logo
31 AĞUSTOS 2026

Fenerbahçe imkansızların peşinde

Samsunspor galibiyeti sonrası takviyelerle ilgili konuşan İsmail Kartal’ın işaret ettiği U-23 transfer adaylarıyla ilgili gazetemizin kulağına iki isim fısıldandı. Aziz Yıldırım'ın emriyle Cihan Kamer'in, CSKA Moskova'dan Matvey Kislyak ve Strasbourg'dan Samir El Mourabet için şansını denediği belirtildi. Her ne kadar "Mission Impossible" olsa da Fenerbahçe zoru kolaya çevirmek istiyor.

31.08.2026 12:41:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe imkansızların peşinde
Fenerbahçe imkansızların peşinde
Samsunspor'u 2-0'la geçen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları da sürüyor... Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan İsmail Kartal, mevcut kadrodaki yabancı kontenjanının doluluğu nedeniyle yalnızca 23 yaş altı takviye yapabileceklerini vurguladı:

"Transferler her an olabilir. Sonuçta 23 yaş altı yapabilirsek bir transfer yapabiliyoruz. Onun haricinde zaten kadromuz dolu. Bunun için yönetimimiz, başkanımız çalışıyorlar."






Bu sözlerin ardından listedeki iki isimle ilgili gazetemiz muhabirinin kulağına iki isim fısıldandı.

Fenerbahçe yönetiminin radarındaki ilk isim CSKA Moskova forması giyen Matvey Kislyak. Beşiktaş'ın da transfer gündeminde yer alan Rus orta saha için yönetim elimden geleni yapıyor. Gelecek vaat eden genç oyuncu için görüşmeler sürüyor.






Sarı-lacivertlilerin listesindeki diğer güçlü aday ise Strasbourg'da forma giyen Samir El Mourabet. Sol açıkta da oynayabilen Faslı oyuncu için transfer şartları zorlanıyor.






Her iki aday da sahada 8 numara pozisyonunda görev yapmalarına rağmen, özellikle hücum hattındaki etkili performansları ve oyunu iki yönlü oynayabilme yetenekleriyle dikkat çekiyor. Fenerbahçe yönetimi, İsmail Kartal'ın talebi doğrultusunda iki isimden birini kadroya katmayı hedefliyor; her ne kadar "Mission Impossible" olsa da...

Torreira Galatasaray'ı bıktırdı

Transfer günü son anda uçağa binmeyen, geldiği günden beri sadece 1 sezon başı hariç her sezon 'Beni istiyorlar, zam yapın yoksa giderim' resti çeken Lucas Torreira gına getirdi... Başkan Dursun Özbek, 'Getirsin 10 milyon, gitsin' dedi. Boca bile istemedi. Venezia, Galatasaray'ın 5'te 1'ini önerdi. Şimdi Fiorentina'nın bir ilgisi var; ancak Trabzonspor'dan aldıkları Oulai'nin yedeği olarak

31.08.2026 11:53:00
Haber Merkezi
 
Torreira Galatasaray'ı bıktırdı
Torreira Galatasaray'ı bıktırdı
Lucas Torreira illallah dedirtti… Geldiğinden bu yana hemen her sene "Beni istiyorlar" diye zam talep eden Uruguaylı, sonunda Başkan Dursun Özbek'i çileden çıkardı... Bir de Galatasaray'ın önüne "Youssouf Fofana" şansı çıkınca bunu değerlendirmeye karar verdi.






Her fırsatta "Oyuncuma zam yapın" diyen menajerine bir rakam belirlendi:

"Bu rakamı getir, git" denildi.






Düne kadar vazgeçilmez olduğunu sanan Torreira ise tükürdüğünü yalamamak adına her kapıyı çaldı. Aşkını bile ilan ettiği Boca Juniors bile "Gel" demedi. Çünkü hayaller ile hayatlar bambaşka.

Torreira'ya tek talip Fiorentina çıktı. Serie A ekibi de Galatasaray'ın Uruguaylı oyuncusunu Trabzonspor'dan aldığı Oulai'nin yedeği olarak düşünüyor.






Galatasaray'a transfer olurken son anda uçağa binmeyen, geldiği günden bu yana da sadece 1 sezon başı hariç her sezon başı "Beni istiyorlar, zam yapın yoksa giderim" diyen Lucas Torreira, Başkan Dursun Özbek'i çileden çıkardı.

