logo
06 MAYIS 2026

Fatih Terim o kulübü istedi

Fatih Terim, Bodrum FK yönetimine "kulübü bana verin Türk futbolunun AS Monaco'su yapayım" teklifini sundu. İlk etapta teklif geri çevrildi. Ancak Terim hayalinden vazgeçmedi

01.05.2026 14:40:00
Haber Merkezi
Fatih Terim o kulübü istedi
Fatih Terim o kulübü istedi
Fatih Terim 5 yıl önce ortaya attığı, "Bodrum'u Monako gibi yapar, Bodrumspor'u da parlatır, Avrupa'da söz sahibi yaparız" sözlerinin üzerinde kafa patlattı. Bodrum FK yönetimine "kulübü bana verin Türk futbolunun AS Monaco'su yapayım" teklifini sundu. İlk etapta teklif geri çevrildi. Ancak Terim hayalinden vazgeçmedi.






Yaklaşık 5 yıl önce Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen'in evinde 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir davet verildi. O davette yer alanlardan birisi de Fatih Terim'di. Terim'in o toplantıda söylediği, "biraz uğraşsak, biraz çalışsak Bodrum'u Monako gibi yapar, Bodrumspor'u da iyice parlatır, Avrupa'da söz sahibi olmasını sağlarız. Avuç içi kadar Monako'yu dünya tanıyor, Bodrum'u niye tanımasın ki?" sözleri uzun süre konuşuldu.






ALİ ŞEN ARTIK OLMAYACAK

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Ali Şen'in sağlık durumu bu operasyonu gerçekleştirme ihtimaline imkan vermiyor. Ancak iddialara göre Fatih Terim'den Bodrum FK yönetimine tarihi bir teklif geldi. Bir süredir Galatasaray başkanlığı için Dursun Özbek'in karşısına başkan adayı olarak çıkacağı konuşulan Terim, Bodrum FK yönetimine "kulübü bana verin Türk futbolunun Monaco'su yapayım" dedi.






İlk etapta bu teklife olumlu cevap gelmedi. Ancak Terim hayalinden vazgeçmedi. Galatasaray efsanesi uzun süredir Bodrum'u AS Monaco yapma projesi üzerinde çalışıyor.






TERİM'İN KAFASINDA YER EDEN 5 PLAN

- Bodrum'un lüks turizm potansiyeli kullanılarak, dünyanın önde gelen markalarıyla (saat, moda, yatçılık) sponsorluk değil "lifestyle" ortaklıklar kurulacak.

- Maç günleri, sadece yerel halka değil, dünyanın dört bir yanından gelen turistlere hitap eden bir "deneyim paketi" (VIP localar, maç sonrası etkinlikler) hayata geçecek.

- Geleneksel transfer yöntemleri yerine gol beklentisi, asist beklentisi ve fiziksel veri analitiği üzerine kurulu bir scouting ağı kurulacak.

- Genç oyuncular için Bodrum, "huzurlu ama disiplinli" bir gelişim kampı olarak pazarlanacak.

- Bodrum'un iklim avantajı kullanılarak, Avrupa'nın en modern antrenman tesislerinden biri inşa edilecek.






5-10 YILLIK BİR PROJE OLACAK

Fatih Terim kendi döneminde de şirket yapısını devam ettirecek. Kısa vadeli başarılar yerine 5-10 yıllık projeleri hayata geçirecek.

Yaşlı ve maliyetli yıldızlar yerine, "al-parlat-sat" döngüsünü Bodrum FK'nın ana damarı yapacak.

