logo
05 TEMMUZ 2026

Fenerbahçe şampiyon oldu: 4. Graeme Souness şova hala devam ediyor

 Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan unutulmaz derbinin kahramanı Graeme Souness, Kadıköy’deki tarihi hareketinden tam 30 yıl sonra bu kez Antalya’daki şampiyonluk kutlamalarında sahneye çıktı; eline aldığı dev sarı-kırmızı bayrağı plajın ortasına dikerek şovuna kaldığı yerden devam etti!

05.07.2026 12:58:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe şampiyon oldu: 4. Graeme Souness şova hala devam ediyor
Fenerbahçe şampiyon oldu: 4. Graeme Souness şova hala devam ediyor
Galatasaray'ın eski teknik direktörü Graeme Souness, sarı-kırmızılıların Antalya'daki şampiyonluk kutlamalarına damga vurdu.

İskoç çalıştırıcı, Türk futbol tarihine geçen ikonik hareketini tam 30 yıl sonra bu kez Akdeniz sahillerinde tekrarladı.

Kutlamalar sırasında coşkulu taraftarların kendisine sevgi gösterilerinde bulunduğu Souness, eline verilen dev Galatasaray bayrağını plajın zeminine dikti.

https://x.com/alicanbaykin/status/2073462322341826890






1996 yılında Kadıköy'de Fenerbahçe'ye karşı kazanılan kupa finalinin ardından Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun ortasına bayrak dikerek tarihe geçen efsane isim, Antalya'daki bu hamlesiyle şovuna kaldığı yerden devam etti.

O dönemde Carlos Alberto Parreira'lı Fenerbahçe şampiyon olurken Galatasaray 4. olmuş, 43 maçta 25 galibiyet, 8 beraberlik ve 10 mağlubiyet alıp 1.93 puan ortalamasında kaldığı için kovulmuştu.

Galatasaray için Martin Odegaard iddiası İngilizleri kızdırdı

Galatasaray'ın Arsenal'in kaptanı Martin Odegaard'ı transfer etmek üzere olduğu ve menajerinin İstanbul'a geldiği iddiaları İngiliz basını tarafından sert bir dille yalanlandı

05.07.2026 12:59:00
Haber Merkezi
 
Galatasaray için Martin Odegaard iddiası İngilizleri kızdırdı
Galatasaray için Martin Odegaard iddiası İngilizleri kızdırdı
Galatasaray'ın Arsenal'in kaptanı Martin Odegaard'ı transfer etmek üzere olduğu ve menajerinin İstanbul'a geldiği iddiaları İngiliz basını tarafından sert bir dille yalanlandı.

Asılsız çıkan haberlerin aksine oyuncunun menajerinin Dallas'ta olduğu ve Norveçli yıldızın Arsenal'de kalmaktan son derece mutlu olduğu ortaya çıktı.







Galatasaray'ın Arsenal'in dünyaca ünlü yıldızı Martin Odegaard ile her konuda anlaşmaya vardığı ve menajeri Bjorn Kvarme'nin transfer görüşmeleri için İstanbul'a geldiği iddiası futbol gündemine bomba gibi düştü.

Sarı-kırmızılıların, Arsenal'i 40 milyon euro'nun altında bir bedele veya uzun vadeli taksitlerle ikna etmeye çalıştığı öne sürüldü. Ancak İngiliz basınından yükselen sesler, bu iddiaları sert bir dille yalanladı.







İngiliz spor medyası, ortaya atılan transfer iddialarının ardındaki gerçekleri su yüzüne çıkardı. GOAL'ün kulüp kaynaklarına dayandırdığı haberde, Galatasaray ile Odegaard arasındaki bağlantıların tamamen asılsız olduğu vurgulandı.






Football London ise iddiaları kökünden çürüten bir detay paylaştı. Odegaard'ın menajerinin İstanbul'a ayak basmadığını, aksine başarılı orta saha oyuncusunun Norveç milli takımıyla sergilediği etkileyici performansın ardından Dallas'ta oyuncunun yanında olduğunu bildirdi.

Dünya Kupası'ndaki performansıyla göz dolduran Norveçli milli futbolcunun Arsenal'de kalmaktan dolayı "çok mutlu" olduğu belirtildi.







