdiden teklifleri değerlendirmeye başladığı belirtiliyor.







7-8 MİLYON EURO'LUK TEKLİFLER
 
Gelecekte Fransa A Milli Takımı'nın as forveti olması beklenen Cherif için menajerinin kulübe getirdiği en iyi tekliflerin 7-8 milyon Euro civarında olduğu söyleniyor. Bu rakam, kulübün oyuncu için yaptığı yatırımın (22 milyon Euro) çok altında kalırken, olası bir yönetim değişikliğinde yaşanacak kriz Fenerbahçe'yi zor bir seçimle karşı karşıya bırakabilir.

Fenerbahçe'nin tek ilacı Aziz Yıldırım!

Aziz Yıldırım camiayı sarsacak bir "beka" mesajıyla Fenerbahçe camiasının kalbine korku saldı. 2026-2027 sezonunu sarı-lacivertli kulüp için "köprüden önceki son çıkış" olarak tanımlayan Yıldırım, beklenen şampiyonluğun gelmemesi durumunda kulübün yalnızca sportif bir başarısızlıkla değil; nesil kaybı, ekonomik marjinalleşme ve geri dönülemez bir sosyal kaosla karşı karşıya kalacağını ima ederek "benden başkası yalan" diyerek oy istedi

17.05.2026 13:42:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'nin tek ilacı Aziz Yıldırım!
Fenerbahçe'nin tek ilacı Aziz Yıldırım!
Fenerbahçe'de yaklaşan seçim öncesi başkan adayı Aziz Yıldırım camianın kalbine 'korku' salmayı tercih etti.
 
Yıldırım, önümüzdeki sezonun sadece bir şampiyonluk mücadelesi değil, Fenerbahçe'nin geleceğini kurtarma operasyonu olduğunu vurguladı.







YILDIRIM NE DEMEK İSTEDİ
 
Aziz Yıldırım, yaptığı açıklamada 2026-2027 sezonunun Fenerbahçe tarihi için bir dönüm noktası olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:
 
- 2026-27'de Fenerbahçe'nin şampiyon olma mecburiyeti var. Bu bir tercih değil, zorunluluktur. Eğer o kupayı kaldıramazsak, çok büyük tehlikeler bizi bekliyor. Bu kulüp bir yıl daha başarısızlığı kaldıramaz; camia bölünür, çocuklarımız formadan uzaklaşır.







3 ANA BAŞLIK ORTAYA ÇIKTI
 
Aziz Yıldırım'ın "büyük tehlikeler" olarak adlandırdığı ve kulislerde yankı uyandıran başlıklar şöyle analiz ediliyor:
 
- Nesil Kaybı Riski: Yıldırım, uzun süren şampiyonluk hasretinin yeni nesil taraftarlar üzerindeki etkisinden endişe ediyor. Çocukların Fenerbahçe aidiyetini kaybetmesini "en büyük yıkım" olarak nitelendiriyor.







- Ekonomik ve Sportif Marjinalleşme: Şampiyonlar Ligi gelirlerinden mahrum kalmanın ve rakiplerin mali olarak gerisine düşmenin, Fenerbahçe'yi "sıradan bir kulüp" haline getirmesinden korkuluyor.






- Yönetilemez Kaos Ortamı: Başarısızlığın devamı halinde kulüp içindeki muhalefetin sertleşeceği ve camianın onarılamaz bir kutuplaşmaya sürükleneceği öngörülüyor.






İstifa etti, Fenerbahçe'ye geliyor

Fenerbahçe’deki tarihi başkanlık seçimi öncesi kulisler yanıyor. Başkan adayı Hakan Safi’nin Milano’da dünya efsanesi Paolo Maldini ile yaptığı gizli zirve ve masaya koyduğu 'Futbol Anayasası' sadece kulübün değil Türk futbolunun tarihini değiştirebilir

17.05.2026 12:48:00
Haber Merkezi
İstifa etti, Fenerbahçe'ye geliyor
İstifa etti, Fenerbahçe'ye geliyor
Fenerbahçe'deki tarihi başkanlık seçimi öncesi kulisler yanıyor. Başkan adayı Hakan Safi'nin Milano'da dünya efsanesi Paolo Maldini ile yaptığı gizli zirve ve masaya koyduğu 'Futbol Anayasası' sadece kulübün değil Türk futbolunun tarihini değiştirebilir. Maldini ile el sıkışan Safi'nin dev projesiyle alakalı olduğu iddia edilen bir istifa geldi. Maldi'nin "prensi" Stefano Pioli, Fiorentina'daki görevini bıraktı. Fenerbahçe için istifa ettiği iddia edildi. Üstüne bir de gelirse ekibinde Simon Kjaer de yer alacağı konuşulmaya başlandı.






