logo
17 NİSAN 2026

Eskişehirli sporcu 7. kez Avrupa şampiyonu oldu

Anadolu Üniversitesi Sporcusu olan Dünya ve Avrupa taekwondo şampiyonu Gülsena Karakuyulu, Polonya'da düzenlenen ve 20'den fazla ülkenin katıldığı şampiyonada 7. kez Avrupa Şampiyonu oldu

24.08.2025 11:57:00 / Güncelleme: 24.08.2025 11:59:50
İhlas Haber Ajansı
Anadolu Üniversitesi Sporcusu olan Dünya ve Avrupa taekwondo şampiyonu Gülsena Karakuyulu, Polonya'da düzenlenen ve 20'den fazla ülkenin katıldığı şampiyonada 7. kez Avrupa Şampiyonu oldu.



Anadolu Üniversitesi sporcusu olan Dünya ve Avrupa taekwondo şampiyonu Gülsena Karakuyulu, 22-25 Ağustos tarihleri arasında Polonya'nın Varşova kentinde düzenlenen Avrupa Üniversiteler Şampiyonası'na katıldı.

20'den fazla ülkenin katıldığı şampiyonada mücadele eden Karakuyulu, burada rakiplerinden daha iyi bir performans sergileyerek 7. kez Avrupa şampiyonluğunu kazandı. Sporcu, mutluluğunu Anadolu Üniversitesi Taekwondo Takımı Sorumlusu Yıldırım Gezer, ailesi ve arkadaşlarıyla paylaştı. Şampiyonanın 2.'si ise başka bir Türk sporcu Rabia Nur Balmuk oldu.

Süper Lig'de 30. hafta heyecanı yarın başlayacak

Haftanın açılış mücadelelerinde Fenerbahçe sahasında Çaykur Rizespor'u, Hesap.com Antalyaspor da evinde TÜMOSAN Konyaspor'u ağırlayacak

16.04.2026 10:36:00
AA
Süper Lig'de 30. hafta heyecanı yarın başlayacak
Süper Lig'de 30. hafta heyecanı yarın başlayacak
Haftanın açılış mücadelelerinde Fenerbahçe sahasında Çaykur Rizespor'u, Hesap.com Antalyaspor da evinde TÜMOSAN Konyaspor'u ağırlayacak. İki karşılaşma da saat 20.00'de başlayacak.

Türkiye Futbol Federasyonunun açıklamasına göre ligde 30. haftanın programı şöyle:

Yarın:



20.00 Hesap.com Antalyaspor-TÜMOSAN Konyaspor (Corendon Airlines Park Antalya)

20.00 Fenerbahçe-Çaykur Rizespor (Chobani)

18 Nisan Cumartesi:

14.30 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük-ikas Eyüpspor (Atatürk Olimpiyat)

17.00 Kocaelispor-Göztepe (Turka Araç Muayene Kocaeli)

20.00 Natura Dünyası Gençlerbirliği-Galatasaray (Eryaman)

19 Nisan Pazar:

14.30 Kasımpaşa-Corendon Alanyaspor (Recep Tayyip Erdoğan)

17.00 Samsunspor-Beşiktaş (Samsun Yeni 19 Mayıs)

20.00 Trabzonspor-RAMS Başakşehir (Papara Park)

20 Nisan Pazartesi:

20.00 Gaziantep FK-Zecorner Kayserispor (Gaziantep)

Fenerbahçe'nin konuğu Çaykur Rizespor

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında yarın Çaykur Rizespor'u ağırlayacak

16.04.2026 10:35:00
AA
Fenerbahçe'nin konuğu Çaykur Rizespor
Fenerbahçe'nin konuğu Çaykur Rizespor
Chobani Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak.

Ligde son 3 maçını kazanan teknik direktör Domenico Tedesco yönetimindeki Fenerbahçe, haftaya 66 puanla 2. sırada girdi.

Zirvede yer alan Galatasaray'ın 2 puan gerisinde bulunan sarı-lacivertli ekip, yarın kazanması halinde maç fazlasıyla liderlik koltuğunu oturacak.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan müsabakayı Fenerbahçe 5-2'lik skorla kazanmıştı.

2 eksik

Fenerbahçe, karşılaşmaya 2 oyuncusundan yoksun çıkacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan Marco Asensio ile henüz hazır olmayan Edson Alvarez, maçta forma giyemeyecek.

Sakatlığını atlatan İsmail Yüksek'in ise maç kadrosunda olması bekleniyor.

