logo
16 EYLÜL 2026

El Bilal Toure, ilk golünü Dolmabahçe'de attı

Beşiktaş'ın Malili santrforu El Bilal Toure, Rams Başakşehir karşısında siyah-beyazlı formayla ilk gol sevincini yaşadı.

13.09.2025 22:50:00
İhlas Haber Ajansı
 
El Bilal Toure, ilk golünü Dolmabahçe'de attı
El Bilal Toure, ilk golünü Dolmabahçe'de attı
Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Rams Başakşehir'i 2-1 mağlup etti.



Kartal'ın yeni transferi El Bilal Toure, turuncu-lacivertliler karşısında 74. dakikada attığı golle takımına beraberliği getirdi. Malili santrfor, bu golle ilk Beşiktaş'taki ilk golünü kaydetti.

El Bilal Toure, maça 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı.

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk hafta maçları yarın başlayacak

UEFA Avrupa Ligi'nde 2026-2027 sezonunun ilk haftası, yarın oynanacak maçlarla başlayacak

15.09.2026 10:49:00 / Güncelleme: 15.09.2026 11:31:00
Anadolu Ajansı
 
UEFA Avrupa Ligi'nde ilk hafta maçları yarın başlayacak
UEFA Avrupa Ligi'nde ilk hafta maçları yarın başlayacak

Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki iki numaralı futbol turnuvasında ilk maçlar, yarın ve 17 Eylül Perşembe günü oynayacak.

Organizasyonda mücadele eden tek Türk temsilcisi Beşiktaş, ilk maçında 17 Eylül Perşembe günü sahasında Fransa temsilcisi Olimpik Marsilya ile karşı karşıya gelecek.

Ligde ilk hafta maçlarının programı şöyle:

Yarın:

19.45 Ararat (Ermenistan)-Sparta Prag (Çekya)

19.45 Omonia (Güney Kıbrıs Rum Kesimi)-Celta Vigo (İspanya)

22.00 Milan (İtalya)-Benfica (Portekiz)

22.00 Anderlecht (Belçika)-Olimpik Lyon (Fransa)

22.00 Hapoel Beer-Sheva (İsrail)-Dinamo Zagreb (Hırvatistan)

22.00 Bayer Leverkusen (Almanya)-Celje (Slovenya)

22.00 Olympiakos (Yunanistan)-Jagiellonia (Polonya)

22.00 Sturm Graz (Avusturya)-Rennes (Fransa)

22.00 Sunderland (İngiltere)-AZ Alkmaar (Hollanda)

17 Eylül Perşembe:

19.45 Levski Sofya (Bulgaristan)-RB Salzburg (Avusturya)

19.45 OFİ (Yunanistan)-Hoffenheim (Almanya)

22.00 Celtic (İskoçya)-Ferencvaros (Macaristan)

22.00 Juventus (İtalya)-NEC Nijmegen (Hollanda)

22.00 Viktoria Plzen (Çekya)-Union Saint-Gilloise (Belçika)

22.00 Beşiktaş-Olimpik Marsilya (Fransa)

22.00 Lillestrom (Norveç)-Torreense (Portekiz)

22.00 Crystal Palace (İngiltere)-Lech Poznan (Polonya)

22.00 Real Sociedad (İspanya)-Bournemouth (İngiltere) 

Fenerbahçe'nin 12 maçlık galibiyet serisi sona erdi

Fenerbahçe, konuk olduğu Gaziantep FK ile golsüz berabere kaldı ve rakibine karşı elde ettiği 12 maçlık galibiyet serisi sona erdi

15.09.2026 05:38:00
İhlas Haber Ajansı
 
Fenerbahçe'nin 12 maçlık galibiyet serisi sona erdi
Fenerbahçe'nin 12 maçlık galibiyet serisi sona erdi
Fenerbahçe, konuk olduğu Gaziantep FK ile golsüz berabere kaldı ve rakibine karşı elde ettiği 12 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Gaziantep Futbol Kulübü ile 0-0 berabere kaldı. Sarı-lacivertliler bu sonuçla ligde puanını 7'ye yükseltirken son 2 haftada 5 puan kaybı yaşadı. Kanarya, gelecek hafta sahasında Eyüpspor ile karşılaşacak.