Fenerbahçe'de haziran ayındaki seçim öncesi geri sayım sürerken adaylardan Hakan Safi'yi Aziz Yıldırım'ın karşısına "çok daha" ciddi bir rakip olarak öne çıkaracak hamleler gelmeye başladı. Başkan adayı Safi, Milano'da dünya futbolunun efsane ismi Paolo Maldini ile masaya oturdu. Bu görüşme sadece Fenerbahçe için "futbol aklı" tercihi olmakla kalmayacak, Türk futbolunun çehresini de değiştirecek tarihi bir "futbol anayasası" olarak öne çıktı.






MALDINI, PIOLI'Yİ İSTİYOR

Maldini'nin bu tarihi teklife sıcak baktığı ve projeyi kabul etmesi halinde İstanbul'a yalnız gelmeyeceği iddialar arasında. AC Milan'ı 11 yıl sonra küllerinden doğurarak adım adım şampiyonluğa taşıyan projenin mimarı olan Maldini, San Siro'da omuz omuza çalıştığı, yönetim krizlerinde arkasında durduğu en yakın dostu Stefano Pioli'yi Fenerbahçe'nin başına getirme fikrini Safi'ye kabul ettirdi.






FENERBAHÇE İÇİN İSTİFA ETTİ

Milano'daki tarihi Safi-Maldini zirvesinin ardından İtalya'da yer yerinden oynadı. Fiorentina'yı çalıştıran tecrübeli teknik adam Stefano Pioli, bu görüşmenin hemen ardından görevinden sürpriz bir şekilde istifa etti. Pioli'nin şok ayrılığının arkasında, Maldini ile birlikte Hakan Safi'nin Fenerbahçe projesinde yer alma kararı olduğu yüksek sesle konuşulmaya başlandı.






EKİP DE KJAER DE OLACAK

Safi ve Maldini'nin kuracağı ortak futbol aklının saha içi ayağında tanıdık bir isim de yer alacak. Fenerbahçe formasıyla taraftarın sevgilisi olan Simon Kjaer, Pioli'nin ekibine girecek. Danimarkalı stoper zamanında Aziz Yıldırım tarafından Fenerbahçe'ye transfer edilmişti.

Kjaer, hem Pioli'nin şampiyonluk kültürünü hem de Kadıköy'ün dinamiklerini bilen isim olarak Safi başkanlığında çok önemli bir görev üstlenebilir.

Kim bulduysa iyi iş çıkardı: Dominasyon!

Galatasaray'ın 26. şampiyonluğu kutalamalarında stadyum anonslarından sosyal medya editlerine, başkanlık açıklamalarından kutlama tişörtlerine kadar her yere damga vurdu

17.05.2026 12:44:00
Haber Merkezi
Kim bulduysa iyi iş çıkardı: Dominasyon!
Kim bulduysa iyi iş çıkardı: Dominasyon!
Galatasaray'ın 26. şampiyonluğu kutalamalarında stadyum anonslarından sosyal medya editlerine, başkanlık açıklamalarından kutlama tişörtlerine kadar her yere damga vurdu: Dominasyon! İlk kez Başkan Dursun Özbek tarafından hedef olarak telaffuz edilen, ardından taraftarın sahiplenmesiyle dev bir marka haline dönüşen bu kavram bir anda Galatasaray'la özdeşleşiverdi.






Galatasaray'ın 2025-26 sezonunu şampiyon tamamlamasının ardından kutlamalara "DOMİNASYON" kelimesi damga vurdu. Sarı-kırmızılı camianın hemen her platformda kullandığı bu ifade, sadece bir şampiyonluk sloganı değil, aynı zamanda Türk futbolunda yeni bir dönemin parolası olarak kayıtlara geçti.






LİTERATÜRE BAŞKAN ÖZBEK SOKTU

"Dominasyon" kavramının Türk futbol literatürüne bu denli sert bir giriş yapmasının arkasındaki isim Galatasaray Başkanı Dursun Özbek. Sezon ortasında düzenlenen sponsorluk imza törenleri ve Divan Kurulu toplantılarında kulübün hem mali hem de sportif vizyonunu anlatan Özbek, Galatasaray'ın sadece saha içinde değil, her alanda rakiplerinden ayrıştığını vurguladı.






MEYDAN OKUMA SEMBOLÜ OLDU

Özbek'in, "Türk futbolunda Galatasaray dominasyonu başlamıştır" şeklindeki iddialı çıkışı, kelimenin ilk kez bu kadar yüksek perdeden telaffuz edilmesini sağladı. Başkan Özbek'in başlattığı bu söylem, kısa sürede rakip camialarla girilen psikolojik savaşın merkezine yerleşti. Rakiplerin bu ifadeye gösterdiği tepki, Galatasaray taraftarı için kelimeyi bir "meydan okuma" sembolü haline getirdi.






SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ANLAMINDA

Özellikle sosyal medya platformlarında hazırlanan taraftar editleri, kazanılan derbi zaferleri ve üst üste gelen galibiyet serileriyle birleşince, "Dominasyon" kelimesi dijital dünyada bir marka değerine ulaştı. Taraftarlar, bu terimi mutlak üstünlük ve sürdürülebilir başarıyla özdeşleştirdi.






