logo
21 NİSAN 2026


Ertuğrul Doğan: "Hakem Beşiktaş forması giyseydi daha iyi olurdu"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan'a yönelik sert açıklamalarda bulundu. Doğan, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Hakem, Beşiktaş forması giyseydi daha iyi olurdu" dedi. Doğan, yaşanan hakem hatalarına dikkat çekerek, konuyu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşeceğini belirtti.

15.09.2024 23:26:00
İhlas Haber Ajansı
Ertuğrul Doğan: "Hakem Beşiktaş forması giyseydi daha iyi olurdu"
Ertuğrul Doğan: "Hakem Beşiktaş forması giyseydi daha iyi olurdu"

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan, Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Oyuncularını kutlayarak sözlerine başlayan Doğan, "Sahada 90 dakikada 10 kişi mücadele eden oyuncularımı kutluyorum. Kırmızı kart pozisyonu doğru bir karar. VAR'ın devreye girmesiyle doğru bir karar verdi. Vısca çok değerli bir oyuncu ama yanlışlıkla da yapsa böyle bir hareketten dolayı kırmızı kart görmesi doğruydu. Ne hikmetse ona yakın pozisyonda devreye böyle girmedi. Tüm takdir haklarının tamamını Beşiktaş'tan yana kullandı. Anlamak gerçekten zor. Oyunun sonlarına doğru bir pozisyon var. Oyuncu kendini yere atıyor. İkinci sarı kart olması gerekirken devam ettirdi. Niyetini tam olarak belli etti. Hakemin yaptığı tek eksik bir şey vardı. Sahaya direk Beşiktaş formasıyla çıksaydı, hiç bu işler de olmazdı. Çok rahat olurdu. TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun bu işleri düzelteceğine olan inancım tam. Kendi evimizde tüm takdir haklarının rakibe kullanılması gerçekten çok enteresan. Bütün bunlara rağmen Beşiktaşlı oyuncuları kutluyorum. İki takım da mücadelesini verdi. Burada eksik olan tek şey hakem ve hakem kararları" diye konuştu.
Hakemin düdük asması noktasında bir girişiminiz olacak mı' sorusuna ise Doğan, "Bu çok sıcak bir konu. TFF Başkanı ile konuşacağım. Ciddi sıkıntılarımız var. İyi niyetinden eminiz. Bu konuların hepsine bir çözüm bulacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"Taraftarımızla bütünleşerek ligin zirvesinde yer almayı hedefliyoruz"
Bordo-mavili ekibin zamanla istediği form grafiğine ulaşacağını dile getiren Başkan Doğan, "Taraftarlarımız sahadaki mücadele karşısında coşkusunu gösterdi. Biz aynı mücadeleyi aynı coşkuyu göstereceğimize inanıyorum. İnşallah taraftarımızla bütünleşerek hep beraber güzel gönler göreceğiz. Şenol Güneş'in tecrübesi belli. Trabzon'da ve İstanbul'da şampiyonluklar yaşadı. Kendisine olan inancımız tam. Biz zaten takımın başına getirirken tecrübeli ve bilgisini ön plandaydı. Bizi yanıltmadı ilk maçta. Sezon ilerledikçe biraz zaman geçtikçe hem oyuncularımızın hem Şenol Güneş'in daha iyi bir performans göstereceğine inanıyorum. Taraftarımızla bütünleşerek ligin zirvesinde yer almayı hedefliyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Trabzonspor kupaya odaklandı

Trendyol Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Trabzonspor'da, gözler Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Samsunspor ile oynanacak kritik karşılaşmaya çevrildi

21.04.2026 14:05:00
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor kupaya odaklandı
Trabzonspor kupaya odaklandı
Trendyol Süper Lig'de zirve mücadelesi veren Trabzonspor'da, gözler Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Samsunspor ile oynanacak kritik karşılaşmaya çevrildi.

Trendyol Süper Lig'in 30. hafta müsabakasında sahasında Başakşehir ile 1-1 berabere kalarak zirve yarışında yara alan bordo-mavililer, 23 Nisan Perşembe günü deplasmanda oynayacağı zorlu kupa mücadelesine odaklandı. Teknik heyet ve oyuncuların tüm konsantrasyonu Samsun deplasmanına çevrilirken, karşılaşma sezonun kırılma anlarından biri olarak görülüyor.

