logo
28 TEMMUZ 2026

Dursun Özbek, Greenwood teklifini gösterdi

Türk futbolunda transfer dengelerini değiştiren gizli diplomasi ortaya çıktı! Galatasaray’ın Vlahovic hamlesi iddiasıyla başlayan, Fenerbahçe’nin Can Uzun’a yaptığı 45 milyon euro’luk counter-operasyonla tırmanan gerilim; Dursun Özbek ve Aziz Yıldırım arasındaki tarihi telefon görüşmesiyle dev bir centilmenlik anlaşmasına dönüştü. Greenwood belgesi üzerinden sağlanan barışın ardından 3 büyük kulüp, yaklaşan naklen yayın ihalesi öncesi piyasada birbirinin fiyatını yükseltmeme ve ortak marka değerini büyütme kararı aldı

28.07.2026 12:27:00
Haber Merkezi
 
Dursun Özbek, Greenwood teklifini gösterdi
Dursun Özbek, Greenwood teklifini gösterdi
Galatasaray'ın Dusan Vlahovic hamlesi yaptığı iddiası haziran ayında gündeme geldi. Ezeli rakibin atağına öfkelenen Başkan Aziz Yıldırım "Onlar kimi istiyorsa biz de teklif yapıyoruz" resti çekti. Sarı-lacivertliler, Galatasaray'ın transfer listesinin ilk sırasında yer alan Can Uzun için çılgın bir operasyon başlattı. Frankfurt ile temasa kuruldu. Çok geçmeden, Galatasaray'ın Vlahovic ile hiçbir ilgisinin olmadığı ortaya çıktı.






ÖZBEK SEÇİLEN YILDIRIM'I ARADI

Gelen bilgilere göre gerçeklerin ortaya çıkmasının ardından Başkan Dursun Özbek, Yıldırım'ı telefonla aradı. İki başkan arasındaki kritik görüşmede geçmişteki tüm gerilimlerin üzerine toprak atıldı.

Telefon diplomasisinde dikkat çeken en önemli detay Mason Greenwood süreci oldu. Hakan Safi'nin Fenerbahçe adına anlaşma sağladığı Greenwood, o dönem Galatasaray'a da önerilmişti.






TROSSARD'A GİRMEYİ DE REDDETTİ

Özbek, oyuncunun babası Andrew Greenwood imzalı resmi talep belgesini bizzat Yıldırım'a iletti. Özbek'in, "Sizin ilgilendiğinizi bildiğimiz için biz aradan çekiliyoruz" jesti üzerine Fenerbahçe de Can Uzun operasyonunu tamamen durdurdu.

Dursun Özbek, bu sağduyulu transfer politikasını ezeli rakiplerine karşı sürdürmeye devam etti. Benzer bir jesti Leandro Trossard sürecinde Beşiktaş'a da yapan Özbek, "İlgilendiğiniz oyuncularla ilgilenmeyeceğiz" diyerek kulübü masadan çekti. O dönemde Mertens, Trossard'ı Galatasaray'a getirmeye çalışıyordu.






SALAH SAYESİNDE TAM BARIŞ ORTAMI

Sarı-kırmızılı kulüp, aynı centilmenlik anlayışıyla son dönemde Mohamed Salah transferine de herhangi bir ilgi göstermedi. Dursun Özbek'in bu yaklaşımına karşılık veren Aziz Yıldırım da Mısırlı yıldız Mohamed Salah için devreye girmedi ve kulüpler arasındaki yapıcı tutum korundu.






ASIL HEDEF NAKLEN YAYIN İHALESİ

Üç büyük kulübün bu transfer centilmenliğinin arkasında stratejik bir hedef yatıyor. Kulüplerin temel amacı, gelecek sezon yapılacak yeni naklen yayın ihalesi öncesinde ligdeki rekabeti ve kaliteyi en üst seviyeye çıkarmak. Üçlü ve güçlü bir şampiyonluk yarışıyla yayın gelirlerini artırmayı hedefleyen devler, birbirlerinin transfer hedeflerine müdahale ederek bonservis ve maaş rakamlarını gereksiz yere tırmandırmak istemiyor.

