logo
06 NİSAN 2026

Embiid ve Jokic takımlarını sırtladı

NBA'e, Joel Embiid ile Nikola Jokic'in performansları damga vurdu

20.01.2022 09:30:00
Embiid ve Jokic takımlarını sırtladı
Embiid ve Jokic takımlarını sırtladı

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Philadelphia 76ers, yıldız oyuncusu Joel Embiid'in kariyer sayı rekorunu egale ettiği maçta Orlando Magic'i 123-110 mağlup etti.

NBA'e 13 karşılaşmayla devam edildi. Doğu Konferansı temsilcilerinin mücadelesinde Sixers, son 10 maçtaki 8. galibiyetini, Orlando Magic'i 13 sayı farkla yenerek elde etti. Bu sezon 26. kez kazanan Sixers'ta all-star Embiid, 50 sayı ve 12 ribauntla "double-double" yaparken, kariyerinin sayı rekorunu bir kez daha tekrarladı. Tobias Harris'in 21, Tyrese Maxey'in 14 sayıyla oynadığı karşılaşmada 22 dakika 39 saniye süre bulan milli oyuncu Furkan Korkmaz 8 sayı, 6 ribaunt ve 5 asistle galibiyete katkı sağladı.

Sezonun 38. yenilgisini alarak konferansında son sırada bulunan Magic'te, Mo Bamba 32, Chuma Okeke 18 sayı, Jalen Suggs 14 sayı ve 9 ribauntla maçı tamamladı.

Nikola Jokic'ten kazandıran triple-double

Batı Konferansı temsilcilerinin büyük çekişme içinde geçen ve normal süresi 114-114 eşitlikle sona eren mücadelesinde, Denver Nuggets, yıldız oyuncusu Nikola Jokic'in üstün performansının yardımıyla Los Angeles Clippers'ı uzatma sonunda 130-128 mağlup etti. Sezonun 23. galibiyetine ulaşan Nuggets'ta Jokic 49 sayı, 14 ribaunt ve 10 asistle triple-double yaptı. 26 yaşındaki Sırp oyuncu, üçlü çift haneli sayılara ulaşmasını sağlayan son asistini, maçın bitimine 1,7 saniye kala gerçekleştirerek galibiyete büyük katkı sağladı.

Nuggets'a galibiyeti getiren son sayıyı atan Aaron Gordon 28 sayı, Monte Morris ise 19 sayı, 9'ar ribaunt ve asistle oynadı. Bu sezon 24. kez kaybeden Clippers'ta Ivica Zubac 32 sayı ve 10 ribaunt, Reggie Jackson 28 sayı ve 12 asist ile double-double yapsa da galibiyete yetmedi.

Milli oyuncular sahaya çıktı

Houston Rockets'ın deplasmanda Utah Jazz'ı 116-111 yenerek sezonun 14. galibiyetine ulaştığı maçta milli basketbolcu Alperen Şengün, 16 dakikada 7 sayı, 2'şer ribaunt ve asist, 1 blokla oynadı. Milli oyuncu Cedi Osman'ın 16 dakika 53 saniyede 2 sayı, 1'er ribaunt, asist ve top çalmayla oynadığı maçta Cleveland Cavaliers, konuk olduğu Chicago Bulls'a 117-104 yenildi. Bulls'ta DeMar DeRozan 30 sayı ve 7 asist, Nikolo Vucevic 24 sayı ve 12 ribauntla galibiyette pay sahibi oldu.

Sonuçlar

Philadelphia 76ers-Orlando Magic: 123-110

Washington Wizards-Brooklyn Nets: 118-119

Miami Heat-Portland Trail Blazers: 104-92

Atlanta Hawks-Minnesota Timberwolves: 134-122

Boston Celtics-Charlotte Hornets: 102-111

Chicago Bulls-Cleveland Cavaliers: 117-104

Milwaukee Bucks-Memphis Grizzlies: 126-114

San Antonio Spurs-Oklahoma City Thunder: 118-96

Dallas Mavericks-Toronto Raptors: 102-98

Utah Jazz-Houston Rockets: 111-116

Sacramento Kings-Detroit Pistons: 131-133

Denver Nuggets-Los Angeles Clippers: 130-128 (uzatmada)

