logo
16 MART 2026


Eto'o için Beşiktaş'a sert çıktı

Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, Samuel Eto'o'nun takımda kalmasını istediklerini belirtti

29.07.2016 00:00:00
Antalyaspor Kulübü Başkanı Ali Şafak Öztürk, Kamerunlu dünya yıldızı Samuel Eto'o'nun Beşiktaş ile anlaştığı yönünde söylentilere tepki gösterdi. Samuel Eto'o adının daha fazla konuşulmasını istemediklerini vurgulayan Öztürk, "Samuel Eto'o, bir ay önce olduğu gibi Antalyaspor'un futbolcusudur. Böyle de devam ettirmeyi düşünüyoruz. Biz takımda kalmasını istiyoruz" dedi.
"DOĞRU ŞEKİLDE YAPILMAYAN İLETİŞİM MEVCUT"
Eto'o'nun Beşiktaş ile görüşme yaptığı iddiaları hakkında Öztürk, Kamerunlu yıldızın Antalyaspor'un sözleşmeli futbolcusu olduğuna dikkati çekti. Öztürk, "Yapılan görüşme varsa doğru yoldan yapılmadı. Bizim de buna koyduğumuz tepki vardır. Bu Beşiktaş olur, başka kulüp olur. Doğru bir şekilde yapılmayan bir iletişim varsa ki burada da mevcuttur. Biz bu iletişimde böyle bir transfer ihtimalini bile düşünmeyiz. Biz Beşiktaş'ın Samuel Eto'o ile ilgili girişimini kabul etmeyi düşünmüyoruz. Eğer öyle bir iletişim olursa tabi. Hala kulübümüze ulaşmış teklif yoktur" dedi.

Eto'o, Beşiktaş'ı çok istiyor
Antalyaspor'un yıldızı Samuel Eto'o'nun Türkiye'deki haklarını elinde bulunduran menajer Metin Korkmaz, Kamerunlu'nun Beşiktaş'ı istediğini açıkladı. Samuel Eto'o'nun Türkiye'deki haklarını elinde bulunduran menajer Metin Korkmaz, gündeme dair çok önemli açıklamalar yaptı. Ajansspor'a konuşan Korkmaz, Beşiktaş'ın henüz Eto'o ile görüşme yapmadığını belirterek, ''Beşiktaş, Eto'o ile görüşme yapmadı. Eğer şartlar uygun olursa düşünülüyor. Eto'o, Beşiktaş'a giderse Mario Gomez'i kesinlikle aratmaz.'' ifadelerini kullandı.

''BEŞİKTAŞ İSTERSE BU İŞ ÇÖZÜLÜR''
Eto'o'nun Beşiktaş'ı istediğini belirten Korkmaz, ''Kardeşiyle de konuştum, kendisi çok heyecanlı. Sohbetimizde bize söylediği Eto'o, Beşiktaş'a gitmeyi çok istiyor. Devler Ligi'nde oynamak istiyor. Fakat şu ana kadar Beşiktaş benimle  konuşmadı. Beşiktaş isterse bu işi çözer'' dedi. Dün Sabah Akdeniz Gazetesi'nde yer alan ''Kirli Tezgah'' haberi ile ilgili Metin Korkmaz şunları da söyledi: ''Bu haberi yapan arkadaşa da neden beni arayıp doğru olup olmadığını söylemedin? dedim. Karşı tarafın imzaladığı bir kağıt değil. Devre arasında Çin'den çok önemli bir rakam getirdik, %20'lik yüzde Çin'deki partnerimize verecektik. %40 yada %50 gibi bir rakam yanlış bir rakam! Yarın evrağın aslını da o haberi yapan arkadaşa göndereceğim!'' dedi.

Avrupa Kupalarından 3. Lig’e: Adanaspor’un durdurulamayan düşüşü

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Adanaspor, Somaspor mağlubiyeti sonrası ligin bitimine 6 hafta kala küme düştü

16.03.2026 04:01:00 / Güncelleme: 16.03.2026 04:08:08
İhlas Haber Ajansı
Avrupa Kupalarından 3. Lig’e: Adanaspor’un durdurulamayan düşüşü
Avrupa Kupalarından 3. Lig’e: Adanaspor’un durdurulamayan düşüşü
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Adanaspor, Somaspor mağlubiyeti sonrası ligin bitimine 6 hafta kala küme düştü.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 28. haftasında Adanaspor, deplasmanda karşılaştığı Somaspor'a 5-0 mağlup oldu. Toplamda 4 puanı bulunan Adana ekibinin, bu sonuçla ligin bitimine 6 hafta kala küme düşmesi kesinleşti. Kulüp tarihi boyunca 3 kez UEFA Kupası'nda boy gösteren Adanaspor, 19 yıl sonra TFF 3. Lig'e düştü.



