logo
06 TEMMUZ 2026

Evli mutlu Beşiktaşlı! Full paket 30 milyon euro

Beşiktaş transfer çalışmalarında flaş bir isimle gündeme geldi

06.07.2026 11:50:00
Haber Merkezi
 
Evli mutlu Beşiktaşlı! Full paket 30 milyon euro
Evli mutlu Beşiktaşlı! Full paket 30 milyon euro
Siyah-beyazlılar, menajer Jorge Mendes'in önerdiği Barcelona'nın 30 milyon Euro'luk orta sahası Marc Casadó için Al Hilal ve Milan ile transfer savaşına girdi. Suudi Arabistan'ın astronomik teklifine rağmen sportif gerekçelerle Avrupa'da kalmak isteyen İspanyol yıldız için Beşiktaş, tüm şartları zorlayarak mutlu sona ulaşmayı hedefliyor.






Beşiktaş transfer çalışmalarında flaş bir isimle gündeme geldi. Süper menajer Jorge Mendes, Barcelona'nın genç yıldızı Marc Casadó'yu siyah-beyazlılara da önerdi. İsmi İspanyolca'da "evli" anlamına gelen orta saha oyuncusu için taraftarlar şimdiden "Evli, mutlu, Beşiktaşlı" yakıştırmasını yapmaya başladı bile.






BARCELONA'NIN BEKLENTİSİ

Ancak bu transfer oldukça çetin bir rekabete sahne oluyor. Barcelona, oyuncunun bonservisi ve bonusları içeren "full paket" için yaklaşık 30 milyon Euro seviyesinde bir beklenti içerisinde. Katalan kulübü, gelen teklifleri acele etmeden değerlendirme stratejisi izliyor.






TEK BÜYÜK RAKİP AC MILAN

Transfer yarışında Beşiktaş'ı zorlayan devler var. Suudi Arabistan temsilcisi Al Hilal, mali açıdan en agresif teklifi sunarak transferde bir adım öne geçmiş durumda.






İtalyan devi AC Milan da gelişmeleri yakından takip eden kulüpler arasında yer alıyor. Atlético Madrid'in ise oyuncuya olan ilgisinin giderek azaldığı bildiriliyor.






AVRUPA'DA KALMAK İSTİYOR

Casadó'nun kendi kararı ise sürecin kaderini belirleyecek. İspanyol orta saha, Suudi Arabistan'dan gelen cazip finansal tekliflere rağmen, sportif hedefleri nedeniyle bu seçeneğe henüz tam olarak ikna olmuş değil. Avrupa'da kalmak isteyen yetenekli ismin rotasını hangi kulübe kıracağı merakla bekleniyor.

İtalyanlar Fenerbahçe'nin transferiyle şokta

Avrupa basketbolu, İstanbul merkezli tarihi bir transfere sahne oldu

06.07.2026 12:10:00
Haber Merkezi
 
İtalyanlar Fenerbahçe'nin transferiyle şokta
İtalyanlar Fenerbahçe'nin transferiyle şokta
Avrupa basketbolu yüzyılın transfer bombasıyla sallanıyor! Anadolu Efes'in iki Euroleague şampiyonu efsanesi Shane Larkin, milyonlarca dolarlık sözleşmesini kendi cebinden ödeyerek feshetti ve ezeli rakip Fenerbahçe ile el sıkıştı. İtalyan basınının şok edici "ihanet" olarak yorumladığı, maaşını yarı yarıya düşüren bu tarihi imzanın ve parayı ikinci plana atan büyük fedakarlığın perde arkası aralandı.






Avrupa basketbolu, İstanbul merkezli tarihi bir transfere sahne oldu. İtalyan uzman Orazio Cauchi'nin, Basketmercato podcast'inde paylaştığı bilgilere göre; Anadolu Efes'in dünyaca ünlü yıldızı Shane Larkin, ezeli rakip Fenerbahçe'ye transfer olmak için pek çok şeyi göze aldı. İki Euroleague şampiyonluğunun başmimarı olan Amerikalı oyun kurucunun bu hamlesi, sadece sportif bir tercih olmanın ötesinde kıtanın en ateşli şehir rekabetlerinden birini körüklüyor.