Los Angeles Lakers-Indiana Pacers: 104-111 AA

Süper Lig'de 30. kaleci golünü Kasımpaşa'dan Gianniotis attı

Süper Lig'de dünkü Kasımpaşa-Kayserispor maçında takımının 2. golüne imza atan kaleci Andreas Gianniotis, lig geçmişinde gol atan 10. kaleci oldu

06.04.2026 11:06:00
AA
Süper Lig'de 30. kaleci golünü Kasımpaşa'dan Gianniotis attı
Süper Lig'de 30. kaleci golünü Kasımpaşa'dan Gianniotis attı
Süper Lig'de dünkü Kasımpaşa-Kayserispor maçında takımının 2. golüne imza atan kaleci Andreas Gianniotis, lig geçmişinde gol atan 10. kaleci oldu.

Futbolun saha içindeki yalnızları olarak görülen kaleciler, yaptıkları kurtarışlar kadar hatalarıyla da anılır. Son anlarda gol bulmak zorunda olan takımlarda kulübeden gelen onayla kaleciler ceza sahası içinde gol arayışına gider.

Bazı kalecilerin golcü kimlikleriyle öne çıkmayı başardığı dünya futbolunda 100 gole ulaşan Brezilyalı Rogerio Ceni, Paraguaylı Jose Luis Chilavert en fazla gol atan kaleciler arasında yer alıyor.

Süper Lig'deki golcü kaleciler

Süper Lig'de de son olarak dünkü Kasımpaşa-Kayserispor maçında ev sahibi ekibin Yunan kalecisi Andreas Gianniotis, kaleden kaleye attığı golle Süper Lig'de 30. kaleci golüne imza attı.

Daha çok penaltı vuruşlarını değerlendiren kaleciler içinde Sivasspor kalesini koruyan Michael Petkovic, 2007-2008 sezonunda Gianniotis gibi 9 Mart 2008'de kendi kalesinden degajla MKE Ankaragücü filelerini havalandırmıştı.

En golcü kaleci Ivankov

Bu sezona kadar 10 farklı kalecinin gol attığı Süper Lig'de kaleciler içinde ilk golü İzmirspor kalecisi Seyfi Talay, 19 Nisan 1959'daki Altay maçında penaltıdan kaydetti.

Kayserispor ve Bursaspor formaları giyen Bulgar kaleci Dimitar Ivanov Ivankov toplam 12 golle kaleciler içinde en golcü isim konumunda bulunuyor.

Ivankov'u 7 golle Metin Akçevre (Gaziantepspor-Gençlerbirliği), 3 golle İzmirspor'dan Seyfi Talay, 2 golle Galatasaray'dan Muslera ve birer golle Andreas Gianniotis (Kasımpaşa), Eser Kardeşler (Aydınspor), Fikret Aldinç (Ankara Demirspor), Ivan Ganchev (Bursaspor), Michael Petkovic (Sivasspor) ve Zoran Simovic (Galatasaray) izliyor.

PSV bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti

Hollanda Birinci Futbol Ligi'nde (Eredivisie) lider PSV, en yakın takipçisi Feyenoord'un puan kaybetmesiyle şampiyonluğunu ilan etti

06.04.2026 11:04:00
AA
PSV bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti
PSV bitime 5 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti
Hollanda Birinci Futbol Ligi'nde (Eredivisie) lider PSV, en yakın takipçisi Feyenoord'un puan kaybetmesiyle şampiyonluğunu ilan etti.

Ligde ikinci sırada yer alan Feyenoord, deplasmanda Volendam ile 0-0 berabere kalınca lider PSV ile arasındaki puan farkı bitime 5 hafta kala 17'ye çıktı ve PSV şampiyonluğu garantiledi.

Peter Bosz yönetimindeki PSV, bu sonuçla üst üste 3, toplamda ise 27. şampiyonluğunu elde etti.

