logo
18 TEMMUZ 2026

Ertuğrul Doğan, Paul Onuachu için kararını verdi

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Uğurcan Çakır krizi" sonrası taraftarın sarsılan güvenini tamir etmek adına Paul Onuachu’yu Fenerbahçe dahil hiçbir İstanbul kulübüne satmama kararı aldı

18.07.2026 13:13:00
Haber Merkezi
 
Ertuğrul Doğan, Paul Onuachu için kararını verdi
Ertuğrul Doğan, Paul Onuachu için kararını verdi
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "Uğurcan Çakır krizi" sonrası taraftarın sarsılan güvenini tamir etmek adına Paul Onuachu'yu Fenerbahçe dahil hiçbir İstanbul kulübüne satmama kararı aldı. Milyonluk teklifleri reddeden bordo-mavililer, gol krallığının karşılığını almak isteyen ve Arabistan ihtimali bulunan Nijeryalı yıldızı maaşına zam yaparak takımda tutmayı planlıyor.






Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan yıldız golcü Paul Onuachu'yu Fenerbahçe dahil hiçbir İstanbul kulübüne satmama kararlılığını sürdürüyor. Yönetimin bu net tavrının arkasında, geçmişte yaşanan "Uğurcan Çakır krizi" ve bu süreçte taraftarın zedelenen güveni yatıyor.






ONUACHU PARAYA DÖNÜŞTÜRMEK İSTİYOR

Ocak ayında lig tüm hızıyla devam ederken gelen Fenerbahçe ve Juventus'tan gelen cazip teklifleri geri çeviren Doğan, rakamı ne olursa olsun ezeli rakipleri güçlendirecek hiçbir transfere onay vermiyor.

Kulübün bazı değerlerinin parayla ölçülemeyeceğini savunan yönetim, kasaya girecek milyonlarca euro yerine kulübün onurlu duruşunu ve taraftarın kırılan güvenini tamir etmeyi öncelik olarak görüyor.






SUUDİ ARABİSTAN'DAN TEKLİFLER VAR

Trabzonspor'a geldiği geçen yaz büyük fedakarlıklar yapan ve bgemileri yakan Onuachu, artık bu özverinin ve kazandığı gol krallığının maddi karşılığını almak istiyor.

Kariyerinin zirvesinde ekonomik olarak büyük bir sıçrama yapmayı hedefleyen Nijeryalı golcü, ayrılığa sıcak bakıyor. Oyuncunun önünde özellikle astronomik kontratların havada uçuştuğu Suudi Arabistan seçeneği ciddi bir ihtimal olarak masada duruyor.






ONUACHU'YU ZAM DA SÖZ KONUSU

Ancak Trabzonspor yönetimi de yıldız golcüsünü kaybetmek istemiyor; bu doğrultuda oyuncunun geçmişteki vefasına karşılık vermek ve onu takımda tutmak adına maaşına ciddi bir zam yaparak yeni bir teklif sunmaya hazırlanıyor.
Trabzonspor için bu transfer süreci, sadece bir oyuncu satışı değil, camianın geleceğe yönelik vizyonunu belirleyen tarihi bir dönemeç niteliği taşıyor.






OMURGA BOZULMASIN İSTENİYOR

"Trabzonspor'un pazarı İstanbul değil, Avrupa ve dünya olmalıdır" mottosuyla hareket eden bordo-mavili yönetim, rakiplerini kendi elleriyle besleyen bir kulüp olmayı reddediyor.

Taraftarın güvenini en büyük sermaye olarak gören yönetim, geçici mali kazançlar yerine yıllarca unutulmayacak bir omurgayı inşa etmeyi hedefliyor. Trabzonspor, paranın gücüne karşı kulüp kültürünü ve onurunu savunarak bu dik duruşundan geri adım atmayacağını tüm futbol kamuoyuna bir kez daha ilan ediyor.

