logo
04 ŞUBAT 2026

Fenerbahçe kayıp istemiyor

Fenerbahçe, Süper Lig'de ilk yarının son haftasında konuk edeceği Medicana Sivasspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor

27.12.2015 00:00:00
 Geçen hafta Gençlerbirliği'ni tek golle geçen sarı-lacivertliler, haftaya 37 puanla 2. sırada girdi. Ligde son 10 maçta yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe, devre arasına mutlu girmek istiyor. Sahasında bu sezon henüz kaybetmeyen sarı-lacivertliler, Kadıköy'de en son 23 Şubat'ta Akhisar Belediyespor'a yenilmişti. Fenerbahçe o maçtan sonra sahasında oynadığı 14 lig maçında 11 galibiyet ve 3 beraberlik alırken, rakiplerine galibiyet sevinci yaşatmadı. Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki Medicana Sivasspor ise haftaya 14 puanla 15. sırada girdi. Geçen hafta sahasında Kayserispor ile golsüz berabere kalan Sivas ekibi, bu sezon deplasmanda sadece Gençlerbirliği'ni yenebildi. Medicana Sivasspor'un bu sezon deplasmanda bir galibiyetinin yanı sıra 5 yenilgisi ve 2 beraberliği bulunuyor. Fenerbahçe ile M.Sivasspor arasında yarın saat 20.00'de Ülker Stadı'nda oynanacak maçı, Fırat Aydınus yönetecek.

17 maçtır kaybetmiyor
Sarı-lacivertliler, oynadığı son 17 resmi maçta yenilgi yüzü görmedi. Ligde 10, Avrupa'da 5, kupada da 2 maçtır kaybetmeyen Fenerbahçe, bu karşılaşmalarda 11 galibiyet ve 6 beraberlik aldı. Sarı-lacivertliler en son Spor Toto Süper Lig'de 27 Eylül'de oynadığı Beşiktaş derbisini 3-2 kaybetmişti.

Fenerbahçe'de 4 eksik
Fenerbahçe'de 4 futbolcu Medicana Sivasspor maçında forma giyemeyecek. Geçen hafta Gençlerbirliği deplasmanında gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düşen Jose Fernandao ve Luis Nani, ilk yarının son haftasında takımlarını yalnız bırakacak. Sakatlıkları devam eden Alper Potuk ve Raul Meireles de Medicana Sivasspor maçında oynayamayacak. Öte yandan sarı-lacivertlilerde sakatlığı bulunan Alper'in dışında 5 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Caner Erkin, Simon Kjaer, Mehmet Topal, Josef de Souza ve Bruno Alves sarı kart görmeleri durumunda ligin 18. haftasındaki Eskişehirspor deplasmanında forma giyemeyecek.

Karim Benzema, Al Hilal’de

Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımı, Fransız futbolcu Karim Benzema'yı kadrosuna kattığını duyurdu

04.02.2026 11:25:00
AA
Karim Benzema, Al Hilal’de
Karim Benzema, Al Hilal’de
Suudi Arabistan'ın Al Hilal takımı, Fransız futbolcu Karim Benzema'yı kadrosuna kattığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, Al Ittihad forması giyen 38 yaşındaki futbolcuyla 1,5 yıllık sözleşme imzalandığı kaydedildi.

Benzema, 2023 yılında transfer olduğu Al Ittihad ile 83 maça çıktı ve 54 gol attı.

Darwin Nunez ve Ruben Neves'in de formasını giydiği Al Hilal, Suudi Arabistan Ligi'nde 47 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

Kupada Fenerbahçe yarın Erzurumspor FK'yi konuk edecek

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. maçında yarın Trendyol 1. Lig temsilcisi Erzurumspor FK'yi konuk edecek

04.02.2026 11:22:00
AA
Kupada Fenerbahçe yarın Erzurumspor FK'yi konuk edecek
Kupada Fenerbahçe yarın Erzurumspor FK'yi konuk edecek
Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. maçında yarın Trendyol 1. Lig temsilcisi Erzurumspor FK'yi konuk edecek.

Chobani Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 20.30'da başlayacak. Ömer Faruk Turtay'ın yöneteceği mücadelede Esat Sancaktar ve Sabri Öğe, yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Kupada ilk maçında sahasında Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan sarı-lacivertli takım, ikinci müsabakasında Beyoğlu Yeni Çarşı'yı deplasmanda 1-0 mağlup etmişti. 3 puanı bulunan Fenerbahçe, 8 takımlı grupta 5. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe'de 4 eksik



Fenerbahçe, Erzurumspor FK maçında 4 oyuncusundan yararlanamayacak.

Sakatlıkları bulunan Archie Brown, Levent Mercan ve Jhon Duran'ın yanı sıra tedbirli olarak PFDK'ye sevk edilen kaptan Milan Skriniar, yarın kadroda yer alamayacak.

Beşiktaş ile Kocaelispor kupada 11. kez karşılaşacak

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. hafta maçında yarın deplasmanda Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek

04.02.2026 11:19:00
AA
Beşiktaş ile Kocaelispor kupada 11. kez karşılaşacak
Beşiktaş ile Kocaelispor kupada 11. kez karşılaşacak
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 3. hafta maçında yarın deplasmanda Kocaelispor ile karşı karşıya gelecek.