Grupta güçlü performans

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda mücadele eden Karadeniz ekibi, 4 maçta 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet alarak dikkat çekici bir performans ortaya koydu. Sahasında Alanyaspor'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor, ardından deplasmanda İstanbulspor'u 6-1, sahasında Fethiyespor'u 3-0 ve deplasmanda Başakşehir'i 4-2 mağlup ederek grubu 9 puanla tamamladı.

Hedef yarı final

Gruptan çıkmayı başaran Trabzonspor, çeyrek finalde karşılaşacağı Samsunspor'u eleyerek yarı finale yükselmeyi hedefliyor. Bordo-mavililer, hem ligdeki yara alan moralini düzeltmek hem de kupada yoluna emin adımlarla devam etmek istiyor.

Sanatçılardan İrlanda-İsrail maçına boykot çağrısı

Kneecap, The Mary Wallopers, Fontaines D.C. müzik grupları ve Annie Mac, İrlanda ile İsrail arasındaki Uluslar Ligi maçını durdurmak amacıyla başlatılan "StopTheGame" kampanyasına destek verdi

21.04.2026 00:10:00
AA
Sanatçılardan İrlanda-İsrail maçına boykot çağrısı
Sanatçılardan İrlanda-İsrail maçına boykot çağrısı
Kneecap, The Mary Wallopers, Fontaines D.C. müzik grupları ve Annie Mac, İrlanda ile İsrail arasındaki Uluslar Ligi maçını durdurmak amacıyla başlatılan "StopTheGame" kampanyasına destek verdi.

UEFA Uluslar Ligi'nde İrlanda ile İsrail arasında 4 Ekim'de başkent Dublin'de oynanması planlanan maça tepkiler giderek büyüyor.



İsrail'in Gazze'de yaptığı soykırım nedeniyle İrlanda'nın sahaya çıkmaması gerektiğini savunan İrlanda taraftar grupları, maçın boykot edilmesi çağrısında bulunuyor.

Taraftarlar tarafından maçın oynanmaması için başlatılan "StopTheGame" kampanyasına dünyaca ünlü müzik gruplarından ve sanatçılardan da destek geldi.

Aralarında Kneecap, The Mary Wallopers, Fontaines D.C. müzik grupları ile ünlü DJ ve yazar Annie Mac'in yer aldığı çok sayıda sanatçı, kampanyayı desteklediklerini duyurdu.



"Oyunu durdurun" etiketiyle kampanyaya katılan sanatçılar, içinde futbol maçlarından ve Gazze'deki soykırımdan kesitlerin yer aldığı videoyu paylaştı. Videoda, "Son 30 ayda İsrail, Gazze'de 565 Filistinli futbolcuyu öldürdü. İsrail ile oynamak soykırımı desteklemektir." ifadeleri kullanıldı.

"Futbol ile siyaseti ayırmak saçmalık"



2003-05 yıllarında İrlanda Milli Takımı'nın teknik direktörlüğünü yapan Brian Kerr, futbolla siyasetin ayrılması gerektiğini söyleyen Başbakan Micheal Martin'e tepki gösterdi.

Ker, Başbakan Martin'in maçın oynanması yönündeki düşünceleri üzerine, "Futbol ile siyaseti ayırmak saçmalık. Bu, İrlanda Federasyonu için Filistin halkı adına bir tavır alma fırsatı." diye konuştu.

Bursaspor'un ‘yaşamadığı’ şampiyonluk kalmadı

Nesine 2. Lig'de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek 1. Lig'e yükselen Bursaspor, profesyonel liglerin tamamında şampiyonluk yaşayan ilk ekip ünvanını​​​​​​​ elde etti

21.04.2026 00:10:00
Haber Merkezi
Bursaspor'un ‘yaşamadığı’ şampiyonluk kalmadı
Bursaspor'un ‘yaşamadığı’ şampiyonluk kalmadı
Nesine 2. Lig'de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek 1. Lig'e yükselen Bursaspor, profesyonel liglerin tamamında şampiyonluk yaşayan ilk ekip ünvanını elde etti.

Akınspor, Acar İdman Yurdu, Demirçelikspor, İstiklalspor ve Pınarspor'un 1963 yılında birleşerek kurduğu, beyazını Uludağ'ın karından, yeşilini Bursa Ovası'ndan alan Anadolu'nun köklü kulübü Bursaspor, adeta küllerinden doğuyor.

Süper Lig'de 2009-10 sezonunu şampiyon tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil eden yeşil-beyazlılar, mali sıkıntıların ardından 2018-2019 sezonunda küme düştü.

Bursa temsilcisi, kötü sürecin ardından gidişatı durduramayarak 3. Lig'e kadar geriledi.

