logo
08 AĞUSTOS 2026

En akıllı yatırım Uğurcan Çakır

Galatasaray Başkanı Başkan Dursun Özbek'in '10 kez düşünüp 80 kere hesapladık' diyerek övündüğü Uğurcan Çakır transferi, sadece yerli kontenjanı hamlesi değil, bir maliyet mühendisliği çıktı

05.03.2026 14:49:00
Haber Merkezi
 
En akıllı yatırım Uğurcan Çakır
En akıllı yatırım Uğurcan Çakır
Galatasaray Başkanı Başkan Dursun Özbek'in '10 kez düşünüp 80 kere hesapladık' diyerek övündüğü Uğurcan Çakır transferi, sadece yerli kontenjanı hamlesi değil, bir maliyet mühendisliği çıktı.

Maaş dengesi ve 7.04'lük gol engellemesinin yanı sıra Ederson'un sadece 0.46'da kalması Uğurcan Çakır'a ödenen bonservisin karşılığının alındığının işareti.







Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in son açıklamaları, sarı-kırmızılı yönetimin transfer stratejisindeki "verimlilik" odağını bir kez daha gözler önüne serdi.

Manchester City'den Fenerbahçe'ye gelen ve tepkilerin hedefine oturan Ederson ile yapılan kıyaslamalar, Uğurcan Çakır transferinin sadece bir "yerli oyuncu" hamlesi değil, kapsamlı bir veri analizi sonucu olduğunu kanıtlıyor.

Başkan Özbek'in "Emaneti koruyoruz" vurgusuyla dile getirdiği transfer süreci, yüksek bonservis bedelinin arkasındaki maaş dengesini işaret ediyor.







UĞURCAN ÇAKIR TRANSFERİ EKONOMİK BAŞARI

Uğurcan Çakır'ın toplam maliyeti, Avrupa çapındaki kalecilerin talep ettiği yıllık ücretlerle kıyaslandığında, kulübün uzun vadeli ödeme projeksiyonlarında ciddi bir tasarruf sağladığı görülüyor.







Özbek, eleştirilere şu sözlerle yanıt veriyor:

- Bonservis yönünden eleştirdiler ama işin maaş tarafını hiç konuşmadılar! Uğurcan Çakır, Ederson'a göre mükemmel bir transfer.







EDERSON KIYASLAMASINDAN ÇIKAN İLGİNÇ RAKAMLAR

Engellenen gol parametresindeki 7.04'lük devasa fark, Uğurcan'ın kalesinde imkansıza yakın pozisyonları çıkardığını gösteriyor.

Ederson'un 0.46'da kalması, Fenerbahçe'nin oyun yapısı gereği kalesinde az pozisyon görmesiyle açıklansa da, Uğurcan'ın "maç kazandıran kaleci" kimliği bu veriyle somutlaşıyor.







ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE DE COŞTU

Uğurcan'ın kalitesi sadece ligle sınırlı kalmadı. Şampiyonlar Ligi play-off turu ikinci maçlarında istatistikleri altüst eden milli eldiven, yaptığı 6 kritik kurtarışla Mattia Perin ile birlikte haftanın en çok kurtarış yapan ismi oldu.

133 isabetli uzun top, Galatasaray'ın geriden oyun kurma ve direkt hücum setlerindeki en önemli silahlarından biri haline geldi.







DURSUN ÖZBEK ÇOK MEMNUN

Dursun Özbek'in "İyi ki Uğurcan'ı almışım" ifadesi, duygusal bir yaklaşımdan ziyade veriye dayalı bir memnuniyeti temsil ediyor.

Galatasaray, kaleci pozisyonunda hem yerli kontenjanını verimli kullanmış hem de dünya devleriyle yarışabilecek bir kaleci profiline yüksek ama karşılığı olan bir maliyetle sahip oldu.







HER KULVARDA ZİRVE

Uğurcan Çakır'ın bu yükselen formu, sadece Galatasaray'ın şampiyonluk yolundaki rotasını değil, Avrupa kupalarındaki kalıcılığını da doğrudan etkiliyor.

Galatasaray Martinelli'yi koz olarak kullanıyor: Tok alıcı!