Beşiktaş, derbi için stadyuma geldi

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında bu akşam Fenerbahçe'ye konuk olacak Beşiktaş, stadyuma geldi

05.04.2026 18:40:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş, derbi için stadyuma geldi
Beşiktaş, derbi için stadyuma geldi
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında bu akşam Fenerbahçe'ye konuk olacak Beşiktaş, stadyuma geldi.
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş, saat 20.00'de deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, kamp yaptığı Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden ayrılarak müsabakanın oynanacağı stadyuma ulaştı.
Takım otobüsü yoğun güvenlik önlemleri altında stada giriş yaptı.İHA

Icardi, eleştirilere sert cevap verdi

Mauro Icardi, Trabzonspor maçı sonrası hem spor yazarları hem de taraftarlar tarafından yoğun bir eleştiri yağmuruna tutuldu

05.04.2026 09:53:00
Haber Merkezi
Icardi, eleştirilere sert cevap verdi
Icardi, eleştirilere sert cevap verdi
Mauro Icardi, Trabzonspor maçı sonrası hem spor yazarları hem de taraftarlar tarafından yoğun bir eleştiri yağmuruna tutuldu. Yıldız golcünün sahadaki etkisiz performansı ve fiziksel durumu eleştirilerin ana kaynağını oluşturdu.

Icardi'ye yönelik sert eleştiriler



Maçın ardından spor dünyasının önde gelen isimleri Icardi'nin performansını şu sözlerle hedef aldı:

Uğur Meleke: "Icardi futbolu bırakamadı ama futbol Icardi'yi bırakmış!" diyerek oyuncunun eski formundan uzak olduğunu vurguladı.

Erman Toroğlu: Galatasaray'ın maç boyunca Icardi ve Sanchez'in etkisizliği nedeniyle sahada adeta 9 kişi oynadığını belirtti.

Levent Tüzemen: Galatasaray taraftarının Icardi'nin "rezil halini" izlemek zorunda olmadığını ifade ederek oyuncunun fiziksel durumuna tepki gösterdi.

Genel Eleştiriler: Oyuncunun kilo aldığı iddiaları, saha içindeki isteksiz tavırları ve özel hayatındaki çalkantıların futbolunun önüne geçmesi en çok konuşulan başlıklar oldu.

Mauro Icardi'den Sert Cevap: "Şampiyon Yine Biz Olacağız!"



Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, son haftalardaki performans düşüklüğü ve Trabzonspor mağlubiyeti sonrası kendisine yöneltilen sert eleştirilere sessiz kalmadı. Sosyal medya hesabı üzerinden taraftara ve kamuoyuna seslenen golcü oyuncu, adeta meydan okudu.

"Sorumluluğu Alıyorum"

Saha içindeki durgun görüntüsü ve fiziksel kondisyonu nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Icardi, yaptığı paylaşımda özgüven dolu ifadeler kullandı. Yıldız futbolcu, "Beni eleştirebilirsiniz, bu futbolun bir parçası. Ancak kimse şüphe etmesin ki; sonunda şampiyon yine biz olacağız" diyerek hedefi gösterdi.

Eleştiriler neye dayanıyordu?

Özellikle derbi maçındaki etkisiz oyunu ve isabetli şut çekememesi üzerine spor yorumcuları Icardi'nin "eski formundan uzak" olduğunu iddia etmişti. Bazı yorumcular oyuncunun özel yaşamı ve tatil programının performansını olumsuz etkilediğini savunurken, taraftarlar arasında da sosyal medyada büyük bir tartışma başlamıştı.

Camia kenetlendi

Icardi'nin bu "rest" çeken açıklaması, sarı-kırmızılı camiada büyük yankı uyandırdı. Teknik heyet ve yönetimin de oyuncuya tam destek verdiği öğrenilirken, Arjantinli golcünün bir sonraki lig maçında sahada nasıl bir reaksiyon vereceği şimdiden merak konusu oldu.

Kayserispor için tehlike çanları

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Kasımpaşa, konuk ettiği Kayserispor'u 2-0 mağlup ederek kritik bir galibiyet aldı

05.04.2026 09:46:00
Haber Merkezi
Kayserispor için tehlike çanları
Kayserispor için tehlike çanları
Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Kasımpaşa, konuk ettiği Kayserispor'u 2-0 mağlup ederek kritik bir galibiyet aldı.

Kasımpaşa cephesi bu sonuçla küme düşme hattından uzaklaşarak derin bir nefes alırken, Kayserispor için tehlike çanları her zamankinden daha yüksek sesle çalmaya başladı.

Kasımpaşa, 11. dakikada Benedyczak'ın attığı golle öne geçti.

Tarihi Gol



66. dakikada Kasımpaşa kalecisi Gianniotis, kendi ceza sahasından vurduğu topla rakip fileleri sarsarak farkı ikiye çıkardı ve maçın skorunu tayin etti.