FENERBAHÇE'YE YILLARCA KÖK SÖKTÜRDÜ

Fenerbahçe, Türk basketbol tarihinin en büyük transfer hamlelerinden birini resmen duyurmak üzere gün sayıyor. Sarı-lacivertliler, yıllarca parkede kendilerine kök söktüren Larkin ile her konuda anlaşmaya vardı. Bu transferle birlikte İstanbul derbilerinin atmosferi şimdiden tamamen değişti.






FESİH MADDESİNİ CEBİNDEN ÖDEDİ

Transferin en şok edici tarafı ise ekonomik boyutu. Shane Larkin, Anadolu Efes ile olan sözleşmesinden kurtulabilmek için kontratındaki fesih bedelini kendi cebinden ödedi. Avrupa standartlarına göre devasa bir rakam olan sezonluk 4 milyon dolarlık garanti maaşından vazgeçen yıldız oyuncu, Fenerbahçe için büyük bir maddi fedakarlık yaptı.






İTALYANLARIN "İHANET" DEME NEDENİ

Yıldız oyuncu, sarı-lacivertli kulüple sezon başına net 2 milyon avro karşılığında el sıkıştı. Larkin'in cebinden tazminat ödeyerek maaşını yarı yarıya düşürmesi, tamamen yeni teknik projeye olan inancından kaynaklanıyor.






Parayı ikinci plana iten yıldız oyun kurucu, tamamen başarıya ve saha içindeki liderlik rolüne odaklanmış durumda. İtalyan basınında da şaşkınlıkla karşılanan bu "ihanet", Larkin'in kazanma hırsının ekonomik mantığın önüne geçtiğini açıkça kanıtlıyor.






KARARININ NEDENİNİ AÇIKLADI

Shane Larkin ise kararını, "Kimse nedenini bilmiyor. Bunun neden yaşandığını kimse bilmiyor. Bu benim için çok zor bir karardı. Bunu yapmak zorunda kalmamak için neredeyse her şeyi göze alacaktım. Bu bana değersiz biri gibi hissettirirdi. Çekilip herkesin yolundan çıkarsın, sonra da sana tonla para verdiler diye gidip başka bir yerde kazanmaya çalışırsın. Bu bana çok ucuz gelirdi. Ben öyle biri değilim" şeklinde açıkladı.

Guirassy'nin abisi Serdal Adalı ile görüştü!

30 yaşındaki golcü Serhou Guirassy için Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı ve Galatasaray yöneticisi Abdullah Kavukçu, oyuncunun menajer abisi Karamba ile gizlice masaya oturdu

06.07.2026 11:35:00
Haber Merkezi
 
Guirassy'nin abisi Serdal Adalı ile görüştü!
Guirassy'nin abisi Serdal Adalı ile görüştü!
Fenerbahçe'nin Vlahovic hamlesi sonrası transfer piyasası alev aldı! Dortmund'dan ayrılma kararı alan 30 yaşındaki golcü Serhou Guirassy için Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı ve Galatasaray yöneticisi Abdullah Kavukçu, oyuncunun menajer abisi Karamba ile gizlice masaya oturdu.

Yıldız forvetin sözleşmesindeki 35 milyon Euro'luk sürpriz serbest kalma maddesi devleri iştahlandırırken, bu özel şartın Suudi Arabistan kulüplerini kapsamaması Avrupa devlerinin elini güçlendiriyor.







Fenerbahçe'nin Dusan Vlahovic transferi için yeniden devreye girmesi, İstanbul'un diğer devlerini de harekete geçirdi. Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı, Dortmund'un golcüsü Serhou Guirassy'nin menajerliğini yapan abisi Karamba Guirassy ile bir görüşme gerçekleştirdi.






ALMAN BILD GAZETESİ DURUMU AÇIKLADI

Sürpriz hamlelerin bununla sınırlı kalmadığı, Karamba'nın daha sezon bitmeden önce İstanbul'a gelerek Galatasaray yöneticisi Abdullah Kavukçu ile de masaya oturduğu ortaya çıktı. Alman Bild gazetesinin haberine göre, 30 yaşındaki Gine profesyonel golcü Serhou Guirassy, uygun bir teklif gelmesi halinde bu yaz Dortmund'dan ayrılma kararı aldı.







