logo
09 MAYIS 2026

Fenerbahçe çeyrek finalde

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanşında, ilk maçta deplasmanda 3-0 mağlup ettiği Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımına 1-0 yenilmesine rağmen adını çeyrek finale yazdırdı

14.03.2024 22:42:00 / Güncelleme: 15.03.2024 16:12:35
Haber Merkezi
Fenerbahçe çeyrek finalde
Fenerbahçe çeyrek finalde
UEFA Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında Fenerbahçe ile Belçika'nın Union Saint-Gilloise ekibi karşı karşıya geldi. Konuk takım maçı 68. dakikada Rasmussen'in attığı golle 1-0 kazandı.

Belçika'daki ilk maçtan 3-0'lık zaferle dönen sarı-lacivertliler bu sonuçla çeyrek finale yükselen taraf oldu.

Mert Hakan Yandaş devam edemedi
Fenerbahçe'de maça 75. dakikada Kent'in yerine dahil olan Mert Hakan son dakikalarda yaşadığı sakatlığın ardından oyuna devam edemedi. Tecrübeli futbolcu yerini 90+2. dakikada Muhammet Zeki Dursun'a bıraktı.

Fenerbahçe'nin rakibi yarın belli olacak
UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde çeyrek ve yarı final kura çekimi yarın yapılacak. İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek kura çekiminde temsilcimiz Fenerbahçe'nin rakibi de belli olacak. UEFA Şampiyonlar Ligi kurası TSİ 14.00, Avrupa Ligi kurası TSİ 15.00, Konferans Ligi kurası ise TSİ 16.00'da çekilecek.

Maçtan notlar
UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanşında Belçika'nın Union Saint-Gilloise ekibini konuk eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, ligde oynanan Siltaş Yapı Pendikspor mücadelesine göre 8 değişiklik yaptı.

Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeleye ilk maçta alınan 3-0'ın avantajıyla çıkan sarı-lacivertli ekipte teknik direktör Kartal, kadroda değişiklikler yaptı. Siltaş Yapı Pendikspor karşısında ilk 11'de sahaya çıkan Dominik Livakovic, Mert Müldür, Serdar Aziz, Mert Hakan Yandaş, Rade Krunic, Tadic, Cengiz Ünder ve Dzeko'nun yerine İrfan Can Eğribayat, Bright Osayi-Samuel, Djiku, Szymanski, İsmail Yüksek, Ryan Kent, İrfan Can Kahveci ve Michy Batshuayi, Union Saint-Gilloise mücadelesinde ilk 11'de yer aldı.

Teknik direktör İsmail Kartal, kalede İrfan Can Eğribayat'a şans verirken, savunma dörtlüsü olarak Osayi-Samuel, Djiku, Oosterwolde ve Ferdi Kadıoğlu'nu sahaya sürdü. Orta sahada İsmail Yüksek, Fred, İrfan Can Kahveci, Szymanski ve Kent'e ilk 11'de formayı veren Kartal, forvet hattında da Belçika deplasmanında olduğu gibi Michy Batshuayi'yi oynattı.

Fenerbahçe'de Dominik Livakovic, Doğukan Demir, Mert Hakan Yandaş, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Cengiz Ünder, Miha Zajc, Ahmet Necat Aydın, Muhammet İmre, Zeki Dursun, Çağrı Fedai ve Yusuf Akçiçek de kulübedeki isimler oldu.

İsmail Kartal 6 genç ismi kadroya dahil etti
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Union Saint-Gilloise mücadelesinde 6 genç oyuncuyu kadroya dahil etti. Sarı-lacivertli ekipte genç kaleci Doğukan Demir, sol bek Ahmet Necat Aydın, stoper Yusuf Akçiçek, orta saha oyuncuları Zeki Dursun ve Muhammet İmre ile forvet Çağrı Fedai, kadroda yer alan isimler oldu.

Fenerbahçe'de 5 eksik
Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise mücadelesinde 5 oyuncusundan faydalanamadı. Belçika'da oynanan ilk maçta gördüğü sarı kart sebebiyle cezalı duruma düşen Rade Krunic'in yanı sıra sakatlıkları bulunan Joshua King ve Çağlar Söyüncü ile maç eksiği bulunan Rodrigo Becao ve Leonardo Bonucci kadroda yer almayan isimler oldu.

Bu oyuncuların yanı sıra UEFA listesinde isimleri olmayan Mert Müldür, Serdar Aziz ve Serdar Dursun da kadroda yer almadı.