Arsenal'in satış listesine koyduğu Gabriel Martinelli'yle Fenerbahçe ilgileniyor. Ortaya Galatasaray iddiaları da atıldı. Ancak Sarı-Kırmızılılar, sambacıyı diğer alternatifler konusunda koz olarak kullanıyor

08.08.2026 14:10:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray Martinelli'yi koz olarak kullanıyor: Tok alıcı!
Galatasaray Martinelli'yi koz olarak kullanıyor: Tok alıcı!
Galatasaray'da sol kanat konusundaki çalışmalar sürüyor. Son günlerde ortaya Gabriel Martinelli iddiaları da atıldı. Arsenal, 25 yaşındaki futbolcuyu satmak istiyor. Sambacının sözleşmesi 30 Haziran 2027'de bitecek. Kontratta +1 yıllık uzatma opsiyonu bulunsa da bu madde çift taraflı...






FARKLI BİR PLAN

Yani 1.78 boyundaki oyuncunun mukavelesinin son senesine girdiğini söylemek mümkün... Fenerbahçe'nin ona ilgisi var. Ancak Galatasaray haberlerinin arkasında farklı bir plan bulunduğu ifade edildi. Buna göre; Sarı-Kırmızılılar, Gabriel Martinelli'yi diğer alternatiflerde koz olarak kullanıyor.






YÜKSEK RAKAM ÖNLEMİ

Cim-Bom, farklı isimlerle ilgili pazarlıklar yaparken Martinelli sesleri yükseliyor. Böylece görüşme yapılan kulüplerin Galatasaray'dan yüksek rakamlar talep etmesi engellenmeye çalışılıyor. Özetle Sarı-Kırmızılılar, "tok alıcı" rolünü oynuyor. Kulüp içinden alınan bilgilere göre; Gabriel Martinelli yeni sezon planlamasında yok...

Kazımcan'a yeni sözleşme: Ama kalacak mı belli değil

Galatasaray, sözleşmesi 30 Haziran 2027'de tamamlanacak olan Kazımcan Karataş'a yeni sözleşme önerecek. Sonrasındaki süreçte neler yaşanacağıyla ilgili ise belirsizlik var

08.08.2026 13:50:00
Haber Merkezi
 
Kazımcan'a yeni sözleşme: Ama kalacak mı belli değil
Kazımcan'a yeni sözleşme: Ama kalacak mı belli değil
Geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısını Başakşehir'de kiralık olarak geçiren Kazımcan Karataş, Galatasaray'a döndü. 23 yaşındaki sol bekin sözleşmesi ise 30 Haziran 2027'de bitiyor. Yani mukavelesinin son senesine girdi. Oyuncunun daha önce takasta kullanılabileceği konuşuluyordu.






TAKIMDA TUTULABİLİR

Yönetimden konuyla ilgili kritik bir hamle gelecek. Kısa süre içinde 1.82 boyundaki futbolcuyla masaya oturulacağı öğrenildi. Anlaşma sağlanması halinde Kazımcan'ın kontratı uzatılacak. Sonrasındaki durum ise belirsiz... Yerli kontenjanındaki oyuncunun takımda tutulma ihtimalinin de bulunduğu öğrenildi.






AYRILIĞI DÜŞÜNMÜYORUM

Kazımcan, asıl yeri olan sol bek dışında sol kanatta da görev yapabiliyor. Konuyla ilgili son kararı Teknik Direktör Okan Buruk verecek. Kiralanma ihtimali de mevcut... Kısa süre önce Sportcell'e konuşan Kazımcan, "Başakşehir'e kiralık gitmemde kulüple alakalı bir durum olmadı. Ben kendim hocaya gittim. İzin istedim. Daha değerli gelebileceğimi söyledim. Hocamız da tabii ki arkandayım dedi. Başakşehir dönemi faydalı oldu gerçekten. Şu anda Galatasaray'dan ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Geçmişte de şimdi de %1 ihtimal bile varsa kovalayacağım. Ayrılma kararını düşünmüyorum" demişti.

Oosterwolde'yi yine bir tuhaflık tuttu!


 
Sturm Graz maçında sakatlık geçiren Jayden Oosterwolde'nin yaklaşık 8 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. Bu talihsizlik aynı zamanda Archie Brown konusunda da frene basılmasına sebep oldu.
 

08.08.2026 12:26:00
Haber Merkezi
 
Oosterwolde'yi yine bir tuhaflık tuttu!
Oosterwolde'yi yine bir tuhaflık tuttu!