Başkan Enes Çelik yönetimi başarıyı getirdi



Bursaspor'un yaşadığı mali ve sportif başarısızlıklar, yönetimde istikrarın sağlanamamasına da neden oldu.

Son olarak Enes Çelik'in başkanlığında maddi bağış kampanyalarıyla taraftarı da arkasına alan yönetim, uzun süre kapalı kalan transfer tahtasını açtı.

Maddi destek şampiyonlukları getirdi



Bursaspor, yapılan transferlerle 3. Lig'i en yakın takipçisinin 10 puan önünde zirvede bitirdi.

Kadrosunu 2. Lig'de de güçlendirmeye devam eden yeşil-beyazlılar, şampiyonluğun en büyük adayı olarak sezona başladı.

Taraftar desteği ve yakalanan havayla Bursa temsilcisi, 2. Lig'de de bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti ve 1. Lig'e yükseldi.

Profesyonel liglerin tamamında şampiyon oldu

Bursaspor, bu süreçte profesyonel liglerin tamamında şampiyon olan tek takım ünvanını da aldı.

Türk futbolunun zirvesi Süper Lig'de de şampiyon olan Anadolu'nun köklü kulübü, en düşük lig olan 3. Lig'de de kupa kaldırma başarısı gösterdi.

Yeşil-beyazlılar, 1966-1967 ve 2005-2006 sezonlarında da 1. Lig'i şampiyon tamamladı.

İç sahadaki tüm maçlar kapalı gişe oynandı

Bursaspor'un bu süreçteki en dikkati çeken özelliği, taraftarın iç saha maçlarına gösterdiği ilgi oldu.

Alt liglerde mücadele etmesine rağmen Bursa'daki maçların neredeyse tamamı 40 bini aşkın taraftar desteğiyle oynandı.

Bursaspor'un dün oynanan ve 2. Lig'de şampiyonluğunu ilan ettiği Somaspor maçını ise 45 bin 450 taraftar izledi.

Euroleague finalinde Galatasaray'ı yenen Fenerbahçe şampiyon oldu

Kadınlar Euroleague finalinde Fenerbahçe, Galatasaray'ı 68-55 mağlup ederek 3. kez şampiyonluğa ulaştı.

20.04.2026 11:23:00
İhlas Haber Ajansı
Euroleague finalinde Galatasaray'ı yenen Fenerbahçe şampiyon oldu
Euroleague finalinde Galatasaray'ı yenen Fenerbahçe şampiyon oldu
Kadınlar Euroleague finalinde Fenerbahçe, Galatasaray'ı 68-55 mağlup ederek 3. kez şampiyonluğa ulaştı.


6'lı Final'in MVP'si Julie Allemand

Final karşılaşmasında 13 sayı, 10 ribaund, 9 asistle yıldızlaşan Jule Allemand, Kadınlar Euroleague 6'lı Final organizasyonunun en değerli oyuncusu seçildi. Öte yandan Emma Meesseman ile Julie Allemand, 6'lı Final organizasyonunun en iyi beşine seçildi.

Büyük coşku yaşadılar



Kadınlar Euroleague'de üçüncü kez şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe, maçın ardından büyük sevinç yaşadı ve kupa coşkusunu doyasıya kutladı. Sarı-lacivertliler 2025-26 sezonunda mücadele ettiği 4 kulvarda da mutlu sona ulaştı.



Sezonun ilk kupası olan Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı 14. kez müzesine götürmeyi başaran Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nı ise 15. kez kazanarak bu kupayı en çok kazanan takım unvanını elinde bulunduruyor. Fenerbahçe Opet, ligi de namağlup şampiyonlukla noktalayarak, üst üste 8. toplamda ise 20. Lig şampiyonluğunu kazandı. Kanarya,, Avrupa'da üçüncü kez Euroleague Kupası'nı kazanarak bunu başaran ilk kadın Türk takımı oldu.


Nuri Şahin: 'Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir takıma karşı oynadık'

RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin, Trabzonspor maçının ardından Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir takıma karşı oynadıklarını belirterek, 3 puanla ayrılacakları karşılaşmadan 1 puanla ayrıldıklarını söyledi

20.04.2026 11:21:00
İhlas Haber Ajansı
Nuri Şahin: 'Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir takıma karşı oynadık'
Nuri Şahin: 'Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir takıma karşı oynadık'
RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin, Trabzonspor maçının ardından Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir takıma karşı oynadıklarını belirterek, 3 puanla ayrılacakları karşılaşmadan 1 puanla ayrıldıklarını söyledi.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Başakşehir, deplasmanda Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Başakşehir Teknik Direktörü Nuri Şahin, açıklamalarda bulundu.