Londra kulübünün de Premier Lig şampiyonluğu yolunda hem saha içinde hem de saha dışında büyük bir liderlik sergileyen kaptanından son derece memnun olduğu ve oyuncuyu bırakmaya niyetinin olmadığı aktarıldı.

Ünlü futbol yorumcusu Paul Merson ise Odegaard'ın Arsenal tarafından satılabileceği yönündeki asılsız söylentilere tepki göstererek, yıldız oyuncunun kalitesine dikkat çekti ve "Eğer transfer listesine konulursa onun için sıraya girecek birçok dev takım olur" yorumunda bulundu.

Milan'dan Galatasaray önlemi: Opsiyon kullanılacak

Galatasaray'ın Milan'dan Christian Pulisic'le ilgilendiği yönünde çıkan haberler, İtalyan ekibinin gözünü korkuttu. Sözleşmedeki özel maddeyi aktif hale getirmeye hazırlanıyorlar

04.07.2026 22:20:00
Haber Merkezi
 
Milan'dan Galatasaray önlemi: Opsiyon kullanılacak
Milan'dan Galatasaray önlemi: Opsiyon kullanılacak
Milan'ın ABD'li kanat oyuncusu Christian Pulisic'in, Galatasaray'ın radarına girdiği iddia edildi. 27 yaşındaki futbolcunun İtalyan ekibiyle 30 Haziran 2027 tarihine kadar mukavelesi bulunuyor.

Kağıt üzerinde yıldız isim sözleşmesinin son senesine girmiş gibi gözüküyor. Fakat durum böyle değil...






DÜNYA KUPASI SONRASI

Christian Pulisic'in kontratında, "Kulüp taraflı +1 yıllık uzatma opsiyonu" bulunuyordu. Milan Yönetimi, Galatasaray iddiaları sonrasında bu maddeyi aktif hale getirmeye karar verdi.

Alınan karar oyuncuya Dünya Kupası sonrasında iletilecek. Çünkü Pulisic, ABD ile dev organizasyonda yoluna devam ediyor.






NEW YORK VE ROMA

Milan, 1.77 boyundaki futbolcunun kafasını karıştırmak istemiyor. Galatasaray dışında ABD'li yıldızla New York City FC ve Roma da ilgileniyordu.

Serie A temsilcisi, opsiyon hakkını kullanarak bütün söylentileri bitirmeyi hedefliyor. Pulisic, 2023 yazında Chelsea'dan 20.8 milyon euro karşılığında transfer edilmişti.

Futbolcunun kalitesine değil mecburen doğum yılına bakılıyor!

Galatasaray'ın merkez orta saha adaylarından biri Tottenham forması giyen Pape Matar Sarr'dı... TFF'ye göre; +4'lük "genç"lerin en az 2003 doğumlu olması gerekiyor. Sarr ise 14 Eylül 2002'de dünyaya geldi!

04.07.2026 21:58:00
Haber Merkezi
 
Futbolcunun kalitesine değil mecburen doğum yılına bakılıyor!
Futbolcunun kalitesine değil mecburen doğum yılına bakılıyor!
Bilindiği üzere Türkiye Futbol Federasyonu'nun belirlediği yabancı kontenjanı 10+4 oldu. 1 Ocak 2003 ve sonrasında doğan oyuncular, "+4"lük genç kriterini karşılıyor.

Diğerleri ise 10 kişilik bölümde kabul ediliyor. Bu kural, takımların transfer politikalarını direkt etkiliyor.






BİRKAÇ AYLA KAÇIRDI!

Galatasaray'ın merkez orta saha transferindeki adaylarından biri; Tottenham forması giyen Pape Matar Sarr'dı... Fakat burada oyuncunun kalitesinden çok başka bir faktör devreye girdi: Doğum tarihi... Senegalli yıldız, 14 Eylül 2002'de dünyaya geldi. Yani TFF'nin belirlediği "genç" tanımını birkaç ayla kaçırdı!






YİNE ALINABİLİR AMA...

Pape Matar Sarr, her şeye rağmen elbette transfer edilebilir. Ancak bu durumda, Galatasaray'ın kemik kadrosundaki yabancılardan birine veda edilmesi gerekecek.

Özetle; takımlar açısından oyuncu kalitesi öncesinde artık doğum tarihlerine bakılmaya başlandı.

