logo
22 MAYIS 2026

Efes, Hırvatistan deplasmanında

Anadolu Efes Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi Top 16 turu E Grubu 4. hafta maçında yarın deplasmanda Hırvatistan temsilcisi Cedevita Zagreb ile karşılaşacak

20.01.2016 00:00:00
Başkent Zagreb'deki Drazen Petrovic Arena'da oynanacak karşılaşma TSİ 20.00'de başlayacak. İki ekip Avrupa Ligi'nde bu sezon ilk turda iki kez karşılaşırken, üçüncü haftada Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı Anadolu Efes 81-75 kaybetti, 8. haftada Zagreb'deki müsabakayı ise lacivert-beyazlılar aynı skorla kazandı. Top 16 turu E Grubu 3. haftasında Anadolu Efes, Darüşşafaka Doğuş'u 84-71 mağlup etti, Cedevita Zagreb ise İspanyol temsilcisi Unicaja Malaga'ya deplasmanda 90-67 yenildi. E Grubu'nda üç haftanın ardından Anadolu Efes, iki galibiyet ve bir mağlubiyetle üçüncü, Cedevita Zagreb ise bir galibiyet, iki yenilgiyle yedinci sırada yer alıyor. 

Ivkovic'in değerlendirmesi
Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, iki takımın da şu anki durumunun ilk turda karşılaştıkları dönemden çok farklı olduğunu vurgulayarak, "İlginç, zorlu ve çekişmeli bir maç olacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı. Karşılaşmayla ilgili görüşlerini lacivert-beyazlı kulübün internet sitesine açıklayan Sırp teknik adam, şunları kaydetti: "Avrupa Ligi'nde ilk turda aynı grupta yer aldığımız Cedevita Zagreb ile şimdi Top 16'nın dördüncü haftasında deplasmanda karşılaşıyoruz. Her maçın birbirinden farklı olduğunu unutmamamız gerekir. İki takımın da şu anki durumu ilk turda karşılaştıkları dönemden çok farklı. İlginç, zorlu ve çekişmeli bir maç olacağını düşünüyorum."

Cedevita Zagreb ile 5. randevu 
Anadolu Efes ile Cedevita Zagreb, Avrupa kupalarında daha önce 4 kez karşılaştı. Türk ekibi, Hırvatistan temsilcisini 3 kez yenerken, bir kez mağlup oldu. İki ekip birbirleriyle ilk olarak Avrupa Ligi 2012-2013 sezonu ilk tur 3. haftasında İstanbul'da karşılaştı ve Anadolu Efes sahadan 85-66 galibiyetle ayrıldı. Sekizinci haftada Zagreb'de oynanan karşılaşmayı da lacivert-beyazlılar 81-73'lük skorla kazandı. Bu sezon iki takım yine ilk turda birbirlerine rakip olurken, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan üçüncü hafta karşılaşmasını Anadolu Efes 81-75 kaybetti, sekizinci haftada Zagreb'de oynanan karşılaşmada ise aynı skorla ev sahibi ekip galip geldi.

Avrupa kupalarında 546. maç 
Anadolu Efes, Avrupa kupalarında yarın 546. karşılaşmasına çıkacak. Lacivert-beyazlılar, 1979-1980 sezonundan itibaren mücadele ettiği Avrupa kupalarında geride kalan 545 maçın 309'unu kazandı, 236'sında salondan yenilgiyle ayrıldı. Türk ekibi, basketbolda Avrupa'nın kulüpler bazında en büyük organizasyonu Avrupa Ligi'nde ise 2001-2002 sezonundan bu yana oynadığı 297 karşılaşmada ise 152 galibiyet, 145 yenilgi aldı. Bu arada Anadolu Efes, geçen sezon başında göreve getirilen dünyaca ünlü Sırp başantrenör Dusan Ivkovic yönetiminde Avrupa kupalarında oynadığı 41 maçın 23'ünde galip geldi. 

Bu sezon hakemler, 90 kez penaltı noktasını gösterdi

Trendyol Süper Lig'in 2025-2026 sezonunda hakemler, 90 kez penaltı noktasını işaret etti.