UEFA Başkanı Alexander Ceferin mücadeleyi takip etti
​​​Fenerbahçe ile Union Saint-Gilloise karşılaşmasını UEFA Başkanı Aleksander Ceferin de takip etti. Bugün gündüz saatlerinde Türkiye Futbol Federasyonunu ziyaret ederek TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, FIFA, UEFA İlişkileri ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt'le bir araya gelen Aleksander Ceferin​​​​​​​, mücadeleye Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la birlikte geldi.

Ryan Kent 105 gün sonra ilk 11'de
Fenerbahçe'nin İngiliz futbolcusu Ryan Kent, Union Saint-Gilloise mücadelesiyle 105 gün sonra ilk 11'e döndü. Sarı-lacivertli forma altında son olarak 30 Kasım 2023'de Danimarka'da oynanan Nordsjaelland karşılaşmasına ilk 11'de başlayan 27 yaşındaki oyuncu, o tarihten sonra yine bir Avrupa mücadelesinde ilk 11'de görev aldı.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 8 lig ve 9 Avrupa karşılaşmasında oynayan Ryan Kent, 1 gol atıp 2 de asist yaptı.

Kavga eden Valverde ve Tchouameni'ye 500 biner avro para cezası

Real Madrid Kulübü, Federico Valverde ile Aurelien Tchouameni'nin antrenmanda ve soyunma odasında kavga etmesi nedeniyle her iki futbolcuya 500 biner avro para cezası verdi

09.05.2026 11:32:00
AA
Kavga eden Valverde ve Tchouameni'ye 500 biner avro para cezası
Kavga eden Valverde ve Tchouameni'ye 500 biner avro para cezası
Real Madrid Kulübü, Federico Valverde ile Aurelien Tchouameni'nin antrenmanda ve soyunma odasında kavga etmesi nedeniyle her iki futbolcuya 500 biner avro para cezası verdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Disiplin soruşturmasının ardından her iki oyuncu da bugün soruşturma yetkilisi huzuruna çıktı. Oyuncular, yaşananlardan dolayı derin üzüntülerini dile getirdi ve birbirlerinden özür diledi." bilgisi verildi.

Futbolcuların; kulüpten, takım arkadaşlarından, teknik ekipten ve taraftarlardan özür dilediği belirtilen açıklamada, "Her iki oyuncu da Real Madrid'in uygun gördüğü her türlü yaptırımı kabul etmeye hazır olduklarını belirtti." denildi.

Açıklamada, "Bu koşullar altında Real Madrid, iki oyuncuya da 500 biner avro tutarında para cezası uygulama kararı alarak ilgili iç prosedürleri sonuçlandırmıştır." ifadesi kullanıldı.

Real Madrid, dün yaptığı açıklamada, iki yıldız oyuncunun antrenmanda ve soyunma odasında kavga ettiği iddialarını doğrulayıp bu futbolcular hakkında disiplin soruşturması açtığını duyurmuştu.

LaLiga'da 10 Mayıs Pazar günü, Barcelona-Real Madrid maçı oynanacak. Lider Barcelona'nın bu hafta lig şampiyonluğunu ilan etme olasılığı bulunuyor.

Yusuf Yazıcı'nın çapraz bağları 3'üncü kez koptu

Futbol hayatını Yunanistan'ın Olympiakos takımında sürdüren milli futbolcu Yusuf Yazıcı'dan kötü haber geldi

09.05.2026 11:27:00
Haber Merkezi
Yusuf Yazıcı'nın çapraz bağları 3'üncü kez koptu
Yusuf Yazıcı'nın çapraz bağları 3'üncü kez koptu
Futbol hayatını Yunanistan'ın Olympiakos takımında sürdüren milli futbolcu Yusuf Yazıcı'dan kötü haber geldi. Tecrübeli futbolcunun çapraz bağlarının koptuğu öğrenildi.

29 yaşındaki futbolcunun çapraz bağları 3'üncü kez koptu.

Ön çapraz bağlarının koptuğu açıklanan Yusuf Yazıcı'nın sahalardan en az 6 ay uzak kalması bekleniyor.

29 yaşındaki oyuncu, 2024 ve 2019 yıllarında da aynı sakatlığı yaşamıştı.

Olympiakos'ta forma giyen Yazıcı bu sezon çıktığı 21 maçta 2 gol 2 asist kaydetti.