1970'li ve 80'li yıllarda Türk futboluna damga vuran Adanaspor, UEFA Kupası'nda Türkiye'yi temsil etmiş ve Süper Lig'de zirve yarışı vermiş bir efsanedir.

Turuncu-beyazlılar, son olarak 2015-16 sezonunda 1. Lig şampiyonu olarak Süper Lig'e yükselmiş; ancak burada kalıcı olamayarak 2016-17 sezonunda tekrar alt lige düşmüştü.

2019-2020 sezonunda normal şartlarda 1. Lig'den küme düşen ekip, pandemi nedeniyle TFF'nin küme düşmeyi kaldırmasıyla ligde kalmıştı.



2023 yılında yaşanan Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depremlerden etkilenen kulüp, hakları saklı kalmak kaydıyla ligden çekilme kararı almıştı.

2. Lig'den Veda: 2025-2026 sezonunda 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Adanaspor, saha sonuçları ve idari zorluklar neticesinde bitime 6 hafta kala Somaspor mağlubiyetiyle havlu attı.

Şu anki kulüp başkanı Ergin Göleli yönetimindeki Adanaspor, önümüzdeki sezon TFF 3. Lig'de yeniden yapılanarak üst liglere tırmanma mücadelesi verecek.

Samsunspor, sahasında Kayserispor'u yendi

Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Zecorner Kayserispor 2-1 yendi

15.03.2026 22:48:00
AA
Samsunspor, sahasında Kayserispor'u yendi
Samsunspor, sahasında Kayserispor'u yendi
Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında sahasında Zecorner Kayserispor 2-1 yendi.

13. dakikada Eleyis Tavsan'ın ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Moundilmadji'nin şutunda, son anda defansa çarpan meşin yuvarlak kornere çıktı.

28. dakikada Satka'nın pasında Moundilmadji, altıpas içinde topu az farkla üstten auta gönderdi.

31. dakikada Samsunspor 1-0 öne geçti. Elayis Tavsan'ın sağ taraftan pasında arka direkte Makoumbou plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0

42. dakikada Yalçın Kayan'ın pasında ceza sahasında müsait pozisyondaki Elayis Tavsan'ın kötü vuruşunda, kaleci Bilal Bayazıt meşin yuvarlağı kontrol etti.

Karşılaşmanın ilk yarısını Samsunspor 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarı

46. dakikada Zecorner Kayserispor 1-1 eşitliği sağladı. Chalov'ın sert şutunda, kaleci İrfan Can Eğribayat çeldiği top Borevkovic'in ayağına çarparak ağlara gitti: 1-1

49. dakikada Chalov'un ceza sahası çizgisi üzerinden sert vuruşunda, top yan direğe çarparak auta gitti.

53. dakikada Celil Yüksel'in ceza sahasından şutunda, kaleci Bilal Bayazıt son anda topa sahip oldu.

55. dakikada Makoumbou'nun pasında Moundilmadji altıpas içinde topa dokundu, kaleci Bilal Bayazıt iki hamlede meşin yuvarlağı kontrol etti.

90+3 dakikada Samsunspor, 2-1 öne geçti. Joao Mendes'in pasında ceza sahası içinde Tomasson düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı: 2-1

Karşılaşmayı Samsunspor 2-1 kazandı.

MotoGP'de Katar Grand Prix'si kasım ayına ertelendi

MotoGP Dünya Şampiyonası'nda sezonun 4. etabı Katar Grand Prix'si, güvenlik gerekçesiyle kasım ayına ertelendi

15.03.2026 14:04:00
AA
MotoGP'de Katar Grand Prix'si kasım ayına ertelendi
MotoGP'de Katar Grand Prix'si kasım ayına ertelendi
MotoGP Dünya Şampiyonası'nda sezonun 4. etabı Katar Grand Prix'si, güvenlik gerekçesiyle kasım ayına ertelendi.