22.05.2026 12:46:00
AA
Bu sezon hakemler, 90 kez penaltı noktasını gösterdi
Bu sezon hakemler, 90 kez penaltı noktasını gösterdi
Trendyol Süper Lig'in 2025-2026 sezonunda hakemler, 90 kez penaltı noktasını işaret etti.

Sezon boyunca 306 karşılaşmada 90 penaltı kararı verilirken, kullanılan atışların 73'ünde meşin yuvarlak ağlarla buluştu.

Ligde en fazla penaltı kazanan takım Fenerbahçe ile Trabzonspor oldu. İki ekibin lehine 9'ar penaltı kararı verildi.

Fenerbahçe ve Trabzonspor'un ardından en fazla penaltıyı 8 kezle Beşiktaş kullandı.

Süper Lig'de bu sezon penaltı kullanamayan tek takım ise Antalyaspor oldu.

En fazla penaltıyı Fenerbahçe ve Trabzonspor kullandı

Süper Lig'de sezon boyunca en fazla penaltıyı Fenerbahçe ve Trabzonspor kullandı.

İki ekibin lehine 9'ar penaltı kararı verildi. Bordo-mavililer bu penaltıların 8'ini gole çevirirken sarı-lacivertliler ise beyaz noktadan 6 kez ağları havalandırdı.

Süper Lig'de Fenerbahçe ve Trabzonspor'un ardından en fazla penaltıyı 8 kezle Beşiktaş kullandı. Siyah-beyazlılar, 6 kez topu ağlarla buluşturdu.

Antalyaspor penaltı kullanmadı

Süper Lig'de bu sezon penaltı kullanamayan tek takım Hesap.com Antalyaspor oldu.

Lige veda eden Akdeniz ekibi, 34 haftalık sezonda beyaz noktaya gitmezken, 7 kez aleyhinde penaltı verildi.

Bu sezon lige veda eden bir başka ekip Zecorner Kayserispor ise 1 kez penaltı kazandı. Sarı-kırmızılılar, söz konusu penaltıdan yararlanamadı.

Kayseri temsilcisinin maçlarında rakipleri ise 9 kez penaltı kullanma şansı elde etti.

Penaltı golcüsü Paul Onuachu

Süper Lig'de Trabzonspor'un golcü oyuncusu Paul Onuachu, penaltı atışlarından en fazla skor üreten isim oldu.

Nijeryalı futbolcu, beyaz noktada 7'de 6 yapmayı başardı.

Fenerbahçe'den Anderson Talisca 5, Gaziantep FK'den Alexandru Maxim ve RAMS Başakşehir'den Eldor Shomurodov ise penaltı atışlarından 4'er kez ağları havalandırdı.

Talisca, 3 penaltı atışından da yararlanamadı.

Galatasaray'ın en 'hırçını' Davinson Sanchez

Trendyol Süper Lig'in 2025-2026 sezonunda şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ın en "hırçın" futbolcusu Kolombiyalı savunma oyuncusu Davinson Sanchez oldu

22.05.2026 12:43:00
AA
Galatasaray'ın en 'hırçını' Davinson Sanchez
Galatasaray'ın en 'hırçını' Davinson Sanchez
Trendyol Süper Lig'in 2025-2026 sezonunda şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ın en "hırçın" futbolcusu Kolombiyalı savunma oyuncusu Davinson Sanchez oldu.

Sarı-kırmızılı takımda bu sezon ligde forma giyen 33 futbolcunun 21'i, toplamda 5 kırmızı ve 64 sarı kart gördü.