Şahin, mücadelenin yüksek tempoda geçtiğini belirterek, "Seyir zevki yüksek bir maçtı. Şampiyonlar Ligi seviyesinde bir takıma karşı oynadık. Toplu ve topsuz oyunda Trabzonspor çok iyiydi. Oyuncularım buna iyi reaksiyon gösterdi. Buradan 3 puanla da ayrılabilirdik. Trabzonspor'a ve Fatih Tekke'ye başarılar diliyorum" dedi.

Ligdeki hedeflerine de değinen Şahin, "Bizim yarışımız devam ediyor. Ligde hedefimiz 5.'lik. Kupada da ilerleyebilirsek, ligi 5. bitirip Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Samsunspor, Beşiktaş’ı 2 golle devirdi

Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Beşiktaş'ı 2-1 yendi.

19.04.2026 23:09:00
AA
Samsunspor, Beşiktaş’ı 2 golle devirdi
Samsunspor, Beşiktaş’ı 2 golle devirdi
Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Beşiktaş'ı 2-1 yendi.

8. dakikada Murillo'nun ceza sahasını ortasına iyi yükselen Hyeon-Gyu Oh'un kafa vuruşunda top üsttün auta çıktı.

12. dakikada Orkun Kökçü'nün ara pasında ceza saha içinde topla buluşan Cengiz Ünder'in şutunda meşin yuvarlak yan ağlara takıldı.

18. dakikada Ntcham'ın ceza sahası dışından sert vuruşunda top üstten auta gitti.

22. dakikada Tomasson'ın ceza sahasına pasında topla buluşan Ntcham'ın vuruşunda kaleci Ersin Destanoğlu'na çarpan meşin yuvarlak, oyun alanına geri döndü.

45+2. dakikada Cengiz Ünder'in pasına hareketlenen Agbadou'nun ceza sahası içinde yerden şutunda topu kaleci Okan Kocuk, son anda kornere çeldi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere tamamlandı.

İkinci yarı



50. dakikada Samsunspor 1-0 öne geçti. Ntcham'ın pasında Holse'nin ceza sahası dışından plase vuruşunda top, ağlarla buluştu. 1-0

53. dakikada Cengiz Ünder'in ceza sahası dışından sert şutunda top üstten auta çıktı.

56. dakikada ev sahibi takım farkı 2'ye çıkardı. Emre Kılınç'ın pasında Coulibaly ceza sahası çizgisi üzerinden topu ağlara yolladı. 2-0

63. dakikada ceza sahası içindeki karambolde topa iyi yükselen Holse'nin vuruşunda topu kaleci Ersin Destanoğlu son anda kornere gönderdi.

78. dakikada Rashica'nın sert şutunda kaleci Okan Kocuk, ağlara giden topu son anda kale çizgisinden uzaklaştırdı.

90+1 Dakikada Beşiktaş skoru 2-1 yaptı. Ceza sahası içinde Cerny'in şutunda top Satka'nın eline çarpınca hakem Gürcan Hasova penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Asllani, meşin yuvarlağı ve kaleci Okan Kocuk'u ayrı köşelere gönderdi. 2-1

Karşılaşmayı Samsunspor 2-1 kazandı.

5 Yıllık hasret sona erdi

Trendyol 1. Lig'in 36. haftasında Sipay Bodrum FK ile Erzurumspor FK 1-1 berabere kaldı.

19.04.2026 18:42:00
Haber Merkezi
5 Yıllık hasret sona erdi
5 Yıllık hasret sona erdi
Trendyol 1. Lig'in 36. haftasında Sipay Bodrum FK ile Erzurumspor FK 1-1 berabere kaldı.

Erzurumspor FK, bu sonuçla Trendyol 1. Lig'in bitmesine iki hafta kala 79 puanla Süper Lig'e çıkmayı garantiledi.

Trendyol 1. Lig'de sezonun bitimine iki hafta kala heyecan doruğa ulaştı ve beklenen müjdeli haber geldi: Erzurumspor FK, Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.

5 Yıllık hasret sona erdi



En son 2020-2021 sezonunda Süper Lig'de mücadele eden "Dadaşlar", 5 yıllık aranın ardından yeniden Türkiye'nin en üst ligine dönmenin gururunu yaşıyor. Sezon başından bu yana istikrarlı bir grafik çizen ve ligin zirvesinden inmeyen Erzurumspor FK, teknik heyet ve futbolcuların büyük özverisiyle hedefine ulaştı.

