logo
23 HAZİRAN 2026

Fatih Terim'li Türkiye çok farklı

Abdullah Avcı döneminde kötü bir performans sergileyen A Milli Takımımız, takımın başına Fatih Terim'in getirilmesinin ardından toparlandı. Son 3 maçını kazanan Ay yıldızlılarımız, play-off için umutlarını artırdı

13.10.2013 00:00:00
Abdullah Avcı'nın yerine göreve gelen ve üst üste 3 galibiyetle, umutları oldukça azalan Milli Takımı grup ikinciliğine taşıyan Fatih Terim, 15 Ekim'de Hollanda ile yapılacak son maç öncesi play-off heyecanını canlı tuttu.Gol bile yemedikA Milli Futbol Takımı, teknik direktörlüğe Fatih Terim'in gelmesiyle birlikte kalesini gole kapadı. Terim yönetimindeki 3 resmi maçta da gol yemeyen mililer, Andorra'yı 5-0, Romanya ve Estonya'yı deplasmanda 2-0 yendi. 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'nda ilk 6 maçta 7 gol atıp, 7 gole engel olamayan milliler, Terim döneminde 3 maçta 9 gol atıp, hiç gol yemedi. Terim, ay-yıldızlı ekipte, bir maçlık ilk deneyimi hariç, 3. kez görev yapıyor.  A Milli Takım, Terim yönetiminde oynadığı 95 maçta 46 galibiyet aldı. Ay-yıldızlı ekip, Fatih Terim'in saha kenarında yönettiği maçlarda 26 kez berabere kalırken, 23 kez de mağlup oldu. Terim yönetiminde toplam 145 gol atan milliler, kalesinde ise 101 gol gördü.Unvanlar Terim'deFatih Terim, A Milli Futbol Takımı'nın 90 yıllık tarihinde en fazla maça çıkan, galibiyet yaşayan ve en çok gol atan takımı çalıştıran teknik adam unvanlarının sahibi durumuda bulunuyor. Türk Milli Takımı'nın 90 yıllık tarihinde 24'ü yerli, 18'i yabancı toplam 42 teknik adam görev yaptı. Terim, 95 karşılaşmayla, en yakın meslektaşı Coşkun Özarı'nın 41 maç önünde yer alarak, Türk futbol tarihine geçti.Burak rekorunu geliştirdi A Milli Futbol Takımı'nı Estonya'da 2-0 öne geçiren golü atan Burak Yılmaz, ay-yıldızlı ekipteki gollerine devam etti. Milli takımın oynadığı son 5 resmi maçta da fileleri havalandıran Burak Yılmaz, kendisine ait rekoru geliştirdi.  2014 Dünya Kupası Elemeleri'nde millilerin oynadığı son 5 maçta Andorra, Macaristan, Andorra, Romanya ve Estonya'ya birer gol atan Süper Lig'de son 2 sezonun "gol kralı" Burak, 30. milli maçında 12. golünü kaydetti..Umut da atıyorA Milli Takımın Tallinn'de 1-0 öne geçiren golü atan Umut Bulut, ay-yıldızlı forma altında yine gol sevinci yaşadı. Elemelerde gol sayısını 5'e yükselten Umut, A Milli Takım'da ise 27. maçında 8. kez golle buluştu. Milli takımın 2014 Dünya Kupası Elemeleri'nde Burak Yılmaz ile birlikte en skorer ismi olan Umut, daha önce Kayseri'de Andorra'ya 3, Kadıköy'de Estonya'ya 1 gol atmıştı. 

Ilaix Moriba cimbom olacak mı?


 
Galatasaray merkez orta saha konusunda yıldız isimlerle ilgileniyor. Ancak Celta Vigo forması giyen Ilaix Moriba da yoklandı. Bu hareketin arkasında farklı bir düşünce var...

23.06.2026 14:28:00
Haber Merkezi
Ilaix Moriba cimbom olacak mı?
Ilaix Moriba cimbom olacak mı?

Galatasaray'ın güçlendireceği bölgelerden biri kesinlikle merkez orta saha olacak. Sarı-Kırmızılılar'ın listesinde yıldız alternatifler bulunuyor. Fakat Cim-Bom'dan sürpriz bir hamle geldi. Celta Vigo forması giyen Ilaix Moriba için 15 milyon Euro önerildi.