Derbi öncesi 7 isim ceza sınırında

Fenerbahçe'de Çaykur Rizespor maçı öncesinde 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sarı-lacivertlilerde Nelson Semedo, Dorgeles Nene, Archie Brown, Anthony Musaba, Mert Müldür, Kerem Aktürkoğlu ve Matteo Guendouzi, kart görmeleri durumunda 31. haftadaki Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

Burak Yılmaz iyi başladı, kötü devam etti

Gaziantep FK'de 234 günlük görev süresinde 27 lig maçına çıkan teknik direktör Burak Yılmaz, kırmızı-siyahlılarda 8 galibiyet, 10 beraberlik, 9 mağlubiyet yaşadı

16.04.2026 10:25:00
Haber Merkezi
Burak Yılmaz iyi başladı, kötü devam etti
Burak Yılmaz iyi başladı, kötü devam etti
Gaziantep FK'de 234 günlük görev süresinde 27 lig maçına çıkan teknik direktör Burak Yılmaz, kırmızı-siyahlılarda 8 galibiyet, 10 beraberlik, 9 mağlubiyet yaşadı.

Trendyol Süper Lig'in 2025-26 sezonuna teknik direktör İsmet Taşdemir ile başlayan, Gaziantep FK yönetimi, ilk 2 maçtaki kötü sonuçların ardından 19 Ağustos 2025'te bu göreve Burak Yılmaz'ı getirdi.

Sezonun ilk iki maçında golü ve puanı bulunmayan Gaziantep ekibiyle anlaşan Burak Yılmaz, transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala kadroya kattığı isimlerle takımı güçlendirdi.

İyi başladı, kötü devam etti

Takımın başında ilk maçta taraftarı önünde ligin 3. haftasında Gençlerbirliği'ni 2-1 yenerek başlayan Yılmaz, devam eden haftalarda 4 galibiyet 2 beraberlik alarak ilk 7 maçını namağlup tamamladı ve iyi bir başlangıç yaptı.

Ligin 10. haftasında evinde Fenerbahçe'ye 4-0 yenilen Güneydoğu temsilcisi ilk kez Yılmaz yönetiminde bir karşılaşmayı gol atamadan tamamladı.

Yılmaz, ligin 16. haftasında iç sahada Göztepe'ye 1-0 mağlup olmasının ardından takımdan istifa etti.

Geride bıraktığı 118 günlük görev süresinde 14 lig maçına çıkan Burak Yılmaz, kırmızı-siyahlılarda 6 galibiyet, 5 beraberlik, 3 mağlubiyet yaşadı.

İlk ayrılık 4 gün sürdü

Gaziantep ekibiyle, 4 günlük ayrılığın ardından 19 Aralık 2025'te sezon sonuna kadar yeniden anlaşan Yılmaz, başlangıçta gösterdiği başarılı performansını sürdüremedi.

Ligin 17. haftasında takımın başında tekrar karşılaşmaya çıkan Yılmaz, deplasmanda RAMS Başakşehir'e 5-1 yenildi.

Devam eden haftalarda istikrarsız bir görüntü çizen Güneydoğu temsilcisi, oynadığı 12 karşılaşmada 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyetle sahadan ayrıldı.

Gaziantep FK'de toplamda 234 gün görev alan ve 27 lig maçına çıkan Yılmaz, 8 galibiyet, 10 beraberlik ve 9 mağlubiyetle maç başı 1,25 puan ortalaması yakaladı.

Yılmaz, daha önce görev aldığı Beşiktaş'ta 1, Kayserispor'da 0,90 ve Kasımpaşa'da 1,38 puan ortalaması elde etmişti.

Adana'nın futbol takımları eski günlerini arıyor

Türk futbolunun köklü şehirlerinden Adana'nın iki önemli temsilcisi Adana Demirspor ve Adanaspor, son yıllarda yaşadığı sportif ve ekonomik sorunlar nedeniyle eski başarılı günlerini arıyor

16.04.2026 10:23:00
AA
Adana'nın futbol takımları eski günlerini arıyor
Adana'nın futbol takımları eski günlerini arıyor
Türk futbolunun köklü şehirlerinden Adana'nın iki önemli temsilcisi Adana Demirspor ve Adanaspor, son yıllarda yaşadığı sportif ve ekonomik sorunlar nedeniyle eski başarılı günlerini arıyor.