Galatasraay efsanesinin hayali Bodrum FK'yı kentin lüks ve kozmopolit ruhunu elit bir futbol aklıyla birleştirmek... "Butik ama hızla büyüyen" bir kulüp yaparak AS Monaco'nun tahtına göz dikmek.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulüpte 6-7 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulda aday olduğunu açıklarken, diğer adaylara da birleşme çağrısı yaptı

06.05.2026 12:01:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı
Hem adaylık hem de birleşme çağrısı yapan Aziz Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, "Benim her zaman olduğu gibi zor zamanlarda yoldaşım olan Fenerbahçelilere karşı vicdani bir sorumluluğum var. Çok sevdiğim Fenerbahçe'min geleceğinden endişe etmem nedeniyle, sizlerden gelen çağrıya kulak vererek, şu ana kadar ortaya çıkan başkan adaylarına ve bundan sonra ortaya çıkması muhtemel adaylara bir çağrı yaparak şunları söylemek isterim, Fenerbahçe camiasının bir ve beraber olduğunu göstereceğimiz destansı 120. yıl için Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığı'na adayım.

Sayın Barış Göktürk ve Sayın Hakan Safi başta olmak üzere, adaylığı söz konusu olan tüm adaylara, benimle beraber olmayı teklif ediyorum. Fenerbahçe camiası bu kaos ortamından ancak birlik ve beraberliği güçlendirerek çıkabilir. Fenerbahçe'de tecrübe ve gençlik birlikte hareket ederse, kimse Fenerbahçe'nin önünde duramaz. Gelin bir olalım, beraber olalım ve Fenerbahçemizi hep birlikte güzel yarınlara taşıyalım" ifadelerini kullandı.

Yaşantısının önemli bir kısmını Fenerbahçe'ye adadığını belirten Yıldırım, "Arkadaşlarımla birlikte görev aldığımız dönemde, Fenerbahçe Spor Kulübünde önemli reformları hayata geçirdik. Yaptığımız tesisler ve kurduğumuz şirketlerle, 3 Temmuz öncesi dönemde sürdürülebilir sportif başarıyı güçlü bir mali yapıyla desteklemeyi başardık. 2024 yılında, sizlerden gelen çağrıya kulak vererek, o dönem Fenerbahçe'yi daha iyi yönetebilmek adına Fenerbahçe başkanlığına aday oldum. 2025 yılında ise 'Gençler görevi devir almalı' söylemiyle, yeni isimlerin önünü açmaya çalıştım. Fenerbahçe'nin gündeminde seçim ve Fenerbahçelilerin gönlünde şampiyonluk özlemi olan bugünlerde; ekonomik ve sportif anlamda kritik bir eşikten geçmekteyiz" görüşlerine yer verdi.

Mehmet Ali Aydınlar başkan adaylığından çekildi

Eski Fenerbahçeli yönetici Mehmet Ali Aydınlar, sarı-lacivertli kulübün seçimli olağanüstü genel kurulunda başkan adayı olmayacağını duyurdu

06.05.2026 00:12:00
AA
Mehmet Ali Aydınlar başkan adaylığından çekildi
Mehmet Ali Aydınlar başkan adaylığından çekildi
Eski Fenerbahçeli yönetici Mehmet Ali Aydınlar, sarı-lacivertli kulübün seçimli olağanüstü genel kurulunda başkan adayı olmayacağını duyurdu.

Aydınlar, yaptığı yazılı açıklamada, "Fenerbahçe'nin yarınlarının, şahsım üzerinden oluşacak tartışmalarla gölgelenmesine izin vermemek adına yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulda aday olmayacağım." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeliliğinin son günlerde farklı şekillerde tartışıldığını üzüntüyle takip ettiğini belirten Aydınlar, şunları kaydetti:



"Kulübümüzün içinden geçtiği bu dönemde elimi taşın altına koyarak Fenerbahçe'mizin geleceğine katkı sunmak ve bu camiaya yakışır bir yönetim anlayışını hayata geçirmek için bu yola girdim.

Bugün görüyorum ki adımın başkan adaylığı ile anıldığı ilk andan itibaren yaşananlar, söylenenler ve ortaya çıkan tartışma ortamı hayatım boyunca savunduğum ilke ve değerlerle örtüşmemektedir.