Hayat Elan Ricardo'ya güzel: Tatile devam

Gelecek sezon planlamasında düşünülmeyen Elan Ricardo, kamp kadrosuna da alınmamıştı. Kolombiyalı genç orta saha şu anda hayatın tadını çıkarıyor. Sözleşmesi ise 31 Aralık 2029'a kadar devam ediyor!

04.07.2026 18:30:00
Haber Merkezi
 
Hayat Elan Ricardo'ya güzel: Tatile devam
Hayat Elan Ricardo'ya güzel: Tatile devam
Beşiktaş, 2025'in Şubat ayında 1.94 milyon euro karşılığında Elan Ricardo'yu kadrosuna katmıştı. Genç oyuncunun, Atletico Madrid'in elinden kapıldığı da ifade edildi. Durumu şu gerçekle anlatmak mümkün: Kolombiyalı futbolcu, 1 kez bile Beşiktaş formasını sırtına geçirmedi!






DOĞRU DÜZGÜN OYNAMADI

22 yaşındaki futbolcu, 2025 yazında Brezilya ekibi Athletico'ya kiralandı. 2026'nın Ocak ayında ise Deportes Tolima'ya kiralık gitti. Bu iki kulüpteki durumu şöyleydi:

Athletico Paranaense: 2 maç, skor katkısı yok
Deportes Tolima: 10 maç, skor katkısı yok






SÖYLEMEYE GEREK VAR MI!

Beşiktaş'ın gelecek planlamasında düşünülmeyen 22 yaşındaki orta saha, kamp kadrosuna dahil edilmemişti. Şu anda tatilin ve hayatın tadını çıkarıyor. Arada paylaşımlar da yapıyor... 1.84 boyundaki futbolcunun Beşiktaş'taki mukavelesi ise 31 Aralık 2029'a kadar devam ediyor. Söylemeye gerek var mı bilinmez ama şu anda hiçbir talibi yok.

Beşiktaş sürekli uçurumun kenarında geziyor

Beşiktaş transfer döneminde rotasını, yetenekleri tartışılmayan ancak sakatlık geçmişleri soru işareti yaratan isimlere çevirdi

04.07.2026 18:10:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş sürekli uçurumun kenarında geziyor
Beşiktaş sürekli uçurumun kenarında geziyor
Beşiktaş'ın gündemindeki yıldızların kalitesi kadar sakatlık raporları da dudak uçuklatıyor! Sakatlığı nedeniyle aylardır maça çıkmayan Ouattara'ya 4 yıllık imza attıran Beşiktaş; kronik adale hassasiyeti olan Pellegrini ve geçtiğimiz sezon çapraz bağdan ölü bacak sendromuna kadar revirden çıkamayan Mangala'nın peşinde. Siyah-beyazlılar transferde adeta ateşle oynarken akıllarda tek bir soru var: Sağlam oyuncu transfer etmek bu kadar zor mu?






Beşiktaş transfer döneminde rotasını, yetenekleri tartışılmayan ancak sakatlık geçmişleri soru işareti yaratan isimlere çevirdi. Siyah-beyazlıların son dönemdeki hamleleri ve adı geçen hedefleri, camiada "transferde büyük bir risk mi alınıyor?" sorusunu yüksek sesle sordurmaya başladı.






4 YILLIK UZUN SÜRELİ ANLAŞMA

Bu politikanın en somut adımı, geçen sezonun Şubat ayından beri sakatlığı nedeniyle yeşil sahalardan uzak kalan Kassoum Ouattara ile atıldı.

Beşiktaş, uzun süredir resmi maça çıkmamış olan Ouattara ile 4 yıllık uzun vadeli bir sözleşme imzalayarak oyuncunun geleceğine ve sağlık heyetine olan güvenini şimdiden tescillemiş oldu.






PELLEGRINI SÜREKLİ OYNAYAMAZ

Gündemdeki bir diğer elit isim ise Lorenzo Pellegrini. İtalyan yıldız tam sağlıklı olduğunda takımın beyni rolünü üstlense de, kariyeri boyunca peşini bırakmayan kronik adale hassasiyeti büyük bir el freni.

Teknik ekiplerin olası bir adale yırtığını önlemek için Pellegrini'yi maçlarda ancak 55-70 dakika bandında sahada tutabilmesi, oyuncunun "birkaç maç oynayıp, birkaç maç dinlenme" döngüsünü zorunlu kılıyor.