Gaziantep ekibine karşı oynadığı son 12 maçta üstünlük kuran ve tamamında sahadan galibiyetle ayrılan Fenerbahçe'nin bu serisi sona erdi. 9'u Süper Lig, 3'ü Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere söz konusu 12 karşılaşmayı kazanan Fenerbahçe, rakibiyle ilk kez berabere kaldı.

Öte yandan sarı-lacivertliler, kırmızı-siyahlılara konuk olduğu son 7 maçı da kazanırken, bugün aldığı beraberlikle bu seri de bitti.

İlk kez gol atamadı

Fenerbahçe, bu sezon ligde ve Avrupa kupalarında oynadığı toplam 11 maçta gol sevinci yaşarken, bugün sessiz kaldı. UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde 6, lig aşamasında 1, Süper Lig'de de 4 maçta rakip filelerini sarsan Kanarya, ilk kez bir maçta gol atamadı.

5 maçta 8 puan kaybı

İsmail Kartal'ın öğrencileri Süper Lig'de sezona Gençlerbirliği mağlubiyeti ile başlarken, sonrasında oynadığı Konyaspor ve Samsunspor maçlarında galibiyet elde etti. Geçtiğimiz hafta derbide Beşiktaş'a mağlup olan sarı-lacivertliler, Gaziantep FK ile de berabere kaldı. Alınan bu sonuçların ardından Fenerbahçe, 5 hafta sonunda 7 puan toplarken, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle birlikte 8 puan kaybı yaşadı.

Fenerbahçe Gaziantep’te takıldı

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep FK ile 0-0 berabere kaldı

14.09.2026 22:34:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe Gaziantep’te takıldı
Fenerbahçe Gaziantep’te takıldı
Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep FK ile 0-0 berabere kaldı. Sarı-lacivertliler iki kez direğe takılırken, özellikle ikinci yarının son bölümünde yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Bu sonuçla Fenerbahçe ligde 5 maçta 3. kez puan kaybetti.

İlk yarıda gol sesi çıkmadı

Gaziantep Büyükşehir Stadyumu'ndaki karşılaşmaya iki takım da kontrollü başladı. Ev sahibi ekip Maxim ve Sorescu üzerinden hücum geliştirmeye çalışırken, Fenerbahçe Greenwood ve Guendouzi ile rakip kalede etkili olmaya çalıştı.

Fenerbahçe adına ilk önemli fırsatlardan biri 7. dakikada geldi. Greenwood'un ceza sahası sağ çaprazından yaptığı vuruş savunmaya çarparak kornere çıktı. Gaziantep FK ise 17. ve 24. dakikalarda Maxim ve Sorescu'nun şutlarıyla tehlike yarattı.

37. dakikada Fenerbahçe mutlak bir gol fırsatından yararlanamadı. Guendouzi, yakın mesafeden yaptığı vuruşta topu dışarı gönderdi. İlk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda direkler konuştu



İkinci yarıda Fenerbahçe oyunun kontrolünü artırırken Gaziantep FK da hızlı hücumlarla karşılık verdi. Sarı-lacivertlilerin gol arayışında direkler de devreye girdi. Fenerbahçe'nin iki şutu direkten dönerken, Gaziantep FK'nın da gol arayışları sonuçsuz kaldı.

64. dakikada Guendouzi'nin yerine İrfan Can Kahveci oyuna dahil oldu. İrfan Can, 73. dakikada kaleyi yokladı ancak sonuç alamadı.

Son dakikalarda Fenerbahçe bastırdı

79. dakikada Kerem Aktürkoğlu altıpas üzerinden şansını denedi ancak top dışarı çıktı. 88. dakikada Archie Brown'un isabetli şutunda Gaziantep FK kalecisi gole izin vermedi.