Karşılaşmanın son bölümlerinde Kayserispor'da Cafu, VAR incelemesi sonrası direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Puan Durumu ve Tehlike Hattı

Bu mağlubiyetin ardından Kayserispor, 28 maç sonunda 23 puanda kalarak 16. sıraya geriledi ve küme düşme hattının tam sınırına demir attı. Rakibi Kasımpaşa ise puanını 27'ye yükselterek 13. sıraya yerleşti ve nefes aldı.

Takım          O   P Sıra
Kasımpaşa 28 27 13.
Kayserispor 28 23 16.

Kayserispor'u Bekleyen Zorlu Fikstür

Kayserispor'un ligde kalma mücadelesinde önümüzdeki haftalar oldukça kritik:

29. Hafta: Kayserispor - Fenerbahçe
30. Hafta: Gaziantep FK - Kayserispor
31. Hafta: Kayserispor - Çaykur Rizespor

Sarı-kırmızılı ekibin, özellikle bir sonraki hafta evinde oynayacağı Fenerbahçe mücadelesinden puan çıkarması ligde kalma umutlarını tazelemek adına hayati önem taşıyor.

Real Madrid'in şampiyonluk umutları tükendi

İspanya 1. Futbol Ligi'nde (LaLiga) Mallorca, sahasında Real Madrid'i 2-1 yendi.

05.04.2026 09:41:00
AA
Real Madrid'in şampiyonluk umutları tükendi
Real Madrid'in şampiyonluk umutları tükendi
İspanya 1. Futbol Ligi'nde (LaLiga) Mallorca, sahasında Real Madrid'i 2-1 yendi.

LaLiga'nın 30. haftasında düşme hattından çıkmaya çalışan Mallorca, şampiyonluk mücadelesi veren Real Madrid'i Son Moix Stadı'nda ağırladı.

Ev sahibi takım, Manuel Morlanes'in 41 ve Vedat Muriç'in 90+1. dakikadaki golleriyle 2-1 galip geldi. Formda bir sezon geçiren Kosovalı santrfor Muriç, ligde 19 gole ulaştı.



Real Madrid'in golü, 88. dakikada Eder Militao'dan geldi.

Konuk ekipte milli futbolcu Arda Güler, mücadeleye ilk 11'de başlayıp 72 dakika görev yaptı.



Bu sonuçla Mallorca, 31 puanla düşme hattından çıktı ve 17. sıraya yükseldi. Üç haftalık galibiyet serisi sona eren 69 puanlı Real Madrid, Barcelona'nın 7 puan gerisinde kaldı.

Atletico Madrid deplasmanında yenen Barcelona çok rahat

İspanya 1. Futbol Ligi'nde (LaLiga) lider Barcelona, deplasmanda Atletico Madrid'i 2-1 yendi

05.04.2026 09:36:00
AA
Atletico Madrid deplasmanında yenen Barcelona çok rahat
Atletico Madrid deplasmanında yenen Barcelona çok rahat
İspanya 1. Futbol Ligi'nde (LaLiga) lider Barcelona, deplasmanda Atletico Madrid'i 2-1 yendi.

LaLiga'nın 30. haftasında Atletico Madrid, Riyad Air Metropolitano Stadı'nda Barcelona'yı ağırladı.



Ev sahibi ekip, Giuliano Simeone'nin 39. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti.



Barcelona, 42. dakikada Marcus Rashford ve 87. dakikada Robert Lewandowski'nin golleriyle 2-1'lik galibiyete ulaştı.

Atletico Madrid'de Nico Gonzalez, 45+7. dakikada kırmızı kart gördü.



Üst üste 6. maçını kazanan Barcelona, takipçisi Real Madrid'in yenildiği haftada galip gelerek şampiyonluk yolunda avantaj yakaladı.

Katalan ekibi, son 8 haftaya girilirken 76 puana ulaştı ve Real Madrid ile arasındaki farkı 7'ye çıkardı.

Dördüncü sıradaki Atletico Madrid ise 57 puanda kaldı.