Galatasaray'ın tecrübeli savunma oyuncusu Sanchez, 30 lig maçında 6 sarı ve 1 kırmızı kart görerek takımının en "hırçın" oyuncusu oldu. Sanchez, ligin 8. haftasında 1-1 biten Beşiktaş derbisinin 36. dakikasında direkt kırmızı kartla cezalandırılarak takımını 10 kişi bıraktı. Sarı-kırmızılıların tecrübeli savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı ise 28. haftada Trabzonspor'a 2-1 kaybedilen maçın sonunda tartışmadan dolayı hakem tarafından ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

Galatasaray'da diğer kırmızı kartları 32. haftadaki Samsunspor maçında Günay Güvenç, 13. haftadaki Natura Dünyası Gençlerbirliği müsabakasında Roland Sallai ve 25. haftadaki Beşiktaş derbisinde Leroy Sane gördü.

En fazla sarı kart gören oyuncu Osimhen

Galatasaray'da bu sezon ligde en fazla sarı kart gören oyuncu Nijeryalı yıldız Victor Osimhen oldu.

Sezon başından beri ligde 22 maça çıkan Osimhen, bu müsabakalarda 8 kez sarı kartla cezalandırıldı.

Osimhen'i bu alanda 7 sarı kartla Barış Alper Yılmaz ve 6'şar sarı kartla Davinson Sanchez ile Mario Lemina takip etti.

Lig'de en fazla süreyi Göztepe kalecisi Lis aldı

Göztepe'nin tecrübeli kalecisi Mateusz Lis, Trendyol Süper Lig'in 2025-26 sezonunda en fazla süre alan oyuncu oldu

22.05.2026 10:55:00
AA
Lig'de en fazla süreyi Göztepe kalecisi Lis aldı
Lig'de en fazla süreyi Göztepe kalecisi Lis aldı
Göztepe'nin tecrübeli kalecisi Mateusz Lis, Trendyol Süper Lig'in 2025-26 sezonunda en fazla süre alan oyuncu oldu.

Sezonu 55 puanla 6. bitiren İzmir ekibinde istikrarıyla ön plana çıkan 29 yaşındaki file bekçisi, ligde 34 müsabakanın tamamında sahada kaldı.

Görev yaptığı maçlarda kalesinde 32 gol gören Polonyalı kaleci, 16 mücadelede ise rakiplerine geçit vermedi.

Deneyimli file bekçisi, 34 karşılaşmada 3 bin 60 dakika oynayarak en fazla süre alan oyuncu olmayı başardı.

Sadece 4 futbolcu tüm maçlarda forma giydi

Göztepeli kaleci Lis'in yanı sıra ligde üç futbolcu daha tüm maçlarda forma şansı buldu.

Polonyalı kalecinin takım arkadaşı Amin Cherni, bu sezon 34 maçta 3 bin 8 dakika sahada kaldı. Tunuslu futbolcu, tüm karşılaşmalara ilk 11'de başlarken 6 mücadelede oyundan alındı.

Süper Lig'in gol krallarından RAMS Başakşehir'in golcüsü Eldor Shomurodov ise 34 müsabakanın tamamında ilk 11'de sahaya çıktı. Shomurodov, turuncu-lacivertli formayla 2 bin 928 dakika oynadı. 30 yaşındaki tecrübeli oyuncu, bu sezon 22 kez rakip fileleri havalandırırken Trabzonsporlu Paul Onuachu ile sezonun en golcü ismi oldu.

Lige veda eden Hesap.com Antalyaspor'da forma giyen Kenneth Paal da 34 maçta kırmızı-beyazlı formayla boy gösterdi. Hollandalı sol bek, 32 müsabakada ilk 11'de görevlendirilirken 2 maça oyuna sonradan girdi.

En fazla futbolcu oynatan takım Konyaspor

Süper Lig'de sezonu 9. tamamlayan TÜMOSAN Konyaspor, en fazla oyuncuya şans veren takım oldu.

Yeşil-beyazlılar, lig maratonunda 43 farklı futbolcuya sahada görev verdi.

Konyaspor'u 40 oyuncuyla sezonu düşme hattının bir basamak üzerinde tamamlayan ikas Eyüpspor takip etti. Üçüncü basamakta ise 38 farklı futbolcuyla Fenerbahçe yer aldı.

Ligde sezon boyunca Beşiktaş 37, Trabzonspor da 36 farklı ismi sahaya sürdü.