Organizasyondan yapılan açıklamaya göre Katar'ın ev sahipliğinde 10-12 Nisan'da düzenlenmesi planlanan etabın tarihi, Orta Doğu'daki jeopolitik durum göz önünde bulundurularak katılımcıların ve izleyicilerin güvenliğini sağlamak amacıyla 6-8 Kasım'a alındı.

Söz konusu ertelemenin ardından sezonun son iki etabının tarihleri de revize edildi. Birer hafta ertelenen Portekiz Grand Prix'sinin 22 Kasım, Valensiya Grand Prix'sinin ise 29 Kasım'da düzenlenmesi kararlaştırıldı.

16 yaşındaki Max Dowman tarihe geçti, Arsenal puan farkı 9'a yükseltti

İngiltere Premier Lig'de Arsenal forması giyen 16 yaşındaki Max Dowman, Everton filelerini havalandırarak 'Premier Lig'de gol atan en genç oyuncu' ünvanını ele geçirdi. Londra temsilcisi, Manchester City'nin puan kaybettiği haftada puan farkını maç fazlasıyla 9'a yükseltti

15.03.2026 12:23:00
İhlas Haber Ajansı
16 yaşındaki Max Dowman tarihe geçti, Arsenal puan farkı 9'a yükseltti
16 yaşındaki Max Dowman tarihe geçti, Arsenal puan farkı 9'a yükseltti
İngiltere Premier Lig'de Arsenal forması giyen 16 yaşındaki Max Dowman, Everton filelerini havalandırarak 'Premier Lig'de gol atan en genç oyuncu' ünvanını ele geçirdi. Londra temsilcisi, Manchester City'nin puan kaybettiği haftada puan farkını maç fazlasıyla 9'a yükseltti.
İngiltere Premier Lig'de lider Arsenal, Emirates'te Everton ile karşı karşıya geldi. İlk yarıda etkili bir oyun ortaya koyan mavi-beyazlılar, birçok pozisyondan yararlanamadı. İkinci yarıda ise ev sahibi oyun üstünlüğünü ele alarak pozisyonlar üretti. Londra ekibi aradığı golü 89. dakikada Viktor Gyökeres ile buldu. Mücadelenin uzatma dakikalarında köşe vuruşunda konuk ekibin kalecisi Jordan Pickford da ileri çıktı. Savunmanın uzaklaştırdığı topu kontrol eden Max Dowman, kendi yarı alanında rakiplerini geçerek hızla kaleye ilerledi. Dowman, topu boş kaleye göndererek farkı 2'ye çıkardı. Mikel Arteta'nın öğrencileri bu galibiyetle ligde üst üste 4. galibiyetini elde etti ve puanını 70'e çıkardı. Maçın 74. dakikasında oyuna giren 16 yaşındaki Max Dowman, 90+7. dakikada kaydettiği golle tarihe geçti. İngiliz orta saha, 16 yaş 73 günlükken attığı bu golle Premier Lig tarihinde gol atan en genç oyuncu ünvanını elde etti. Bu ünvan bu sezon ikinci kez el değiştirdi. Liverpool'un 25 Ağustos 2025'te Newcastle United ile oynadığı mücadelenin 90. dakikasında Rio Ngumoha, (16 yaş 135 gün) takımına galibiyeti getiren golü kaydederken bu listede ilk sıraya yerleşmişti.

City, 2 haftada 4 puan kaybetti
İngiltere'de Arsenal ile birlikte şampiyonluk yarışı veren Manchester City ise West Ham United'a konuk oldu. Müsabakadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Pep Guardiola'nın öğrencileri zirve yarışında yara aldı. Geçtiğimiz haftada Nottingham Forest ile yenişemeyen City, son 2 haftada 4 puan kaybetti. Manchester City haftayı 61 puanda kapattı. Arsenal, 1 maçı eksik olan City'nin yaşadığı bu puan kaybında milli maç arasında 9 puan farkla girdi.İHA

Galatasaray, Başakşehir'e karşı ligdeki son 8 maçı kazandı

Galatasaray, RAMS Başakşehir ile Trendyol Süper Lig'de oynadığı 8 karşılaşmadan galip ayrıldı

15.03.2026 00:34:00
İhlas Haber Ajansı
Galatasaray, Başakşehir'e karşı ligdeki son 8 maçı kazandı
Galatasaray, Başakşehir'e karşı ligdeki son 8 maçı kazandı
Galatasaray, RAMS Başakşehir ile Trendyol Süper Lig'de oynadığı 8 karşılaşmadan galip ayrıldı.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray sahasında Başakşehir ile mücadele ederken, sahadan 3-0'lık skorla galip ayrıldı.