Zeyyat Kafkas, Metin Öztürk'e 'asıl çirkinliği' tarif etti

Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ün açıklamalarının yaşananların üstünü örtme çabasından başka bir şey olmadığını belirterek, "Asıl çirkinlik, etik değerleri ayaklar altına alıp sonra 'mağdur edebiyatı' yapmaktır" dedi

05.04.2026 09:19:00
İhlas Haber Ajansı
Zeyyat Kafkas, Metin Öztürk'e 'asıl çirkinliği' tarif etti
Zeyyat Kafkas, Metin Öztürk'e 'asıl çirkinliği' tarif etti
Trabzonspor Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ün açıklamalarının yaşananların üstünü örtme çabasından başka bir şey olmadığını belirterek, "Asıl çirkinlik, etik değerleri ayaklar altına alıp sonra 'mağdur edebiyatı' yapmaktır" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor'un sahasında Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Kulüp Asbaşkanı Zeyyat Kafkas, Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk'ün açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Kafkas, yaptığı açıklamada, Öztürk'ün ifadelerinin gerçekleri çarpıttığını belirterek, "Galatasaray'ı 2-1 mağlup ettiğimiz maçtan sonra Metin Öztürk'ün hadsiz ve gerçekleri çarpıtan açıklamaları, yaşananların üstünü örtme çabasından başka bir şey değildir" dedi.

Trabzon'da misafirperverliğin her zaman ön planda olduğunu vurgulayan Kafkas, "Her şeyden önce bilinmelidir ki; Trabzon'a gelen herkese bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kulübümüzün vakarına yakışır şekilde misafirperverlik gösterilir. Bu bizim kültürümüzdür" ifadelerini kullandı.

Açıklamasında Galatasaray cephesini etik dışı davranmakla suçlayan Kafkas, şu ifadelere yer verdi:



"Ancak hiç kimse, kendi kirli hesaplarının doğurduğu sonuçları Trabzonspor'a 'çirkinlik' yaftası yapıştırarak gizleyemez. Metin Öztürk'ün 'çirkinlik' diye tarif etmeye çalıştığı tablo, bizzat temsil ettiği anlayışın ürünüdür. Çünkü asıl çirkinlik; sözleşmesi devam eden oyuncularla kulübünü devre dışı bırakarak gizli görüşmeler yapmaktır.

Asıl çirkinlik; milli takım kampında, gözlerden uzak temaslarla futbolcumuzun aklını çelmeye kalkmaktır. Asıl çirkinlik; yöneticilerin ofislerinde oyuncu çağırıp gizli planlarla iş bitirmeye çalışmaktır. Asıl çirkinlik; etik değerleri ayaklar altına alıp sonra dönüp 'mağdur edebiyatı' yapmaktır."

Bir oyuncu transferi üzerinden de eleştirilerini sürdüren Kafkas, "Asıl çirkinlik, bizim anlaşma sağladığımız 18 yaşındaki bir oyuncuya sonradan daha yüksek para teklif edip transferi o şekilde bozmaktır. Asıl çirkinlik, bununla da yetinmeyip bu akşam çıkıp utanmadan, sıkılmadan, pişkin pişkin 'parasını verip aldık' diyebilecek kadar aciz bir duruma düşmektir" dedi.

Trabzonspor'un hiçbir kulübü düşman olarak görmediğini belirten Kafkas, "Fakat Trabzonspor'un hukukuna, emeğine ve onuruna yönelik bir müdahale varsa, orada tavrımız da duruşumuz da nettir. İhaneti 'transfer politikası', kurnazlığı 'yöneticilik', organize temasları da 'doğal süreç' gibi göstermeye çalışanlara karşı susacak, el uzatacak, yan yana gelecek değiliz" ifadelerini kullandı.

Kafkas, açıklamasının sonunda, "Metin Öztürk, kamuoyu önünde hamasi cümleler kurmadan önce, bu noktaya nasıl gelindiğinin muhasebesini önce kendi vicdanında yapmalıdır. Bugün konuşulan mesele, kimsenin kimseyi nasıl karşıladığı değil; kimin neyi, ne kadar hak ettiği meselesidir" diyerek sözlerini tamamladı.

9 gollü düelloda kazanan Bayer Leverkusen

Bundesliga'da 9 kez ağların havalandığı maçta Bayer Leverkusen evinde Wolfsburg'u 6-3 mağlup etti.

05.04.2026 01:02:00
İhlas Haber Ajansı
9 gollü düelloda kazanan Bayer Leverkusen
9 gollü düelloda kazanan Bayer Leverkusen
Bundesliga'da 9 kez ağların havalandığı maçta Bayer Leverkusen evinde Wolfsburg'u 6-3 mağlup etti.