Karşılaşmanın son bölümünde Fenerbahçe üst üste kornerler kazansa da aradığı golü bulamadı. Hakem Mehmet Türkmen'in son düdüğüyle mücadele 0-0 sona erdi.

Fenerbahçe yine puan kaybetti

Bu beraberlikle Fenerbahçe'nin puanı 7'ye, Gaziantep FK'nın puanı ise 8'e yükseldi. Sarı-lacivertliler böylece geride kalan 5 haftada 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 3. kez puan kaybı yaşadı.

Dünya Atletizm Ultimate Şampiyonası'nda rekor gelmedi


 
Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki Gyula Zsivotzky Ulusal Atletizm Merkezi'nde düzenlenen Dünya Atletizm Ultimate Şampiyonası'nın ilk gününde dünya rekoru kırılamadı. İlk gün herhangi bir kategoride 'yılın en iyi derecesi' de çıkmadı. Dün gece birçok dalda yarı finaller yapıldı.

12.09.2026 07:56:00 / Güncelleme: 12.09.2026 08:04:40
Yaşar Cebesoy
 
Dünya Atletizm Ultimate Şampiyonası'nda rekor gelmedi
Dünya Atletizm Ultimate Şampiyonası'nda rekor gelmedi

Macaristan'ın başkenti Budapeşte'deki Gyula Zsivotzky Ulusal Atletizm Merkezi'nde düzenlenen Dünya Atletizm Ultimate Şampiyonası'nın ilk gününde dünya rekoru kırılamadı. İlk gün herhangi bir kategoride 'yılın en iyi derecesi' de çıkmadı. Dün gece birçok dalda yarı finaller yapıldı.

Kadınlar Yüksek Atlamada Ukraynalı Yaroslava Mahuçik, 1 metre 99 santimetre ile altın madalyaya ulaştı. Mahuçik'in bu yıl 2.03'lük derecesi vardı!

Erkekler Sırıkla Yüksek Atlamada ise İsveçli Armand Duplantis (fotoğrafta) 6.20 ile şampiyon olurken, Yunan atlet Karalis 6.15 ile ikinci sırada yer aldı. Duplantis bu yıl 6.31 ile dünya rekoru kırmıştı, Karalis ise 6.20 ile en iyi derecesini yapmıştı.

Kadınlar 100 Metre Engelli de ise dünya rekortmeni Amerikalı Masai Russell 12.22 ile, Erkekler 110 Metre Engellide ise Amerikalı Ja'Kobe Tharp 12.94 ile altın madalya kazandı.

Erkekler 5 Bin Metreyi ise Jakob Ingebrigtsen 12.59.24 ile kazandı. Norveçli atlet bu yıl en iyi derecesini koştu. Bu yıl 12.47.62 ile yılın en iyi derecesine imza atan Etiyopyalı atlet Addisu Yihune yarışı bitiremedi.

Beklenen yarışlar bugün

Erkekler ve kadınlar 400 Metrede, kadınlar 800 Metrede dün yarı finaller koşuldu. Bu kategorilerde finaller bu akşam yapılacak. Kadınlar ve erkekler 100 Metre finalleri de bu akşam koşulacak. Kadınlar finali 21.38'de, erkekler finali ise 21.49'da... 

Fenerbahçe'de Kartal krizi çözüldü mü?


 
 
Fenerbahçe, dün gece teknik direktör İsmail Kartal'ın görevinin başında olduğunu açıkladı. Ancak Kartal durumu teyit eden açıklamada bulunmadı. Herşey bugün saat 11.30'da belli olacak. 

12.09.2026 07:28:00 / Güncelleme: 12.09.2026 07:36:01
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'de Kartal krizi çözüldü mü?
Fenerbahçe'de Kartal krizi çözüldü mü?