Fenerbahçe'nin bir dünya markası olması hayali, benim için bugüne ait bir hedef değil; yıllardır inandığım, her dönemde destek vermeye çalıştığım kalıcı bir idealdir. Benim kulübüme olan bağlılığım bir ünvana, bir makama ya da bir sıfata bağlı değildir."

Fenerbahçe bağlılığını hayatının her anından taşıdığı bir sorumluluk olarak gördüğünü aktaran Aydınlar, şöyle devam etti:

"Ancak gelinen noktada görüyorum ki ismim üzerinden yürüyen tartışmaların Fenerbahçe'nin birlik duygusuna katkı sağlamaktan uzaklaştığı bir ortam oluşmuştur.

Herkesin kendini bir diğerinden daha fazla Fenerbahçeli gördüğü, herkesin kendi doğrusu üzerinden bir yol tarif ettiği bir zeminde, ortak bir gelecek inşa etmenin ne kadar zor olduğu ortadadır. Bugüne kadar kulübümüz için yaptıklarım ve taşıdığım her sorumluluk vicdanımla ve Fenerbahçe sevgimle örtüşmektedir. Bunun hesabını her zeminde herkese verebilirim."

Camiayı ayrıştıran her gündemin önünde kişisel hedeflerin ikinci planda olduğunu belirten Aydınlar, şunları aktardı:



"Bu nedenle Fenerbahçe'nin yarınlarının, şahsım üzerinden oluşacak tartışmalarla gölgelenmesine izin vermemek adına yapılacak seçimli olağanüstü genel kurulda aday olmayacağım.

Bu süreçte gösterilen teveccüh ve destek için tüm kongre üyelerimize, camiamızın her ferdine yürekten teşekkür ediyorum. Bugüne kadar Fenerbahçe'mize olan bağlılığım hiçbir zaman kişilere ve koşullara bağlı olmadı.

Bundan sonra da olmayacaktır. Ben; dünüyle gurur duyan, bugünüyle sorumluluk hisseden ve yarınlarına inanan bir Fenerbahçeli olarak, ne zaman ve ne gerekiyorsa elimden geleni yapmaya ve her zaman kulübümün yanında olmaya devam edeceğim. Çünkü Fenerbahçe, kişilerin değil, değerlerin kulübüdür."

Galatasaray'da başkanlığın tek adayı Dursun Özbek

Galatasaray Kulübünün 16 veya 23 Mayıs'ta yapılacak olağan seçimli genel kurula mevcut başkan Dursun Özbek, tek aday olacak girecek

06.05.2026 00:06:00
AA
Galatasaray'da başkanlığın tek adayı Dursun Özbek
Galatasaray'da başkanlığın tek adayı Dursun Özbek
Galatasaray Kulübünün 16 veya 23 Mayıs'ta yapılacak olağan seçimli genel kurula mevcut başkan Dursun Özbek, tek aday olacak girecek.

Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında Özbek'in seçimde aday olmak üzere süresi içinde gerekli evrakları sunduğunu belirtti.

Dursun Özbek, mevcut yönetim kurulundan başkan yardımcısı Niyazi Yelkencioğlu, yöneticiler İbrahim Hatipoğlu, Timur Kuban, Ece Bora'ya yeni listede yer vermedi. Özbek, Sportif AŞ Başkan Vekili Abdullah Kavukcu ile Sportif AŞ yönetici Ömer Sarıgül ile Mecit Mert Çetinkaya, Mehmet Burak Kutluğ ve Özen Kuzu'yu yeni yönetim listesine aldı.

Dursun Özbek'in divan kuruluna sunduğu yönetim, denetim, sicil ve disiplin kurulu asıl ve yedek listeleri şöyle:

Yönetim asıl: Dursun Özbek, Metin Öztürk, Sedat Artukoğlu, Eray Yazgan, Can Natan, Mecit Mert Çetinkaya, Mehmet Saruhan Cibara, Abdullah Kavukcu, Mehmet Burak Kutluğ, Fatih Demircan, Özen Kuzu.