TFF'den milli futbolcu Yusuf Yazıcı'ya geçmiş olsun mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), diz sakatlığı yaşayan milli futbolcu Yusuf Yazıcı için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Federasyonun internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Yunanistan'ın Olympiakos Kulübünde forma giyen A Milli futbolcumuz Yusuf Yazıcı'ya yaşadığı diz sakatlığı nedeniyle geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, kendisinin en kısa sürede sahalara dönmesini temenni ediyoruz." denildi.

Fatih Terim: Büyük takımlar şampiyonluğa doymaz!


 
Galatasaray'ın efsanevi teknik direktörü Fatih Terim, "Büyük takımlar ne kadar şampiyon olursa olsunlar tatmin olmazlar, yenisini isterler. Bunu herkes bilecek. Büyük takım böyle olunuyor" dedi.

09.05.2026 11:09:00 / Güncelleme: 09.05.2026 11:14:02
AA
 Fatih Terim: Büyük takımlar şampiyonluğa doymaz!
 Fatih Terim: Büyük takımlar şampiyonluğa doymaz!

Galatasaray'ın efsanevi teknik direktörü Fatih Terim, kalbinin sarı-kırmızılı takımla birlikte olduğunu ve şampiyon olmaları halinde Hesap.com Antalyaspor maçından sonra Başkan Dursun Özbek ile meslektaşı Okan Buruk'u arayacağını söyledi.

İngiltere Championship play-off yarı final ilk ayağında Hull City-Milwall maçını izleyen deneyimli teknik adam, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
Terim, Galatasaray'ın ligde bugün Antalyaspor'u yenmesi halinde üst üste 4. şampiyonluğunu kazanacak olmasıyla ilgili, "Açıkçası kalbim onlarla beraber, Galatasaray'la beraber. Çok az kaldı. Yine her zamanki gibi Sayın Dursun Özbek'i ve sevgili meslektaşım Okan Buruk'u da arayacağım. Okan, çok önemli bir 3 sene yaşadı. 4. seneyi yaşamak ve yaşatmak üzere. Önemli işler yaptı. Dursun Başkan ve yönetim de hakeza. Dolayısıyla çok az kaldı. Kalbim onlarla beraber" diye konuştu.

Rekorlar kırılmak için var!

Deneyimli teknik adam, 1996-2000 arasında kendi dönemindeki üst üste 4 şampiyonluk rekorunun tekrarlanma ihtimaliyle ilgili, "Rekorlar kırılmak için vardır. Devrimler de kararlılıkla ve devamlılıkla olur. Büyük takımlar da ne kadar şampiyon olursa olsunlar tatmin olmazlar, yenisini isterler. Bunu herkes bilecek. Büyük takım böyle olunuyor" ifadelerini kullandı.

Teknik direktör Okan Buruk'un başarısına da değinen Terim, "Daha önce öğrencim olan Okan, şimdi Okan Hoca olarak 4. şampiyonluğunu almak üzere. Kendisini çok başarılı buluyorum ve canı gönülden tebrik ediyorum. Her zaman aradım, nasipse yine maçtan sonra onları arayacağım. İnşallah bu işi bugün bitirecekler. Çünkü Galatasaray'ın bayrağı hep yukarıda olmalıdır, hep yükseklerde olmalıdır. Bunu da herkes böyle bilmelidir" şeklinde görüş belirtti.

Ali Koç'un işaretini bekliyorlar

Fenerbahçe’de seçim kulisleri cıvıl cıvıl... Aziz Yıldırım’ın 13-14 bin oyluk gücüne karşı, ne eski yönetimi ne de mevcut statükoyu isteyen 5 bin kişilik 'münferit' grubun harekete geçtiği iddiası camiada heyecan yarattı

09.05.2026 11:06:00
Haber Merkezi
Ali Koç'un işaretini bekliyorlar
Ali Koç'un işaretini bekliyorlar
Fenerbahçe'de seçim kulisleri cıvıl cıvıl... Aziz Yıldırım'ın 13-14 bin oyluk gücüne karşı, ne eski yönetimi ne de mevcut statükoyu isteyen 5 bin kişilik 'münferit' grubun harekete geçtiği iddiası camiada heyecan yarattı.

Kulislerden sızan bilgilere göre; Mehmet Ali Aydınlar'ın çekilmesiyle boşluğa düşen bu kitle, gözünü Ali Koç'un işaretine çevirdi. Masada ise iki kritik isim var; Hamdi Akın ve Ali Koç'un vizyonunu sürdürebilecek Sertaç Komşuoğlu. İşte Camiadan sızanlar...