Fenerbahçe Kulübü, dün akşam saatlerinde UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Roma maçı sonrası istifa eden teknik direktör İsmail Kartal'ın görevinin başında olduğunu duyurdu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre İsmail Kartal, bugün saat 11.30'da Gaziantep FK maçının hazırlıkları kapsamında gerçekleştirilecek antrenmanda takımın başında olacak.
Ancak İsmail Kartal, açıklamayı teyit eden bir beyan da bulunmadı, bugünkü antrenmana çıkacağını teyit de etmedi. Öte yandan Fenerbahçe'nin Pep Guardiola ile görüştüğü iddia ediliyor.

 
Kartal bu sözlerle istifa etmişti?
 
UEFA Şampiyonlar Ligi' ilk haftasında 10 Eylül'de konuk ettiği Roma ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, görevinden istifa etmişti. Chobani Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Kartal, "3 aydır buradayım. Sezon başından bugüne kadar oyuncularımla yapmış olduğum antrenmanlar, kamplar... Başkan ve yöneticiler bize her konuda yarıdmcı olmaya çalıştı. Çok güzel günlerdi. Bu akşam ben görevimden istifa ediyorum. Bir daha asla geri dönmemek kaydıyla. Oyuncu kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Kulübün önünü açmak için böyle bir karar aldım" demişti.

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi rakipleri ne yaptı?

Fenerbahçe, 18 yıllık aranın ardından döndüğü UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçında Roma ile 1-1 berabere kaldı

11.09.2026 14:29:00 / Güncelleme: 11.09.2026 14:32:23
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi rakipleri ne yaptı?
Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi rakipleri ne yaptı?
Fenerbahçe, 18 yıllık aranın ardından döndüğü UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçında Roma ile 1-1 berabere kaldı. Sarı-lacivertlilerin lig aşamasındaki rakiplerinden Liverpool ise Atletico Madrid'i 2-1 mağlup ederken, Shakhtar Donetsk PSV Eindhoven ile 1-1 berabere kaldı. Slavia Prag ise sahasında Lens'e 3-2 yenildi.

İlk haftada rakiplerin aldığı sonuçlar

Fenerbahçe 1-1 Roma

Liverpool 2-1 Atletico Madrid

PSV Eindhoven 1-1 Shakhtar Donetsk

Slavia Prag 2-3 Lens

Fenerbahçe'nin diğer rakipleri Aston Villa, Villarreal ve LASK da lig aşamasında sarı-lacivertlilerin karşılaşacağı takımlar arasında bulunuyor.

Fenerbahçe'nin kalan Şampiyonlar Ligi maçları

UEFA'nın 36 takımlı lig formatında her ekip 8 farklı rakiple karşılaşıyor. Fenerbahçe'nin açıklanan fikstürüne göre sarı-lacivertlilerin kalan programı şöyle:

14 Ekim: Aston Villa – Fenerbahçe

20 Ekim: Fenerbahçe – Slavia Prag

4 Kasım: Fenerbahçe – Liverpool

25 Kasım: Shakhtar Donetsk – Fenerbahçe

9 Aralık: LASK – Fenerbahçe

20 Ocak 2027: Fenerbahçe – Villarreal

27 Ocak 2027: Atletico Madrid – Fenerbahçe

Kritik viraj Liverpool

Fenerbahçe için fikstürün en dikkat çekici karşılaşmalarından biri 4 Kasım'daki Liverpool maçı olacak. İngiliz ekibi ilk haftada Atletico Madrid'i 2-1 yenerek lige galibiyetle başladı. Atletico Madrid ise 27 Ocak'ta Fenerbahçe'yi sahasında ağırlayacak.

Şampiyonlar Ligi lig aşamasında ilk 8 sırayı alan takımlar doğrudan son 16 turuna yükselirken, 9-24. sıradaki ekipler play-off oynayacak. Lig aşamasının son maçı 27 Ocak 2027'de tamamlanacak.

Fenerbahçe için tablo net: Roma karşısında alınan 1 puanın ardından önünde 7 maç daha var. Sarı-lacivertlilerin kaderini özellikle Aston Villa, Liverpool ve Atletico Madrid maçları belirleyecek.