Bu sonuçla sarı-kırmızılılar, turuncu-lacivertlilere karşı son maçlardaki yenilmezliğini sürdürdü.

Aslan, Süper Lig'de 7 Mayıs 2022 tarihinde Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan ve 0-0 sona eren müsabakadan sonra ligde rakibine karşı oynadığı 8 karşılaşmadan da galip ayrıldı.

Süper Lig'de 22 yıl sonra kadın hakem düdük çaldı

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Göztepe-Alanyaspor maçını yöneten Asen Albayrak, 22 yıl sonra orta hakem olarak görev yapan ilk kadın hakem oldu

15.03.2026 00:32:00
İhlas Haber Ajansı
Süper Lig'de 22 yıl sonra kadın hakem düdük çaldı
Süper Lig'de 22 yıl sonra kadın hakem düdük çaldı
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Göztepe-Alanyaspor maçını yöneten Asen Albayrak, 22 yıl sonra orta hakem olarak görev yapan ilk kadın hakem oldu.

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Göztepe ile Corendon Alanyaspor karşı karşıya geldi. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından bu müsabakaya hakem Asen Albayrak atandı.



Albayrak'ın yardımcılıklarını Samet Çiçek ile Murat Şener yaptı. Asen Albayrak, 22 yıl aradan sonra Süper Lig'de orta hakem olarak görev yapan ilk kadın hakem oldu. Türkiye profesyonel futbol liglerinin en üst seviyesinde bir maçın orta hakemliği görevini son olarak 8 Mayıs 2004'te Lale Orta yapmıştı.



Gürsel Aksel'de oynanan mücadele 2-2'lik eşitlikle tamamlandı. Hakem Albayrak, 4. dakikada Göztepe lehine penaltı kararı verirken, pozisyon VAR'da incelendi ve penaltı atışı kullandırıldı. Albayrak, müsabakada 3'er sarı kart olmak üzere 6 kez sarı kartına başvurdu.



Albayrak, bu sezon TFF 2. Lig'de 8, Trendyol 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 3'er, Süper Lig ve TFF 3. Lig'de 1'er maçta görev aldı.

5 kadın futbolcu iltica başvurusunda bulunmuştu, üçü vazgeçti

Avustralya'da iltica başvurusunda bulunan İran milli kadın futbol takımından 3 kişinin daha bu kararlarından vazgeçerek yeniden milli takıma katılacağı açıklandı

15.03.2026 00:22:00
İhlas Haber Ajansı
5 kadın futbolcu iltica başvurusunda bulunmuştu, üçü vazgeçti
5 kadın futbolcu iltica başvurusunda bulunmuştu, üçü vazgeçti
Avustralya'da iltica başvurusunda bulunan İran milli kadın futbol takımından 3 kişinin daha bu kararlarından vazgeçerek yeniden milli takıma katılacağı açıklandı.

İran Gençlik ve Spor Bakanlığı, Avustralya'da iltica başvurusunda bulunan İran milli kadın futbol takımının 3 üyesinin bu kararlarından vazgeçtiğini ve yeniden milli takıma katılacağını duyurdu. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, daha önce milli futbolcu Mühaddese Zolfi'nin Avustralya'da kalma teklifini reddederek İran'a dönme kararı aldığı belirtilirken, Zolfi'nin ardından milli takımın 2 oyuncusu ve teknik ekipten bir üye olan Mona Hamudi, Zehra Serbali ve Zehra Meşkekar'ın da Avustralya'daki iltica başvurularından vazgeçtiği bildirildi.

Söz konusu üç ismin şu anda Malezya'ya doğru yola çıktığı ve kısa süre içinde takım arkadaşlarına katılacağı ifade edilen açıklamada, "İran kadın milli futbol takımına Asya Kupası kapsamında Avustralya'da bulunduğu dönemde, ABD ve Siyonist rejimin başlattığı savaşla eş zamanlı olarak düşman tarafından psikolojik savaş, yoğun propaganda ve çeşitli cazip tekliflerle bir ortam oluşturuldu ve bu süreçte takımın yedi üyesi Avustralya'ya iltica başvurusu yaptı. Ancak son gelişmelerle birlikte 3 takım üyesi daha bu kararından vazgeçerek milli takıma dönme kararı aldı. Bu durum, İran kadın milli futbolcularının milli bilinç ve vatan sevgisinin açık bir göstergesidir" denildi.