Fenerbahçe'de kongre üyeleri arasında Hakan Safi'yi "istemeyen" Aziz Yıldırım'ı ise "hiç istemeyen" ciddi bir çoğunluğun olduğu tahmin ediliyor. Bu çoğunluk ilk etapta Mehmet Ali Aydınlar'ın etrafında birleşmişti.

Ancak Aydınlar çekilince boşluğa düştüler. Ali Koç'un adaylığını/işaretini bekliyorlar. Koç ise şu anda ne adaylık düşünüyor. Ne de aday göstermeyi doğru buluyor. Kendilerine bir isim vermeyen aslında "münferit" gibi duran bu grup ise başkan adayı bulmak için gaza bastı.







KOMŞUOĞLU BİR SÜRPRİZ YAPABİLİR

Kulislerde konuşulanlara göre ilk etapta aday olarak Aziz Yıldırım'ın en büyük muhalifi, Saracoğlu'nu yenilemek için plan ve proje hazırlayan ayrıca camianın Ali Koç'un devamı olarak görebileceği Hamdi Akın'ın yanında soluğu aldılar. Akın bu oluşumun liderlerine ne olumlu ne de olumsuz cevap vermedi.

Bu arada Ali Koç'un yönetiminden bazı isimlerin başkanlık için hevesli olduğuna dair haberler de geliyor. Hatta Sertaç Komşuoğlu etrafında bir birleşmeden bile bahsediliyor.







12 BİN OY ALABİLECEKLERİNE İNANIYORLAR

Ali Koç'un ise kendi ekibinden birisinin adaylığını koyması ve kendi vizyonunu devam ettirecek bir projeyle seçime girmesi durumunda destekleyeceği de konuşuluyor.







Fenerbahçe camiasını yakından takip edenlere göre bahsi geçen çoğunluk 4-5 bin oy kapasitesine sahip. Bu çoğunluk eğer Ali Koç'un da desteğini alırlarsa (Ali Koç'un oy potansiyelinin 7-8 bin olduğu iddia ediliyor) 10 bin barajını aşarak 13-14 bin oyla seçimi kazanması beklenen Aziz Yıldırım'dan başkanlı koltuğunu alabileceklerine inanıyor.






YENİ BAŞKANI GENÇLER BELİRLEYECEK

Bu denklemde seçimin kaderini bir kez daha son 2-3 seçimde olduğu gibi kulüp üyeliği yeni olan ve sayıları 10 bini aşan "genç kongre üyeleri" belirleyecek. Bu kitle genellikle Ali Koç'un vizyonuna daha yakın olarak kabul ediliyor.







Eğer Hamdi Akın gibi bir "çatı aday" üzerinde uzlaşılamazsa, Komşuoğlu ile Ali Koç'un "emanetçi değil, devamcı" stratejisi ile Yıldırım'a karşı şans aranabilir.

Aziz Yıldırım'ın ekibinde sürpriz isimler

Fenerbahçe'de yeniden başkanlığa adaylığını koyan Aziz Yıldırım camiada ve taraftarlar arasında heyecan yarattı

09.05.2026 10:47:00
Haber Merkezi
Aziz Yıldırım'ın ekibinde sürpriz isimler
Aziz Yıldırım'ın ekibinde sürpriz isimler
Fenerbahçe'de yeniden başkanlığa adaylığını koyan Aziz Yıldırım camiada ve taraftarlar arasında heyecan yarattı.

Basında ve sosyal medyada ise efsane başkanın zamanında sert eleştirilerde bulunduğu isimlerle yeniden çalışmayı planladığı haberleri yer almaya başladı. Bunlardan ikisi; Oğuz Çetin ve Hasan Çetinkaya. Peki aralarında neler yaşanmıştı? İşte detaylar...







Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'de başkan adaylığı sonrasında enteresan iddialar ortaya atılmaya devam ediyor.

O iddialardan en ilginci teknik direktörlük koltuğunda Aykut Kocaman'ın, idari menajerlik koltuğunda Hasan Çetinkaya'nın ve futbol aklı olarak da Oğuz Çetin'in görev alacağı iddia ediliyor.