Bir kez daha canlı yayında "Zam için görüşmeler yapıyoruz" demesi sonrasında Başkan Özbek, "10 milyon dolar getirsin, gitsin" dedi. Uruguaylı için en yüksek teklifi Venezia verdi. İtalyan ekibinin teklifi sadece 6 milyon euro. Önerdikleri maaş ise Galatasaray'da kazandığı yaklaşık 5 milyon euronun 5'te 1'i olan 1 milyon euro civarında. Fiorentina'nın teklifi ise bilinmiyor.






Torreira'ya eski takımı Fiorentina'dan da ciddi bir ilgi yok. Sadece "Bonservisini al, gel; bakarız" dediler. Daha da kötüsü Galatasaray'dan zam da alamayacak. Çünkü Başkan Özbek, kendisini sürekli "Götürürüm ha!" diye tehdit eden Torreira'nın menajerine "Zam yok" diye rest çekti.

Benzema Trabzonspor'a koşuyor

Trabzonspor'un Karim Benzema konusunda beklediği olmak üzere... 38 yaşındaki Fransız yıldız, Al-Hilal ile sözleşmesini feshederek 'son bir şov' için Avrupa'ya dönüp Trabzonspor forması giyebilir, Uzungöl'de Trabzon'un keyfini çıkarabilir

31.08.2026 11:49:00
Haber Merkezi
 
Benzema Trabzonspor'a koşuyor
Benzema Trabzonspor'a koşuyor
Trabzonspor, kadrosuna Mohamed Salah kalibresinde bir yıldız daha katıp Karim Benzema'yı mı getirecek yoksa Santiago Giménez'i mi transfer edecek? Fatih Tekke, daha önce Başkan Ertuğrul Doğan'ın kendisine sürekli isimler attığını açıklamış; kendisinin de menajer önerisi olan bu isimleri izlediğini belirtmişti.






Benzema'nın izlenecek bir durumu yok. Çünkü Salah'a "hayır" diyemeyen; her ne kadar Tsygankov ya da Prestianni'yi istese de Mısırlı oyuncuyu kabul etmek zorunda kalan Tekke'nin, Benzema'ya da "hayır" deme durumu yok.

Ancak dün sürpriz bir gelişme daha yaşandı. Gabriel Martinelli'nin gelişiyle bir tür domino etkisi yaratan bir hamleyle, Al-Hilal'de forma giyen Karim Benzema'nın sözleşmesini feshetme konusunda anlaştığı iddia edildi.






İspanyol AS gazetesine göre 38 yaşındaki Fransız forvet oynamaya devam etmeyi planlıyor, aklında emeklilik yok. Messi ve Ronaldo'ya bakınca "Neden olmasın?" deniyor. Suudi Arabistan'da kalması mümkün; ancak Salah ile beraber Trabzonspor forması giyme ihtimali de göz ardı edilmiyor.






Başa dönecek olursak; Tekke, kendi taktiğini uygulamaya daha yakın olan Giménez'i mi tercih eder yoksa dünya yıldızı Benzema'yı mı? Daha önce de açıkladığı gibi "kovulmalık kadro" daha da mı gelişir?

Youssouf Fofana için Galatasaray’a oyun

Youssouf Fofana için ortalığı karıştırmak ve rakam yükseltmek isteyen AC Milan tarafı 'ucuz bir oyun' oynadı

31.08.2026 11:44:00
Haber Merkezi
 
Youssouf Fofana için Galatasaray’a oyun
Youssouf Fofana için Galatasaray’a oyun
Youssouf Fofana için ortalığı karıştırmak ve rakam yükseltmek isteyen AC Milan tarafı 'ucuz bir oyun' oynadı… Beşiktaş adını ortaya attı. Galatasaray tarafı 'Biz bu numaraları yemeyiz' dedi, ilk teklif neyse onun üzerinde sabit kaldı. Top şimdi Fransız orta sahaya Premier Lig'den takım arayan menajeri ve AC Milan'ın sahasında.






Aynı gün içinde önce Richard Ríos sonra da Youssouf Fofana ile ilgili benzer haberler servis edildi... Portekizlilerin "Galatasaray'dan sonra Beşiktaş'tan da teklif geldi" iddiasının bir benzerini İtalyanlar da masaya koydu. Neymiş, "Beşiktaş da Galatasaray'dan sonra Fofana için AC Milan'a teklif" yapmış. 