Galatasaray'da hem zorlu, hem de kritik gün


 
Sarı-kırmızılı kulüpte 29 Temmuz’daki Divan Kurulu toplantısı öncesi tansiyon zirvede. Futbolcuların kredilerine haciz geldiği iddialarından hesap dondurma ve prim krizlerine kadar kritik finansal başlıkların masaya yatırılacağı birleşimde; rakiplerin gerisinde kalan transfer hızı ve Musiala, Bruno Fernandes gibi yıldız spekülasyonlarıyla çalkalanan sosyal medya tepkileri karşısında Başkan Dursun Özbek’in vereceği cevaplar merakla bekleniyor.
 

28.07.2026 14:22:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'da hem zorlu, hem de kritik gün
Galatasaray'da hem zorlu, hem de kritik gün

Galatasaray'da 29 Temmuz'da gerçekleşecek Divan Kurulu toplantısı öncesinde kulüp kulisleri oldukça hareketli. Son dönemin en sert geçmeye aday birleşiminde Başkan Dursun Özbek ve yönetimini zorlu sorular bekliyor. Toplantıda özellikle futbolculara verildiği iddia edilen çekler, oyuncuların bankalardan aldığı iddia edilen krediler ve bu kredilere haciz geldiği yönündeki söylentiler direkt yönetime sorulacak. Yabancı bir futbolcunun vergi süreci nedeniyle hesabında yaşanan yarım günlük geçici dondurma işlemi, mali yapıyı dengede tutmak adına kullanılan küçük çaplı kredi ve geçen sezondan sarkan prim ödemelerine dair kamuoyunda dolaşan iddialara da Başkan Özbek'in cevap vermesi gerecek.







Mali konular başa dert

Mali konuların yanında transfer sürecindeki durgunluk da camiadaki tansiyonu yükseltiyor. Yaz transfer döneminin rakiplere kıyasla son derece sakin geçmesi ve kadroya yapılan takviye sayısının sadece bir oyuncu da kalması (o da kiralık Ugochukwu), sarı-kırmızılı taraftarların sosyal medyada yönetime tepki göstermesine yol açtı. Kadro derinliği konusunda endişe duyan taraftarlar, yönetimin izlediği ağırdan alma politikasını sert bir dille eleştiriyor. Bu konunun da yarın yapılacak Divan Kurulu'nda tartışılması muhtemel.







Musiala da gündeme gelecek

Ayrıca gündeme damga vuran en dikkat çekici iddia ise Bayern Münih'in yıldızı Jamal Musiala hakkında olanı. Genç oyuncunun kiralık olarak gündeme geldiği yönündeki paylaşımlar ve yönetimin yayımladığı "yalanlama" üstüne üstlük bu dedikoduyu yayan kurum ve muhabire bir gün sonra "ödül" gibi takımın kaptanlarından Kaan Ayhan röportajı için de izin verilmesi Divan Kurulu'nun gündemine gelecek gibi duruyor.

Safi seçilseydi, teknik direktör İtalyan olacaktı


 
Fenerbahçe’de seçimi kaybeden Hakan Safi’nin seçilmesi durumunda kulübenin emanet edileceği isim geç de olsa belli oldu... Andrea Pirlo! Dışarıdan danışmanlık üstlenen Paolo Maldini’nin önerisiyle anlaşılan İtalyan teknik adamın Kadıköy macerası sandıkta kalırken; Süper Lig’den İtalya Milli Takımı’na uzanan transfer trafiğinin tüm detayları ortaya çıktı.
 

28.07.2026 13:50:00
Haber Merkezi
 
 Safi seçilseydi, teknik direktör İtalyan olacaktı
 Safi seçilseydi, teknik direktör İtalyan olacaktı

Fenerbahçe'de seçimi kaybeden başkan adayı Hakan Safi'nin kazansaydı kulübedeki patronunun Andrea Pirlo olacağı ortaya çıktı. Safi'nin futbol aklı ve dışarıdan danışmanı olarak konumlandırdığı İtalyan efsane Paolo Maldini'nin, daha önce Fatih Karagümrük'ü çalıştıran vatandaşı Pirlo isminde karar kıldığı öğrenildi.







Başka isimler gündeme gelmişti

Hakan Safi yönetimi, teknik direktör tercihinde Süper Lig dinamiklerini ve fikstürü yakından tanıyan bir isimle yola devam etmek istiyordu. Safi o dönemde, "Türkiye Ligi'ni bilen bir hoca ile Fenerbahçe şampiyonluğu kazanabilir" vizyonu doğrultusunda Pirlo hedeflendi. Basında Francesco Farioli gibi isimler gündeme gelse de Jorge Jesus dahil hiçbir teknik adamla temas kurulmadığı netleşti. Kulüpte resmi bir idari unvan almayacak olan Maldini küresel futbol tecrübesiyle bu yapılanmaya dışarıdan destek verecekti.