OĞUZ ÇETİN ÇOK SERT TEPKİ VERDİ

- Dünya değişiyor, futbol değişiyor ama Aziz Yıldırım'ın yöntemleri 1990'larda kaldı. Değişime direndiği ve her şeyi kavgayla çözmeye çalıştığı için camia ondan yoruldu ve uzaklaştı.







Bu sözlerin sahibi ise Oğuz Çetin...

"Aziz Yıldırım, yanında olan insanları bir süre sonra düşmanlaştırmakla meşhurdur" diyen ve "Soyunma odasına giren, taktik veren bir başkan profili, hocanın ve futbolcunun otoritesini bitirir" diyerek eleştirdiği Yıldırım'la çalışır mı? Soru işareti.







YILDIRIM KAYBETTİ ÇETİNKAYA DEVAM ETTİ

2018'de seçimi kaybettikten sonra Aziz Yıldırım, Hasan Çetinkaya'yı hedef alarak çok sert ifadeler kullanmıştı:







- Seni biz idari menajer yaptık, kulübün anahtarını verdik. Şimdi gelip bir Fransız'ın (Comolli) altında çalışmayı nasıl içine sindiriyorsun?

- Fenerbahçe ismini kullanarak kapılar açanlar, kulüpten ayrıldıktan sonra o kapılardan kendi çıkarları için geçiyorlar.

Yıldırım bu kadar sert ifadeler kullandığı bir isimle yeniden çalışır mı? Soru işareti.

Eskişehir'de play-off mücadelesi olaylı bitti

Eskişehirspor ve Ayvalıkgücü Belediyespor, play-off maçlarının 2. turunca Prof. Dr. Fethi Heper Stadyumu'nda karşı karşıya geldi

08.05.2026 23:27:00
İhlas Haber Ajansı
Eskişehir'de play-off mücadelesi olaylı bitti
Eskişehir'de play-off mücadelesi olaylı bitti
TFF 3. Lig Play-off rövanş mücadelesinde Eskişehirspor ile Ayvalıkgücü Belediyespor arasında oynanan karşılaşmanın son bölümlerinde çıkan gerginlikte ev sahibi ekip 2 kırmızı kart görürken, konuk ekip sahadan çevik kuvvet kalkanları eşliğinde çıkarıldı






Eskişehirspor ve Ayvalıkgücü Belediyespor, play-off maçlarının 2. turunca Prof. Dr. Fethi Heper Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. İki takımın da TFF 2. Lig'e çıkma ihtimalinin olduğu maçta tansiyon yükseldi. 






Karşılaşmanın 90+4. dakikasında siyah-kırmızı formalı Elias Durmaz hakem ile tartışmasının sonucunda kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Ardından 90+6. dakikada Akın Akman, rakibine yönelik müdahalesi gerekçesiyle kırmızı kart görerek takımının sahada 9 kişi kalmasına neden oldu. Kırmızı kartların yanı sıra siyah-kırmızılı ekip 4, Ayvalıkgücü Belediyespor ise 5 sarı kart gördü.









Konuk ekip sahayı polis eşliğinde terk etti

Maçın bitiş düdüğüyle birlikte tribünlerden sahaya yabancı maddeler atıldı. Olayların büyümesi üzerine güvenlik güçleri saha içerisinde geniş önlemler aldı. Ayvalıkgücü Belediyesporlu futbolcular ve teknik heyet, tribünlerden atılan maddelerden korunmak amacıyla çevik kuvvet polislerinin kalkanları altında soyunma odasına ulaştı. Polis ekipleri, stadyum çevresinde de güvenlik tedbirlerini artırdı.

Fenerbahçe'nin Konyaspor maçı kamp kadrosu açıklandı

Yarın deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu

08.05.2026 17:15:00
Anadolu Ajansı
Fenerbahçe'nin Konyaspor maçı kamp kadrosu açıklandı
Fenerbahçe'nin Konyaspor maçı kamp kadrosu açıklandı

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli oldu.

Sarı-lacivertli kulübün açıklamasına göre kırmızı kart cezalısı Ederson'un yanı sıra Dorgeles Nene ile Edson Alvarez, kadroda yer almadı.

Fenerbahçe'nin 22 kişilik kamp kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Mert Günok, Tarık Çetin, Engin Can Biterge, Mert Müldür, Nelson Semedo, Milan Skriniar, Jayden Oosterwolde, Çağlar Söyüncü, Yiğit Efe Demir, Kamil Efe Üregen, Archie Brown, Levent Mercan, Matteo Guendouzi, İsmail Yüksek, N'Golo Kante, Fred Rodrigues, Marco Asensio, Oğuz Aydın, Anthony Musaba, Kerem Aktürkoğlu, Anderson Talisca, Sidiki Cherif. 