Süper Lig'den 2024-2025 sezonunda düşen Adana Demirspor, bu sezon mücadele ettiği Trendyol 1. Lig'de de tutunamadı ve bitime haftalar kala 2. Lig'e düşmekten kurtulamadı.

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Adanaspor ise son sıralarda kalarak 3. Lig'e düşen takımlar arasında yer aldı.

Adana Demirspor'a 63 puan silme cezası
Adana Demirspor, son olarak 2020-2021 sezonunda 1. Lig'i şampiyon tamamlayarak 26 yıl sonra Süper Lig'e yükselme başarısı gösterdi.

Akdeniz ekibi, Süper Lig'deki ilk sezonunda oynadığı güzel oyun ve başarısıyla dikkati çekse de sezonu 9. sırada tamamladı.

Daha sonra 2022-2023 sezonunu 69 puanla 4'üncü bitiren mavi-lacivertli ekip, bir sonraki sezon tarihinde ilk kez katılma başarısı gösterdiği Avrupa Konferans Ligi elemelerinde Romanya ekibi CFR Cluj ile Hırvat temsilcisi Osijek'i saf dışı bıraktı ancak Belçika temsilcisi Genk'e elendi.

Avrupa Konferans Ligi maçları sonrası toparlanamayan Adana Demirspor, 2023-2024 sezonunu 44 puanla 12'nci, 2024-2025'i de 2 puanla 19'uncu sırada tamamladı ve Süper Lig'e veda etti.

Bu sezon Trendyol 1. Lig'de çıktığı 35 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 31 mağlubiyet yaşayan mavi-lacivertliler, FIFA'nın 63 puan silme cezası nedeniyle -57 puanla son sıraya "demir" attı.

Şimşekler Grubu Taraftar Derneği Başkanı Ertan Zeybek, bu sezon da ligden düşmesi kesinleşen Adana Demirspor'un hisselerini eski başkan Ali Sancak'tan devraldı ve kulübün finansal olarak ayağa kaldırılarak borçlarının kapatılması için projeler hayata geçirdi.

Adanaspor'un istikrarsız performansı

Adanaspor da son olarak 1. Lig'de 2015-2016 sezonunu şampiyon tamamlayarak 9 yıl sonra Süper Lig'e yükseldi.

Burada başarılı olamayan Akdeniz ekibi, 2016-2017 sezonunu topladığı 25 puanla 18'inci sırada bitirdi ve yeniden alt lige düştü.

Turuncu-beyazlı ekip, 8 sezon mücadele ettiği 1. Lig'de de istikrarsız bir performans sergiledi.

Sık sık teknik direktör değişiklikleri yapan ancak istikrarı sağlayamayan Adanaspor, 2024-2025 sezonunu 19'uncu sırada bitirerek 2. Lig'e düştü.

Adanaspor, bu sezon 2. Lig'de de istediği sonuçları alamadı ve 2. Lig Kırmızı Grup'ta son sıralardan kurtulamadı.

Ligde 32 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 28 mağlubiyet yaşayan turuncu-beyazlılar, FIFA'nın 9 puan silme cezası nedeniyle 1 puanla 17'nci sırada yer aldı.

Kentte geniş taraftar kitlesin bulunan iki kulübün, altyapı yatırımları, mali disiplin ve uzun vadeli sportif planlamayla eski başarılı günlerine dönmesi bekleniyor.

7 yaşında Türkiye şampiyonu oldu

Antalya'da düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası'nda 7 yaşındaki Zeynep Bilal Öztekin, üstün performansıyla Türkiye şampiyonu oldu

15.04.2026 12:37:00
İhlas Haber Ajansı
7 yaşında Türkiye şampiyonu oldu
7 yaşında Türkiye şampiyonu oldu
Antalya'da düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonası'nda 7 yaşındaki Zeynep Bilal Öztekin, üstün performansıyla Türkiye şampiyonu oldu. Daha önce katıldığı turnuvalarda 6 altın madalya kazanan Öztekin, "Rakiplerim benden büyüktü. Okul arkadaşlarım bile bunun zor olduğunu söylüyor, bana inanmıyordu. Ancak babam ve öğretmenim bana her zaman güvendi. Ben de pes etmedim ve sonunda Türkiye şampiyonu oldum" dedi.