Elio Pino Hakan Safi ile görüştü Okan Buruk, Icardi'yi sildi

Okan Buruk’un uzun süredir kadroda düşünmediği Mauro Icardi ile Galatasaray’ın yolları resmen ayrıldı

18.07.2026 13:24:00
Haber Merkezi
 
Elio Pino Hakan Safi ile görüştü Okan Buruk, Icardi'yi sildi
Elio Pino Hakan Safi ile görüştü Okan Buruk, Icardi'yi sildi
Okan Buruk'un uzun süredir kadroda düşünmediği Mauro Icardi ile Galatasaray'ın yolları resmen ayrıldı! Ayrılığın perde arkasında Arjantinli golcünün "Beni Fenerbahçe havada kapar" resti ve menajerinin Fenerbahçe cephesiyle yaptığı gizli görüşme yatarken; Icardi'nin Türkiye'de kalma ısrarının altından ise kızlarının velayet davasını kaybetmeme mücadelesi çıktı.






Galatasaray'da Mauro Icardi dönemi resmen kapandı. Teknik direktör Okan Buruk'un uzun süredir kadroda düşünmediği ve B planını hazır tuttuğu Arjantinli golcüyle yollar ayrıldı. Başkan Dursun Özbek, yüksek bonservis maliyetleri ve taraftar sevgisi nedeniyle yıldız oyuncuya bir şans daha vermek istese de kriz önlenemedi. İpleri koparan süreç ise Icardi'nin Buruk'a yönelik, "istemezsen ben de Fenerbahçe'ye giderim" tarzı resti oldu.






OKAN BURUK GÖRÜŞMEYİ ÖĞRENDİ

Ayrılığın perde arkasındaki en büyük kırılma, Icardi'nin menajeri Elio Letterio Pino ile Fenerbahçe başkan adayı Hakan Safi arasında gerçekleşen gizli zirve oldu.

Gazetemizinp gündeme getirdiği buluşmada, Safi'nin menajere "İmza atmak için acele etmeyin" mesajı verdiği iddia edildi. Menajer Pino bu habere sert şekilde alkol imalı yalanlama getirse de iddialar Okan Buruk'un kulağına gitti.






RIVER İDDİALARINA "SİRK" DEMİŞTİ

Deneyimli teknik adam, katıldığı bir canlı yayında gelen "Icardi'yi bir rakibiniz alsa üzülür müsünüz?" sorusuna, "Benle alakalı bir şey değil" yanıtını vererek oyuncuyu tamamen sildiğini ilan etti.

Menajer Pino'nun son dönemde çıkan River Plate iddialarına "medya sirki" diyerek savaş açması ve Türkiye'de kalma konusundaki panik halinin arkasındaki hukuki gerçek de ortaya çıktı.






KIZLARI İÇİN TÜRKİYE'DE KALACAK

Icardi, kızlarının velayet davasını Türkiye'de açtı. Yıldız futbolcu eğer Arjantin'e dönerse bu dava tamamen anlamını yitirecek. İtalya veya başka bir ülkeye gitmesi durumunda ise tüm hukuki süreç sil baştan başlayacak.

Hukuki zorunluluklar nedeniyle Türkiye'de kalmaya mecbur olan Icardi'nin, Galatasaray defterini kapattıktan sonraki yeni rotası büyük ihtimalle yeniden Süper Lig olacak.

Muriqi ve Ake var, Greenwood yok!


 
Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu için UEFA'ya bildirdiği 25 kişilik kadroda hareketli saatler yaşandı. Yeni transferlerden Vedat Muriqi ve Nathan Ake listede kendilerine yer bulurken; lisans işlemleri yetişmeyen Mason Greenwood ile Dünya Kupası'ndaki N'Golo Kante kadroya dahil edilmedi. İngiliz yıldız Greenwood için Gornik maçından 24 saat öncesine kadar yapılacak son dakika hamlesi bekleniyor.

18.07.2026 11:24:00 / Güncelleme: 18.07.2026 11:30:29
Haber Merkezi
 
 Muriqi ve Ake var, Greenwood yok!
 Muriqi ve Ake var, Greenwood yok!