Ríos gibi Fofana da Ndidi ve Salih'in olduğu yerde lüks. Ancak Galatasaray'da Buruk, Fofana'yı geçen yıldan beri istiyor. Aslında Fotospor'un da yazdığı gibi Fofana 15 gün önce bizzat Milan tarafından Galatasaray'a önerildi.






İtalya'dan Anna Nelli'nin haberine göre Fofana'nın AC Milan kariyeri bitti. Teknik direktör Rúben Amorim'in kadro planlamasında yer almadığı 27 yaşındaki Fransız oyuncuya tebliğ edildi. Fofana için en somut seçenek Süper Lig. Italiano'nun Beşiktaş'ı da bir girişimde bulundu... Ancak teklif Fofana'yı ikna etmedi. Galatasaray'ın ise yoğun ilgisi var; ancak Rafael Leão'da olduğu gibi sadece kendi şartlarında olursa.






Galatasaray seçeneği masada en güçlü opsiyon. Ancak buna rağmen Fofana da Leão gibi Premier Lig'den teklif bekliyor. Menajeri ortalığı kızıştırmak için görüşmeler yaptı ancak teklif yok. Fofana bu yüzden eli mahkûm Galatasaray'a "evet" diyecek. Gardi de bunu bildiği için rahat davranıyor. Hatta iddia o ki Richard Ríos dedikodusu bu yüzden ortalıkta dolanıyor.






AC Milan sözleşmeye 20 milyon avroluk satın alma opsiyonu eklemeye çalışıyor... Galatasaray ise "Tutarsa alırız" diye tek şartı görmezden geliyor. Juventus'un da Fofana'ya bir ilgisi var ancak Milan en büyük rakibine silah vermek istemiyor.

Fenerbahçe pişirdi Beşiktaş yiyecek

Fenerbahçe'nin aklında henüz Mason Greenwood yokken Feridun Geçgel, Türkiye'ye tatile gelen Sporting Başkanı'nı Pote'yi almak için ikna etti

31.08.2026 11:38:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe pişirdi Beşiktaş yiyecek
Fenerbahçe pişirdi Beşiktaş yiyecek
Fenerbahçe'nin aklında henüz Mason Greenwood yokken Feridun Geçgel, Türkiye'ye tatile gelen Sporting Başkanı'nı Pote'yi almak için ikna etti... Ancak haziran sonundan bu yana köprülerin altından çok su aktı. Cerny'nin ayrılması durumunda Pote'nin Beşiktaş'a gelme durumu ortaya çıktı.






Haziran ayı sonunda Fenerbahçe'de kanat transferi gündemi Mason Greenwood ve Marcus Rashford'tu… Ancak o dönemde Sporting Lizbon Başkanı Frederico Varandas'ın Türkiye'de tatil yaptığını öğrenen Aziz Yıldırım'ın futbol şubesinin başına getirdiği ancak daha sonra ortadan kaybolan Feridun Geçgel gizli bir operasyon yürüttü. Pote lakaplı Pedro Gonçalves transferini bitirme noktasına getirdi.






Ancak daha sonra "iyi de olmuş gibi duruyor" sosyal medyanın büyük baskısı ile Fenerbahçe, Mason Greenwood'u transfer etti. 






Pote daha sonra Suudi kulübü Al-Ittihad ile anlaştı. Ancak transfer bir türlü bitemedi. Çünkü Suudlar, Diaby'yi bir türlü satamadı. Ne Inter o rakama çıktı, zaten Leverkusen'in de o parayı verecek gücü yoktu. 






Günün sonunda Pote, Sporting'de idmanlara çıkıyor. Beşiktaş ise geçen sezon 13 gol ve 8 asistle devleşen 28 yaşındaki Portekizli yıldızın durumunu yakından takip ediyor. Beşiktaş'ta o mevkide şu anda Vaclav Cerny'nin ayrılma durumu var. Gelen bilgilere göre Cerny'nin ayrılma ihtimali doğarsa Italiano, Pote'nin transferine onay vermiş durumda. 






Zaten o dönemde Fenerbahçe ve Türkiye hakkında bilgi alan Pote de Fenerbahçe olmazsa Beşiktaş'ta forma giymeye sıcak. Tabii ki günün sonunda bu transfer için Diaby'nin Al-Ittihad'dan ayrılması, Cerny'nin Beşiktaş'tan gitmesi kritik.

