logo
30 MART 2026

Fatih Tekke: "Trabzonspor'un geleceğinin temelleri atılıyor"

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Eyüpspor maçının ardından yaptığı açıklamada, kulübün geleceğinin temellerinin atıldığını belirterek, "Ayaklarımız yere sağlam basıyor ve bu şekilde ilerleyeceğiz" dedi.

26.10.2025 00:24:00
İhlas Haber Ajansı
Fatih Tekke: "Trabzonspor'un geleceğinin temelleri atılıyor"
Fatih Tekke: "Trabzonspor'un geleceğinin temelleri atılıyor"
Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor sahasında Eyüpspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, açıklamalarda bulundu. Tekke top rakipteyken iyi anlar yaşadıklarını belirterek, "Maçı daha önceden bitirebilirdik. Onana'nın kurtarışları bizi dirençli tuttu. Geçiş oyunlarında fazla pozisyon verdik, bunlar tehlikeli oldu. Çok değerli 3 puan aldık. Her maç gibi bu da zor geçti ama bugün olumlu taraflarımız fazlaydı" diye konuştu.

Takımın fiziksel seviyesine dikkat çeken Tekke, "Fiziksel değerleriniz iyi değilse sıkıntı yaşarsınız. Bütün takımlar fiziksel olarak iyi durumda ve organizasyonları oturmuş. Bazı oyuncularımızın fiziksel olarak aşağıda olduklarının farkındayız ama iyi çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Bu hikayenin başını kaçırmasınlar"
Taraftarlara da çağrıda bulunan genç teknik adam, "Taraftarlarımızın daha fazla destek olması gerekiyor. Bu takım yeni kurulan bir takım. Farklı bir yere taşımaya gerek yok, morale ve desteğe ihtiyacı var. Geldiğimiz dönemle bugün arasında çok büyük fark var. Şu ana kadar ciddi bir aksilik yaşamadık. Trabzonsporluluk, sadece takımın galip gelmesiyle ilgili bir durum değildir. Trabzonspor'un geleceğinin temelleri atılıyor burada. Bu hikayenin başını kimse kaçırmasın istiyoruz. Ayaklarımız yere basıyor, bu şekilde devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
Eyüpsporlu Luccas Claro'nun sakatlığına da değinen Tekke, "Luccas'ın pozisyonu çok üzücü, inşallah bir an önce sahalara döner" dedi.

Maç içi motivasyon süreçlerine dair açıklamalarda bulunan Tekke, "Devre arasında hocaların motivasyon konuşmaları olur ama biz büyülü kelimeler kullanmıyoruz. Antrenmanda ne yaptıysak onu istiyoruz. Hayal üzerine oynamıyoruz. Ne yapmak istediğimiz belli. Rakibin oyun şekli de bizim için değerli. Bu maçta 7 aydır çalıştığımız ön alan baskısında süreklilik sağladık" diye konuştu.

"Bizim için öncelikli hedef Trabzonspor'u normalleştirmekti"
Galatasaray-Göztepe maçının sonucuna göre Trabzonspor'un haftaya liderlik maçına çıkabileceği yönündeki soruya da yanıt veren Tekke, "Bizim öncelikli hedefimiz Trabzonspor'u normalleştirmekti. 1 ile 4 arasında hedefimiz bulunuyor. Bizi başka yerlere çekmeye çalışıyorlar ama biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. İnşallah bu liderlik ve şampiyonluk bu sene sonunda olur, bunu en çok ben isterim. Ancak gerçekçi hareket etmeliyiz. Trabzonspor'da 1-2 oyuncunun sakatlığı veya cezası durumunda farklı sıkıntılar oluşabilir. Biz sağlam adımlarla yürüyeceğiz. Ciddi ve zor bir yolculuk bu ama biz bu yolculuğa çıktık. Bunu dışarıdan ya da içeriden kimsenin bozmasına izin vermemeliyiz" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına, bugün yaptığı antrenmanla devam etti

29.03.2026 14:42:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü
Beşiktaş, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdü
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına, bugün yaptığı antrenmanla devam etti.



BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı.

Isınma koşularıyla başlayan idman, 5'e 2 top kapma ve ayak tenisi çalışmasının ardından tamamlandı. Basına kapalı yapılan idman, yaklaşık 50 dakika sürdü.