Milli futbolcu Zolfi İran'a dönme kararı almıştı



İran milli kadın futbol takımının Asya Kupası için bulunduğu Avustralya'da bazı takım üyelerinin iltica başvurusunda bulunduğu belirtilmiş, milli futbolcu Mühaddese Zolfi ise daha sonra bu kararından vazgeçerek İran'a dönme kararı almıştı.

İranlı kadın futbolcuların iltica krizi

İran kadın milli futbol takımı oyuncuları, 2 Mart'ta Güney Kore ile oynanan maç öncesinde milli marşı okumadıkları gerekçesiyle İran devlet televizyonunda "hain" olarak nitelendirilmişti. Takım, üç gün sonra Avustralya'ya karşı oynanan ikinci maç öncesinde ise milli marşı okuyarak selam vermişti. İran ekibi, son olarak Filipinler'e 2-0 mağlup olarak turnuvadan elenmişti.
Bazı futbolcuların İran'a geri gönderilmeleri halinde kötü muameleye maruz kalabilecekleri yönündeki tartışmaların ardından oyuncuların Avustralya'da kalabilmesi için hükümete çağrılar yapılmıştı. Avustralya basını ise İran kadın milli futbol takımından 5 oyuncunun kafileden ayrılarak Avustralya Federal Polisi'nin korumasına alındığını ve hükümetten yardım talebinde bulunduklarını bildirmişti.

ABD Başkanı Donald Trump da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Avustralya Başbakanı Anthony Albanese ile telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini belirterek İranlı futbolcuların güvenliğinin ele alındığını ifade etmişti. Trump, bazı oyuncuların Avustralya'da kalabilmesi için gerekli işlemlerin başlatıldığını ve 5 sporcuya iltica hakkı tanınarak vize verildiğini aktarırken, bazı futbolcuların ise ailelerinin güvenliği konusundaki endişeleri nedeniyle İran'a dönmeyi tercih ettiğini kaydetmişti.

Honda'nın İran'a verdiği destek sonrası ABD'li şirket…

Japon futbolunun önde gelen isimlerinden Keisuke Honda, İran'ın 2026 FIFA Dünya Kupası'na katılımını desteklemesinin ardından ABD'li bir şirketin reklam anlaşmasından vazgeçtiğini duyurdu

15.03.2026 00:16:00
AA
Honda'nın İran'a verdiği destek sonrası ABD'li şirket…
Honda'nın İran'a verdiği destek sonrası ABD'li şirket…
Japon futbolunun önde gelen isimlerinden Keisuke Honda, İran'ın 2026 FIFA Dünya Kupası'na katılımını desteklemesinin ardından ABD'li bir şirketin reklam anlaşmasından vazgeçtiğini duyurdu.

39 yaşındaki eski Japon futbolcu, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundaki hesabından yaptığı paylaşımda, "Biliyorum çok hassas bir konu ama şahsen İran'ın Dünya Kupası'na katılmalarını istiyorum." ifadesini kullandı.

Daha sonra yaptığı başka bir paylaşımında ise eski futbolcusu, "Görünüşe göre Dünya Kupası'na yetişmesi muhtemel olan bir ABD şirketinin reklamı, İran Milli Takımı'na destek açıklamam nedeniyle askıya alındı. Berbat kararlar alan şirketler, onlarsız daha iyiyiz." değerlendirmesinde bulundu.

Futbol kariyerini 2024 yılı sonunda bitiren Keisuke Honda, daha önce Milan, Botafogo, Vitesse gibi takımlarda forma giydi. Honda, Japonya Milli Takımı forması altında ise 98 maçta 37 gol kaydetti.

Göztepe ile Alanyaspor 2-2 berabere kaldı

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Göztepe ile Corendon Alanyaspor arasında oynanan maç, 2-2 eşitlikle tamamlandı

15.03.2026 00:11:00
AA
Göztepe ile Alanyaspor 2-2 berabere kaldı
Göztepe ile Alanyaspor 2-2 berabere kaldı
Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Göztepe ile Corendon Alanyaspor arasında oynanan maç, 2-2 eşitlikle tamamlandı.