Fenerbahçe Kulübü, Jayden Oosterwolde'yle ilgili, "Sturm Graz karşılaşmasında sakatlık yaşayan Jayden Oosterwolde'nin MR görüntülemesi sonucunda arka adale tendonunda kısmi yırtık tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimiz tarafından hemen başlanmıştır. Tedavi süreci planlandığı şekilde devam edecektir. Jayden'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklı bir şekilde yeniden aramıza dönmesini temenni ediyoruz" açıklamasını yapmıştı.







Planlama değişti

Hollandalı futbolcunun yaklaşık 8 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor. 25 yaşındaki oyuncu, daha önce de kendisine birçok teklif varken sakatlanmıştı. Yine aynısı oldu! Onun yokluğu, kadro planlamasını da değiştirdi. Archie Brown için bazı İngiliz kulüpleri devredeydi.







Teklif gelseydi, satılacaktı!

Şu anda İngiliz oyuncu konusunda bekleme kararı alındı. Oosterwolde sorun yaşamasaydı, çok yüksek bir teklif gelmesi durumunda gönderilecekti. Onun yerine bir takviye yapılacaktı. Takımda 3. sol bek konumuna düşen Archie'nin de ayrılığı değerlendiriliyordu. Sol bekte her şey birbirine girdi.

Galatasaray ve Trabzonspor yine kapıştı


 
Galatasaray ve Trabzonspor, Renato Nhaga'dan sonra Boca Juniors’ın genç yeteneği Milton Delgado’yu kadrosuna katmak için amansız bir transfer yarışına girdi. Arjantin devinin başkanı Juan Román Riquelme ise genç orta saha için kapıyı açacağı rakamı netleştirdi.

08.08.2026 12:18:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray ve Trabzonspor yine kapıştı
Galatasaray ve Trabzonspor yine kapıştı

Güney Amerika pazarındaki araştırmalarını sürdüren Galatasaray, Boca Juniors altyapısından yetişen 2005 doğumlu orta saha oyuncusu Milton Delgado'yu radarına aldı. Sarı-kırmızılı scout ekibinin olumlu rapor sunduğu genç futbolcu için Arjantin cephesinden ilk haberler geldi. Boca Juniors Başkanı Juan Román Riquelme, Avrupa kulüplerinin ilgisi üzerine oyuncunun satışına sıcak baksalar da henüz resmi bir teklif almadıklarını ve pazarlık masasına oturmak için net şartları olduğunu belirtti.







10 milyon Euro değer!

Güncel piyasa değeri yaklaşık 10 milyon Euro seviyesinde olan Milton Delgado'nun Boca Juniors ile Aralık 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Arjantin ekibinin yönetimi, sözleşmesinde 15 milyon dolarlık serbest kalma maddesi yer alan 20 yaşındaki futbolcu için bu seviyelere yakın resmi teklifleri bekliyor. Riquelme ve kurmayları, belirlenen rakamın altında kalacak herhangi bir teklifi müzakereye dahi açmama konusunda kararlı bir tutum sergiliyor.







İki ülkeden rakip var

Transfer cephesi bu kez Arjantin'de açılırken Galatasaray, bu yarışta yalnız değil. Türkiye'den Trabzonspor da genç orta sahayı yakından takip eden kulüpler arasında yer alıyor. İki Süper Lig ekibinin yanı sıra İtalya'dan Bologna ve Como 1907 ile Portekiz temsilcisi Benfica da Delgado'yu izleme listesine dahil etti. Geleceği hakkında verilecek kararı bekleyen genç oyuncu, Boca Juniors'ta süre almaya devam ederken transferin Haziran ayında resmiyet kazanması bekleniyor.

18 maçta sıfır gol, 1 asist

1.66 boyundaki Delgado, Boca Juniors takımında ön libero ve merkez orta saha pozisyonlarında forma giyiyor. 2026'da oynadığı 18 maçta gol atamadı, ancak bir asist yaptı.

Beşiktaş lige santrforsuz mu başlayacak?

Transferde tüm odağını Dusan Vlahovic’e çeviren Beşiktaş, Sırp golcünün kararlarını ertelemesiyle kritik maçlar öncesinde santrforsuz kalma riskiyle karşı karşıya

08.08.2026 11:37:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş lige santrforsuz mu başlayacak?
Beşiktaş lige santrforsuz mu başlayacak?
Transferde tüm odağını Dusan Vlahovic'e çeviren Beşiktaş, Sırp golcünün kararlarını ertelemesiyle kritik maçlar öncesinde santrforsuz kalma riskiyle karşı karşıya.