Milli takım kampında fenalaşan Lucescu, hastaneye kaldırıldı

Romanya Futbol Federasyonu, kampta fenalaşan milli takım teknik direktörü Mircea Lucescu'nun hastaneye kaldırıldığını ve durumunun stabil olduğunu bildirdi

29.03.2026 14:25:00
AA
Milli takım kampında fenalaşan Lucescu, hastaneye kaldırıldı
Milli takım kampında fenalaşan Lucescu, hastaneye kaldırıldı
Romanya Futbol Federasyonu, kampta fenalaşan milli takım teknik direktörü Mircea Lucescu'nun hastaneye kaldırıldığını ve durumunun stabil olduğunu bildirdi.

Federasyonun internet sitesinde yer alan açıklamada, Slovakya maçı hazırlıklarının devam ettiği milli takım kampında, teknik toplantı sırasında fenalaşan 80 yaşındaki teknik adamına sağlık ekibinin müdahale ettiği kaydedildi.

Açıklamada, "Şu an itibarıyla teknik direktörün durumu stabildir. Buna rağmen, yürürlükteki tıbbi protokoller gereği ve her türlü riski ortadan kaldırmak amacıyla Mircea Lucescu, ayrıntılı tetkikler ve uzman takibi için başkentteki bir hastaneye nakledilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Lucescu yönetimindeki Romanya, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off yarı finalinde Türkiye'ye 1-0 mağlup olmuştu.

Beşiktaş, günü iki antrenmanla tamamladı

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına, bu akşam sahada yaptığı günün ikinci antrenmanıyla devam etti

28.03.2026 22:09:00
İhlas Haber Ajansı
Beşiktaş, günü iki antrenmanla tamamladı
Beşiktaş, günü iki antrenmanla tamamladı
Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına, bu akşam sahada yaptığı günün ikinci antrenmanıyla devam etti.



BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışmasıydı.



Isınma koşularıyla başlayan idman, dar alanda oynanan çift kale maçlarla sona erdi.

A Milli Futbol Takımı, yağmur altında çalıştı

A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa elemeleri play-off turu finalinde deplasmanda oynayacağı Kosova maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü

28.03.2026 22:05:00
İhlas Haber Ajansı
A Milli Futbol Takımı, yağmur altında çalıştı
A Milli Futbol Takımı, yağmur altında çalıştı
A Milli Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa elemeleri play-off turu finalinde deplasmanda oynayacağı Kosova maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde yağmur yağışı altındaki antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık olarak gerçekleştirildi.



Düz koşuyla başlayan antrenman ısınma hareketleriyle devam etti. Milliler daha sonra topla çalışmalar yaptı. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Kosova müsabakasının taktiği üzerinde duruldu.



Antrenmanda Zeki Çelik takımla çalışırken, Hakan Çalhanoğlu ile Merih Demiral ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Antrenmanı TFF Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve TFF Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz da takip etti.

Ay-yıldızlılar yarın yapacağı antrenmanla Kosova karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürecek.

Süper Lig'de 29, 30 ve 31. hafta maçlarının programı açıklandı

Trendyol Süper Lig'de 29, 30 ve 31. hafta maçlarının programı belli oldu.

28.03.2026 11:40:00
AA
Süper Lig'de 29, 30 ve 31. hafta maçlarının programı açıklandı
Süper Lig'de 29, 30 ve 31. hafta maçlarının programı açıklandı
Trendyol Süper Lig'de 29, 30 ve 31. hafta maçlarının programı belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, ligin 29, 30 ve 31. haftasında oynanacak müsabakaların programı şöyle:

29. hafta

10 Nisan Cuma:

20.00 Beşiktaş-Hesap.com Antalyaspor (Tüpraş)

11 Nisan Cumartesi:

14.30 RAMS Başakşehir-Natura Dünyası Gençlerbirliği (Başakşehir Fatih Terim)

17.00 Corendon Alanyaspor-Trabzonspor (Alanya Oba)

20.00 Zecorner Kayserispor-Fenerbahçe (RHG EnerTürk Enerji)

12 Nisan Pazar:

14.30 TÜMOSAN Konyaspor-Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük (MEDAŞ Konya Büyükşehir)

17.00 Göztepe-Kasımpaşa (Isonem Park Gürsel Aksel)

20.00 Galatasaray-Kocaelispor (RAMS Park)

13 Nisan Pazartesi:

20.00 Çaykur Rizespor-Gaziantep FK (Çaykur Didi)