Antalya'nın Kemer ilçesinde bulunan Daima Biz Spor Salonu'nda, 24-29 Mart 2026 tarihleri arasında Yeşilay Metin Demir Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası gerçekleştirildi. Şampiyonaya 59 ilden 468 kulübe bağlı toplam 5 bin 130 sporcu katılım sağladı. Yarışmada 7 yaşındaki Zeynep Bilal Öztekin, gösterdiği üstün performansla Türkiye birincisi olmayı başardı. Öztekin, daha önce katıldığı turnuvalarda 6 altın madalya kazandı. Elde ettiği son şampiyonlukla birlikte yükselen grafiğini sürdüren minik sporcu, gelecekte uluslararası arenada da önemli dereceler hedefliyor.

Zeynep Bilal Öztekin: "5 yaşında başladım, 7 yaşında şampiyon oldum"



Türkiye şampiyonu olan 7 yaşındaki Zeynep Bilal Öztekin, spora başlama sürecini anlatarak, "Bu spora 5 yaşında başladım. Babam benim spor yapmamı istedi ve beni Kadir öğretmenimle tanıştırdı. Yaklaşık 2 yıldır Kayseri'de çok çalışıyorum. Antrenmanlarım yoğun geçiyor ve öğretmenimin desteğiyle Türkiye şampiyonu oldum. İnşallah daha da başarılı olacağım" dedi.

"Kimse inanmadı ama vazgeçmedim"



Başarı yolculuğunda yaşadığı zorluklara da değinen Öztekin, "Başladığımda çok küçüktüm, kimse bana inanmıyordu. Rakiplerim benden büyüktü, okul arkadaşlarım bile zor olduğunu söylüyordu. Ama babam ve öğretmenim bana hep güvendi. Ben de pes etmedim ve sonunda Türkiye şampiyonu oldum. Onların desteği benim için çok önemliydi" ifadelerini kullandı.

"Tüm maçlarımı kazandım, son saniyede şampiyon oldum"



Şampiyona sürecini anlatan Zeynep Bilal Öztekin, "Daha önce katıldığım turnuvalarda 6 altın madalya kazandım. Bölge şampiyonasında da birinci oldum ve ardından Türkiye Şampiyonası'na katıldım. Tüm maçlarımı kazanarak finale çıktım. Finalde çok heyecanlandım ama son saniyeye kadar mücadele ettim. Bitime 1 saniye kala hocamın yönlendirmesiyle hamle yaptım ve şampiyon oldum. Çok mutlu ve gururluyum" diye konuştu.

Kadir Karakaş: "Çocuklara hedef koyup başarıya ulaştırıyoruz"

Antrenör Kadir Karakaş ise, Isparta Karatay'da görev yaptığını aktararak, İlimizdeki çocuklara destek oluyor, onlara hedefler koyarak bu doğrultuda yol göstermeye çalışıyoruz. Bizimle bu yolda yürümek isteyen sporcularımızla birlikte başarıdan başarıya koşuyoruz. Son 3 yılda önemli başarılara imza attık. En son katıldığımız Türkiye Minikler ve Yıldızlar Karate Şampiyonası'ndan 3 altın, 3 gümüş ve 3 bronz madalya ile döndük. Bu başarı hem bizi hem de ailelerimizi çok mutlu etti. Şimdi hedefimiz Balkan Şampiyonası. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için gece gündüz çalışıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Avrupa Ligi'nde yarı finalistler yarın belli olacak

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak.

15.04.2026 12:16:00
AA
Avrupa Ligi'nde yarı finalistler yarın belli olacak
Avrupa Ligi'nde yarı finalistler yarın belli olacak
UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final rövanş maçları yarın oynanacak.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki iki numaralı organizasyonunda yarı finale çıkan takımlar belli olacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde final maçı ise 20 Mayıs'ta İstanbul'un ev sahipliğinde Beşiktaş Park'ta yapılacak.

Ligde yarın oynayacak çeyrek final rövanş maçlarının (TSİ) programı şöyle:

19.45 Celta Vigo (İspanya)-Freiburg (Almanya) (0-3)

22.00 Nottingham Forest (İngiltere)-Porto (Portekiz) (1-1)

22.00 Aston Villa (İngiltere)-Bologna (İtalya) (3-1)

22.00 Real Betis (İspanya)-Braga (Portekiz) (1-1)

Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oluyor

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçları bugün başlayacak

14.04.2026 11:18:00
Haber Merkezi
Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oluyor
Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli oluyor
Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonunun çeyrek finallerinde bugün ve 15 Nisan Çarşamba günü 4 karşılaşma yapılacak.

Rakiplerini eleyen takımlar, adlarını yarı finale yazdıracak.