Turka Araç Muayene Kocaeli Stadı'nda oynanacak müsabakada ilk düdük saat 18.00'de çalacak. Karşılaşmayı hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek.

Kupada 2'de 2 yapan siyah-beyazlılar, C Grubu'nda ilk sırada yer alıyor. Kocaelispor ise grupta 1'er galibiyet ve yenilgiyle averajla üçüncü basamakta bulunuyor.

Süper Lig'de sezonun ilk yarısında oynanan müsabakayı Beşiktaş, 3-1'lik skorla kazandı.

Tek eksik Asllani



Beşiktaş'ta kupada oynanacak Kocaelispor müsabakasında Kristjan Asllani dışında eksik oyuncu yok.

Ligde forma giydiği ilk maçta Konyaspor karşısında kırmızı kart gören Asllani, Kocaelispor mücadelesinde formasından uzak kalacak.

Kupadaki 11. Randevu

Beşiktaş ile Kocaelispor, Türkiye Kupası'nda 11. kez karşılaşacak.

1988-1989 sezonundan bu yana 10 kez karşılaşan iki ekibin randevusunda siyah-beyazlı takım, 7 galibiyet elde etti.

Kocaeli temsilcisi 2 maçı kazanırken, 1 müsabaka ise berabere sonuçlandı.

Beşiktaş'ın 15 golüne Kocaelispor, 10 golle yanıt verdi.

Namağlup seriyi sürdürmek istiyor

Beşiktaş, son 11 resmi maçında mağlubiyet yaşamadı.

Süper Lig'de 3-2 kaybedilen Fenerbahçe derbisinden sonra ligde 9, Türkiye Kupası'nda da 2 maça çıkan siyah-beyazlı ekip, bu süreçte sahadan yenik ayrılmadı.

Söz konusu maçlarda Antalyaspor, Fatih Karagümrük, Çaykur Rizespor, Fenerbahçe, Ankara Keçiörengücü, Kayserispor ve Konyaspor'u yenen Beşiktaş; Samsunspor, Gaziantep FK, Trabzonspor ve ikas Eyüpspor'la ise berabere kaldı.

Fenerbahçe’den, Erdoğan'a Kante teşekkürü

Fenerbahçe Kulübü, Fransız futbolcu N'Golo Kante'nin transfer sürecinde verdiği destekten dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti

04.02.2026 11:16:00
AA
Fenerbahçe’den, Erdoğan'a Kante teşekkürü
Fenerbahçe’den, Erdoğan'a Kante teşekkürü
Fenerbahçe Kulübü, Fransız futbolcu N'Golo Kante'nin transfer sürecinde verdiği destekten dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Sarı-lacivertli kulüpten başkan Sadettin Saran imzasıyla yapılan açıklamada, Fransız futbolcu N'Golo Kante'nin transfer sürecinin başarıyla tamamlandığı duyurulurken, bu transferin gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür edildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi:



"Kulübümüz, dünya futbolunun önemli isimlerinden N'Golo Kante'nin transfer sürecini başarıyla tamamlamıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, hem Fenerbahçe'mizin hem de Türk futbolunun gelişimine katkı sağlayacak bu sürecin olumlu şekilde neticelenmesi noktasında verdikleri önemli destekler dolayısıyla şahsım ve kulübüm adına teşekkürlerimi sunarım.

Bilinmelidir ki bu süreç boyunca büyük Fenerbahçe taraftarının kulübüne olan inancı, gösterdiği güçlü destek ve yanımızda hissettirdiği güven, bizler için en büyük motivasyon ve güç kaynağı olmuştur. Şimdi o gücü sahaya taşıma, takımımızın yanında olma zamanı. Birlikte inanacak, birlikte mücadele edecek ve birlikte başaracağız."

Deneyimli oyuncunun bu akşam İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Kasımpaşa, Galatasaray'dan Eyüp Aydın'ı transfer etti

Kasımpaşa, Galatasaray'dan Eyüp Aydın'ı kiralık olarak kadrosuna kattı

04.02.2026 00:16:00
İhlas Haber Ajansı
Kasımpaşa, Galatasaray'dan Eyüp Aydın'ı transfer etti
Kasımpaşa, Galatasaray'dan Eyüp Aydın'ı transfer etti
Kasımpaşa, Galatasaray'dan Eyüp Aydın'ı kiralık olarak kadrosuna kattı.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, ara transfer döneminde çalışmalarını sürdürürken, Eyüp Aydın ile sözleşme imzaladı.



Kulüpten yapılan açıklamada, "Yeni transferimiz Eyüp Aydın, Kemerburgaz Tesislerimizde Kulüp CEO'muz Ceyhun Kazancı'nın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı. Yeni transferimiz Eyüp'e hoş geldin diyor, başarılar diliyoruz" denildi.



21 yaşındaki futbolcu, bu sezon kiralık olarak forma giydiği Samsunspor'da 6 maçta görev aldı.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.