Cimbomun teklifi düşük bulundu

La Liga temsilcisinin ise en az 20 milyon euro beklediği kaydedildi. Taraflar arasındaki temaslar sürüyor. Herkes Ilaix Moriba ismine şaşırdı ancak bu hareketin arkasında farklı bir düşünce bulunuyor. Gineli futbolcu, 23 yaşında ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun "genç" yabancı kriterini karşılıyor.







Genç olması avantaj

23 yaşındaki Ilaix Moriba, geride bıraktığımız sezonda La Liga'da tam 36 maça çıktı. Sahada 2.489 dakika kaldı. 2 gol ve 3 asist üretti. Galatasaray Yönetimi, birçok kulvarda mücadele verileceği için Ilaix Moriba'yı da kadrosuna katmak istiyor. 1.85 boyundaki futbolcunun asıl yeri merkez orta saha. Ancak 10 numara ve ön liberoda da görev yapabiliyor. Yani tam bir joker. Gineli yıldızın, Galatasaray'a çok sıcak baktığı öğrenildi. Taraflar arasındaki pazarlıklar devam ediyor.

Tek maçlık performansı Trabzonspor'a yutturmak istiyorlar


Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ambargosunu yıkmak için gözünü karartan Trabzonspor, Sevilla'nın İsviçreli kanat oyuncusu Ruben Vargas'ı kadrosuna katmak için vites yükseltti. Dünya Kupası'nda Bosna Hersek karşısında 1 gol ve 1 asistle öne çıkan 25 yaşındaki oyuncu için İspanyol devi kapıyı 12 milyon Euro'dan açtı. Vargas'ın uzun dönem performansı ise soru işaretlerine yol açıyor.

23.06.2026 14:10:00
Haber Merkezi
Tek maçlık performansı Trabzonspor'a yutturmak istiyorlar
Tek maçlık performansı Trabzonspor'a yutturmak istiyorlar

Trabzonspor, önümüzdeki sezon Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın İstanbul ambargosuna bir kez daha son vermek ve zirveye oynamak için iddialı bir kadro kurmayı hedefliyor. Bordo-mavililer, bu doğrultuda İspanya La Liga takımlarından Sevilla'da forma giyen İsviçreli kanat oyuncusu Ruben Vargas'ı transfer listesinin ilk sıralarına aldı.







Sevilla'nın derdi para

Şu anda İsviçre milli takımıyla Dünya Kupası'nda mücadele eden 25 yaşındaki Panama asıllı yıldız, Sevilla'nın bu yaz takımdan ayrılmasına kesin gözüyle baktığı isimlerin başında geliyor. Kulübün en değerli varlıklarından biri olan sol kanat oyuncusu Vargas için İspanyol ekibi, transfer bütçesi yaratmak adına ayrılığa sıcak bakıyor.







12 milyon Euro alt limit

İspanyol AS gazetesinin haberine göre Sevilla, son iki transfer döneminde de ayrılığın eşiğinden dönen ve Villarreal'in kapısından bakan İsviçreli oyuncu için net bir bonservis bedeli belirledi. Endülüs temsilcisinin, Vargas için 12 milyon Euro'nun altındaki teklifleri değerlendirmeye almayacağı belirtiliyor.







Hem formsuz, hem de gol performansı zayıf

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlık nedeniyle birkaç ay sahalardan uzak kalan ve sezon sonuna doğru ritim yakalamakta zorlanan Vargas, buna rağmen Sevilla formasıyla 25 resmi maça çıkıp 3 gol kaydetti 6 da asist yaptı. İsviçre formasıyla Dünya Kupası'nda boy gösteren kanat, son olarak Bosna Hersek karşısında yaptığı 1 gol ve 1 asistlik performansla kalitesini bir kez daha kanıtladı.

Kante ve Ederson Fenerbahçe'nin transferlerini kilitliyor

Fenerbahçe'de transfer konusundaki çalışmalar devam ediyor. Bir yandan da maaş bütçesi sorunu var... Bu konuda özellikle Ederson ve Kante dikkat çekiyor. Eğer bu iki isme teklifler gelirse, değerlendirilebilir

23.06.2026 12:33:00
Haber Merkezi
Kante ve Ederson Fenerbahçe'nin transferlerini kilitliyor
Kante ve Ederson Fenerbahçe'nin transferlerini kilitliyor
Fenerbahçe sezon başında Manchester City Kulübü'ne 11 milyon euro ödeyerek Brezilyalı kaleci Ederson'u kadrosuna katmıştı. Sambacının da senelik 11 milyon euro maaş alacağı açıklanmıştı. Farklı kaynaklara göre; rakam çok daha yüksek... 32 yaşındaki oyuncunun performansı tartışıldı ancak bu haberde konu performans değil maliyet...