Almanya Bundesliga 28. haftasında BayArena'da oynanan müsabakada Bayer Leverkusen ile Wolfsburg karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı 3-2 konuk ekibin üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda ise 4 kez ağları havalandıran Leverkusen, gol düellosundan 6-3'lük skorla galip ayrıldı.



Bayer Leverkusen'in gollerini Alejandro Grimaldo (2), Patrick Schick, Edmond Tapsoba, Ibrahim Maza ve Malik Tillman kaydederken, Wolfsburg'un golleri ise Jonas Wind, Joakim Maehle ve Christian Eriksen'den geldi.

Puanını 49'a yükselten Bayer Leverkusen 6. sıradaki yerini korurken, Wolfsburg ise 21 puanla düşme hattında bulunan 17. sırada kaldı.

Fatih Tekke: 'Benim de ilk derbi galibiyetim oldu'

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Galatasaray karşısında alınan galibiyetin ardından yaptığı açıklamada, "Galip geldiğimiz için mutluyum. Benim de ilk derbi galibiyetim oldu. Taraftarımızı mutlu ettiğimiz için sevinçliyiz" dedi

05.04.2026 00:58:00
İhlas Haber Ajansı
Fatih Tekke: 'Benim de ilk derbi galibiyetim oldu'
Fatih Tekke: 'Benim de ilk derbi galibiyetim oldu'
Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Galatasaray karşısında alınan galibiyetin ardından yaptığı açıklamada, "Galip geldiğimiz için mutluyum. Benim de ilk derbi galibiyetim oldu. Taraftarımızı mutlu ettiğimiz için sevinçliyiz" dedi.

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Trabzonspor, sahasında Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, açıklamalarda bulundu. Tekke, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, özellikle ilk yarıdaki performanstan memnun olduğunu belirterek, "İlk yarı çok iyi bir oyun oynadık. Oyuncularımın maç boyunca gösterdiği inanç, istek, arzu ve oyuna bağlılık çok değerliydi. Savunmada da gerçekçi bir oyun sergiledik. Galatasaray'a az pozisyon verdiğimiz bir maç oldu. İlk yarıda farkı artırabilecek fırsatlar da yakaladık" ifadelerini kullandı.

"Maç maç gitmeliyiz"

Fatih Tekke, kaliteli bir kadroya karşı oynadıklarını belirterek, "Çok güçlü bir kadroya karşı oynadık. Giren çıkan tüm oyuncularıyla kaliteli bir takımı yendik. Oyuncularımı kutluyorum. Her kazanılan maçın anlamı 3 puan. Maç maç gitmek zorundayız" dedi.

Eksik oyunculara rağmen alınan galibiyetin önemine değinen Tekke, milli takım dönüşleri nedeniyle sınırlı süreyle çalıştıklarını belirterek, "Tam kadro sadece bir antrenman yapabildik. Buna rağmen oyuncularımız sahada büyük bir inanç ortaya koydu. Belki de lig boyunca ilk kez bu kadar net şekilde tüm oyuncuların iyi performans gösterdiği bir maç oldu" dedi.

"Bu oyunu sürdürmeliyiz"

Tekke, takımın hedeflerine ulaşabilmesi için bu oyun anlayışının sürmesi gerektiğini vurgulayarak, "Hayallerimize ulaşmak için çoğu maçta bu seviyeyi yakalamamız gerekiyor. Bu duyguyu sürekli yakalamak kolay değil ama çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Taraftar desteğine de değinen bordo-mavili teknik adam, "Taraftarımızın desteğiyle birlikte oyunun temposunu artırdık. İç sahadaki bu ambiyans bizim için çok önemli. Oyuncularım bugün bunu fazlasıyla hak etti" ifadelerini kullandı.

"Çok güçlü bir karaktere sahibiz"

Takım içindeki birlikteliğe dikkat çeken Tekke, "Sahada olduğu kadar saha dışında da güçlü bir karaktere sahibiz. Takımdaki tecrübeli oyuncuların katkısı çok büyük. Bu galibiyet tamamen oyuncularımın eseridir" dedi.

Tekke, "Galatasaray'a karşı sert baskı yapmazsanız zorlanırsınız. Biz bunu iyi uyguladık. İkinci golde de çalıştığımız bir organizasyonun sonucunu aldık" diyerek sözlerini tamamladı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.