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu için 25 kişilik oyuncu kadrosunu resmi olarak UEFA'ya bildirdi. Büyük bir heyecanla basın toplantısı yapılarak kamuoyuna tanıtılan Mason Greenwood, resmi kayıtların 16 Temmuz Perşembe gecesi saat 23.59'a kadar yetiştirilememesi nedeniyle bu listede yer almadı. İngiliz yıldız için henüz KAP'a resmi bir açıklama gönderilmediği gibi, TFF'nin resmi internet sitesinde de lisans kaydı oluşturulamadı.







Son bir ihtimal daha var

Ancak sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandıracak geri sayım tamamen bitmiş değil. UEFA kuralları gereği, turnuvadaki ilk resmi mücadele olan Polonya ekibi Gornik Zabrze maçından önceki son 24 saate kadar listede 2 isim değiştirme hakkı bulunuyor. Fenerbahçe yönetimi, bu kısa süre zarfında idari prosedürleri eksiksiz tamamlayarak İngiliz oyuncunun lisansını çıkartmayı ve ismini kadroya dahil etmeyi hedefliyor.







Muriqi  tamam

Listenin en dikkat çekici ve doyurucu detayı ise hücum hattındaki yeni santrfor hamlesi oldu. Fenerbahçe'nin transfer ettiği ancak sakatlığı nedeniyle idmanlara çıkamayan Vedat Muriqi'nin adı, UEFA'ya gönderilen 25 kişilik resmi listede yer aldığı gelen bilgiler arasında. Kosovalı golcünün ilk karşılaşmada süre alması zor görünse de, teknik heyet oyuncuyu rövanş mücadelesine yetiştirmek için adeta zamanla yarışıyor.






Ake de listede

Sarı-lacivertlilerin savunma ve oyun kurma gücünü katlayacak bir diğer dünya yıldızı Nathan Ake de bildirilen resmi kadroda kendine yer bulduğu belirtildi. Hollandalı savunmacının listede bulunması, Gornik eşleşmesi öncesinde teknik ekibin elini fazlasıyla güçlendirdi.







Kante de yok

25 kişilik kadroda bu akşam Fransa Milli Takımı'yla Dünya Kupası 3.'lük maçında yer alması beklenen N'Golo Kante'nin isminin de yer almadığı da öğrenildi.

Nathan Ake'den Ederson'a sitem

Fenerbahçe'nin yeni transferi Nathan Aké'nin, sarı-lacivertli kulübe gelmesinde eski takım arkadaşı Ederson'un rol oynadığını açıklaması, ikilinin Manchester City dönemindeki eski defterleri açtı

18.07.2026 10:30:00 / Güncelleme: 18.07.2026 10:39:32
Haber Merkezi
 
Nathan Ake'den Ederson'a sitem
Nathan Ake'den Ederson'a sitem
Fenerbahçe'nin yeni transferi Nathan Aké'nin, sarı-lacivertli kulübe gelmesinde eski takım arkadaşı Ederson'un rol oynadığını açıklaması, ikilinin Manchester City dönemindeki eski defterleri açtı.

Saha içinde Ederson'un aldığı riskler yüzünden büyük stres yaşadığını gizlemeyen ve zaman zaman Brezilyalı kaleciyle sert iletişim kazalarıyla gündeme gelen Aké'nin bu transfer itirafı, Manchester'daki tatlı sert geçmişi yeniden spot ışıklarının altına taşıdı.







Nathan Aké, imza sonrası yaptığı açıklamada Fenerbahçe kulübe gelmesinde Manchester City'den eski takım arkadaşı Ederson'un referansının büyük rol oynadığını belirtti.

Hollandalı stoper, Ederson'un kendisine İstanbul ve taraftar hakkında harika şeyler söylediğini iddia etse de, onun hakkında yaptığı açıklamalar akıllarda soru işaretleri bıraktı.







EDERSON KENDİSİ AYRILMAK İSTİYOR AMA

Çünkü Ederson son maçta kendisini yumruk şova çağıran taraftara gider yapmış, daha sonra da eşinin de bastırmasyla  Fenerbahçe'den ayrılmak istediğini kulübe iletmişti. Sarı-lacivertlilerde tek umut Başkan Aziz Yıldırım'ın, Ederson'u kalmaya ikna etmesi... yoksa sarı-lacivertliler yeni bir kaleci aramaya başlayacak.