AC MILAN VE PREMIER LİG TAKIMLARI

Oyuncunun KSMI ajansına bağlı çalışan kardeşi Karamba'nın, aylardır transfer piyasasını araştırdığı ve gelecekteki görüşmelerde merkezi rol oynayacağı belirtildi. Yeni bir spor macerası arayan yıldız forvetle Fenerbahçe, AC Milan, bazı Premier Lig ekipleri ve Suudi Arabistan kulüpleri yakından ilgileniyor.







50 MİLYON EURO HAYAL OLARAK KALDI

Dortmund cephesinde ise transfer süreci oldukça hassas bir zeminde ilerliyor. Guirassy'nin sözleşmesinde, bazı üst düzey kulüplerin kendisini sadece 35 milyon Euro karşılığında kadrosuna katmasına olanak tanıyan özel bir serbest kalma maddesi bulunuyor. Yaz aylarında devreye girecek olan bu serbest kalma bedeli, daha önce basına yansıyan 50 milyon Euro'luk tahminlerin oldukça altında kaldı.







SUUDİ KULÜPLERİNE GEÇERLİ DEĞİL

Ancak bu avantajlı serbest kalma maddesi tüm talipliler için geçerli değil. Bild'in raporuna göre 35 milyon Euro'luk bu özel şart, Suudi Arabistan kulüplerini ve Fenerbahçe'yi kapsamıyor. Suudi ekiplerinin Guirassy'yi transfer etmek istemesi durumunda, Dortmund ile bonservis ücretini tamamen serbest piyasa koşullarında ve sıfırdan pazarlık etmesi gerekecek.

PSG, Fenerbahçe'yi aradı: Kolo Muani'yi ister misiniz?

Juventus'un 33 milyon Euro'luk teklifini reddederek 40 milyon Euro isteyen PSG, Skriniar ve Asensio transferlerinden dolayı iyi ilişkileri bulunan Fenerbahçe'nin kapısını çaldı

06.07.2026 11:24:00
Haber Merkezi
 
PSG, Fenerbahçe'yi aradı: Kolo Muani'yi ister misiniz?
PSG, Fenerbahçe'yi aradı: Kolo Muani'yi ister misiniz?
Juventus'un 33 milyon Euro'luk teklifini reddederek 40 milyon Euro isteyen PSG, Skriniar ve Asensio transferlerinden dolayı iyi ilişkileri bulunan Fenerbahçe'nin kapısını çaldı.

Fransız devinin "40 milyon Euro'ya size verelim" dediği Randall Kolo Muani için sarı-lacivertlilerin bonuslarla 12 milyon Euro'yu bulacak dev bir maaş paketiyle devreye girmeye hazırlandığı konuşuluyor.







Transfer piyasasında hareketli saatler yaşanıyor. Juventus, PSG'in Fransız forveti Randal Kolo Muani için 33 milyon Euro'luk bir teklif sundu. Ancak Paris ekibinin yanıtı adeta buz gibi oldu. PSG, İtalyan devinden hemen 40 milyon Euro'luk talep ederek bu cazip teklifi hiç düşünmeden reddetti. Juventus ile Fransız oyuncu arasındaki anlaşma zemini böylece masaya bile gelmeden rafa kalktı.






PSG'DEN FENERBAHÇE'YE MESAJ VAR

Bu gelişmenin ardından PSG, rotayı Türkiye'ye çevirdi. Transfer süreçlerinde Milan Skriniar ve Marco Asensio üzerinden Fenerbahçe ile oldukça iyi ilişkiler kuran Fransız kulübü, doğrudan sarı-lacivertlileri aradı. Paris yönetimi, Fenerbahçe'ye net bir mesaj göndererek, "40 milyon Euro verin, Kolo Muani'yi size verelim" teklifinde bulundu.







JUVENTUS'A DÖNMEK İSTİYOR AMA

Oyuncunun cephesinde ise maaş beklentileri transferi şekillendiren en önemli unsur durumunda. Normal şartlarda Juventus, oyuncuya yıllık net 6 ila 7 milyon Euro civarında bir maaş bütçesi ayırmıştı. Yıldız futbolcunun menajeri piyasadan 8-10 milyon Euro bandında bir beklenti içinde olsa da Kolo Muani, daha önce kiralık oynayıp mutlu olduğu Torino şehrine dönmek için Juventus'un bu teklifine "evet" demişti.