Erzurum Sokaklarında Bayram Havası

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Erzurum'da ve deplasmandaki taraftarlar arasında büyük bir coşku yaşandı. Şehrin meydanları şimdiden mavi-beyaz bayraklarla donatılırken, taraftarlar şampiyonluk kutlamaları için sokaklara döküldü.

Erzurumspor FK, önümüzdeki hafta evinde oynayacağı karşılaşmada şampiyonluk kupasını taraftarının önünde kaldırmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe'nin borcu 27 milyar 293 milyon lira

Fenerbahçe Kulübünün 1 Haziran 2025-28 Şubat 2026 dönemini kapsayan raporuna göre toplam borç 27 milyar 293 milyon lira olarak açıklandı

19.04.2026 08:48:00
AA
Fenerbahçe'nin borcu 27 milyar 293 milyon lira
Fenerbahçe'nin borcu 27 milyar 293 milyon lira
Fenerbahçe Kulübünün 1 Haziran 2025-28 Şubat 2026 dönemini kapsayan raporuna göre toplam borç 27 milyar 293 milyon lira olarak açıklandı.

Kalamış'ta bulunan Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen olağan yüksek divan kurulu toplantısında konuşan Fenerbahçe Denetim Kurulu Başkanı Mehmet Vodina, 1 Haziran 2025 ile 28 Şubat 2026 dönemini kapsayan rapora göre enflasyon düzenlemelerinin yapılmasının ardından Fenerbahçe'nin kısa vadeli yükümlülüklerinin 17 milyar 205 milyon lira, uzun vadeli yükümlülüklerinin 8 milyar 997 milyon lira, özkaynak birikmiş zararının 1 milyar 91 milyon lira ve toplam borcun ise 27 milyar 293 milyon lira olduğunu duyurdu.

Mehmet Vodina, finansal tabloların yanı sıra bilanço dışında izlenen yükümlülükler olduğunu da ifade ederek şunları söyledi:

"Amatör ve profesyonel sporcularla yapılan sözleşmeler dolayısıyla 28 Şubat 2026'dan sonra ödenecek maç başı ücretler hariç garanti ücretler vardır, toplamı 12 milyar 823 milyon TL'dir.

Bu yükümlülük, oyuncuların performanslarına bağlı olarak zaman içinde artı ya da eksi yönde değişiklikler gösterecektir. Bu dönemde 2026-2027, 2027-2028, 2028-2029, 2029-2030 ve 2030-2031 sezonlarına dek 2 milyar 165 milyon TL tutarlarında reklam, sponsorluk ve loca gelirleri tahsil edilmiştir."

Kocaelispor son dakika golüyle Göztepe ile 1-1 berabere kaldı

Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta meydana gelen okul saldırıları nedeniyle stadyumda müzik çalınmadı. Ayrıca karşılaşma öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu

19.04.2026 00:28:00
AA
Kocaelispor son dakika golüyle Göztepe ile 1-1 berabere kaldı
Kocaelispor son dakika golüyle Göztepe ile 1-1 berabere kaldı
Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta meydana gelen okul saldırıları nedeniyle stadyumda müzik çalınmadı. Ayrıca karşılaşma öncesi 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

1. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Agyei'nin sert vuruşunda kaleci Lis, topu zorlukla çeldi.

3. dakikada Göztepe öne geçti. Efkan Bekiroğlu'nun ara pasında ceza sahası sağ çaprazda topla buluşan Janderson, topu kaleci Serhat'ın sağından ağlara gönderdi. Yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. VAR hakemlerinin yaptığı incelemede Janderson'un ofsaytta olmadığının tespit edilmesi üzerine hakem Ali Yılmaz, gol kararı verdi: 0-1



5. dakikada Kocaelispor gole yaklaştı. Ceza sahası içine girer girmez topla buluşan Rivas'ın vuruşunda kaleci Lis, topu kornere çıkardı.

16. dakikada savunma arasına atılan pasla topla buluşan Tayfur Bingöl, topu ceza sahasında gönderdi. Topla buluşan Keita'nın vuruşunu kaleci Lis çeldi.

29. dakikada Kocaelispor beraberliğe yaklaştı. Ceza sahası dışı sağ çaprazda Agyei'nin sert vuruşunda top üst direkten oyun alanına döndü.