"Devler Ligi"nde çeyrek final rövanş maçlarının programı (TSİ) şöyle:



Bugün

22.00 Atletico Madrid (İspanya)-Barcelona (İspanya) (2-0)

22.00 Liverpool (İngiltere)-Paris Saint-Germain (Fransa) (0-2)

15 Nisan Çarşamba:

22.00 Arsenal (İngiltere)-Sporting (Portekiz) (1-0)

22.00 Bayern Münih (Almanya)-Real Madrid (İspanya) (2-1)

Leeds United, 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi

İngiltere Premier Lig'de Leeds United, Manchester United'ı 2-1 yenerek 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi

14.04.2026 11:13:00
AA
Leeds United, 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi
Leeds United, 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi
İngiltere Premier Lig'de Leeds United, Manchester United'ı 2-1 yenerek 45 yıl aradan sonra Old Trafford'da galip geldi.

İngiltere Premier Lig'in 32. haftasında oynanan karşılaşmada Leeds United, maçın 5. ve 29. dakikasında Noah Okafor'un golüyle 2-0 öne geçti.

Manchester United, 56. dakikada Lisandro Martinez'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalırken 69. dakikada Casemiro ile farkı 1'e indirdi.

Karşılaşma, Leeds United'ın 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

Bu sonuçla 15. sıradaki Leeds United, puanını 36 yaparken 3'üncü Manchester United, 55 puanda kaldı.

Sakaryaspor, 2. Lig'e düştü

Trendyol 1. Lig'in 35. haftasında sahasında Esenler Erokspor'a 2-1 mağlup olan Sakaryaspor, sezonun bitimine 3 hafta kala alt lige düştü

14.04.2026 11:10:00
AA
Sakaryaspor, 2. Lig'e düştü
Sakaryaspor, 2. Lig'e düştü
Trendyol 1. Lig'in 35. haftasında sahasında Esenler Erokspor'a 2-1 mağlup olan Sakaryaspor, sezonun bitimine 3 hafta kala alt lige düştü.

Trendyol 1. Lig'in 35. haftasında sahasında Esenler Erokspor'a 2-1 mağlup olan Sakaryaspor, sezonun bitimine 3 hafta kala alt lige düştü.

Sakarya temsilcisi, ligin üçüncüsü Esenler Erokspor ile Sakarya Yeni Atatürk Stadı'nda karşılaştı.

Karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılan Sakaryaspor'un sezonun bitimine 3 hafta kala Nesine 2. Lig'e düşmesi kesinleşti.

4 sezon aradan sonra 2. Lige düşen Sakaryaspor, bu sezon 35 maçta 8 galibiyet, 9 beraberlik, 18 mağlubiyet alarak 33 puan topladı.

Yeşil siyahlı ekip, 2021-22 sezonunda şampiyon olarak Trendyol 1. Lig'e yükselmişti.

Uğur Okur: "Oyuncu arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz"



Esenler Erokspor'un teknik direktörü Uğur Okur, oyuncularının, inançlarını ortaya koyduğunda ligin en iyi futbolunu oynayabileceklerini her maç üstüne koyarak gösterdiğini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Okur, Sakaryaspor'un direnç göstereceğini bildiklerini, ikinci yarıdaki değişiklikler ve oyuncuların ciddiyet ortaya koymasıyla maçı çevirdiklerini ifade etti.

Hayallerinin olduğunu dile getiren Okur, "Ulaşırız ulaşmayız ama son maça kadar bunun mücadelesini vereceğimizin sözünü bizi seven insanlara verebiliriz. Maçla ilgili söylenecek çok şey var. Maç gitti geldi. Belki böyle daha iyi oluyor. Daha iyi bir enerji ve bir sonraki maç için daha ciddi bir konsantrasyon. Herkese, oyuncu arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

İnançlarını koyduklarında bu ligin en iyi futbolunu oynayabileceklerini her maç üstüne koyarak gösteriyorlar. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Sakaryaspor'a da başarılar diliyorum. Onlar gerçekten ülkemizin göz bebeği takımlarından birisi. Yiğit düştüğü yerden bir şekilde kalkar. Önemli olan hayatın devam etmesi ve dersler alınması." diye konuştu.

Mustafa Dalcı: "Sorun ve sebepleri konuşmak şu an hiçbir şey ifade etmiyor. Çok üzgünüz"



Alınan bu mağlubiyetle sezon bitimine üç hafta kala 2. Lig'e düşmesi kesinleşen Sakaryaspor'un teknik direktörü Mustafa Dalcı üzgün olduklarını dile getirdi.