Teknik direktör Vincenzo Italiano'nun eski öğrencisi için yönetimin temasları sürerken, yıldız oyuncunun bekleme stratejisi siyah-beyazlı kulüpte zaman baskısını artırıyor.







UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Hradec Kralove'yi deplasmanda 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta ileri uçtaki verimsizlik dikkat çekti. Saha içi analizleri, siyah-beyazlıların pozisyon üretmekte değil, yakalanan fırsatları sonuçlandırmakta zorlandığını ortaya koydu.

Karşılaşmada üretilen 2.33 xG (gol beklentisi) değerine karşın hedefe ulaşan xGOT (kaleyi bulan şutların gol beklentisi) değerinin 1.28'de kalması, hücum hattındaki bitiricilik problemini belgeledi.







SALAH YÜZÜNDEN NUNEZ İŞİ DE YATTI

Mohamed Salah sonrasında Darwin Nunez'den vazgeçilmesi sürecinin ardından tüm ağırlığını 9 numara takviyesine veren yönetim, Italiano'nun sistemine uyum sağlayacak soğukkanlı bir bitiriciyi kadroya katmak istiyor.

Transfer sürecine dair açıklamalarda bulunan Başkan Serdal Adalı, 1 Temmuz'da temasa geçilen Dusan Vlahovic için "Uğraşıyoruz, çalışıyoruz" diyerek öncelikli hedeflerini netleştirdi.







ITALIANO İLE FIORENTINA'DA UÇUŞA GEÇTİ

Futbol Direktörü Özen'in işaret ettiği üzere bonservisi elinde bulunan 26 yaşındaki Sırp santrfor, transfer görüşmelerinde belirleyici taraf konumunda yer alıyor.

Fiorentina döneminde Italiano yönetiminde çıktığı 24 maçta 20 gol atarak kariyerinin en verimli dönemlerinden birini geçiren Vlahovic için teknik heyet ve yönetim tüm şartları zorluyor.







EN NET TEKLİF ŞU ANDA BEŞİKTAŞ'TAN

La Gazzetta dello Sport ve Tuttosport'ta yer alan haberlere göre Juventus ile sözleşme uzatmayan Vlahovic, serbest oyuncu statüsünde. Yıllık net 8 milyon euro maaş ve imza parası talep eden golcü için henüz Avrupa'nın "5 Büyük" liginden resmi bir teklif yapılmış değil. İtalyan basını; oyuncunun finansal taleplerini karşılayabilecek, kendisine takım içi liderlik sunabilecek ve Italiano faktörünü elinde bulunduran en güçlü adayın Beşiktaş olduğunu vurguluyor.







TEKLİFİ KABUL ETSE BİLE SIKINTI

Vlahovic cephesinin Avrupa devlerinden gelebilecek olası teklifler için kararlarını 20-25 Ağustos tarihlerine kadar ertelemesi, Beşiktaş'ı zorlu bir takvimle baş başa bırakıyor.

Sırp yıldız bu tarihlerde siyah-beyazlı ekibe "evet" dese dahi, UEFA Avrupa Ligi eleme turları ile Süper Lig'in ilk iki haftasında forma giyemeyecek. Teklifin reddedilmesi halinde ise yönetimin, transfer tescil döneminin kapanacağı 4 Eylül tarihine kadar hızlı bir şekilde alternatif isimlere yönelmekten başka seçeneği kalmayacak.

Salah maaşta 3 futbolcunun gerisinde kaldı!


 
 
Trabzonspor'un flaş transferi Muhammed Salah'ın maaşı çok konuşuluyor ancak Süper Lig'in en pahalısı o değil. Hatta Salah'tan pahalı 3 futbolcu daha var ve o isimlerden ikisi o kadar da yaygaraya yol açmamıştı!

08.08.2026 06:36:00
Haber Merkezi
 
  Salah maaşta 3 futbolcunun gerisinde kaldı!
  Salah maaşta 3 futbolcunun gerisinde kaldı!

Transfermarkt verilerine göre Salah, Trabzonspor'dan yıllık 10 milyon Euro maaş alacak. Elbette Salah'ın yan gelirleri de var. Güzel futbol oynasın, hem takımına kazandırsın, hem de kendi kazansın, hem de futbolseverler unutulmaz anlara tanıklık etsin! Helali hoş olsun. Yoksa taraftarın maksimum kredisi 3 maçtır!