RAKAMLAR DAHA FAZLA MI?

Kanarya, devre arasında da N'Golo Kante'yi kadrosuna kattı. Kulüp, Fransız futbolcunun 2026-2027 ve 2027-2028 sezonlarında 11 milyon euro kazanacağını açıklamıştı. Tıpkı Ederson'da olduğu gibi Kante'de de farklı kaynaklar, aslında rakamın 11 milyon euronun çok üzerinde bulunduğunu iddia etti.






UYULMASI GEREKEN KURALLAR

Oyunculara ödenen yüksek maaşlar, olası takviyelerin durumunu da etkiliyor. Çünkü uyulması gereken bütçe kuralları var. Fenerbahçe Yönetimi'nin, özellikle bu 2 futbolcuya teklifler gelmesi halinde bunları değerlendirmeye alabileceği öğrenildi. Bu arada Kante, 29 Mart tarihinde 35 yaşına girmişti.

Beşiktaş'tan sürpriz Vlahovic hamlesi

Juventus ile sözleşmesinin son günlerine (30 Haziran'da bitiyor sözleşmesi) giren Dusan Vlahovic, transfer piyasasında tam anlamıyla bir şok yaşıyor. Avrupa’nın dev kulüplerinden beklediği teklifleri alamayan Sırp golcünün masasında, şu an için sadece birkaç Arap kulübü ve Türkiye’den Beşiktaş’ın resmi ilgisi bulunuyor

23.06.2026 12:17:00
Haber Merkezi
Beşiktaş'tan sürpriz Vlahovic hamlesi
Beşiktaş'tan sürpriz Vlahovic hamlesi
BAYERN YA DA ATLETICO YOK

Bayern Münih, Atletico Madrid ve Premier Lig hayalleri kuran Vlahovic'in menajerleri, devlerin sessizliği karşısında büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Sırp forvetin Juventus ile yürüttüğü kontrat görüşmelerinde geri adım atmaması ise süreci tıkayan en büyük etken. Yıllık 8 milyon euro maaş, bonuslar ve 10 milyon euro'luk imza parası talep eden Vlahovic, Torino ekibinin sunduğu 6 milyon euro'luk teklifi reddetti.






JUVENTUS GERİ ADIM ATMIYOR

Golcü oyuncunun takım içi dengeleri öne sürerek yönetime "David'den daha az kazanmamı mı bekliyorsunuz?" restini çektiği belirtiliyor. Juventus cephesi ise geri adım atmaya niyetli değil. Torino kulübü, Vlahovic'in mevcut sözleşmesindeki net 12 milyon avroluk son maaş yükünden kurtulmak isterken, piyasa gerçeklerinin üzerindeki bu talepleri karşılamayı kesinlikle düşünmüyor.






6 MİLYON EURO'DAN FAZLA YOK

Kovulan Damien Comolli sonrası dönemde yönetim masasında yüzler gülse de kulübün "6 milyon euro sınırını aşmama" politikası katı bir şekilde uygulanmaya devam ediyor. Bu inatlaşma, Vlahovic'i transfer döneminin sonunda takımsız kalma ve önüne gelecek herhangi bir teklifi zorunlu olarak kabul etme riskiyle karşı karşıya bırakıyor.






Kendine ve yeteneklerine aşırı güvenen Sırp yıldız ve menajerlerinin, Juventus'un resti ve Beşiktaş'ın somut ilgisi karşısında nasıl bir viraj alacağı merak konusu. Sırp golcü için çember daralıyor.

Konyaspor hedef büyüttü

Transferde bombayı patlatmaya hazırlanan Konyaspor, São Paulo forması giyen dünyaca ünlü Portekizli sağ bek Cédric Soares'e milyonluk teklif yaptı. Brezilya ekibinin kadroda düşünmediği ve yolları ayırmaya hazır olduğu 34 yaşındaki Avrupa şampiyonu yıldız, yeşil-beyazlıların cazip teklifine 'evet' diyerek İç Anadolu'ya gelmeye çok yaklaştı

23.06.2026 12:13:00
Haber Merkezi
Konyaspor hedef büyüttü
Konyaspor hedef büyüttü
Konyaspor, transfer piyasasında bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Yeşil-beyazlılar, Brezilya ekibi São Paulo'da forma giyen dünyaca ünlü Portekizli sağ bek Cédric Soares'e reddedemeyeceği, milyon euro'luk bir transfer teklifi sundu. Portekiz Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonluğu yaşayan 34 yaşındaki deneyimli savunmacı, bu teklifin ardından Türkiye'ye ve Avrupa futboluna dönmeye çok yaklaştı.