En az oyuncuya şans veren ekip Alanyaspor

Trendyol Süper Lig'de en az sayıda futbolcuya şans veren ekip, Corendon Alanyaspor olarak kayıtlara geçti.

Akdeniz temsilcisi, teknik direktör Joao Pereira yönetiminde ligdeki müsabakalarda 26 farklı oyuncuyu görevlendirdi.

Alanyaspor'u RAMS Başakşehir ve Çaykur Rizespor 27'şer futbolcuyla takip etti.

Lig'de 18 takım, 35 farklı teknik direktörle çalıştı

Trendyol Süper Lig'de 2025-2026 sezonunda 18 takım, 35 farklı teknik direktörle çalıştı.

22.05.2026 10:53:00
AA
Lig'de 18 takım, 35 farklı teknik direktörle çalıştı
Lig'de 18 takım, 35 farklı teknik direktörle çalıştı
Süper Lig'de mücadele eden takımlarda bu sezon 21'i Türk, 14'ü yabancı 35 teknik direktör görev yaptı. Ligdeki ekiplerden 13'ü teknik adam değişikliğine giderken 5 takım ise başladıkları isimlerle yollarına devam ediyor.

Ligde Gençlerbirliği 6 kezle en fazla teknik direktör değişikliği yapan takım oldu. Başkent temsilcisinde bu sezon Hüseyin Eroğlu, Volkan Demirel (2 kez), Levent Şahin ve Metin Diyadin (2 kez) görev yaptı.

Fenerbahçe ile Beşiktaş'ta ikişer değişiklik

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta bu sezon görev alan ikişer teknik direktörün de görevine son verildi.

Sarı-lacivertli takım, sezona başladığı Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile Avrupa kupalarında alınan kötü sonuçların ardından ağustos ayında yollarını ayırdı.

Fenerbahçe'de Mourinho'nun yerine göreve getirilen İtalyan çalıştırıcı Domenico Tedesco'nun sözleşmesi ise ligin bitmesine 3 hafta kala feshedildi.

Beşiktaş da sezona başladığı Norveçli teknik adam Ole Gunnar Solskjaer ile alınan kötü sonuçlar nedeniyle ağustos ayında yollarını ayırdı.

Norveçli çalıştırıcının yerine teknik direktörlük koltuğuna oturan Sergen Yalçın'ın görevine ise sezonun tamamlanmasıyla son verildi.

5 takım sezona başladıkları isimlerle devam ediyor

Süper Lig'de 5 takım, sezona başladıkları teknik direktörlerle yollarına devam ediyor.

Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da Okan Buruk, Trabzonspor'da Fatih Tekke, Kocaelispor'da Selçuk İnan, Corendon Alanyaspor'da Joao Pereira ve Göztepe'de Stanimir Stoilov koltuklarını korudu.

21 yerli, 14 yabancı görev yaptı

Süper Lig'de 2025-2026 sezonunda 21 Türk, 14 yabancı teknik direktör görev aldı.

Ligde Türk antrenörler Atila Gerin, Burak Yılmaz, Çağdaş Atan, Emre Belözoğlu, Erol Bulut, Fatih Tekke, Hüseyin Eroğlu, İlhan Palut, İsmet Taşdemir, Levent Şahin, Metin Diyadin, Nuri Şahin, Okan Buruk, Onur Can Korkmaz, Orhan Ak, Recep Uçar, Sami Uğurlu, Selçuk İnan, Selçuk Şahin, Sergen Yalçın ve Volkan Demirel saha kenarında takımlarına taktik verdi.

Yabancı çalıştırıcılar Aleksandar Stanojevic, Domenico Tedesco, Erling Moe, Joao Pereira, Jose Mourinho, Marcel Licka, Markus Gisdol, Mirel Matei Radoi, Ole Gunnar Solskjaer, Radomir Djalovic, Stanimir Stoilov, Şota Arveladze, Thomas Reis ve Thorsten Fink de bu sezon ligde görev yaptı.