20.00 ikas Eyüpspor-Samsunspor (Recep Tayyip Erdoğan)

30. hafta

17 Nisan Cuma:

20.00 Fenerbahçe-Çaykur Rizespor (Chobani)

20.00 Hesap.com Antalyaspor-TÜMOSAN Konyaspor (Corendon Airlines Park Antalya)

18 Nisan Cumartesi:

14.30 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük-ikas Eyüpspor (Atatürk Olimpiyat)

17.00 Kocaelispor-Göztepe (Turka Araç Muayene Kocaeli)

20.00 Natura Dünyası Gençlerbirliği-Galatasaray (Eryaman)

19 Nisan Pazar:

14.30 Kasımpaşa-Corendon Alanyaspor (Recep Tayyip Erdoğan)

17.00 Samsunspor-Beşiktaş (Samsun Yeni 19 Mayıs)

20.00 Trabzonspor-RAMS Başakşehir (Papara Park)

20 Nisan Pazartesi:

20.00 Gaziantep FK-Zecorner Kayserispor (Gaziantep)

31. hafta

24 Nisan Cuma:

20.00 RAMS Başakşehir-Kasımpaşa (Başakşehir Fatih Terim)

25 Nisan Cumartesi:

14.30 ikas Eyüpspor-Gaziantep FK (Recep Tayyip Erdoğan)

17.00 Zecorner Kayserispor-Çaykur Rizespor (RHG EnerTürk Enerji)

20.00 Göztepe-Hesap.com Antalyaspor (Isonem Park Gürsel Aksel)

26 Nisan Pazar:

14.30 Natura Dünyası Gençlerbirliği-Kocaelispor (Eryaman)

20.00 Galatasaray-Fenerbahçe (RAMS Park)

27 Nisan Pazartesi:

17.00 Corendon Alanyaspor-Samsunspor (Alanya Oba)

20.00 TÜMOSAN Konyaspor-Trabzonspor (MEDAŞ Konya Büyükşehir)

20.00 Beşiktaş-Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük (Tüpraş)

Galatasaray'ın 1 buçuk milyonluk cezası onandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Galatasaray'a verilen 1 milyon 412 bin liralık para cezasını onadı

28.03.2026 11:36:00
AA
Galatasaray'ın 1 buçuk milyonluk cezası onandı
Galatasaray'ın 1 buçuk milyonluk cezası onandı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Galatasaray'a verilen 1 milyon 412 bin liralık para cezasını onadı.

TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamaya göre kurul, sarı-kırmızılı kulübe çirkin ve kötü tezahürat sebebiyle verilen 1 milyon 120 bin lira, taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle verilen 220 bin lira ve takım halinde sportmenliğe aykırı hareket sebebiyle verilen 72 bin liralık cezaları oy birliğiyle onadı.

Tahkim Kurulu, PFDK tarafından Beşiktaş idarecisi Serkan Reçber'e verilen 45 gün hak mahrumiyeti ve 300 bin lira para cezasının yanı sıra ikas Eyüpspor antrenörü Umut Eskiköy'e verilen 2 resmi maçtan men ve 53 bin 500 liralık para cezalarını da oy birliğiyle onadı.

Kurul, Natura Dünyası Gençlerbirliği futbolcusu Sekou Koita'ya verilen 2 resmi maçtan men ve 53 bin 500 lira para cezasında ise indirim yaparak 1 resmi müsabakadan men ve 40 bin lira para cezası şeklinde değiştirdi.

Euroleague'de yenilgiye rağmen Fenerbahçe liderliğini sürdürdü

Euroleague'in 34. haftasında Fenerbahçe, evinde Zalgiris Kaunas'a mağlup olurken, A. Efes de deplasmanda Real Madrid'e kaybetti

28.03.2026 10:19:00
İhlas Haber Ajansı
Euroleague'de yenilgiye rağmen Fenerbahçe liderliğini sürdürdü
Euroleague'de yenilgiye rağmen Fenerbahçe liderliğini sürdürdü
Euroleague'in 34. haftasında Fenerbahçe, evinde Zalgiris Kaunas'a mağlup olurken, A. Efes de deplasmanda Real Madrid'e kaybetti.