FENERBAHÇE 12 MİLYON EURO'YU BULABİLİR

Ancak PSG'nin bonservis talebi sonrası ibre tamamen şaştı. Fenerbahçe'nin, Fransız yıldıza yıllık 8 milyon Euro garanti maaş ve bonuslarla birlikte toplamda 10-12 milyon Euro'yu bulacak bir bütçe sunmaya hazır olduğu konuşuluyor. Maddi şartları çok daha üst seviyede olan bu teklife, Kolo Muani'nin de sıcak bakabileceği ve "evet" diyeceği transfer kulislerinde yüksek sesle dile getiriliyor.

Davinson Sanchez paylaşılamıyor

Galatasaray’ın savunmadaki sigortası Davinson Sanchez’e İtalya’dan dev talip! Çizme basınının iddiasına göre Serie A devi Inter, Kolombiyalı yıldızı transfer listesine ekledi. 
 

05.07.2026 19:26:00
Haber Merkezi
 
Davinson Sanchez paylaşılamıyor
Davinson Sanchez paylaşılamıyor
Inter, gözünü Galatasaray'ın yıldızına dikti. Tutto Mercato'nun paylaştığı bilgilere göre; Milano devi, Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez'i transfer adayları arasına ekledi.

Sarı-kırmızılı formayla sergilediği üst düzey performans, güçlü fizik kalitesi ve geriden oyun kurma becerisiyle dikkatleri üzerine çeken 30 yaşındaki deneyimli savunmacı, İtalyan ekibinin scout ekiplerinden tam not aldı.

Savunmada lider özellikli bir isim arayan Inter'in, Sanchez'in hem Avrupa hem de milli takım tecrübesini ciddi bir avantaj olarak gördüğü belirtiliyor.

Galatasaray'ın savunmadaki en önemli güvencelerinden biri olan Kolombiyalı stoper için Inter'in önümüzdeki günlerde sarı-kırmızılı yönetimin kapısını resmi bir teklifle çalabileceği ifade ediliyor.

Kadro istikrarını korumak isteyen Galatasaray'ın bu ilgiye nasıl bir yanıt vereceği ve İtalyan devinin bu transfer için gözden çıkaracağı bütçe ise şimdiden merak konusu.

Mason Greenwood şipşak Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe’nin Mason Greenwood’u kadrosuna kattığı iddiaları Marsilya’daki 48 saatlik "büyük depreme" takıldı! 1 Temmuz'da hocası, 2 Temmuz'da başkanı değişen Fransız devinde, yeni yönetimin mali krizden çıkış için belirlediği Greenwood planının perde arkası ortaya çıktı.
 

05.07.2026 19:22:00
Haber Merkezi
 
Mason Greenwood şipşak Fenerbahçe'de!
Mason Greenwood şipşak Fenerbahçe'de!
Fenerbahçe'nin Mason Greenwood transferini bitirdiği iddiaları, Marsilya'daki köklü yönetim değişimi ve mali gerçeklerle pek uyuşmuyor. Fransız kulübünde taşların henüz yeni yeni yerine oturması, bu denli büyük bir operasyonun iddia edilen sürede tamamlanmasını imkansız kılıyor.






ÇOK KRİTİK GELİŞMELER

Transfer iddialarının kafa karıştırmasının en büyük sebebi, Marsilya yönetiminin henüz iki gün önce göreve gelmiş olması:

1 Temmuz 2026: Yeni teknik direktör Bruno Génésio göreve başladı.
2 Temmuz 2026: Telekom devi Orange'ın eski CEO'su Stéphane Richard resmen başkanlık koltuğuna oturdu.

Yeni liderliğin kulüpteki mesaisi henüz 48 saati bile doldurmamışken, Greenwood gibi yüksek profilli bir oyuncunun satış operasyonunun tamamlanması idari açıdan mümkün görünmüyor.