EDERSON İÇİN "TAM BİR ÇILGIN" DEDİ

Ake'ye dönersek... ikilinin Manchester City dönemine bakıldığında, Aké'nin Ederson'un oyun tarzına yönelik tatlı sert eleştirileri dikkat çekiyor. Kasım 2022'de verdiği bir demeçte Ederson için "Tam bir çılgın, bazen kaleci olduğunu unutuyor" diyen Aké, başarılı eldivenin bir orta saha gibi oynamaya çalışarak gereksiz riskler aldığını ve bu durumun savunma oyuncuları üzerinde ekstra stres yarattığını itiraf etmişti.







NATHAN AKE ÇOK FAZLA ELEŞTİRDİ

Saha içi gerilimler sadece bununla da sınırlı kalmadı. Nisan 2024'te Real Madrid ve Crystal Palace maçlarının ardından konuşan Aké, isim vermeden doğrudan kaleci-savunma ilişkisindeki iletişim kopukluklarına değinmişti.

İngiliz basınının, Ederson'un kalesini zamansız terk etmesine bir sitem olarak yorumladığı bu açıklamada Hollandalı oyuncu, "İletişim koparsa arkada büyük gedikler veriyoruz, tam bir netliğe ihtiyacımız var" sözleriyle yaşanan krizi açıkça ortaya koymuştu.







SAHA İÇİNDE SÜREKLİ TARTIŞTILAR

Pep Guardiola'nın hataya yer vermeyen sisteminde, Ederson'un agresif yapısı ve yenilen gollerin ardından Aké'ye saha içinde el-kol hareketleriyle verdiği sert tepkiler de sıkça kameralara yansımıştı.

Kritik maçların ardından soyunma odasına giderken yaşanan hararetli taktiksel tartışmalar, ikili arasında her zaman yüksek tansiyonlu bir çalışma ilişkisi olduğunu gösterdi.

İKİLİ FENERBAHÇE İÇİN ÇALIŞACAK

Sonuç olarak saha içinde zaman zaman birbirlerine sert çıksalar ve Ederson'un fütursuz riskleri Aké üzerinde büyük bir baskı oluştursa da aralarındaki bağ City sonrasında da kopmadı. Saha içi anlaşmazlıkları ve anlık adrenalin patlamalarını geride bırakan ikili, şimdi Fenerbahçe çatısı altında yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş, Oğuz Aydın'da ısrarcı


 
Beşiktaş, Fenerbahçe forması giyen Oğuz Aydın'ı kadrosuna katmak istiyor. İki kulübün gelecek hafta resmi şekilde pazarlık yapmaları bekleniyor.

17.07.2026 16:54:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş, Oğuz Aydın'da ısrarcı
Beşiktaş, Oğuz Aydın'da ısrarcı

Beşiktaş, kanat alternatiflerini artırmak ve yerli havuzunu güçlendirmek için Oğuz Aydın'ı istiyor. 25 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile 30 Haziran 2028'e kadar sözleşmesi var. Oğuz beklediği forma şanslarını bulamamıştı. Ancak İsmail Kartal sonrasında durumunun ne olacağı merak ediliyordu.







Satın alma opsiyonlu

Kartal, oyuncuyla ilgili kararını birkaç gün içinde verecek. Fakat Beşiktaş'ın her koşulda gelecek hafta resmi şekilde pazarlıklara başlayacağı öğrenildi. Bugüne kadar Oğuz ilgisi "sözlü" şekildeydi... Siyah-Beyazlılar'ın satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapmayı düşündüğü konuşuluyor.







Merakla bekleniyor

Yeni haftada iki ezeli rakip arasında yapılacak pazarlıkların sonucu merakla bekleniyor. 1.83 boyundaki futbolcu, Fenerbahçe'de tüm kulvarlarda 69 karşılaşmaya çıktı. 7 gol ve 12 asist üretti. Oğuz, 2024 yazında Alanyaspor'dan 6 milyon euro karşılığında transfer edilmişti. O dönemde Galatasaray'ın da milli oyuncuya ilgisi vardı.