Euroleague'de 34. hafta dün oynanan müsabakaların ardından sona erdi. Bu hafta Fenerbahçe Beko, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda karşılaştığı Zalgiris Kaunas'a 92-82'lik skorla yenildi. A. Efes, Real Madrid deplasmanından 82-71 mağlup ayrıldı.



Türk Başantrenör Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Yunan ekibi Panathinaikos ise Monaco karşısında 107-97'lik skorla galibiyet elde etti.

Fenerbahçe liderliğini sürdürdü



Euroleague'de son 5 maçta 4 mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe, 23 galibiyet, 11 mağlubiyetle liderliğini sürdürdü. Olympiakos 22 galibiyet, 12 mağlubiyetle averajla haftayı 2. sırada kapatırken, son haftalarda çıkış yakalayan Real Madrid de 22. galibiyetini elde ederek 3. sıraya yükseldi.

A. Efes 10 galibiyet, 24 mağlubiyetle 18. sırada yer alıyor. Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos ise 20 galibiyet, 14 mağlubiyetle haftayı 7. sırada tamamladı. Ligin son sırasında ise 8 galibiyeti olan ASVEL var. Ligde Hapoel Tel Aviv, Maccabi Tel Aviv, Bologna ve Paris Basketbol'un birer maç eksiği bulunuyor.
Euroleague'de 34. haftanın toplu sonuçları şöyle:

Paris Basketbol: 87 - Olympiakos: 104

Bayern Münih: 93 - ASVEL: 83

Olimpia Milano: 103 - Virtus Bologna: 87

Maccabi Tel Aviv: 104 - Dubai Basketbol: 100

Real Madrid: 82 - A. Efes: 71

Fenerbahçe Beko: 82 - Zalgiris Kaunas: 92

Panathinaikos: 107 - AS Monaco: 97

Partizan: 110 - Valencia Basket: 104

Barcelona: 92 - Kızılyıldız: 88

Baskonia: 118 - Hapoel Tel Aviv: 109

U18 Milli Takımı, Ermenistan ile karşılaşacak

U18 Milli Takımı, Antalya'da düzenlenen UEFA Avrupa Şampiyonası B Ligi 1. Tur ikinci maçında bugün Ermenistan ile karşılaşacak

27.03.2026 10:47:00
İhlas Haber Ajansı
U18 Milli Takımı, Ermenistan ile karşılaşacak
U18 Milli Takımı, Ermenistan ile karşılaşacak
U18 Milli Takımı, Antalya'da düzenlenen UEFA Avrupa Şampiyonası B Ligi 1. Tur ikinci maçında bugün Ermenistan ile karşılaşacak.

UEFA Avrupa Şampiyonası B Ligi 1. Tur ikinci maçında U18 Milli Takımı, Ermenistan ile karşı karşıya gelecek. Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde oynanacak mücadele saat 16.00'da başlayacak ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Grubun diğer maçında Cebelitarık ile Kosova saat 13.00'te karşı karşıya gelecek. Türkiye, grubunu birinci bitirmesi halinde önümüzdeki sezon A Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanacak.

Kazımcan'ı yaralayan taraftar hakim karşısında

Fenerbahçe-Galatasaray maçında sahaya attığı çakmakla Galatasaraylı futbolcu Kazımcan Karataş'ın yaralanmasına sebep olan Mert Güçlü'nün yargılandığı dava, Haziran ayına ertelendi.

27.03.2026 10:39:00
İhlas Haber Ajansı
Kazımcan'ı yaralayan taraftar hakim karşısında
Kazımcan'ı yaralayan taraftar hakim karşısında
Fenerbahçe-Galatasaray maçında sahaya attığı çakmakla Galatasaraylı futbolcu Kazımcan Karataş'ın yaralanmasına sebep olan Mert Güçlü'nün yargılandığı dava, Haziran ayına ertelendi.

1 Aralık 2025 Pazartesi günü Chobani Stadı'nda oynanan Fenerbahçe - Galatasaray maçında Mert Güçlü tarafından sahaya atılan çakmağın Galatasaraylı futbolcu Kazım Can Karataş'ın yüzüne isabet etmesi üzerine çakmağı atan taraftar gözaltına alındı. Güçlü, hakkında 6222 sayılı yasanın 17. maddesinde düzenlenen 'taşkınlık yapma suçu' delaletiyle 'silahla kasten yaralama' suçundan 9 aydan 2 yıl 1 ay 15 güne kadar hapis cezası talep edildi. Ayrıca sanık hakkında 1 yıl spor müsabakalarından men cezası da verildi.
İstanbul Anadolu 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya sanık Mert Güçlü ve taraf avukatları katıldı.