Karagümrük macerası

Türk futboluna yabancı olmayan Pirlo, 2022-2023 sezonunda Fatih Karagümrük'ün başında 34 maça çıktı. İtalyan teknik adam, ligdeki bu periyotta 11 galibiyet, 11 beraberlik ve 12 mağlubiyet alırken; takımı 74 gol atıp kalesinde 70 gol gördü. Sezonu 44 puanla tamamlayan Pirlo, maç başına 1.29 puan ortalaması yakaladı.







İtalya Milli Takımı neden olmadı?

Fenerbahçe senaryosunun ardından İtalya'da da ilginç gelişmeler yaşandı. İtalya Futbol Federasyonu Başkanlığına Giovanni Malagò'nun seçilmesiyle birlikte Paolo Maldini, milli takımlardan sorumlu yönetici olarak atandı. Maldini, daha önce Antalyaspor'u da çalıştıran Leonardo ile birlikte bu görevi yürütmeye başladı.
Maldini ve Leonardo, İtalya Milli Takımı'nın başına yine Andrea Pirlo'yu getirmek istedi. Ancak Pirlo'nun Rus bahis şirketi Fonbet'le bağlantısına dair gündeme gelen iddialar nedeniyle Başkan Malagò, Pirlo hamlesini veto etti. Süper Lig ve İtalya Milli Takımı ihtimalleri gerçekleşmeyen Pirlo, kariyerine Dubai ekibi United FC'de devam ediyor.

"Salah'ı alırsak kârımız ne olur?"

Siyah-beyazlı camiada Mohamed Salah heyecanı kasırga gibi eserken, 2 yıllık 40 milyon Euro'luk dev paketin mali haritası çıkarıldı

28.07.2026 13:00:00 / Güncelleme: 28.07.2026 13:44:23
Haber Merkezi
 
"Salah'ı alırsak kârımız ne olur?"
"Salah'ı alırsak kârımız ne olur?"

Siyah-beyazlı camiada Mohamed Salah heyecanı kasırga gibi eserken, 2 yıllık 40 milyon Euro'luk dev paketin mali haritası çıkarıldı! MENA bölgesindeki imaj hakları, özel sponsorluklar ve Kartal Yuvası patlamasıyla maliyetin yüzde 70'ini geri kazanmayı hedefleyen Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi biletiyle 51 milyon Euro'luk geliri yakalayıp transferi kârlı bir vizyon hamlesine dönüştürmenin planlarını yapıyor. İşte uzmanların gözünden dev imzanın tüm finansal ve sportif bilançosu!






Beşiktaş'ın Mohamed Salah gibi dünya çapında bir yıldızı kadrosuna katma ihtimali camiada devasa bir heyecan yaratırken transferin mali tablosu da tartışılıyor. 2 yıllık toplam 40 milyon Euro'yu bulan bu tarihi yatırım, doğru stratejilerle kulüp için büyük bir kazanç kapısına dönüşebilir.






Dünyanın 4 büyük bağımsız finans denetim kuruluşlarından birinden istenen raporun yanı sıra kulüp CFO'su ve pazarlama uzmanlarının simülasyonlara göre; özellikle MENA (Ortadoğu ve Kuzey Afrika) bölgesindeki imaj hakları, özel sponsorluklar, bilet ve Kartal Yuvası gelirleriyle bu maliyetin %50 ila %70'lik kısmı doğrudan geri kazanılabiliyor.






PEK ÇOK YÖNDE MASAYA YATIRILDI

Siyah-beyazlıların Salah önderliğinde Şampiyonlar Ligi'nde başarı yakalaması halinde dev transfer adeta kendi kendini finanse ediyor. Devler Ligi'nden gelecek katılım ve başarı ödülleriyle birlikte kulübün elde edeceği toplam ek gelir 51 milyon Euro'ya kadar ulaşabiliyor. Bu senaryoda maliyet tamamen sıfırlanırken, Beşiktaş hem saha içinde hem de küresel marka değerinde muazzam bir sıçrama gerçekleştiriyor.