3 YILDIZ SATIŞ LİSTESİNDE

Mali Denetim Kurumu (DNCG) baskısını azaltmak ve maaş bütçesini düşürmek isteyen yeni başkan Stéphane Richard, sıcak para girişi için 3 yıldızı satış listesine koydu:

-Mason Greenwood (Takımın en değerli varlığı, kadroda tutulması imkansız)
-Pierre-Emile Højbjerg (Yüksek maaşından kurtulmak isteniyor)
-Leonardo Balerdi (6 yılın ardından yeni macera arıyor)

Ancak başkan Richard'ın bu oyuncular için çok yüksek bonservis bedelleri talep etmesi, başta İtalyan kulüpleri olmak üzere taliplerle mali anlaşmaya varılmasını zorlaştırıyor ve süreci tıkıyor.






TEKNİK DİREKTÖR İSTİKRAR İSTİYOR

Kulübün mali yapısını bilerek imza atan teknik direktör Bruno Génésio, Greenwood'un satışına onay verdi ancak yönetime net bir şart koştu:

- Süreç uzayıp kamp dönemi baltalanmasın. Satışlar bir an önce netleşsin ki gelecek bütçeyle benim 4-2-3-1 sistemime uygun daha ekonomik ve nokta atışı hamleler yapılsın.

Génésio ayrıca geçmiş yıllardaki gibi 10-15 oyuncunun birden değiştirildiği "hiperaktif" transfer politikasına karşı çıkarak kadro istikrarı istiyor.






Beşiktaş'tan ilginç hamle: Berkay Özcan

TFF'nin 10+4'lük yabancı kontenjanı kararı ve uzun sezon sebebiyle Beşiktaş yerli havuzunu genişletmeyi planlıyor. Orta sahaya Berkay Özcan takviyesi gelebilir

05.07.2026 17:52:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'tan ilginç hamle: Berkay Özcan
Beşiktaş'tan ilginç hamle: Berkay Özcan
Geçen sezonu Karagümrük'te kiralık olarak geçiren Berkay Özcan, Başakşehir'e geri döndü. Ancak 28 yaşındaki futbolcu, İstanbul ekibinde fazla kalmayabilir.

Beşiktaş'ın onu rotasyonda düşündüğü öğrenildi. 1.78 boyundaki merkez orta sahanın Başakşehir'deki sözleşmesi 30 Haziran 2027'de bikecek.






SORUN ÇIKMASI BEKLENMİYOR

Yani Berkay kontratının son senesine girdi. Siyah-Beyazlılar bu hamleyi uygun bir maliyetle bitirmeyi planlıyor. Oyuncu üst üste Çaykur Rizespor ve Karagümrük'e kiralık verilmişti.

Berkay, Başakşehir'in yeni sezon planlamasında da yok... Bu sebeple transferde sorun çıkması beklenmiyor.






DEĞERLİ GÖRÜLÜYOR

Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği 10+4'lük yabancı kontenjanı kararı sonrasında yerli isimlerin önemi arttı. Ayrıca Kartal'ı çok uzun bir sezon bekliyor.

Berkay Özcan hamlesi bu sebeple değerli görülüyor. Kısa süre içinde konuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanabilir.

Fatih Terim'in büyük hayali

Türk futbolunun efsane ismi Fatih Terim, Galatasaray’ın Avrupa'daki tarihi başarısını hatırlatarak net bir mesaj verdi: 86 milyonluk ülkeye kupa yakışır; sarı-kırmızılılar bunu bir daha başaracaktır

05.07.2026 17:39:00
Haber Merkezi
 
Fatih Terim'in büyük hayali
Fatih Terim'in büyük hayali
Türk futbolunun efsane teknik direktörü Fatih Terim, Haber Global ekranlarında Türk takımlarının Avrupa'daki hedeflerine dair ses getiren açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın geçmişteki tarihi başarısını hatırlatan Terim, Türkiye'nin uluslararası arenada yeniden kupa kazanması gerektiğini vurguladı.






Türkiye'nin büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, Avrupa'da kupa kazanmanın bu ülke için bir zorunluluk olduğunu ifade etti.

Terim, sarı-kırmızılı kulübün gelecekte bu başarıyı tekrarlayacağına inandığını belirterek şunları söyledi:

- 86 milyonluk bir ülkede kupa getirmezsek hiç yakışmaz ki. Galatasaray bunu becerdi. Bir daha olur mu, bir daha olur. Bir daha olması lazım. İnşallah ümit ediyorum, onu da başaracaklardır.