"Amacım çakmağı müştekiye atmak da değildi"

Savunmasında müştekiyi tanımadığını belirten Güçlü, "Fenerbahçe taraftarıyım. Olay tarihindeki maçı izlemek üzere stada gitmiştim. Maç esnasında Galatasaray gol atınca Galatasaraylı futbolcular benim tribünde yakın bulunduğum bir yere sevinmeye geldiler. Bu esnada tribünden çok sayıda yabancı madde atıldı. Anın üzüntüsü ve stresiyle yanımda bulunan çakmağı sahaya doğru rastgele fırlattım. Ancak Galatasaraylı futbolcular benim bulunduğum noktaya yakın bir yerde oldukları için çakmak o noktaya doğru gitti. Ben çakmağın müştekiye isabet ettiğini görmedim. Amacım çakmağı müştekiye atmak da değildi. Bir anlık refleksle böyle bir eylemde bulundum. Böyle bir olay yaşandığı için çok üzgün ve pişmanım." dedi.

Mütalaa verildi

Cumhuriyet Savcısı mütalaasında, Sanık hakkında 6222 sayılı yasa yollamasıyla "silahla yaralama" suçundan yargılamanın yapıldığı, dosya kapsamında bulunan doktor raporu, tutanaklar ve sanık ikrarı birlikte değerlendirildiğinde sanığın üzerine atılı suçu işlediği anlaşıldığından sanığın "silahla kasten yaralama" suçundan 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis cezası ve 6222 sayılı yasanın 17, 18 maddeleri uyarınca cezalandırılmasını talep etti.

16 Hazirana ertelendi

Mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 16 Haziran tarihine erteledi.

Milli takım, Dünya Kupası'na bir adım uzakta

 
2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalinde Romanya'yı 1-0 yenen ay-yıldızlı ekip, Slovakya-Kosova maçının galibiyle 31 Mart Salı günü deplasmanda final maçına çıkacak.

26.03.2026 23:14:00 / Güncelleme: 27.03.2026 00:45:11
Haber Merkezi
 Milli takım, Dünya Kupası'na bir adım uzakta
 Milli takım, Dünya Kupası'na bir adım uzakta

2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Romanya'yı 1-0 yenen A Milli Futbol Takımı, play-off turu finaline yükseldi.
Tüpraş Stadı'nda oynanan maçta taraftar desteğini arkasına alan milli takım, mücadelenin ilk yarısında rakibine karşı baskın bir oyun ortaya koysa da hücumda etkili olamadı.
İlk 45 dakikada gol sesi çıkmazken ay-yıldızlı ekip, ikinci yarıya da etkili başlayan taraf oldu. Maçın 53. dakikasında Arda Güler'in savunmanın arkasına gönderdiği ortaya hareketlenen Ferdi Kadıoğlu'nun kale sahası önünden düzeltip vuruşunda top filelere gitti: 1-0.

Milliler, 61. dakikada bir kez daha gole yaklaştı. Ferdi'nin pasında topla buluşan Kenan Yıldız'ın ceza sahası sol çaprazından vuruşunda meşin yuvarlak üst direğe çarptı. Romanya ise 77. dakikada Mihaila'nın şutunda direğe takıldı.
Maçın kalan bölümünde rakibine gol şansı tanımayan ay-yıldızlılar, sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılarak final biletini aldı.

Rakip Kosova

2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu yarı finalinde Romanya'yı yenen A Milli Futbol Takımı'nın finaldeki rakibi, belli oldu. Slovakya'yı deplasmanda 4-3 yenen Kosova rakibimiz oldu. 


Ferdi Kadıoğlu ilk resmi golünü attı

A Milli Futbol Takımı'nı Romanya karşısında 53. dakikada öne geçiren Ferdi Kadıoğlu, milli forma altında ilk resmi golünü attı.
Ay-yıldızlı formayla 29. mücadelesine çıkan 26 yaşındaki futbolcu, 18 Kasım 2023'te Almanya ile deplasmanda oynanan özel maçta fileleri havalandırmayı başarmıştı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.