‘Kulübün önünü açmak adına…’

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Roma ile oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşmanın ardından görevinden istifa etti

10.09.2026 22:56:00
Haber Merkezi
 
‘Kulübün önünü açmak adına…’
‘Kulübün önünü açmak adına…’
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Roma ile oynanan ve 1-1 sona eren karşılaşmanın ardından görevinden istifa etti. Sarı-lacivertli camiada büyük şaşkınlık yaratan kararın ardından Kartal'ın yaptığı açıklama da dikkat çekti.

"Kulübün önünü açmak adına…"

Roma karşısında takımının ortaya koyduğu mücadeleye rağmen ayrılık kararı alan İsmail Kartal, maç sonrasında görevini bıraktığını açıkladı.

Kartal'ın açıklamasında, "Yol yakınken görevimden istifa ediyorum. Bir daha asla geri dönmemek kaydıyla istifa ediyorum. Kulübün önünü açmak adına böyle bir karar aldım" ifadelerini kullandığı bildirildi.

Kartal ayrıca karşılaşmanın ardından oyuncularına teşekkür ettiğini belirtti.

Roma maçı sonrası gelen sürpriz karar



İsmail Kartal'ın istifası, Roma karşılaşmasının sonucundan bağımsız olarak büyük bir sürpriz olarak değerlendirildi. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nin ilk haftasında güçlü Roma karşısında 1-1'lik beraberlik alırken, Kartal maç öncesinde rakibin "tarihinin en güçlü kadrosuna sahip" olduğunu söylemiş ve takımına güvendiğini belirtmişti.

Kartal'ın istifasının ardından en çok merak edilen konu ise kararın arkasında ne olduğu oldu.

Neden istifa etti?



Kartal'ın açıklamasında doğrudan yönetim veya başka bir isim suçlanmazken, "Kulübün önünü açmak" gerekçesini göstermesi dikkat çekti. Bu ifade, kararın yalnızca Roma maçının sonucuyla ilgili olmadığı yönündeki değerlendirmeleri beraberinde getirdi.

Fenerbahçe'de sezon başından bu yana teknik heyet üzerindeki baskı artmıştı. Sarı-lacivertliler ligde ilk dört haftada iki mağlubiyet almış, özellikle Beşiktaş karşısında alınan 2-1'lik yenilginin ardından Kartal sorumluluğu kendisinin ve ekibinin üstlendiğini söylemişti.

Kartal'ın görev süresi ise yalnızca birkaç ay sürdü. Fenerbahçe, 18 Haziran 2026'da deneyimli teknik adamla 2026-2027 sezonu için bir yıllık sözleşme imzalamıştı.

Fenerbahçe'de şimdi ne olacak?

İsmail Kartal'ın istifasının ardından gözler Fenerbahçe yönetimine çevrildi. Sarı-lacivertli yönetimin yeni teknik direktör için nasıl bir yol izleyeceği ve takımın Şampiyonlar Ligi ile Süper Lig'deki kritik süreçte kimin yönetimine bırakılacağı merak konusu oldu.

Roma karşısında 1-1'lik sonuç, Fenerbahçe'ye Şampiyonlar Ligi'nde puan kazandırırken, gecenin en büyük gelişmesi İsmail Kartal'ın istifası oldu.

İşte ilk hafta sonuçları

Galatasaray'ın 2026-27 UEFA Şampiyonlar Ligi lig aşamasındaki rakipleri ilk hafta maçlarını tamamladı

10.09.2026 11:26:00 / Güncelleme: 10.09.2026 11:29:32
Haber Merkezi
 
İşte ilk hafta sonuçları
İşte ilk hafta sonuçları
Galatasaray'ın 2026-27 UEFA Şampiyonlar Ligi lig aşamasındaki rakipleri ilk hafta maçlarını tamamladı. Sarı-kırmızılı takımın deplasmanda Sporting CP'ye 3-1 yenildiği haftada rakiplerin önemli bölümü sahadan galibiyetle ayrıldı.