Yönetim yedek: Bora İsmail Bahçetepe, Ozan Bingöl Yurtsever, Emir Aral, Tanur Lara Yılmaz, Ömer Sarıgül.

Denetim asıl: Sinan Şahin, Gül Rengin Günay, Hasan Can Külahçıoğlu.

Deneyim yedek: Halil Cem Burnaz, Nazımcan Aygın, Çağatay Aras Uçkun.

Sicil asıl: Mehmet Çağatay Altınlı, Nedime Canipek Konuksever, Okan Güngör, Utku Çağatay Aksoy, Berat Uygur, Mehmet Selim Yavuz, Burçin Aslan.

Sicil yedek: Özgür Kızılelma, Yakup Peker, Sadettin Can Bilginer.

Disiplin asıl: Hakkı Akil, Mithat Can Baydarol, Muharrem Remzi Tan, Mustafa İbrahim Ziyal, Aydın Önder, Ahmet Murat Canaydın, Ali Baran Öztürk.

Disiplin yedek: Hasan Mehmet Tirali, Nuri Bora Ebussuutoğlu, Sencer Seren, Mustafa Kaya Özgül, Günran Çalın.

Gençlerbirliği yeniden Metin Diyadin dedi

Gençlerbirliği, Volkan Demirel'in ayrılması ardından boşalan teknik direktörlük görevi için Metin Diyadin ile anlaşma sağlandığını duyurdu

05.05.2026 19:57:00
İhlas Haber Ajansı
Gençlerbirliği yeniden Metin Diyadin dedi
Gençlerbirliği yeniden Metin Diyadin dedi
Gençlerbirliği, Volkan Demirel'in ayrılması ardından boşalan teknik direktörlük görevi için Metin Diyadin ile anlaşma sağlandığını duyurdu.



Gençlerbirliği'nden yapılan resmi açıklamada, "Kulübümüz, Profesyonel Futbol A Takım teknik direktörlük görevi için camiamızın öz evladı Metin Diyadin ile yeniden anlaşmaya vardı. Kırmızı-kara formamızı yıllarca gururla terleten, sahadaki duruşu ve karakteriyle camiamızın unutulmazları arasına giren Metin Diyadin, birikimi ve aidiyet duygusuyla yeniden ait olduğu yerde, evinde. Teknik Direktörümüz Metin Diyadin ve ekibine 'Evine hoş geldin' diyor, bu birlikteliğin hem hocamız hem de asırlık çınarımız için başarılarla dolu yeni bir dönemin başlangıcı olmasını temenni ediyoruz" ifadeleri yer aldı.

Premier League'de Arsenal şampiyonluk yolunda yeniden avantajı ele geçirdi


 
İngiltere Premier Lig'de oynanan 35. hafta mücadelesinde Manchester City, deplasmanda Everton ile 3-3 berabere kaldı. Bu skor şampiyonluk yolunda Arsenal'e yaradı. 

05.05.2026 07:24:00 / Güncelleme: 05.05.2026 07:28:28
Haber Merkezi
 Premier League'de Arsenal şampiyonluk yolunda yeniden avantajı ele geçirdi
 Premier League'de Arsenal şampiyonluk yolunda yeniden avantajı ele geçirdi

Arsenal ile şampiyonluk mücadelesi veren Manchester City, deplasmanda Everton'a konuk oldu.

City, 3-1 geriye düştü

İlk yarıyı 43. dakikada Jeremy Doku'nun attığı golle 1-0 önde kapatan Manchester ekibi, 68. ve 81. dakikalarda Thierno Barry ile 73. dakikada Jake O'Brien'in golleriyle 3-1 geriye düştü.
83. dakikada Erling Haaland ile farkı bire indiren konuk ekip, 90+7. dakikada Doku ile bir gol daha bularak evine 1 puanla döndü.
Bir maçı eksik Manchester ekibi bu sonuçla puanını 71'e çıkarırken, bitime 3 hafta kala Arsenal 76 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

Şampiyonluk yolunda kritik maçlar

Arsenal kalan 3 haftada deplasmanda West Ham United, sahasında Burnley ve deplasmanda Cyrstal Palace ile oynayacak.
City ise sahasında Brentford, deplasmanda Bournemouth, sahasında Aston Villa ile karşılaşacak. City, erteleme maçında ise 13 Mayıs'ta Cyrstal Palace ile sahasında oynayacak.