UEFA TARAFI DA İNCELENİYOR

Finansal boyutun yanı sıra UEFA'nın Finansal Sürdürülebilirlik Yönetmeliği kapsamındaki yüzde 70'lik "Kadro Maliyeti Kuralı" da yönetim tarafından titizlikle yönetiliyor. Yıllık gelirlerin yüzde 70'ini aşmaması gereken futbol bütçesinde Salah'a açılacak alan, güçlü sponsorluk protokolleri ve kadro planlamasıyla dengelenebiliyor. UEFA'nın emsal değer denetimlerine takılmayacak doğru ticari hamlelerle bu dev transferin hukuki zemini de sağlamlaştırılıyor.






TÜRK FUTBOLUNUN EN KÂRLI PROJESİ

Sonuç olarak; Salah hamlesi Beşiktaş için sadece sportif bir transfer değil, sponsor desteğiyle riski minimize edilmiş küresel bir vizyon projesidir. Şampiyonlar Ligi bileti ve doğru sponsorluk yönetimiyle siyah-beyazlılar, Türk futbol tarihinin en kârlı ve prestijli imzasını atmaya oldukça yakın.

Salah 'pesketaryen' çıktı! Serdal Adalı şaştı kaldı



Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'nın, Mohamed Salah ile Atina'da gerçekleştirdiği zirve sadece transfer kulislerini sallamakla kalmadı, futbolcunun beslenme alışkanlıklarına dair ilginç bir detayı da gözler önüne serdi 

28.07.2026 12:40:00 / Güncelleme: 28.07.2026 13:19:54
Haber Merkezi
 
Salah 'pesketaryen' çıktı! Serdal Adalı şaştı kaldı
Salah 'pesketaryen' çıktı! Serdal Adalı şaştı kaldı
Atina'da 20 milyon Euro'luk dev transfer zirvesinin sırları ortaya dökülmeye devam ediyor! Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'nın Mohamed Salah ile buluşmasında şaşırtan bir detay ortaya çıktı. Yıldız futbolcu "vejetaryenim" demesine rağmen tabağına balık seçince, ortaya çıkan 'pesketaryen' beslenme disiplini yöneticileri hayrete düşürdü. İşte 110 bin dolarlık hediye saatin ve Leao ile Almada alternatiflerinin gölgesinde yaşanan o kritik zirvenin tüm perde arkası!




Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'nın, Mısırlı yıldız Mohamed Salah ile Atina'da gerçekleştirdiği zirve sadece transfer kulislerini sallamakla kalmadı; tecrübeli futbolcunun beslenme alışkanlıklarına dair ilginç bir detayı da gözler önüne serdi. Görüşme sırasında 110 bin dolar değerindeki De Bethune – DB28 GS Grand Bleu saatinin hediye edildiği sıcak atmosferde, Salah'ın vejetaryen olduğunu ifade etmesine rağmen tabağında balık tercih etmesi yöneticilerin dikkatinden kaçmadı. Kırmızı ve kümes hayvanları etini reddedip deniz ürünlerini tüketen bu beslenme modeli, literatürdeki adıyla "pesketaryenlik" olarak tanımlanıyor.




Masada dev teklif

Atina'daki dostane buluşmada taraflar sadece transfer şartlarını değil, futbol dışı yaşam tarzı ve beslenme disiplinlerini de samimiyetle konuştu.



Beşiktaş yönetimi, 2 yıllık sözleşme ve 20 milyon euro'yu bulan teklif sonrası Mısırlı süperstarın vereceği son kararı beklerken; Salah her gün Başkan Adalı'yı şaşırtmaya devam ediyor.






Leao ve Almeda da gündemde

Bu arada ortaya atılan Salah için "son 24 saat" tarzı iddiaların gerçeği yansıtmadığı bildirildi... Başkan Adalı'nın Mısırlı yıldızı sonuna kadar kovalamak istediği bildirildi. Ancak hem B Planı olarak hem de Salah'ın menajeri Ramy Abbas'a, "alternatiflerimiz var" demek için Rafael Leao (AC Milan) ve Thiago Almada (Atletico Madrid) gibi isimlerle görüşmelerin devam ettiği de gelen bilgiler arasında.

Kerem Aktürkoğlu sordu soruşturdu: "AS Roma'ya gideyim mi?"