Vedat Mmurıqı bu formayı Lukaku'ya vermez

Fenerbahçe'de yardımcı hücum gücü olarak düşünülen Vedat Muriqi, formayı bir aldı tam aldı

31.08.2026 11:20:00 / Güncelleme: 31.08.2026 11:43:58
Haber Merkezi
 
Vedat Mmurıqı bu formayı Lukaku'ya vermez
Vedat Mmurıqı bu formayı Lukaku'ya vermez
Fenerbahçe'de yardımcı hücum gücü olarak düşünülen Vedat Muriqi, formayı bir aldı tam aldı... Lyon deplasmanından sonra Samsun'da da Lukaku'yu "nanik" yaptı. "Ben bu formayı feriştahı gelse bırakmam" mesajı verdi.






Lyon deplasmanından sonra Samsun'da da sahne alan Vedat Muriqi, Romelu Lukaku'nun varlığına rağmen "Fenerbahçe'nin as forveti benim" dedi. Muriqi; skor üretme arzusu, ürettiği yüksek xGOT ve hava topu gücüyle Lukaku gibi bir dünya markasının varlığına rağmen rekabette sonuna kadar var olduğunu ve formayı kolay kolay bırakmayacağını net bir şekilde ilan etti.






Maçı 0.77 xG ve 1.37 xGOT ile tamamlaması, yakaladığı pozisyonları kaleyi bulduğunda ne kadar tehlikeli hale getirdiğini de kanıtladı. 5 şutun 3'ünde isabet bulması, 1 topunun direkten dönmesi ve 1 gol atması hücum hattındaki bitmek bilmeyen arayışının özetiydi.






Lyon deplasmanı dönüşü Samsun'da sahaya çıkan Vedat Muriqi, Romelu Lukaku rekabetinin gölgesinde kalmayacağını ve santrfor hattının ana sahibi olduğunu net bir performansla gösterdi.






Toplam 34 topla buluşmada %80 pas isabeti (16/20) yakalaması bir hedef santrfor için oldukça değerli. Rakip yarı sahada %79 isabetle oynaması ve 1 kilit pas vermesi, takımı ön alana taşıdığını ispatladı.

3/3 (%100) hava topu mücadelesi kazanarak ceza sahası ve çevresinde tam hakimiyet kurdu.

Salah'ın yanına yakışır forvet

Fatih Tekke; Mohamed Salah'ı uçuracak Darwin Núñez ya da Roberto Firmino tarzında bir santrfor istedi... Her ne kadar Flamengo'dan Pedro ve Suudi Arabistan'dan ayrılması gündemde olan Karim Benzema üzerinde konuşmalar olsa da 'Chaquito' lakaplı Santiago Giménez, Trabzonspor'un yeni forveti olmak üzere öne çıkan en ciddi isim oldu.
 

30.08.2026 13:14:00
Haber Merkezi
 
Salah'ın yanına yakışır forvet
Salah'ın yanına yakışır forvet
Paul Onuachu gibi pivot bir santrfor yerine Darwin Nunez ya da Roberto Firmino gibi derine inen santrforlarla çok daha verimli olan Mohamed Salah'ın patlama yapması için Trabzonspor o tarza uygun bir isim arıyor.






Darwin ile başlayan; Pedro (Flamengo) ve Benzema ile devam eden süreçte adı son günlerde en fazla öne çıkan isim AC Milan'dan "Chaquito" lakaplı Santiago Giménez oldu. Meksika basını da sabah akşam Salah ile Giménez ortaklığını konuşuyor.






AC Milan ile ayrılık konusunda anlaşan ve tek başına antrenmanlarını sürdüren Giménez ile Portekiz ekibi Porto ve Hollanda temsilcisi PSV Eindhoven da yakından ilgileniyor. Porto oyuncuyla kişisel şartlarda anlaşma sağlasa da Milan ile yürütülen satın alma opsiyonlu kiralama pazarlıklarının uzaması, Trabzonspor'un elini güçlendirdi.