22 yıllık hasret bitecek mi?

Arsenal, İngiltere Premier Lig'deki son şampiyonluğunu Arsene Wenger yönetiminde 2003-2004 sezonunda yaşamıştı.

Trabzonspor, Galatasaray yendikten sonra düşüşe geçti

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de elde ettiği Galatasaray galibiyeti sonrası düşüş yaşıyor. Bordo-mavililer, sezonun en kritik virajında yaşadığı puan kayıplarıyla önemli fırsatları teperken, son 4 maçta 9 puan kaybetti

04.05.2026 14:45:00
İhlas Haber Ajansı
Trabzonspor, Galatasaray yendikten sonra düşüşe geçti
Trabzonspor, Galatasaray yendikten sonra düşüşe geçti
Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de elde ettiği Galatasaray galibiyeti sonrası düşüş yaşıyor. Bordo-mavililer, sezonun en kritik virajında yaşadığı puan kayıplarıyla önemli fırsatları teperken, son 4 maçta 9 puan kaybetti.

Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor, sezonun en kritik dönemlerinden birinde ivme kaybı yaşıyor. Galatasaray karşısında alınan moral yüklü galibiyetin ardından bordo-mavililer, ligde beklenen çıkışı sürdüremedi ve son haftalarda puan kayıplarıyla kazanma alışkanlığından uzaklaştı.

Son olarak sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan Karadeniz ekibi, sadece 3 puan değil; aynı zamanda istikrar görüntüsünü de kaybetti.

Galibiyetin devamı gelmedi

Galatasaray karşısında elde edilen galibiyet, Trabzonspor adına sezonun dönüm noktalarından biri olarak görülse de bu zaferin devamı gelmedi. Bordo-mavililer, o karşılaşmanın ardından çıktığı maçlarda istenen sonuçları almakta zorlandı.
Trabzonspor, sarı-kırmızılı ekip karşısında aldığı galibiyet sonrası oynadığı Alanyaspor ve Başakşehir maçlarından 1-1'lik skorlarla ayrılırken, deplasmanda Konyaspor'a 2-1 mağlup oldu. Son olarak evinde ağırladığı Göztepe karşısında da 1-1'lik sonuçla sahadan ayrılan bordo-mavililer, son 4 haftada 9 puan kaybederek zirve yarışında yara aldı.

İç sahada da dış sahada da puan kaybı

Trabzonspor, son haftalarda hem deplasmanda hem de iç sahada yaşadığı puan kayıplarıyla dikkat çekti. Bordo-mavililer, Alanyaspor ile 1-1 berabere kalırken, Konyaspor'a ise 2-1 mağlup oldu. Karadeniz ekibi bu iki dış saha maçında 5 puan bıraktı.

Evinde oynadığı Başakşehir ve Göztepe karşılaşmalarında da 1-1'lik skorlarla sahadan ayrılan Trabzonspor, iç sahada ise 4 puan kaybı yaşadı.

1. Lig'de gözler play-off'ta

Trendyol 1. Lig'de heyecan, Süper Lig'e yükselecek üçüncü ekibin belli olacağı play-off'ta devam edecek

04.05.2026 00:24:00
AA
1. Lig'de gözler play-off'ta
1. Lig'de gözler play-off'ta
Trendyol 1. Lig'de heyecan, Süper Lig'e yükselecek üçüncü ekibin belli olacağı play-off'ta devam edecek.