Süper Lig'de maaş listesinin tepesinde yıllık 15 milyon Euro ile Nijeryalı süper star Victor Osimhen bulunuyor. Osimhen'i Fenerbahçe'nin Brezilyalı kalecisi Ederson ile Fransız orta saha oyuncusu N'Golo Kante yıllık 11'er milyon Euro'luk maaşlarıyla takip ediyor. Ederson'un geçen seneki performansı idare ederdi ancak sezonun ikinci yarısında takıma katılan Kante resmen fos çıktı. Kante, iki kişilik oyuncu olarak adlandırılıyordu ancak yarım futbolcu kadar bile oynamadı. Bu yılki Dünya Kupası'nda da neredeyse hiç süre alamadı.







Salah 10 milyon Euro'luk yıllık geliriyle dördüncü sırada yer alırken, Galatasaray'ın Alman oyuncusu Leroy Sane ise yıllık 9 milyon Euro maaşıyla beşinci sırada yer  alıyor.

Muhammed Salah, İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'da geçirdiği 9 sezonda 442 maçta 257 gol kaydetmişti. Premier Lig tarihinde en çok gol atan 4. oyuncu olan Salah, Liverpool ile lig şampiyonluğunu, Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğunu da kazanmıştı.

Benfica Pavlidis için çılgın bonservis istedi


 
Fenerbahçe, Benfica'dan Vangelis Pavlidis için çeşitli görüşmeler yaptı. Portekiz ekibi, belirlediği inanılmaz bonservis bedelinde hiçbir şekilde geri adım atmıyor.
 

08.08.2026 06:19:00
Haber Merkezi
 
Benfica Pavlidis için çılgın bonservis istedi
Benfica Pavlidis için çılgın bonservis istedi

Fenerbahçe'nin en önemli forvet adaylarından biri Vangelis Pavlidis'ti... Ancak bugün itibarıyla transferin gerçekleşmesi pek de mümkün gözükmüyor. Çünkü bütün çabalara rağmen, Benfica Kulübü 70 milyon Euro'luk bonservis beklentisinde geri adım atmıyor. Kanarya ise bu seviyedeki bir rakamı ödemeyi aklının ucundan bile geçirmiyor.







İngiltere devrede mi?

Benfica'nın yüksekten uçmasının sebebinin Premier Lig olduğu öğrenildi. Bazı İngiliz ekipleri, 27 yaşındaki Yunan santrforla yakından ilgileniyor. Portekiz ekibi, beklenen 70 milyon Euro'luk teklifin Ada'dan gelebileceğini düşünüyor. Bilindiği üzere yüksek gelirleri sayesinde İngilizler ciddi paraları gözden çıkarabiliyor.







Oyuncunun da önceliği Premier Lig

Vangelis Pavlidis'in de Premier Lig seçeneğine daha sıcak baktığı ifade edildi. Benfica tarafı son derece rahat... Portekiz ekibi, Pavlidis'i satmaması durumunda oyuncudan yararlanmayı sürdürecek. Şu ana kadar bonservis bedelindeki indirim taleplerine sıcak yaklaşmadılar.

Galatasaray'ın belalısı Fenerbahçe'ye rakip oldu

Arsenal, Brezilyalı sol kanat oyuncusu Gabriel Martinelli'yi satmak istiyor. Şu anda Fenerbahçe'nin sambacıyla ilgilendiği iddia ediliyor. Kanarya'nın karşısına ise Can Uzun konusunda Galatasaray'a sürekli sorun çıkaran Eintracht Frankfurt çıktı

07.08.2026 17:25:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'ın belalısı Fenerbahçe'ye rakip oldu
Galatasaray'ın belalısı Fenerbahçe'ye rakip oldu
Premier Lig'in son şampiyonu Arsenal, Gabriel Martinelli'yi satmak istiyor. Oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2027'de tamamlanacak. Mukavelede +1 yıllık uzatma opsiyonu da var. Ancak bu madde çift taraflı... Yani bir anlamda sambacının sözleşmesinin son senesine girdiğini söylemek mümkün...

ÇOK DAHA AZI KABUL EDİLECEK

Şu anda 25 yaşındaki sol kanat oyuncusunun adı ciddi şekilde Fenerbahçe'yle anılıyor. 1.78 boyundaki futbolcunun tahmini piyasa değeri 45 milyon euro... Fakat buna aldanmamak gerekiyor. Arsenal Kulübü, çok daha düşük teklifleri kabul etmeye hazır durumda...