Galatasaray, Real'in iki yıldızına göz koydu

Galatasaray kanat bölgesine mutlaka takviye yapacak. Ve alternatiflerden ikisi Real Madrid forması giyiyor: Brahim Diaz-Franco Mastantuono

17.07.2026 15:36:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray, Real'in iki yıldızına göz koydu
Galatasaray, Real'in iki yıldızına göz koydu
Galatasaray'da devre arasında kiralanan Noa Lang ve Yaser Asprilla'nın satın alma opsiyonları kullanılmamıştı. Sarı-Kırmızılılar, uzun sürecek sezon ve Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle kanat bölgesine takviye yapacak. Ve listenin ilk 2 sırasını Real Madridli futbolcular oluşturuyor: Brahim Diaz-Franco Mastantuono...






DİAZ'IN MUKAVELE SÜRESİ

Sağ kanat, sol kanat ve 10 numarada görev yapabilen Brahim Diaz'ın olası transferi ya bonservis bedeliyle ya da zorunlu satın alma maddesiyle olacak. Çünkü Faslı yıldızın Real Madrid'deki mukavelesi 30 Haziran 2027'de bitiyor. Süre açısından normal bir kiralama söz konusu değil...






PEK SICAK BAKMIYOR

26 yaşındaki futbolcu, Teknik Direktör Mourinho'yla görüştükten sonra kesin kararını verecek. Galatasaray bir yandan da 18 yaşındaki Arjantinli kanat oyuncusu Franco Mastantuono'yu yedekte tutuyor. 1.78 boyundaki futbolcunun, Türkiye seçeneğine çok sıcak bakmadığı öğrenildi.

Eğer ikna edilebilirse, Cim-Bom, Real Madrid'e kiralama teklifi sunacak. Ancak önceliğin Brahim Diaz'da olduğunu belirtmek gerekiyor...

Mohamed Salah için 'üç büyükler meydan savaşı' başladı

Liverpool ile sözleşmesi sona eren 34 yaşındaki Mohamed Salah, transfer piyasasını sallamaya devam ediyor
 

17.07.2026 15:10:00
Haber Merkezi
 
Mohamed Salah için 'üç büyükler meydan savaşı' başladı
Mohamed Salah için 'üç büyükler meydan savaşı' başladı
Liverpool defterini kapatan 34 yaşındaki Mısırlı süper solak Mohamed Salah, transfer piyasasının merkez üssü haline geldi! Tıpkı Mason Greenwood sürecinde olduğu gibi, menajeri Ramy Abbas'ın İstanbul'da adeta yapay bir "transfer borsası" kurduğu iddia ediliyor. Arkasına sosyal medyanın gücünü alan Abbas; Suudi Arabistan'dan gelen astronomik teklifleri cebinde tutarak hem Avrupa kupaları cazibesi hem de ciddi ekonomik güç sunan Süper Lig'in Üç Büyükler'ini yokluyor.






Liverpool ile sözleşmesi sona eren ve serbest oyuncu statüsüne geçen 34 yaşındaki Mısırlı dünya yıldızı Mohamed Salah, transfer piyasasını sallamaya devam ediyor.






Mısırlı gazeteci Hamada İsmail'in, Salah'a Fenerbahçe forması giydirip "Hayırlı olsun" mesajıyla paylaşması sosyal medyada adeta bomba etkisi yarattı.






GREENWOOD GİBİ BORSA KURULDU

9 yıllık İngiltere kariyerini noktalayan efsane golcünün yeni rotasının Türkiye olabileceği yönündeki tartışmalar ise zirveye ulaştı.

İddiaların merkezinde ise Salah'ın menajeri Ramy Abbas yer alıyor. Tıpkı Mason Greenwood'un Fenerbahçe'ye transferi sürecinde olduğu gibi, Abbas'ın da sosyal medyayı arkasına alarak yapay bir "transfer borsası" kurduğu konuşuluyor.