İlhan Palut: ‘Tüm odağımız bu final oldu’

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Her ne kadar biz kazanmak istiyorsak da iyi oynayan kazansın

22.05.2026 10:44:00
AA
İlhan Palut: ‘Tüm odağımız bu final oldu’
İlhan Palut: ‘Tüm odağımız bu final oldu’
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, "Her ne kadar biz kazanmak istiyorsak da iyi oynayan kazansın. Biz de bu konuda hayırlısı diyoruz ama (kupayı) çok da istediğimiz bir gerçek." dedi.

Palut, Trabzonspor ile yarın Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda yapacakları Türkiye Kupası final maçı öncesi düzenlenen ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Türkiye Kupası finali için oynayacak olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirten Palut, buraya kadar gelmişken, finale çıkan her takım gibi kupayı kazanmak istediklerini söyledi.

Konya'nın, camianın kupaya duyduğu isteği, özlemi kendisinin de hissettiğini dile getiren Palut, şöyle konuştu:



"Rakibimiz Trabzonspor. Lig maçından önce de söyledim. Hoca burada olduğu için değil, bu senenin bence en başarılı takımlarından bir tanesi Trabzonspor. Çünkü, belki zamana ihtiyacı olan bir takımın, çok kısa sürede nasıl yarışmacı olabileceğini Trabzonspor özelinde takip ettik. Bu yönden büyük saygı duyuyorum.

Ofansif olarak çok tehlikeli silahları var. Bunun bilincindeyim. Güçlü bir rakiple oynayacağız. Hazırlıklarımızı bugün yaptığımız antrenmanla tamamladık. Tabii ki önlemlerimizi alırken nasıl oynamamız gerektiğini de oyuncularımızla çalıştık.

Hiçbir maç, hele ki hiçbir final maçı sadece savunma yaparak ya da sadece hücum ederek kazanılmaz, bunun bilincindeyiz. Bir kere her şeyden önce çok iyi mücadele etmemiz gerektiğini ve bu finalin her dakikasını konsantrasyonla oynamamız gerektiğini biliyoruz."

"Tüm odağımız bu final oldu"

İlhan Palut, basın toplantısının soru cevap kısmında, Konyaspor'da göreve başladıktan sonra Konyaspor camiasının her şeyin düzeleceğine yönelik bir inanca sahip olmaya başladığını belirtti.

Ancak kendisinin elinde, bunu bir anda düzeltme imkanının olmadığını anlatan Palut, "Burada sizin daha fazla sahiplenmeniz, daha fazla mücadele etmeniz, daha çok inanmanız gerekiyor. Oyuncularla yaptığımız konuşma tam da buydu.

Takım, kazanmaya başladıkça o var olan potansiyel öz güveni de arkasına alarak daha iyi işler yapmaya başladı. Bugün için zaten kupa finaline kaldığımız günden itibaren tüm odağımız bu final oldu." dedi.

Adil Demirbağ: Finalde kupayı Konya'ya götürmek istiyoruz



Sezon başındaki kamp sürecinde takım arkadaşlarıyla "İnşallah Avrupa kupalarına oynayacak seviyelerde sezonu bitiririz" diye bir söz verdiklerini, ancak ligde bunu başaramadıklarını belirtti.

Demirbağ, sezon içerisinde çok inişli çıkışlı performansları olduğunu, sezonun ikinci yarısından itibaren ligde ve kupada çok önemli maçlar kazandıklarını vurgulayarak, "Önceliğim, centilmenlik içerisinde geçen bir final olsun.

Saha dışarısında hepimiz arkadaşız ama saha içerisinde rakibiz. Ben ve takım arkadaşlarım adına söylüyorum, yarın kendimize verdiğimiz sözü tutmak istiyoruz. Finalde kupayı Konya'ya götürmek istiyoruz.

Çünkü şehrimizin ve takımımızın çok ihtiyacı var. Çok büyük konuşmak istemiyorum ama en azından kendi adıma yarın inşallah iki kişilik oynayıp kupayı almak istiyorum." diye konuştu.