Mali detaylar ve transfer süresinin daralması nedeniyle nihai kararın kısa süre içerisinde verilmesi bekleniyor. Giménez'in kariyerinde yeni bir sayfa açmak adına Türkiye opsiyonuna ve Mohamed Salah ile aynı formayı giyme fikrine sıcak baktığı belirtiliyor. La Gazzetta dello Sport ve Meksika medyasında yer alan haberlere göre bordo-mavili yönetim, Meksikalı santrforu kadroya katmak adına girişimlerini hızlandırdı.

Beşiktaş'ın son 2 transferi

Hadziahmetovic, Joao Mario, Al-Musrati ve Elan Ricardo'ya yer yok... İtalyan teknik adam Cerny, Ndidi, Agbadou ve Rashica'dan da çok umutlu değil. Bu 3 isimden herhangi birisinin ayrılması durumunda stopere Fikayo Tomori, sağ kanada ise Malcom için bir hamle yapılmasına hiç de soğuk bakmıyor.

30.08.2026 13:10:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'ın son 2 transferi
Beşiktaş'ın son 2 transferi
Son olarak Poku ve Miretti transferiyle Beşiktaş'ın 10+4 kontenjanı tamamen doldu... Artık Eduard Graf genç oyuncu peşinde koşmayacak. Cerny, Ndidi, Agbadou ve Rashica'dan herhangi birisine gelecek teklife göre siyah-beyazlılar 1 ya da 2 takviye daha yapacak.

Çünkü yabancı kontenjanını kapatan Hadziahmetovic, Joao Mario, Al-Musrati ve Elan Ricardo kesinlikle düşünülmüyor.






Aslında Italiano'ya göre Cerny'nin yerine daha efektif bir sağ kanat ile Agbadou'dan daha fazla defansa yardım edecek bir stopere ihtiyaçları var. Ancak artık günler değil, saatler sayılıyor. Bu dakikadan sonra menajerlerin önerdiği Fikayo Tomori (stoper - AC Milan) ya da Malcom (Al-Jazira) için bir hamle yapılır mı, çok da net değil.






Çünkü Italiano menajer önerileri Dodi Lukébakio (Benfica) ya da Fede Chiesa (Liverpool) ile Raul Asencio (Real Madrid) ve Theate (Frankfurt) gibi isimlere çok da sıcak bakmıyor.






Çünkü Cerny ve Agbadou'nun gideceği rakam karşılığında kasaya girecek rakamların özellikle menajer önerisi oyuncular için harcanmaması gerektiğine inanıyor. İşler iyi giderse elinde kalacak 2 transfer hakkını Ocak'ta değerlendirmeyi makul buluyor.

İşte Okan Buruk'un istediği büyük transfer

Batrakov geldi, Rafael Leao indi... Ancak Galatasaray transferde duracak gibi değil...

30.08.2026 10:47:00
Haber Merkezi
 
İşte Okan Buruk'un istediği büyük transfer
İşte Okan Buruk'un istediği büyük transfer
Batrakov geldi, Rafael Leao indi... Ancak Galatasaray transferde duracak gibi değil...

Göztepe karşılaşmasının ardından transfer gündemine dair açıklamalarda bulunan Okan Buruk, kadro planlaması ve yabancı kontenjanı sınırına bir kez daha dikkat çekti. Yusuf Akçiçek, Deniz Gül ve Youssouf Fofana ile güçlenmeye hazırlanan Galatasaray'ın asıl büyük sürprizi U23 kontenjanından olacak.







Göztepe maçının ardından basın mensuplarının "6 numara ve stoper ihtiyacı olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusunu yanıtlayan Okan Buruk, takımdaki eksiklikler ve kadro sınırlamaları hakkında net konuştu. Buruk açıklamasında şu ifadeleri kullandı:






"Daha önce de bunu söyledik aslında. Stoper, santrfor, orta sahaya çok önemli bir oyuncu çıkarsa bunu tabii ki düşünmek, düşüncelerimizden biri. Sadece içinden çıkamadığımız yer, yabancı kuralı. Şu anda yerimiz sadece U23 olarak var. Onun dışında yok. 






Bu bir hakkımızı nereden kullanacağız ve diğer opsiyonumuz da Türk oyuncular. Türk oyuncular üzerinden de düşüncelerimiz var. Son günlerde buralar için çalışmalar yapacağız."






Galatasaray'da sol stoper pozisyonu için Al-Hilal'den Yusuf Akçiçek ismi öne çıkıyor.