Sezonu şampiyon tamamlayan Erzurumspor FK ve ikinci olan Amed Sportif Faaliyetler'in doğrudan Süper Lig vizesi aldığı, üçüncü Esenler Erokspor'un ise play-off finaline direkt yükseldiği ligde Arca Çorum FK, Sipay Bodrum FK, Atko Grup Pendikspor'un ardından play-off'a kalan son ekip 7'nci Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü oldu.

Ligde son 4 sırayı alan Serikspor, Sakaryaspor, Atakaş Hatayspor ve Adana Demirspor, Nesine 2. Lig'e düştü.

Özbalta'dan sonra Küçükbayrak'ın ilk başarısı

Erzurumspor FK'nin 2017-18 ve 2019-20 sezonlarının ardından üçüncü kez Süper Lig vizesi aldığı ligde Amed Sportif Faaliyetler ilk defa Süper Lig'e çıkma başarısı gösterdi. Erzurumspor FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, 2018-19'da Keçireörengücü'nü ve 2020-21'de Manisa FK'yi 2. Lig'den 1. Lig'e taşıdıktan sonra 1. Lig'de ilk şampiyonluğunu yaşadı.

Amed Sportif Faaliyetler'de son hafta öncesinde teknik direktör Mesut Bakkal'ın yerine getirilen Sertaç Küçükbayrak, takımını Süper Lig'e taşıyan 126. çalıştırıcı oldu.

Play-off etabı

Son haftaya kadar ilk 2 yarışının içinde olan ancak averajla bu şansını kaybeden Esenler Erokspor, ligi üçüncü bitirerek, doğrudan play-off finaline yükseldi.

Play-off'ta tek maç üzerinden oynanacak ilk tur müsabakalarında Arca Çorum FK, Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü'nü, Sipay Bodrum FK ise Atko Group Pendikspor'u 7 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'de konuk edecek.

Bu turu geçen ekipler, çift maç üzerinden oynanacak 2. turda karşılaşacak. Tur atlayan takım, 24 Mayıs Pazar günü Medaş Konya Büyükşehir Stadı'ndaki finalde Esenler Erokspor ile Süper Lig'e çıkma mücadelesi verecek.

Bu sezon 32. kez oynanacak play-off'ta Esenler Erokspor, Çorum FK ve Ankara Keçiörengücü ilk kez mücadele edecek.

Bodrum FK üçüncü, Pendikspor da ikinci kez play-off'ta yer alacak. Bu iki ekipten Bodrum FK 2023-24'te, Pendikspor da 2022-23'te play-off'tan Süper Lig'e vize aldı.

Düşenler

Hatayspor'un beşinci, Adana Demirspor ile Sakaryaspor'un üçüncü kez düştüğü ligde bu sezon ilk kez yer alan Serikspor da veda üzüntüsü yaşadı.

Gol kralı Diagne

Amed Sportif Faaliyetler'in Süper Lig'e yükselmesine 29 golle katkı veren Mbaye Diagne, bu sezon ligde en fazla gol atan isim oldu.

Diagne'yi 23 gollü Erzurumspor FK'den Eren Tozlu ve 22 golle Manisa FK'den Lois Pablo Diony izledi.

Akdeniz derbisinde sessiz eşitlik: Antalyaspor ateş hattında

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında futbolseverlerin gözü kulağı Antalya derbisindeydi.

04.05.2026 00:12:00
Haber Merkezi
Akdeniz derbisinde sessiz eşitlik: Antalyaspor ateş hattında
Akdeniz derbisinde sessiz eşitlik: Antalyaspor ateş hattında
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında futbolseverlerin gözü kulağı Antalya derbisindeydi.

Küme düşme hattını yakından ilgilendiren kritik mücadelede Antalyaspor, sahasında konuk ettiği Alanyaspor ile 0-0 berabere kalarak hayati bir puan kaybı yaşadı.



Corendon Airlines Park'ta oynanan maçta her iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince sahadan birer puanla ayrıldı. Bu sonuçla Antalyaspor puanını 29'a, Alanyaspor ise 34'e yükseltti.