Fenerbahçe'nin futbol aklı bir arada! İşte masadaki isimler

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım’ın futbol yönetimini emanet etmeye hazırlandığı Rıdvan Dilmen, Aykut Kocaman ve Oğuz Çetin, çay ve meyve eşliğinde geç saatlere kadar süren özel toplantıda sarı-lacivertlilerin geleceğini masaya yatırdı!

21.05.2026 20:04:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe'nin futbol aklı bir arada! İşte masadaki isimler
Fenerbahçe'nin futbol aklı bir arada! İşte masadaki isimler
Kulübün efsane isimleri Rıdvan Dilmen, Aykut Kocaman ve Oğuz Çetin, Aziz Yıldırım'ın yeni dönemdeki "futbol aklı" olmak için bir araya geldi. Gece gündüz Fenerbahçe'nin geleceğini planlayan efsane üçlü, adeta bir gölge yönetim gibi çalışmalara hız verdi.






Fenerbahçe tarihine damga vuran efsaneler, geçtiğimiz akşam yoğun geçen bir günün ardından özel bir toplantıda buluştu. Baş başa yenen yemeğin ardından, çay ve meyve eşliğinde geç saatlere kadar süren strateji toplantısında tek bir gündem maddesi vardı: Fenerbahçe'nin yeniden ayağa kalkışı.






Aziz Yıldırım'ın yeni yönetim modelinde kulübün sportif hafızasını ve futbol planlamasını tamamen teslim etmeyi düşündüğü bu 3 efsane isim, seçimin kazanılması durumunda atılacak adımları tek tek masaya yatırdı.

Aziz Yıldırım Löw'le görüşmedi! Önemli bir engel çıktı

Joachim Löw 'Gelecek yıl umarım şampiyon olurlar' sözleriyle Fenerbahçe'ye yeşil ışık yakmıştı. Löw'ün Aziz Yıldırım ile görüşüp görüşmediği netlik kazandı

21.05.2026 19:00:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım Löw'le görüşmedi! Önemli bir engel çıktı
Aziz Yıldırım Löw'le görüşmedi! Önemli bir engel çıktı
UEFA finali için İstanbul'a gelen Joachim Löw'ün 'Gelecek yıl umarım şampiyon olurlar' sözleriyle yeşil ışık yaktığı Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım ile görüşüp görüşmediği netlik kazandı.






UEFA Avrupa Ligi finalini izlemek üzere İstanbul'a gelen Joachim Löw, ayağının tozuyla Türk futbolu ve Fenerbahçe gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.






Alman teknik adamın özellikle eski başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili sözleri dikkat çekti.

Fenerbahçe'deki eski günlerini unutmadığını dile getiren tecrübeli çalıştırıcı, şu ifadeleri kullandı:






- Fenerbahçe'yi her zaman takip ediyorum. Aziz Yıldırım'ın yeniden başkan olması durumu söz konusu olabilir. Umuyorum gelecek sene şampiyon olacaklar.






Löw'ün bu sıcak açıklamaları ve kulüpteki başkanlık seçimi atmosferi, "Aziz Yıldırım ile bir araya gelecek mi?" sorusunu beraberinde getirdi.

Löw, İstanbul'da bulunurken, eski başkan Aziz Yıldırım'ın şehir dışında olması sebebiyle bu buluşmanın olma şansı kaçmış oldu.

Galatasaray, Arthur Atta için operasyon başlattı

Galatasaray, Udinese’nin genç yıldızı Arthur Atta için operasyon başlattı

21.05.2026 18:32:00
Haber Merkezi
Galatasaray, Arthur Atta için operasyon başlattı
Galatasaray, Arthur Atta için operasyon başlattı
Galatasaray, Udinese'nin genç yıldızı Arthur Atta için operasyon başlattı. İtalyanların 30 milyon Euro'luk inadını kırmak isteyen sarı-kırmızılılar, gözden çıkarılan Victor Nelsson'u piyasaya sürdü.