SUUDİ ARABİSTAN TEKLİFLERİ VAR

Beşiktaş cephesinde, Başkan Serdal Adalı'nın Trossard transferi sırasında bu dedikoduları kesin bir dille yalanlamasına rağmen, Salah'ın Beşiktaş'a gelmek istediği yönündeki iddialar sosyal medyada inatla sıcak tutuluyor.

Menajer Ramy Abbas'ın İstanbul'da görülmesi ise tesadüf değil. Suudi Arabistan'dan gelen devasa teklifleri cebinde tutan Abbas, "evet" demeden önce İstanbul'un Üç Büyükler'ini (Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray) yokluyor.






SÜPER LİG'DEN TAKIM ARIYOR

Çünkü Türk kulüpleri hem ekonomik olarak Suudi Arabistan'a yakın rakamlar sunabiliyor hem de oyuncuya Avrupa kupalarında mücadele etme cazibesi sunuyor.

Şu an için ne oyuncu kanadından ne de Süper Lig devlerinden resmi bir anlaşma açıklaması gelmedi. Ancak menajer Abbas'ın Türkiye'deki temasları ve kulüplerin bu tarihi fırsat için arka plandaki hareketliliği, transfer kazanının daha uzun süre kaynayacağını gösteriyor.

Galatasaray'da Davinson Sanchez'in yerine Cristian Romero

Galatasaray'da Davinson Sanchez defteri kapanmak üzere

17.07.2026 14:50:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray'da Davinson Sanchez'in yerine Cristian Romero
Galatasaray'da Davinson Sanchez'in yerine Cristian Romero
Galatasaray'da savunma operasyonu devam ediyor! Serie A ekiplerinin 30-35 milyon euro'luk astronomik tekliflerle kapısını çaldığı Davinson Sanchez, İtalya rüyası için ayrılık kararı aldı. Bu şok gelişme sonrası sarsılan sarı-kırmızılıların önüne ise rüya gibi bir piyango düştü: Dünya Kupası'ndaki "Falkland" pankartı nedeniyle İngiltere'de istenmeyen adam ilan edilen Tottenham kaptanı Cristian Romero için düğmeye basıldı.






Galatasaray'da Davinson Sanchez defteri kapanmak üzere. İtalya Serie A ekibi Como, Kolombiyalı stoperi ısrarla kadrosuna katmak istiyor. Inter'in de devrede olduğu transfer sürecinde 30-35 milyon euro seviyesinde rakamlar konuşuluyor.






Okan Buruk ve yönetimin oyuncuyu bırakma niyeti olmasa da Davinson, kariyerinin son büyük sözleşmesine imza atmayı ve Como Gölü çevresinde yaşamayı hedefliyor. Bu ısrar üzerine sarı-kırmızılılar stoper arayışlarına resmen başladı.






TOMORI VE GADOU İSİMLERİ GÜNDEMDE

Savunma hattını güvenceye almak isteyen Galatasaray'da ilk etapta iki farklı isim gündeme geldi. Başkan Dursun Özbek, Milan'ın yollarını ayırmak istediği daha önce Okan Buruk'un da geniş listeye yazdığı Fikayo Tomori'yi kadroya katmak isterken, teknik direktör Okan Buruk'un tercihi ise genç yetenek Joane Gadou. Ancak bu süreçte sarı-kırmızılı yönetimin önüne, tüm planları değiştirecek adeta bir piyango transfer fırsatı düştü.






İNGİLİZLER ROMERO'YU BARINDIRMAZ

Dünya Kupası yarı finalinde Arjantin'in İngiltere'yi elemesinin ardından Cristian Romero, Ada'da "istenmeyen adam" ilan edildi.

Karşılaşma sonrasında "Malvinas (Falkland Adaları) Arjantin'indir" yazılı pankartı açan oyuncular arasında yer alan Tottenham kaptanının, kulübü tarafından satılmak zorunda kalacağı konuşuluyor. Çünkü Arjantin'le yaşanan Falkland Savaşı iki ülke arasında hala daha çok büyük çekişme konusu. Bu pankart yüzünden Romero'nun, İngiltere'de barındırılmayacağı iddia ediliyor.