Dalcı, takımın düşüş sebeplerinin sorulması üzerine şu değerlendirmeyi yaptı:

"İçerdeki Sarıyer ile İstanbulspor, deplasmanda da Serik maçının kazanılması gerekiyordu. Bu üç maçı kazanmış olsaydık başka hikayeyle karşınızda olabilirdik. Bu maçları kazanamamak bu durumları yarattı. Dönüp arkaya bakıp sorun ve sebepleri konuşmak şu an hiçbir şey ifade etmiyor. Çok üzgünüz."

Mesut Bakkal: 'Süper Lig'e çıkmak için çok az bir zamanımız kaldı'

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Mesut Bakkal, kendileri için önemli olan Ümraniyespor maçını taraftarın da desteğiyle sorunsuz geçeceklerine emin olduğu söyleyerek, "4 puan avantajını kullanıp, bir an önce de bu işi bitirip, herkesin özlemle beklediği Süper Lig'e çıkmak için çok az bir zamanımız kaldı" dedi.

13.04.2026 11:40:00
İhlas Haber Ajansı
Mesut Bakkal: 'Süper Lig'e çıkmak için çok az bir zamanımız kaldı'
Mesut Bakkal: 'Süper Lig'e çıkmak için çok az bir zamanımız kaldı'
Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Mesut Bakkal, kendileri için önemli olan Ümraniyespor maçını taraftarın da desteğiyle sorunsuz geçeceklerine emin olduğu söyleyerek, "4 puan avantajını kullanıp, bir an önce de bu işi bitirip, herkesin özlemle beklediği Süper Lig'e çıkmak için çok az bir zamanımız kaldı" dedi.



Trendyol 1. Lig ekiplerinden Amed Sportif Faaliyetler, Trendyol 1. Lig'in 35. haftasında bugün sahasında Ümraniyespor ile karşılaşacak. Ligde 34 hafta sonunda 21 galibiyet, 8 beraberlik, 5 mağlubiyet alan Amed Sportif Faaliyetler, 72 puanla lider Erzurumspor'un gerisinde 2. sırada yer alıyor. İHA muhabirine açıklamalar yapan Teknik Direktör Mesut Bakkal, göreve geldiği günden beri her maçın kendileri için final olduğunun altını çizerek, "Bir sonraki maça bakmıyoruz. Bizim için önemli olan Ümraniye maçı. İnşallah onu da kazasız belasız, taraftarla birlikte geçeceğimize eminim. 4 puan avantajını kullanıp, bir an önce de bu işi bitirip, herkesin özlemle beklediği Süper Lig'e çıkmak için çok az bir zamanımız kaldı. Hep beraber bunun mücadelesini verip, çıkacağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

"Şampiyon olacağımıza inancımız tam"



Takımdaki eksikler hakkında bilgi veren Bakkal, "Hasan Ali'nin sakatlığı var, bir de Kahraman'ın ayağında problem var. Başka sakatlığımız yok. 3 günde bir maç oynamanın sıkıntısını yaşıyoruz. Şampiyonluğun coşkun oluşu bizi motive ediyor. Maç biletlerinin de bittiğini biliyoruz. İyi bir şekilde son 3 haftaya girip, devam edeceğiz. Şampiyon olacağımıza inancımız tam. Camianın da beklediği, taraftarın da beklediği mutlu sona ulaşacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

"Tribünlerin dolması, şehirde bayrakların asılması bizi motive ediyor"



Tek dertlerinin bir üst lige çıkmak olduğunu yineleyen tecrübeli teknik adam, "Maç biletlerinin bitmesi bizim için avantaj. O gücü arkamızda görerek devam etmek inanılmaz bir olay. Fazlasıyla bize yardımcı oldular, teşekkür de ediyoruz. Tüm camia şampiyonluğa kenetlenmiş durumda. 4 maçın 2'sini aldığımızda rahat bir şekilde çıkacağımızı düşünüyoruz. Camianın kenetlenmesi, tribünlerin dolması, şehirde bayrakların asılması bizi motive ediyor. Biz de oyuncu grubumuzla şunu diyoruz; 'Burayı yakaladıktan sonra bırakmak yok'. Mutlu sona ulaşırız. Diyarbakır'a Süper Lig yakışacak. Hem güzel şehir, hem güzel camia. İnşallah herkesin istediği Süper Lig'e hep beraber ulaşırız" ifadelerini kullandı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.