Galatasaray, Udinese'nin orta saha oyuncusu Arthur Atta'ya göz koydu. İtalyan Messaggero Veneto'nun paylaştığı bilgilere göre, Fransız orta saha oyuncusu için Udinese'nin sahibi olan Pozzo ailesi 30 milyon Euro'dan fazla bir bonservis bedeli istiyor. 






Sarı-kırmızılılar, Udinese'nin direncini kırmak için Serie B'ye düşen Verona'da kiralık olarak forma giyen Victor Nelsson'u takasta kullanmak istiyor. 






Galatasaray'ın takas formülünde en büyük soru işareti ise Nelsson'un maaşı. Sözleşmesi 2028 yılına kadar devam eden Danimarkalı yıllık 1,1 milyon Euro net maaş ve 275 bin Euro bonus kazanıyor. Bu Udinese bütçesi ve kasası için oldukça fazla.

Aziz Yıldırım'dan sabah 04'te transfer görüşmesi

Fenerbahçe'de başkanlığa aday olan Aziz Yıldırım çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Gece yarısı 02.30 gibi İstanbul'a dönen Aziz Yıldırım apar topar transfer görüşmesine girdi.
 

21.05.2026 18:31:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım'dan sabah 04'te transfer görüşmesi
Aziz Yıldırım'dan sabah 04'te transfer görüşmesi
Fenerbahçe'de başkan olup önümüzdeki sezon şampiyon olmak isteyen efsane başkan Aziz Yıldırım, hem kongre çalışmaları için şehir şehir geziyor, hem de transfer çalışmalarına devam ediyor. Aziz Yıldrım ve ekibi kurmayları sabaha karşı 04:00'te santrfor konusunu masaya yatırdı. Gece yarısı İstanbul'a dönen ve apar topar toplanan Yıldırım ve yakın çalışma arkadaşları ismi daha önce belirlenen yıldız golcü için "online" bir görüşme yaptı.






İddialara göre adı geçen santrfor Güney Amerika'da... menajeri ve oyuncyuyla 7 saatlik fark nedeniyle gece yarısı bir görüşme gerçekleştirildi.

Yıldırım'ın bu görüşmede bizzat bulunarak golcüye "seni ne kadar çok istiyoruz anla" demek istediği için bulunduğu iddia edildi.

Yıldırım'ın gece 3 gibi İstanbul'a gelmesine rağmen yaşına ve hastalığına aldırmadan transfer görüşmesi için hazır olması görüşülen ismin ne kadar önemli bir yıldız olabileceğini de gösterdi.

Noa Lang bombayı patlattı

Noa Lang, milli takımdan arkadaşı Virgil van Dijk ile aralarında geçen dev transfer itirafını açıkladı: Van Dijk bana Galatasaray'ı ve İstanbul'u sordu

21.05.2026 18:21:00
Haber Merkezi
Noa Lang bombayı patlattı
Noa Lang bombayı patlattı
Noa Lang, milli takımdan arkadaşı Virgil van Dijk ile aralarında geçen dev transfer itirafını açıkladı: Van Dijk bana Galatasaray'ı ve İstanbul'u sordu.

Napoli'ye dönen Noa Lang'dan transfer gündemine bomba gibi düşecek açıklamalar geldi. Dünyaca ünlü savunma oyuncusu Virgil van Dijk'ın Galatasaray'a olan ilgisini açık açık itiraf eden Lang, çarpıcı detaylar paylaştı.







İşte o sözler:

- Van Dijk, bana Galatasaray'ı ve İstanbul'u sordu. Oradaki atmosferi, kulübün yapısını merak ediyor. Bana açıkça Galatasaray'ı sevdiğini ve yakından takip ettiğini söyledi.







Noa Lang'ın bu sözleri, özellikle sarı-kırmızılı taraftarlar arasında büyük bir heyecan yaratırken, transfer kulislerini de adeta hareketlendirdi. 






Liverpool ile sözleşme durumları ve geleceği her dönem tartışma konusu olan tecrübeli stoper Van Dijk'ın, Türk futbolu ve Galatasaray hakkındaki bu hayranlığı, önümüzdeki transfer dönemleri için şimdiden büyük bir merak konusu oldu.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.