Yeni Anayasa yapılacakmış, başörtüsü meselesini kökten halletmek için referendum düşünülüyormuş.
Duydunuz ve doydunuz daha ne istiyorsunuz?
Her ne kadar muhalefetin kafası basmasa ve çatlasa da patlasa da, Kanal İstanbul mutlaka yapılacakmış.
Unutmadan hatıraltalım ki, bundan böyle siyasette birleştirici bir dil kullanılacakmış.
Duydunuz ve doydunuz ve dahi cümle dertleriniz dermana, müşkilleriniz fermana kavuştu, daha ne bekliyorsunuz?
Cümle yolsuzlukları sonlandırmak için, bilcümle yoksullukları tarihe havale etmek için, bir de rüşvet iddialarını şöyle esastan sorgulamak için, iktidar sahipleri ciddi hazırlıklar içinde imişler!
Duydunuz ve doydunuz, geçim sıkıntılarınız bitti, fatura ödemeleriniz kolaylaştı, tavan yapmış olan fiyatlar tabana doğru meyletmeye başladı, daha ne istersiniz?!
Enflasyon yüksekliğinden, hayat pahalılığından, akaryakıt, gayri menkul ve kira fiyatlarının fahiş derecede artmasından yakınmanıza gerek kalmadı, çünkü, Ticaret Bakanımızın dediğine göre, son yılları saymazsanız, ülkedeki enflasyon tek rakamlarda imiş!
Bir ara Merkez Bankası Başkanımız da buna benzer bir açıklama yapmış, 'son on günü saymazsanız, son bir ayda en az değer kaybına uğrayan para bizim paramız' demişti.
Bu cümleden olarak Hazine Bakanımız da şöyle demişti; 'Türk lirası şu anda en zayıf durumda, daha gideceği yer yok, halkımız rahat olsun'.
Küçük yatırmcının çarpıldığına ve büyük yatırımcının hep kazandığına dair, dar gelirliler hariç herkesin kâr ettiğine dair söylediklerini çoktan unuttuk bile.
Duydunuz ve doydunuz, daha ne istiyorsunuz?
Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı sayın Hüseyin Baş'ın çok isabetli ve çok yerinde tespiti ile, koskoca yirmi yıl, dört tekerin üzerinde, gözlerinizin önünde resmi geçit yaptı, gördünüz, söylenenleri duydunuz ve doydunuz, daha ne bekliyorsunuz?
Öteden beri iktidar tarafından dillendirildiği üzere, 2023'te fert başına düşen milli gelirin 25 bin dolara çıkması çoktan hayal olmuş olsa da, yirmi-otuz maaş karşılığında alabileceğiniz elektrikle çalışan yerli otomobile kavuştunuz.
Son yılları saymazsanız, dolayısıyla elektriğe yapılan fahiş zamları da saymamış olacaksınız ve bütçenize yük olmadan aşağı-yukarı sürüp duracaksınız!
Duydunuz, gördünüz ve umutlandınız, belki de kanatlandınız, daha ne istiyorsunuz?!
- Dünya yansa bir bağ otu yanmayan tipler / 19.05.2025
- “Ey basiret ehli ibret alınız” / 11.05.2025
- Kavmi de Karun’a nasihat etmiş / 10.05.2025
- Ekmekten aştan bîhaber iktidar / 07.05.2025
- Bozulmamış ne kaldı? / 05.05.2025
- Aç bırakanlar ağlamayı da yasaklıyorlar / 02.05.2025
- Gözenin başında kim var? / 01.05.2025
- Nasıl oluyor da oluyor? / 30.04.2025
- Kiminin başı döner açlıktan kiminin başı çıkmaz balçıktan / 29.04.2025