ÖLÜBACAK SENDROMU YAŞADI

Siyah-beyazlılar için adı geçen son isim olan Orel Mangala ise adeta bir sakatlık tombalası gibi. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısını çapraz bağ sakatlığı, ikinci yarısının büyük bölümünü hamstring problemleri ve son düzlüğü ise "ölü bacak sendromu" yüzünden kaçıran Mangala, sakatlık riski en üst seviyede olan oyuncuların başında geliyor.






NEDEN SÜREKLİ SAKAT İSİMLER?

Beşiktaş yönetimi ve teknik heyeti, bu yüksek profilli ama "kırılgan" isimlerle kumar oynarken, taraftar haklı olarak soruyor: Sakatlık riski bu denli yüksek isimler yerine, istikrarlı bir kadro kurmak mümkün değil mi?

Fenerbahçe'nin rüya planı bitti

Fenerbahçe'nin uzun süredir kadrosuna katmak için yoğun mesai harcadığı Serhou Guirassy transferinde işler hiç de parlak değil

04.07.2026 17:00:00
Haber Merkezi
 
Fenerbahçe'nin rüya planı bitti
Fenerbahçe'nin rüya planı bitti
Uzun süredir Serhou Guirassy'yi kadrosuna katmak için yoğun mesai harcayan ve 35 milyon Euro'yu gözden çıkaran Fenerbahçe'ye, Borussia Dortmund'dan kötü haber geldi. Alman devinin, sözleşmedeki 40 milyon Euro'luk özel maddeyi sarı-lacivertlilere işletmeme kararlılığının yanı sıra; Fabio Silva'nın İspanya yolcusu olması transferi tamamen kilitledi. Niko Kovac'ın iki as forvetini birden kaybetmek istememesi üzerine Dortmund yönetiminin Guirassy için satış frenine basması, Fenerbahçe'nin rüya transfer planlarını altüst etti.






Fenerbahçe'nin uzun süredir kadrosuna katmak için yoğun mesai harcadığı Serhou Guirassy transferinde işler hiç de parlak değil. Alman Bild gazetesinin haberine göre, Dortmund'un Gineli forvetinin takımdaki geleceği, takım arkadaşı Fabio Silva'nın ani ayrılık ihtimaliyle sarsıldı. Guirassy'nin sözleşmesindeki 40 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi sadece "seçilmiş kulüpler" için geçerliyken, bu takımlar arasında yer almayan Fenerbahçe'nin önü zorlu bir bonservis pazarlığıyla kesildi.






DORTMUND RAKAM ÜZERİNDE DURUYOR

Fenerbahçe'nin uzun süredir peşinde koştuğu Gineli golcü için bonuslarla birlikte 35 milyon Euro teklif ettiği iddia edilse de, Dortmund'un bu rakama oyuncuyu bırakmaya niyeti yok. Menajeri olan kardeşi Karamba'yla birlikte transfer piyasasını araştıran Guirassy için Alman devinin kapısını çalan sarı-lacivertliler, serbest kalma maddesinin geçerli olduğu elit kulüpler listesinde bulunmuyor. Dortmund ise 40 milyon Euro'luk net talebinin altına kesinlikle düşmek istemiyor.






FABIO SILA AYRILMAK İSTİYOR

Fenerbahçe'nin bu büyük transfer operasyonuna asıl darbe ise Fabio Silva cephesinden geldi. İtalyan transfer bombacısı Rudy Galetti'nin iddiasına göre; Real Sociedad, Villarreal, Real Betis, Espanyol ve Celta Vigo gibi İspanyol kulüplerinin radarında olan 23 yaşındaki Portekizli oyuncunun takımdan aniden ayrılması kesinleşirse, Dortmund yönetimi Guirassy'nin satışı için tamamen frene basacak.






KOVAC FORVETSİZ KALMAK İSTEMİYOR

Dortmund Teknik Direktörü Niko Kovac, yeni sezon öncesi iki forvetini birden kaybedip, yerlerini ne vereceği belirsiz iki sürpriz isimle doldurma riskini kesinlikle almak istemiyor. Bu nedenle Silva'nın olası gidişi, uzun süredir Guirassy transferini bitirmek isteyen Fenerbahçe'nin masadaki tüm planlarını altüst ederek Guirassy'nin Dortmund'da kalma zorunluluğunu doğuracak.