Düşme tehlikesi kapıda



Ligin bitimine sadece 2 hafta kala Antalyaspor, düşme hattının sadece bir basamak üzerinde, 15. sırada yer alıyor. Kırmızı-beyazlı ekibin performansı ve kalan maçları ligde kalma umutlarını zora sokuyor.

Antalyaspor (29 puan) ile düşme hattındaki Gençlerbirliği (28) ve Kayserispor (27) arasındaki fark kapandı.

Son haftalarda puan kayıpları yaşayan ekip, kümede kalma mücadelesindeki en formsuz takımlardan biri olarak dikkat çekiyor.

Gelecek hafta "ölüm-kalım" maçı



Antalyaspor, önümüzdeki hafta şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray deplasmanına gidecek. Bu maçtan puan çıkaramamaları halinde son haftaya düşme hattında girme riskleri oldukça yüksek.

Gençlerbirliği'ne, Karagümrük şoku

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında küme düşme hattını yakından ilgilendiren kritik mücadelede Fatih Karagümrük, sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ederek altın değerinde 3 puanın sahibi oldu

04.05.2026 00:10:00
Haber Merkezi
Gençlerbirliği'ne, Karagümrük şoku
Gençlerbirliği'ne, Karagümrük şoku
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında küme düşme hattını yakından ilgilendiren kritik mücadelede Fatih Karagümrük, sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup ederek altın değerinde 3 puanın sahibi oldu.

İstanbul ekibine galibiyeti getiren gol, maçın henüz başında, 17. dakikada Tiago Çukur'dan geldi. Karşılaşma boyunca üstünlüğünü korumayı başaran kırmızı-siyahlılar, bu sonuçla puanını 24'e yükselterek ligde kalma umutlarını tazeledi.



İstanbul temsilcisini önümüzdeki hafta da zorlu bir deplasman bekliyor. Karagümrük, ligin 33. haftasında Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek.

Ligin son haftasında (34. hafta) ise Karagümrük kendi evinde Alanyaspor'u ağırlayarak sezonu kapatacak.



Ligin 33. haftasında Gençlerbirliği, sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Küme düşme hattından uzaklaşmak için mutlak galibiyet hedefliyorlar.

Kasımpaşa ile Kocaelispor 1-1 berabere kaldı

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Kasımpaşa-Kocaelispor maçı 1-1 sona erdi.

03.05.2026 23:08:00
AA
Kasımpaşa ile Kocaelispor 1-1 berabere kaldı
Kasımpaşa ile Kocaelispor 1-1 berabere kaldı
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Kasımpaşa-Kocaelispor maçı 1-1 sona erdi.

2. dakikada Kasımpaşa 1-0 öne geçti. İrfan Can Kahveci'nin sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda, Ben Ouanes ön direkte topu kafasıyla arkaya sektirdi. Benedyczak da düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0

23. dakikada Kocaelispor'un beraberlik golü geldi. Savunmanın arkasına atılan topa hareketlenen Serdar Dursun'un ceza sahası sol çaprazında aut çizgisine yakın bir noktada pasında topla buluşan Agyei, düzgün bir plaseyle topu filelerle buluşturdu: 1-1

34. dakikada Winck'in ceza yayı önünden kullandığı serbest vuruşta, meşin yuvarlak direğin yanından auta çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı.

İkinci yarı

60. dakikada İrfan Can Kahveci'nin uzaktan şutunda, kaleci Serhat Öztaşdelen meşin yuvarlağı kornere çeldi.

62. dakikada Kerem Demirbay'ın pasında savunma arkasına hareketlenen Benedyczak sağ çaprazda kaleciyle karşı karşıya kalarak şutunu çekti, kaleci ayaklarıyla meşin yuvarlağı önledi.

89. dakikada İrfan Can Kahveci'nin sol taraftan doğrudan kaleye gönderdiği köşe vuruşunda, top kalecide kaldı.

Karşılaşma 1-1 beraberlikle tamamlandı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.