Sporting CP: Galatasaray'ı 3-1 yendi

Galatasaray'ın ilk rakibi Sporting CP, Portekiz'de sarı-kırmızılıları 3-1 mağlup etti. Galatasaray Torreira ile öne geçmesine rağmen Sporting; Geny Catamo, Luis Suárez ve Rodrigo Zalazar'ın golleriyle geri döndü.

Barcelona: Feyenoord'u gole boğdu

Galatasaray'ın 13 Ekim'de Rams Park'ta karşılaşacağı Barcelona, ilk maçında Feyenoord'u 5-1 yenerek güçlü bir başlangıç yaptı. Raphinha iki gol atarken Lamine Yamal, Adeyemi ve Gabriel Jesus da skora katkı verdi.

PSG: Slovan Bratislava'yı dağıttı

Bir diğer güçlü rakip Paris Saint-Germain ise Slovan Bratislava karşısında adeta şov yaptı. Fransız ekibi mücadeleyi 6-1 kazandı. Ferran Torres hat-trick yaparken Dembélé iki gol kaydetti.

Aston Villa: Deplasmanda kazandı

İngiliz temsilcisi Aston Villa, Club Brugge deplasmanından 3-2 galibiyetle döndü. Villa, zorlu Belçika deplasmanında üç puanı alarak lige galibiyetle başladı.

Stuttgart: Viking'i geçti

Alman ekibi Stuttgart, Viking Stavanger'ı 3-1 mağlup etti. Ermedin Demirovic, ilk yarıda kısa süre içerisinde attığı üç golle karşılaşmaya damgasını vurdu.

Lille: Sahasında kaybetti

Galatasaray'ın rakiplerinden Lille ise kendi sahasında Real Betis karşısında 3-2 mağlup oldu. Fransız temsilcisi böylece ilk haftayı puansız kapattı.

AEK Atina: LASK karşısında kazandı

Yunanistan temsilcisi AEK Atina da Şampiyonlar Ligi'ne galibiyetle başladı. AEK, LASK'ı 1-0 yenerek üç puanın sahibi oldu.

Özetle: Galatasaray'ın sekiz rakibinden 6'sı ilk haftayı galibiyetle, 2'si mağlubiyetle tamamladı. Sarı-kırmızılıların 3-1'lik Sporting yenilgisiyle başladığı lig aşamasında özellikle Barcelona ve PSG'nin farklı galibiyetleri dikkat çekti.

Galatasaray'ın ikinci maçı 13 Ekim'de Barcelona karşısında.

Samsunspor, Diabate'yi 100 bine alıp 8 milyon Euro'ya sattı

Samsunspor, genç futbolcu Ali Badra Diabate'nin Suudi Arabistan 1. Lig takımlarından Al-Qadsiah'e transfer olduğunu açıkladı

09.09.2026 11:28:00
İhlas Haber Ajansı
 
Samsunspor, Diabate'yi 100 bine alıp 8 milyon Euro'ya sattı
Samsunspor, Diabate'yi 100 bine alıp 8 milyon Euro'ya sattı
Samsunspor, genç futbolcu Ali Badra Diabate'nin Suudi Arabistan 1. Lig takımlarından Al-Qadsiah'e transfer olduğunu açıkladı.

Samsunspor Kulübü, Ali Badra Diabate'ye 'Atatürklü Arma' altında verdiği mücadele ve kulübe sağladığı katkılar nedeniyle teşekkür etti. Kulüpten yapılan açıklamada, "Teşekkürler Ali Badra Diabate. Atatürklü Arma altında verdiğin mücadele ve kulübümüze sağladığın katkılar için teşekkür ederiz. Tüm emeklerin için teşekkür eder, kariyerinin bundan sonraki döneminde başarılar dileriz. Yolun açık olsun" ifadeleri kullanıldı.



Öte yandan, Samsunspor'un Ali Badra Diabate'yi 100 bin euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı, oyuncunun Al-Qadsiah'e 8 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olduğu öğrenildi.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.