B PLANI FISNIK ASLLANI

Guirassy'nin her ihtimale karşı takımdan ayrılması durumunda ise Dortmund'un B planı Hoffenheim forması giyen 23 yaşındaki Kosovalı golcü Fisnik Asllani olmaya devam ediyor.

Leipzig'in de devrede olduğu bu alternatif transferde, Dortmund Sportif Direktörü Ole Book'un Elversberg döneminden yakından tanıdığı Asllani'nin de önceliği Dortmund'a verdiği belirtiliyor. Ancak Fabio Silva'nın yaratacağı domino etkisi, Fenerbahçe'nin rüya transferini her an imkansız hale getirebilir.

Acun Ilıcalı bize gol atan ismi yokladı: İlk teklif reddedildi

Avustralya Milli Takımı'yla Ay-Yıldızlı ekibimize gol atan Nestory Irankunda için Acun Ilıcalı devreye girdi. Watford Kulübü, ilk teklifi yetersiz görerek geri çevirdi.
 

04.07.2026 16:29:00
Haber Merkezi
 
Acun Ilıcalı bize gol atan ismi yokladı: İlk teklif reddedildi
Acun Ilıcalı bize gol atan ismi yokladı: İlk teklif reddedildi
Nestory Irankunda, 2-0 kaybettiğimiz Avustralya karşılaşmasında A Milli Takım'a 1 gol atmıştı. Championship ekibi Watford'da forma giyen 20 yaşındaki kanat oyuncusuna tanıdık yerden teklif geldi. Hull City'nin sahibi olan Acun Ilıcalı'nın, 10 milyon sterlinlik bir teklif yaptığı iddia edildi.






DEVAM ETMELERİ BEKLENİYOR

Fakat Watford cephesi bu rakamı yetersiz bularak geri çevirdi. Taraflar arasındaki pazarlıkların devam etmesi bekleniyor. Bilindiği üzere Hull City yeni sezonda Premier Lig'de mücadele edecek. Nestory Irankunda'nın Watford'la 30 Haziran 2030'a kadar mukavelesi var.






3 MİLYONA ALMIŞLARDI

Her iki kanat bölgesinde ve santrforda görev yapabilen Nestory Irankunda hücum anlamında tam bir joker... Watford onu 2025 yazında Bayern Münih'in 2. takımından transfer etmişti. 3 milyon euro bonservis bedeli ödediler. 20 yaşındaki futbolcu, Championship'te 40 maça çıktı. 4 gol ve 5 asist üretti.






Beşiktaş'a saatli bomba

Beşiktaş, Monaco'nun 21 yaşındaki Fransız sol beki Kassoum Ouattara'yı 8+2 milyon Euro bonservis ve sonraki satıştan %15 pay karşılığında renklerine bağladı. Şubat ayında baldırından, Mart ayında ise sol diz bağlarından ciddi sakatlıklar yaşayan ve ameliyat riskini kıl payı atlatarak sezonu kapatan Ouattara, Beşiktaş için ya geleceğin büyük yıldızı olacak ya da ağır yaz kampı öncesi patlamaya hazır bir sakatlık bombası!
Beşiktaş, transfer döneminin en çok konuşulan hamlelerinden birine imza atarak Monaco’nun 21 yaşındaki sol beki Kassoum Ouattara'yı kadrosuna kattı. Fransa U21 Milli Takımı forması da giyen genç yetenek, İtalyan teknik direktör Vincenzo Italiano ile yaptığı uzun ve verimli görüşmenin ardından ikna oldu.
 

04.07.2026 16:15:00
Haber Merkezi
 
Beşiktaş'a saatli bomba
Beşiktaş'a saatli bomba
YÜZDE 15'LİK DE BİR PAY VERİLDİ

Monaco formasıyla 57 maça çıkan ve Avrupa'da transferin gözde isimlerinden biri olan Ouattara için Beşiktaş, bonuslarla birlikte toplam 10 milyon Euro'luk bir paket (8 milyon Euro net + 2 milyon Euro bonus) ve sonraki satıştan %15 pay karşılığında el sıkıştı.






FRANSIZ BASININ MÜCEVHER DİYORDU

Monaco'dan izin alarak İstanbul'a gelen oyuncunun transferi resmi olarak duyuruldu. Ancak bu büyük yatırım, arkasında çok ciddi bir soru işareti barındırıyor.