İtalyan devi AS Roma'nın transfer radarındaki Kerem Aktürkoğlu, Çizme'ye adım atmadan önce işi sıkı tutuyor. İtalyan basınında çıkan haberler ve kulübün ilgisi üzerine harekete geçen milli yıldız; eski Romalılar Cengiz Ünder ve Zeki Çelik'ten kulüp hakkında bilgi alırken, teknik direktör İsmail Kartal'la da Roma'nın oyun sistemini ve İtalya Ligi'nin taktiksel detaylarını masaya yatırdı

28.07.2026 12:35:00 / Güncelleme: 28.07.2026 13:22:22
Haber Merkezi
 
Kerem Aktürkoğlu sordu soruşturdu: "AS Roma'ya gideyim mi?"
Kerem Aktürkoğlu sordu soruşturdu: "AS Roma'ya gideyim mi?"
Transfer dönemin en sıcak gündem maddelerinden biri olan Kerem Aktürkoğlu'nun, İtalya devi AS Roma'nın radarında olması. İtalyan basınından Corriere dello Sport'un haberine göre başkent ekibi, hücum hattını güçlendirmek için geniş bir liste hazırladı.

Listenin ilk sırasında Leipzig'den Antonio Nusa yer alırken; Marcus Rashford ve Said El Mala gibi isimlerin yanı sıra Fenerbahçe'nin milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu için de kulübün nabız yokladığı ve bilgi aldığı belirtildi.






KEREM'İN MENAJERİ CEVAP VERDİ

Roma cephesinde bu hareketlilik yaşanırken, transferin mutfağındaki durumu doğrudan oyuncunun temsilcisi açıkladı. Menajeri Cenk Melih Yazıcı, "Bize ulaşan resmi bir teklif ya da hamle yok" yanıtını verdi.

Ancak İtalyan ekibinin Kerem tarzı, skorer ve hareketli bir kanat oyuncusu aradığı bir gerçek. Şu ana kadar hedeflediği diğer transfer operasyonlarında istediği sonucu alamayan ASRoma'nın yönünü tamamen Türkiye'ye çevirmesi an meselesi olarak görülüyor.






CENGİZ ÜNDER VE ZEKİ ÇELİK'E SORDU

Roma ihtimalinin gündeme gelmesiyle birlikte Kerem Aktürkoğlu da boş durmadı ve Çizme futbolunu yakından tanıyan isimlerle temasa geçti. Milli futbolcu, daha önce Roma forması giyen takım arkadaşı Cengiz Ünder ve kısa süre önce İtalyan kulübünden ayrılan milli takımda arkalı önlü oynadığı Zeki Çelik ile görüşerek kulüp yapısı ve şehir hakkında detaylı bilgiler aldı.






İSMAİL KARTAL'A DA SORMAYI İHMAL ETMEDİ

Kerem sadece oyuncularla yetinmedi; teknik direktörü İsmail Kartal ile de bir istişare toplantısı yaptı. Deneyimli teknik adamdan Fenerbahçe'nin mevcut oyun sistemi, taktiksel gereksinimler ve kendi oyun tarzının 2026-27 sezonunda nasıl uyum sağlayabileceği konusunda kapsamlı bir değerlendirme istedi. Çizme'den gelecek olası bir resmi teklif öncesi Kerem, tüm hazırlıklarını ve analizlerini tamamlamış durumda.

Galatasaray Samsunspor'a teklif yaptı

Gözünü Samsunspor’un 2006’lık savunma yeteneği Ali Diabate’ye diken Galatasaray, takas ve 8 milyon euro’ya ulaşan bonservis tekliflerinden ret yanıtı alsa da transfer maratonundan geri adım atmadı; Avrupa devlerinin de takibinde olan 1.90’lık genç stoper için iki kulüp arasındaki kıran kırana pazarlıklar sürüyor

28.07.2026 12:18:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray Samsunspor'a teklif yaptı
Galatasaray Samsunspor'a teklif yaptı
Abdülkerim Bardakçı'yı yedeklemek isteyen Galatasaray, rotasını yeniden yabancı stoperlere kırdı. Yusuf Akçiçek ve Ahmetcan Kaplan transferlerinde yüksek bonservis engeline takılan sarı-kırmızılılar, scout ekibinin ve teknik direktör Okan Buruk'un onay verdiği Samsunsporlu Ali Diabate için devreye girdi.