Hücum hattındaki alternatifleri artırmak adına Deniz Gül hamlesi hakkında bugün Portekiz'den umutlandıran açıklamalar geldi.







Orta sahaya seviye atlatacak isim Youssouf Fofana... Okan Buruk geçen sene daha çok istiyordu, şimdi daha uygun rakamlara Galatasaray'ın uçağına düşmek üzere.

Gerekli takviyelerin ardından Galatasaray'ın elinde +4 statüsünden U23'e uygun 1 kişilik yabancı kontenjanı kalacak. Son günlerin asıl bombasının patlayacağı noktanın bu kontenjan olduğu yüksek sesle konuşuluyor.







Kadroda yaşanacak yabancı sirkülasyonunda takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Victor Nelsson var. Ayrıca kalma konusunda diretmesi durumunda Mario Lemina'nın 10+4+2 kuralındaki 2 kişilik kontenjana dahil edilerek listede tutulması gündemde.

Oğuz Aydın ayrılıyor

Lyon maçındaki muhteşem performansıyla Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne kalmasında büyük emeği olan Oğuz Aydın'a İspanyol Valencia'dan teklif geldi

29.08.2026 17:06:00
Haber Merkezi
 
Oğuz Aydın ayrılıyor
Oğuz Aydın ayrılıyor
Yaz transfer dönemi kapanmadan önce hücum hattını güçlendirmeye kararlı olan Valencia, son saatlerde tanıdık bir ismi kadrosuna katmak için çabalarını yoğunlaştırdı. İddialara göre İspanyol ekibi, Fenerbahçe'de rotasyon oyuncusu olarak kalan Oğuz Aydın'ı kiralamak için Fenerbahçe'nin kapısını çaldı.






Valencia'nın A planı olan Leeds'ten Largie Ramazani'yi kadrosuna katamadığı için Oğuz Aydın'a döndüğü iddia edildi.

Oğuz Aydın yedek kalmak istemediği ve Türk Milli Takımı'nda sürekli oynamak istediği için ayrılmak istiyor.






İsmail Kartal ise kendisinden rotasyonda yararlanmak istedikleri için kiralık ayrılmasına sıcak bakmıyor.

Fenerbahçe'den Talisca'ya 'ayıplı' çalım


 
Fenerbahçe kulübünün açıklamasına göre Talisca, 4-1 kazanılan Konyaspor maçının kadrosuna yabancı kontenjanı yüzünden dahil edilmedi. Ancak diğer yandan Sambacı'nın BAE'ye gideceğine dair haberler de vardı. Her ne kadar Talisca bu iddiaları 'fake-uydurma' diyerek yalanlasa da kendi yalanlamasını sildi. Talisca, geçen sezon 19 golle Süper Lig'de en çok gol atan 3. futbolcu olmuştu. 
 

29.08.2026 15:58:00 / Güncelleme: 29.08.2026 17:01:56
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'den Talisca'ya 'ayıplı' çalım
Fenerbahçe'den Talisca'ya 'ayıplı' çalım

İddia o ki, Fenerbahçe menajerlere Talisca'ya kulüp bulmaları için yetki verdi. Bu menajerler de Al-Jazira'dan (El Cezire) teklif getirdi.
Fenerbahçe, Al-Jazira ile ön görüşmeyi yaparken Talisca'nın bu görüşmeden haberi bile yoktu. Gelen bilgilere göre sezona mükemmel başlamasına rağmen satış listesine konulması ve menajerlere "Takım bulun" denmesi Talisca'yı kızdırdı.







Kazancını garanti altına almak istiyor

Daha düne kadar gitme planı olmayan Sambacı, şu anda kazancı garanti altına alınması durumunda ayrılmaya sıcak bakıyor. Talisca'yı en çok kıran ise kendisinden habersiz olarak menajerlere "Takım bulun" denmesi oldu.







Aslında Fenerbahçe'ye güzellik yapmıştı

Talisca, Ocak ayında kendisine takım ararken Fenerbahçe için maaşından küçük bir indirim yapıp kaldı. Bunu da 2-3 gün önce verdiği röportajında açıkladı. Talisca, 19 golle geçen yıl Fenerbahçe'nin en golcü oyuncusuydu. Genel sıralamada da Onuachu ve Şomurodov'un ardından 3. sırada yer almıştı. Osimhen bile geçen sezon 15 gol atabilmişti.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.