MENAJERİ PALERMO, GARDI'NİN KANKASI

Yaşanan bu sıcak kriz üzerine Okan Buruk, Arjantinli yıldız savunmacının durumunun derhal araştırılmasını talep etti.






Galatasaray'ın bu rüya transferdeki en büyük gücü ise menajer ilişkileri olacak. Cristian Romero'nun menajeri Ciro Palermo'nun, sarı-kırmızılıların transfer operasyonlarını yürüten George Gardi ile çok yakın arkadaş olması süreci hızlandırıyor.

Davinson'un ayrılık talebiyle sarsılan Aslan, Romero piyangosuyla savunma hattında tarihi bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

Vedat Muriqi, Gornik'e karşı sahada mı? Belli oldu

Fenerbahçe'nin yeni transferi Vedat Muriqi, hazırlık kampında sakatlanmıştı. Kanarya, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Gornik'i ağırlayacak. Peki Kosovalı santrforun 21 Temmuz'daki mücadelede forma giyme şansı var mı?

17.07.2026 14:34:00
Haber Merkezi
 
Vedat Muriqi, Gornik'e karşı sahada mı? Belli oldu
Vedat Muriqi, Gornik'e karşı sahada mı? Belli oldu
Fenerbahçe, Mallorca'ya 15.5 milyon euro ödeyerek Vedat Muriqi hamlesini tamamlamıştı. Kosovalı golcü seneler sonra Sarı-Lacivertliler'e döndü. 30 Haziran 2029 tarihine kadar da mukavele imzaladı. Ancak 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu, hazırlık kampında alt baldırında sakatlık yaşadı.






İLK 11 MÜMKÜN DEĞİL

Sarı-Lacivertliler, 21 Temmuz'da Gornik Zabrze Kulübü'nü konuk edecek. Vedat'ın Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk sınavında forma giyip giyemeyeceği ise merak ediliyor. Öncelikle şunu belirtmekte fayda var: 1.94 boyundaki santrforun, sahaya 11'de çıkma ihtimali bulunmuyor.






BELKİ KULÜBEDE OLACAK

Normal koşullarda Vedat Muriqi bu ay sonuna kadar tamamen hazır olmayacaktı. Ancak tedavisinin iyi gittiği belirtildi. Gornik karşılaşması öncesinde Kosovalı oyuncu tekrar ayrıntılı kontrollere sokulacak. Eğer raporlar olumlu çıkarsa, yedek kulübesinde yer alması bekleniyor. Aksi durumda kadroya alınmayacak.

Okan Buruk'un Singo inadı

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli savunma oyuncusu Wilfried Singo'yla bazı Avrupa ekipleri ilgileniyor. Ancak Teknik Direktör Okan Buruk, konuyla ilgili kararını yönetime iletti.
 

17.07.2026 14:30:00
Haber Merkezi
 
Okan Buruk'un Singo inadı
Okan Buruk'un Singo inadı
Galatasaray, geride bıraktığımız sezonun başında Monaco'ya 30.77 milyon euro ödeyerek Wilfried Singo'yu kadrosuna katmıştı. 1.90 boyundaki savunmacıyla 30 Haziran 2030 tarihine kadar mukavele yapıldı. Singo sağlıklıyken çok iyi maçlar çıkardı. Sorun şu ki; çok sık sakatlık problemi yaşadı.






KADRODA TUTULMALI

Dünya Kupası'nda da sorun devam etti. Buna rağmen bazı Avrupa ekipleri, 25 yaşındaki oyuncuyu istiyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ise yönetimle görüşme gerçekleştirdi. Buruk, çok yüksek bir teklif gelmemesi halinde Singo'nun kesinlikle kadroda tutulmasını talep etti.






BULMAK ÇOK ZOR

Başarılı çalıştırıcı, geçtiğimiz günlerde Wilfried Singo'yla ilgili, "Onun gibi bir futbolcu bulmak gerçekten zor. Çok farklı özellikleri var" demişti. Oyuncunun transferini de Okan Buruk özellikle istemişti. Buruk, bu sezon Singo'nun ciddi bir çıkış yakalayabileceğini düşünüyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.