REKORLAR DOLU BİR KARİYER

Şampiyonluğun matematiksel olarak ilan edilmesinin ardından, Galatasaray İletişim Grubu bu kavramı resmiyete döktü. RAMS Park'taki kupa töreninden kutlama tişörtlerine, dijital içeriklerden stadyum anonslarına kadar her yerde "Dominasyon" vurgusu yapıldı.

Teknik direktör Okan Buruk'un rekorlarla dolu performansı ve oyuncu grubunun saha içindeki baskın oyunu, başkanın aylar önce kurduğu "dominasyon" kelimesinin altını dolduran en büyük etkenler oldu.

Icardi ne istiyor, Galatasaray ne veriyor?

Galatasaray’da Mauro Icardi bilmecesi çözülmeyi bekliyor. Menajeri Elio Pino’nun İstanbul’daki gizli Fenerbahçe flörtü ve "Pazartesi yine geleceğim" sözlerinin perde arkası aralandı

17.05.2026 12:30:00
Haber Merkezi
Icardi ne istiyor, Galatasaray ne veriyor?
Icardi ne istiyor, Galatasaray ne veriyor?
Galatasaray'da Mauro Icardi bilmecesi kördüğüme dönüyor. Menajeri Elio Pino'nun İstanbul'daki gizli Fenerbahçe flörtü ve "Pazartesi yine geleceğim" sözlerinin perde arkası aralandı. Teknik direktör Okan Buruk'un yıldız golcünün "dokunulmazlık ve ilk 11" talebine rest çekmesi ayrılık çanlarını hızlandırdı. Yönetimin maaş indirimi ve kulübe şartı sunduğu Arjantinli süper star, ya katı rekabeti kabul edecek ya da sarı-kırmızılılara veda edecek!






Galatasaray'da Mauro Icardi bilmecesi çözülmeyi bekliyor. Sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisinin menajeri Elio Pino'nun İstanbul'daki gizli temasları ve teknik direktör Okan Buruk'un katı duruşu, ayrılık çanlarının çalmasına neden olmuş gibi duruyor. Salı akşamı sürpriz bir şekilde İstanbul'a gelen Pino, iddialara göre Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi ile bir araya geldi.






SOMUT RAKAM KONUŞULMADI

Gelen bilgilere göre masada somut bir rakam konuşulmadı. Safi'nin Pino'ya "İmza atmak için bizi bekleyin" mesajı açık kapı olarak yorumlandı. Ancak Pino'nun beklediği bu değildi. Normal şartlarda Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına katılması beklenen Pino, bu kritik görüşmenin ardından İstanbul'dan ayrıldı.






Galatasaray muhabirlerine "Pazartesi günü geleceğim" diyerek hedef şaşırtmaya çalıştı. Sonuçsuz kalan Fenerbahçe flörtü yüzünden apar topar Milano'ya döndü. Pino cephesi her ne kadar bu görüşmeyi kesin bir dille yalanlasa da, kulislerde bu gizli zirvenin yankıları sürüyor.






İSEKLERİ BURUK'A UYMUYOR

İşin bir de teknik direktör boyutu var... Icardi'nin Galatasaray'daki kaderi, Okan Buruk ile yapacağı son yüz yüze görüşmenin ardından resmiyet kazanacak. Ancak başarılı çalıştırıcının, idari ve taktiksel nedenlerden dolayı yeni sezonda Icardi ile yola devam etmeye sıcak bakmadığı sızan bilgiler arasında. Transferde maddi konuları tamamen ikinci plana iten Icardi'nin öncekiği ilk 11'de oynamak. Düzenli olarak sahaya çıkmak.






DOKUNLMAZLIK TALEBİ VAR

Icardi'nin bu "dokunulmazlık" talebine Buruk'un olumlu yanıt verme ihtimali yok. Deneyimli teknik adam Osimhen'e bile ilk 11 garantisi veremediği ortamda Icardi'ye bu özerkliği sunmasına imkan ya da ihtimal verilmiyor.






Gelen bilgilere göre Galatasaray yönetimi Icardi'nin menajerine şartlarını sundu. Yıldız golcü, ilk 11 ısrarından vazgeçip formayı rekabetle almayı ve gerekirse kulübede beklemeyi kabul ederse takımda kalacak. Tabii bir de maaşında yapılacak büyük indirime onay verirse... Yoksa yolu açık.

Fenerbahçe, Tarık Çetin ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

Fenerbahçe, kaleci Tarık Çetin ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

17.05.2026 00:10:00
AA
Fenerbahçe, Tarık Çetin ile 3 yıllık sözleşme imzaladı
Fenerbahçe, Tarık Çetin ile 3 yıllık sözleşme imzaladı
Fenerbahçe, kaleci Tarık Çetin ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre sezon başında transfer edilen 29 yaşındaki Tarık Çetin, düzenlenen törenle kendisini 3 yıl daha sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imzayı attı.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Torunoğulları ile Fenerbahçe Futbol AŞ Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Topbaş ve Turgay Terzi de törende hazır bulundu.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.