YÜKSEK MAAŞINDAN KURTULMAK İÇİN

São Paulo cephesi, oyuncunun ayrılığına zorluk çıkarmama kararı aldı. Teknik direktör Dorival Júnior'ın planları arasında yer almayan ve kadroda yer bulmakta zorlanan Soares, Brezilya kulübünün son antrenmanlarına da katılmadı. Kulüp yönetimi, yüksek maaş yükünden kurtulmak ve kadroyu gençleştirmek adına deneyimli sağ bekin sözleşme feshine şimdiden yeşil ışık yaktı.






BÜYÜK ÖLÇÜDE EL SIKIŞILDI

Oyuncunun menajerlik şirketi, Konyaspor'dan gelen mali teklifin São Paulo'dan kazandığı ücretin çok üzerinde olduğunu Brezilya kulübüne resmen iletti. Kariyerine yeniden Avrupa'da devam etmek isteyen Portekizli yıldızın, son günlerde yeşil-beyazlı yönetimle yaptığı görüşmelerde büyük ölçüde el sıkıştığı öğrenildi.






ARSENAL'DA DA KUPA KAZANMIŞTI

Cédric Soares ile daha önce Portekiz'den Rio Ave ve Estoril'in yanı sıra İtalya'dan Pisa da ilgilenmişti. Ancak Konyaspor'un masaya koyduğu cazip ekonomik şartlar ve iddialı proje, transfer yarışında Anadolu kartalını açık ara öne geçirdi. Görüşmelerin olumlu sonuçlanması ve transferin önümüzdeki günlerde resmiyet kazanması bekleniyor.

Fenerbahçe, Oosterwolde'yi satmak istiyor da...

23.06.2026 11:55:00
Haber Merkezi

Fenerbahçe, Jayden Oosterwolde'nin olası satışından en az 25 milyon euro bekliyor. Oyuncunun adı şu anda 3 kulüple anılıyor. Ancak henüz resmi teklif yok...







Fenerbahçe 2023'ün Ocak ayında Parma'ya 6 milyon Euro ödeyerek Jayden Oosterwolde'yi kadrosuna katmıştı. Sarı-Lacivertliler, Hollandalı savunmacıyı 7 milyon Euro ve üzerinde bir rakama satarsa, anlaşma gereği elde edilecek kârın yüzde 30'u Parma'ya ödenecek...







Üç takımın radarında

25 yaşındaki savunmacının 30 Haziran 2028 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor. Fenerbahçe ondan para kazanarak bu kaynağı transferlerde kullanmayı planlıyor. Kanarya'nın Jayden Oosterwolde'den bonservis beklentisi minimum 25 milyon Euro... Oyuncunun adı bir süredir Bologna, Roma ve PSG gibi takımlarla anılıyor.







Resmi teklif yok

Ancak şu ana kadar bu 3 takımdan da resmi girişim gelmedi. Yine de transfer sezonunun tamamlanmasına uzun bir süre olduğunu hatırlatmakta fayda var. Dengeler bir anda değişebiliyor. Ayrıca bugün hiç konuşulmayan ekipler de bir anda devreye girebilir...

Cerny için veda vakti


 
İskoç takımı Aberdeen Kulübü'nün eski CEO'su Keith Wyness, "Rangers'ın Vaclav Cerny'yi geri getirmesi gerçekten çok iyi bir hamle olur. Sanırım yaklaşık 5 milyon sterline anlaşırlar (yaklaşık 5.8 milyon euro)" ifadelerini kullandı.