NELSSON VE JELERT DAHİL TAKAS

Karadeniz ekibinin devre arasında sadece 100 bin euro'ya kadrosuna kattığı 2006 doğumlu genç stoper için ilk temas kuruldu. Galatasaray, Samsunspor'un kapısını önce takas teklifiyle çaldı. Kadroda düşünülmeyen Elias Jelert ve Victor Nelsson başta olmak üzere bazı isimlerin önerildiği bu hamle, Samsunspor yönetiminden ret yanıtı aldı.






ÖNCE 5 SONRA 8 MİLYON EURO

Takas cevabının ardından nakit bonservis pazarlıklarına geçen sarı-kırmızılı yönetim, Samsunspor'a sırasıyla kiralama seçeneğinin yanı sıra 5 milyon euro ve ardından 8 milyon euro'luk zorunlu ve zorunlu olmayan paketler haline teklifler sundu. Ancak Karadeniz temsilcisi, 1.90'lık genç yetenek için gelen bu iki resmi teklifi de geri çevirdi.






FRANSA, BELÇİKA VE HOLLANDA'DA SIRADA

Hem sol stoper hem de ön libero pozisyonlarında görev yapabilen 20 yaşındaki Ali Diabate, Avrupa kulüplerinin de radarına girmiş durumda. Ocak ayında takıma katılmasına rağmen sergilediği performansla dikkat çeken genç oyuncuyu Galatasaray'ın yanı sıra Fransa, Belçika ve Hollanda'dan da kulüpler yakından takip ediyor. İki kulüp arasındaki pazarlık maratonu sürüyor.

Kanarya süper lig'in zirvesinde!

Transfermarkt'ın verilerine göre; şu anda Fenerbahçe Süper Lig'in en değerli takımı... Kanarya'yı ezeli rakipleri takip ediyor. Ancak kadrosunda en fazla oyuncu bulunan ekip de Sarı-Lacivertliler

27.07.2026 20:19:00
Haber Merkezi
 
Kanarya süper lig'in zirvesinde!
Kanarya süper lig'in zirvesinde!
Bugün itibarıyla Transfermarkt sitesinin verilerine göre; Süper Lig'in en değerli takımları şöyle sıralanıyor:
  1. Fenerbahçe: 333.1 milyon euro
  2. Galatasaray: 323.3 milyon euro
  3. Beşiktaş: 202.8 milyon euro
  4. Trabzonspor: 136 milyon euro
  5. Başakşehir: 77.4 milyon euro

43 FUTBOLCUSU VAR!

Fenerbahçe, listede zirvede bulunsa da kadrosundaki 43 oyuncuyla birlikte oldukça dikkat çekiyor. Şu andaki durumda takımların futbolcu sayıları ise şöyle:
  • Fenerbahçe: 43 oyuncu
  • Galatasaray: 35 oyuncu
  • Beşiktaş: 35 oyuncu
  • Trabzonspor: 37 oyuncu
  • Başakşehir: 42 oyuncu







HERKES SATIŞ YAPACAK

Bu liste sık sık güncellenecek. Çünkü herkes oyuncu satışları yapacak. Ayrıca ilerleyen süreçte yeni yüzler takımlara katılacak. Piyasa değerleri sürekli değişecek.

Nihai liste, transfer döneminin ardından ortaya çıkacak. Ayrıca eğer değişmezse Türkiye Futbol Federasyonu'nun 10+4'lük yabancı kontenjanı da var.

Bunalımdan çıkmak için futbol

İngiltere'de çok önemli bir araştırma yapıldı. Buna göre; Premier Lig maçlarına gidilmesinin, depresyon seviyelerini düşürdüğü belirtildi. Futbol, resmi bir tedavi seçeneği olabilir!

27.07.2026 20:14:00
Haber Merkezi
 
Bunalımdan çıkmak için futbol
Bunalımdan çıkmak için futbol
Sky Sports'un haberine göre; İngiltere Ulusal Sağlık Sistemi, 12 farklı klinikte testler gerçekleştirdi (depresyon-futbol ilişkisi). Sonuçlar son derece iyiydi. Depresyon tedavisini desteklemek için Premier Lig maçlarına gitmenin, resmi bir tedavi seçeneği olarak sunulması planlanıyor!

AKSİNİ İDDİA EDENLER!

Konuyla ilgili testler olumlu sonuçlandı ancak uzun yıllardır başarıya aç kalan bazı kulüp taraftarları, bunun tam tersini düşünüyor! Saha içinde istenilen sonuçların elde edilememesi durumunda canlarının daha da sıkıldığını söylüyorlar. Elbette can sıkıntısı ve depresyon aynı şey değil...