Konferans Ligi'nde finalin adı: Crystal Palace-Rayo Vallecano

UEFA Konferans Ligi'nde rakiplerini eleyen Crystal Palace ve Rayo Vallecano finale yükseldi.

08.05.2026 11:18:00
AA
Konferans Ligi'nde finalin adı: Crystal Palace-Rayo Vallecano
Konferans Ligi'nde finalin adı: Crystal Palace-Rayo Vallecano
UEFA Konferans Ligi'nde rakiplerini eleyen Crystal Palace ve Rayo Vallecano finale yükseldi.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki üç numaralı turnuvasında yarı final rövanş maçları sona erdi.

İspanya ekibi Rayo Vallecano, 1-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Fransa'nın Strasbourg takımına Meinau Stadı'nda konuk oldu.

Rövanşta da 42. dakikada Alemao'nun attığı golle 1-0 galip gelen Rayo Vallecano, adını finale yazdırdı.

İngiltere temsilcisi Crystal Palace ise teknik direktörlüğünü Arda Turan'ın yaptığı Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'i Selhurst Park'ta ağırladı.

İlk karşılaşmayı 3-1 kazanan Crystal Palace, rövanşta da 25. dakikada Pedro Henrique (kendi kalesine) ve 52. dakikada Ismaila Sarr'ın golleriyle 2-1 galip gelerek finale kaldı. Konuk takımın golü, 34. dakikada Eguinaldo'dan geldi.

Crystal Palace ile Rayo Vallecano arasındaki final maçı, 27 Mayıs'ta Almanya'nın Leipzig şehriyle aynı adı taşıyan statta yapılacak.

1. Lig'e çıkacak son 2 takım hafta sonunda belli olacak

Nesine 2. Lig'de play-off final maçları hafta sonunda yapılacak.

08.05.2026 11:16:00
AA
1. Lig'e çıkacak son 2 takım hafta sonunda belli olacak
1. Lig'e çıkacak son 2 takım hafta sonunda belli olacak
Nesine 2. Lig'de play-off final maçları hafta sonunda yapılacak.

Play-off etabında Kırmızı Grup final karşılaşması, Mardin 1969 ile Muşspor arasında yarın yapılacak. Diyarbakır Stadı'ndaki müsabaka saat 17.00'de başlayacak. Karşılaşmayı hakem Kadir Sağlam yönetecek.

Beyaz Grup final karşılaşmasında ise 10 Mayıs Pazar günü Muğlaspor ile Seza Çimento Elazığspor mücadele edecek. Bursa'daki Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadı'nda oynanacak müsabaka saat 19.00'da başlayacak. Mücadelede hakem Mehmet Türkmen düdük çalacak.

Karşılaşmaları kazanacak takımlar, gelecek sezon Trendyol 1. Lig'de mücadele etme hakkı kazanacak.

Süper Lig'de 33. hafta maçları aynı saatte başlayacak

Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında tüm maçlar yarın aynı saatte oynanacak

08.05.2026 10:18:00
İhlas Haber Ajansı
Süper Lig'de 33. hafta maçları aynı saatte başlayacak
Süper Lig'de 33. hafta maçları aynı saatte başlayacak
Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında tüm maçlar yarın aynı saatte oynanacak.

Trendyol Süper Lig'de 33. hafta heyecanı yarın yaşanacak. Lider Galatasaray, sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar maçtan galibiyetle çıkması durumunda diğer maçlara bakmadan şampiyonluğunu ilan edecek. Ligde ikinci sırada bulunan Fenerbahçe ise Konyaspor'a konuk olacak. Bu hafta Beşiktaş da Trabzonspor'u ağırlayacak.
Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın programı şöyle:

Yarın

20.00 Göztepe - Gaziantep FK

20.00 RAMS Başakşehir - Samsunspor

20.00 Konyaspor - Fenerbahçe

20.00 Galatasaray - Antalyaspor

20.00 Eyüpspor - Çaykur Rizespor

20.00 Kocaelispor - Fatih Karagümrük

20.00 Gençlerbirliği - Kasımpaşa

20.00 Corendon Alanyaspor - Kayserispor

20.00 Beşiktaş - Trabzonspor
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.