EKONOMİK AÇIDAN GÜÇLÜ

Fenerbahçe, Gabriel Martinelli işinde yalnız değil... Can Uzun transferinde Galatasaray'la bir türlü anlaşmaya yanaşmayan Eintracht Frankfurt'un da sambacıyı istediği öğrenildi. Bundesliga temsilcisi, ekonomik anlamda son derece güçlü bir pozisyonda... Arsenal Yönetimi, resmi tekliflere göre son kararını verecek.

Lukaku Fenerbahçe'ye imza atarsa kimse şaşırmasın!

Fenerbahçe'de yeni golcü konusundaki çalışmalar sürüyor. Ve şu anda ibrenin Romelu Lukaku'ya döndüğü öğrenildi. Tecrübeli forvet, diğer alternatiflere göre maliyet bakımından daha uygun

07.08.2026 17:20:00
Haber Merkezi
 
Lukaku Fenerbahçe'ye imza atarsa kimse şaşırmasın!
Lukaku Fenerbahçe'ye imza atarsa kimse şaşırmasın!
Transfer döneminin başından beri birçok golcünün adı Fenerbahçe'yle alınıyor. Sarı-Lacivertliler, Vedat Muriqi sonrasında bu bölgeye kesinlikle takviye yapacak. Başkan Aziz Yıldırım da bu yönde ifadeler kullanmıştı. Şu anda sürpriz bir şekilde Romelu Lukaku isminin ön plana çıktığı öğrenildi.

7-8 MİLYONA DÜŞEBİLİR

Napoli, 33 yaşındaki Belçikalı oyuncu için 10 milyon euro seviyesinde bir teklif bekliyor. Ancak yapılacak pazarlıklar sonrasında rakamın 7-8 milyon euro seviyesine gerileyebileceği ifade edildi. Fenerbahçe'nin kısa süre içinde resmi girişimlere başlaması bekleniyor.






TECRÜBESİ ÖNEMLİ KRİTER

Fenerbahçe'de bu sezon en önemli hedef şampiyonluk... Başka bir seçenek düşünülmüyor. Romelu Lukaku'nun tecrübesiyle birlikte takıma ciddi bir güç katacağı düşünülüyor. Listedeki alternatiflerin durumuna bakıldığında en uygun maliyete sahip isim de Lukaku... Bu konuda çok sıcak gelişmelere tanıklık edebiliriz.

Asllani'yi Leipzig aldı: Guirassy dosyası rafa kalktı

Leipzig, Fisnik Asllani'yi 30 milyon euroya kadrosuna kattı

07.08.2026 16:00:00
Haber Merkezi
 
Asllani'yi Leipzig aldı: Guirassy dosyası rafa kalktı
Asllani'yi Leipzig aldı: Guirassy dosyası rafa kalktı
Leipzig, Fisnik Asllani'yi 30 milyon euroya kadrosuna kattı. Oyuncuyu Leipzig'e kaptıran Borussia Dortmund'da adı Fenerbahçe'yle anılan Serhou Guirassy'nin de kalma ihtimali arttı.






Leipzig, Hoffenheim Kulübü'ne 30 milyon euro ödeyerek Fisnik Asllani'yi kadrosuna kattı. Böylece 23 yaşındaki Kosovalı forvetin yeni adresi netleşti. Borussia Dortmund da Asllani ile ilgileniyordu. Ancak başarılı olamadılar. Bu gelişme sonrasında Guirassy'nin Dortmund'dan ayrılma ihtimali de düştü.






YENİSİ GELMEDEN OLMAZ

Serhou Guirassy, Fenerbahçe'nin golcü adayları arasında bulunuyordu. 30 yaşındaki Gineli forvetin transferi şu anda rafa kalkmış gibi gözüküyor. Borussia Dortmund, yeni bir santrfor almadan Guirassy'nin ayrılığına kesinlikle izin vermeyecek. Şu anda bu cephedeki hareketlilik bitti.






BÜYÜK AVANTAJ ELDE EDİLDİ

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yeni forvet transferinin bu hafta bitmesinin planlandığını söylemişti. Sarı-Lacivertliler, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Sturm Graz'ı 2-0 mağlup etmişti. Rövanş öncesinde büyük bir avantaj elde edildi. Temsilcimiz, Play-Off turuna yeni forvetiyle çıkmak istiyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.