Fransız basını (L'Équipe, Nice-Matin, Foot Mercato), "Pépite" (Mücevher) olarak adlandırılan oyuncunun özellikle 2026'nın ilk yarısında üst üste gelen iki ciddi sakatlık dönemi geçirdiğini yazdı.






ÜST ÜSTE 2 SAKATLIK YAŞADI

Şubat ayında baldırından ciddi bir kas sakatlığı yaşayan genç sol bek, tam sahalara dönmeye hazırlanırken bu kez 26 Mart'taki hazırlık maçında sol dizinden sakatlandı.

Fransız medyasının "gaddarca bir darbe" olarak nitelendirdiği bu sakatlık nedeniyle Ouattara, nisan ve mayıs aylarını tamamen maç yapmadan geçirdi ve sezonu kapattı.






BAĞLARIN KOPMASINDAN KORKULDU

Transfer öncesi en çok merak edilen konu ise oyuncunun dizindeki ameliyat riskiydi. Monaco'ya yakın kaynaklar, sakatlığın ilk anlarında "bağlar koptu mu?" endişesi yaşansa da uzman kontrollerinin ardından oyuncunun ameliyat masasına yatmasına gerek kalmadığını duyurdu.






AMELİYAT OLMADI AMA 3 AY KAYBETTİ

Sakatlığın ameliyatlık bir bağ kopması değil, "sol dizde burkulma ve bağ esnemesi" olduğu rapor edildi. Monaco sağlık heyeti operasyon yerine konservatif tedaviyi seçerek oyuncunun dizini dinlendirerek güçlendirmeyi tercih etti. Ameliyat riskinin bulunmaması ve yaklaşık 3 aylık rehabilitasyon süreci, Beşiktaş'ın bu transferi gerçekleştirmesindeki en büyük güvence oldu.






ÇEŞİTLİ SAKATLIK RİSKLERİ VAR

Buna rağmen, aylarca resmi maç oynamamış bir oyuncunun Vincenzo Italiano'nun yoğun pres ve atletizm odaklı ağır yaz kampı idmanlarına girecek olması Beşiktaş adına bazı riskleri beraberinde getiriyor.
Uzmanlar uzun süre oynamayan futbolcuların dizlerini koruma içgüdüsüyle ağırlıklarını diğer kas gruplarına verebileceğini, bunun da arka adale, kasık veya baldır sakatlıklarını tetikleyebileceğini belirtiyor.






BEŞİKTAŞ BİR KRİZ YAŞAYABİLİR

Beşiktaş sağlık ekibinin, oyuncuyu doğrudan takımla çift kale maçlara sokmak yerine en az 2-3 haftalık kademeli bir adaptasyon programına alması kritik önem taşıyor.

Sonuç olarak Beşiktaş, eğer sakatlık sürecini doğru yönetir ve oyuncunun maç ritmini zamana yayarak geri kazandırırsa, Avrupa futbolunun en potansiyelli sol beklerinden birini uzun yıllar kullanmak üzere kadrosuna katmış olacak.

Ancak oyuncunun fiziksel eksiklerini kapatmadan doğrudan 90 dakikalık tempoya zorlanması halinde, siyah-beyazlılar sezon başında adale sakatlıklarıyla boğuşan bir transfer kriziyle karşı karşıya kalabilir.

Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye yeni çalım

Fenerbahçe’nin de peşinde olduğu Genk’in genç orta sahası Kenan Baban Haroun, bordo-mavililerin genç yeteneklere sunduğu özel proje ve ilgi nedeniyle Trabzonspor’a yeşil ışık yaktı; Fırtına, Thierry Karadeniz’den sonra bir büyük gurbetçi hamlesine daha hazırlanıyor

04.07.2026 16:04:00
Haber Merkezi
 
Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye yeni çalım
Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye yeni çalım
Trabzonspor, transfer piyasasında ses getirecek bir hamleye daha imza atmaya hazırlanıyor. Annesi Türk, babası Orta Afrika Cumhuriyeti'nden olan Thierry Karadeniz'i kadrosuna katan bordo-mavililer, şimdi de gözünü Belçika'ya dikti. Karadeniz ekibi, Genk forması giyen annesi Türk, babası Faslı olan genç orta saha oyuncusu Kenan Baban Haroun'u radarına aldı.