23.06.2026 11:48:00
Haber Merkezi
Cerny için veda vakti
Cerny için veda vakti

Beşiktaş sezon başında Wolfsburg'a 6 milyon Euro ödeyerek Vaclav Cerny'yi kadrosuna katmıştı. Çekyalı kanat oyuncusunun İstanbul günleri iyi başladı. Ancak sonrasında hakkında bazı tartışmalar yaşandı. Forma sürelerinde düşüş gözlemlendi. 1.82 boyundaki futbolcunun bu yaz ayrılma ihtimali hayli yüksek... Cerny, Beşiktaş'a gelmeden önce Rangers Kulübü'nde kiralık olarak forma giymişti. Oyuncunun tekrar İskoç ekibine dönmek istediği konuşuluyor. Bu arada Aberdeen Kulübü'nün eski CEO'su Keith Wyness ortaya çok çarpıcı bir iddia attı. Wyness, "Rangers'ın Cerny'yi geri getirmesi gerçekten çok iyi bir hamle olur. Sanırım yaklaşık 5 milyon sterline anlaşırlar (yaklaşık 5.8 milyon euro)" açıklamasını yaptı.







Aldığı fiyata satacak

Bu durumda Beşiktaş, 6 milyon euroya aldığı oyuncuyu 5.8 milyona göndermiş olacak. Elbette Cerny'nin maaş yükü de ortadan kalkacak. Siyah-Beyazlılar hem sağ hem de sol kanat konusunda çalışmalarını sürdürüyor. Transfer döneminde de en fazla takviye bu bölgelere yapılacak.







5 gol, 8 asist

Kartal uzun süredir kanatlardan beklediği katkıları alamıyor. Tekrar Cerny'ye dönersek 28 yaşındaki futbolcu geçen sezon Süper Lig'de 30 maça çıktı. Sahada 2.008 dakika kaldı. 5 gol ve 8 asist üretti.







Özellikle son dönemlerde eski Teknik Direktör Sergen Yalçın onu sürekli oyundan alıyordu. Cerny, Çekya'nın Dünya Kupası kadrosunda yer almıyor.

Fenerbahçe için UEFA'dan kötünün iyisi haber

Fenerbahçe ile UEFA arasındaki FFP görüşmelerinde sona gelindi 

23.06.2026 11:40:00
Haber Merkezi
Fenerbahçe için UEFA'dan kötünün iyisi haber
Fenerbahçe için UEFA'dan kötünün iyisi haber
Fenerbahçe, UEFA ile 2022-2025 dönemini kapsayan FFP uzlaşmasında son bürokratik adımlara geldi. İddia edilenlerin aksine 6-7 milyon Euro'luk daha hafif bir para cezasıyla karşılaşması beklenen sarı-lacivertlilerde, asıl kritik yaptırım "transfer bakiyesi" olacak gibi duruyor. Satmadan almayı imkansız kılan bu kural Aziz Yıldırım yönetiminin "4 transfer" planını zorlaştırırken; kulüp oyunculardan %10-15 arası maaş indirimi istemek zorunda kalabilir.






Fenerbahçe ile UEFA arasındaki FFP görüşmelerinde sona gelindi. 2022-2025 yıllarındaki üç yıllık dönemi kapsayan ihlallerle ilgili uzlaşma anlaşmasının kesinleşmesi için artık sadece son bürokratik adımlar kaldı. İddia edilen karamsar senaryoların aksine, kulübe yönelik yaptırımların boyutu netleşmeye başladı.






DAHA DÜŞÜK BİR CEZA OLACAK

Gelen son bilgilere göre sarı-lacivertlilere kesilecek para cezası, iddia edildiği gibi 15 milyon Euro değil, 6 ila 7 milyon Euro arasında çok daha mütevazı bir seviyede olacak. Ancak asıl kritik yaptırım finansal değil, sportif tarafta yaşanacak. İddialara göre UEFA, Fenerbahçe'ye önümüzdeki Avrupa Ligi kadrosunun oluşturulmasında kesin bir "transfer bakiyesi" kuralı uygulayacak.






SATTIĞIN KADAR AL GÜNDEMDE

Bu kısıtlama, Aziz Yıldırım yönetiminin seçim döneminde camiaya verdiği "4 büyük transfer" sözünün tutulmasını şu an için zorlaştırıyor. Kulübün yapacağı her yeni hamle; oyuncunun maaşı, imza parası ve amortisman bedelleri titizlikle hesaplanarak, stratejik oyuncu satışlarıyla dengelenmek zorunda kalacak. Yani satmadan almak ya da bütçeyi aşmak mümkün olmayacak.