7. dakikada Göztepe öne geçti. Antunes'in ortasında Jeferson'dan seken top Dennis'in önünde kaldı. Makouta'nın müdahalesiyle Dennis'in yerde kalması sonucu hakem Asen Albayrak, beyaz noktayı gösterdi.

Juan'ın kullandığı penaltı vuruşunda, kaleci sağına uzanarak topu çıkardı. Topa ikinci kez hamle yapan Juan, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0

14. dakikada Alanyaspor eşitliği sağladı. Ceza sahası sol çaprazından serbest vuruş kullanan Hagi'nin yerden sert bir şekilde kaleye gönderdiği top, defans oyuncularına çarparak kaleci Lis'in sağından filelerle buluştu: 1-1



35. dakikada Alanyaspor gole yaklaştı. Duarte, kendi sahasından alıp getirdiği topu ceza sahası sağ önündeki Mounie'ye aktardı. Mounie'nin vuruşunda, kaleci Lis meşin yuvarlağı çeldi.

41. dakikada Alanyaspor'da orta saha gerisinde topu kapan Hagi, meşin yuvarlağı Hwang'a aktardı. Kaleci Lis'in önde olduğunu gören Hwang, topu uzaktan kaleye gönderdi. Lis'in müdahale etmeye çalıştığı meşin yuvarlak, direğin yanından auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarı



55. dakikada Göztepe gole yaklaştı. Cherni'nin sol kanattan kullandığı kornerde ceza sahası içerisinde iyi yükselen Heliton'un kafa vuruşunda, kaleci Victor topu kornere çeldi.

59. dakikada Göztepe öne geçti. Krastev ile paslaşan Janderson, ceza sahası sağ çaprazdan vuruşunda, top kalecinin sağından filelerle buluştu. VAR'ın müdahalesi sonucu pozisyonu faul olduğu gerekçesiyle izleyen hakem Asen Albayrak, kararını değiştirmeyip orta noktayı gösterdi: 2-1

70. dakikada Göztepe atağında Janderson, sağ kanattan getirdiği topu ceza sahası içerisindeki Juan'a gönderdi. Defansın araya girmesi sonucu boşta kalan topu alan Krastev'in vuruşunda, meşin yuvarlak yandan dışarı çıktı.

77. dakikada Alanyaspor gole yaklaştı. Ceza sahası sağ çaprazından serbest vuruş kullanan Hadergjonaj, topu Hagi'nin önüne bıraktı. Hagi'nin yerden sert gönderdiği meşin yuvarlak, defansa çarpıp direğin yanından kornere gitti.

90+8. dakikada Alanyaspor eşitliği sağladı. Aliti'nin ara pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan İbrahim Kaya, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-2

Karşılaşma 2-2 eşitlikle tamamlandı.

Öte yandan karşılaşmayı, hakem Asen Albayrak yönetti. Albayrak, 22 yıl sonra Süper Lig'de görev yapan ilk kadın orta hakem oldu.

Galatasaray'da Divan Kurulu Başkanlığına Aykutalp Derkan seçildi

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanlık Seçiminde Aykutalp Derkan 554 oy alarak yeniden başkanlığa seçildi

14.03.2026 18:08:00 / Güncelleme: 14.03.2026 18:11:33
İHA
Galatasaray'da Divan Kurulu Başkanlığına Aykutalp Derkan seçildi
Galatasaray'da Divan Kurulu Başkanlığına Aykutalp Derkan seçildi
Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanlık Seçimi Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirildi. 18 Haziran 2021'deki seçimden bu yana Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Aykutalp Derkan, yeniden başkan seçildi.

Seçim Divan Kurulu Başkanlığını Ekmel Ünlüsan üstlenirken Sedat Bozanoğlu ise seçim divanı başkan vekili oldu.

İki adaylı gerçekleşen seçimde 10 sandıkta oy kullanımı yapıldı ve 1083 divan üyesi oy kullandı. 554 oy alan Aykutalp Derkan, yeniden Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı seçildi. Diğer başkan adayı Cengiz Ergani de 528 oy aldı.



Divan Kurulu heyeti şu şekilde oluştu:

Başkan
A. Aykutalp Derkan (6833)

Başkan Yardımcıları
Sonay Kale (9001)
Yalçın Kaya (6904)

Yazmanlar
Ali Tüzmen (8377)
Ayşe Esra Arslan (9303)İHA
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.