FENERBAHÇE'YE DEV ÇALIM

Genç yeteneğin peşinde sadece Trabzonspor değil, Süper Lig'in bir diğer devi Fenerbahçe de bulunuyor. Sarı-lacivertlilerin oyuncuyu kadrosuna katmak için yoğun bir ilgi gösterdiği bilinirken, transfer yarışında öne geçen taraf bordo-mavililer oldu. Trabzonspor, yürüttüğü stratejiyle ezeli rakibine çalım atmaya çok yakın.






GENÇLERİN TERCİHİ TRABZONSPOR

Fenerbahçe'nin devreye girmesine rağmen Kenan Baban Haroun'un tercihi Karadeniz ekibinden yana oldu. Trabzonspor'un son yıllarda genç oyunculara verdiği şans, sunduğu gelişim projeleri ve oyuncu tarafına gösterdiği özel ilgi, bu transferde belirleyici rol oynadı. Genk'in genç orta sahası, bu yaklaşım nedeniyle Trabzonspor'a gitmeye çok daha sıcak bakıyor.






GELECEĞE YATIRIM OLACAK

Orta sahada sergilediği performansla dikkat çeken Haroun, hem geleceğe yatırım hem de çok yönlü oyun yapısıyla rafine bir transfer adayı olarak öne çıkıyor. Annesinin Türk olması sebebiyle yerli statüsü avantajını da barındıran genç futbolcu için Trabzonspor yönetiminin resmi adımları hızlandırması bekleniyor.

Nelsson 6-7 milyona gider

Galatasaray Yönetimi, yeni sezonda kesinlikle düşünülmeyen Victor Nelsson için resmi teklif bekliyor

04.07.2026 11:50:00
Haber Merkezi
 
Nelsson 6-7 milyona gider
Nelsson 6-7 milyona gider
Galatasaray Yönetimi, yeni sezonda kesinlikle düşünülmeyen Victor Nelsson için resmi teklif bekliyor. Bazı kulüpler devrede... Danimarkalı stoperin ayrılığı para dışında yabancı kontenjan açısından da önemli...






Tesislere "Bu iş yerinde çalışmıyorum" yazılı şapkayla gelen Victor Nelsson, sezon başında Verona'ya kiralanmıştı. İtalyan ekibi küme düştü ve satın alma opsiyonunu kullanmadı. 27 yaşındaki futbolcunun Galatasaray'daki mukavelesi ise 30 Haziran 2027'de bitecek. Yani sözleşmesinin son senesine girdi.






+1 KİŞİLİK YER

1.85 boyundaki futbolcu yeni sezon planlamasında kesinlikle düşünülmüyor. Bu sebeple Galatasaray Yönetimi, tekliflere açık... 6-7 milyon euro seviyesindeki önerilerin değerlendirmeye alınacağı öğrenildi. Danimarkalı oyuncunun ayrılığı sadece maddi katkı açısından önemli değil. Ayrıca yabancı kontenjanında da 1 kişilik yer açılacak.







KENDİSİ DE GİTMEK İSTİYOR

Victor Nelsson'un adı şu takımlarla anılıyor:

AC Monza
Samsunspor
Udinese
Hull City







Oyuncuya ilgi mevcut ancak bugün itibarıyla kulübe ulaşan resmi bir teklif yok. Nelsson da ayrılmak istediği için olası teklifleri değerlendirmesi bekleniyor.
logo

Beşyol Mah. 502. Sok. No: 6/1
Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (212) 624 09 99
E-posta: internet@yenimesaj.com.tr gundogdu@yenimesaj.com.tr


WhatsApp iletişim: (542) 289 52 85


Tüm hakları Yeni Mesaj adına saklıdır: ©1996-2026

Yazılı izin alınmaksızın site içeriğinin fiziki veya elektronik ortamda kopyalanması, çoğaltılması, dağıtılması veya yeniden yayınlanması aksi belirtilmediği sürece yasal yükümlülük altına sokabilir. Daha fazla bilgi almak için telefon veya eposta ile irtibata geçilebilir. Yeni Mesaj Gazetesi'nde yer alan köşe yazıları sebebi ile ortaya çıkabilecek herhangi bir hukuksal, ekonomik, etik sorumluluk ilgili köşe yazarına ait olup Yeni Mesaj Gazetesi herhangi bir yükümlülük kabul etmez. Sözleşmesiz yazar, muhabir ve temsilcilere telif ödemesi yapılmaz.