HAREKETLİLİK VE HEYECAN

Aslında konuyu basitçe özetlemek mümkün:
  • Maça gitmek için evden çıkmanız gerekiyor. Bu; mutlak bir mekan değişikliği demek...
  • Tribünde karşılaşmayı izlerken odak noktanız yeşil saha oluyor. Diğer problemler en azından bu zaman diliminde pek akla gelmiyor.
  • Birçok insanla sosyal etkileşime giriyorsunuz. Böylece yalnızlık hissi de devreden çıkıyor.

Kartal genç İtalyanı istedi

Beşiktaş, Juventus'un 22 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Fabio Miretti için temaslarda bulundu. Hem İtalyan ekibi hem de oyuncunun tavrı ise net

27.07.2026 19:53:00
Haber Merkezi
 
Kartal genç İtalyanı istedi
Kartal genç İtalyanı istedi
Beşiktaş, İtalyan ekibi Juventus'ta fazla forma şansı bulamayan Fabio Miretti'nin kiralık durumunu sordu. Kulübün altyapısından çıkan 22 yaşındaki merkez orta sahada planlar değişmiş gibi gözüküyor. Çünkü oyuncu cephesi, Juventus'ta kalmak istediğini iletti.

SICAK BAKMADILAR

Juve tarafı da kiralama seçeneğine sıcak bakmadı. Serie A temsilcisinde bu yaz önemli değişiklikler yaşanacak. Bu sebeple Fabio Miretti'nin sürelerinin artabileceği ifade edildi. Yönetimin düşüncesine rağmen genç yetenekle Beşiktaş dışında şu takımlar da ilgileniyor:

Bologna
Villarreal
Fiorentina






DEVAM ETMEYECEKLER

1.80 boyundaki futbolcunun Juventus'la 30 Haziran 2028'e kadar sözleşmesi var. Fabio Miretti, bir dönem kiralık olarak Genoa forması giymişti. 2025 yazında takıma geri döndü. Beşiktaş'ın onunla ilgili çalışmalarına devam etmesi beklenmiyor. Kartal alternatifler üzerine yoğunlaştı.

Leao Fenerbahçe yolunda mı?


 
Fenerbahçe Kulübü, Milan oyuncusu Rafael Leao'yla ilgili resmi bir açıklama yapmıştı. Ancak bu açıklamanın içeriği pek de "istemiyoruz" değildi! İtalyan basını, hafta içinde Sarı-Lacivertliler'in Çizme'ye geleceğini yazdı.
 

27.07.2026 16:12:00
Haber Merkezi
 
Leao Fenerbahçe yolunda mı?
Leao Fenerbahçe yolunda mı?

Fenerbahçe resmi hesaptan, "Stuttgart forması giyen Ermedin Demirovic ile Kulübümüzün ilgilendiği yönündeki haberler tamamen asılsızdır. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün söz konusu oyuncuyla ilgili herhangi bir transfer girişimi bulunmamaktadır. Aynı şekilde, Rafael Leao için bonservis bedeli ve maaşıyla birlikte yaklaşık 100 milyon Euro tutarında bir teklif yaptığımız yönündeki iddialar da gerçeği yansıtmamaktadır. Oyuncuya ya da kulübüne bu yönde herhangi bir teklif yapılmamıştır" açıklamasını yapmıştı.







Nereden çıktı bu rakam?

Leao'yla ilgili yalanlanan ayrıntı, "100 milyon Euro" tutarındaki teklifti. Demirovic için "ilgilenmiyoruz" diyen Kanarya, Leao konusunda bu ifadeyi kullanmadı. Yaşananlar İtalyan basınında da yer buldu. Gazeteci Gianluigi Longari, "Fenerbahçe'nin açıklamasına rağmen Türk kulübü, AC Milan'dan Rafael Leao'ya ilgisini sürdürüyor" açıklamasını yaptı.







Galatasaray da yarım ağız ilgileniyor

Longari ayrıca, "Türk kulübünden bir heyetin bu hafta İtalya'ya gelmesi bekleniyor. Galatasaray da oyuncuya sezon başına 12 milyon Euro'ya yakın bir maaş teklif etti" ifadelerini kullandı. Özetle bu hafta içinde Leao konusunda sıcak gelişmeler yaşanabilir. Portekizli yıldız da hakkındaki iddiaları yalanlamak yerine ortadan konuşuyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.