Galatasaray'ın daha önce bu kulvarda rüştünü ispatladığının altını çizen efsane çalıştırıcı, Türk futbolunun ait olduğu yerin Avrupa zirvesi olduğunu dile getirdi.

Terim, mevcut potansiyelin doğru değerlendirilmesi halinde yeni zaferlerin kaçınılmaz olduğunu belirterek camiaya ve Türk spor kamuoyuna net bir mesaj verdi.

"Galatasaray zaten hep şampiyon oluyor"

Galatasaray’ın başarılı sol beki İsmail Jakobs, Afrika Kupası şampiyonluğu tartışmalarından CAS sürecine, sarı-kırmızılılardaki şampiyonluk atmosferinden Almanya milli takımına kadar gündem yaratacak açıklamalarda bulundu

05.07.2026 13:03:00
Haber Merkezi
 
"Galatasaray zaten hep şampiyon oluyor"
"Galatasaray zaten hep şampiyon oluyor"
Galatasaray'ın Senegalli sol beki Ismail Jakobs, Afrika Kupası'ndaki CAS sürecinden Galatasaray ve Senegal'deki şampiyonluk kutlamalarının farkına, dünya futbolunun gelişiminden Almanya Milli Takımı'na olan desteğine kadar çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'ın başarılı sol beki İsmail Jakobs, Afrika Kupası şampiyonluğu tartışmalarından CAS sürecine, sarı-kırmızılılardaki şampiyonluk atmosferinden Almanya milli takımına kadar gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.







"KUPAMIZI KİMSE BİZDEN ALAMAZ"

Afrika Kupası şampiyonluğu unvanının Transfermarkt'ta yer almaması hakkında konuşan Jakobs, konunun yargıda olduğunu belirtti. Başarılı oyuncu, "Madalyamız ve kupamız var ama kupamız henüz teslim edilmedi.

Esas karar CAS'ta ve o hâlâ alınmadı. Evet, artık orada şampiyon görünmüyorum fakat yaşanmışlıklarımız var; bunu kimse bizden alamaz" diyerek sürecin takipçisi olduklarını vurguladı.







"GALATASARAY'DA ŞAMPİYONLUK RUTİN, SENEGAL'DE ÇILGINCAYDI"

Galatasaray ve Senegal Milli Takımı ile yaşadığı şampiyonluk kutlamalarını kıyaslayan Jakobs, sarı-kırmızılı camiayı överek, "Bunu karşılaştıramazsın çünkü Galatasaray ile neredeyse her yıl ya da çok sık şampiyon oluyorsun.

Bu, Galatasaray'ın 26. şampiyonluğuydu. Senegal'de ise bütün ülke bu geçit töreni için toplandı. İnanılmazdı, gerçekten kıyaslanamaz" ifadelerini kullandı.







"SENEGAL'DE YAŞLI OYUNCULAR ARASINDAYIM"

Kariyerindeki yaş hiyerarşisine değinen Senegalli oyuncu, "Monaco'da oynarken hep en gençlerden biriydim. Galatasaray'da biraz daha yaşlı bir kadro olduğu için durum benzerdi.

Ama Senegal Milli Takımı'nda yaş olarak ortalardayım, hatta daha çok yaşlı oyuncular arasında sayılıyorum. 2022 Dünya Kupası'ndan önce kararımı vermiştim. Bu benim ikinci Dünya Kupam, Senegal ile iki Afrika Kupası oynadım. Artık tecrübeli bir oyuncuyum" dedi.







"AVRUPA DIŞINDA FUTBOL ÇOK GELİŞTİ"

Dünya futbolundaki güç dengelerinin değiştiğini savunan Jakobs, "Bu turnuvada çok daha fazla Afrika ve Güney Amerika takımı var. Futbol yıllar içinde çok gelişti. İlk 5 ligde oynamayan oyuncumuz yok.

Avrupa dışında futbol çok geliştiği için bir Alman bakış açısıyla Ekvador ya da Paraguay gibi takımlara karşı zorlanmayı anlamak bazen güç olabiliyor ama hepsi çok iyi futbol oynayabilen takımlar" şeklinde konuştu.