34. dakikada Kocaelispor'un organize atağında ceza sahası içi sağ çaprazında Agyei'nin vuruşu kaleci Lis'ten sekti. Kaleye yönelen topu kale direği önündeki Göztepe savunması kontrol etti.

Karşılaşmanın ilk yarısı, Göztepe'nin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

57. dakikada Ahmet Oğuz'un sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta top, kale direğinin yanından dışarı çıktı.

81. dakikada Kocaelispor beraberliğe yaklaştı. Ceza sahasında Serdar Dursun'un ara pasında hareketlenen Keita topu, altıpas içindeki Churlinov'a gönderdi. Bu oyuncunun vuruşunda top üst direkten oyun alanına döndü.

85. dakikada sağ kanattan gelişen Göztepe atağında Jeferson'un ortasında altıpas üzerinde topla buluşan Musah Mohammed'in vuruşunu kaleci Serhat uzanarak çeldi.

90+5. dakikada ceza saha ön çizgisinde topa yükselen Linety, ikili mücadele sonrasında yerde kaldı. Hakem Ali Yılmaz, bu pozisyona serbest vuruş kararı verdi. VAR hakemlerinin yaptığı incelemede pozisyonun ceza sahası içinde olduğu tespit edilmesi üzerine, hakem Ali Yılmaz penaltı noktasını gösterdi.

90+7. dakikada meşin yuvarlağın başına geçen Serdar Dursun topu, kaleci Lis'in sağından filelere gönderdi: 1-1



Selçuk İnan: "Galibiyeti hak eden taraftık diye düşünüyorum"

Kocaelispor'un teknik direktörü Selçuk İnan, oyuncularının performansından memnun olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İnan, son üç haftada zorlu karşılaşmalar oynadıklarını belirterek, oyuncularını mücadelelerinden dolayı tebrik etti.

Bu süreçte oynanan Başakşehir, Galatasaray ve Göztepe maçlarında iyi performans ortaya koyduklarını ifade eden İnan, şöyle konuştu:

"Bir yerde çok mutluyum, futbolcularımın göstermiş olduğu performans ve gelecek adına bize fazlasıyla umut vermelerinden dolayı. Bunlar tabii çok önemli şeyler. Çok mutluyum onların adına, bir yanda da biraz üzgünüm. Çünkü üç tane maçı da kazanmaya yakın taraftık. Kazanmayı da hak ettik diyebilirim. Olmadı. Bugünün özelinde Göztepe, ligin en dirençli, en güçlü takımlarından biri. Bunu biliyoruz. Teknik olarak sahada top rakipteyken ve top bizdeyken ne çalıştıysak sahaya hepsini yansıttı oyuncularımız. Galibiyeti hak eden taraftık diye düşünüyorum. Son dakikada da olsa bir puanını aldığımız için 'kötünün iyisi' diye mutlu olduk. Ama futbol böyle güzel."

İnan, bir gazetecinin taktiksel değişikliklerine yönelik yorum yapması üzerine, oyuncuların farklı pozisyonlarda değerlendirilmesinin planlı bir tercih olduğunu, bu kararın risk değil, maç öncesi analizlere dayalı bir uygulama olduğunu kaydetti.

Penaltı pozisyonuna ilişkin değerlendirmede bulunmak istemediğini dile getiren İnan, pozisyonu henüz izlemediğini söyledi.

Icardi gol sayısını 14'e çıkardı

Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Gençlerbirliği maçıyla Trendyol Süper Lig'deki gol sayısını 14'e çıkardı.

19.04.2026 00:17:00
İhlas Haber Ajansı
Icardi gol sayısını 14'e çıkardı
Icardi gol sayısını 14'e çıkardı
Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, Gençlerbirliği maçıyla Trendyol Süper Lig'deki gol sayısını 14'e çıkardı.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşırken, sarı-kırmızılıların ilk golünü Arjantinli futbolcu Mauro Icardi kaydetti.

Müsabakanın 2. dakikasında Leroy Sane'nin pasında Yunus Akgün'ün dokunduğu topa ceza sahası içinde tek vuruş yapan Icardi, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve skor 1-0 oldu.

33 yaşındaki futbolcu, ligde 7 maç sonra rakip fileleri havalandırırken, gol sayısını da 14'e çıkardı. Ziraat Türkiye Kupası ve Turkcell Süper Kupa'da da 1'er gol kaydeden Arjantinli futbolcu, bu sezon toplamda 16. golünü attı.

Maça 11'de başlayan Mauro Icardi, 78. dakikada yerini Noa Lang'a bıraktı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.