YÜZDE 10-15 MAAŞ İNDİRİMİ GÜNDEMDE

Ekonomik dengeyi sağlamak adına kulübün radikal bir adım atması da gündemde. UEFA ile anlaşma imzalandığı takdirde, mevcut futbolculardan %10 ile %15 arasında bir maaş indirimine gitmeleri talep edilecek. Gelir-gider tablosunun nihai hesaplamaları ve resmi mali bilanço ise ancak Ağustos ayının sonunda netlik kazanacak.






DİĞER KURAL ÇOK ETKİLEMEYECEK

Avrupa kadrosuna getirilecek oyuncu sayısı kısıtlaması ise kulüp içinde büyük bir kriz olarak görülmüyor. Fenerbahçe, son yıllarda altyapıdan yeterli oyuncu yetiştirip listeye yazamadığı için zaten UEFA'ya sürekli eksik isim bildiriyordu. Bu nedenle kadro sınırlaması, sarı-lacivertlilerin alışık olduğu ve yönetebileceği bir süreç olacak.

Santos, Gabriel Brazao'ya değer biçti

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş ve bazı Türk ekiplerinin Gabriel Brazao için harekete geçtiği yazılmıştı. Ancak Santos Kulübü, 25 yaşındaki eldiveni ucuza bırakmayacak

23.06.2026 11:34:00
Haber Merkezi
Santos, Gabriel Brazao'ya değer biçti
Santos, Gabriel Brazao'ya değer biçti
Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş ve bazı Türk ekiplerinin Gabriel Brazao için harekete geçtiği yazılmıştı. Ancak Santos Kulübü, 25 yaşındaki eldiveni ucuza bırakmayacak.

Galatasaray dışında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'da kaleci hareketliliği yaşanıyor. 3 takımın da bu yönde çalışmaları var. Kısa süre önce Kartal'ın kış döneminde de nabız yokladığı Gabriel Brazao için yeniden hamle yapmayı planladığı yazılmıştı...







GERİ ÇEVİRECEKLER

Brezilyalı eldivenin Fenerbahçe veya Trabzonspor'a da gidebileceği konuşuluyordu. Ancak oyuncuyu kulübünden koparmak hiç de kolay olmayacak. Santos'un 20 milyon euronun altındaki teklifleri geri çevireceği öğrenildi. 1.92 boyundaki eldivenin 31 Aralık 2028 tarihine kadar sözleşmesi var.







BEDELSİZ GELMİŞTİ!

Santos, oyuncuyu 2024'ün Şubat ayında Inter'den bedelsiz olarak kadrosuna katmıştı. Brezilya ekibinin yönetimi, Brazao'nun kontratı devam ettiği için son derece rahat bir konumda... Bu sebeple 20 milyonluk beklentide indirime gitmeleri beklenmiyor. Yani oyuncunun ülkemize gelme ihtimali biraz düşük!

Julian Brandt için Galatasaray ihtimali

Borussia Dortmund ile sözleşmesini uzatmayan Julian Brandt boşa çıkmıştı

23.06.2026 11:25:00
Haber Merkezi
Julian Brandt için Galatasaray ihtimali
Julian Brandt için Galatasaray ihtimali
Borussia Dortmund ile sözleşmesini uzatmayan Julian Brandt boşa çıkmıştı. Alman 10 numaranın adı bir dönem ağırlıklı olarak Galatasaray'la anıldı. İngiltere'den ise farklı yönde haberler geldi...


Yorkshire Evening Post'un haberine göre; Leeds United, Borussia Dortmund'dan ayrıldıktan sonra serbest oyuncu statüsünü kazanan Julian Brandt'ı kadrosuna katmayı düşünüyor. Taraflar arasındaki temaslar devam ediyor. Arada çok küçük pürüzlerin kaldığı belirtildi.







ODAK NOKTASI DEĞİŞTİ

30 yaşındaki 10 numaranın adı bir dönem ciddi şekilde Galatasaray'la anılıyordu. Fakat Sarı-Kırmızılılar'ın odak noktası zaman içinde değişti. Cim-Bom'un tekrar Julian Brandt'la görüşme yapması beklenmiyor. Yine de transfer dönemlerinde her şeyin olabileceğini unutmamak lazım...







ROMA VE ATLETİCO MADRİD

Bu arada Leeds United girişimlerini sürdürürken Roma ve Atletico Madrid de gelişmeleri izliyor. Roma'nın çözmesi gereken bazı maddi sıkıntıları var. Atletico Madrid'de ise öncelik Julian Brandt değil... Şartlar değişirse bu iki takım da devreye girebilir...
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.