"ALMANYA'YI DESTEKLİYORUM"

Almanya ile Paraguay arasında oynanan maçı New York-Seattle uçuşunda uçaktaki televizyondan takip ettiğini söyleyen yıldız sol bek, "Yorgunluktan uyuyakalsam da tam penaltı atışlarında uyandım, yazık oldu.

Almanya takımındaki Flo, Nico, Malik ve Leroy gibi birçok oyuncuyu genç takımlardan tanıyorum. Ayrıca Almanya'da doğup büyüdüğüm ve ailemin yarısı Alman olduğu için doğal olarak Almanya'yı destekliyor ve heyecanlanıyorum" itirafında bulundu.







"ARTIK ESKİSİ GİBİ BİR FUTBOL TARAFTARI DEĞİLİM"

Futbola bakış açısının profesyonelleştikçe değiştiğini belirten Jakobs, "Artık eskisi gibi bir futbol taraftarı değilim. Eğer kendi takımım oynuyorsa ve ben tribündeysem nabzım sahadakinden bile daha fazla yükseliyor. Ama onun dışında futbol izlerken oldukça rahatım" diyerek sözlerini noktaladı.

Galatasaray için Martin Odegaard iddiası İngilizleri kızdırdı

Galatasaray'ın Arsenal'in kaptanı Martin Odegaard'ı transfer etmek üzere olduğu ve menajerinin İstanbul'a geldiği iddiaları İngiliz basını tarafından sert bir dille yalanlandı

05.07.2026 12:59:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray için Martin Odegaard iddiası İngilizleri kızdırdı
Galatasaray için Martin Odegaard iddiası İngilizleri kızdırdı
Galatasaray'ın Arsenal'in kaptanı Martin Odegaard'ı transfer etmek üzere olduğu ve menajerinin İstanbul'a geldiği iddiaları İngiliz basını tarafından sert bir dille yalanlandı.

Asılsız çıkan haberlerin aksine oyuncunun menajerinin Dallas'ta olduğu ve Norveçli yıldızın Arsenal'de kalmaktan son derece mutlu olduğu ortaya çıktı.







Galatasaray'ın Arsenal'in dünyaca ünlü yıldızı Martin Odegaard ile her konuda anlaşmaya vardığı ve menajeri Bjorn Kvarme'nin transfer görüşmeleri için İstanbul'a geldiği iddiası futbol gündemine bomba gibi düştü.

Sarı-kırmızılıların, Arsenal'i 40 milyon euro'nun altında bir bedele veya uzun vadeli taksitlerle ikna etmeye çalıştığı öne sürüldü. Ancak İngiliz basınından yükselen sesler, bu iddiaları sert bir dille yalanladı.







İngiliz spor medyası, ortaya atılan transfer iddialarının ardındaki gerçekleri su yüzüne çıkardı. GOAL'ün kulüp kaynaklarına dayandırdığı haberde, Galatasaray ile Odegaard arasındaki bağlantıların tamamen asılsız olduğu vurgulandı.






Football London ise iddiaları kökünden çürüten bir detay paylaştı. Odegaard'ın menajerinin İstanbul'a ayak basmadığını, aksine başarılı orta saha oyuncusunun Norveç milli takımıyla sergilediği etkileyici performansın ardından Dallas'ta oyuncunun yanında olduğunu bildirdi.

Dünya Kupası'ndaki performansıyla göz dolduran Norveçli milli futbolcunun Arsenal'de kalmaktan dolayı "çok mutlu" olduğu belirtildi.







Londra kulübünün de Premier Lig şampiyonluğu yolunda hem saha içinde hem de saha dışında büyük bir liderlik sergileyen kaptanından son derece memnun olduğu ve oyuncuyu bırakmaya niyetinin olmadığı aktarıldı.

Ünlü futbol yorumcusu Paul Merson ise Odegaard'ın Arsenal tarafından satılabileceği yönündeki asılsız söylentilere tepki göstererek, yıldız oyuncunun kalitesine dikkat çekti ve "Eğer transfer listesine konulursa onun için sıraya girecek birçok dev takım olur" yorumunda bulundu.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.